ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطفا در مورد خرید cpu cooler کمکم کنید

rezaninja
15-03-2012, 21:40
من یه سیستم دارم با این مشخصات
MAIN: DFI 790FXB-M3H5
CPU:AMD Phenome II X4 955
VGA:SAPHIRE ATI 5770
RAM: ELIXIR 2*2GB BUS 1600
POWER: 585 GREEN
HDD:Seagate 7200.1.2 2*500 GB RAID 0
CASE: PACIFIC GREEN

از وقتی که خرید مش صدای فن سی پی یو اذیتم میکنه دمای معمولی سی پی یو معمولا 56 / 55 i اما چون فصل گرما داره شروع میشه میخواستم یه سی پی یو کولر بگیرم فقط لطفا با توجه به کیسم و همچنین راحتی بستن و قیمت هم لطفا بگید اما زیاد مهم نیست _70 یا 60) کمتر یا بیشتر و بهترین گزینه هم ذکر کنید فقط چون شهرستان هستم لطفا آدرس خرید از فرئشگاه اینترنتی هم بگید اگه این برادرتون کمک کنید ممنون میشم

sadegh-sg
16-03-2012, 23:51
سلام
اقا گشتم سایت گرین رو مدلی که دادی نبود
یا لینک بفرما با ارتفاعش

rezaninja
17-03-2012, 21:45
نوع کیس : Middle Tower (ارتفاع متوسط)
پشتیبانی از مادربورد ATX ، Micro ATX
ابعاد : 54*20*44 سانتی متر

توضیحات کامل:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sadegh-sg
17-03-2012, 22:41
پیشنهاد من چون کیستون
گرین هستش
و از برند های دیگه
کولر مستر هیایپر 212 پرو
و دیپ کول ماتریکس 600
اگر گرون هست مدل دیپ کول
میتونید
ماتریکس
400 رو بردارید

Hamed DC
22-03-2012, 15:29
من یه سیستم دارم با این مشخصات
MAIN: DFI 790FXB-M3H5
CPU:AMD Phenome II X4 955
VGA:SAPHIRE ATI 5770
RAM: ELIXIR 2*2GB BUS 1600
POWER: 585 GREEN
HDD:Seagate 7200.1.2 2*500 GB RAID 0
CASE: PACIFIC GREEN

از وقتی که خرید مش صدای فن سی پی یو اذیتم میکنه دمای معمولی سی پی یو معمولا 56 / 55 i اما چون فصل گرما داره شروع میشه میخواستم یه سی پی یو کولر بگیرم فقط لطفا با توجه به کیسم و همچنین راحتی بستن و قیمت هم لطفا بگید اما زیاد مهم نیست _70 یا 60) کمتر یا بیشتر و بهترین گزینه هم ذکر کنید فقط چون شهرستان هستم لطفا آدرس خرید از فرئشگاه اینترنتی هم بگید اگه این برادرتون کمک کنید ممنون میشم
DeepCool ICE MATRIX400 + 1 added fan...70.000

rezaninja
22-03-2012, 18:39
ممنون آقا حامد مثلا اگه بودجه افزایش بدم مورد بهتری هست که کلا راحت بشم بدون دردسر اضافی مثلا تا 90 یا یکم بیشتر ممنون از راهنماییتون

فن اضافه میخوام هم برای کیس و اگر لازم باشه هم برا cpu کولر بگیرم فقط لطفا در مورد خرید اینترنتی از یه فروشگاه معتبر راهنمایی کنید میدونم ممنوعه اما خب ............

sadegh-sg
22-03-2012, 18:56
به نظر من چون کیس شما ارتفاع مناسبی داره
پیشنهاد من
ماتریکس 600 از دیپ کول

کولر مستر هایپر 212 هم چیز تاپی هستش:46:

Hamed DC
22-03-2012, 19:00
ممنون آقا حامد مثلا اگه بودجه افزایش بدم مورد بهتری هست که کلا راحت بشم بدون دردسر اضافی مثلا تا 90 یا یکم بیشتر ممنون از راهنماییتون

