ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : توضیه در مورد کار یه ویروس

GOLI87
16-03-2012, 19:48
سلام
سیستم من جدیدا ویروسی شده و آنتی ویروسم آویراس و این ویروس رو شناسایی کرده ولی از بین نبرده و به قرنطینه فرستاده
اسم این ویروس A13.exe اس ،حالا میخوام ببنم چیکار کنم این ویروس از بین بره

Black Band
16-03-2012, 21:32
- Avira رو Update کردی؟
- به صورت دستی خودت به سراغ Virus برو و پاکش کن، اگه Antivirus داشته باشی دیگه Virus دوباره ساخته نمیشه
- از یه Antivirus قوی تر مثل Bitdefender یا Kaspersky استفاده کن
- احتمالا Virus داخل فولدر System Volume Information هست ( داخل درایو C ) و دیگر هیچ......
موفق باشی

jolan57
16-03-2012, 22:26
اگه آویرا ویروس رو قرنطینه کرده مشکلی وجود نداره و ویروس کاری نمیتونه کنه اگر هم وارد قسمت قرنطینه بشی میتونی پاکش کنی
ولی اگر هنوز ویروس تو سیستم شما باقی مونده و در حال فعالیت هست اون رو در قالب یک فایل زیپ اینجا قرار دهید تا بررسی شه

oumadam
17-03-2012, 02:20
سلام
سیستم من جدیدا ویروسی شده و آنتی ویروسم آویراس و این ویروس رو شناسایی کرده ولی از بین نبرده و به قرنطینه فرستاده
اسم این ویروس A13.exe اس ،حالا میخوام ببنم چیکار کنم این ویروس از بین بره البته تروجانه

سلام دوست عزیز
ما همچین ویروسی نداریم
این فایل احتمالا داخل فولدر system volume information باشه
اگر اینطوره که حتما و حتما system restore را غیر فعل کنید و سعی کنید محتویات system volume information را پاک کنید. ( البته بطور مستقیم که امکانش نیست )
اگر همچین ویرسی خراج از system volume information دارید که من بعید میدونم بهتره داخل یه فایل زیپ قفل شده بذارید تا بچه ها بررسیش کنن