مشاهده نسخه کامل
: انتخاب بهترین آلبوم سال 90
سلام
در این تاپیک میتونید به بهترین آلبوم های منتشر شده در سال 90 رای بدید.
نظرسنجی از بین آلبوم های مجاز داخلی هست.
.
آلبوم هایی که احتمال رای آوردنشون بیشتر بود، جزء گزینه ها قرار گرفتن.
اگر آلبوم مورد نظر شما چزء گزینه های نظرسنجی نیست، اون رو نام ببرید!
.
آلبوم های گروهی، بی کلام و مرتبط با سبک سنتی رو در نظرسنجی قرار ندادیم.
.
نظرسنجی تا پایان اردیبهشت ماه باز هست.
با تشکر، تیم مدیریت انجمن موسیقی
نمیدونم پست دادن تو این تاپیک آزاده یا نه :31:
من به اینا رای دادم :
پـــــــــــــرچــــــــم ســــــــــفــــــــیــد :40:
شـــــــــلــــــــــــــ ــیـــــــــــــــــــــک ـــــــــــــــــــــــ :31:
کــــــــــــولــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــاکــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــ :31:
Eblis 2011
13-03-2012, 23:23
هیچ کدوم - به زور علی اصحابی
Masoud-Susa
13-03-2012, 23:35
من هم بـه تـرتیـب اولـویت بـه ایـن آلبوم ها رای دادم:
1- پرچم سفید
2-خـاطرات گمشده
3-منـو رها کن
4-تـصمیـم
5-قلـب یخی
6-دیـگه مشکی نمی پوشم
هیچ کدوم - به زور علی اصحابی
مطمـئنی؟!! ولـی بـه تصمیم رای دادی ها !!یـه نگاه بـه نتایـج نظرسنجی بنداز ! :31:
Eblis 2011
13-03-2012, 23:37
گفتم که هیچ کدوم
همینجوری یکیو انتخاب کردم
از 10 تا ترک هر آلبوم یکیش هم خوب پیدا نمیشد
گفتم که هیچ کدوم
همینجوری یکیو انتخاب کردم
از 10 تا ترک هر آلبوم یکیش هم خوب پیدا نمیشد
خوب گوش ندادی وگرنه پیدا میشه :46:
Eblis 2011
13-03-2012, 23:42
شاید انتظارات شما رو برآورده کنه اما به اینا میشه گفت خواننده
واقعا آخر ساده لوحیه این آهنگ ها رو گوش کنی
شاید انتظارات شما رو برآورده کنه اما به اینا میشه گفت خواننده
اگه با یه بار گوش دادن یا کمتر از یه بار داری نظر میدی که نظرتو قبول ندارم :31::20:
اما اگه واقعا گوش دادی و به قول خودت انتظاراتت رو برآورده نکرده برمیگرده به سلیقه ت و نپسندیدی :40: و در این صورت نظرت رو قبول دارم :40:
به هر حال هر کسی سلیقه ای داره ... :11:
Eblis 2011
13-03-2012, 23:50
30 ثانیه از یه آهنگ رو گوش بدم متوجه میشم به مزاجم میخوره یا نه
نیازی به یک دور و دو دور نیست
30 ثانیه از یه آهنگ رو گوش بدم متوجه میشم به مزاجم میخوره یا نه
نیازی به یک دور و دو دور نیست
پس مشکل از مزاجته :16::16::31:
داداش شوخی کردمو :40::40::25::11:
شبت بخیر جیگر :40::11:
AlexMercer
13-03-2012, 23:56
انچنان البوم های شاخی نیومد. از هر البوم نهایتا 3 اهنگ خوب بود بقیش در پیت.
خیلی از خواننده ها مثل چاوشی و رضا یزدانی حتی پسرفت داشتن.
در کل من منو رها کن رو به خاطر شعر های روزبه انتخاب کردم.
Hamid Hamid
14-03-2012, 01:05
سلام ...
خب من به 3 خواننده ي مورد علاقم راي دادم كه تا الان هم به ترتيب با 6 و 7 و 8 راي بيشترين راي رو به خودشون اختصاص دادن ( فريدون _ چاووشي _ يزداني )
اين 3 آلبوم خيلي كاراي خوبي بودش ...
آلبوم فريدون آسرايي كه بدون اغراق اكثر آهنگ هاش رو دوست داشتم و فقط يكي 2 كارش زياد جالب نبود ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آلبوم چاووشي رو هم دوست داشتم ... نسبت به آلبوم قبليش بهتر بودش منتها 2-3 تا آهنگش قوي تر از بقه بودن.
آلبوم رضا يزداني هم خيلي آهنگ داشت : دی
همه ي كارهاش رو دوست داشتم بجز 3-4 مورد ... بقيه هم عالي بودن و يه آلبوم راك خيلي خوب رو شنيديم.
موفق باشيد
چرا بعضی آلبوم های معروف و مجاز سال تو نظر سنجی نبود؟؟؟ مثل :
زندگی من - بابک جهانبخش
میلاد عشق - سعید پور سعید
دلصدا
مرغ خوشخوان - شجریان
خاص
و...
