ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در خرید لپ تاپ

lakers320
16-03-2012, 14:58
با سلام بر دوستان

میخواستم بدونم چه مارک هایی خوب هستند !! بهترین؟؟ ایا hp بهتر هست یا dell
لطفا کمک کنید ؟؟؟ قیمت هم بین 700 تا 800 باشه!!؟؟

سپاس:40:

lakers320
16-03-2012, 15:13
کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

lakers320
16-03-2012, 17:28
اچ پی بهتره یا سونی یا دل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Farshid72
16-03-2012, 18:21
تا 700 تومن بنظر من شما بهتره بری سراغ برند ACER
سونی تو این رنج اصلا چیز خوبی وجود نداره
HP هم تو مایه های 1 تومن میتونی چیز خوب توش پیدا کنی و دل هم تا قیمت 1200 فک نمیکنم مدل هاش چنگی به دل بزنه

HITB0Y
16-03-2012, 18:24
اچ پی بهتره یا سونی یا دل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دل که همه میگن کیفیت خوبی نداره...شانسیه!
سونی خیلی خوبه ولی گرونه!
اچ پی هم خوبه هم مقرون به صرفه.

lakers320
16-03-2012, 19:19
متشکرم دوستان شما توی مایه های 800 تومان چه برندی را پیشنهاد می کنید؟؟؟
accer به درد میخوره اصلا !!!
سپاس

Mr.Mazmamfi
16-03-2012, 23:10
متشکرم دوستان شما توی مایه های 800 تومان چه برندی را پیشنهاد می کنید؟؟؟
accer به درد میخوره اصلا !!!
سپاس

Hi
Asus X54 HY
Acer 5749
Lenovo B570
Samsung 300E5Z

lakers320
17-03-2012, 10:44
متشکر از شما دوست عزیز

این مارک هایی که معرفی کردید ایا از نظر کیفیت و عمر و.... موارد به درد میخورند؟؟؟ این مارک ها زیاد نام اشنا نیستند!!!
من خودم از hp خوشم میاد لطفا توی مایه های 900 اگه مدلی سراغ دارید معرفی کنید!!!؟؟؟؟؟؟؟؟

سپاس بی کران

lakers320
17-03-2012, 14:25
لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟:42:

HITB0Y
17-03-2012, 23:32
لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟:42:
نظر شخصی من روی ایسوس و lenovo هست...
به نظرم asus برندی هست که بیشتر میشه رو محصولاتش حساب کرد...

Mr.Mazmamfi
17-03-2012, 23:50
متشکر از شما دوست عزیز

این مارک هایی که معرفی کردید ایا از نظر کیفیت و عمر و.... موارد به درد میخورند؟؟؟ این مارک ها زیاد نام اشنا نیستند!!!
من خودم از hp خوشم میاد لطفا توی مایه های 900 اگه مدلی سراغ دارید معرفی کنید!!!؟؟؟؟؟؟؟؟

سپاس بی کران

تو مدل هایی که گفتم فقط سامسونگ نام آشنا نیست ، ایسوس الان برند پیشتاز ایران هست ، لنوو هم که تو کل دنیا معروفه ، به کیفیت فوق العاده ای که داره ، ایسر هم که هم کانفیگ خوب میده و هم کیفیت خوب .

ولی اگر HP میخوایید ، قبلنا میشد 4530 رو خرید ، الان رو نمیدونم ، شاید بتونی core i3 / intel 3000 بخری .
سریه G6 هم هست که کیفیتش با کل سری های HP فرق داره و به نظرم رو برند های دیگه سرمایه کنید بهتره .

من اگر باشم و بخوام تا این مقدار هزینه کنم ، اول لنوو رو میخرم بعد سامسونگ ، و بعد ایسوس و یا ایسر .

lakers320
18-03-2012, 08:14
با سلام بر دوستان عزیز
lenovo ساخت کدام کشور هست و کیفیت اش چطوری هست!!!! این مدل که معرفی کردید خیلی امکانات خوبی داره!!!IBM Lenovo Essential B570-E ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دیگه شما دوستان چه مدلی پیشنهاد می کنید!!!
یکی دوستان گفت بهتره یا تابستان صبر کنید!!! چه کار کنم؟؟؟ ایا تا اون موقع قیمت ها بالا میره!!؟؟؟

سپاس

lakers320
24-03-2012, 20:14
با سلام
یک سئوال داشتم لطفا راهنمایی کنید!!
من شنیدم روی گرافیک هایintel HD graphics بازی گرافیک بالا نصب نمیشه !!! مثل pess 2012!!! ولی روی گرافیک های Nvidia gefprce بازی های با گرافیک بالا نصب میشوند!!!! مخصوصا لپ تاپ های دل سری 5110 که خیلی ازش تعریف می کنند!!
ایا این موضوع در مورد گرافیک واقعیت داره؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید؟؟

سپاس

lakers320
24-03-2012, 21:01
راستی این دو نوع گرافیک چه فرقی با هم دارند؟؟؟

امین لفتافی
26-03-2012, 13:25
فقط دل هم برند عالیه با مونتاژ عالی و هم کارایی بالا و قیمت مناسب dell vostro dell 5110 core i3

---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------

تو مدل هایی که گفتم فقط سامسونگ نام آشنا نیست ، ایسوس الان برند پیشتاز ایران هست ، لنوو هم که تو کل دنیا معروفه ، به کیفیت فوق العاده ای که داره ، ایسر هم که هم کانفیگ خوب میده و هم کیفیت خوب .

ولی اگر HP میخوایید ، قبلنا میشد 4530 رو خرید ، الان رو نمیدونم ، شاید بتونی core i3 / intel 3000 بخری .
سریه G6 هم هست که کیفیتش با کل سری های HP فرق داره و به نظرم رو برند های دیگه سرمایه کنید بهتره .

من اگر باشم و بخوام تا این مقدار هزینه کنم ، اول لنوو رو میخرم بعد سامسونگ ، و بعد ایسوس و یا ایسر .

کمپانی دل هم که یکی دو روزه به وجود اومده جزو تقسیم بندی اقا به حساب نمی یاد

lakers320
26-03-2012, 18:47
متشکر: بعضی ها میگن دل به درد نمی خوره!!! من موندم واقعا چی بگیرم!!! مثلا تنها لپ تاپی که usb3 داره دل هست و هیچ لپ تاپ دیگری ندیدم که این قابلیت را داشته باشه!!!

امین لفتافی
26-03-2012, 19:47
متشکر: بعضی ها میگن دل به درد نمی خوره!!! من موندم واقعا چی بگیرم!!! مثلا تنها لپ تاپی که usb3 داره دل هست و هیچ لپ تاپ دیگری ندیدم که این قابلیت را داشته باشه!!!

