مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی ال جی Cinema 3D LW57000
moj_darkbluedome
02-08-2012, 22:22
سلام دوستان
من قصد خرید یک تلویزیون با قیمتی در حدود 1600000 تا 1800000 دارم، از طریق یکی از دوستان با این مدل آشنا شدم. به نظرم مدل خوبیه...
البته 3 بعدی بودن سیستم زیاد مهم نیست، اسمارت باشه کفایت میکنه...
می خواستم راهنماییم کنین که تو این رنج قیمت گزینه مناسب دیگه ای هم وجود داره؟
ضمنا، از قابلیت ضبط این سیستم که باید چشم پوشی کرد، چون دردسرش زیاده و تو کامپیوتر نمیشه راحت ریخت و نگاه کرد...
آیا lg مدل دیگه ای داره که بی دردسر ضبط کنه، آیا مدل مناسبی هست که روی هارد ( بدون تغییر پارتیشن و به گونه ای که بشه با کامپیوتر دید) یا فلش مموری هم ضبط کنه؟
با تشکر
در این رنج قیمت اگر سه بعدی نمی خواهی من سامسونگ رو پیشنهاد میدم1600 بدون اسمارت .و 1800 با اسمارت و سایز 46 این ها جدیدترین تی وی های سامسونگ هستنداین ها رو نگاه کن بعدا تصمیم بگیر
moj_darkbluedome
04-08-2012, 01:03
در این رنج قیمت اگر سه بعدی نمی خواهی من سامسونگ رو پیشنهاد میدم1600 بدون اسمارت .و 1800 با اسمارت و سایز 46 این ها جدیدترین تی وی های سامسونگ هستنداین ها رو نگاه کن بعدا تصمیم بگیر
ممنون دوست عزیز، فقط اگه امکان داره لطف کنین و اسامی مدل های مناسب سامسونگ که بالا بهش اشاره کردین رو بهم بگین...
ضمنا، از نظر شما سامسونگ چه برتری نسبت به ال جی داره که شما سامسونگ رو پیشنهاد دادین؟
و یه سوال دیگه، در مورد این مدل ( lw57000 ) شنیدم که موقع تماشای فوتبال تصویرش دچار مشکل میشه.. به خاطر هرتز پایین... آیا درسته؟
بازم ممنون
سلام دوستان
من يه دونه 57000 ال جي خريدم منتها كيفيت تصويرش يه مقداري بده زير نويسهاش دورش انگار يه هاله اي هست + تصويرش خيلي واضح نيست و لبه هاي تصاوير انگار اون ظرافت رو نداره
به نظرتون علت چي مي تونه باشه؟
شما ثبت نام کردی؟اون سایت که باز نمیشه؟
براي facebook ًبايد اول تو اون سايتي كه خود تلوزيون نوشته ثبت نام كني
شما ثبت نام کردی؟اون سایت که باز نمیشه؟؟
vb-sosol
09-08-2012, 09:16
دوستان ورژن آخرین آپدیت چند هست؟
amiryhgh
09-08-2012, 09:46
آقا ما این تلویزیون رو خریدیم ,از کیفیتش که خیلی راضی هستیم و فیلم های سه بعدی رو هم خیلی خوب و عالی نشون می ده.:40:دقیقا حس سینما سه بعدی رو بهتون می ده.
ولی هنوز بازی ها و اپ هاش رو امتحان نکردم.یه توضیح بدین درباره نحوه دریافت بازی ها و اپ ها .اصلا ارزش داره پی گیر بشم برای دریافت بازی و اپ یا نه؟؟؟؟؟؟
moohsen22
15-08-2012, 18:28
سلام ببخشید چطور باید اپلیکیشن روی تلوزیونم نصب کنم ؟
moohsen22
15-08-2012, 18:37
دوستان ورژن آخرین آپدیت چند هست؟
Software_File(Version_04.04.03)
سلام،
دوستان من دیروز 42LW57000 گرفتم. البته فرشنده میگفت این مدل قدیمی شده. اما چون هم اسمارت بود و هم کنترل جادویی داشت و هم قیمتش پایین تر بود این تصمیم رو گرفتم.
هنوز کسی نیومده برای نصبش.
خواستم بپرسم کار درستی کردم یا باید LM58000 می گرفتم با 40 تومن اختلاف قیمت - که اسمارت نیست اما جدید ترینه-؟ یا LW65100 که فقط کنترل جادویی نداره اما با 170 هزار تومن اختلاف قیمت؟
فکر کنم هنوز فرصت تعویض داشته باشم اگه نیاز باشه.
لطفا یک نفر پاسخ بده.
ممنون
MITAJOON
17-08-2012, 11:23
سلام،
دوستان من دیروز 42LW57000 گرفتم. البته فرشنده میگفت این مدل قدیمی شده. اما چون هم اسمارت بود و هم کنترل جادویی داشت و هم قیمتش پایین تر بود این تصمیم رو گرفتم.
خواستم بپرسم کار درستی کردم یا باید LM58000 می گرفتم با 40 تومن اختلاف قیمت - که اسمارت نیست اما جدید ترینه-؟ یا LW65100 که فقط کنترل جادویی نداره اما با 170 هزار تومن اختلاف قیمت؟
لطفا یک نفر پاسخ بده.
ممنون
مبارکت باشه.تلویزیون خوبیه.من باهاش گیم میزنم با ایکس باکس و فیلم سه بعدی تماشا میکنم و بازی های المپیک رو هم با ای تلویزیون تماشا کردم.تو هیچ مورد کم نمیاره.اگه الکی حساس نباشی بخ این مدل و اون مدل واقعا تفاوت رو احساس نمیکنی.خودمم با امکانات اسمارتش تاحالا کار نکردم.کنترل مجیک رو هم بنظرم سخت بود گذاشتم کنار:3: بنظرم من همین رو استفاده کن.تلویزیون خوبیه. حالا انتخاب با خودته
دوستان من یه سوال دارم آیا این تلویزیون به صورت آنلاین هم فریمورش رو میشه آپدیت کرد؟
thinker-mos
17-08-2012, 11:46
سلام،
لطفا یک نفر پاسخ بده.
ممنون
چن خریدی؟
lw65
100 تا انطباق تصویرش بالاست . این چن بود؟
lm ها ظاهری فکر کنم تنها سری 5 و 6 فرق دارن اینا چند بودن؟
مبارکت باشه.تلویزیون خوبیه.من باهاش گیم میزنم با ایکس باکس و فیلم سه بعدی تماشا میکنم و بازی های المپیک رو هم با ای تلویزیون تماشا کردم.تو هیچ مورد کم نمیاره.اگه الکی حساس نباشی بخ این مدل و اون مدل واقعا تفاوت رو احساس نمیکنی.خودمم با امکانات اسمارتش تاحالا کار نکردم.کنترل مجیک رو هم بنظرم سخت بود گذاشتم کنار:3: بنظرم من همین رو استفاده کن.تلویزیون خوبیه. حالا انتخاب با خودته
دوستان من یه سوال دارم آیا این تلویزیون به صورت آنلاین هم فریمورش رو میشه آپدیت کرد؟
مرسی دوست عزیز.
خیالم رو راحت کردی. من هنوز xbox ندارم اما قصد داشتم بگیرم. بیشتر به نگرانیم همین بود که توی این مورد برام مشکل پیش بیاد که شما امتحان کردی و جواب داده.
امروز صبح به نصابش هم زنگ زدم اونم گفت شما اصلا تفاوت رو احساس نخواهی کرد با اون مدل بالاتر.
چن خریدی؟
lw65
100 تا انطباق تصویرش بالاست . این چن بود؟
lm ها ظاهری فکر کنم تنها سری 5 و 6 فرق دارن اینا چند بودن؟
والا ما هی صبر کردیم گفتیم شاید برای عید فطر، هدیه ای، چیزی روی محصولاتشون بزارن، بعد دیروز رفتم نمایندگی نزدیک خونمون (در شیراز) دیدم قیمت ها رو افزایش دادن. فروشنده گفت 2 روزه قیمت ها رو بالا بردیم.
اما شب قبلش که از فروشگاه هایپر استار (مرکز خرید خلیج فارس) خرید کرده بودیم، قیمت ها مثل قبل بود.
دیگه من هم سریع رفتم اونجا و با همون قیمت قبلی یعنی 1.700 خریدم.
lw65100 قیمتش 1870 تومن بود و مدل lm58000 هم 1740 تومن میشد (همه 42 اینچ).
یعنی همون قیمت هایی که سایت lgcenter.ir گذاشته و هنوز عوض نکرده.
mohammadv2
17-08-2012, 17:00
با سلام
از بین دو مدل 47LM5800 , 47LW5700 برای تصاویر دو بعدی کدوم بهتری (خصوصا فوتبال 576P)
MITAJOON
17-08-2012, 21:07
سلام من مودم وایمکس ایرانسل رو به تلویزیون وصل کردم و به روز رسانی بصورت آنلاین انجام شد.فریمور قبلیم 4.01.20 بود و الان 4.04.03 هست که این آپدیت آنلاین دقیقاً 3 ساعت طول کشید!!!!!!!!!!!!:18::19:
با فریمور قبلی گیرنده دیجیتال قادر به دریافت سیگنال شبکه های جدید ایران مثل شما و بازار و تماشا و .. نبود و بعد آپدیت همه این شبکه ها رو نشون میده:10:
ولی میخواستم بپرسم همیشه آپدیت انقدر طول میکشه؟سرعت نت من 512 هست و مودمم فول انتن بود.فکر نمیکردم انقدر طول بکشه:9:
یه سوال دیگه هم دارم و اون اینکه سایز فونت یا قالب فونت زیرنویس فیلم هایی که با فلش مموری پخش میکنیم رو این تی وی رو میشه از طریق تلویزیون ویرایش کرد مثلا بالتیکش کرد یا قالب و فرمتشو تغییر داد؟
mohammadv2
18-08-2012, 00:08
با سلام
از بین دو مدل 47LM5800 , 47LW5700 برای تصاویر دو بعدی کدوم بهتری (خصوصا فوتبال 576P)
27 صفحه پست دادن دوستان. هنوزم کسی مطمئن نیس این تلویزیون خوبه برای تصاویر دو بعدی.
در مورد صحنه های اکشن لااقل یه نفر بگه در مقابل سری 5 سامسونگ هم ضعیف تره.
Mahdi4397
19-08-2012, 16:08
سلام دوستان خوشحالم که سایت شما رو پیدا کردم و ازش استفاده میکنم.چند تا سوالی در باره این تلوزیون برام پیش اومد اونم اینکه:من دوماه پیش 47LW5700 خریدم فارسی رو ساپورت میکنه یعنی منوی تلوزیون فارسی هم میشه ولی نوع گرافیک و فونت خیلی افتضاحه خیلی درشت نشون میده و با فونت اریا که من اصلا خوشم نمیاد.حالا سوالم اینه که چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم ایا با اپدیت نرم افزارش مشکل حل میشه؟ شما چه نظری درباره اپدیت دارید؟ ایا با اپدیت مشکلی پیش میاد؟سوال بعدیم در باره اینترنت این تلوزیونه.من وقتی که خریدم توی کارتون تی وی دانگل و کنترل جادویی مجیک موشن موجود بود. و الان هم بدون هیچ مشکلی ازشون استفاده میکنم.حالا سوالم اینه که: من مودم وایرلس دارم و از اون دارم توی کامپیوتر استفاده میکنم و با کامپیوتر به اینترنت متصل میشم.من گوشی ایفون ۴اس دارم و با اون هم میتونم راحت از همون مودم استفاده کنم. حالا میخوام بببنم که چطور میتونم از ابنترنت این مودم همونطور که با گوشی استفاده میکنم با تلوزیون هم به همون مودم وصل بشم و بتونم اینتر نت رو توی تلوزیون هم داشته باشم؟ببخشید که سوالم طولانی بود ولی خواهش میکنم به سوال من هم پاسخ بدین.ممنون از هم
smhsh121
19-08-2012, 19:24
سلام دوستان خوشحالم که سایت شما رو پیدا کردم و ازش استفاده میکنم.چند تا سوالی در باره این تلوزیون برام پیش اومد اونم اینکه:من دوماه پیش 47LW5700 خریدم فارسی رو ساپورت میکنه یعنی منوی تلوزیون فارسی هم میشه ولی نوع گرافیک و فونت خیلی افتضاحه خیلی درشت نشون میده و با فونت اریا که من اصلا خوشم نمیاد.حالا سوالم اینه که چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم ایا با اپدیت نرم افزارش مشکل حل میشه؟ شما چه نظری درباره اپدیت دارید؟ ایا با اپدیت مشکلی پیش میاد؟سوال بعدیم در باره اینترنت این تلوزیونه.من وقتی که خریدم توی کارتون تی وی دانگل و کنترل جادویی مجیک موشن موجود بود. و الان هم بدون هیچ مشکلی ازشون استفاده میکنم.حالا سوالم اینه که: من مودم وایرلس دارم و از اون دارم توی کامپیوتر استفاده میکنم و با کامپیوتر به اینترنت متصل میشم.من گوشی ایفون ۴اس دارم و با اون هم میتونم راحت از همون مودم استفاده کنم. حالا میخوام بببنم که چطور میتونم از ابنترنت این مودم همونطور که با گوشی استفاده میکنم با تلوزیون هم به همون مودم وصل بشم و بتونم اینتر نت رو توی تلوزیون هم داشته باشم؟ببخشید که سوالم طولانی بود ولی خواهش میکنم به سوال من هم پاسخ بدین.ممنون از هم
مستقیم از طریق خود تلویزیون آپدیت کن ضرری نداره. برای وصل شدن به مودم از سریق وایرلس نیاز به دانگل Wi-Fi دارید که باید از گلدیران سفارش بدید براتون بیارن.