من آلبوم خاص و میلاد عشق را خیلی دوست میدارم اما متاسفانه تو گزینه ها نبود!
به هر حال مجبور شدم رای بدم اصفهانی
والا دیدم محمد اصفهانی رای نداره و خیلی گناه داره
گفتم یه رای هم ایشون داشته باشه.
دوستان لطفاً یه نظرسنجی هم واسه بدترین آلبوم سال بزارید اما گزینه ها دیگه ناقص نباشه.
Alireza_SA
14-03-2012, 08:14
آرای من پرچم سفید و ساعت فراموشی و خاطرات گمشده
و با یه کم تخفیف کولاک و مدارا ...
:11:
MCSE MAN
14-03-2012, 11:18
به ترتيب:
1. پرچم سفيد (چاوشي)
2. كولاك ( اصحابي)
3. تصميم (لهراسبي)
فكر نميكردم آلبوم اصحابي به اين خوبي در بياد
ramin1988
14-03-2012, 11:22
رای آوردن رضا یزدانی یه کم واسم عجیب بود ..... ولی نظرهمه محترمه :46:
نظر من فریدون ...... ولی امسال اصلا آلبوم شاخ و خفی نداشتیم .... !
میلاد عشق - سعید پور سعید
راس میگه میلاد عشق سعید فوق العاده بود :40::40:
آسون وداع کردم باهات با اینکه میمردم برات
کاشکی نمیزاشتم بری کاشکی میفتادم به پات :45:
فكر نميكردم آلبوم اصحابي به اين خوبي در بياد
خداییش به لطف کوشان حداد بود :31:
جای تعجب داره چرا کسی شلیکو دوس نداشت :9:
Altairezio
14-03-2012, 11:33
ولی از همه بهتر پرچم سفید بود.:8::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:
MOHAMMAD2010
14-03-2012, 13:20
فقط پرچم سفید _ محسن چاوشی
Hamid Hamid
14-03-2012, 13:51
رای آوردن رضا یزدانی یه کم واسم عجیب بود ..... ولی نظرهمه محترمه :46:
چطور عجيبه؟
يعني آلبوم ضعيفي بودش؟ از چه لحاظ؟ از نظر موسيقي ؟ شعر ؟
البته من فكر ميكنم شما سليقت به اين آلبوم نزديك نبوده ... درسته؟
از نظر من كه اين سبك رو دوست دارم ( راك ) آلبوم قوي و خوبي بودش ... اشعارش هم خيلي جالب و نو بودن.
نظر شما هم محترم.
ولي فريدون رو باهات هم عقيدم ... به نظر من بهترين بودش ( طبق سليقه ي من )
king of the kings
14-03-2012, 14:00
1. محسن چاووشی ... پرچم سفید
2. شهرام شکوهی .... مدارا
3. محمد اصفهانی ...... بی واژه
4. مازیار فلاحی ... قلب یخی
5. رضا صادقی ... مشکی نمی پوشم
yas_6969
14-03-2012, 14:14
به ترتیب نمیگم ولی اینا خوب بود
زضا یزدانی
شهرام شکوهی(سبک جدید و جالبی بود و صدای خیلی زیبایی داره)
محسن چاوشی
مهدی یراحی
اگه سیروان امسال میداد بی شک بهترین و قوی ترین آلبوم میشد
ramin1988
14-03-2012, 14:15
چطور عجيبه؟
يعني آلبوم ضعيفي بودش؟ از چه لحاظ؟ از نظر موسيقي ؟ شعر ؟
از نظر من كه اين سبك رو دوست دارم ( راك ) آلبوم قوي و خوبي بودش ... اشعارش هم خيلي جالب و نو بودن.
نظر شما هم محترم.
ولي فريدون رو باهات هم عقيدم ... به نظر من بهترين بودش ( طبق سليقه ي من )
نه من اصلا منظورم این نبود که ضعیف بوده ..... منظورم این بود که فکر نمیکردم سبک راک اینقدر طرفدار داشته باشه ..... اصلا منظورم این نبود که چرا تو نظرسنجی هست یا اینکه آهنگاش بد بوده :11:
bahador2009
14-03-2012, 15:28
نه دوستان خودمونیم ،میدونم هر کسی نظری داره و نظر هر شخص با کس دیگه فرق میکنه. ولی به خداصدای محسن چاووشی قشنگ نیست و هرکسی هم که دور و ور منه اینو تایید میکنه ولی نمیدونمچجوری این همه فن داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Eblis 2011
14-03-2012, 17:58
نه دوستان خودمونیم ،میدونم هر کسی نظری داره و نظر هر شخص با کس دیگه فرق میکنه. ولی به خداصدای محسن چاووشی قشنگ نیست و هرکسی هم که دور و ور منه اینو تایید میکنه ولی نمیدونمچجوری این همه فن داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخ قربون این حرف برم من
منم همین نظرو دارم . . . . اصلا قشنگ نیست و اصلا حس نمیده آهنگاش به آدم . . . منم موندم چطور این همه طرفدار داره
دوستان این تاپیک برای انتخاب بهترین آلبوم سال 90 است، نه توهین و تخریب سایر خوانندهها و آلبومها :20:
ممنون میشم به آرا و سلایق دیگران احترام بگذارید !