دوست عزیز به هیچ عنوان گول این ها رو نخورید اینها فکر می کنی به فکر منفعت تو هستن عیبی نداره تحقیق کن من خودم دل دارم و فروشگاه و همینطور تجربه لب تابیه که تا تو حوض خونتون نندازیش برات کار می کنه

lakers320
29-03-2012, 19:32
با سلام بر دوستان عزیز: من بودجه ام به طور دقیق و قطعی مشخص شد = 1500000 تومان : اردیبهشت میخوام بگیرم لپ تاپ را!!
من مد نظر Dell Inspiron 5110-N ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دارم باAcer Aspire 5750G-H ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مد نظر دارم!!! به نظر شما کدام بگیرم؟؟؟ گرافیک و سی پی یو و رم خیلی برا م مهمه!!!
اگه مارک های دیگه توی این رنج سراغ دارید که خوب هست لطفا معرفی کنید؟؟؟
سپاس

Farshid72
29-03-2012, 19:44
بهترین انتخاب acer هستش و تو این فروم هرکی که گرفته راضی بوده و بدون مشکل و سایتش هم خوب داره ازش حمایت میکنه
میتونید برای مقایسه بنچ مارک ها رو ببینید در سایت :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

lakers320
29-03-2012, 20:12
تشکر از شما دوست عزیز: به نظر من Acer Aspire 5750G-H ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از نظر قیمت و کاربرد خوبه!!! نظر شما چی هست؟؟؟ یعنی بگیرمش؟؟؟ در ضمن کلا بی خیال دل شدم:31: چون خیلی دوستان ازش بد میگن !! من هم حوصله دردسر ندارم!!!
سپاس

Farshid72
29-03-2012, 20:19
آره بگیر شاید اکازیون نباشه ولی در حد ای بودجه و در مقایسه با اون مدل دل خیلی خوبه
مبارک باشه

lakers320
29-03-2012, 20:28
متشکر دوست عزیز: من بیشتر مد نظم ایسوس هست ولی هر چی نگاه می کنم از بودجه من بالاتر هست!!! شما اگه ایسوس در حد بودجه ی من میشناسید لطفا معرفی کیند؟؟؟
راستی سایتی را میشناسید که قیمت لپ تاپ ها رابه صورت به روز داشته باشه؟؟؟

سپاس

lakers320
29-03-2012, 20:49
راستی دوستان کسی تا حالا لپ تاپ به صورت اینترنتی خریده: مثلا از سایت دیجی کالا!!!!!!!!!!!!
چون توی شهر ما قیمت ها خیلی گران هست مثلا روی قیمت لپ تاپ اگه تومان1500000 باشه 100تا 200 هزار تومان میخورند!!! و گمان نکنم گارانتی هم داشته باشه!!!
حالا نمیدونم چه کار کنم!!!
اگر سایت های معتبر در مورد فروش اینترنتی لپ تاپ میشناسید لطفا معرفی کنید !!؟؟؟

سپاس

Farshid72
29-03-2012, 20:56
ببین دوسته عزیز این سایت ها در واقه تنها فروشنده هستند و گرانتی رو شما باید با شرکت اون در تماس باشید
شما میتونید حتی با شرکت های گارانتی هم جهت خرید لپ تاپ تماس بگیرید
ولی در مورد سایت اگه تبلیغات نباشه سایت رایان صبا من خودم ازش خرید داشتم سایت خیلی خوبی هستش
ایسوس :
k53
k43
اگه کانفیگ خوب و با قیمت خوب داشتن میتونید خرید کنید

lakers320
29-03-2012, 21:16
متشکر دوست عزیز: واقعا شما به صورت اینترنتی از این سایت لپ تاپ گرفتید!!!! سایتش یکم مشکوک می زند!!! نشان نماد اعتماد الکترونیکی نداره و گارانتی اش هم معلوم نیست چی هست!!!!

lakers320
30-03-2012, 08:21
راستی دوستان: روی کارت گرافیک های hp که ATI هست بازی هایی مثل fifa 2012 و pess 2012 و....... و کلا گرافیک بالا نصب میشه!!!

lakers320
30-03-2012, 09:11
راستی من بین asus -a53sv-i5 با acer 5750 g-h موندم به نظر شما کدام بهتره؟؟ از نظر کاربرد و مشخصات هر دوتا در یک حد هستند!! ولی asus گرانتر هست؟؟؟؟
راستی من توی سایت دیجی کالا دیدم که نوشته بود لپ تاپ Asus بر خلاف لپ تاپ های دل و ایسر داغ نمیکنه!!!! حالا چه کار کنم یعنی ایسر هم داغ میکنه ودر حد دل هست!!! راستی با دستگاه هایی که فن خارجی دارند ودر زیر لپ تاپ میزارند میشه لپ تاپ را خنک کرد!! یعنی تاثیر داره؟؟؟ قیمتش چطوریهاست؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید؟؟
سپاس

lakers320
30-03-2012, 18:44
کسی نیست ما را راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:20:

ztczt328
30-03-2012, 19:03
راستی من بین asus -a53sv-i5 با acer 5750 g-h موندم به نظر شما کدام بهتره؟؟ از نظر کاربرد و مشخصات هر دوتا در یک حد هستند!! ولی asus گرانتر هست؟؟؟؟
راستی من توی سایت دیجی کالا دیدم که نوشته بود لپ تاپ Asus بر خلاف لپ تاپ های دل و ایسر داغ نمیکنه!!!! حالا چه کار کنم یعنی ایسر هم داغ میکنه ودر حد دل هست!!! راستی با دستگاه هایی که فن خارجی دارند ودر زیر لپ تاپ میزارند میشه لپ تاپ را خنک کرد!! یعنی تاثیر داره؟؟؟ قیمتش چطوریهاست؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید؟؟
سپاس

عزیز موقعی که همه به من گفتن ایسر نخر رفتم ایسر خریدم خودم حالا چند تا نکته بگم از ایسر برخلاف بعضی از مارکها و کانفیگها که کارت شبکه انها 100 مگابیت برثانیه هست اکثر کانفیگهای ایسر دارای کارت شبکه 1000 مگابیت هستند :19: من خودم یکسال و نیم هست که 5742g acer دارم و تا الان هیچ مشکلی هم نداشتم این که میگن لپتاپ داغ میکنه اره همه لپ تاپ ها داغ میکنن حتی اون ایسوز و سونی من خودم بتلفیلد 2 و 3 ندای وظیفه اگر اشتباه نکنم 5 و6 و سری های نیدفوراسپید و کرایسیس که خدای گرافیک هست رو انجام دادم هم روی ایسوز و هم روی دل هم اچ پی هم ایسر هم سامسونگ همشون در حد هم داغ میکنن حالا با چند درجه تفاوت که اونم چیز عجیبی نیست فن بیرونی تاحدودی جلوی گرما رو میگیره ولی من خوشم نمیاد یعنی همون روز خردیم و اصلان استفاده نکردم کلا ایسر چون نمایندگی توی ایران نداره قیمتش نسبت به بقیه کمتر هست حتی این سازگار که گارانتیش میکنه الکی هست (((ایسر اصلان نمایندگی رسمی توی ایران نداره و دروغ هست))) نمایندگی اصلی دوبی هست نکته اگر لپ تاپ تا 3 ماه کارکرد هیچ مشکلی براش پیش نیاد خیالت راحت دیگه خراب بشو نیست زیاد هم به حرف فروشندگان توجه نکن اونا میخوان کالای خودشون رو بفروشن تو خودت باید اخر انتخاب کنی من باشم پول اضاف بایت برند نمیدم البته بعضی ها هم هستن که نام برند براشون مهمتر است اگر از اون دسته افرادی اصلان سراغ ایسر نیا چون به هیچ وج برند معروفی توی ایران نیست مشتری های خاص خودشو داره ولی اگر برند برات مطرح نیست میتونی با هزینه اضافه که بخوای روی ایسوز کنی یک مدل بالاتر از ایسر رو برداری