Mahdi4397
19-08-2012, 20:07
مستقیم از طریق خود تلویزیون آپدیت کن ضرری نداره. برای وصل شدن به مودم از سریق وایرلس نیاز به دانگل Wi-Fi دارید که باید از گلدیران سفارش بدید براتون بیارن.ممنون از جوابتون دوست عزیز لطفا شماره نمایندگی رو بهم بدید.من تو یکی از پست های این تاپیک دیدم که یکی از دوستان اپدیتشو گذاشته بود و گفته بود که با مسولیت خودتون اپدیت کنید. چرا اینو گفت؟لطفا لینکی از خود سایت ال جی قرار بدین که بشه اپدیت تلوزیون رو از اونجا دانلود کرد و اپدیت افلاین انجام داد. اموزشش یادتون نره لطفا.راستی اون لینکی که دوستمون رامتین از فور شیرد گذاشته بودن که برای دسترسی به منوی مخفی بود خرابه و میگه لینک صحیح نیست لطفا اونو دوباره آپ کنید و ادرسشو اینجا بذارین ممنون.
MITAJOON
19-08-2012, 21:23
سلام.من پیشنهاد میکنم مودم ADSL رو مستقیم وصل کنید به تی وی و به روز رسانی رو روشن کنید تا سرچ کنه و شروع به آپدیت کنه.برای من سه ساعت طول کشید که هنوز نمیدونم منطقیه یا نه.شاید مشکل از نت بوده.(هرچند مودم فول آنتن بود) ولی در کل بدون درد سر آپدیت شد.هیچ مشکلی هم پیش نیاورد.تازه گیرنده دیجیتال هم قوی تر عمل کرد:)
smhsh121
19-08-2012, 21:49
ممنون از جوابتون دوست عزیز لطفا شماره نمایندگی رو بهم بدید.من تو یکی از پست های این تاپیک دیدم که یکی از دوستان اپدیتشو گذاشته بود و گفته بود که با مسولیت خودتون اپدیت کنید. چرا اینو گفت؟لطفا لینکی از خود سایت ال جی قرار بدین که بشه اپدیت تلوزیون رو از اونجا دانلود کرد و اپدیت افلاین انجام داد. اموزشش یادتون نره لطفا.راستی اون لینکی که دوستمون رامتین از فور شیرد گذاشته بودن که برای دسترسی به منوی مخفی بود خرابه و میگه لینک صحیح نیست لطفا اونو دوباره آپ کنید و ادرسشو اینجا بذارین ممنون.
شماره گلدیران: 84733
متاسفانه سایت ایرانی ال جی خیلی ضعیفه و آپدیت نمی ذاره و بعضا لینک هایی که دوستان می ذارن از سایت امارات هست که توصیه می کنم مستقیم با خود تلویزیون آپدیت کنید که مشکلی پیش نیاد.
منوی مخفی هم بیخیال شو چون چیز خاصی نداره ضمن اینکه اگر حین دستکاری مشکلی پیش بیاد، شامل گارانتی نمیشه. کاربرد منوی مخفی فقط برای بانه ای ها هست که می خوان گیرنده دیجیتال رو فعال کنند.
Mahdi4397
20-08-2012, 12:37
ولی من منوی مخفی رو لاژم دارم لطفا یه راهنمایی بکنین.یه مشکل دیگه هم داشتم اینکه وقتی دارم شبکه های ماهواره ای رو میبینم مثل جم و یا شبکه منوتو یا... تصویر موقعی که رنگ دیگه هست دونه دونه نشون میده.یعنی وقتی صورت کسی رو نشون میده کنار های صورتش دونه دونه نشون میده وقتی تصوری از دور از یه جمعیت نشون میده و اون جمعیت حرکت میکنن شطرنجی میشه و... کلی مشکلات تصویر.وقتی که فیلم با کیفیت۷۲۰ پیکسل رو از فلش مموری اجرا میکنم هم تصویر دونه دونه میشه.ایا پیکسل ها مسکل دارن؟مشکل چیه؟قیمت این دانگل وای فای هم چنده؟
smhsh121
20-08-2012, 13:14
ولی من منوی مخفی رو لاژم دارم لطفا یه راهنمایی بکنین.یه مشکل دیگه هم داشتم اینکه وقتی دارم شبکه های ماهواره ای رو میبینم مثل جم و یا شبکه منوتو یا... تصویر موقعی که رنگ دیگه هست دونه دونه نشون میده.یعنی وقتی صورت کسی رو نشون میده کنار های صورتش دونه دونه نشون میده وقتی تصوری از دور از یه جمعیت نشون میده و اون جمعیت حرکت میکنن شطرنجی میشه و... کلی مشکلات تصویر.وقتی که فیلم با کیفیت۷۲۰ پیکسل رو از فلش مموری اجرا میکنم هم تصویر دونه دونه میشه.ایا پیکسل ها مسکل دارن؟مشکل چیه؟قیمت این دانگل وای فای هم چنده؟
شاید ایراد از پنل باشه. ضرر نداره با گلدیران تماس بگیرید تا کارشناس بیاد بررسی کنه. قیمت دانگل هم 30-40 تومانه.
Mahdi4397
24-08-2012, 20:43
من تلوزیون رو از بانه خریدم و خوذم هم تو تبریزم. زنگ زدم به همین شماره ای که شما دادی گفت که باید با نمایندگی تبریز صحبت کنید.شماره نمایندگی تبریز رو گرفتم رو زنگ زدم دانگل وای فای رو گفت ۸۰ تومنه.وقتی این مشکلات رو پرسیدم گفت از کدوم فروشگاه خریدی و من هم وقتی که گفتم تز بانه گفت خدمات نمیدیم و اصلا راهنمایی نکرد منم عصبی شدمو بهش فحش دادم.این چرا اینکارو کرد؟مگه کسایی که از بانه خریدن ادم نیستن؟ضمنا تو یه سایت دیدم که تو این تلوزیون وای فای درونی wifi bult in وجود داره. حالا چطور مبشه ازش استفاده کرد؟شما لطفا به کسی که اموزش منوی مخفی رو گذاشته پیام خصوصی بدین تا دوباره اونو اپ کنه.من خودم نمیتونم چون باید ببشتر از ۲۰تا پست داشته باشم.
smhsh121
24-08-2012, 21:15
من تلوزیون رو از بانه خریدم و خوذم هم تو تبریزم. زنگ زدم به همین شماره ای که شما دادی گفت که باید با نمایندگی تبریز صحبت کنید.شماره نمایندگی تبریز رو گرفتم رو زنگ زدم دانگل وای فای رو گفت ۸۰ تومنه.وقتی این مشکلات رو پرسیدم گفت از کدوم فروشگاه خریدی و من هم وقتی که گفتم تز بانه گفت خدمات نمیدیم و اصلا راهنمایی نکرد منم عصبی شدمو بهش فحش دادم.این چرا اینکارو کرد؟مگه کسایی که از بانه خریدن ادم نیستن؟ضمنا تو یه سایت دیدم که تو این تلوزیون وای فای درونی wifi bult in وجود داره. حالا چطور مبشه ازش استفاده کرد؟شما لطفا به کسی که اموزش منوی مخفی رو گذاشته پیام خصوصی بدین تا دوباره اونو اپ کنه.من خودم نمیتونم چون باید ببشتر از ۲۰تا پست داشته باشم.
مشکل کشور ما اینه که شرکت های بزرگی مثل سونی، سامسونگ، ال جی، پاناسونیک، شارپ و ... نمایندگی رسمی تو ایران ندارن برای همین یه سری شرکت میان به صورت واسطه ای نمایندگی این شرکت ها رو می گیرن و قطعاتشونو وارد می کنن و اینجا مونتاژ می کنند و فقط هم به محصولاتی که خودشون مونتاژ کردن خدمات می دن. در حالی که توی دنیا چیزی به نام گارانتی بین المللی وجود داره که فرقی نمی کنه یه محصول رو از کجا خردید و هرجای دنیا ببرید نمایندگیش قبول می کنه. پس نباید از گلدیران توقع داشت بیاد تلویزیون های بانه ای رو تعمیر کنه چون همونجور که از اسمش بر میاد شرکت ال جی نیست و تنها در قبال محصولاتی که خودش ضمانت کرده مسئولیت قبول می کنه.
57000 Wi-fi Ready هست نه Built-in یعنی باید بهش دانگل زد.
اینم روش ورود به منوی مخفی ال جی: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
moohsen22
27-08-2012, 14:36
سلام . تو رو خدا کسی بگه چطوری میتونم با lw57000وب گردی کنم . . . 3 بار اپ دیت کردم. adsl 128 هم دارم و موفق شدم تلوزیونم رو به مودم وصل کنم فقط نمیدونم چطور وب گردی کنم . . گزینه web browser رو نوشته غیر فعاله و coming soon ... گزینه sighn in هم مینویشه comming soon
CERASUS565
27-08-2012, 22:24
سلام
من حدود 9 ماهه این مدل TV رو گرفتم ازش کاملا راضی ام چند تا سوال دارم که اگه میشه جواب بدن دوستان !
1- میشه با نصب فلش مموری به تلوزیون برنامه هارو ضبط کرد این دستگاه DVR چیه که باید ازش استفاد کرد من کلید رکورد روی کنترل که میزنم ان پیغام میاد ؟
2- من چند تا فیلم 3D دارم که حجمشون بالای 20 گیگه , مگه میشه فیلم سه بعدی 900 مگابایت باشه اونوقت کیفیت و عمق لازم رو داشته باشه ؟
3- من مودم وایرلس دارم چه جوری باید به صورت وای فای به تلوزیو وصل شد البته من با کابل شبکه راحت این کار میکنم این ماژول توکار وای فای که تو دفترچه هست و باید از کجا گیر آورد ؟
4- اگه یه هارد اکسترنال بگیرم بهتره و به صرفه تره یا همین استفاده از بلو ری پلیر ؟
ممنون ! خواهشاً راهنمایی کنید !!!!!!!!!!
moohsen22
28-08-2012, 17:07
سلام
من حدود 9 ماهه این مدل TV رو گرفتم ازش کاملا راضی ام چند تا سوال دارم که اگه میشه جواب بدن دوستان !
1- میشه با نصب فلش مموری به تلوزیون برنامه هارو ضبط کرد این دستگاه DVR چیه که باید ازش استفاد کرد من کلید رکورد روی کنترل که میزنم ان پیغام میاد ؟
2- من چند تا فیلم 3D دارم که حجمشون بالای 20 گیگه , مگه میشه فیلم سه بعدی 900 مگابایت باشه اونوقت کیفیت و عمق لازم رو داشته باشه ؟
3- من مودم وایرلس دارم چه جوری باید به صورت وای فای به تلوزیو وصل شد البته من با کابل شبکه راحت این کار میکنم این ماژول توکار وای فای که تو دفترچه هست و باید از کجا گیر آورد ؟
4- اگه یه هارد اکسترنال بگیرم بهتره و به صرفه تره یا همین استفاده از بلو ری پلیر ؟
ممنون ! خواهشاً راهنمایی کنید !!!!!!!!!!
سلام
1- با فلش نمیشه هارد با حجم بالا میخواد
2-هرچه حجم فیلم بیشتر -کیفیتش بیشتر و عمق هم بیشتر
3-شما یه دانگل وای فای میخوای برای تی وی که باید از نمایندگی بخری
4-برای پخش فیلم سه بعدی همین یو اس بی تلوزیون هم همین کار پخش رو انجام میده و نیازی به بلوری نیست!
CERASUS565
29-08-2012, 12:29
سلام
مرسی داش محسن , کارت درسته , نمرتم 22 :46:
سلام اساتید 2 ماه پیش 42LW 57000 خریدم کاملا راضیم فقط کنترل جادوییش رجیستر نمیشه باهاش کار میکردم باطریش ضعیف شد عوض کردم الان فقط دکمه OK کار نمیکنه طبق راهنمایی دفترچش چند بار تلاش کردم مجدد رجییستر کنم Faile میزنه ونمیتونم از خاصیت موس بودنش استفاده کنم همه دکمه هاش کار میکنه فقط OK غیر فعال شده رجستر مجدد نمیشه منتظر کمک شما هستم فوری مرسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسسسسی
با سلام خدمت دوستان
بلاخره بعد از مدت زیادی تونستم به سایت سر بزنم
لازم دیدم که توضیحی راجع به آموزش ورود به منو مخفی که قبلا تو سایت 4shared گذاشته بودم بدم:
لازمه بگم که اون فایلارو خودم از 4shared حذف کردم به دلایل زیر:
بنده با اینکه درگیر آزمون ارشد بودم ولی برای درست کردن اون آموزش چند ساعت وقت گذاشتم و اونو همونطوری که به بعضی از دوستان قول داده بودم آپلود کردم ولی چند روز بعد که اومدم ببینم دوستان تونستن استفاده کنن یا نه دیدم یکسری افراد نسبت به آموزشی که گذاشتم و خود بنده بی احترامی کردن و تهمت کپی زدن به بنده زدن.(البته داخل پرانتز باید از دوستان و متخصصان عزیزی مثل جنابان AmirHJ ,adeeb و .....که فایلارو دانلود کردن و اونارو مناسب دونستن تشکر کنم)
اگر به پست آخر صفحه 16 نگاه کنید می بینید منظورم چیه.
