ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قرار دادن عکس در database یک وب سایت

rootail
17-03-2012, 16:23
سلام
من می خوام توی قسمت گالری تصاویر سایتی که دارم طراحی می کنم عکس ها از توی یک دیتا بیس خونده بشه ؟
یک datalist زدم که داده ها رواز توی پایگاه دادم بخونه اما نمی دونم چه جوری این عکس ها رو باید توی دیتابیسم ذخیره کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خواهش می کنم کمکم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hamednet_ir
21-03-2012, 11:47
برای ذخیره باید با ابتدا فایل را steam کرده و بایتهای آنرا خوانده و در یک آرایه قرار دهید.
سپس آرایه را درون دیتابیس ذخیره کنید.
جهت خواندن نیز باید بایتها را درون آرایه ریخته و:
به طور مستقیم writebyte کنید
یا
فایلی را ساخته و سپس نمایش دهید.

htvieq
21-03-2012, 12:22
یک فولدر تو برنامه ت ایجاد کن. عکسا رو اون جا ذخیره کن. آدرسشون بریز تو دیتابیس . بعد هم تو آرایه ات آدرسها رو بزار url پیکچرات.

diana_1989
10-07-2012, 12:58
یه فولدر ایجاد کن تو پروژه و یه جدول تو دیتا بیس با دو فیلد . یکیش URL و یکی ID . ID از نوع int و url از نوع nvarchar چون میخوایم فقط اسم عکس رو ذخیره کنیم . خود عکس رو اگه ذخیره کنیم خیلی از خجم دیتابیس رو ذخیره میکنه .
بعد تو stored proceger دیتا بیس پارامتر مربوط به url رو تعریف میکنی و بعد تو محیط ویژوال استدیو یه کلاس تعریف کنید بنام upPic اگه با سی شارپ کار میکنید این کد رو بنویسید : (البته باید اسم متغیرها رو متناسب با تعاریفی که خودتون کردید عوض کنید و کتابخونه های مربوط رو هم import کنید )

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این تابع در بالا باعث میشه همون فولدی که گفتم بسازید ؛ اگر نساختید میساره

در آخر تو پیجی که طرااحی کردید کنترل فایل آپلود رو از تول باکس drag کنید تو صفحه و یه باتوم بزارید . پشت باتوم این کد رو بنویسید :

درواقع یه شی از کلاس upPic که تو کد بالا نوشتیم اینجا تعریف میکنیم .

سوالی بود در خدمتم