امیدوارم تونسته باشم راهنمایی کرده باشم در اخر

ztczt328
30-03-2012, 19:03
لطفا راهنمایی کنید؟؟
سپاس

عزیز موقعی که همه به من گفتن ایسر نخر رفتم ایسر خریدم خودم حالا چند تا نکته بگم از ایسر برخلاف بعضی از مارکها و کانفیگها که کارت شبکه انها 100 مگابیت برثانیه هست اکثر کانفیگهای ایسر دارای کارت شبکه 1000 مگابیت هستند :19: من خودم یکسال و نیم هست که 5742g acer دارم و تا الان هیچ مشکلی هم نداشتم این که میگن لپتاپ داغ میکنه اره همه لپ تاپ ها داغ میکنن حتی اون ایسوز و سونی من خودم بتلفیلد 2 و 3 ندای وظیفه اگر اشتباه نکنم 5 و6 و سری های نیدفوراسپید و کرایسیس که خدای گرافیک هست رو انجام دادم هم روی ایسوز و هم روی دل هم اچ پی هم ایسر هم سامسونگ همشون در حد هم داغ میکنن حالا با چند درجه تفاوت که اونم چیز عجیبی نیست فن بیرونی تاحدودی جلوی گرما رو میگیره ولی من خوشم نمیاد یعنی همون روز خردیم و اصلان استفاده نکردم کلا ایسر چون نمایندگی توی ایران نداره قیمتش نسبت به بقیه کمتر هست حتی این سازگار که گارانتیش میکنه الکی هست (((ایسر اصلان نمایندگی رسمی توی ایران نداره و دروغ هست))) نمایندگی اصلی دوبی هست نکته اگر لپ تاپ تا 3 ماه کارکرد هیچ مشکلی براش پیش نیاد خیالت راحت دیگه خراب بشو نیست زیاد هم به حرف فروشندگان توجه نکن اونا میخوان کالای خودشون رو بفروشن تو خودت باید اخر انتخاب کنی من باشم پول اضاف بایت برند نمیدم البته بعضی ها هم هستن که نام برند براشون مهمتر است اگر از اون دسته افرادی اصلان سراغ ایسر نیا چون به هیچ وج برند معروفی توی ایران نیست مشتری های خاص خودشو داره ولی اگر برند برات مطرح نیست میتونی با هزینه اضافه که بخوای روی ایسوز کنی یک مدل بالاتر از ایسر رو برداری

امیدوارم تونسته باشم راهنمایی کرده باشم

lakers320
30-03-2012, 20:14
متشکر دوست عزیزاز راهنمایی بسیار خوبتان!!:20:
پس ایسر توی ایزان نمایندگی نداره!!! پس این دیجی کالا که ایسر 5750 را با گارانتی طلایی میده!! کشک هست!! جالبه!!!
من بیشتر دنبال داشتن گارانتی هستم (چون اگر خراب شد لپ تاپ بشه یک کاریش کرد.!!)و به شخصه مارکasus را دوست دارم ولی هزینه اش خیلی سنگین هست asus!! نمیدونم می ارزه یا نه؟؟؟
حالا من بازم موندم چی بگیرم!!!! راستی اگه لپ تاپ خراب بشه باید چه کار کرد؟؟؟؟ تعمیرات سخت افزاری ها میتونند تعمیرش کنند؟؟یا حتما باید به نمایندگی فرستاد!!!؟؟ لطفا راهنمایی کنید؟؟؟
راستی دوستانی که با لپ تاپ های asus و acer کار کردند !! لطفا نظر بدهند و راهنمایی کنند!!!! و اگر مارک های بهتری نسبت به این ها میشناسید لطفا راهنمایی کنید؟؟ راستی asus تو ایران نمایندگی درست و حسابی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سپاس

lakers320
30-03-2012, 20:47
راستی دوستان نظرتون در موردHP ProBook 4530s-G ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چیست؟؟؟ ایا به درد کار های گرافیکی و بازی (pess 2012 و fifa 2012) میخورد!!
از نظر کیفیت چطوری هست؟؟
لطفا راهنمایی کنید؟؟؟

سپاس

lakers320
31-03-2012, 10:43
دوستان: کسی میدونه چه شرکتی لپ تاپ های acer و asus را گارانتی میکنه!!!
ایا گارانتی دیجی کالا به درد میخوره؟؟؟؟
سپاس

Xilevens
31-03-2012, 12:36
ايسر گارانتي زياد داره كه معتبرترينش سازگار هست
اسوس هم شركت هاي سازگار امرتات ويستاپخش ماديران و ديجيتال گارانتي ميكنن
ولي اينا هيچكدوم نماينده قانوني نيستن
به خاطر بايكوت ايران
و فقط وارد كننده حساب ميشن

lakers320
31-03-2012, 12:50
متشکر دوست عزیز :من میخوام یا ایسر بگیرم یا ایسوز !! به نظر شما با کدام گارانتی بگیرم بهتره؟؟؟؟؟ معتبر تره؟؟؟؟

merikhi
31-03-2012, 18:28
متشکر دوست عزیز :من میخوام یا ایسر بگیرم یا ایسوز !! به نظر شما با کدام گارانتی بگیرم بهتره؟؟؟؟؟ معتبر تره؟؟؟؟

معتبرترین گارانتی هردوتا سازگار ارقام هست! که لنوو رو هم گارانتی میکنه
میتونی با گارانتی ویستا پخش هم بگیری

lakers320
31-03-2012, 19:14
متشکر دوست عزیز: ایا گارانتی که دیجی کالا میده ایا اعتبار داره؟؟؟ برای چه نمایندگی ای هست؟؟؟؟
و یک سئوال دیگه هم داشتم!! لطفا راهنمایی کنید!!
میخواستم بدونم قیمت لپ تاپ دقیقا به چیز هایی بستگی داره!!! به سکه - نفت - دلار یا چه چیز دیگه ای بستگی داره؟؟؟؟
اخه بعضی ها میگن الان قیمت لپ تاپ ها مخصوصا ایسوس خیلی گران شده!!! دست نگه دار!! من عاقبت نفهمیدم کی بگیرم بهتره!!! ایا اردیبهشت زمانش خوب تر هست!!! یا روز به روز قیمت ها بالا تر میشند!!! لطفا راهنمایی کنید؟؟
:41:
سپاس

lakers320
01-04-2012, 07:09
کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ama-amir
01-04-2012, 09:58
HP probook 4530s هم جای بسی تامل داره:D
من خودم بودجم 1300 هست و 100% همون رو میگیرم
البته من بازی نمیکنما:D
ولی بهترین لپتاپ از لحاظ ظاهری و خرکاری به نظر میاد

lakers320
01-04-2012, 11:17
درسته دوست عزیز : من هم از hp !! مخصوصا ظاهرش خوشم میاد ولی ای کاش شرکتش روی کارتهای گرافیک geforce و پردازنده های intel بیشتر سرمایه گذاری می کرد!!!

Mr.Mazmamfi
01-04-2012, 12:30
ایا گارانتی که دیجی کالا میده ایا اعتبار داره؟؟؟ برای چه نمایندگی ای هست؟؟؟؟
و یک سئوال دیگه هم داشتم!! لطفا راهنمایی کنید!!

