مشاهده نسخه کامل
: خرید سیستم بعد عید یا قبل عید ؟
مهندس الهه
15-03-2012, 02:27
سلام
خرید سیستم بعد عید باشه بهتره یا قبل عید ؟
لطفا دلایلش رو هم بگید
moslem47
15-03-2012, 11:17
والا دیگه قبل عیدی نمونده که بخوایی بخری
قطعا بعد عید بهتره. چون الان به دلیل کمبود قطعه هم افزایش قیمت داریم و هم ممکنه قطعه مورد نظرت را پیدا نکنی
Hamed DC
15-03-2012, 13:14
دوست خوبم چندین تاپیک در این باره باز شده و توسط مدیران محترم ساماندهی و بسته شد.
لطفا از طرح این قبیل موضوعات و باز کردن تاپیک با مضامینی این چنینی، خودداری کنید.
ممنونم.
مهندس الهه
15-03-2012, 14:38
دوست خوبم چندین تاپیک در این باره باز شده و توسط مدیران محترم ساماندهی و بسته شد.
لطفا از طرح این قبیل موضوعات و باز کردن تاپیک با مضامینی این چنینی، خودداری کنید.
ممنونم.
کو ؟
صفحه اول یه تاپیک در مورد این موضوع نشون بدید !
Hamed DC
15-03-2012, 14:51
کو ؟
صفحه اول یه تاپیک در مورد این موضوع نشون بدید !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مهندس الهه
18-03-2012, 14:37
این تاپیک نه عنوان مناسب داره و نه در جستجوها جزو نتایج آورده میشه !
سلام
بنظرمن سوال بجایی بوده
الان قیمتها خیلی بالا رفته
این یه سوال کاملا طبیعیه که بپرسیم آیا واقعا قیمتها همینطور میمونه؟
درسته همه چی گرون شه ولی نه اینقد
ضمنا همیشه قطعات الکترونیکی کاهش قیمت دارن ( بدلیل پیشرفت تکنولوژی ) نه افزایش 100 دردصدی!!!
Farshid72
18-03-2012, 21:42
اگه قصد خرید سیستم خانگی دارید توصیه من اینه شما تا تابستون امسال حداقل سعی کنید
البته این درصورتی هستش که شما نباز مبرمی به سیستم نداشته باشید و در صورتی که به سیستم نیازمند هستید همبن الان که نه بعد بعد خریداری کنید چون الان تعطیلات هستش
از مدیرای عزیز میخوام که خواهشا این تاپیک رو نبندن چرا که واقعا به این بحث و جمع بندی نیاز داریم دلیلش اینه که توی این آشفته بازار تنها کسانی که ضرر میکنن ما مصرف کننده ها هستیم و برای اینکه کمتر ضرر کنیم باید فکر ها همون رو روی هم بزاریم تا به یه نتیجه معقول برسیم
بهتره دیگه بحث از قبل عید یا بعد عید نباشه بلکه در مورد این صحبت بشه که واقعا قیمت ها میخواد چی بشه
حقیقتا میخواد اینقد بالا بمونه؟
mInI_ClockEr
19-03-2012, 02:55
من که همه چی رو گذاشتم بعد عید ببینم چی میشه
LOVEFORLOVE
19-03-2012, 17:33
=2gig ddr2 graphic = 1 gig Gforce 9400 CPU =4500 dual core mainboard = gigabyte
: case monitor 17
این سیستم چند میارزه دسته دومه لطفا؟
shahin-hawk
20-03-2012, 14:54
:46:به نظر من هر کس میخواد سیستم بخره در اواخر اردیبهشت و اوایل خرداد بخره چون قیمت ها در فروردین به خاطر شک بعد از تعطیلات نوروز احتمالا بالا خواهد بود و در این زمانی که خدمت شما عرض کردم بازار از ثبات بهتری نسبت به فروردین برخوردار است و بعد از خرداد به دلیل فصل تعطیلات مدارس امکان بالا رفتن قطعه وجود دارد:12:
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
=2gig ddr2 graphic = 1 gig Gforce 9400 CPU =4500 dual core mainboard = gigabyte
: case monitor 17
این سیستم چند میارزه دسته دومه لطفا؟
هاردش چنده؟
خب دوستان چه خبر؟
کسی امروزا رفته بازار ببینه قیمت ها چه جوریه؟ اومده پایین رفته بالا تکون نخورده چی جوریه؟
به نظر شما اگه من یک قطعه ای توی شرکتم داشته باشم و مثلا اونو با قیمت n خریده باشم. موقع فروش باید اونو چطوری بفروشم؟ باید ببینم توی بازار چه خبره و بعد قطعه خودمو به بالاترین قیمت توی بازار بفروشم یا اینکه به قیمت واقعی و صحیح اون قطعه و صودش بفروشم؟
سود صحیح برای یک کاسب (صاحب شرکت) 10 درصده (حداکثر) می باشد. (از نظر اسلام)
من یه CPU خریدم به قیمت 240 هزار تومن. در صورتی که قیمت این قطعه 150 هزار تومن بود (در حال حاضر 117 دلار می باشد).