که متاسفانه از جمله های """"این مسخره بازی های چیه
برداشتی مقاله یه بنده خدا رو به اسم خودت زدی""""
استفاده کردن که من واقعا ناراحت شدم و فایل ها رو حذف کردم و واقعا از اینکه برای چنین اشخاصی وقت گذاشتم پشیمون شدم.
البته دوستان زیادی هستند که بازم بخاطر اونا دلسرد نشدم و حتی آموزش رو بخاطر اونا گذاشتم و فکر می کنم جناب adeeb و جناب Amirhj اون فایل ها رو داشته باشن.
یکی از دوستان عزیزم پیغام خصوصی زده بود که دوباره فایلارو آپ کنم و من به احترام ایشون دوباره در اسرع وقت فایل ها رو آپ می کنم البته ممکنه تا شنبه شب طول بکشه و بابت تاخیر عذر خواهی می کنم.
لازم به ذکره که من رو فایلا پسوورد و واترمارک گذاشتم تا افراد سودجو نتونن سوئ استفاده کنن چون دیدم مواردی رو که حتی کد 0413 رو که برای ورود به منو مخفی هست و فقط دست نمایندگی هاست به قیمت های زیاد به افراد از همه جا بی خبر می فروشن.
jack15381
15-09-2012, 12:41
با سلام خدمت دوستان
بلاخره بعد از مدت زیادی تونستم به سایت سر بزنم
لازم دیدم که توضیحی راجع به آموزش ورود به منو مخفی که قبلا تو سایت 4shared گذاشته بودم بدم:
لازمه بگم که اون فایلارو خودم از 4shared حذف کردم به دلایل زیر:
بنده با اینکه درگیر آزمون ارشد بودم ولی برای درست کردن اون آموزش چند ساعت وقت گذاشتم و اونو همونطوری که به بعضی از دوستان قول داده بودم آپلود کردم ولی چند روز بعد که اومدم ببینم دوستان تونستن استفاده کنن یا نه دیدم یکسری افراد نسبت به آموزشی که گذاشتم و خود بنده بی احترامی کردن و تهمت کپی زدن به بنده زدن.(البته داخل پرانتز باید از دوستان و متخصصان عزیزی مثل جنابان AmirHJ ,adeeb و .....که فایلارو دانلود کردن و اونارو مناسب دونستن تشکر کنم)
اگر به پست آخر صفحه 16 نگاه کنید می بینید منظورم چیه.
که متاسفانه از جمله های """"این مسخره بازی های چیه
برداشتی مقاله یه بنده خدا رو به اسم خودت زدی""""
استفاده کردن که من واقعا ناراحت شدم و فایل ها رو حذف کردم و واقعا از اینکه برای چنین اشخاصی وقت گذاشتم پشیمون شدم.
البته دوستان زیادی هستند که بازم بخاطر اونا دلسرد نشدم و حتی آموزش رو بخاطر اونا گذاشتم و فکر می کنم جناب adeeb و جناب Amirhj اون فایل ها رو داشته باشن.
یکی از دوستان عزیزم پیغام خصوصی زده بود که دوباره فایلارو آپ کنم و من به احترام ایشون دوباره در اسرع وقت فایل ها رو آپ می کنم البته ممکنه تا شنبه شب طول بکشه و بابت تاخیر عذر خواهی می کنم.
لازم به ذکره که من رو فایلا پسوورد و واترمارک گذاشتم تا افراد سودجو نتونن سوئ استفاده کنن چون دیدم مواردی رو که حتی کد 0413 رو که برای ورود به منو مخفی هست و فقط دست نمایندگی هاست به قیمت های زیاد به افراد از همه جا بی خبر می فروشن.
با سلام خدمت شما دوست عزیز، لازم دونستم بجز دکمه تشکر چست هم بزنم و باز هم تشکر کنم.هر چند موفق به دانلود فایل نشدم ولی همین که زحمت کشیدین و یکسری از دوستان با بی لطفی هاشون زحمات شما را نادیده گرفتن باز دوباره برگشته اید و اطلاعات خود را به رایگان در اختیار دیگران میذارید تشکر میکنم.
موفق و موید باشید
CERASUS565
15-09-2012, 22:11
سلام
آقا خواهشاً کمک کنید من با زیر نویس بعضی فیلم ها مشکل دارم وقتی کول دیسک رو نصب میکنم فایل زیر نویس رو نمیخونه میشه بگید چرا ؟ فایل کاملاً همنام فیلمه و فرمتش هم srt ! لطفاً کمک کنید !!!!!
smhsh121
16-09-2012, 00:54
سلام
آقا خواهشاً کمک کنید من با زیر نویس بعضی فیلم ها مشکل دارم وقتی کول دیسک رو نصب میکنم فایل زیر نویس رو نمیخونه میشه بگید چرا ؟ فایل کاملاً همنام فیلمه و فرمتش هم srt ! لطفاً کمک کنید !!!!!
فایل زیرنویس رو با notepad باز کن بعدش save as رو بزن و Encoding را رو ANSI بذار بعد هر پیغامی داد OK کن.
CERASUS565
16-09-2012, 20:00
مرسی ok شد ! خیلی گلی !
با سلام خدمت دوستان
بلاخره تونستم فایلارو دوباره آپلود کنم البته قرار بود تا شنبه این کار رو بکنم که چون سفر بودم نتونستم و از بابت از دوستان عذرخواهی می کنم.
آموزش رو همونطور که قبلا گفتم به دلایلی به زبون انگلیسی تهیه کردم(البته سعی کردم با عکس توضیح بدم و انگلیسیش روان و قابل فهم باشه) و همونطور که قبلا گفتم برای جلوگیری از سواستفاده افراد سودجو از رمز و واترمارک استفاده کردم.هر چند میدونم این چیزا نمیتونه جلوی اینگونه افراد رو بگیره.
من فایل پی دی اف رو برای کسانی که دسترسی به ورد 2007 یا 2010 ندارن تهیه کردم ولی اگر خوندنش بدلیل وجود واتر مارک مشکل بود از فایل ورد استفاده کنید.
رمز فایل: ramintn هست.(به کوچک بودن حروف دقت کنید)
اینم لینک دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دانلود تو سایت 4shared عضو شید .در ضمن سایت 4sharedشیلتر نیست و یکی از دلایل انتخابش هم همینه.
هر کسی تو خوندم متن آموزش مشکل داشت میتونه باهام تماس بگیره تا راهنماییش کنم.
منتظر شنیدن تجربیات و نتایج کارتون هستم.
با تشکر از دوستان و آرزوی بهترین ها
سلام دوستان آیا امیدی هست که با آمدن نگارش جدید نرم افزار مدل lw5700 مشکل عدم پشتیبانی صدا حل بشه ؟ یا باید این مدل رو انداختش تو سطل زباله ؟؟؟؟!!!!!! :6::6::6:
siavash444
20-09-2012, 19:54
سلام اساتید 2 ماه پیش 42LW 57000 خریدم کاملا راضیم فقط کنترل جادوییش رجیستر نمیشه باهاش کار میکردم باطریش ضعیف شد عوض کردم الان فقط دکمه OK کار نمیکنه طبق راهنمایی دفترچش چند بار تلاش کردم مجدد رجییستر کنم Faile میزنه ونمیتونم از خاصیت موس بودنش استفاده کنم همه دکمه هاش کار میکنه فقط OK غیر فعال شده رجستر مجدد نمیشه منتظر کمک شما هستم فوری مرسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسسسسی
سلام دوست عزیز دقیقا منم مشکل شما رو دارم به من گفتن سنسور پشت tv خراب شده باید یکی دیگه بخری چون جزو گارانتی نیست دقیقا منم بعد 2 ماه که خیلیم ازش استفاده نکردم این مشکل پیش اومد واسم
siavash444
20-09-2012, 19:59
سلام دوستان آیا امیدی هست که با آمدن نگارش جدید نرم افزار مدل lw5700 مشکل عدم پشتیبانی صدا حل بشه ؟ یا باید این مدل رو انداختش تو سطل زباله ؟؟؟؟!!!!!! :6::6::6:
بعید میدونم آپدیت جدید بیاد اگرم بیاد مشکل صدا رو عمرا درست کنه همون 2011 که 57000 اومد بازار تو تمام فرومها از عدم پخش DTS گله داشتن و اعتراض کردن ولی انگار نه انگار بعدشم بحث لایسنسم فکر کنم مطرح باشه و باید قبل تولید پتانسیل اجرای DTS رو داشته باشه مثل divx
ورژن نرم افزار تلویزیون را باید از کجا بدونیم چی هست؟
آخریت آپدیت ها را از کجا بگیرم؟
چرا اپلیکشن ها غیر فعال هستند. چطوری فعال میشن؟
mmarvi2001
01-10-2012, 15:25
با سلام دوستان تلویزیون من در هنگام دریافت تصاویر دیجتال توسط گیرنده خود تلویزیون هر چند ثانیه تصویر می ایستدودوباره وصل می شود نمایندگی گفت که از انتن است انتن را هم عوض کردم فرقی نکرد سینگال دریافتی94درصد وکوالیتلی نیز 100 در صد است لطفا مرا راهنمائی کنید
mmarvi2001
01-10-2012, 17:00
با سلام دوستان تلویزیون من در هنگام دریافت تصاویر دیجتال توسط گیرنده خود تلویزیون هر چند ثانیه تصویر می ایستدودوباره وصل می شود نمایندگی گفت که از انتن است انتن را هم عوض کردم فرقی نکرد سینگال دریافتی94درصد وکوالیتلی نیز 100 در صد است لطفا مرا راهنمائی کنید
اگر نسخه فیرم ویرتون قدیمیه به 05.00.05 اپدیتش کنید اگر به اینترنت متصله که راحت از. طریق منو می تونید این کارو بکنید وگرنه برای اپدیت به صفحه اول پست دوم رجوع کنید احتمالا مشکلتون حل شه
Sent from my LG-P698 using Tapatalk 2
ورژن نرم افزار تلویزیون را باید از کجا بدونیم چی هست؟
آخریت آپدیت ها را از کجا بگیرم؟
چرا اپلیکشن ها غیر فعال هستند. چطوری فعال میشن؟
سلام علیکــــــــــــــم
توسط دکمه Home به منوی تنظیمات وارد بشید و بعد در قسمت پشتیبانی وارد قسمت خدمات / اطلاعات محصول بشید
شماره فرم ویر و سایر اطلاعات قابل رویت و دستیابی است
اپلیکشن ها باید نصب بشند ، نحوه دریافت و نصب App ها در صفحات ابتدایی به طور کامل بیان شده
اگر نسخه فیرم ویرتون قدیمیه به 05.00.05 اپدیتش کنید اگر به اینترنت متصله که راحت از. طریق منو می تونید این کارو بکنید وگرنه برای اپدیت به صفحه اول پست دوم رجوع کنید احتمالا مشکلتون حل شه
سلام و احترام خدمت جناب رامین عزیز
من غالبا آفلاین آپدیت میکنم ، الان سایت امارات رو چک کردم 04.04.03 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تو سایت برای دریافت بود
شما به 5.00.5 آپدیت کردی ؟ آنلاین آپدیت کردین؟
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان و تشکر از ramintn عزیز
جدیدترین آپدیت فیرم ویر lw5700 به تاریخ چهارشنبه 19 مهر ماه 91رو میتونین از اینجا دانلود کنید :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام علیکــــــــــــــم
توسط دکمه Home به منوی تنظیمات وارد بشید و بعد در قسمت پشتیبانی وارد قسمت خدمات / اطلاعات محصول بشید
شماره فرم ویر و سایر اطلاعات قابل رویت و دستیابی است
اپلیکشن ها باید نصب بشند ، نحوه دریافت و نصب App ها در صفحات ابتدایی به طور کامل بیان شده
سلام و احترام خدمت جناب رامین عزیز
من غالبا آفلاین آپدیت میکنم ، الان سایت امارات رو چک کردم 04.04.03 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تو سایت برای دریافت بود
شما به 5.00.5 آپدیت کردی ؟ آنلاین آپدیت کردین؟
سلام و احترام متقابل خدمت دوست عزیز
بله جناب AMIRHJ
من انلاین اپدیت کردم ولی فایل افلاینشم تو سایت استرالیا هست.حجمشم تقریبا 175 مگابایته.
دوست عزیز javan8 لینک سایت استرالیا رو گذاشتن.
البته به اشتباه release date نسخه جدید و قدیمی یکیه که اشتباهه.
در ضمن فیل جدید پایین تر از قدیمی بود که الان جاشونو تغییر دادن و اصلاح شد.
البته از نظر ظاهری به جز یک قسمت در صفحه home تغییری ایجاد نشده ولی وقتی browser تی وی رو باز کردم متوجه شدم که سایت های دارای فلش رو به راحتی باز می کنه.
البته قبلا به این موضوع دقت نکرده بودم نمی دونم تو نسخه 04.04.03 هم اینطور بود یا نه ولی قبل اون مطمئنم که این طور نبود
ولی فعلا مشکل باز کردن فلش که در مقابل اسمارت های سامسونگ یه ضعف به حساب میومد حل شده.
با تشکر از دوستان
ضمنا اگر احیانا مشکلتون با اپدیت جدید حل نشد (البته به احتمال زیاد حل خواهد شد چون به گفته خودتون کوالیتی 100 است ) انتن فعلی تون رو با یه ستاپ باکس مجزا تست کنید که اگر تصویر سالم بود یعنی انتنتون مشکلی نداره و به احتمال زیاد یا کانکتور کواکسیال پشت تی ویتون مشکل داره یا ----- داخلی تی ویتون که در این صورت باید بره تعمیرگاه.