من حدس میزنم گارانتی خوبی باشه ، چون بدی در موردش نشنیدم . (البته دیجی کالا بعضی از مدل هارو با گارانتیه اصلی ارایه میده ، مثلا ایسوس رو با سازگار ، ویستا و دیجیتال هم دیدم که برای فروش گذاشته )

میخواستم بدونم قیمت لپ تاپ دقیقا به چیز هایی بستگی داره!!! به سکه - نفت - دلار یا چه چیز دیگه ای بستگی داره؟؟؟؟
اخه بعضی ها میگن الان قیمت لپ تاپ ها مخصوصا ایسوس خیلی گران شده!!! دست نگه دار!! من عاقبت نفهمیدم کی بگیرم بهتره!!! ایا اردیبهشت زمانش خوب تر هست!!! یا روز به روز قیمت ها بالا تر میشند!!! لطفا راهنمایی کنید؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپاس

دلار تاثیر مستقیمی داره ، ولی وقتی یه مدلی تو بازار کمیاب بشه ، گرونتر به فروش میرسه ، الان بعضی از مدل های ایسوس اینجوری شده ، مثلا سریه U فوق العاده گرون شده .

موفق باشید.

lakers320
01-04-2012, 12:38
متشکر دوست عزیز: منظور شما قیمت دلار جهانی هست یا قیمت دلار توی ایران!!! کدام مستقیما تاثیر گذار هست!!؟؟؟
واینکه به نظر شما i5 k53 sc بهتره یا a53sv i5 ???از نظر کیفیت؟؟؟

Mr.Mazmamfi
01-04-2012, 12:54
متشکر دوست عزیز: منظور شما قیمت دلار جهانی هست یا قیمت دلار توی ایران!!! کدام مستقیما تاثیر گذار هست!!؟؟؟

قیمت لپ تاپ رو با توجه به دلار داخل ایران تعیین میکنن .

واینکه به نظر شما i5 k53 sc بهتره یا a53sv i5 ???از نظر کیفیت؟؟؟

از لحاظ کیفیت فرقی ندارن . ولی تو ایران سریه K بیشتر فروش داشته . و زودتر هم وارد ایران شد .

lakers320
01-04-2012, 12:58
باز هم متشکر دوست عزیز: شیشه ی مانیتور ال سی دی ایسوس که من توی اینترنت دیدم !! یک جور هایی عکس ادم توش می افته!! مثل اینه میمونه!!! البته اصطلاخش را نمیدونم!!! ولی ایا این مانیتور ها توی افتاب یا توی روشنایی زیاد مشکل ساز نیستد!!!؟؟؟
سپاس

Mr.Mazmamfi
01-04-2012, 14:19
باز هم متشکر دوست عزیز: شیشه ی مانیتور ال سی دی ایسوس که من توی اینترنت دیدم !! یک جور هایی عکس ادم توش می افته!! مثل اینه میمونه!!! البته اصطلاخش را نمیدونم!!! ولی ایا این مانیتور ها توی افتاب یا توی روشنایی زیاد مشکل ساز نیستد!!!؟؟؟
سپاس

الان بیشتر مانیتور ها همین جوری هستن ، تو آفتاب هم که ممکنه اصلا صفحه نمایش رو نبینی :18: ( وضعیت خوبی ندارن ) .
این صفحه نمایش ها Glassy (براق ) هستن .

ولی بعضی از مدل ها مثل 4530 ، Anti Glare هستن .

نکته » همیشه باید نور محیط متعادل باشه ، واگر زیاد بود ، خودت طوری بشینی که تابش نور به LED کمتر باشه .

موفق باشید .

lakers320
01-04-2012, 16:33
با سلام بر دوستان
کسی از لپ تاپ asus سری k53sc و سری a53 sv تا حالا استفاده کرده!!!!!؟؟؟ کدام بهتر هست!!؟؟
لطفا اگه این لپ تاپ را دارید!!! معایب و مزایاش را لطفا بگید!!؟؟؟؟

سپاس

merikhi
01-04-2012, 16:51
کسی از لپ تاپ asus سری k53sc و سری a53 sv تا حالا استفاده کرده!!!!!؟؟؟ کدام بهتر هست!!؟؟

قبلا جواب دادند بهت دیگه :20:

از لحاظ کیفیت فرقی ندارن . ولی تو ایران سریه K بیشتر فروش داشته . و زودتر هم وارد ایران شد .

Mr.Mazmamfi
01-04-2012, 18:16
با سلام بر دوستان
لطفا اگه این لپ تاپ را دارید!!! معایب و مزایاش را لطفا بگید!!؟؟؟؟

سپاس

بهتره از این رفیقمو بپرسی .
مثل اینکه با جفتشون کار کرده .

امین لفتافی
02-04-2012, 13:49
تشکر از شما دوست عزیز: به نظر من Acer Aspire 5750G-H ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از نظر قیمت و کاربرد خوبه!!! نظر شما چی هست؟؟؟ یعنی بگیرمش؟؟؟ در ضمن کلا بی خیال دل شدم:31: چون خیلی دوستان ازش بد میگن !! من هم حوصله دردسر ندارم!!!
سپاس

بلاخره هرکی پولشو یه جور حروم می کنه ...

---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------

متشکر دوست عزیزاز راهنمایی بسیار خوبتان!!:20:
پس ایسر توی ایزان نمایندگی نداره!!! پس این دیجی کالا که ایسر 5750 را با گارانتی طلایی میده!! کشک هست!! جالبه!!!
من بیشتر دنبال داشتن گارانتی هستم (چون اگر خراب شد لپ تاپ بشه یک کاریش کرد.!!)و به شخصه مارکasus را دوست دارم ولی هزینه اش خیلی سنگین هست asus!! نمیدونم می ارزه یا نه؟؟؟
حالا من بازم موندم چی بگیرم!!!! راستی اگه لپ تاپ خراب بشه باید چه کار کرد؟؟؟؟ تعمیرات سخت افزاری ها میتونند تعمیرش کنند؟؟یا حتما باید به نمایندگی فرستاد!!!؟؟ لطفا راهنمایی کنید؟؟؟
راستی دوستانی که با لپ تاپ های asus و acer کار کردند !! لطفا نظر بدهند و راهنمایی کنند!!!! و اگر مارک های بهتری نسبت به این ها میشناسید لطفا راهنمایی کنید؟؟ راستی asus تو ایران نمایندگی درست و حسابی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سپاس

کی گفته دوست عزیز می ایسر بخری بخر فیزیکی راه برو کی گفتهه گارانتی نداره همسایه ما 5750 داره دی وی دیش خراب شد رفت گاراتنی یه دی وی دی نو براش انداختن

lakers320
02-04-2012, 15:25
راستی من حرفی شنیدم میخواستم بدونم واقعیت داره یانه!!!
بعضی ها میگن ایسوس اگه ضربه بخوره فاتحش خونده شده هست(حساس هست) ولی دل را میگن از نظر ساخت قطعات جان سخت هست!!!
درسته این حرف!!!!!

سپاس

Mr.Mazmamfi
02-04-2012, 15:37
راستی من حرفی شنیدم میخواستم بدونم واقعیت داره یانه!!!
بعضی ها میگن ایسوس اگه ضربه بخوره فاتحش خونده شده هست(حساس هست) ولی دل را میگن از نظر ساخت قطعات جان سخت هست!!!
درسته این حرف!!!!!