به نظر شما اگه من یک قطعه ای توی شرکتم داشته باشم و مثلا اونو با قیمت n خریده باشم. موقع فروش باید اونو چطوری بفروشم؟ باید ببینم توی بازار چه خبره و بعد قطعه خودمو به بالاترین قیمت توی بازار بفروشم یا اینکه به قیمت واقعی و صحیح اون قطعه و صودش بفروشم؟
من یه CPU خریدم به قیمت 240 هزار تومن. در صورتی که قیمت این قطعه 150 هزار تومن بود (در حال حاضر 117 دلار می باشد).
کدوم اسلام کدوم درصد اگر به اینا بود که الان وضعمون این نبود عزیز دل
abbasgh66
31-03-2012, 00:32
خب علاوه بر این که قیمت اصلی به دلار حساب کنید باید پول گمرک و پول حمل و نقل و پول بقالی سرکوچه و پول زایمان نوه ی شمسی خانوم و حالا پول اون فروشنده ی محترم رو بکشید روش تا قیمتش به دست بیاد ...
این بین یه عالمه دلال هست فروشنده ها هم که خداتومن میارن رو جنس ... چی جوری میخواین جنس ارزون بمونه ؟
حالا این جا این سوال پیش میاد »
مگه مملکت صاحاب نداره که وضع اینطوری شده ؟
حالا این جواب سوال رو باید بگردیم و پیدا کنیم :13:
مهندس الهه
31-03-2012, 19:00
حالا این جواب سوال رو باید بگردیم و پیدا کنیم :13:
ذنبال خدا میگشتید تا حالا پیدا شده بود هااااا :27:
سلام دوستان
به خاطر مثبت بودن مرحله اول 5+1 دلار و طلا یه مقدار کشیدن پایین این حالت به نظرتونروی قیمت قطعات تاثیری میزاره؟
راستی دوستانی که تو تهران هستن و بازار رو دیدن قطعه جدیدی هم وارد شده یا همون قبلی ها هست؟
abbasgh66
15-04-2012, 14:03
ذنبال خدا میگشتید تا حالا پیدا شده بود هااااا :27:
:31:
سلام دوستان
به خاطر مثبت بودن مرحله اول 5+1 دلار و طلا یه مقدار کشیدن پایین این حالت به نظرتونروی قیمت قطعات تاثیری میزاره؟
راستی دوستانی که تو تهران هستن و بازار رو دیدن قطعه جدیدی هم وارد شده یا همون قبلی ها هست؟
آره دلار الان 1750 تومنه ! :18:
به نظر من که پایین باید بیاد !
