مشاهده نسخه کامل
: درمورد تاپیک پایینی "(ناقص بودن افکت particular من در cs 5 )" عکس هاشو هم اضافه کردم خواهشا اگه کسی میتونه کمک کنه
hosseinttt123
15-03-2012, 12:53
وجدانی توی کاشان نمیدونم کجا برم که کمک بگیرم اگه کسی میتونه لطف کنه و کمک کنه
ویدئوش رو از کاپیلوت گرفتم وقتی هم میخام از اسکریپت نویسی استفاده کنم توی ویندوز 7 میگه اسکریپ نویسی مال 32 بیتی هست و ارور میده
اکثر پلاگین ها رو هم نصب کردم حدود 3GB میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Simin Secret
15-03-2012, 15:27
شما باید ورژن 64 بیتی پلاگین پارتیکولار رو دانلود کنی که فکر کنم ورژن 2 این پلاگین 64 بیتی هم داشته باشه،در ضمن برای چی میخواید اسکریپت نویسی کنید؟
hosseinttt123
15-03-2012, 15:40
Simin Secret عزیز
نه اینکه بخام اسکیریپ نویس بشم ، نه
ولی مثلا توی عکس سومی که گذاشتم چند تا کد اضافه کرد و چندتا هم عدد بهش داد که من توی تایم لاین اونا رو ندارم دقیقا اونجایی رو میگم که با فلش قرمز سمت چپ رو مشخص کردم . اینا توی افتر من نیستش توی همین فروم هم که تحقیق کردم متوجه شدم که بعضی افکت هارو با اسکریپت باید اضافه کرد به خاطر همین می خواستم تا حدودی با این قضیه آشنا بشم که به مشکل بر نخورم
ولی پارتیکولار رو دارمش نمیدونم 64 بیته یا نه >میگیرم 64 بیت رو نصب میکنم نتیجش رو اینجا میگم
Simin Secret
16-03-2012, 21:00
اوکی خوب میدونی آموزش های اندرو و ... بیشتر بر روی افترافکت CS3 و CS4 هست،نمیشه اون بخش رو نداشته باشی،داری ولی احتمالا مکانش یا نامش تغییر کرده
حالا شما یه ورژن 64 بیتی دانلود کن
special.agent1990
22-03-2012, 09:58
سلام
در مورد سکریپت نویسی
نمی دونم دقیقا مشکلتون چیه ندارید یا نمی تونید بیارید
وقتی می خواهید به یک مولفه به جای مقادیر اصلی اسکریپت بدید باید روی ساعت کناریش alt و کلیک کنید تا بتونید براش اسکریپت بنویسید
در مورد اون عکس option هم که گذاشتید مال ورژن های قبلی آفتر هست اگر در میان گزینه ها بگردید می تونید پیداشون کنید ولی به نظر من اگر یک پلاگین trapcode particular نصب کنید ده برابر امکانات می گیرید و کارش هم خیلی راحت تره
hosseinttt123
26-03-2012, 20:08
special.agent1990 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیلی خیلی خیلی ممنون واقعا لطف کردی کارمو راه انداختی دمت گرم با مرام مرسی واقعا متشکرم:11:
special.agent1990
26-03-2012, 21:17
خواهش می کنم عزیزم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.