خدا رو شکر نظرسنجی عمومی هم هست و کاملاً مشخصه چه کسانی به کدام گزینهها رأی دادن :11:
voroojak-mva
14-03-2012, 18:17
البته این بیشتر انتخاب پرطرفدارترین خواننده س ، تا بهترین آلبوم !
رضا یزدانی واقعا آهنگاش قشنگه.
من واسه حمایت آلبومشو خریدم ولی باورت میشه بگم تا الان یه دور کامل گوش ندادم :31::31::31::31::31:
آلبوم رضا صادقیم همینطور :27:
ولی به خداصدای محسن چاووشی قشنگه و هرکسی هم که دور و ور منه اینو تایید میکنه :31:
Eblis 2011
14-03-2012, 18:37
من واسه حمایت آلبومشو خریدم ولی باورت میشه بگم تا الان یه دور کامل گوش ندادم :31::31::31::31::31:
ولی به خداصدای محسن چاووشی قشنگه و هرکسی هم که دور و ور منه اینو تایید میکنه :31:
این حرکت یعنی چی الان ؟
اول از همه فریدون که واقعا از نظر من صدای عالی داره
بعد البوم محسن چاوشی ومهدی یراحی
voroojak-mva
14-03-2012, 18:49
مگه چاوشی تا حالا کنسرت داده که کسی ببینه صداش قشنگه یا نه ؟! :31:
مگه چاوشی تا حالا کنسرت داده که کسی ببینه صداش قشنگه یا نه ؟!
دوباره بحث صدا رو مطرح کرد :31:
اینجا بحث نمیکنم اگه خواستی بیا تو خود تاپیک. :21:
Eblis 2011
14-03-2012, 19:05
مکان دعوا رو هم به ما بگید تا ما هم بیایم دعوا :31:
MCSE MAN
14-03-2012, 19:05
دوست عزيز اطراف منم يه سري افراد هستن كه از صداي چاوشي خوششون نمياد ولي كم هم نيستن كسايي كه دوست دارن صداشو. خيليا از صداي رضا يزداني هم خوششون نمياد (البته من جز اون دسته نيستم :31: )
كلا سليقه اس ديگه كاريش نميشه كرد. به زور نميشه كاري كرد كه كسي دوست داشته باشه يا نداشته باشه
مگه چاوشی تا حالا کنسرت داده که کسی ببینه صداش قشنگه یا نه ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داداش اصلا به فرض محال صداش افكت باشه، ما همين صداي با افكت رو دوست داريم و منظورمون همين صداشه :31:
دوستان اين همه خواننده تو اين نظرسنجي هست، هرازگاهي به اونا هم گير بديد راه دوري نميره :27:
voroojak-mva
14-03-2012, 19:12
دوست عزيز اطراف منم يه سري افراد هستن كه از صداي چاوشي خوششون نمياد ولي كم هم نيستن كسايي كه دوست دارن صداشو. خيليا از صداي رضا يزداني هم خوششون نمياد (البته من جز اون دسته نيستم :31: )
كلا سليقه اس ديگه كاريش نميشه كرد. به زور نميشه كاري كرد كه كسي دوست داشته باشه يا نداشته باشه
داداش اصلا به فرض محال صداش افكت باشه، ما همين صداي با افكت رو دوست داريم و منظورمون همين صداشه :31:
دوستان اين همه خواننده تو اين نظرسنجي هست، هرازگاهي به اونا هم گير بديد راه دوري نميره :27:
درسته ... به هر حال سلیقه س !
ولی ای کاش دوستان به جای سلیقه ای نظر دادن ، حرفه ای نظر میدادن ... :20:
MCSE MAN
14-03-2012, 19:47
درسته ... به هر حال سلیقه س !
ولی ای کاش دوستان به جای سلیقه ای نظر دادن ، حرفه ای نظر میدادن ... :20:
دوست عزيز همه كه نميتونن حرفه اي باشن وگرنه همه يا خواننده و موزيسين بودن يا منتقد
در ضمن فكر نميكنم اينجا به جز تك و توكي از بچه ها، بقيه اونقدر دانشش رو داشته باشن كه بتونن حرفه اي نظر بدن
حالا ايشالا از اين به بعد دوستان به چاوشي راي ندن كه نظراتشون حرفه اي باشه!
Eblis 2011
14-03-2012, 19:59
حالا ايشالا از اين به بعد دوستان به چاوشي راي ندن كه نظراتشون حرفه اي باشه!
رفیق با این تیکه انداختنت داری بحثو به چالش میکشی !!!!!!!!