ولی اگر با یک ستاپ باکس مجزا هم همون مشکلو داشتین کل کابلی که از انتن اومده به همراه تمام سر فیشاشو عوض کنین سعی کنین از کابل و سر فیشای طلایی باکیفیت استفاده کنین (اگر بودجتون اجازه بده حتما مارک daiyo تهیه کنین که از بابت کیفیت خیالتون راحت باشه)
mmarvi2001
15-10-2012, 13:23
سلام این اپدیت اخیر چه ویژگیهای مشخصی دارد
سلام این اپدیت اخیر چه ویژگیهای مشخصی دارد
ویژگیهاش رو تو چند پست قبلی گفتم از نظر ظاهری میشه گفت تقریبا چیز جدیدی نداره.
فقط تو صفحه home به جای دکمه guide یا همون سیستم EPG که یادم نیست تو منو فارسیش اسم این دکمه چیه
تبلیغات تلویزیونی جدید ال جی میاد.
البته درسته که به EPG میشه از طریق منو دسترسی پیدا کرد ولی به خاطر این تبلیغات شکایات زیادی در صفحه رسمی FB به ال جی استرالیا شده که احتمالا بزودی در اپدیت جدید این مشکلو حل کنن و دکمرو بذارن سر جاش!!!
با سلام و عرض ادب و احترام
خواهشمند ام به منظور آموزش و راهنمایی و روشن شدن اذهان عمومی در خصوص ال ای دی های برخی شرکت های خارجی معروف در ایران و بخصوص جلوگیری از اتلاف وقت و سرمایه شما حتما سری به این تایپیک بزنید و اینو شییر کنید تا بقیه هم بخونن و استفاده کنن.
خوندن این تایپیک ممکنه چند میلیون تومان ارزش مادی و معنوی داشته باشه. شک نکنید
با تشکر
لرزش در تصویر LED با صفحه 46 اینچی مدل(( LW 95000 (( LG ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان
چطور میشه از طریق usb تصویری که از تلویزیون داره پخش می شه را ضبط کرد ؟
این ارور را می ده :
Connected USB drive does not support DVR
( می خوام تصویری که از ورودی آدیو ویدیو میاد ضبط کنم )
يه عرض ادب از يه تازه وارد
من سال قبل اين تي وي رو گرفتم تا امروز هم اينترنت در خانه نداشتم تا اينكه امروز وصلش كردم به نت
آپديت نشده تا بحال
هواشناسي رو تنظيم كردم و آپديت هم شد اما تا خواستم براوزرشو باز كنم نوشت به زودي!
مشكل در آپديت نبودن تي منه؟
siavash444
01-11-2012, 18:06
يه عرض ادب از يه تازه وارد
من سال قبل اين تي وي رو گرفتم تا امروز هم اينترنت در خانه نداشتم تا اينكه امروز وصلش كردم به نت
آپديت نشده تا بحال
هواشناسي رو تنظيم كردم و آپديت هم شد اما تا خواستم براوزرشو باز كنم نوشت به زودي!
مشكل در آپديت نبودن تي منه؟
نه مشکل در اپدیت نیست یکم صبر کنی خودش درست میشه در حقیقت براوزرش داره آپدیت میشه
سلام دوستان
چطور میشه از طریق usb تصویری که از تلویزیون داره پخش می شه را ضبط کرد ؟
این ارور را می ده :
Connected USB drive does not support DVR
( می خوام تصویری که از ورودی آدیو ویدیو میاد ضبط کنم )
دوستان کسی نبود راه حل مشکل منو بدونه ؟
نه مشکل در اپدیت نیست یکم صبر کنی خودش درست میشه در حقیقت براوزرش داره آپدیت میشه
خيلي ممنون بابت پاسختان
يه سال دست به نت تي وي نزديم بعد كه زديم يه سي ثانيه صبر نكرديم!
پس مشكل عجول بودن من بوده!
آقا این لینک خرابه
فایلش را کسی نداره بزاره اینجا ؟
با سلام خدمت دوستان
من آموزشی رو که برای منو مخفی قول داده بودم درست کردم و به همراه تمام فایلا آپلود کردم.این لینکه دانلودش:
پسوورد فایل فشرده: ramintn
فقط ذکر چند نکته ضروریه:
متاسفانه وقت نکردم که از مراحل فیلم تهیه کنم و این آموزشم چون قول داده بودم با اینکه سرم خیلی شلوغ بود نوشتم.
چونکه تایپ فارسی برام سخت بود و خیلی وقت گیر و به یه سری دلایل دیگه من مجبور شدم این آموزشو به زبان انگلیسی تهیه کنم.البته سعی کردم که طوری بنویسم که همه دوستان بتونن سر در بیارن و استفاده کنن.سعی کردم از انگلیسی ساده و روان استفاده کنم.
در نظر داشته باشید که برای دانلود از سایت بالا باید قبلا تو سایت ثبت نام کنید و سپس لینک بالارو باز کنید و وارد سایت شید و سپس راحت می تونید دانلود کنید.
در ضمن سایت 4shared فیلتر نیست.
وقتی فایلو دانلود کردید و اکسترکت کردید دو تا فایل آموزشی هست که یکیش pdf هست و دیگری word 2010.
ولی هر دوشون مشابهن و فایل pdf رو برای کسایی گذاشتم که word 2010 ندارن.
اطلاعات تماس با من هم در فایل آموزشی هست.اگر هر سوالی راجع به برنامه ها یا حتی متن انگلیسی آموزش داشتید و یا حتی اگر جاهایی از متن براتون واضح نبود می تونید با من تماس بگیرید.
البته دوستان واردتر حتما بعد از خوندن آموزش به دوستان دیگه کمک خواهند کرد.
دوستان واردتر حتما منو از نتیجه کارشون مطلع کنن تا منم بتونم مواردی رو که بلد نباشم ازشون یاد بگیرم
من قرار بود دیروز فایل رو آپلود کنم که نرسوندم و بابت تاخیر یک روزه از همه دوستان عذر می خوام.
با آرزوی بهترین ها برای همه دوستان
دوستان کسی نبود راه حل مشکل منو بدونه ؟
بايد هارد حداقل 500 گيگ وصل كنيد به تي وي نه فلش
آقا این لینک خرابه
فایلش را کسی نداره بزاره اینجا ؟
دوست عزیز لینک جدید در صفحه 29 تو پست288 گذاشته شده.
seedorf10
03-11-2012, 19:07
یک سوال :
ال جی هنوزم DTS رو ساپورت نمیکنه ؟!
moohsen22
03-11-2012, 21:05
خب من کلی هزینه کردم و یک ترا اطلاعاتم به باد فنا رفت تا ایشون (57000)اول هارد نازنینمو فرمت کردن و بعد ضبط نمودند حالا چطوری با کامپیوتر بازشون کنم ؟(می دونم این یه ترفنده از طرف ال جی که نتونی با پی سی ببینیشون میخوام ببینم راهش چیه-کسی امتحان نکرده ؟؟)
moohsen22
03-11-2012, 21:09
کلی ذوق کردیم میتونمی وب گردی کنیم .. سه با تا حالا هم اپ دیت کردیمش اما وب بروزرش مینویسه comming soon حالا این کامینگ سونه کی میاد خدا میدونه ؟
بچه ها شما وب گردی نکردین ؟ چطوری؟
seedorf10
04-11-2012, 02:39
کلی ذوق کردیم میتونمی وب گردی کنیم .. سه با تا حالا هم اپ دیت کردیمش اما وب بروزرش مینویسه comming soon حالا این کامینگ سونه کی میاد خدا میدونه ؟
بچه ها شما وب گردی نکردین ؟ چطوری؟
دوست عزیز یه مقدار دنبال راه حل بگردید بعد گله کنید ! جواب مشکل شما دقیقا همین صفحه قبل همین تاپیکه که دوست عجول دیگه ای مثل شما این مشکل رو داشتن !
در مورد پخش فیلم های ضبط شده هم فکر نمیکنم ترفند و ... در کار باشه ، فرمت فایل ها رو بگید تا دوستان راهنمایی کنن !
دوست عزیز یه مقدار دنبال راه حل بگردید بعد گله کنید ! جواب مشکل شما دقیقا همین صفحه قبل همین تاپیکه که دوست عجول دیگه ای مثل شما این مشکل رو داشتن !
در مورد پخش فیلم های ضبط شده هم فکر نمیکنم ترفند و ... در کار باشه ، فرمت فایل ها رو بگید تا دوستان راهنمایی کنن !
والا...:sq_8:
البته من تو صفحات قبلي مشكل رو نديدم و پرسيدم
بس كه عجولم!
moohsen22
05-11-2012, 08:27
حداقل شماره پستشو بهم میگفتیم بجای .....!؟
حداقل شماره پستشو بهم میگفتیم بجای .....!؟
چون هنوز تازه كارم امكان ارسال پيام خصوصي نداشتم
وقتي تي وي وصل به نت شد و براوزر رو باز كرديد وقتي كامينگ سون مي نويسه يه 5 دقيقه صبر كنيد تا مقدماتش دانلود بشه
بعد از حدودا 5 دقيقه براوزر راه مي افتد
moohsen22
09-11-2012, 09:15
مرسی فمارا جون بازم خودت. یه دونه نصب اپلیکیشن هم برام توصیح میدی ؟ اصلا این اپلیکیشن ها اف لاین قابل داونلود و نصبه ؟یوزر در سایت ال جی و app.lgهم گرفتم.
merci
مرسی فمارا جون بازم خودت. یه دونه نصب اپلیکیشن هم برام توصیح میدی ؟ اصلا این اپلیکیشن ها اف لاین قابل داونلود و نصبه ؟یوزر در سایت ال جی و app.lgهم گرفتم.
merci
متاسفانه تست نكرده ام اين مورد رو
آپديت خود تلويزيون بصورت آفلاين ممكنه ولي آپليكيشن هاشو خبر ندارم
سلام افلاین میشه اپدیت کرد ولی اپلیکیشنها فقط انلاین نصب میشه اگه سرعت اینترنت خوب باشه خیلی سریع نصب میشه اپدیت جدید رو هم نصب کنید سرعت بهتر میشه
با سلام
من یه تلویزیون الجی مدل 47lw57000 دارم الان بعد از یه سوال خرید آن کیفیت صدای آن خیلی کم شده مشکل سخت افزاریه یا باید تلویزیونو آپدیت کنم چون الان یه 5 ماهیه که آپدیت نکردم
لطفا راهنمایی کنبد با تشکر
سلام افلاین میشه اپدیت کرد ولی اپلیکیشنها فقط انلاین نصب میشه اگه سرعت اینترنت خوب باشه خیلی سریع نصب میشه اپدیت جدید رو هم نصب کنید سرعت بهتر میشه
merci
ظاهرا اپليكيشنها اصلا از طريق پي سي قابل دانلود نيستند فقط قابل مديريت هستند
moohsen22
28-11-2012, 23:25
سلام . رفقا چرا من با dlna فایلهای تصویری mkv یا mp4رو مشاهده میکنم و صدا رو از طریق سینما(کابل hdmiوoptical)پخش میکنم در اوللین play فایل درست پخش میشه اما تا خارج میشم و دوباره یم فایل تصویری دیگر رو پخش میکنم صداش (صدای سینما) مشکل پیدا میکنه(صدا داره اما نه نرمال)
نرخ صدای فایل تصویری رو هم تغییر دادم و 128 کردم
با نظر شما چرا ا ا ؟؟؟
ممکنه از کابلهای اپثیکال یا hdmiباشه ؟
مرسی
osta_ali
29-11-2012, 16:07
اگه یه هارد 500 گیگ بگیرم میتونم برنامه هایی که از ماهواره نگاه میکنم رو هم ضبط کنم یا فقط برنامه های تلوزیون رو ضبط میکنه؟
اگه یه هارد 500 گیگ بگیرم میتونم برنامه هایی که از ماهواره نگاه میکنم رو هم ضبط کنم یا فقط برنامه های تلوزیون رو ضبط میکنه؟
هر چي كه تي وي پخش مي كنه قابل ضبطه
هر چي كه تي وي پخش مي كنه قابل ضبطه
سلام عليکم
در تکميل جواب دوست عزيزمون
بايد عرض کنم که
" هر چي كه تي وي پخش مي كنه قابل ضبطه"
و اين مولتي مديا هاي ظبط شده و ذخيره شده فقط و فقط روي تي وي شما و هم نسل هاش قابل رويت و تماشاست و روي پي سي و ساير تي وي ها قابل پخش نيستــــــــــــــــ
همچنین فقط و فقط میتونید از هارد برای تی وی استفاده کنید و به دلیل اینکه کل هارد به یک فرمت غیر قابل شناسایی بطور عادی در محیط ویندوز فرمت میشه دیگه از اون هارد تو محیط ویندوزتونم نمیتونید استفاده کنید_____
البته با نرم افزار های اکسپلورر خاص که پارتیشن های لینوکسی رو ساپورت میکنند میشه یه کارایی کرد ___________
خب من کلی هزینه کردم و یک ترا اطلاعاتم به باد فنا رفت تا ایشون (57000)اول هارد نازنینمو فرمت کردن و بعد ضبط نمودند حالا چطوری با کامپیوتر بازشون کنم ؟(می دونم این یه ترفنده از طرف ال جی که نتونی با پی سی ببینیشون میخوام ببینم راهش چیه-کسی امتحان نکرده ؟؟)
سلم علیکم
دقیقا موقع فرمت کردن هشدار میده که دیتاهاتون داره بر باد میره ! دقتتون کم بوده
،
تا اونجا که خاطرم هست هارد به یک فرمت لینوکسی فرمت میشه و دیتا ها رو میتونید با نصب یه اکسپلورر مثل UFS Explorer pro دسترسی پیدا کنید ، البته بازم قابل اجرا نبود ( من به طور جزئی براش وقت گذاشتم )
در آخرم توصیه میکنم دوستان جدید الورود به مبحث یه نگاهی به صفحات اولیه بندازند تقریبا اکثر سوالات پاسخ داده شده
moohsen22
02-12-2012, 22:20
سلام . رفقا چرا من با dlna فایلهای تصویری mkv یا mp4رو مشاهده میکنم و صدا رو از طریق سینما(کابل hdmiوoptical)پخش میکنم در اوللین play فایل درست پخش میشه اما تا خارج میشم و دوباره یم فایل تصویری دیگر رو پخش میکنم صداش (صدای سینما) مشکل پیدا میکنه(صدا داره اما نه نرمال)
نرخ صدای فایل تصویری رو هم تغییر دادم و 128 کردم
با نظر شما چرا ا ا ؟؟؟
ممکنه از کابلهای اپثیکال یا hdmiباشه ؟
مرسی
----
دوستای عزیز ممکنه یه نظری هم به سوال من داشته باشید ؟
pareparvaz77
02-12-2012, 23:16
سلام به همه ی دوستان من تلویزیون مدل LG42LM62000 دارم یه چند هفنه ایی هست فایلای تصویری mkv رو یکی در میان پخش میکنه و رو بعضی از فایلا هنگ میکنه حالا میخوام اپدیت کنم فایل اپدیتم دانلود کردم ومیریزم رو فلش و داخل پوشه LG_DTV میریزم و وقتی میزنم به تلویزیون هیچ اتفاقی نمیافته .نمیدونم باید چکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنین.
