مشاهده نسخه کامل
: ارور dwwin.exe
سلام دوستان ، خسته نباشید . . .
من یک اشتباه بزرگ کردم و به یک مشکل بزرگتر خوردم . . .
از یکی از سایت های معروف فارسی یه نرم افزاری رو دانلود کردم ولی موقعی که میخواستم نرم افزارو از حالت فشرده خارج کنم NOD32 میگفت ویروس داره و نمیزاشت من این کارو بکنم! منم NOD32 رو غیر فعال کردم به خیال اینکه چیزه مهمی نیست و خیلی ها اینو دانلود کردن . . .
منم از زیپ در اوردم و نصبش کردم اما وقتی NOD32 رو فعال کردم دیدم بعــــــــــــــله ، کل درایوها ویروسی شده . . .
با NOD32 اسکن کردم و تونست همشو پاک کنه اما بعد از اون قضیه این ارور رو میده و دسکتاپ غیر فعال شده . . .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهی هست که بشه بدون پاک کردن ویندوز این مشکل رو رفع کرد ؟؟؟؟
START MENU کار میکنه اما دسکتاپ نه . . .
*Forgotten*
17-03-2012, 17:18
این احتمال زیاد فایل نرم افزاری هست که دان کردید
خودش میگه که اگه ok کلیک کنید فایل رو از فعالیت خارج میکنه
روی ok کلیک کنید و باید فایل رو پیدا کرده و حذف کنید اگه حذف نمیشه از طریق خود nod32 فایل رو به قسمت قرنطینه بدید
بعد باید یه فکری برای حذفش کنید
Mohammad King
17-03-2012, 19:06
داخل ران تایپ كن sfc /scannow و بد هروقت سيدي ويندوز رو ازت خواست بذار تو درايو مربوطه فايل هاي خراب شده با سالم جايگزين ميكنه
این احتمال زیاد فایل نرم افزاری هست که دان کردید
خودش میگه که اگه ok کلیک کنید فایل رو از فعالیت خارج میکنه
روی ok کلیک کنید و باید فایل رو پیدا کرده و حذف کنید اگه حذف نمیشه از طریق خود nod32 فایل رو به قسمت قرنطینه بدید
بعد باید یه فکری برای حذفش کنید
نرم افزاری که دانلود کردم هم خودش رو پاک کردم هم فایل ستاپش رو!
اگر 0k یا cancel رو بزنم باز هم این ارور میاد پشت سر هم . . .
چطوری باید قرنطینه کنم؟
داخل ران تایپ كن sfc /scannow و بد هروقت سيدي ويندوز رو ازت خواست بذار تو درايو مربوطه فايل هاي خراب شده با سالم جايگزين ميكنه
وقتی اینو میزنم یک لحظه پنجره CMD میاد و میره . . .