فن اضافه میخوام هم برای کیس و اگر لازم باشه هم برا cpu کولر بگیرم فقط لطفا در مورد خرید اینترنتی از یه فروشگاه معتبر راهنمایی کنید میدونم ممنوعه اما خب ............
خواهش میکنم دوست خوبم.
راستش فکر میکنم اگر شما از سریهای برجی کولرهای پردازنهده استفاده کنید، با این کیس کمی به مشکل بخورین!!
آخه عمق کافی برای جا دادن پردازنده داخل خودش نداره. اگر محدودیت بودجه ندارین، و تا 90 تومن، مدل زیر رو+ یک
فن اضافی رو توصیه میکنم:
DEEPCOOL - CPU Cooler - ICE MATRIX 600 + 1 Added Fan...85.000
برای کیس هم فن زیر توصیه میشه:
COUGAR VORTEX PWM 120mm...19.000
شما کدوم استان هستی داداش؟؟؟

rezaninja
22-03-2012, 19:05
ممنون دوست عزیز پس tuniq towe 120 جدید اومده جا نمیشه پس deep cool 600 با یه فن 14 دیگه اما اون گرین جا میشد عجب میشد فقط چند تا سوال از خمیر خودش استفاده کنم یا یه جدیدش بگیرم دوما خودم میتونم بیاندازمش یا کمک بگیرم

آذربایجانغربی - ماکو- فقط میتونم اینترنتی بگیرم
مرسی

Devicestreet
22-03-2012, 19:21
بفرما
همه دیپ کولن
فن Ice Blade Pro هست 71 تومن با 8 لوله ی حرارتی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فن Killer Whale‎ هست 85 تومن (این فن شکل ساخت c داره و عملکرد خوبی با 6 لوله ی حرارتی داره خود من این رو به عنوان بهترین پیشنهاد می دم)

فن Ice Matrix 400 هست 75 تومن 8 لوله ی حرارتی

ویرایش:برای کیس هم فن های خانواده ی enermax t.b.silent توصیه می شن

Hamed DC
22-03-2012, 20:44
بفرما
همه دیپ کولن
فن Ice Blade Pro هست 71 تومن با 8 لوله ی حرارتی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفن Killer Whale‎ هست 85 تومن (این فن شکل ساخت c داره و عملکرد خوبی با 6 لوله ی حرارتی داره خود من این رو به عنوان بهترین پیشنهاد می دم)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفن Ice Matrix 400 هست 75 تومن 8 لوله ی حرارتی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدویرایش:برای کیس هم فن های خانواده ی enermax t.b.silent توصیه می شن
لازم دیدم یکسری موارد رو اصلاح کنم:
فن Ice Age Proدارای4عدد پایپ فشرده هست نه 8عدد:

قیمتهای شما متعلق به چند ماه پیش هست و در حال حاضر قیمتها کمی بالاتر رفته.
فن ماتریکس400 دارای 4پایپ هست نه 8تا:

Hamed DC
22-03-2012, 21:00
ممنون دوست عزیز پس tuniq towe 120 جدید اومده جا نمیشه پس deep cool 600 با یه فن 14 دیگه اما اون گرین جا میشد عجب میشد فقط چند تا سوال از خمیر خودش استفاده کنم یا یه جدیدش بگیرم دوما خودم میتونم بیاندازمش یا کمک بگیرم

آذربایجانغربی - ماکو- فقط میتونم اینترنتی بگیرم
مرسی
خواهش میکنم داداش.
تونیک تاور رو کا اصلا توصیه نمیکنم. متریال جالبی نداره و نمیشه روش زیاد حساب باز کرد. برای کیسهای با عمق کم
از سری کولرهای با لوله های پیچیده و کوتاه باید استفاده بشه. بهترین مدلی که میتونید برای این کیس تهیه کنید، مدل
زیر هست:
Deep Cool FIEND SHARK...90.000

در مورد خمیر هم باید بگم که معمولا همراه کولرها خمیرهای باکیفیت بالایی عرضه نمیشه. برای این مورد هم خمیر
زیر رو پیشنهاد میکنم:
Noctua NT-H1...18.000

در مورد فروشگاه هم فکر نمیکنم به راحتی قابل تهیه باشه!!!
خصوصا خمیر سیلیکون. همچنین کولر و فنها نیاز به تست دارن و در صورت خرابی متحمل هزینه های رفت و
برگشت مجدد خواهید شد.
در هر حال سایت لیون و رایان صبا قدمت بیشتری در امر عرضه اینترنتی سخت افزار دارن.