هر کی یه جوریه دیگه . . . سعی کنید نظرات خودتونو به کسی تحمیل نکنید . . . سلایق متفاوته . . . یکی چای داغ دوس داره یکی خنک یکی پررنگ میخوره یکی کم رنگ . . . خلاصه هر کی یه نظری داره
به نظر شخصی خودم چاووشی nice نمی خونه . . .
دست دوستان درد نکنه بابت نظر سنجی!!
در کل میشه گفت آلبومی که به طور کامل خوب بوده باشه نیومد حتی از خواننده های معروف!!!
ولی خوب خیلی از ترکاشون قابل پسند بود!!!
من بیشترین ترکارو از آلبوم فریدون و علی لهراسبی انتخاب کردم!!!
MCSE MAN
14-03-2012, 20:18
رفیق با این تیکه انداختنت داری بحثو به چالش میکشی !!!!!!!!
هر کی یه جوریه دیگه . . . سعی کنید نظرات خودتونو به کسی تحمیل نکنید . . . سلایق متفاوته . . . یکی چای داغ دوس داره یکی خنک یکی پررنگ میخوره یکی کم رنگ . . . خلاصه هر کی یه نظری داره
به نظر شخصی خودم چاووشی nice نمی خونه . . .
دوست من اين شما بوديد كه هم اينجا و هم تو نظرسنجي تاپيك پرچم سفيد كه حتي گوشش هم نكرده بوديد اومديد به چالش كشيديد همه چيزو ها :31:
ولي با اين حال تا آلان جواب نداده بودم
دقيقا منم با اون قسمتي كه bold كردم موافقم. تو چند پست قبلي هم همين رو گفته بودم
دوست عزيز اطراف منم يه سري افراد هستن كه از صداي چاوشي خوششون نمياد ولي كم هم نيستن كسايي كه دوست دارن صداشو. خيليا از صداي رضا يزداني هم خوششون نمياد (البته من جز اون دسته نيستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
كلا سليقه اس ديگه كاريش نميشه كرد. به زور نميشه كاري كرد كه كسي دوست داشته باشه يا نداشته باشهخلاصه نظر همه دوستان براي من محترمه. مشكلي هم با كسي نداشتم و ندارم و اميدوارم شما هم از من ناراحت نشده باشيد:10:
به اميد پيشرفت موسيقي ايران
ولی ای کاش دوستان به جای سلیقه ای نظر دادن ، حرفه ای نظر میدادن ...
فهمیدیم شما حرفه ای هستی و سطح موسیقیت از بقیه بالاتره :31:
آخه چه ربطی به حرفه ای داره !
این کاملا یه بحث سلیقه ایه...ممکنه شما یه خوونده ی خیلی حرفه ای بگی که من اصلا با صداش حال نکنم و دوست نداشته باشم.
مثال میزنم ... مثلا ابی ... نمیدونم چقد قبولش داری ولی خیلیا با صداش زندگی میکنن و من اصلا نمیتونم گوش بدم :2:
رضـــــا :46:
واقــعـا مــن مـونـدم رو چـه حـســابی میگــین پســرفــت داشــتـه ! به نــظـر مــن ســاعــت فـرامـوشی قــابـل مقــایسـه اصــلا نـبـود بــا ساعــت 25 ! چــه از نظـر مـوزیـک چــه از نــظر میـکس و
مــســتر چــه از نـظـر صــدا !
اوج آلــبـوم هــم هـمــون آهــنـگ چــمـدون بـود... مــن کــه پــکـیدم :دی
Alireza_SA
14-03-2012, 21:25
منم نگران رضا یزدانی هستم که نتونه آلبوم بعدی به پیشرفتش ادامه بده (یعنی نذارن و به حداقل خواسته هاش هم مجوز ندن) ...
مساله مجوز خیلی مشکل بزرگی هست برای راک کشورمون ...
voroojak-mva
14-03-2012, 21:38
فهمیدیم شما حرفه ای هستی و سطح موسیقیت از بقیه بالاتره :31:
آخه چه ربطی به حرفه ای داره !
این کاملا یه بحث سلیقه ایه...ممکنه شما یه خوونده ی خیلی حرفه ای بگی که من اصلا با صداش حال نکنم و دوست نداشته باشم.
مثال میزنم ... مثلا ابی ... نمیدونم چقد قبولش داری ولی خیلیا با صداش زندگی میکنن و من اصلا نمیتونم گوش بدم :2:
دوست عزیز !
هدف این تاپیک انتخاب بهترین آلبوم ساله ، نتیجه باید یه چیز معقول باشه ، لزوماً پرطرفدارترین خواننده همیشه همه ی آلبوم هاش بهترین نیست ...
بعضی از همین دوستانی که خیلی محکم از آلبوم پرچم سفید حمایت می کنن ، در اعتراض به منتقدین آلبوم گفتن : آلبوم رو توی دو روز نقد کردن ... !
و جالبه که خودشون توی همین دو روز اعتقاد پیدا کردن که این آلبوم ، بهترین آلبوم ساله !
من دشمن چاوشی نیستم ، خیلی هم دوسش دارم ، با خیلی از آهنگاش هم زندگی کردم ...
