مشاهده نسخه کامل
: خرید آنتی ویروس
milad_takjoo
15-03-2012, 19:24
سلام دوستان..من میخواستم آنتی ویروس کسپر بخرم(اریجینال) که تو حین تحقیق کردن یه سایت پیدا کردم که خیلی ارزون میده آنتی ویروس رو یعنی تقریبا نصف قیمت...تازه زیر کسپر هم قیمت بازار رو نوشته...میخواستم بدونم این سایت چقدر معتبره واسه خربد...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سایت خریدش هم اینه..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون اگه راهنمایی کنین
AlexanderMahone
16-03-2012, 00:24
سلام دوستان..من میخواستم آنتی ویروس کسپر بخرم(اریجینال) که تو حین تحقیق کردن یه سایت پیدا کردم که خیلی ارزون میده آنتی ویروس رو یعنی تقریبا نصف قیمت...تازه زیر کسپر هم قیمت بازار رو نوشته...میخواستم بدونم این سایت چقدر معتبره واسه خربد...
سایت خریدش هم اینه..
ممنون اگه راهنمایی کنین
سلام دوست من طبق تجربه قبلی خرید از شرکت های داخلی فقط این شرکت رو پیشنهاد میدم خیلی کاردرست هستند و تجربه کافی رو در زمینه فروش محصولات امنیتی دارند:
لیست قیمت ها برای محصولات خانگی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لیست قیمت ها برای محصولات اداری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این شرکت سالهاست امتحان خودشو پس داده و تیم خیلی حرفه ای رو داره:11:
milad_takjoo
16-03-2012, 15:06
دوست عزیز این شرکت شما که کسپر نداره...من واسه کسپر دارم میگم...
فقط میخواستم صحت سایت بالا که گفنم رو یکی تایید کنه چون ارزونه...
AlexanderMahone
16-03-2012, 20:39
دوست عزیز این شرکت شما که کسپر نداره...من واسه کسپر دارم میگم...
فقط میخواستم صحت سایت بالا که گفنم رو یکی تایید کنه چون ارزونه...
کسپر بخاطر کاری که چند ماه قبل سر کاربرای خاور میانه اورد محصولاتشو این سایت تحریم کرده مناسب تر از کسپر هم داره
راجب اون سایت به نظر عجیب میاد قیمتاش اگر میخواهید خرید کنید یکم بیشتر بگردید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
sdfssdfs
03-04-2012, 08:25
اقا الکی پول انتی ویروس نده من avast 7 free استفاده میکنم با یک اکانت ایمیل برای 1 سال رجیسر شد تا حالا که عالی بوده
maminsafari
27-07-2012, 12:58
بنده فروشنده ام ولی اگه سر کسپر مطمئنی و میخواهی مثلا معتبر باشه اسم نماینده هاش تو سایتش هست یه سری بزنی معلومه باید از کی بخری.
ولی خودم اصلا کسپر را پیشنهاد نمی کنم چن سر درست کار کردن لایسنس اورجینالشم مطمئن نمیشه بود . خودم 2 سال پیش براش میمردم ولی ماله آواژنگ بود و سوخت . عوض هم نکردند . بهتره از همون جایی که دوستمون گفت یه محصول بگیری . کیفیتشون هم خیلی بهتر از کسپره. مخصوصا نورتون و ترند میکرو .
وب روت هم که میتونی رایگان استفاده کنی برت میزارم ماله خود همون شرکته . ماهانه بروزش میکنه.
SAA4-WRSM-95EC-F2F7-FF82
Download and run the Webroot SecureAnywhere installer
On the endpoint, download the Webroot SecureAnywhere installer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
Enter your keycode and follow the on-screen instructions.
maminsafari
27-07-2012, 13:08
دوستان یه نگاه بندازند اگه فایل بالا را نصب کنند میتونند برای ما ریپورت بفرستند تا مشکلاتشون را بررسی کنیم و بهشون راهکار بدیم.
پشتیبانیش هم از خود کمپانی آنتی ویروس براشون میدیم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.