برای مثال ما قطعه ی
ASUS ENGTX560 TI DCII TOP/2DI/1GD5 GeForce GTX 560 Ti
رو در نظر داریم . قیمت این قطعه 240 دلاره ! حالا اگه با ارز 1226 تومن وارد بشه قیمتش میشه 300 تومن ! حالا اگه بگیریم با این دلار 1700 تومن وارد بشه قیمتش میشه 420 تومن ! ولی این قطعه الان نزدیکه 600 تومن قیمت داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس باید امیدوار بود که پایین بیاد دیگه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای این که روی تمام کالاهای بازار اثر کنه باید یه مدت ثابت بمونه تا فروشنده ها متوجه بشن که دیگه بالا نمیره حداقل به این زودی و اگر مردم اندکی صبر کنن و جلوی خریدشون رو بگیرن قیمت ها میاد پایین
تا وقتی خرید با دلار بالا انجام بشه توسط تاجران و وارد کنندگان
تا وقتی که دلال بازی زیاد باشه و دست به دست بچرخه قطعه
تا وقتی نمایندگی قطعات گرون بفروشن و بگن جنس نداریم(دروغ)
تا وقتی مردم برای خرید تشنه باشن و ترس از گرون تر شدن داشته باشن
وتا . . .
توی کشور های دیگه مردم سریع یه چیزی رو تحریم میکنن نمیخرن تا طرف برشکسته بشه . . .
اینجا سریع میرن بخرن که تموم نشه . . .
فعلا که توی بازار گوشی روند کاهش قیمت داریم
ایشاا.. توی قطعات کامپیوتر هم باشه . . .
به شخصه خودم میخوام لاستیک بخرم برای موتورم
برج دی ماه 90 قیمتش بود 47 تومن . . .
الان زنگیدم برم بخرم گفت 75 تومن . . .
خوب این اختلاف حدود 30 تومن رو چی کار کنم . . .
چند راه . . .
صبر کنم تا قیمت بیاد پایین و با موتور کمتر سواری داشته باشم برای هم خطرش هم دیرتر پنچر شدنش
انقدر بگردم برای خرید لاستیک که شاید بتونم حدود 10 هزار تومنی ارزون تر پیدا کنم
نخرم و بگم تحریم میکنم اصلا از موتور هم استفاده نمیکنم(بهترین راه به همراه اذیت شدن شدید توی مسافتی راهیم)
نه مثل عادت بد همه برم سریع دوتا دونه بخرم مبادا دیگه نتونم بخرم . . .
قیمت ها کاهش ندارند تا اوایل تابستان یا شاید نیمه تابستان
مطمئن باشید
مگه ارزش ارز بالا بیاد یا ثبات تک نرخی ایجاد بشه
و یا مسائل سیاسی که اصلا به ماها ربط نداره
موفق باشین
الان دلار 1640 تومن شده و اگر این روند ادامه داشته باشه و بتونه یه مدت ثبات داشته باشه امیدی به ارزون شدن هست ولسی متاسفانه متاسفانه مردم ما عقل خرید ندارن و نمیتونن تصمیم درست بگیرن به خاطر همین مثلا تو بازار موبایل حتی با دوبرابر شدن قیمت ها همچنان مردم راضی به خرید هستن اصلا به این فکر نمیکنن که اگر خرید نکنن میتونن اون وارد کننده بی وجدان رو مجبور کنن که به قیمت واقعی جنس رو بده نه اینکه از این وضع سو استفاده کنه
abbasgh66
15-04-2012, 22:17
الان دلار 1640 تومن شده و اگر این روند ادامه داشته باشه و بتونه یه مدت ثبات داشته باشه امیدی به ارزون شدن هست ولسی متاسفانه متاسفانه مردم ما عقل خرید ندارن و نمیتونن تصمیم درست بگیرن به خاطر همین مثلا تو بازار موبایل حتی با دوبرابر شدن قیمت ها همچنان مردم راضی به خرید هستن اصلا به این فکر نمیکنن که اگر خرید نکنن میتونن اون وارد کننده بی وجدان رو مجبور کنن که به قیمت واقعی جنس رو بده نه اینکه از این وضع سو استفاده کنه
خب دیگه اگه یه راهی پیدا میشد که مردم مطلع بشن از این کارا نکنن درست میشد !
amir_t6262
15-04-2012, 22:24
خب، آخه مردم ما میگن حالا اگه نخریم، روز بروز گرونتر میشه.