moohsen22
08-12-2012, 20:21
سلام . دوستای گل
تلوزیون ما 57000 قابلیت پخش لیریک یا Lyric رو داره یا نه ؟
کسی تست کرده ؟
مرسی
ســـلام علیکم
من یه لینک توی سایت مرجع ال جی در حیطه Open Source Code Distribution
دیدم که برای این مدل هم موجود بود، حجمی حدود نیم گیگ داشت
اگر از دوستان کسی پی برد به کاراییش یه اطلاعی بده
smhsh121
10-12-2012, 01:24
ســـلام علیکم
من یه لینک توی سایت مرجع ال جی در حیطه Open Source Code Distribution
دیدم که برای این مدل هم موجود بود، حجمی حدود نیم گیگ داشت
اگر از دوستان کسی پی برد به کاراییش یه اطلاعی بده
اینا سورس کد نرم افزارهایی هستند تو محصولات ال جی مورد استفاده قرار گرفته اند تا برنامه نویس های حرفه ای بتونن توش تغییرات بدن.
osta_ali
18-12-2012, 22:17
سلام عليکم
در تکميل جواب دوست عزيزمون
بايد عرض کنم که
" هر چي كه تي وي پخش مي كنه قابل ضبطه"
و اين مولتي مديا هاي ظبط شده و ذخيره شده فقط و فقط روي تي وي شما و هم نسل هاش قابل رويت و تماشاست و روي پي سي و ساير تي وي ها قابل پخش نيستــــــــــــــــ
همچنین فقط و فقط میتونید از هارد برای تی وی استفاده کنید و به دلیل اینکه کل هارد به یک فرمت غیر قابل شناسایی بطور عادی در محیط ویندوز فرمت میشه دیگه از اون هارد تو محیط ویندوزتونم نمیتونید استفاده کنید_____
البته با نرم افزار های اکسپلورر خاص که پارتیشن های لینوکسی رو ساپورت میکنند میشه یه کارایی کرد ___________
مرسی
یعنی حتی میشه موقع بازی کردن(مثلا ایکس باکس) فیلم اون بازی رو ضبط کرد؟
مرسی
یعنی حتی میشه موقع بازی کردن(مثلا ایکس باکس) فیلم اون بازی رو ضبط کرد؟
خواهش میکنم گرامی
طبیعتا بله ، ولی با شرایط فوق الذکر
ali-HAHA
25-12-2012, 17:01
باسلام به همه دوستان .
من با تمام دقت همه پستها رو مطالعه کردم . سوالم اینه که هاردی که به tv وصل شده و فرمت شده آیا با همون نرم افزارهایی مثل ufs explorer قابل فرمت کردن جهت استفاده از در ویندوز هست ؟ اگر نه چه جور باید این هارد رو دوباره قابل استفاده در کامپیوتر کرد .
باسلام به همه دوستان .
من با تمام دقت همه پستها رو مطالعه کردم . سوالم اینه که هاردی که به tv وصل شده و فرمت شده آیا با همون نرم افزارهایی مثل ufs explorer قابل فرمت کردن جهت استفاده از در ویندوز هست ؟ اگر نه چه جور باید این هارد رو دوباره قابل استفاده در کامپیوتر کرد .
سلام
بله طبیعتا هارد رو میشه به سایر فرمت ها ی رایج قابل شناسایی در ویندوز یعنی FAT , NTFS فرمت کرد
و علاوه بر ufs explorer نرم افـــزار ها و روش های زیادی وجود داره
سوگند5243183
25-12-2012, 18:03
تلویزیون 47lm62000 چه جوری تلویزیون است کیفیت تصویرش چه جوری است من خریدم 3500000 ( کیفیت تصویرش برام مهم است توی اچ دی)
ali-HAHA
25-12-2012, 19:24
سلام
بله طبیعتا هارد رو میشه به سایر فرمت ها ی رایج قابل شناسایی در ویندوز یعنی FAT , NTFS فرمت کرد
و علاوه بر ufs explorer نرم افـــزار ها و روش های زیادی وجود داره
ممنون از پاسختون . اما میشه دقیق تر پاسخ بدید چه جوری فرمت میشه کرد . ممنون
ممنون از پاسختون . اما میشه دقیق تر پاسخ بدید چه جوری فرمت میشه کرد . ممنون
خواهش میکنم گرامی
اساسا وقتی یه هارد یا کلا یه وسیله ذخیره سازی به فرمتی فرمت میشه توسط اکثریت نرم افزارهای پارتیشن بندی از قبیل پارتیشن مجیک و ... میشه به اون وسیله با پارتیشن مورد نظر دسترسی داشت و لذا اون پارتیشن رو پاک و از نو به فرمت مورد نیاز فرمت کرد
فکر کنم با disk management خود ویندوز هم بشه این کار رو انجام داد
قراره كنترول جادويي جديد ال جي تا دو سه ماه وارد بازار بشه
اين ريموتها كه فرامين صوتي رو قبول مي كنند توسط تلويزيون 57000 هم ساپورت خواهند شد
vb-sosol
09-01-2013, 20:48
دوستان شماره نسخه آخرین آپدیت چنده؟
سلا م دوستان
این هم جدید ترین آپدیت مدل lw5700 به تاریخ 22 دی ماه 91
ورژن 05.00.07
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 07%29.zip&FILE_NAME=KRSWD000009977-b1-a1.zip&TC=DwnCmd ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 07%29.zip&FILE_NAME=KRSWD000009977-b1-a1.zip&TC=DwnCmd)
سلام به همگی دوستان
یکی از دوستان در فروم در زمینه دستیابی به منو مخفی و تغییرات در این منو در تلویزیون های اسمارت ال جی روشی رو ارائه داده که برای بررسی بیشتر لینک این تاپیک رو در ذیل قرار میدم
sasan440
25-01-2013, 20:26
سلا م دوستان
ورژن 05.00.07
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 07%29.zip&FILE_NAME=KRSWD000009977-b1-a1.zip&TC=DwnCmd ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 07%29.zip&FILE_NAME=KRSWD000009977-b1-a1.zip&TC=DwnCmd)
با ورژن 05.00.05 تفاوتی داره؟
سلام
من با زبان گفتار دوم در این تلویزیون مشکل دارم. در شبکه IFILM وقتی زبان گفتار دوم را انتخاب میکنم کلا هیچ صدایی نمییاد:n28::n28:
اول گفتم شاید تلویزیون من ایراد داره روی یک تلویزیون دیگه امتحان کردم دیدم اونم همینجوری میشه:n13::n13:
گفتم شاید تو منظقه ما اینجوری هست، روی تلویزیون سونی امتحان کردم دیدم موردی نداره و راحت پخش میکنه:n27::n28::n27:
در مورد ذخیره کردن شبکهها هم کسی راهی بلد نیست که بشه یکجوری کراکش کرد که روی فلش هم ذخیره بکنه؟؟؟:n26::n10::n10:
سلا م دوستان
ورژن 05.00.07
سلام
مرسی من اپدیت کردم
سلا م دوستان
ورژن 05.00.07
با تشکر از دوست گرامی
لینک فوق قابلیت resume ندارد لذا لینک ذیل به پیوست الحاق میشود با قابلیت resume
mehrdad486
12-02-2013, 04:35
سلام خدمت تمامی دوستان عزیز.
یک سوال داشتم از جناب آقای AMIRHJ که در یک پستشون در مورد اجرای فیلم 3D با نرم افزار TotalMedia Theatre 5 توضیح داده بودند.
من این نرم افزار را دانلود و نصب کردم و کمی با تنظیماتش کار کردم ولی هنوز هم سه بعدی نیست فیلم !! مدل تلوزیون من سامسونگsmart ledtv 3d 6980 هست(هرچند ربطی به این تاپیک ندارد) ولی ممنون میشم راهنمائیم کنید یا از تنظیمات خودتون عکس بگیرید.و با نرم افزار Power Dvd هم کلی تلاش کردم و لی جوابگو نبود که نبود!! کلا در تلوزیون 3 حالت تصویر سه بعدی بیشتر نداره (2D-3D) (side by side) (و یکی هم تصاویر بالا به پائین) کلا همی ن 3تا حالت را داره!! کابل hdmi هم عوض کردم فیلم saw3D را میخوام تست کنم نمیشه! البته تمامی تصاویر SBS را بدون مشکل پخش میکند ولی بلوری های سه بعدی را نه!
خیلی میبخشید زیادی پر حرفی کردم از دوستان عزیز هم که پاسخ مشکلمو میدن پیشاپیش سپاسگذارم.
یا حق...
اخرین نسخه power dvd رو نصب کنید با فایل اپدیتش. از کابل hdmi نسخه 1.4 استفاده کنید وارد منوی 3d بشید ونوع نمایش رو auto قرار بدید حالا ایکون 3d رو بزنید و از برنامه بیاید بیررون با هر بار اجرای برنامه فیلم بصورت 3dنمایش داده میشه که فشردن کلید 3d روی ریموت تلویزیون میتونید از محتوای سه بعدی استفاده کنید
از دوستان کسی قیمت دقیق LW5700 رو میدونه؟:n16:
mehrdad486
13-02-2013, 19:09
اخرین نسخه power dvd رو نصب کنید با فایل اپدیتش. از کابل hdmi نسخه 1.4 استفاده کنید وارد منوی 3d بشید ونوع نمایش رو auto قرار بدید حالا ایکون 3d رو بزنید و از برنامه بیاید بیررون با هر بار اجرای برنامه فیلم بصورت 3dنمایش داده میشه که فشردن کلید 3d روی ریموت تلویزیون میتونید از محتوای سه بعدی استفاده کنید
ممنون دوست عزیز تمام این کارهارو انجام دادم با 4 نوع کابل متفاوت تست کردم power dvd از ورژن 7 تا 12 رو نصب و تست کردم باز هم نشد. در ضمن وقتی دکمه 3d روی کنترلر تلوزیون را میزنم حتما باید یکی از 3 نوع 3d را انتخاب کنم یا 2D به3D یا ساید بای ساید یا افقی!! که با هرکدام هم تست میزنم نمیشود حتی تنظیمات را هم بر روی auto قرار دادم باز هم نشد.
ممنون میشم یکی کامل توضیح بده من چکار کنم.
ممنون.
سلام خدمت تمامی دوستان عزیز.
یک سوال داشتم از جناب آقای AMIRHJ که در یک پستشون در مورد اجرای فیلم 3D با نرم افزار TotalMedia Theatre 5 توضیح داده بودند.
من این نرم افزار را دانلود و نصب کردم و کمی با تنظیماتش کار کردم ولی هنوز هم سه بعدی نیست فیلم !! مدل تلوزیون من سامسونگsmart ledtv 3d 6980 هست(هرچند ربطی به این تاپیک ندارد) ولی ممنون میشم راهنمائیم کنید یا از تنظیمات خودتون عکس بگیرید.و با نرم افزار Power Dvd هم کلی تلاش کردم و لی جوابگو نبود که نبود!! کلا در تلوزیون 3 حالت تصویر سه بعدی بیشتر نداره (2D-3D) (side by side) (و یکی هم تصاویر بالا به پائین) کلا همی ن 3تا حالت را داره!! کابل hdmi هم عوض کردم فیلم saw3D را میخوام تست کنم نمیشه! البته تمامی تصاویر SBS را بدون مشکل پخش میکند ولی بلوری های سه بعدی را نه!
خیلی میبخشید زیادی پر حرفی کردم از دوستان عزیز هم که پاسخ مشکلمو میدن پیشاپیش سپاسگذارم.
یا حق...
