مشاهده نسخه کامل
: خراب بودن و ناخوانا بودن epg در مبدل ديجيتال
خريد مبدل ديجيتال سينام بزرگترين اشتباه من بود چون واقعا هيچ پشتيباني در دو سالي كه خريدمش نداشت الان هم epg را ناخوانا نمايش مي دهد در حاليكه با خريدن آنتن هاني بيش از 90 درصد كيفيت سيگنال دارم و نمي دونم بايد چكارش كنم
كسي هست كه فايل آپديت مبدل ديجيتال سينام مدل 8860 را داشته باشه يا بدونه كه با كدوم مبدل ديگه همخاني داره ، يا بتونه كمكي به من بكنه
epg شبكه press tv را درست نمايش مي دهد اما شبكه هاي فارسي را نه ، كسي نمي تونه به من كمك كنه
---------- Post added at 06:52 AM ---------- Previous post was at 06:51 AM ----------
help me pls
amir_t6262
15-03-2012, 11:23
الان همه شبکه های EPG دارند؟
من Xvission 333 دارم. فقط EPG شبکه 3 را بعضی وقت ها دارم.
در بقیه مواقع اصلا EPG ندارم.
الان همه شبکه های EPG دارند؟
من Xvission 333 دارم. فقط EPG شبکه 3 را بعضی وقت ها دارم.
در بقیه مواقع اصلا EPG ندارم.
epg شبكه press tv انگليسي هست و درست هم نمايش مي دهد خواناست
اما EPG شبكه 3 ناخواناست ، حروف فارسي را در EPG براي من ناخوانا نمايش مي دهد و همين مشكل منه
انگاري فونت فارسي را نداره مثل بعضي وقتها كه اگر آنتن خوب نباشه تلتكس را درست نمايش نمي دهد براي من چون آنتن خوبي استفاده كردم لتكس را درست نشان مي دهد اما EPG هنوز مشكل دارد
:11:
Nikonian
17-03-2012, 19:09
epg شبكه press tv انگليسي هست و درست هم نمايش مي دهد خواناست
اما EPG شبكه 3 ناخواناست ، حروف فارسي را در EPG براي من ناخوانا نمايش مي دهد و همين مشكل منه
انگاري فونت فارسي را نداره مثل بعضي وقتها كه اگر آنتن خوب نباشه تلتكس را درست نمايش نمي دهد براي من چون آنتن خوبي استفاده كردم لتكس را درست نشان مي دهد اما EPG هنوز مشكل دارد
:11:
درمنوی دستگاه زبان فارسی رو انتخاب کنید تا فونت (EPG) خوانا باشد.
hossein_0907
18-03-2012, 00:14
دوستان epg چیه اصلا؟
من le 1008 دارم و این گزینه را که میزنم یه صفحه باز میشه که توش نوشته درحال جستجو ولی همینطور میمونه و هیچ چی پیدا نمیکنه!!!
BraveKnight
18-03-2012, 00:51
دوستان epg چیه اصلا؟
من le 1008 دارم و این گزینه را که میزنم یه صفحه باز میشه که توش نوشته درحال جستجو ولی همینطور میمونه و هیچ چی پیدا نمیکنه!!!
Electronic Program Guide
جدول پخش برنامهها.
درمنوی دستگاه زبان فارسی رو انتخاب کنید تا فونت (EPG) خوانا باشد.
فارسي را انتخاب كردم همه را فارسي انتخاب كردم اما بازم نشد
:41:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.