یادمه اوایل که هارد گران شد ( بعد از سیل و قبل از اینکه بحث دلار پیش بیاد)، هارد 2 ترابایتی شده بود 180 هزار تومان. یه مدت قبلش من 125 خریده بودم. بعد گفتم، صبر میکنم حتما ارزون میشه. ارزون نشد که هیچ، قیمتش الان به 360 هزار تومان رسیده!
یعنی تقریبا 3 برابر طی 7 ماه.
بگذریم.
همین اتفاقات باعث میشه که مردم اصلا اعتماد نداشته باشند که چی میشه.
البته قضیه هارد یه کم متفاوت بود. ولی بالاخره از این اتفاقات میفته و همینهاست که باعث میشه حتی وقتی جنسی گران است همه حمله میکنند برای خرید، چون واقعا اطمینان نیست که بعدا ارزان شود.
amir_t6262
15-04-2012, 22:30
بعد هم یک موضوع را در نظر بگیرید که بازار ایران دست دلال هاست.
یعنی اینطور نیست که بگی من خرید نکنم، طرف مجبور میشه قیمت را ببره پایین.
وارد کننده ها اگر ببینند یک کالایی سود نداره، میرن سراغ کالای دیگه. مثلا سرمایه اش را وارد بازار سکه میکنه. اگر سکه سود نداشته باشه وارد بازار مسکن میکنه.
جنسهای ما وارداتی هستند. واردکننده به جای اینکه قطعات کامپیوتر وارد کنه، میره مثلا خودرو وارد میکنه!
چند سال قبل بود که یکی از مسئولان بخش انفورماتیک کشور گفته بود، الان دلالانی وارد بازار کامپیوتر شده اند که هیچی از کامپیوتر سرشان نمیشه و هر جنس بنجلی را وارد میکنند و عرصه را برای کسانی که مدتها در این بخش بوده اند و میدانند چی باید وارد کنند، تنگ کرده اند.
من زیاد از بازار سر در نمیارم ولی بالاخره اینها چیزهایی است که آدم میشنوه و میخوانه.
بعد الان کانال واردات از دوبی عوض شده و مسیر طولانی تر باعث میشه قیمتها هم بیشتر بشه.
سلام
دوستان کسی خبر نداره واردکننده ها تا کی میخوان به وارد نکردن قطعات جدید ادامه بدن؟ الان هرچی مونده تو بازار چیزی خوبی نیست حتی تو مانیتور هم وضعیت خوب نیست
اخه این چه مملکتیه ما داریم!!!
خوب مثل اینکه داره اوضاع بهتر میشه مدل های جدید گرافیک و مادربرد و سی پی یو که وارد شده قیمت ها هم ای بدک نیست بهتر از اون مدل های قدیمی گرون هست
به نظرتون بهترین موقع هفته دیگه هست یا اول تیر؟
abbasgh66
21-05-2012, 20:12
خوب مثل اینکه داره اوضاع بهتر میشه مدل های جدید گرافیک و مادربرد و سی پی یو که وارد شده قیمت ها هم ای بدک نیست بهتر از اون مدل های قدیمی گرون هست
به نظرتون بهترین موقع هفته دیگه هست یا اول تیر؟
بازم مثل همیشه هیچ چیز مشخص نیست ولی خب من خودم دیگه دارم میخرم دیگه حوصله ی صبر کردن و اینا رو ندارم ...
سلام
قیمت ها کاهش 7 درصدی داشته
موقع امتحانات هم شده
ارز هم داره میاد پایین
توی گوشی قیمت خوب اومده پایین
توی این لوازم هم میاد
موفق باشید
بازم مثل همیشه هیچ چیز مشخص نیست ولی خب من خودم دیگه دارم میخرم دیگه حوصله ی صبر کردن و اینا رو ندارم ...
