ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید خودرو پایه گازسوز بین 17 تا19 میلیون

formol1
16-03-2012, 13:34
با سلام خدمت دوستان عزیز امی خواستم بزرگواری کنید ویه ماشین تواین رنج قیمت بهم معرفی کنید البته ماشین کم خرجی باشه . خودم نظرم روسورن ELX است اما تو تاپیک مخصوص این ماشین دیدم که دوستان می گن که ارزش خرید خوبی نداره .
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم:11:

Pourya-pc
16-03-2012, 13:45
با سلام خدمت دوستان عزیز امی خواستم بزرگواری کنید ویه ماشین تواین رنج قیمت بهم معرفی کنید البته ماشین کم خرجی باشه . خودم نظرم روسورن ELX است اما تو تاپیک مخصوص این ماشین دیدم که دوستان می گن که ارزش خرید خوبی نداره .
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم:11:

دوست عزیز سورن ELX خودروی خاص ایران خودرو هست و اتفاقا ماشین فوق العاده ایی هستش . پشتش که بشینید کاملاً احساس میکنید که این خودرو متفاوت هست . اما سورن پایه گاز که نیست هیچ ، اصلاً گازسوز نیست و فقط با موتور XU7 عرضه میشه . شاید در آینده به موتور EF7 هم مجهز بشه که البته چون موتور مذکور مشکل ساز شده کمی بعید به نظر میرسه .
شما میتونید
۱- ال ۹۰ ایی ۲ ال پی دوگانه سوز
۲-سمند ال ایکس ای اف ۷
خریداری کنید . هردو ماشین خوب هستن اما من خودم سمند پایه گازسوز EF7 دارم و راضی نیستم . موتورش مشکل روغن ریزی داره، خیلی بد روشن میشه و توی زمستون مرتب موتور جفتک میندازه و اتاق رو داغون کرده . ترمز هم که اصلاً نداره . پات رو از ماشین بزاری بیرون با کفش ترمز بگیری بهتره .
موفق باشید .

formol1
16-03-2012, 14:04
باتشکر
دوست عزیز من این خودرو رو می خوام برای عموم بخرم واون این چیزارو درباره ی انتظاراتش به من گفت حالا اگه من عموم رو راضی کنم به نظرتون همین سورن ELX خوبه ؟ نظرتون راجبه پرشیا چیه/

dash_mehdi
16-03-2012, 20:59
باتشکر
دوست عزیز من این خودرو رو می خوام برای عموم بخرم واون این چیزارو درباره ی انتظاراتش به من گفت حالا اگه من عموم رو راضی کنم به نظرتون همین سورن ELX خوبه ؟ نظرتون راجبه پرشیا چیه/

سورن ELX خودروی خیلی متفاوتی هست و قطعا بهترین,گزینه ی این رنج خواهد بود.
ترمز های عقب به صورت دیسکی در اومده و عملکرد ترمز ها خیلی خوب شده,فضای اتاق جادار,طراحی داخلی و خارجی زیبا و جدید,ایمن اما تنها ضعف این خودرو مصرف نسبتا بالای این خودرو هست که قطعا,با خرج ها و عواقبی که یک خودروی بنزین سوز به گاز سوز تبدیل شده رو دستتون میزاره خیلی بیشتر از پول بنزین,خودرویی پر مصرف هست.
موتوری که بنزین سوز بوده و به گاز سوز تبدیل شده به سرعت به صدا و لرزه می افته,قدرت موتور شدیدا کاهش پیدا میکنه,خود ماشین,به خاطر تحمل حدود ٢۰۰ کیلو وزن بیشتر به صدا می افته و به قول معروف زبارش در میره و دها عواقب دیگه ی موتور سی ان جی سوز.
پژو پارس هم فقط LX خوبه که با موتور کم مصرف TU5 تولید میشه اما پژو پارس نه از لحا امکانات,فضای اتاق,زیبایی و... خیلی عقب تر از سورن هست

mohamad skystar
17-03-2012, 00:10
تاپیک مخصوص خودروهای این رنج قیمت داریم.
خوشحال میشیم طبق قوانین جلو برید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]