ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : از کار افتادن نورتون 360

251251
14-03-2012, 21:46
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گل
متاسفانه امروز بعد از زدن فلش مموری یکی از دوستانم به سیستم و کلیک کردن روی یک فایل ویروسی از روی نا آگاهی آنتی ویروس نورتون 360 به طور کل غیر فعال شد ! حالا جالب اینجاست اصلا Uninstall هم نمیشه !
البته من هیچ تغییر و مشکل دیگری در سیستمم مشاهده نکردم و تنها ضربه ی این ویروس از کار انداختن نورتون 360 بوده . خواستم ببینم چطوری میتوانم نورتون را به طور کامل از روی سیستم پاک کنم ؟ از کنترل پنل که گزینه ی Uninstall اصلا عمل نمیکنه

oumadam
14-03-2012, 22:46
سلام
خب برای چی میخوای آنیستالش کنی؟
میخوای ویروس احساس راحتی بیشتری کنه؟
اگر فایلی ویروسی وجود داشته که خب نورتون نمیذاشته اجراش کنی
شاید اشتباه میکنی که ویروس بوده برای همینم هیچ اثر دیگه ای نداشته
ضمنا ممکنه نورتون سلف دیفنس باشه( من تستش نکردم و نمیدونم ) برای همین نمیتونی پاکش کنی.
شما بازش کن. اول سیستمت رو اسکن کن. بعدم آنتی ویورس جایگزین رو آماده کن و بعد اجراش کن. خود اون حتما به نورتون گیر میده و احتمالا ضمینه پاک کردنش رو فراهم میکنه
البته اگر گیر نداد و نصب شد نمیدونم دیگه چه بلایی سر سیستم میاد. شاید ریستارت شد دو روز بعد بوت شه!!!!!

251251
15-03-2012, 00:13
مشکل اینجاست که اصلا نورتون اجرا نمیشه !

oumadam
15-03-2012, 01:02
مشکل اینجاست که اصلا نورتون اجرا نمیشه !

آگر سورس ( SETUP ) نورتون رو داری اجراش کن ببین چی میشه. قاعدتا باید سیستم آنیستال یا تعمیرش فعال شه

*Batman*
15-03-2012, 01:24
سلام.
روی یه پوشه کلیک راست کنید و سعی کنید با نورتون اسکنش کنید.آیا موفق میشه اسکن کنه؟(در حالت safe mode هم این کارو انجام بدید)
TaskManager و برگه Processes را باز کنید.آیا ccsvchst.exe را مشاهده میکنید؟
پنجره CMD را باز کنید و دستورات زیر را به ترتیب مطابق شکل اجرا کنید:
(به مسیر تعیین شده توجه کنید و در حالت safe mode هم این کارو انجام بدید[به جز دستور دوم])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

251251
15-03-2012, 12:41
ممنون از دوستان عزیز
برنامه رو دوباره نصب کردم و با سریال قبلی 140 روز اکتیو شد
:40:

SevenCity
22-03-2012, 10:38
اقا این خیلی برام مهمه
شما نورتونت از کار افتاد با ویروس احتمالی یا اکتیو نبود؟
چی شد اخر این داستان؟