مشاهده نسخه کامل
: غیر فعال کردن دسترسی کاربر به یه ادرس اینترنتی
matin_847
15-03-2012, 18:27
سلام دوستان گرامی
من می خوام یه برنامه ای با ویژیال بیسیک بنویسم که یکی از کارهایش اینه که دسترسی کسانی که این برنامه رو اجرا می کنند به ادرس اینترنتی مورد نظر من قطع بشه و دیگه به اون ادرس اینترنتی دسترسی نداشته باشه
فقط در صورتی بتونه دوباره به اون ادرس اینترنتی دسترسی داشته باشه که ویندوز خودشو دوباره نصب کنه
ایا امکان ساخت چنین برنامه ای با ویژیال بیسیک 6 وجود داره؟
اگه وجود داره لطفاً منو راهنمایی کنید که چطور این برنامه رو بنویسم
matin_847
16-03-2012, 16:47
کسی نیست ما رو راهنمایی کنه؟؟
mehdibarghi
18-03-2012, 13:02
تا اونجایی که من اطلاع دارم این کار به طور 100 درصد امکان پذیر نیست ... (به دلیل همون بحث فیلتر شکن و این حرفا)
ولی میتونید رو پورت های صفحات وب برنامه رو فالگوش بزارید و در هر درخواستی که آدرس سایت مورد نظرتون بود اون رو تغییر بده ... البته نوشتن چنین برنامه ای یه خورده سخته ... راه دیگه هم میتونه این باشه که شما بتونید به روشی لیست سایت های بلوک شده رو در مرورگر ها ویرایش کنید .
sosani2007
23-09-2012, 10:48
تا اونجایی که من اطلاع دارم این کار به طور 100 درصد امکان پذیر نیست ... (به دلیل همون بحث فیلتر شکن و این حرفا)
ولی میتونید رو پورت های صفحات وب برنامه رو فالگوش بزارید و در هر درخواستی که آدرس سایت مورد نظرتون بود اون رو تغییر بده ... البته نوشتن چنین برنامه ای یه خورده سخته ... راه دیگه هم میتونه این باشه که شما بتونید به روشی لیست سایت های بلوک شده رو در مرورگر ها ویرایش کنید .
آقا چرا این دوستمون رو می فرستید دنبال نخود سیاه
این کار امکان داره فقط کافیه آدرس سایت رو در این فایل به صورت تایپ کنید
C:\windows\system32\driver\etc\hosts
بعد از باز کردن این فایل توسط نوت پد کافیه که به حرف های من توجه کنی
برو قسمت پایانی فایل و اطلاعات رو به این صورت وارد کن
127.0.0.1 ادرس سایت
یعنی بعد از اینکه 127.0.0.1 رو تایپ کردی یک فاصله بده و آدرس سایت رو تایپ کن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.