مشاهده نسخه کامل
: asp بخونم یا php ؟
Nocturne
14-03-2012, 13:53
سلام . یک دوره طراحی وب گذروندم که html و css و مختصری جاوااسکریپت بود . یعنی طراحی استاتیک بود..
حالا سوالم اینه که برای یادگیری طراحی داینامیک asp برم یا php ؟ یا به عبارتی تحت ویدوز یا تحت لینوکس؟ و چرا؟
و ضمنا یه برنامه نویسی کلاینتسایدی هم هستش.. بنظرتون اون هم واجبه برم یا نه. اگر بله قبل از داینامیک یا بعدش
پیشاپیش مرسی :11:
ama-amir
14-03-2012, 15:32
به نظر من php هم آسونتره هم شیرینتره هم چیزی از asp کم نداره!
من خودم به شخصه php رو از آموزشهای اینترنتی یاد گرفتم و asp رو کلاس رفتم
asp با پدرو مادر تره!
یعنی برنامه ای که باهاش کد مینیویسی یعنی visual studio خیلی خوبه و کامله
ولی اصلا باهاش حال نمیکنم:D
php به نظره من نزدیکتره که میتونی با کتاب هم یادش بگیری:D
موفق باشی
Nocturne
24-03-2012, 12:59
خب من بعد از عید تصمیم به ثبت نام در کلاسها دارم . بالاخره کدوم رو ثبت نام کنم ؟
باتوجه به این که اشاره کردید php آسان هست بنظرم اومد برای کلاس asp رو برم . و php رو بعدا خودم با کتاب یاد بگیرم. چطوره؟
m.m.m5651
24-03-2012, 13:50
برای asp باید سرور یا هاستتون حتما ویندوز باشه. ولی برای پی اچ پی لینوکس. البته فکر کنم پی اچ پی رو ویندوز هم کار کنه. که معمولا هاست ها و سرور های ویندوز گرون ترن. چون لینوکس رایگانه.
شما اگر c# یا زبانی تو این مایه ها بلدید asp بخونید بهتره چون شبیهه بهش و کارتون راحت میشه.
اگر عجله دارین برای ساخت وبسایت پی اچ پی رو شروع کنید به دیدن فیلم های آموزشی و کتاب خوندن و بعدا سر فرصت ای اس پی رو یاد بگیرید. در ضمن طرفدار های پی اچ پی هم بیشترن و پس پشتیبانیش هم قوی تره.
Nocturne
24-03-2012, 19:29
اگر عجله دارین برای ساخت وبسایت پی اچ پی رو شروع کنید به دیدن فیلم های آموزشی و کتاب خوندن و بعدا سر فرصت ای اس پی رو یاد بگیرید. در ضمن طرفدار های پی اچ پی هم بیشترن و پس پشتیبانیش هم قوی تره.
الان برای کلاسی که میخوام برم دارم سوال میکنم که همین بعد از عید هست
اگر میگید php رو با سی دی و اینا یاد بگیرم پس ینی php کلاس رفتن لازم نداره . کلاس رو asp برم . ؟
---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
شما اگر c# یا زبانی تو این مایه ها بلدید asp بخونید بهتره چون شبیهه بهش و کارتون راحت میشه.
در حد مقدماتی بلدم (تا کار کردن با توابع و اشاره گرها). در این حد کافیه یا باید بیشتر بلد باشم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.