سپاس

داری دنبال قاتل بروسلی میگردی ؟ ( لاتی بخونش ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ببین پسر انگار شما نمیخوایی حرف گوش بدی ؟

اونروز ازت خواهش کردم ، چند بار امضامو بخون .

باباااااااااااااااااااااا ااااااا هر حرفی رو که نباید باور کنی . ببین حرف از دهن کی بیرون میاد ، اگه این جوری که شما میگی باشه ، چجوریه ایسوس تو ایران پیشتازه ؟ یعنی مردم انقدر کم عقلن که برن برندی که کیفیت پایینی داره رو بخرن . چجوری میشه 4 تا از بهترین گارنتی ها برای ایسوس باشه ؟ و . . .

حرف هارو با عقل خودتون بسنجید ، و بعد سوال کنید ، نه اینکه هر سوالی به ذهنتون میرسه بپرسید !!!!

( اگر فکر میکنی تند حرف زدم ، عذر میخوام ، ولی این حرف ها همانند سیلی پدری است که از روی محبت به پسرش میزنه :18: )

امین لفتافی
02-04-2012, 15:40
کاملا جای گیری قطعات بسیار عالی هست

---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------

داری دنبال قاتل بروسلی میگردی ؟ ( لاتی بخونش ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ببین پسر انگار شما نمیخوایی حرف گوش بدی ؟

اونروز ازت خواهش کردم ، چند بار امضامو بخون .

باباااااااااااااااااااااا ااااااا هر حرفی رو که نباید باور کنی . ببین حرف از دهن کی بیرون میاد ، اگه این جوری که شما میگی باشه ، چجوریه ایسوس تو ایران پیشتازه ؟ یعنی مردم انقدر کم عقلن که برن برندی که کیفیت پایینی داره رو بخرن . چجوری میشه 4 تا از بهترین گارنتی ها برای ایسوس باشه ؟ و . . .

حرف هارو با عقل خودتون بسنجید ، و بعد سوال کنید ، نه اینکه هر سوالی به ذهنتون میرسه بپرسید !!!!

( اگر فکر میکنی تند حرف زدم ، عذر میخوام ، ولی این حرف ها همانند سیلی پدری است که از روی محبت به پسرش میزنه :18: )

باشه اصلا کی گفته تو ایران ایسوس پیشتازه حد اقل امار منظور دار نده hp تو ایران پیشتازه ... بعد اصلا با حرف هایی شما می زنید دل اصلا لب تاب نیس یه اسباب بازی گرونه .. متاسفم

lakers320
02-04-2012, 15:55
اقای Mr.Mazmamfi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز: من مگه به شما نگفتم توی شهر ما لپ تاپ دل معروف هست و طرفدار دارد!!! من از یک نفر شنیدم برای همین گفتم!!دست هر الف بچه ای را می بینید دل هست!! اخه برای جای تعجب داره!! برای چی اون همه هزینه می کنند دل را می گیرند!!
در ضمن در مورد برند معروف توی ایران الکی امار ندهید لطفا!!! با مدرک بگید!!! اگه سایت معتبری را می شناسید که در این مورد توضیح داده لطفا لینک بدید!!!
درموردلپ تاپ دل هم بگویم که من عمرا این لپ تاپ را بگیرم : نه از ظاهرش خوشم میادنه از باطنش:cool:

امین لفتافی
02-04-2012, 16:10
به قاب پشت لب تاب 5110 که نمی گیری مگه این کمپانی می خاد ورشکست شه نگیر کی بره تو گفت من برای همه p30 worldy ها گفتم

---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------

درست گفتی امار اشتباه بود اما بگیر
برندهايي روي سكوي طلايي

DELL، SONY، HP، APPLE، ACERو، TOSHIBA و... از جمله برندهايي هستند كه سال‌ها است ميهمان بازار لپ‌تاپ ما هستند و هر كدام سهمي‌از بازار فروش را به خود اختصاص داده‌اند.
باشگاه فعالان آي سي تي (S&P) طي چند سال گذشته توانسته با تجميع نظرات اعضاي خود كه بيشتر آن‌ها را فروشندگان بازار تشكيل مي‌دهند، آمارهاي قابل توجهي را به دست آورد.
بر اساس آخرين نظرسنجي كه اين باشگاه در سال جاري در بخش لپ‌تاپ انجام داده است هم‌اكنون برند دل با 7/30درصد، سوني – وايو با 5/24‌درصد، توشيبا با 7/13‌درصد، اچ پي با 1/8‌درصد و ايسر با 7‌درصد محبوبيت توانسته‌اند رتبه اول تا پنجم بازار اين كالا را به خود اختصاص دهند. اینم مرجع [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

merikhi
02-04-2012, 16:18
در ضمن در مورد برند معروف توی ایران الکی امار ندهید لطفا!!! با مدرک بگید!!! اگه سایت معتبری را می شناسید که در این مورد توضیح داده لطفا لینک بدید!!!

ایسوس تنها لپ‌تاپی تو ایران هستش که صفحه کلید فارسی داره به همین دلیل و همینطور سابقه بسیار خوبش در صنعت سخت‌افزار فروش بالایی تو ایران داره اگه مشکل زیادی داشت قطعا دیده میشد.
من خودم لپ‌تاپ دل دارم استفاده میکنم همه محصولات دل بد نیست.من تنها سری Xps دل رو میتونم توصیه میکنم بقیه وضعیت خوبی نداشتند و اتفاقا بخاطر استفاده زیاد مردم هست که مشکلاتش داره دیده میشه.
هر چی دوست داری انتخاب کن دوست عزیز ولی بچه‌هایی که اینجا به شما مشاوره میدن منفعتی از اینکار نمیبرند.حرف کاربران فعال بخش مشاوره رو گوش کنی ضرر نمیکنی.

lakers320
02-04-2012, 16:22
شما حالتان خوب هست!!!!
امار سه سال پیش میدی!!!! این امار برای 28/12/1387 هست!! سر بچه ی 2 ساله را که شیره نمی مالی!!بالای متن را نگاه کن!!! به نظر شما توی این سه سال تکنولوژی ساخت لپ تاپ ها و شرکت های سازنده پیشرفت نکرده!!!
مثلا الان asus سه سال هست خودش را جز برترین ها کرده!! امار به این میگم نه به سایت ایرانی اپدیت نشده!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] html
ایسوس کجا!!ا دل کجا!!!

امین لفتافی
02-04-2012, 16:41
شما اول می خاستی تو این تایپیک لب تاب بخری حالا میای مشاوره میدی و الا من که نم دونم شما استاادی

lakers320
02-04-2012, 16:45
من همیشه جهانی کار میکنم:5: اونها که دیگه چرت نمیگن!!!

rshafiiy
02-04-2012, 16:51
ایسوس تنها لپ‌تاپی تو ایران هستش که صفحه کلید فارسی داره به همین دلیل و همینطور سابقه بسیار خوبش در صنعت سخت‌افزار فروش بالایی تو ایران داره اگه مشکل زیادی داشت قطعا دیده میشد.
من خودم لپ‌تاپ دل دارم استفاده میکنم همه محصولات دل بد نیست.من تنها سری Xps دل رو میتونم توصیه میکنم بقیه وضعیت خوبی نداشتند و اتفاقا بخاطر استفاده زیاد مردم هست که مشکلاتش داره دیده میشه.
هر چی دوست داری انتخاب کن دوست عزیز ولی بچه‌هایی که اینجا به شما مشاوره میدن منفعتی از اینکار نمیبرند.حرف کاربران فعال بخش مشاوره رو گوش کنی ضرر نمیکنی.

