ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در انتخاب سیستم مدیریت محتوا برای سایت آموزشی و دانلودی

ms368
14-03-2012, 12:03
سلام دوستان

من میخوام دوتا سایت 2زبانه ( فارسی و انگلیسی ) درست کنم که البته مطالب رو از سایت های انگلیسی زبان میگیریم و به فارسی ترجمه میکنم

مشکلی که من دارم اینه که نمیدونم چه سیستمی بدرد سایت آموزشی حرفه ای ( نرم افزارهایی نظیر فتوشاپ و افترافکت ) و چه سیستمی بدرد سایت های دانلود مستقیم ( نرم افزارهای رایگان و کتاب و غیره ) میخوره

اساتید لطفا راهنمایی کنید

M o h a m m @ d
14-03-2012, 12:07
از جوملا میتونی برای هردو کار استفاده کنی.

ms368
14-03-2012, 12:10
ممنون بابت جواب سریع :دی

به جز جوملا از چه سیستمی میتونم استفاده کنم
مثلا softarchive .net از چه سیستمی استفاده میکنه ؟

sayanermia
14-03-2012, 12:19
دوست عزیز طبق تجربه ای که در زمینه طراحی وب سایت و پورتال داشتیم فقط بهتون وردپرس پیشنهاد می کنم!حرفه ای تر از وردپرس نمی تونید پیدا کنید...
ایندکس فوق العاده ای هم از گوگل میگیره!

ms368
14-03-2012, 12:28
ممنون رفیق

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیعنی چی ؟

البته برای من سرعت و بازدید هم خیلی مهمه و دوست ندارم بازدید کننده واسه بازد شدن صفحه ، قربونی بده :دی
اصلا سرعت باز شدن و بازدید ربطی به cms داره ؟

rezaee3
17-03-2012, 07:16
توی ضمینه چند زبانه سازی سایت جوملا انقلاب کرده...
پی به تواناییهای جدیدش کمتر کسی برده..

اما در مورد سیستم دانلود نمیتونم نظر بدم چون با سیستم سایر سی ام اسها آشنایی ندارم

درضمن سافت آرچیو یه سی ام اس ماکروسافتی هست که احتمال فراوان میتونه دات نت نیوک باشه یا اینکه سفارشی نوشته شده باشه/ البته الان این لینکی که دادید برای من فیلتر هست و اگه اون سایتی که فکر میکنم منظورتون باشه.....

موفق باشید

ms368
17-03-2012, 09:24
توی ضمینه چند زبانه سازی سایت جوملا انقلاب کرده...
پی به تواناییهای جدیدش کمتر کسی برده..

اما در مورد سیستم دانلود نمیتونم نظر بدم چون با سیستم سایر سی ام اسها آشنایی ندارم

درضمن سافت آرچیو یه سی ام اس ماکروسافتی هست که احتمال فراوان میتونه دات نت نیوک باشه یا اینکه سفارشی نوشته شده باشه/ البته الان این لینکی که دادید برای من فیلتر هست و اگه اون سایتی که فکر میکنم منظورتون باشه.....

موفق باشید

ممنون

در مورد چند زبانه کردن هیچ اطلاعی ندارم

البته نمیخوام که یه سری نرم افزار و سایت مثه گوگل واسم ترجمش کنن
نه
میخوام انگلیسیشو جدا بنویسم و فارسیش هم جدا
به صورت 2 تا دکمه بالای سایت که بشه اونو فارسی یا انگلیسی کرد

rezaee3
17-03-2012, 09:26
اگه میخواید توی سایتتون دقیقا در ازای هر مطلب فارسی یک مطلب انگلیسی داشته باشید جومفیش بهترین افزونه ای هست که برای جوملا به ذهنم میرسه
اما خود جوملا 2.5 امکانات قوی برای چند زبانه سازی ایجاد کرده که کاملا نیازهارو برطرف میکنه...

golenarjes
23-04-2012, 08:05
دوستان من وردپرس رو پیشنهاد می کنم
دقت کنید سایت های وردپرسی خیلی زود رتبه گوگل و الکساشون نسبت به دیگر سایت ها مخصوصاً جوملایی ارتقاء پیدا می کنه
البته که برای هر دو سایت هم مفیده

FC.Barcelona
25-04-2012, 16:35
به نظر من هم وردپرس