ولی وقتی میگم حرفه ای باشیم ، نه این که موزیسین باشیم ! یعنی احساسی رفتار نکنیم ، به دور از تعصب روی یک خواننده ی خاص ، بهترین آلبوم سال رو انتخاب کنیم ... :10:
yoosef_st
14-03-2012, 22:02
بهترین آلبوم سال نود مطمئنا و بدون هیچ شکی
آلبوم "شناسنامه" از کامران هومن بوده
و زیباترین آهنگ سال نود هم بدون هیچ حرفی و شکی
"وقتی کسی رو دوست داری" از همون آلبوم بوده
نمیدونم چرا بر عکس پارسال مهران آلبومهای خارجی رو توی نظرسنجی نذاشته
چرا؟؟؟؟
اما از اینها "دیگه مشکی نمیپوشم" از رضا صادقی و
پرچم سفید از محسن چاووشی از بقیه بهتر بود
================
در ضمن، جهت جلوگیری از بحثهای بیهوده
دوستانی که آلبوم کامران هومن رو گوش ندادن لطفا قبل از هر گونه تایپی برن گوش کنن
بعد صحبت کنن.
ممنون
Eblis 2011
14-03-2012, 22:04
میشه لینک آهنگ رو لطف کنی ما هم فیض ببریم
متاسفانه همه از روی تعصبشون رای میدن و هیچکس از روی منطق رای نمیده......
Eblis 2011
14-03-2012, 22:14
متاسفانه همه از روی تعصبشون رای میدن و هیچکس از روی منطق رای نمیده......
خب شما که میگی از روی تعصب رای میدن اگه بخوایم از روی منطق رای بدیم باید بزنیم چاوشی پرچم سفید ؟؟؟؟؟؟
لزوماً پرطرفدارترین خواننده همیشه همه ی آلبوم هاش بهترین نیست ...
خب منم با این حرفت کاملا موافقم.
من خودمم همیشه بدون تعصب قضاوت کردم، مثلا آلبوم امسال مهدی یراحی رو خیلی دوس داشتم ولی بهش رای ندادم.
ولی این که ببینیم مثلا آلبوم چاووشی تا الان 30 تا رای اورده بگیم همه از روی تعصب بوده درست نیس.
فک کنم بهتره دیگه این بحث رو ادامه ندیم :20:
MOHAMMAD2010
14-03-2012, 22:52
ولی این که ببینیم مثلا آلبوم چاووشی تا الان 30 تا رای اورده بگیم همه از روی تعصب بوده درست نیس.
دقیقا
خداوکیلی من هر آلبومی که گوش کردم زیاد باهاش حال نکردم ولی وقتی آلبوم محسن اومد واقعا لذت بردم
Hamid Hamid
14-03-2012, 23:10
مثال میزنم ... مثلا ابی ... نمیدونم چقد قبولش داری ولی خیلیا با صداش زندگی میکنن و من اصلا نمیتونم گوش بدم مجيد عزيز ...
نمي خوام بحث تاپيك رو منحرف كنم.
اولا بگم كه ابي خواننده ي درجه 1 و خيلي مورد علاقه ي من نيستش ( مثل صاحب آواتارم و فرهاد مهراد و فريدون فروغي و ... ) اما از لحاظ صدا و تكنيك خوانندگي ابي خيلي قوي هستش بهتريني كه من ميشناسم در بين كسايي كه الان در قيد حيات هستن ... صداش قدرت زيادي رو داره. ابي اگه خواننده ي ضعيف و بدي بودش بهترين آهنگسازان تاريخ موسيقي ايران از جمله مرحوم بابك بيات / محمد شمس / سياوش قميشي و آقاي حسن شماعي زاده ( توجه كنيد آهنگسازي ايشون نه خوانندگي ) با اين آقا كار نميكردند. ابي سهم بزرگي در موسيقي پاپ ايران و جدا شندش از اون سبك قديمي و از مد افتاده داشته ...
هرچند من از لحاظ شخصيت زياد قبولش ندارم اما هنرمند رو با صدا و هنرش ميشناسن. و ايشون هنرمندي خوب با صداي استثنايي هستند.
البته من به سليقه ي شما احترام ميزارم ... اما از لحاظ حرفه اي و الفباي خوانندگي ابي كارش خيلي درسته ( به گفته ي من نه ... به گفته ي اهل موسيقي )
:20:
به نظرم شهرام شکوهی فوق العاده بود :40:
مازیار فلاحی هم عـــالی :)
محمد اصفهانی هم بدک نبود!
بقیه رو دانلود نکرده بودم... یا خوشم نیمده بود ازشون.
موسیقی کاملا" سلیقه ای هست....
Ali_softcenter
14-03-2012, 23:37
به نظرم چون بعد از انتشار آلبوم محسن هست..یه مقدار احساساتی رای داده شده.