من از سری xps ۳ سال پیش خریدم ۲ بار گرفیکش سوخت و حالا هم گذاشتم تو کیفش دارم میگردم یه لپ تاپ دیگه بخرم. ۱.۶ هم خریده بودمش. دقیقا یک ماه بعد از یک سال که گارانتیش تموم شده بود سوخت. من دل رو توصیه نمی کنم این همه برند اصلا فکر کنین دل نیست

Mr.Mazmamfi
02-04-2012, 16:57
باشه اصلا کی گفته تو ایران ایسوس پیشتازه حد اقل امار منظور دار نده hp تو ایران پیشتازه ... بعد اصلا با حرف هایی شما می زنید دل اصلا لب تاب نیس یه اسباب بازی گرونه .. متاسفم

من نگفتم ، خودتون گفتید !!!

پست شماره 11 :

دیگه بعید میدونم حرفی باقی مونده باشه .

اقای Mr.Mazmamfi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز: من مگه به شما نگفتم توی شهر ما لپ تاپ دل معروف هست و طرفدار دارد!!! من از یک نفر شنیدم برای همین گفتم!!دست هر الف بچه ای را می بینید دل هست!! اخه برای جای تعجب داره!! برای چی اون همه هزینه می کنند دل را می گیرند!!

آیه ی قرآن میفرماید " اکثر الناس لا یعقلون " .

ببین رفیق ، هیچ سایتی و سازمانی نمیتونه آمار دقیقی از فروش برند تو ایران بده ، ولی خودت میتونی به سر به بازار بزنی و آمارشو در بیاری .
این آماری هم که من دارم میدم ، مِن باب تجربه هست .

اصلا یه روز برو جلوی پاساژ لپ تاپ وایسا ( تهران ) ، هر کسی که لپ تاپ میخره ، رو بپرس ، بعد تو یه برگه یادداشت کن ، ببین کدوم برند بیشترین فروش رو داشته ( برای دقیق بودن آمار یک هفته این کار انجام بده ، بعد به حرف من میرسی )

---------- Post added at 05:56 PM ---------- Previous post was at 05:52 PM ----------

مثلا الان asus سه سال هست خودش را جز برترین ها کرده!! امار به این میگم نه به سایت ایرانی اپدیت نشده!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] html ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] article%2F244419%2Flaptop_reliability_and_satisfac tion_macbooks_rule.html)
ایسوس کجا!!ا دل کجا!!!

خوب شد این آمارو بهتون دادم . وگرنه الان جوابی برای آقای " امین لفتافی " نداشتید !!!

---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------

من همیشه جهانی کار میکنم:5: اونها که دیگه چرت نمیگن!!!

آمار ایران با همه جای جهان فرق داره .

lakers320
02-04-2012, 17:02
برادر Mr.Mazmamfi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز: من شما قبول دارم(ارادت داریم) و به هر شما گوش کردم و الان بین a53sv و a53sc موندم!!! عاقبت کسی به من نگفت کدامش را بگیرم ها!!!! یعنی هیچکش این دو مدل را تا حالا کار نکرده!!!
فعلا منتظرم تا این دلار لعنتی بیاد پایین!!! بد جوری ما الاف کرده ها!!!
راستی اون (لا یعقلون) خیلی خوب اومده ها !!! :31:

Mr.Mazmamfi
02-04-2012, 17:22
من شما قبول دارم(ارادت داریم) و به هر شما گوش کردم و الان بین a53sv و a53sc موندم!!! عاقبت کسی به من نگفت کدامش را بگیرم ها!!!! یعنی هیچکش این دو مدل را تا حالا کار نکرده!!!

به اون بنده خدایی که گفتم پ . خ بده . ( ممکنه پستت رو نبینه و جواب نده )

فعلا منتظرم تا این دلار لعنتی بیاد پایین!!! بد جوری ما الاف کرده ها!!!

انقدر وایسا تا موهات سفید شه .

راستی اون (لا یعقلون) خیلی خوب اومده ها !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خدایش اعصاب آدمو خورد میکنید یه منبر برما :31:

lakers320
02-04-2012, 18:26
انقدر وایسا تا موهات سفید شه
برای چی؟؟؟ مگه قرار نیست بیاد پایین!!!

lakers320
02-04-2012, 18:26
انقدر وایسا تا موهات سفید شه
برای چی؟؟؟ مگه قرار نیست بیاد پایین!!!

ama-amir
02-04-2012, 18:30
اینجا فقط بالا میره:D

امین لفتافی
02-04-2012, 19:20
چرا من یه خبر هایی در مورد افت قیمت لب تاب ها تا ابان ماه شنیدم و این افت قیمت بخاطر ورود لب تاب های جدید با پردازنده های جدید هست

ama-amir
02-04-2012, 20:40
افت قیمتها که به اندازه افزایششون نیست که!
یعنی لپتاپ hp 4530 که 2ماه پیش 1تومان بود و الان 1300 هست دیگه 1تومان نمیشه که

lakers320
02-04-2012, 21:06
این لپ تاپ 4530 چطور لپ تاپی هست؟؟؟ به درد بازی و کارهای گرافیکی میخوره!!!!
من یکجا دیده بودم که نوشته بود لپ تاپ های hp به دلیل داشتن پردازنده amd : زود شارژ باتری از دست میدن !! و زود داغ میکنند!! فقط ظاهر قشنگی دارند!! و سیستم امنیتی خوبی دارند!!(البته بعضی هاشان) finger print

Highbury
03-04-2012, 01:17
اون همه تایپ کردم اما اشتباهی یه جای دیگه پست دادم:31:
اون تاپیک قفل شده و نمیشه ویرایش کرد و پست رو کپی کنم.
این پستمه
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

lakers320
03-04-2012, 09:28
راستی دوستان یک سئوال داشتم: لطفا راهنمایی کنید
مثلا اگه من بخوام درایور asus k53sc را دانلود کنم(برای گرافیک و صدا و...(به روز شده)) از چه سایتی باید دانلود کنم!!!
ببینید همینه!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ebooks%2FVersatile_Performance%2FK53SC%2F%23downlo ad)
راستی چرا درایور های ویندوز xp را نداره!!! نکنه روش نصب نمیشه!!!:18:
سپاس

shiwax
03-04-2012, 12:36
سلام.من تازه عضو هستم :)
من قصد خرید لپ تاپ تا قیمت 1500 هستم.روم به دیوار کامپیوتر میخونم اما اطلاعاتم در مورد لپ تاپ صفره.انتظاراتمم خوب بودن سخت افزار،باطری با دوام،سرعت خوب و انجام دادن کارای یکم تخصصی که به رشتم مربوط بشه.ممنون میشم راهنمایی کنید

lakers320
03-04-2012, 13:17
کسی میدونه قضیه اش چی هست؟؟؟

lakers320
03-04-2012, 14:06
واقعا مخرفه ادم این همه پول بده : بعد لپ تاپش همه ی ویندوز ها را ساپورت نکنه!!!
مثلا این دو مدل از asus را نگاه کنید!!!
مدل K52F:

مدل k53sv

قسمت operation system را چک کنید!!! os

واقعا که!!!:41:

merikhi
03-04-2012, 15:06
واقعا مخرفه ادم این همه پول بده : بعد لپ تاپش همه ی ویندوز ها را ساپورت نکنه!!!