سلام بر شما مهرداد عزیز
مبحث انتقال تصویر 3D یک مبحث جامع و مختص تمامی تلویزیون ها در این دسته بندی است
انتقال تصاویر دیسک های 3D بلوری که ذاتا 3D بلوری هستند ، باید به نحوی باشه که در موقع پخش خود تی وی تشخیص بده تصاویر ورودی سه بعدی بوده و به حالت پخش سه بعدی مناسب فیلم بره ، حالت هایی که اشاره شد مربوط به سایر حالات پخش سه بعدی است که عموما دیسک های بلوری سه بعدی جدای این حالت ها هستند و طبیعتا گزینه های جانشینی تصویر به هر طریقی ( بالا ، پایین - چپ ، راست و قس علی هذا ) در هنگام پخش تصاویر کاملا مشهود و قابله تشخیصه
توصیه ابتدایی
به لینک ذیل مراجعه کنید
من پستی رو که اشاره کردید بصورت تاپیک مجزا ایجاد کردم و مبحث رو کامل تر کردم
یه بررسی بفرمایید ، انشالله که موفق به انجام بشید
بازهم سوالی بود من و سایر دوستان ر خدمت هستیم
ممنون دوست عزیز تمام این کارهارو انجام دادم با 4 نوع کابل متفاوت تست کردم power dvd از ورژن 7 تا 12 رو نصب و تست کردم باز هم نشد. در ضمن وقتی دکمه 3d روی کنترلر تلوزیون را میزنم حتما باید یکی از 3 نوع 3d را انتخاب کنم یا 2D به3D یا ساید بای ساید یا افقی!! که با هرکدام هم تست میزنم نمیشود حتی تنظیمات را هم بر روی auto قرار دادم باز هم نشد.
ممنون میشم یکی کامل توضیح بده من چکار کنم.
ممنون.
مشکل شما تلویزیون نیست مشکل برنامه ایه که باهاش کار میکنید اگر فایل 3d شما iso و محتوای بلوری هست و از کابل 1.4 استفاده میکنید تلویزیو ن بصورت اتومات 3d میشه و گزینه های روی ریموت نیاز نیست یه جای کارتون تو سیستم و برنامه میلنگه درایور کارت گرافیک و همین طور نسخه اپدیت شده power dvd که حدود 250 mb هست رو داتلود و نصب کنید. ببینید کارت گرافیکتون 3d رو ساپورت میکنه یا نه. اگر خروجی کارت کابل نسخه 1.4 رو ساپورت نکنه نمیتونید با سیستم 3d ببینیدو. اسم و مدل کارتتون چیه؟
osta_ali
08-03-2013, 20:10
من با تلوزیون ثبت نام کردم ولی موقع دانلود برنامه ها و بازی ها خیلی طول میکشه.
نمیشه برنامه ها رو با pc دانلود کنم بعد بریزم روی TV؟
esmaeelm2007
14-03-2013, 13:10
سلام
این مدل تیونر دیجیتال داخلی داره؟
پس چرا مال من خاموشه؟
یعنی وقتی توی تنظیمات کانال یابی دستی رو میزنی، قسمتی که سیگنال رو نشون میده خاموشه!
حالا چکارش کنم؟؟؟
تشکر!
moohsen22
20-03-2013, 08:46
سلام . من با نرم افزار UFSExplorerStandardRecovery4.9.1x86 موفق شدم فیلمهای ضبط شده رو روی کامپیوتر بریزم . . حالا با چی رمز گشایی و مشاهده شون کنم ؟
کنترل مجیک موشن tv57000 کار نمیکنه اول tv رو خریده بودم کار میکرد ولی الان مدتی شده کارنمیکنه فقط با کنترل جادویش میشه tv رو خاموش کرد.کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟؟؟؟؟
siavash444
03-04-2013, 20:45
کنترل مجیک موشن tv57000 کار نمیکنه اول tv رو خریده بودم کار میکرد ولی الان مدتی شده کارنمیکنه فقط با کنترل جادویش میشه tv رو خاموش کرد.کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟؟؟؟؟
ما 1 سال پیش این تلویزیون رو خریدیم 6 ماه نشده کنترل مجیک موشن خراب شد :n14:
ما 1 سال پیش این تلویزیون رو خریدیم 6 ماه نشده کنترل مجیک موشن خراب شد :n14:دوست عزیز میشه از گارنتیش استفاده کرد و عوضش کرد به نظر شما قبول می کنند؟
سلام.
من از همین مدل دارم با انتن هوایی وصل کردم کیفیتش خوبه و اصلا شطرنجی نمی شه.
کسی نبود جواب بده
دوستان كيفيت تصوير روي شبكه هاي ايران افتضاحه يعني نوشته هاي زير نويس شبكه خبر يا هر نوشته اي كاملا شطرنجيه ،آيا تنظيمات خاصي داره ؟
واسه منم همین طوره چه کار کنیم
سلام.
من از انتن هوایی استفاده می کنم با کابل خوب و یه سره بدون قعطی کیفیت هم خوبه و اصلا هم شطرنجی نیست.
siavash444
13-04-2013, 21:04
دوست عزیز میشه از گارنتیش استفاده کرد و عوضش کرد به نظر شما قبول می کنند؟
زنگ زدم قبول نکردن متاسفانه خبلی زود خراب شد هرکی دره دسته دوم خریدارم
با سلام . کسی از شما دوستان با کند عوض کردن کانالها مشکلی نداره :n13: !!! ؟ راه حلی براش وجود نداره ؟
abbas416
20-04-2013, 00:03
کنترل جادویی tv من هم خراب شده فکر می کنم مربوط به دانگل RF باشه که از پشت TV با پورت usb به tv وصل میشه چون اولا فقط دکمه ok کار نمی کنه ثانیا چراغ قرمز دانگل روشن نمیشه
حالا دانگل قابل تعمیره؟
moohsen22
30-04-2013, 17:11
سلام بچه ها وقتی تایمر ضبط رو تنظیم می کنیم اگه تلوزیون خاموش باشه بازم شروع به ضبط می کنه یا خیر؟
pasargad30017
29-05-2013, 07:27
سلام دوستم
من که بردم تعمیرگاه میگه باید برد دانگل rf تعویض بشه که ما هم نداریم
به خدمات ال جی زنگ زدم گفتم ما هم نداریم باید یه پک کامل بگیری که قیمتش 2050000 ریال بود
pasargad30017
29-05-2013, 07:33
با سلام خدمت دوستان
من آپدیت آفلاین ورژن جدیدشو گرفتم از یه کشور اروپایی اما چرا اجرا نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دکمه epg ریموت چرا کار نمیکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و اطلاعات برنامه ها رو نشون نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا کنترل جادویی به این زودی خراب شد ؟؟؟؟؟؟ مشکل اصلی چیست ؟؟؟؟؟؟؟؟
vb-sosol
11-06-2013, 17:26
کنترل مجیک من خراب شده !
راه حلی برای تعمیرش هست؟ اصلا تعمیر میشه؟
فقط دکمه خاموش/روشن کار میکنه !!!
masoudnouri75
22-06-2013, 15:10
سلام اگه آپدیت افلاین رو از نماینگی استرالیا بگیری مشکلی داره؟؟؟
ali_tanhaa
26-06-2013, 13:38
با سلام خدمت همه دوستان
من یه تی وی 57000 دارم و فایل آپدیتشو دانلود کردم فقط فایل pdf برای راهنمای چگونگی نصب این برنامه بصورت آفلاین رو میخوام
با تشکر
با سلام خدمت همه دوستان
من یه تی وی 57000 دارم و فایل آپدیتشو دانلود کردم فقط فایل pdf برای راهنمای چگونگی نصب این برنامه بصورت آفلاین رو میخوام
با تشکر
سلام گرامی
نحوه آپدیت آفلاین
ضمنا آخرین ورژن برای آپدیت Version_05.00.07 می باشد
ali_tanhaa
28-06-2013, 07:37
با تشکر از شما دوست عزیز
راستش من یه مشکل دیگه با تی وی دارم اونم اینکه وقتی با فلش فیلم میبینم با بعضی از زیرنویس ها مشکل داره (از صد تا یکی دوتاش اینجوریه)و بصورت خرچنگ قوریاغه پخش میکنه و وقتی میرم تو منو و قسمت زیرنویس گزینه تغییر زبانش غیر فعاله در حالیکه چند تا دیگه از تلویزیون ها رو دیدم که همشون فعال بودن و با تغییر زبان زیرنویس مشکل حل میشه
من فکر کردم با آپدیت سیستم مشکل حل میشه یا اینکه با ریست فکتوری مشکل حل بشه اما هیچکدوم درست نشد
از دوستان میخوام در این مورد راهنماییم کنن با تشکر از همه دوستان
با سلام
دوستان اگر ممکنه راهنمایی کنید که خیلی لنگم
من هنگام انتخاب برنامه مورد نظرم از قسمت برنامه ها ، زدن دکمه نصب وارد صفحه یوزر نیم پسورد می شم که با یوزرنیمی که ساختم می خوام وارد شم
به محض اینکه می خواد با سایت الجی چک کنه یوزر نیمو تلویزیون ریست می شه!!!
به نمایندگی زنگ زدم ، ایمیل زدم ، سه سری اومدن بالا سر تلویزیون و برد سی پی یو شو عوض کردن ولی درست نشد
البته قبلش همه کارای نرم افزاری رو انجام دادم مثه آپدیتو ...
گذشت تا اینکه دیروز از نمایندگی یکی رو فرستادن گفت ایراد از مودمته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من خونه نبودم پدرم گفت مثه اینکه یه وایمکس ایرانسل آورده با کابل شبکه زده رفته برنامه رو هم دانلود کرده و نصب کرده
من با مودم دی لینک وایرلس روتر 4 پورت و همین مدل از مارک تندا چک کردم همین ایراد و داشت با اتصال کابل شبکه
تروخدا یه نظری ، پیشنهادی ، انتقادی ، چیزی بدین بلکه مشکل ما حل شه
ضمنا به مهندسه گفتم اگر دانگل وایرلس بگیرم به وایرلس مودمم وصل شم مشکل ممکنه حل شه؟ گفت : 80%
:n03::n03::n15:
amiryhgh
03-07-2013, 18:27
سلام.دوستانی که میگن کنترل جادویی شون خرابه و فقط دکمه خاموش روشنش کار میکنه.باید بگم کنترل جادوییشون خراب نیست بلکه باید دوباهر عضو بشن تا بتونن ازش استفاده کنن.نحوه عضویت هم در دفتچه راهنما تلویزیون هست.
البته من خودم خواستم عضو شم اما registration failed میده ,کسی از دوستان علتش رو میدونه؟؟
لطفا کمک کنید چون دیگه خسته شدم ار بس با کنترل ور رفتم
سلام.دوستانی که میگن کنترل جادویی شون خرابه و فقط دکمه خاموش روشنش کار میکنه.باید بگم کنترل جادوییشون خراب نیست بلکه باید دوباهر عضو بشن تا بتونن ازش استفاده کنن.نحوه عضویت هم در دفتچه راهنما تلویزیون هست.
البته من خودم خواستم عضو شم اما registration failed میده ,کسی از دوستان علتش رو میدونه؟؟
لطفا کمک کنید چون دیگه خسته شدم ار بس با کنترل ور رفتم
سلام دوست من
البته جسارت نباشه اگر گیرنده موشن کنترل (جادویی) رو پشت تلویزیون وصل نکردین ایراد از همونه . ولی اگر وصل کردین و بازم کار نمیکنه باید عرض کنم که نیاز به هیچ کار و ثبت نامی نیست
کنترل باید در حالت طبیعی کار کنه و اگر کنترلتون کار نمی کنه احتمال اینکه حتی ضربه کوچکی خورده باشه و از کار افتاده باشه هست (به گفته نمایندگی که این کنترل ها بسیار حساسند بگونه ای که توصیه میشه حتما بند اون رو ببندید و دور مچ دستتون بندازید که نیفته یا ضربه ای هرچند کوچک که موجب از کار افتادنش می شه نخوره)
با سلام
دوستان اگر ممکنه راهنمایی کنید که خیلی لنگم
من هنگام انتخاب برنامه مورد نظرم از قسمت برنامه ها ، زدن دکمه نصب وارد صفحه یوزر نیم پسورد می شم که با یوزرنیمی که ساختم می خوام وارد شم
به محض اینکه می خواد با سایت الجی چک کنه یوزر نیمو تلویزیون ریست می شه!!!
به نمایندگی زنگ زدم ، ایمیل زدم ، سه سری اومدن بالا سر تلویزیون و برد سی پی یو شو عوض کردن ولی درست نشد
البته قبلش همه کارای نرم افزاری رو انجام دادم مثه آپدیتو ...
گذشت تا اینکه دیروز از نمایندگی یکی رو فرستادن گفت ایراد از مودمته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من خونه نبودم پدرم گفت مثه اینکه یه وایمکس ایرانسل آورده با کابل شبکه زده رفته برنامه رو هم دانلود کرده و نصب کرده
من با مودم دی لینک وایرلس روتر 4 پورت و همین مدل از مارک تندا چک کردم همین ایراد و داشت با اتصال کابل شبکه
تروخدا یه نظری ، پیشنهادی ، انتقادی ، چیزی بدین بلکه مشکل ما حل شه
ضمنا به مهندسه گفتم اگر دانگل وایرلس بگیرم به وایرلس مودمم وصل شم مشکل ممکنه حل شه؟ گفت : 80%
:n03::n03::n15:
دوستان کسی نیست جواب بنده رو بده:؟؟؟؟؟؟:n28:
MITAJOON
21-07-2013, 21:46
دوستان برای ما که تلویزیون رو از ایران خریدیم آپدیت آنلاین مشکلی نداره؟
mohamadjavan25
01-08-2013, 22:18
با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم مدل lw57دی وی بی یا همون گیرنده دیجیتالش چجوری فعال میشه؟ ممنون میشم اگه کمکم کنید
matinpour
01-08-2013, 22:48
با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم مدل lw57دی وی بی یا همون گیرنده دیجیتالش چجوری فعال میشه؟ ممنون میشم اگه کمکم کنید
دوست عزیز
از این مطلب استفاده کنید
نحوه فعال سازی دیجیتال داخلی در تلویزیونهای الجی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای این کار روشهای متفاوتی وجود دارد که من ساده ترین روشها را توضیح خواهم داد.
