PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل فولدر های فارسی



hoomi_gta
14-03-2012, 14:30
سلام دوستان
تو شرکت ما یکی از ویندوز ها مشکل عجیبی پیدا کرده گفتم بیاد ببینم راه حلی داره یا نه. همه ی سیستم ها ویندوز ایکس پی سرویس پک 3 هستند ولی فقط این کامپیوتر مشکل و داره. مشکل فولدر های فارسی ویندوز هستند که نمیتونم روی دی وی دی رایتشون کنم. یعنی وقتی با نرو میخوام فولدر ها را انتخاب کنم فولدر های فارسی و با حروف ناخوانا و علامت های %^$^$^$% نشون میده. و وقتی هم رایت می کنم فقط فولدر های انگلیسی در دیویدی ریخته میشه. حتی نرم افزار های دیگه مثل winrar هم نمیتونن نام فولدر ها را تشخیص بدن . ولی تو خود ویندوز هیچ مشکلی نیست هم اسم فولدر ها خوانا است هم فایل های داخلش باز میشن.
کسی راه حلی داره؟

alireza_sk
14-03-2012, 15:53
سلام
وقتی فولدر فارسی دارید باید با برنامه رایت خود ویندوز رایت کنید تا حروف رو درست نشون بده

alireza_sk
14-03-2012, 15:53
سلام
وقتی فولدر فارسی دارید باید با برنامه رایت خود ویندوز رایت کنید تا حروف رو درست نشون بده

hoomi_gta
14-03-2012, 15:53
با برنامه خود ویندوز هم امتحان کردم نشد. ولی چرا روی بقیه ویندوز ها میشه با nero فولدر های فارسی و رایت کرد فقط با این نمیشه

oumadam
14-03-2012, 18:31
سلام
خب چه کاریه اسم هاشون رو انگلیسی کنید
اگر لازمه که فارسی باشن بهتره دومرتبه اسم ها رو بنویسید. شاید دفعه قبل با نوعی از فونت نوشته شده که برای برنامه هاتون قابل تشخیص نیست
ضمنا ساپورت نکردن فارسی تو خیلی برنامه ها وجود داره و خیلی غیر طبیعی نیست

hoomi_gta
14-03-2012, 21:24
مسئله اینجاست که خیلی از فولدر ها فارسی هستند مربوط به یکی از بخش هاست که مثلا اسامی ماه ها را فارسی روی فولدر ها میزنه. روی سیستم دیگه هم مشکلی نیست. برام عجیب بود چرا فقط این اینجوریه. ظاهرا راه حلی نداره.