مشاهده نسخه کامل
: سیستم -- شده !!؟؟؟
cesc.cesar
14-03-2012, 14:19
سلام
من امروز داشتم فایل هامو چمک میکردم دیدم یکی از پوشه هام توش یه فایل زیپ با نام YOU DAMN HACKED ☺.rar هست و بعد خودش اکسترکت شده و نام تموم زیرپوشه ها رو به چرندیات تغییر داده،قضیه این چیه؟چجوری شده؟چیکار باید بکنم؟
Norton Internet Security هم دارم
اینم فایله:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ramin987
14-03-2012, 14:32
یه سری به این لینک بزن شاید مشکلت حل شد
cesc.cesar
14-03-2012, 16:53
یه سری به این لینک بزن شاید مشکلت حل شد
دوست عزیز چه ربطی داشت؟
این فایله خودبهخود روی سیستمم بود و همونجا اکسترکت شده بود و تمام محتویاتمو نابود کرده بود
سلام دوست عزیز
کاش کامل تر توضیح میدادید
تمام مشکلی که شما الان دارید مربوط به همین فوبدر میشه یا در عملکرد سیستمتون اختلالی بوجود اومده؟
تو تسک منیجرتون آیا برنامه عجیب و غریبی در حال اجر اه هست یا نه؟ اگر هست ببندتش و سعی کنید سورسش را پیدا کنید
نورتون سیستم امنیتی قوی ای هست. نتیجه اسکن اون چی بوده؟ نورتونتون آپیدیته؟ اگر آپ باشه و گزارشی از مشکل رو نده احتمال 99 درصد مشکلی وجود نداره
بنظر من از آنتی های کمکی استفاده کنید
اگر توضیحات بیشتری بدید قطعا جواب های بهتری خواهید گرفت
Ramin987
14-03-2012, 19:51
توضیحات کاملتری بدی شاید بیشتر بتونیم کمکت کنیم!
cesc.cesar
14-03-2012, 23:03
الان آنچنان مشکلی احساس نمیکنم فقط سرعت بالا اومدن سیستمم از اون موقع اومده پایین،ویندوز هم یه پیغام داد که یه کاربر دیگه با ip مشابه شما توی شبکه یافت شده و اون پوشه هم فقط اسم و حالت بندی فایلام عوض شده،چیزی پاک نشده،نورتونم آپدیت آپدیته! چیزی گزارش نکرده،فایل های استاندارد و غیر استاندارد رو توی تسک منیجر نمیدونم کدومتن تا بتونم از هم تشخیص بدم یه hkcmd هست که به نظرم ناشناسه توی پروسسس،این نورتون ویروس Desktop.ini رو هم نمیگیره حتی
الان آنچنان مشکلی احساس نمیکنم فقط سرعت بالا اومدن سیستمم از اون موقع اومده پایین،ویندوز هم یه پیغام داد که یه کاربر دیگه با ip مشابه شما توی شبکه یافت شده و اون پوشه هم فقط اسم و حالت بندی فایلام عوض شده،چیزی پاک نشده،نورتونم آپدیت آپدیته! چیزی گزارش نکرده،فایل های استاندارد و غیر استاندارد رو توی تسک منیجر نمیدونم کدومتن تا بتونم از هم تشخیص بدم یه hkcmd هست که به نظرم ناشناسه توی پروسسس،این نورتون ویروس Desktop.ini رو هم نمیگیره حتی
دوست عزیز desktop.ini ویورس نیست بلکه یه فایل سیستمیه طبیعیه. مثل thumbs که اونم طبیعیه
پروسه hkcmd هم مربوط به گرافیک سیستم شما و شرکت اینتله. فکر نمیکنم یه پروسه لازمی باشه و میتونید ببندیتش ولی بهر حال یک ویورس هم نیست. البته خب انصافا اسم مشکوکی داره.
میتونید در قسمت run عبارت MSconfig رو بزنید و بر روی پروسه های در جال اجرا روی سیتمتون مدیریت کنید وض منا شرکت سازندشون رو هم ببینید.
شاید تعجب کنید ولی بنظر من شما ویروسی نیستید بلکه اگر مشکلی هم دارید مشکل شبکه ای هست که متاسفانه بنده اطلاعاتی در موردش ندارم
*Batman*
14-03-2012, 23:54
سلام.
فایل Desktop.ini ویروس نیست و در اکثر پوشه ها مشاهده میشه.این فایل نحوه نمایش پوشه ها را تعیین میکنه.
اون فایلی را که آپلود کردید نتونستم باز کنم!
پست اول این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بخونید و یه گزارش برامون آماده کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.