منم به احتمال زیاد هفته دیگه میگیرم اما همچنان دل دل میکنم
سلام
قیمت ها کاهش 7 درصدی داشته
موقع امتحانات هم شده
ارز هم داره میاد پایین
توی گوشی قیمت خوب اومده پایین
توی این لوازم هم میاد
موفق باشید
اتفاقا فکر کنم بعد امتحانا باز یه مقدار گرون بشه
فکر کنم تا دو سه هفته دیگه امتحانای دبیرستانی ها تموم بشه
hellfire
22-05-2012, 16:50
یه چیز مهم اینه که بعد از مذاکرات استانبول قیمت ارز روند نزولی داشت. فردا هم که مذاکرات بغداده. اگه موفقیت آمیز باشه یکی از خوبیهاش اینه که احتمالا بازم تو قیمت ارز تغییر مثبت ایجاد بشه و روند وارداتم تسهیل پیدا کنه، به هرحال این بازار آشفته بود، جو سیاسی هم آشفته ترش کرد. خدا کنه تو روزای آینده خبرای خوبی در بیاد! :5:
انشااله
ولی اگر بخواهیم صبر کنیم تاثیرش رو توی بازار ببینیم به تابستون میرسیم و این موقع هم کلا قطعات یه مقدار گرونتر میشه
به نظرم باید همین موقع خرید و به افت قیمتش نباید فکر کرد چون تقریبا همیشه روند کاهش قیمت هست(حداقل برای خودم همیشه اینطور بوده بعد از هر بار خرید قیمت ها با اختلاف زیادی میامد پایین!)
hellfire
24-05-2012, 13:50
انشااله
ولی اگر بخواهیم صبر کنیم تاثیرش رو توی بازار ببینیم به تابستون میرسیم و این موقع هم کلا قطعات یه مقدار گرونتر میشه
به نظرم باید همین موقع خرید و به افت قیمتش نباید فکر کرد چون تقریبا همیشه روند کاهش قیمت هست(حداقل برای خودم همیشه اینطور بوده بعد از هر بار خرید قیمت ها با اختلاف زیادی میامد پایین!)
شما هر چه زودتر یه خریدی بکن تا بعرش قیمتا یه سقوط اساسی بکنه! دعای خیر من و بقیه کاربرا هم پشتته!:31:
اصلا شاید یکی از دلیلای این گرونیا عدم خرید شما باشه ، زودتر دست به جیب شو!:10::46:
عجب!:20:
من که میدونم همین اتفاق میافته اما دیگه نمیتونم صبر کنم
بچه ها نزدیکه سکته رو بزنم ببینید قیمت دلار چند شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صورتی که تا دیروز پریروز 100 تومن کمتر از الان بود
1770 تومن که چیزی نیست ما پوستمون کلفت شده تا یه بار دیگه با اسکتبار جهانی جنگ نکنیم و 40 سال از دنیا عقب نیافتیم ول کن قضیه نیستیم
جنگ جنگ تا پیروزی
saeed_2007r
02-06-2012, 14:02
ببینید واقعا ربط خاصی به دلار نداره...
شما حساب کنید...
دلار رو اگه 2000تومن هم حساب کنیم...گمرک رو هم حساب کنیم بازم یه مقدار پول باج ازمون میگیرن...
gtx680قیمتش تقریبا 500دلار است...با احتساب برند ها 25دلار بالا وپایین میاد!
قیمتش تو ایران 1.700.000
نمیدونم چجوری حساب میکنن.
ولی هرجور حساب میکنن دستشون درد نکنه....
فرمول محاسباتیشون که بله خیلی خاصه!
ولی متاسفانه هنوزم جیبشون جا داره به خاطر همین با بازی دلار اینا هم قیمتا رو بازی میدن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.