از ویندوز xp دیگه دلیلی نداره پشتیبانی کنن ویندوز سون از هر لحاظ بهتره! قرار نیست یه سیستم عامل قدیمی تا ابد پشتیبانی بشه! میتونی Xp نصب کنی و درایورهاشو از اینور اونور دانلود کنی! :31: ولی واقعا یه سیستم عامل ۱۰ سال پیش به چه دردت میخوره؟!
از سال ۲۰۱۰ دیگه ویندوز ایکس‌پی روی کامپیوترهایی که فروخته میشه نصب نمیشه و سال ۲۰۱۴ هم پشتیبانی مایکروسافت از ویندوز ایکس‌پی تموم میشه!

lakers320
03-04-2012, 17:45
تشکر از شما دوست عزیز: میدونید سیستم اموزشی ایران کلا تعطیل هست از لحاظ درسی به روز نیست!!!
من visual basic 6 را روی 7 اگه نصب کنیم صفحه اش تیک بر میداره!! و هنگ میکنه!!
turbo ++c و borland ++c حالا بدتر اصلا با سون مچ نیست!!!
بعضی نرم افزارها روی ویندوز 7 جواب نمیدند!!! مخصوصا برنانه نویسی !!!
علتش این هست که منمیگم ویندوز xp برام مهمه!!

سپاس

Mr.Mazmamfi
03-04-2012, 18:21
تشکر از شما دوست عزیز: میدونید سیستم اموزشی ایران کلا تعطیل هست از لحاظ درسی به روز نیست!!!
من visual basic 6 را روی 7 اگه نصب کنیم صفحه اش تیک بر میداره!! و هنگ میکنه!!
turbo ++c و borland ++c حالا بدتر اصلا با سون مچ نیست!!!
بعضی نرم افزارها روی ویندوز 7 جواب نمیدند!!! مخصوصا برنانه نویسی !!!
علتش این هست که منمیگم ویندوز xp برام مهمه!!

سپاس

خب رفیق باید به صورت مجازی ویندوز XP رو نصب کنی .
میتونی از برنامه های Vmware و یا Virtual Box کمک بگیری .

موفق باشید.

lakers320
04-04-2012, 18:29
با سلام بر دوستان

توی سری n ایسوز چه مدل هایی خوب هست؟؟
لطفا راهنمایی کنید؟؟

سپاس

lakers320
09-05-2012, 15:58
با سلام بر دوستان عزیز
من تصمیم نهایی ام را برای خرید گرفتم و میخوام a53sv بگیرم به نظر شما این لپ تاپ از نظر کیبورد و صفحه ی نمایش چطوری هست؟؟ چون برای برنامه نویسی و کار با نرم افزار هم میخوام+ بازی(در حد soccer)
اگه مدل های خوبی توی asus میشناسید در رنج 1400 تا 1500 لطفا معرفی کنید؟؟؟

سپاس

lakers320
09-05-2012, 19:51
دوستان رنگ این دو لپ تاپ دقیقا چی هست؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] books%2FVersatile_Performance%2FA53SV%2F)

سپاس

امین لفتافی
10-05-2012, 15:28
سلام.من تازه عضو هستم :)
من قصد خرید لپ تاپ تا قیمت 1500 هستم.روم به دیوار کامپیوتر میخونم اما اطلاعاتم در مورد لپ تاپ صفره.انتظاراتمم خوب بودن سخت افزار،باطری با دوام،سرعت خوب و انجام دادن کارای یکم تخصصی که به رشتم مربوط بشه.ممنون میشم راهنمایی کنید

دل 5110 با بلوری رم 8 گش مگ سی پی یو 2670 درزمن تو این تایپیکها ...........

---------- Post added at 04:28 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------

دوستان رنگ این دو لپ تاپ دقیقا چی هست؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] books%2FVersatile_Performance%2FA53SV%2F)

سپاس

قابلیت ضد خش رفتی تو بازار رنگ عادیو بخر چون بخای دنبال رنگ بگردی تو پاچت می کنن عمودی

lakers320
11-05-2012, 09:30
منظور شما این هست که رنگ خاکستری بگیرم!!!

saho69
11-05-2012, 09:56
منظور شما این هست که رنگ خاکستری بگیرم!!!
منم میخام a53svf'dv بگیرم اما دقیقا نمیدونم مشخصاتش چیه
مسی میتونه کمک کنه؟

lakers320
11-05-2012, 12:49
دوستان : کسی تا حالا این مدل از asus را نگرفته!!!!!!!!!!!!

kati*
14-05-2012, 17:33
با سلام
لطفا یه مدل برای سونی معرفی کنید. برای کارای معمولی و بیشتر اینترنت.
بودجه 1500-2000
سایز مانیتور ترجیحا 14
core5i
هارد بالای 360
ممنون می شم.

ali2563
26-05-2012, 14:48
سلام من ميخوام يك لب تاب تا 850 تومان بخرم
من از سيپيو و رم هاردو....درست سر در نميارم
ميشه هارد و .........بگين تا چه اندازه بايد باشه
بيشتر مي خام باهاش كار كنم و فيلم و موزيك گوش كنم و اينترنت برم
حالا مي خوام با توجه به اين چيزا رم و هاردو...چي باشه؟؟
اگر هم مدلي مد نظرتون بگيد
متشكرم
اينچش تا 12يا 13

M0hadeseh
03-06-2012, 11:02
میخواستم بپرسم که آیا لپ تاپ های رنج قیمت 700-850 که جزو همین لپ تاپ های خونگی هستند برای کاربرنامه نویسی مناسبند؟ نمیدونم چرا اغلب کسانی که میخوان کارهای برنامه نویسی یا یکم فتوشاپ انجام بدن میرن سراغ لپ تاپ های بالای یه ملیون؟
من میخواستم سیستم خونگیم رو رد کنم و یه لپ تاپ ارزون بگیرم.
راستی اگه رم لپ تاپ ارتقا داده بشه مصرف باتری چقدر میره بالا؟

ulsss
03-06-2012, 18:40
سلام من ميخوام يك لب تاب تا 850 تومان بخرم
من از سيپيو و رم هاردو....درست سر در نميارم
ميشه هارد و .........بگين تا چه اندازه بايد باشه
بيشتر مي خام باهاش كار كنم و فيلم و موزيك گوش كنم و اينترنت برم
حالا مي خوام با توجه به اين چيزا رم و هاردو...چي باشه؟؟
اگر هم مدلي مد نظرتون بگيد
متشكرم
اينچش تا 12يا 13
دنبال LH531 با سی پی یو ی i3 وبون گرافیک باش.

usertyu
04-06-2012, 12:11
سلام
لپتاپ با cpu ه AMD خوب چی هست؟اصلا خرید AMD اشتباهه؟

Highbury
04-06-2012, 13:37
سلام
لپتاپ با cpu ه AMD خوب چی هست؟اصلا خرید AMD اشتباهه؟
حالا چرا میخواهی دنبال چیزای عجیب باشی؟ :دی
نه عزیز، پردازنده های AMD در لبتابها در هیچ زمینه ای قابل رقابت با پردازنده های اینتل نیست.