*Forgotten*
17-03-2012, 22:49
شما قبل از هر کاری سی دی ویندوز رو بزارید و کامپیوتر را رستارت کنید وقتی پیام بوت رو دیدید یه دکمه رو بزنید تا به مرحله نصب ویندوز برید
بعد از لود شدن فایل ها چنتا گزینه میاد که ویندوز رو repair کنی یا نه در این مرحله ویندوز رو repair کن انشا الله حل میشه
jafarian
18-03-2012, 00:22
این روشهای پایینم تست کنید :20:
روش اول
اول از همه از برنامه آنتی ویروس پایین استفاده کنید
روش دوم
پنجره تسک منیجر باز کنید به سربرگ Processes برین اونجا تیک گزینه Show Processes From All Users بردارین بعدم این گزینه Dwwin.exe رو پیدا کنید روش کلیک راست روی End Process کلیک کنید تابسته بشه بعدشم پنجره نسک منیجر ببنیدین
روش سوم
پنجره رجیستری رو اجرا کنید بعدشم طبق سایت دوم بک آپ از رجیستری خودتون بگیرین که بصورت شکل گذاشته در آخرم برنامه ای که گذاشته شده داخل سایت دانلود رجیستری خودتون با این برنامه فیکس کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fwindows-xp%2F859254-drwtsn32-exe-dwwin-exe-application-2.html)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Fexeerrors-library%2Ffix-dwwin-exe-info.html)
شما قبل از هر کاری سی دی ویندوز رو بزارید و کامپیوتر را رستارت کنید وقتی پیام بوت رو دیدید یه دکمه رو بزنید تا به مرحله نصب ویندوز برید
بعد از لود شدن فایل ها چنتا گزینه میاد که ویندوز رو repair کنی یا نه در این مرحله ویندوز رو repair کن انشا الله حل میشه
خیلی جالبه! :31: یادمه قدیما خودم همینجوری repair کردم اما الان که رفتم گزینه repair وجود نداشت :18:
فقط میتونی نصب کنی ، همین! :18:
یادمه R رو هم میزدیم . . . :18:
به جان خودم نیست . . . :31:
توی محیط ویندوز هم اصلا کار نمیکنه . . .
این روشهای پایینم تست کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش اول
اول از همه از برنامه آنتی ویروس پایین استفاده کنید
روش دوم
پنجره تسک منیجر باز کنید به سربرگ Processes برین اونجا تیک گزینه Show Processes From All Users بردارین بعدم این گزینه Dwwin.exe رو پیدا کنید روش کلیک راست روی End Process کلیک کنید تابسته بشه بعدشم پنجره نسک منیجر ببنیدین
روش سوم
پنجره رجیستری رو اجرا کنید بعدشم طبق سایت دوم بک آپ از رجیستری خودتون بگیرین که بصورت شکل گذاشته در آخرم برنامه ای که گذاشته شده داخل سایت دانلود رجیستری خودتون با این برنامه فیکس کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fwindows-xp%2F859254-drwtsn32-exe-dwwin-exe-application-2.html)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Fexeerrors-library%2Ffix-dwwin-exe-info.html)
مرسی داداش ، تمام این روش ها رو امتحان کردم اما هیچ کدوم جواب نداد . . .
الآن در طی انگولک هائی که کردم چهره ارور کمی تغییر کرد! ایناهاش . . . :31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا عوض شده شکلش . . .
من میتونم ویندوز عوض کنم ، اما خیلی دلم میخواد بدونم این چیه و چطوری میشه از شرش خلاص شد !!!!
بعضی از قسمت های ویندوز غیر فعال شده و مهمتر از همه ، نمیشه رو دسکتاپ راست کلیک کرد . . .
یه جائی خوندم dwwin.exe توی system32 هستش! میشه یکی که ویندوز XP داره چک بکنه و اگه بود برام آپلود کنه ؟؟
من که در حال حاضر ندارمش . . .
اگرم نشد ، دیگه مجبوریم ویندوز عوض کنیم . . . :20:
از من نصیحت ، به آنتی ویروستون اعتماد کنید . . . :31:
*Forgotten*
18-03-2012, 14:04
[QUOTE=mer5ad;6912677]خیلی جالبه! :31: یادمه قدیما خودم همینجوری repair کردم اما الان که رفتم گزینه repair وجود نداشت :18:
فقط میتونی نصب کنی ، همین! :18:
یادمه R رو هم میزدیم . . . :18:
به جان خودم نیست . . . :31:
توی محیط ویندوز هم اصلا کار نمیکنه . . .
امکان نداره احتمالا اون سی دی که گذاشتید سی دی ای نیست که قبلا ویندوز رو نصب کردید چون ویندوز ها ورژن های مختلفی دارن
dwwin همون دکتر واتسون ویندوزه که که دکتر واتسونو کشتن
پیشنهاد میشه قبلش از نرم افزار های عیب یابی و تعمیر استفاده کنی ببین چی میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.