خب شما که میگی از روی تعصب رای میدن اگه بخوایم از روی منطق رای بدیم باید بزنیم چاوشی پرچم سفید ؟؟؟؟؟؟
نه دوست من ؛ مثلا آلبوم فرزاد فرزین چرا الان باید 6 تا رای داشته باشه ؟
به نظر من خیلی از پرچم سفید سر تر بود....
معلومه که نظر سنجیه با تعصب همین میشه....
مجيد عزيز ...
نمي خوام بحث تاپيك رو منحرف كنم.
اولا بگم كه ابي خواننده ي درجه 1 و خيلي مورد علاقه ي من نيستش ( مثل صاحب آواتارم و فرهاد مهراد و فريدون فروغي و ... ) اما از لحاظ صدا و تكنيك خوانندگي ابي خيلي قوي هستش بهتريني كه من ميشناسم در بين كسايي كه الان در قيد حيات هستن ... صداش قدرت زيادي رو داره. ابي اگه خواننده ي ضعيف و بدي بودش بهترين آهنگسازان تاريخ موسيقي ايران از جمله مرحوم بابك بيات / محمد شمس / سياوش قميشي و آقاي حسن شماعي زاده ( توجه كنيد آهنگسازي ايشون نه خوانندگي ) با اين آقا كار نميكردند. ابي سهم بزرگي در موسيقي پاپ ايران و جدا شندش از اون سبك قديمي و از مد افتاده داشته ...
هرچند من از لحاظ شخصيت زياد قبولش ندارم اما هنرمند رو با صدا و هنرش ميشناسن. و ايشون هنرمندي خوب با صداي استثنايي هستند.
البته من به سليقه ي شما احترام ميزارم ... اما از لحاظ حرفه اي و الفباي خوانندگي ابي كارش خيلي درسته ( به گفته ي من نه ... به گفته ي اهل موسيقي )
درسته دوست عزیز حق با شماس.
من که نگفتم ابی خوننده ی بدیه یا از نظر هنری ضعیفه.
توی قدرت صدای ابی و قدرت کار و هنریش واقعا شکی نیست اما مثلا من صداشو دوس ندارم و نمیتونم با صداش ارتباط برقرار کنم ! :31:
از اون ورم یکی مثل محسن چاووشی شاید به نظر شما از نظر هنری قوی نباشه اما من صداشو دوس دارم و با کاراشو میپسندم البته اگه قشنگ باشه :20:
بنابراین شما فرض کن توی یه نظر سنجی اسم ابی و محسن بیاد، خب مسلمه که من به محسن رای میدم چون به سلیقه م بیشتر میخوره و احساس ترانه هاش رو بیشتر درک میکنم، بیشتر با صداش ارتباط برقرار میکنم. :11:
قبول دارم آلبوم فرزادم واقعا عالی بود.
مخصوصا تنظیمای کوشان حداد که آلبوم رو خیلی زیباتر کرده.
اما بازم این برمیگرده به سلیقه نه تعصب.
خیلیا شاید اصلا صدای فرزادو دوس نداشته باشن چه برسه به اینکه بخوان به آهنگاش گوش بدن.
مثلا آلبوم رضا صادقی 6 تا رای اورده حالا بیایم بگیم چرا 6 تا رای اورده باید بیشتر بیاره.
خب سلیقه ها مختلفه.
من آلبوم رضا صادقیم خریدم اما اصلا نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم و حتی یه بارم کامل آلبومش رو گوش ندادم !
ولی خب تو اینکه آلبوم خوبیه و خیلیا دوس دارن شکی ندارم.
بلاخره سلیقه ها متفاوته و هر کس به خوننده ی محبوب خودش رای میده.
زیاد خوب نیس بگیم همه ش از روی تعصبه :20:
Ali_softcenter
15-03-2012, 00:19
فرزاد فرزین؟ :18:
نگید تو رو خدا!
فوق ضعیف بود آلبوم شلیک..
آلبوم چاووشی اگه از 10 7 بگیره..آلبوم فرزین از 10 4 هم به زور میگیره!
با هیچکدوم حال نمیکنم ولی فریدون اسرایی قوی تر بود کارش به نظرم
دوستان ... این همه بحث برای چیــــه آخه؟
تورو خدا بس کنید! تو دنیای واقعی به آدم فشار میارن .. میاد تو دنیای مجازی میخواد تلافی کنه :13:
موسیقی و فیلم چیزهایی هستن که کاملا سلیقه ای هستن! 100% سلیقه ای هستن!
یکی خوشش میاد یکی خوشش نمیاد! یکی محسن چاوشی حال میکنه ... یکی جواد یساری!
بحث کردن نداره! اصن چاوشی پول داده بهش رای بدن! اصن کوروش تقلب کرده :دی
بس کنید عزیزانم .... گور پدر تعصب و .... :) آهنگتون رو گوش کردین ... به آلبومش رای بدین ... لذت ببرید از نعمت موسیقی :40:
hamijoon
15-03-2012, 10:08
بـــه نظر من شهرام شكوهي خيلي آلبومش قشنگ بود .