arash_7
11-06-2012, 18:44
نظرتون رو Sony VAIO EG23FX چی هست فروشنده میگه گرافیک 1گیگ داره قیمت 1350

aminit
18-06-2012, 11:39
سلام
یه لپ تاپ تو قیمت زیر750 میخاستم. برای انجام کارای عادی مثل آفیس
نظرتون چیه؟

blueboy_72000
18-06-2012, 12:05
سلام اقا من مثل ... موندم بین چند تا مدل یه کمکی کنید مشکل ما حل شه z570 یا A53sm یا dv6-6c50
کانفیگشونم بترتیب:1- 2.2ci7- 6gb ram - gforce 540 2gb
2- 2.2ci7- 8gb ram- gforce 630 2gb

Soroush-S
18-07-2012, 10:22
دوستان کسی لپتاپ فراسو استفاده میکنه ؟ یکی از دوستام میخواد بخره و میخواد ببینه چطوره

Mr.Mazmamfi
18-07-2012, 11:47
دوستان کسی لپتاپ فراسو استفاده میکنه ؟ یکی از دوستام میخواد بخره و میخواد ببینه چطوره

سلام
چند روز پیش تو بازار دیدمش ، ولی چون مارک فراسو داشت اصلا بهش دقت نکردم .

این همه برند معروف هست ، از اون ها انتخاب کنید !!!

موفق باشید.

Soroush-S
18-07-2012, 15:25
سلام
چند روز پیش تو بازار دیدمش ، ولی چون مارک فراسو داشت اصلا بهش دقت نکردم .

این همه برند معروف هست ، از اون ها انتخاب کنید !!!

موفق باشید.
بخاطر شما برروی چشم:31: میگم از برندای معروف انتخاب کنه

ahmad1986t
19-07-2012, 00:49
سلام

یه راهنمایی فوری میخواستم مخصوصا از آقای Mr.Mazmamfi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کاربریم معمولیه : گیم ، فیلم ، موزیک ، نرم افزارهای حسابداری
ولی میخوام کیفیت ساخت دستگاه و صفحه نمایشش نسبت به قیمتش بهترین باشه

خودم بین این مدلها گیر کردم :

MSI CX640 (file:///C:/Documents%20and%20Settings/Ahmad/Desktop/New%20Folder%20(2)/MSI%20CX640%20i5%20-%20%D9%84%D9%BE%20%D8%AA%D8%A7%D9%BE%20%D8%A7%D9%8 5%20%D8%A7%D8%B3%20%D8%A2%DB%8C%20%D8%B3%DB%8C%20% D8%A7%DB%8C%DA%A9%D8%B3%20640%20%D8%A2%DB%8C%205_f iles/MSI%20CX640%20i5%20-%20%D9%84%D9%BE%20%D8%AA%D8%A7%D9%BE%20%D8%A7%D9%8 5%20%D8%A7%D8%B3%20%D8%A2%DB%8C%20%D8%B3%DB%8C%20% D8%A7%DB%8C%DA%A9%D8%B3%20640%20%D8%A2%DB%8C%205.h tm)
Asus K53SD
HP ProBook 4530s

Fujitsu LifeBook AH-531

ممنون میشم راهنماییم کنین از بین اینا کدوم بهتر و با کیفیت تره

artyst
19-07-2012, 15:04
acer 5749 با این قیمت دیگه مناسبه شماست

fafa.sh
19-07-2012, 23:54
سلام دوستان
میخوام یه لب تاپ تا یک و ششصد-هفتصد بخرم و یه موقعیت خوب برای خرید Asus N43 برام پیش اومده ولی نمیدونم این لب تاپ مناسب شرایطم هس یا نه :
من رشته ام کامپیوتره و لب تاپ رو برای کار با نرم افزارای گرافیکی و برنامه نویسی می خوام، اهل گیم بازی کردن نیستم ولی برام کیفیت صدا و تصویرش مهمه و این که اگر چن تا برنامه رو به صورت هم زمان اجرا کنم هنگ نکنه و در ضمن دستگاه مقاومی هم باشه!
حالا نسبت به این شرایط این دستگاه مناسب من هست یانه؟
لطفا اگه چیز بهتری سراغ دارین هم بگین . فقط من خیلی کارم فوریه ...... باتشکر پیشاپیش :20:

Mr.Mazmamfi
20-07-2012, 00:20
سلام

یه راهنمایی فوری میخواستم مخصوصا از آقای Mr.Mazmamfi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کاربریم معمولیه : گیم ، فیلم ، موزیک ، نرم افزارهای حسابداری
ولی میخوام کیفیت ساخت دستگاه و صفحه نمایشش نسبت به قیمتش بهترین باشه

خودم بین این مدلها گیر کردم :

MSI CX640 (file:///C:/Documents%20and%20Settings/Ahmad/Desktop/New%20Folder%20%282%29/MSI%20CX640%20i5%20-%20%D9%84%D9%BE%20%D8%AA%D8%A7%D9%BE%20%D8%A7%D9%8 5%20%D8%A7%D8%B3%20%D8%A2%DB%8C%20%D8%B3%DB%8C%20% D8%A7%DB%8C%DA%A9%D8%B3%20640%20%D8%A2%DB%8C%205_f iles/MSI%20CX640%20i5%20-%20%D9%84%D9%BE%20%D8%AA%D8%A7%D9%BE%20%D8%A7%D9%8 5%20%D8%A7%D8%B3%20%D8%A2%DB%8C%20%D8%B3%DB%8C%20% D8%A7%DB%8C%DA%A9%D8%B3%20640%20%D8%A2%DB%8C%205.h tm)
Asus K53SD
HP ProBook 4530s

Fujitsu LifeBook AH-531

ممنون میشم راهنماییم کنین از بین اینا کدوم بهتر و با کیفیت تره

سلام

عزیزم بهتره یه تاپیک اختصاصی برای خودتون بزنید و نیازها + بودجه ی دقیقتون رو اعلام کنید ، تا بهتر راهنمایی بشید .

ولی تو مدل هایی که گفتید ، فوجیتسو کیفیت صفحه نمایش خوبی نداره ، 4530 هم گرون شده و ارزش خرید نداره ، میمونه اون 2 مدل که باز من هیشکدومشون رو پیشنهاد نمیدم ، چون مدل z570 و یا بر اساس بودجه Z580 بهتر از اونها هستن .

موفق باشید.

Mr.Mazmamfi
20-07-2012, 00:22
سلام دوستان
میخوام یه لب تاپ تا یک و ششصد-هفتصد بخرم و یه موقعیت خوب برای خرید Asus N43 برام پیش اومده ولی نمیدونم این لب تاپ مناسب شرایطم هس یا نه :
من رشته ام کامپیوتره و لب تاپ رو برای کار با نرم افزارای گرافیکی و برنامه نویسی می خوام، اهل گیم بازی کردن نیستم ولی برام کیفیت صدا و تصویرش مهمه و این که اگر چن تا برنامه رو به صورت هم زمان اجرا کنم هنگ نکنه و در ضمن دستگاه مقاومی هم باشه!
حالا نسبت به این شرایط این دستگاه مناسب من هست یانه؟
لطفا اگه چیز بهتری سراغ دارین هم بگین . فقط من خیلی کارم فوریه ...... باتشکر پیشاپیش :20:

سلام

لپ تاپ مناسبیه .
شما با گرافیک 540 خریداری کن .

موفق باشید.