مشاهده نسخه کامل
: قرار دادن عکس در database یک وب سایت
سلام
من می خوام توی قسمت گالری تصاویر سایتی که دارم طراحی می کنم عکس ها از توی یک دیتا بیس خونده بشه ؟
یک datalist زدم که داده ها رواز توی پایگاه دادم بخونه اما نمی دونم چه جوری این عکس ها رو باید توی دیتابیسم ذخیره کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش می کنم کمکم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
hamednet_ir
21-03-2012, 11:47
برای ذخیره باید با ابتدا فایل را steam کرده و بایتهای آنرا خوانده و در یک آرایه قرار دهید.
سپس آرایه را درون دیتابیس ذخیره کنید.
جهت خواندن نیز باید بایتها را درون آرایه ریخته و:
به طور مستقیم writebyte کنید
یا
فایلی را ساخته و سپس نمایش دهید.
یک فولدر تو برنامه ت ایجاد کن. عکسا رو اون جا ذخیره کن. آدرسشون بریز تو دیتابیس . بعد هم تو آرایه ات آدرسها رو بزار url پیکچرات.
diana_1989
10-07-2012, 12:58
یه فولدر ایجاد کن تو پروژه و یه جدول تو دیتا بیس با دو فیلد . یکیش URL و یکی ID . ID از نوع int و url از نوع nvarchar چون میخوایم فقط اسم عکس رو ذخیره کنیم . خود عکس رو اگه ذخیره کنیم خیلی از خجم دیتابیس رو ذخیره میکنه .
بعد تو stored proceger دیتا بیس پارامتر مربوط به url رو تعریف میکنی و بعد تو محیط ویژوال استدیو یه کلاس تعریف کنید بنام upPic اگه با سی شارپ کار میکنید این کد رو بنویسید : (البته باید اسم متغیرها رو متناسب با تعاریفی که خودتون کردید عوض کنید و کتابخونه های مربوط رو هم import کنید )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این تابع در بالا باعث میشه همون فولدی که گفتم بسازید ؛ اگر نساختید میساره
در آخر تو پیجی که طرااحی کردید کنترل فایل آپلود رو از تول باکس drag کنید تو صفحه و یه باتوم بزارید . پشت باتوم این کد رو بنویسید :
درواقع یه شی از کلاس upPic که تو کد بالا نوشتیم اینجا تعریف میکنیم .
سوالی بود در خدمتم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.