روش اول: با در اختیار داشتن کنترل مادر تلویزیونهای ال جی و زدن دکمه ی ADJ و رمز عبور 0413 وارد منوی مخفی تلویزیون شده و پس از ورود به بخش Country Grroup و قرار دادن عدد 16 بجای 12 و تایید آن پس از خاموش و روشن کردن تلویزیون وارد تنظیمات شده و به جستجوی کانالها بپردازید. پس از اتمام خواهید دید که تمام شبکههای دیجیتالی بدون هیچ واسطهای دریافت میشوند.
روش دوم : شما برای ورود به منوی مخفی تلویزیون به یک گوشی با سیستم عامل سیمبین و پورت اینفرارد مانند N73 ،N95 و… و یک سیم کارت با قابلیت اتصال به اینترنت نیازمندید. حال پس از تهیه مواد لازم برنامه ir remote را از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A.rar.html) دریافت کرده و بر روی گوشی نصب کنید (اگر برنامه نصب نشد باید گوشی خودتون رو -- کنید، برای این کار میتونید از این روش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید). حال برنامه را اجرا کرده واز منوی Option گزینه Add Device را انتخاب نمایید. سپس Tv را برگزیده و از میان برندهای موجود LG را انتخاب کنید. سپس Refresh رازده و نوع سیم کارتی را که اینترنت آن فعال است انتخاب میکنیم. حال دوباره Refresh را زده و منتظر میمانیم تا یک لیست بلند بالا از سرورهای برنامه دانلود شود (10 ثانیه طول میکشه). حال گزینه INSTART Service Menue+EZ Adjus را انتخاب و سپس Mon را تیک میزنیم و منتظر میمانیم تا فایلها دانلود شود (20 ثانیه). با زدن گزینه TV: LG مشاهده میکنید که برنامه به شکل یک کنترل درمیآید. حال گوشی را از طرفی که درگاه اینفرارد آن قرار دارد در فاصله 30 سانتیمتری تلویزیون گرفته و از روی گوشی دکمه 2 را میزنیم، خواهید دید که تلویزیون برای ورود به منوی مخفی از شما رمز عبور میخواهد. این رمز در برخی مدلها 0000 ودر برخی دیگر0413 است (این همه دردسر فقط واسه اینکه کنترل تلویزیونت یه دکمه رو نداره واقعا ضد حاله!). حالا مانند روش اول عمل کرده یعنی از بخش Country Grroup عدد 16 را بجای 12 وارد کنید (در بعضی مدلها باید به قسمت Tool Option 3 بروید و مقدار روبهروی DIVX را 1 قرار دهید). دقت کنید که با تغییر به عدد 16 باید مقابل Country Grroup به IR تغییر پیدا کند، اگر این تغییر صورت نگرفت خودتان آن را به IR (در برخی مدلها به AU) تغییر دهید. حال ok کرده و تلویزیون را خاموش و سپس روشن نمایید. اگر به بخش جستجوی کانالها بروید، خواهید دید که DTV به آن اضافه شده و میتوانید با جستجوی کانالها بدون هیچ واسطهای شبکههای دیجیتال را دریافت نمایید.
نکته: در برخی مدلها منوی مخفی با نام EZ adjust و در برخی دیگر با IN start شناخته میشود.
توجه: به هیچ عنوان پارامترهای داخل منوها را تغییر ندهید.
Mahdi4397
12-08-2013, 16:12
دوستان خواهشا یه راهنمایی کنینمن چطوری میتونم گوشیمو به تلویزیون وصل کنم منظورم با widi یا همون Wlan هست.من هر چی تو منو ور رغتم نتونستم پیدا کنمگوشیم هوشمنده و به تلویزیون دوستم که سامسونگه وصل کردم ولی تلوزیون خودم 47LW5700 گوشیم هیچ سروری پیدا نمیکنه.لطفا راهنمایی کنین
خواهش میکنم گرامی
اساسا وقتی یه هارد یا کلا یه وسیله ذخیره سازی به فرمتی فرمت میشه توسط اکثریت نرم افزارهای پارتیشن بندی از قبیل پارتیشن مجیک و ... میشه به اون وسیله با پارتیشن مورد نظر دسترسی داشت و لذا اون پارتیشن رو پاک و از نو به فرمت مورد نیاز فرمت کرد
فکر کنم با disk management خود ویندوز هم بشه این کار رو انجام داد
درود دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدین(برای مبتدی) ولینک نرم افزار مورد نظر و طریقه کار با اون ممنون میشم
درود دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدین(برای مبتدی) ولینک نرم افزار مورد نظر و طریقه کار با اون ممنون میشم
سلام دوست عزیز
ای کاش مشکلتون رو مطرح میکردید که پاسخ دقیق تری دریافت کنید و همچنین سایر دوستان هم بتونند کمک کنند
شما با استفاده از نرو افزار ufs explorer ورژن پرو میتونید کارکرد مورد نظرتون رو داشته باشید
سلام دوست عزیز
ای کاش مشکلتون رو مطرح میکردید که پاسخ دقیق تری دریافت کنید و همچنین سایر دوستان هم بتونند کمک کنند
شما با استفاده از نرو افزار ufs explorer ورژن پرو میتونید کارکرد مورد نظرتون رو داشته باشید
استاد عزیز من یه هارد 500 گیگ را با تی وی فرمت کردم الان نمیتونم از اون روی لپ تاپ استفاده کنم میخوام فرمت اون رو رو به ntfs تغییر بدم ولی روی سیستم بالا نمیاد چطور میتونم فرمت اونو تغییر بدم؟
در ضمن از پاسخگویی سریعتون کمال تشکر را دارم
استاد عزیز من یه هارد 500 گیگ را با تی وی فرمت کردم الان نمیتونم از اون روی لپ تاپ استفاده کنم میخوام فرمت اون رو رو به ntfs تغییر بدم ولی روی سیستم بالا نمیاد چطور میتونم فرمت اونو تغییر بدم؟
در ضمن از پاسخگویی سریعتون کمال تشکر را دارم
چون سبقا این کار رو انجام دادم والان هارد خالی ندارم ، شاید دقیق نگم
فکر میکنم با رفتن به Disk managemenT (راست کلیک روی my compuTer و رفتن روی تب Manage و از انجا Disk management ) احتمالا هاردتون رو به حالت ناشناخته نشون بده ، از اونجا هم با Delet volum پارتیشن پاک میشه و میتونید مجدد از new volum پارتیشن بندی کنیم
نرم فزار های زیادی مثل ufs هم موجوده
کلا شما وقتی این پارتیشن رو پاک کنی ، به راحتی میتونید پارتیشن بندی رو در خود ویندوز انجام بدید
marcopolo
09-09-2013, 15:13
با سلام خدمت دوستان،
دو تا سوال داشتم،
1) هیچکس تا حالا راه حلی برای دو باره رجیستر کردن مجیک موشن بعد از تمام شدن باتریش پیدا نکرده؟؟ باتری ریموت من تموم شد عوض کردم دیگه کار نمی کنه. ریستش کردم هروقت میخواد رجیستر کنه " fail" میشه.
2) کسی تا حالا با برنامه ی ریموت اندروید ال جی تونسته برای این تلویزیون استفاده کنه؟
ممنون میشم اگر تجربیاتتونو بگید:n01:
Mahdi4397
09-10-2013, 22:39
دوستان خواهشا یه راهنمایی کنینمن چطوری میتونم گوشیمو به تلویزیون وصل کنم منظورم با widi یا همون Wlan هست.من هر چی تو منو ور رغتم نتونستم پیدا کنمگوشیم هوشمنده و به تلویزیون دوستم که سامسونگه وصل کردم ولی تلوزیون خودم 47LW5700 گوشیم هیچ سروری پیدا نمیکنه.لطفا راهنمایی کنین
دوستان یه کمکی هم به ما بکنین
aminvorojak
26-11-2013, 13:52
سلام ببخشید من چه طور میتونم با تلوزیون ضبط کنم اخطار ماشین زمان میده.
matinpour
26-11-2013, 19:38
سلام ببخشید من چه طور میتونم با تلوزیون ضبط کنم اخطار ماشین زمان میده.
دوست عزیز
اول اینکه زمانی که سوالی را مطرح می کنید مدل تلویزیونتان را بطور کامل بنویسید و دوم اینکه اگر تلویزیون شما قابلیت ضبط کردن را داشته باشد باید روی کانالهای دیجیتال باشید و از فلش و یا هارد دور بالا حدود 5400دور که در اصطلاح USB3 می گویند به تلویزیونتان وصل باشد آن را بوسیله تلویزیون فرمت کنید و یا هارد داخلی اگر داشته باشد استفاده کنید برای اطلاعات بیشتر از دفترچه تلویزیونتان و یا منوالی که در سایت برای مدل تلویزیونتان گذاشته شده است دانلود و از آن بهره ببرید.
aminvorojak
29-11-2013, 16:36
سلام مدل lw57000 است نرم افزاری که گذاشتین برای ضبط با هر اندازه ی فلش چرا رو این جواب نمیده چه جور باید باهاش فلشم رو فرمت کنم.
matinpour
29-11-2013, 18:56
سلام مدل lw57000 است نرم افزاری که گذاشتین برای ضبط با هر اندازه ی فلش چرا رو این جواب نمیده چه جور باید باهاش فلشم رو فرمت کنم.
دوست عزیز
اگر سیستم تلویزیون شما لینوکسی باشد می توانید از این تایپیک استفاده کنید و اگر جواب نداد ولی سیستم تلویزیونتان لینوکسی بود باید بوسیله کامپیوتر و با استفاده از سیستم عامل لینوکس که می توان کنار ویندوز تان نصب کنید فلش تان را فرمت و از همین تایپیکی که آدرس آن را برایتان گذاشتم باقی مراحل را برای آماده سازی ضبط کردن انجام دهید
majidmozaffari
09-12-2013, 18:49
با سلام خدمت دوستان
من آموزشی رو که برای منو مخفی قول داده بودم درست کردم و به همراه تمام فایلا آپلود کردم.این لینکه دانلودش:
فقط ذکر چند نکته ضروریه:
متاسفانه وقت نکردم که از مراحل فیلم تهیه کنم و این آموزشم چون قول داده بودم با اینکه سرم خیلی شلوغ بود نوشتم.
چونکه تایپ فارسی برام سخت بود و خیلی وقت گیر و به یه سری دلایل دیگه من مجبور شدم این آموزشو به زبان انگلیسی تهیه کنم.البته سعی کردم که طوری بنویسم که همه دوستان بتونن سر در بیارن و استفاده کنن.سعی کردم از انگلیسی ساده و روان استفاده کنم.
در نظر داشته باشید که برای دانلود از سایت بالا باید قبلا تو سایت ثبت نام کنید و سپس لینک بالارو باز کنید و وارد سایت شید و سپس راحت می تونید دانلود کنید.
وقتی فایلو دانلود کردید و اکسترکت کردید دو تا فایل آموزشی هست که یکیش pdf هست و دیگری word 2010.
اطلاعات تماس با من هم در فایل آموزشی هست.اگر هر سوالی راجع به برنامه ها یا حتی متن انگلیسی آموزش داشتید و یا حتی اگر جاهایی از متن براتون واضح نبود می تونید با من تماس بگیرید.
دوستان واردتر حتما منو از نتیجه کارشون مطلع کنن تا منم بتونم مواردی رو که بلد نباشم ازشون یاد بگیرم
من قرار بود دیروز فایل رو آپلود کنم که نرسوندم و بابت تاخیر یک روزه از همه دوستان عذر می خوام.
سلام
دوستان عزیر این فایل تو 4shared حذف شده
کسی نداره در اختیار من بزاره؟
matinpour
09-12-2013, 20:21
سلام
دوستان عزیر این فایل تو 4shared حذف شده
کسی نداره در اختیار من بزاره؟
دوست عزیز
از اینجا دانلود کنید
61408
majidmozaffari
11-12-2013, 11:12
با سلام خدمت دوستان
فقط ذکر چند نکته ضروریه:
من با این روش به مشکل خوردم و وقتی که روشن میکنم 3 بار روشن و خاموش میشه بعد روی استندبای میره بعد چراغ استنبای هی چشمک میزنه
چی کار کنم؟
majidmozaffari
11-12-2013, 22:24
عزیزان کسی نیست به من کمک کنه؟
CERASUS565
28-12-2013, 23:15
سلام
دوستان امکانش هست که تلوزیون محتویات هارد اکسترنال رو هم مثل فلش مموری بخونه مثلاً میشه فیلمهای روی هارد رو دید بدون اینکه نیاز باشه هارد رو فرمت کنیم !؟ مدل TV من LW57000 LG هست !
soltex666
07-01-2014, 01:02
مشکل تار شدن صفحه در سرعت بالا هنوز حل نشده؟؟
vb-sosol
07-01-2014, 11:30
سلام
دوستان امکانش هست که تلوزیون محتویات هارد اکسترنال رو هم مثل فلش مموری بخونه مثلاً میشه فیلمهای روی هارد رو دید بدون اینکه نیاز باشه هارد رو فرمت کنیم !؟ مدل TV من LW57000 LG هست !