Devicestreet
22-03-2012, 21:41
قیمتا مال یه سایت فروشه دیگه!

rezaninja
22-03-2012, 23:30
ممنون دوست عزیز فکرکنم لیون داره و چاره اما چاره گرون میده احتمالا همون دیپ کول 600 با یه فن اضافی گرفتم نشد Killer Whale‎

و یا ترانسفورمر 3 با یه فن اضافه در مورد ترانسفورمر نظرتون چیه اما همه یه نظری دارند من موندم چیکار کنم

Deep Cool FIEND SHARK فکر نکنم تو ایران پیدا کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خمیر دیپ کول یه جدید خودش داده DeepCooL Z9 اون میگیرم

اما بازم ممنون مرسی داداش

Hamed DC
22-03-2012, 23:43
ممنون دوست عزیز فکرکنم لیون داره و چاره اما چاره گرون میده احتمالا همون دیپ کول 600 با یه فن اضافی گرفتم نشد Killer Whale‎

و یا ترانسفورمر 3 با یه فن اضافه در مورد ترانسفورمر نظرتون چیه اما همه یه نظری دارند من موندم چیکار کنم

Deep Cool FIEND SHARK فکر نکنم تو ایران پیدا کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خمیر دیپ کول یه جدید خودش داده DeepCooL Z9 اون میگیرم

برای خرید کولر با نمایندگیش تماس بگیر. با فونیران. اونجا میتونی سفارش بدی برات بفرستن.
اون کولر هم تا 2ماه پیش توی ایران موجود بود. الانش رو دقیق نمیدونم.

Devicestreet
22-03-2012, 23:49

نظر من killer whale هست (بخاطر طراحی c)
اینم لینک z9

rezaninja
23-03-2012, 14:30
فقط یه سوال داشتم به نظر شما killer whale از ice 600 بهتره از نظر خنک کنندگی یا نه اگه بهتره من همون میخرم اما باتوجه به تعدا لوله 600 که فکر کنم 12 تا است از killer whale بهتر باشه آیا طراحی c کولر killer whale یه حسن هستش و توی بنچمارک از 600 بهتره یا نه اگه مثلا یه کولر اضافه به 600 وصل کنیم از این بهتر میشه یانه ضمنا قیمت 600 از این فکر کنم بالاتره ولا من موندم اما حتما یکی از اینا میخرم حالا ببینم چی میشه
لطفا بگید از چه نظر killer whale بهتره

Devicestreet
23-03-2012, 15:55
کلا فن های c عملکرد بالاتری نسبت به تاور ها دارن ولی مشکل خم شدن دارن اگه کولر اضافه برای 600 بگیری فک کنم عملکرد بالاتری تا اون داشته باشن حالا دوستان نظر کارشناسانشونو بدن

Hamed DC
23-03-2012, 16:35
کلا فن های c عملکرد بالاتری نسبت به تاور ها دارن ولی مشکل خم شدن دارن اگه کولر اضافه برای 600 بگیری فک کنم عملکرد بالاتری تا اون داشته باشن حالا دوستان نظر کارشناسانشونو بدن
در مورد عملکرد زیاد نمیشه روش حساب باز کرد!
اما در مورد ماتریکس 600 با دو فن بشدت موافقم. عملکرد بسیار خوبی رو به همراه داره. با نویزی کم:

rezaninja
23-03-2012, 19:02
این بنچ مارکها قانعم کرد احتمالا همین فردا به لیون زنگ زدم برای خرید و نشد گرونتر از چاره میگیرم

با تشکر

sadegh-sg
23-03-2012, 19:16
به نظر من شما که حزینه میکنین
تاور بردارید بهتره
چرا؟
چون که حرارت از فن های پشت خارج شده و کیس ارایش بهتری برای کولینگ خواهد داشت
قبل از خرید مطمئن شوید