فكر كنم تنها آلبوم داخل ايران بوده كه من از همه آهنگاش خوشم اومده
دمش گرم :40:
Aria1997
15-03-2012, 10:09
به نظرم چون بعد از انتشار آلبوم محسن هست..یه مقدار احساساتی رای داده شده.
واقعا !
باهات موافقم
از اون وقتی که طرفدارهای محسن چاوشی اون کارارو با آهنگ سیروان کردن متنفر شدم
این کارا همش بچه بازیه !
نقل قوا ازم نگیرید جواب نمیدم :31:
شهرام شکوهی به نظرم یه سبک جدید و جذاب بود خیلی خوشم اومد
مازیار هم که مثل همیشه عالی :40:
شلیک هم خوب بود ولی عالی نبود!
بنده خدا این مهدی مدرس :27:
اینقدر اتوبان مدرس شمال ، سر پل صدر ترافیکه ، کسی دل خوش نداره : )) =))
قبل از هر سخنی, تشکر ویژه از تیم مدیریتی و بچه های فعال انجمن موسیقی :40:
من هنوز وقت نکردم پرچم سفید رو گوش کنم, و مطمئنا اگرم گوش کنم باز نمیتونم به عنوان بهترین انتخابش کنم.
البته سوتفاهم نشه, من نه تنها مشکلی با چاوشی ندارم بلکه خیلیم دوستش دارم, هنوز هم دارم حریص رو گوش
میکنم و اصلا تکراری نمیشه. همیشه شعر,موسیقی و حسه آهنگاهاش رو دوست داشتم. ولی به دلایلی که نمیشه
در موردش حرف زد چون فکر کنم ظرفیتش هنوز وجود نداره, هیچوقت شماره یکم نبوده.
نکته دیگه که در واقع یه انتقاده, چرا نظرسنجی مولتی آپشنه؟ اگه میشد فقط یک آلبوم انتخاب کرد بهتر بود.
به هر حال, من به شدت بین انتخاب مدارا و ساعت فراموشی گیر کردم :31:
این دوتا رو انتخاب کردم چون به نظر من کاملترینها بودن, کامل از نظر من یعنی تمام ترکهای آلبوم حرفی برای گفتن داشته باشند.
شعر, آهنگ و تنظیم ها در سطح بالایی یاشند. تو آلبوم های سال قبل بودند مواردی که بالا پایین زیاد داشتند, یکنواختی کمتر دیده
میشد. مثلا چندتا آهنگ خوب و چندتا آهنگ داشتند که تو کوچه بغلی بودند!
در آخر چون انتخاب مولتی آپشنه و مجبور نیستم فقط یکی انتخاب کنم به مدارا و ساعت فراموشی رای دادم, ولی اگه فقط حق انتخاب
یکی رو داشتم (که البته اینجوری پرهیجان تر بود) فکر میکنم احتمالا مدارا رو انتخاب میکردم چون واقعا به مزاجم جور بود.
شعرهای واقعا قشنگی داره, تم آهنگهای آلبوم یکنواخته, موزیک دلنشین با بیسه گیتار (که سازه اصلی منم هست) و البته
قدرت خوانندگی شهرام شکوهی و همه اینها یه علاوه یک سلاح مخفی که واقعا تو کمتر خواننده ایرانی دیدم قدرت قصه گویی
شکوهیه که باعث شد من مدارا رو بیشتر بپسندم.
با تشکر
MOHAMMAD2010
15-03-2012, 12:34
یه حرفایی میزنین که آدم نمیدونه چی بگه ! :41:
یه حرفایی میزنین که آدم نمیدونه چی بگه ! :41:
به نظر شما پرچم سفید بهتر از حریصه !؟
MOHAMMAD2010
15-03-2012, 12:42
به نظر شما پرچم سفید بهتر از حریصه !؟
به نظر شخصی من آره ولی شاید خیلی ها باهاش موافق نباشن !
ولی اصلا مقایسه کردن آلبوم ضعیف فرزاد فرزین با پرچم سفید خنده داره !
Altairezio
15-03-2012, 13:47
بچه ها کلا" حریص جای خودش خوبه :40:
پرچم سفید هم جای خودش!:8::40:
Eblis 2011
15-03-2012, 18:45
محسن چاوشی - پرچم سفید 34 رای :|:|
ali_agha1981
15-03-2012, 21:16
در عجبم که آلبوم رضا صادقی چرا اینقدر کم رای آورده..؟؟:19:
به نظر من بهترین آلبوم سال هست...:8:
محسن چاوشی رو دارم گوش میدم...یه چند بار دیگه گوش بدم..نظرم رو میگم...:46:
Zaghan_13
15-03-2012, 22:10
ممنون از تاپیک
همه ی پست ها رو نخوندم هنوز ولی اگه ممکنه لینک دانلود آلبوم ها رو بذارید.
اگه همشون نشد .. پرچم سفید و رضا یزدانی - ساعت فراموشی و فریدون آسرایی - خاطرات گمشده رو بذارید.
اگه خلاف شرع ــه(:31:) توی پروفایلم بذارید.