باید بشه مشکلی نباید داشته باشه
سلام
بله ، میشه
فقط برای ضبط کردن از تی وی روی هارد ، هارد فرمت میشه ، فرمت لینوکس ext
برای استفاده و تماشای دیتا از روی هارد مشکلی وجود نداره
مشکل تار شدن صفحه در سرعت بالا هنوز حل نشده؟؟
این مشکل بیشتر به قدرت اسکن پنل بستگی داره
در فریم ها و جرکت های سریغ ، برای افراد حساس و با پنل های معمولی شاید هنوز باشه
اما تی وی ها در سری های اند تقریبا پنل خوب و قابلیت اسکن بالا دارند و این مشکل تقریبا حل شده
mtmtmtmt
14-01-2014, 20:18
سلام بچه ها
پورت Wireless Control که پشت تلویزیون مدل lw57000 قرار داره چیه و کاربرد اون چیه؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
poryapha
25-01-2014, 17:47
سلام
جدیدترین آپدیت تا الان چنده؟
مال من که خیلی وقته از 5.10 جدیدتر براش نیومده!!!
mtmtmtmt
31-01-2014, 21:07
سلام بچه ها
پورت Wireless Control که پشت تلویزیون مدل lw57000 برا چیه و کاربردش چیه؟
matinpour
31-01-2014, 22:56
سلام بچه ها
پورت Wireless Control که پشت تلویزیون مدل lw57000 برا چیه و کاربردش چیه؟
دوست عزیز
Wireless Control برای ارتباط دستگاهای پخش مدیا های که قابلیت وایرلس دارند استفاده می شود مثلا شما دیویدی که قابلیت وایرلس داشته باشد را در یک اتاق دیگر روشن و در اتاق دیگری روی تلویزیونتان به نمایش در می آید البته بشرطی که دانگل به تلویزیونتان وصل باشد
CERASUS565
01-04-2014, 14:52
دوستان سلام
من چند تا فیلم بلوری دانلود کردم اما تلوزیون صدای فیلم ها رو پشتیبانی نمیکنه ! آیا راهی هست که این مشکل رفع بشه ؟
یه مشکل دیگه هم اینکه تلوزیون من فیلم های 3d روی از روی کامپیوتر تشخیص نمیده و حتماً باید به خود تلوزیون usb وصل کنم تا حالت 3d از روی کنترل فعال شه ( 2 تصویر کنار هم ) در حالی که تلوزیون سامسونگ اینطور نیست ! آیا راهی هست که این مشکل حل شه !
آیا با آ÷دیت tv این مشکلات رو میشه حل کرد ؟ اگه میشه فایل آ÷دیت رو کسی هست بذاره ! ممنون !؟
مدل tvمن LW57000
سلام دوستان.من یه مودم tp-link دارم که وصلش کردم به کامپیوتر.و قابلیته وایرلس هم داره.دانگل rf هم برای تلوزیون دارم.میشه بگید چطوری تلوزیون رو به صورت بیسیم به اینترنت وصل کنم؟
سلام. من یک تلوزیون ال جی مدلLW57000 دارم میشه بگید چطوری میتونم روی فلش با ظرفیت 8 یا 4 گیگ از روی تی وی فیلم ظبط کنم اخه وقتی که فلش رو وصل میکنم مینویسه از عملکرد ماشین زمان پیشیبانی نمیکند. حالا راه حل چیه؟(مدل فلش سیلیکون پاور 4 گیگ هستش)
دوستان ایا راهی برای ظبط فیلم از تلوزیون ال جی روی فلش هست؟یا فقط باید هارد 500 گیگ به بالا باشه؟؟؟
javad2656
18-04-2014, 07:43
مشکل باز نکردن کلیپ های سایت اپارات.
فرستاده شده از GT-I9300ِ من با Tapatalk
javad2656
18-04-2014, 07:47
باسلام.
مدل تلویزیون من 42lw57000 هستش و ورژن نرم افزاریش 5.10.02 هستش.ولی کلیپ های سایت اپارات رو باز نمیکنه.لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
فرستاده شده از GT-I9300ِ من با Tapatalk
javad2656
18-04-2014, 13:33
سلام.کسی نیست جواب من و بده؟ خواهشا
با تشکر
aseiehmeta
21-05-2014, 11:20
باسلام چگونه میشه تاریخ این نوع تلویزیون رو شمسی کرد؟ 42lw57000-TA و چطور میشه شبکه های دیجیتال را با فلش نصب کرد وقتی میخوایم ضبط کنیم پیام میاد که از ماشین زمان پشتیبانی نمیکند!!!ممنون میشم راهنمایی کنید
باتشکر
matinpour
21-05-2014, 12:52
باسلام چگونه میشه تاریخ این نوع تلویزیون رو شمسی کرد؟ 42lw57000-TA و چطور میشه شبکه های دیجیتال را با فلش نصب کرد وقتی میخوایم ضبط کنیم پیام میاد که از ماشین زمان پشتیبانی نمیکند!!!ممنون میشم راهنمایی کنید
باتشکر
دوسن عزیز
فکر نکنم بشود آن را تغییر داد به دلیل اینکه تمامی سیستم تلویزیون شما بر اساس تاریخ میلادی کار می کند مانند دیتا های مخابراتی و آبدیت ها برای ارتقا و یا رفع عیب و دیگر کاربردهای آن وحتی اینکه شما فقط می توانید تنظیمات آن را از سال 2000 تا سال 2099 انجام دهید.
aseiehmeta
21-05-2014, 13:28
ممنون ازپاسختون.ساعت رو چطور تنظیم کنیم که مثلا با رفتن برق تغییر نکنه وآیا میشه رو فلش مموری های معمولی مثلا 16 یا 8 گیگ برنامه ضبط کرد؟این ماشین زان چیست؟
matinpour
21-05-2014, 14:46
ممنون ازپاسختون.ساعت رو چطور تنظیم کنیم که مثلا با رفتن برق تغییر نکنه وآیا میشه رو فلش مموری های معمولی مثلا 16 یا 8 گیگ برنامه ضبط کرد؟این ماشین زان چیست؟
دوست عزیز
برای ضبط باید از فلش مموری با ظرفیت و سرعت بالا و یا هارد اکسترنال استفاده کنید.
و در باره ماشین زمان هم
ماشین زمان چیست؟
مدیریت زمان در تلویزیون دیدن هم وجود دارد. شما بیشتر چه زمانهایی وقت دارید که پای تلویزیون بنشینید و فیلم نگاه کنید؟ و آن زمانی هم که پای این وسیله مینشینید اگر بخشی از فیلم یا اخبار را از دست دهید چه؟ جواب به این سوالات لزوم وجود ماشین زمان تلویزیون را هم توجیه میکند.ماشین زمان در اصل یک فناوری است کاری که این فناوری انجام میدهد ضبط تمامی تصاویر تلویزیونی به صورت خودکار و به صرفه است که هر زمان که خواسته باشید بتوانید به عقب باز گردید و دوباره بخشی از فیلم یا فوتبال را مشاهده کنید. البته بدون اینکه اتفاق در حال حاضر را از دست بدهید. یعنی همین طور این فناوری شروع به ضبط کردن فیلم میکند و هر زمانی که خواسته باشید میتوانید به بخشهای دیگر پرش کنید.دقیقاً مثل این است که شما در حال دیدن یک فیلم ضبط شده درون CD یا DVD هستید. بدین صورت لذت بیشتری را حین دیدن تلویزیون تجربه خواهید کرد. چون احساس خواهید کرد که هیچ چیز را از دست ندادید.امروزه ماشین زمان، که نام دیگرن آن Time Shift است و شاید روی دستگاههای مختلفی هم آن را دیده باشید، در نرم افزارهای رایانه ای هم دیده میشود. مثلاً اگر یک گیرنده دیجیتال برای رایانه ی خود تهیه کرده باشید، خواهید دید که نرم افزار همراه آن، یا دیگر برنامه های پخش برنامه های تلویزیونی، این امکان ماشین زمان را به شما میدهند. یعنی به راحتی به صورت حرفهای و خودکار اقدام به ضبط تصاویر شبکه ی تلویزیونی فعلی میکند. مثلاً نرم افزار Windows Media Center یکی از این نرمافزارهای حرفه ای است که به صورت پیش فرض از همان ابتدا روی سیستم عامل ویندوز شما نصب است.البته در گیرنده های دیجیتالی که برای تلویزیون خود تهیه میکنید، حتماً بایستی یک حافظه جانبی مثل حافظه Flash یا یک Hard Disk را به دستگاه متصل کنید که از نظر جا برای ذخیره سازی دچار مشکلی نشود. زیرا تصاویری که بدین گونه ذخیره میشوند معمولاً دارای حجم زیادی هستند که نیازمند چینن حافظه هایی هم هستند. البته ممکن است که گیرنده ی دیجیتال شما دارای چنین حافظه ی داخلی باشد. پس مشخصات ان را دقیق مطالعه نمایید.پس دانستیم که با استفاده از ماشین زمان به راحتی میتوانید هنگام دیدن تلویزیون تصاویر را عقب و جلو ببرید. البته آن مقداری که ضبط شده باشند. که طبیعتاً از همان زمانی است که تلویزیون رو روشن کردید.
بر گرفته از سایت شیناب
aminvorojak
08-02-2015, 17:41
سلام آخرین ورژن نرمافزار چنده میشه لینک دانلود بزارید.
MITAJOON
29-06-2015, 03:26
سلام
دوستان من چطور میتونم فیلم هایی که با فلش رو تی وی میبینم رو عقب جلو کنم؟ وقتی دکمه فوروارد یا بکوارد رو روی کنترل میزنم پیغام "این قابلیت در دسترس نیست" رو میده!
کار با بلوری پلیر از این هم سخت تر!
اصلا راهی هست بشه فیلم رو برد به زمان مورد نظر و از اونجا پخش کرد؟
من بارها پخش بدلایلی قطع شده و نتونستم ببرم از تایم مورد نظر ادامه فیلم رو ببینم.
لطفا راهنماییم کنید بدونم باید چیکار کنم.
vb-sosol
26-01-2016, 21:16
بعد پنج سال امروز تلویزیون چراغ پاورش شروع به چشمک زن شد و با کنترل هم روشن میکردیم هیچ کاری انجام نمیداد
بردمش تعمیرگاه گفت مین بردش احتمالا مشکل بهم زده حدود 350 ت خرجش هست وگرنه باید از نمایندگی گلدیران بگیریم(نمیدونم چه قطعه ای گفت) حدود 700 تومن خرجش میشه
تی وی خوبی بود در این مدت خیلی خیلی خیلی ازش راضی بودم
به محضی که بردم داخل تعمیرگاه طرف گفت بازم مدل LW57000 !!!!!
طرف گفت تاحالا چند تا از این مدل اومده و مشکل داشتن
خدا کنه زیاد خرجش نشه :n37:
David.Jn
08-08-2016, 19:23
سلام
ما این مدل رو داریم ولی تازگیا نمیدونم چه اتفاقی افتاد که دیگه چیزی بالا نیومد و کانالها پرید و نور زیر تلوزیون بنفش شده(البته وقتی روشن هست)
یه بار ریست فکتوری کردم و تلوزیون خامورش روشن شد ولی بازم همون داستان رو داریم
۲ تا نسخه از فریمورها رو از سایت الجی دانلود کردم که بلکه با آپدیت کردن درست بشه ولی بعد از تشخیص دادن فلش و وارد شدن به صفحه آپدیت روی 0٪ گیر میکنه و دیگه ادامه نمیده و گویا هنگ میکنه تلوزیون
با وصل کردن کابل LAN هم امتحان کردم و بغد از وصل شدن به اینترنت و تشخیص دادن آپدیت جدید دوباره در صفحه آپدیت آنلاین هم گیر میکنه و اتفاقی نمیفته و همون 0٪ میمونه
کسی میدونه مشکل از چیه؟
MITAJOON
06-03-2017, 19:05
سلام. وقتی چراغ زیر تلویزیون چشمک زن میشه و به زنگ بنفش در میاد مین برد سوخته. از نمایندگی گلدیران اومدن و گفتن با تعمیر یه قطعه روی مین برد با هزینه ۳۵۰ تومان میشه درستش کرد ولی گارانتی بیشتر از ۳ ماه نداره و معلوم نیست بعد ۳ ماه چی بشه. اگر کل مین رو بخواهیم عوض کنیم حدود ۸۰۰ تومن میشه. اشتباه کردیم و به تعمیر مین برد راضی شدیم و دقیقا سر ۴ ماه دوباره تلویزیون خاموش شد و روشن نشد. اینبار مین برد رو عوض کردیم و درست شد. اگر نور چراغ ال ای دی زیر تلوزیونتون به رنگ بنفش دراومد، پیشنهاد میکنم حتما مین برد رو کامل تعویض کنید.
ramtin_key
06-04-2019, 02:35
سلام.من از این تلویزیون دارم.جدیدا صدا قطع شده و با هر بار خاموش و روشن کردن ریست میشه.میدونم مشگل از مین برد هست فقط نمیدونم مشگل از سی پیو هست یا قطعات دیگه.کسی اگه اطلاع داره راهنمایی کنه ممنون میشم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.