Devicestreet
23-03-2012, 19:40
اگه می خاین c بگیرین باید از مدل های بالاتر استفاده کنین من تو پست قبلم هم گفتمتو این قیمت همچین اش دهن سوزی نیست
این مدل noctua nh-c14 با 6 لوله و وزن 1 کیلو دو فن 14 و قیمت بالا و طراحی c و لوله ی انتقال نیرو برای خم نشدن کولر اینست طراحی c

rezaninja
23-03-2012, 20:57
موندم چیکارکنم آقا حامد معرفی کرده بودند Ice Blade Pro از Ice Matrix 600 , Gamer Storm نتایج خوبتری داشت balde proشاید قیمتش نصف قیمت strome باشه واقعا نمیشه به اینا اعتماد کرد هرچقدر تحقیق میکنی اونقدر گیج تر میشی

Hamed DC
23-03-2012, 22:32
موندم چیکارکنم آقا حامد معرفی کرده بودند Ice Blade Pro از Ice Matrix 600 , Gamer Storm نتایج خوبتری داشت balde proشاید قیمتش نصف قیمت strome باشه واقعا نمیشه به اینا اعتماد کرد هرچقدر تحقیق میکنی اونقدر گیج تر میشی
دوست خوبم، اگر متناسب با نیازتون انتخاب کنید اصلا دچار سردرگمی نمیشی.
نهایتا برای شما هون ماتریکس 600کافیه. حتی بعدها میتونید اور سنگین هم باهاش انجام بدین.
اون مدل بالا رو هم که دوستون از برند ناکتوا زحمتش رو کشیدن، یکی از بهترین و در عین حال گرانترین کولرهای بازار
هست.
Noctua NH-C14...140.000

rezaninja
23-03-2012, 23:18
آقا همون 600 میگیرم داداش من میخوام نهایتا دمای پردازنده در حالت معمولی که 52- 56هستش یه 10 درجه بیاد پایین فقط همین

پس فکر کنم اینقدر وسواس لازم نیست ضمنا یه فن اضافی هم میخوام بهش نصب کنم فقط نصبش روی مادربورد فکر مو خراب کرده

باید از یکی کمک بگیرم از زحمات شما و سایر دوستان ممنونم که وقتتونو گرفتم

با تشکر

sadegh-sg
24-03-2012, 08:32
پست قبلی هم میخواستم بگم اما جا مانده بود
قبل از خرید دقت کنید که کولر ماتریکس 600
داخل کیس شما جا میشود یا خیر
چون بیشتر دوستان
مشکل بسته نشدن در کیس بعد از نصب
کولر را دارند

Devicestreet
24-03-2012, 11:19
فک نکنم برا نصب مشکل داشته باشی چون اکثر دفترچه راهنماها آموزش دارن

rezaninja
24-03-2012, 19:10
مرسی حتما از فروشنده میپرسم از سایت لیون میشه خرید کرد یا دیگه فروش ندارند

mx3000
28-03-2012, 11:41
لطفا یک سیستم خنک کننده مایع برای سی پی یو i5 معرفی کنید که ترکیبی نباشه و فقط مایع باشه و توان

خنک کردن سیستم تو حالت اورکلاک رو داشته باشه...ویک سوال دیگه من کارت گرافیکم سری 430 سایلنت انویدیا

هست و 8 گیگ دی دی ار 3 دارم .ایا سیستم بدون فن مشکلی ایجاد نمیکنه . کیس هم مدیوم هست

قطعات اضافی 3 هارد 2 ترا ...ا عدد دیوبی کارت پی سی ای و یک کارت کپچر .که همگی بدون فن هستند و رم ها

از این سینک خنک کننده دار ها نیست

Hamed DC
29-03-2012, 13:45
لطفا یک سیستم خنک کننده مایع برای سی پی یو i5 معرفی کنید که ترکیبی نباشه و فقط مایع باشه و توان

خنک کردن سیستم تو حالت اورکلاک رو داشته باشه...ویک سوال دیگه من کارت گرافیکم سری 430 سایلنت انویدیا

هست و 8 گیگ دی دی ار 3 دارم .ایا سیستم بدون فن مشکلی ایجاد نمیکنه . کیس هم مدیوم هست

قطعات اضافی 3 هارد 2 ترا ...ا عدد دیوبی کارت پی سی ای و یک کارت کپچر .که همگی بدون فن هستند و رم ها

از این سینک خنک کننده دار ها نیست
لطفا در قسمت مربوطه تاپیک جدید باز کنید.