مشاهده نسخه کامل
: مشکل با convert در سی شارپ
ahmad_ferd
14-03-2012, 18:05
با سلام خدمت دوستان یه مشکل عجیب توی کار با کلاس
convert.todouble()
وقتی بهش میگیم عدد یک رو تقسیم بر مقدار توی یک سلول جدول کن و توی یه سلول دیگه بنویس اون مقدار سلول اولی و تغییر میده بیشتر بر روی مضارب عدد 3 این کار رو انجام میده مثلا اگه 3 باشه میشه 3.03 اگه 6 باشه میشه 6.25 و همینطور تا اخر از خودش عدد و تغییر میده و بهش صدم اضافه میکنه در حالی که اصلا نباید با اون قسمت کاری داشته باشه
اگه کمک کنین ممنون میشم
بنام خدا.
سلام.
اگه نمیخواهید اعشار چاپ بشه خوب از نوع long یا int بذارید.
منکه درست منظورتونو متوجه نشدم.
ahmad_ferd
14-03-2012, 20:44
نه دوست عزیز اتفاقا فقط اعشاری نیاز دارم منظورم اینه که شما فرض کن عدد یک و تقسیم بر مقدار یه تکس باکس که قبلا با convert.toDouble تبدیل شده بکن و اونو یه جا ذخیره کن یا چاپ کن یا هر چیز دیگه
حالا مقدار تکس باکس اگر مثلا 3 باشه تبدیل میشه به 3.03 اگه 6 باشه میشه 6.25 و الی آخر
این اتفاق الان توی سلولهای دیتاگرید برام میفته و نمیدونم چرا , در حالی که اصلا کاری به مقدار تکس باکس ندارم
بنام خدا.
سلام.
من متوجه نشدم!
لطفاً یه نمونه کد بذارید.
ahmad_ferd
15-03-2012, 11:14
اینم نمونه کد :
c =Convert.ToSingle(dataGridView1.Rows[i + 1].Cells[j + 1].Value.ToString
این کد داخل یه حلقه هستش که شروع میکنه از سطر اول مقادیر ستون های اون سطر و میخونه یک و تقسیم بر دونه دونه اونها میکنه (c\1) ,و اونو توی یه سلول دیگه مینویسه حالا مقدار سلول اول هم تغییر میکنه یعنی ما اونو کانورت کردیم یه جا دیگه نوشتیم حالا خود مقدار اون هم تغییر پیدا میکنه مثلا اعشار میگیره یا 25 صدم اضافهمیکنه در حالی که اصلا نباید کاری با اون سلول داشته باشه
اینم عکس :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به عکس دقت کنید من مقادیر سطر اول و 3 داده بودم حالا شده 3.03 و سلول انتخاب شده 6 تبدیل شده به 6.25
اون طوری که متوجه شدم، یک مثال برای این قضیه نوشتم ببینم این اتفاق می افته ولی نیوفتد. نسخه .net چنده؟
من با 2 و 4 تست کردم مشکلی نداشت.
این مثال من:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما این مثال رو امتحان کن ببین همون طوری هست؟
موفق باشید.
بنام خدا.
سلام.
مشکل از ایندکس گذاری حلقه هست.
شما توی حلقه همه فیلد ها رو تغییر دادید(بر اساس ایندکس های j و i).بررسی کنید مشکلتان حل خواهد شد ان شالله.
موفق باشید.
ahmad_ferd
16-03-2012, 13:26
ممنون از msba و علی عزیز دات نت من 3.5 هستش کد رو هم به داخل برنامه بردم تا حدودی قضیه حل شد این فرمت سلول چجوری هستش ؟
هر # نماینده یه عدده درسته ؟
من حلقه رو دوباره نگاه کردم به سولهایی کع عدد میگیره کاری نداره
# یک عددی است که می تواند باشد و یا نباشد. یعنی اگر دو تا ## بود دو رقم می تواند قالب بندی شود. حالا اگر یک رقمی بود همان یک رقم درج می گردد.
0 مشخصه عددی است که حتما باید باشد مثلا #0 اگر عدد 2 باشد خروجی نمایش داده شده 02 می شود.اگر دو رقمی باشد مثلا 12 خروجی هم میشه 12 .
برای اطلاعات بیشتر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
ahmad_ferd
17-03-2012, 10:35
ممنون از شما
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.