ممنون خیـــــــــــــــلی:31:
زیاد بی ربط هم به موضوع تاپیک نیست........
به گزارش سه نسل به نقل از مجله ایده آل ، چه كسي فكر ميكرد يك خواننده مشهور به صورت پيامكي از طرفدارانش بخواهد به او راي بدهند؟ به هر حال اين اتفاقات افتاد و در نهايت احسان خواجه اميري در حالي كه رضا صادقي به يك قدمي او رسيده بود اين عنوان را كسب كرد
خواجه امیری هم عالیه.
حداقل از چاوشی 90 بهتره.
بدترین آلبومی که امسال شنیدم پرچم سفید بود.
ای چاوشی ما رو نا امید کردی!
چاوشی هم، چاوشی قدیم!
+ آخه آلبوم به این خوبی رو چرا تو نظر سنجی نزاشنین :
سعید پور سعید رو نمی زارید اونوقت دو تا از عصار میزارین! ظلمه به خدا.
محسن چاوشی - پرچم سفید
نیازی به گفتن نیست
پرچم سفید محسن چاوشی که به گفته اهل فن ضعیف ترین کارش هست چرا اینهمه رای آورده؟
من خودم طرفدار چاوشیم ولی ایشون را مستحق بهترین آلبوم نمی دونم.
والا تعصب هم حدی داره.
اهل فن ؟ :18:
والا تعصب هم حدی داره.
اهل فن لابد تویی ؟ :دی
nafe-bandar
18-03-2012, 12:59
والا تعصب هم حدی داره.
مثلا کی ؟؟
اهل فن رو لیست کن برام...؟:40:
Alireza_SA
18-03-2012, 13:02
اهل فن :27::27::27:
حتما بهمن بابازاده رو میگه:27:
MCSE MAN
18-03-2012, 13:13
والا تعصب هم حدی داره.
اهل فن رو خوب اومدي :27:
به اهل فن سلام برسون بگو كاش يكم انصاف داشتيد:2:
والا دشمني هم حدي داره
Mohammad Yek110
18-03-2012, 14:58
اهل فن رو خوب اومدي :27:
به اهل فن سلام برسون بگو كاش يكم انصاف داشتيد:2:
والا دشمني هم حدي داره
اهل فن غلط کرده !
(ملت بلدن فقط زر بزنن )
اهل فن :27::27::27:
حتما بهمن بابازاده رو میگه:27:
مثلا کی ؟؟
اهل فن رو لیست کن برام...؟:40:
اهل فن لابد تویی ؟ :دی
والا تعصب هم حدی داره.
فکر کنم پونل همون اول جواب رو داد!:27::21:
بنظر من بهترین ها به ترتیب اینا بودن:
کولاک
تصمیم
پرچم سفید
شلیک
دوستان ... این همه بحث برای چیــــه آخه؟
تورو خدا بس کنید! تو دنیای واقعی به آدم فشار میارن .. میاد تو دنیای مجازی میخواد تلافی کنه
موسیقی و فیلم چیزهایی هستن که کاملا سلیقه ای هستن! 100% سلیقه ای هستن!
یکی خوشش میاد یکی خوشش نمیاد! یکی محسن چاوشی حال میکنه ... یکی جواد یساری!
بحث کردن نداره! اصن چاوشی پول داده بهش رای بدن! اصن کوروش تقلب کرده
بس کنید عزیزانم .... گور پدر تعصب و .... آهنگتون رو گوش کردین ... به آلبومش رای بدین ... لذت ببرید از نعمت موسیقی
حرف حق:40:
فکر کنم پونل همون اول جواب رو داد!
بنظر من بهترین ها به ترتیب اینا بودن:
کولاک
تصمیم
پرچم سفید
شلیک
کولاک و تصمیم ؟ :18:
والا تعصب هم حدی داره دوست عزیز :31::21::27:
حرف حق
خوبه خودت سلیقه ای بودن موسیقی رو تایید کردی بعد کساییکه میگن پرچم سفید بهترین آلبومه میگی از روی تعصبه ! :27:
واقعا نمیدونم دلیل اینکه افرادی نمیتونن ببینن به نظر بعضیا پرچم سفید بهترین آلبومه چیه ؟!!!!!!!!!
همه میگن از روی تعصبه !
خب هر کسی یه سلیقه ای داره و یه نظری.
خوبه ما هم بیایم به شماها بگیم از روی تعصب به بقیه آلبوما رای میدید ؟
بهترین آلبوم تصمیم :2:
بازم کولاک یه چیزی قابل تحمل تره.
Mohammad Yek110
18-03-2012, 15:31
کولاک و تصمیم ؟
والا تعصب هم حدی داره دوست عزیز
من طرفدار هیچ خواننده ای جز خواجه امیری و یگانه نیستم
و نظر خودمو گفتم
خوبه خودت سلیقه ای بودن موسیقی رو تایید کردی بعد کساییکه میگن پرچم سفید بهترین آلبومه میگی از روی تعصبه !
سلیقه ایه
ولی نباید وقت یکی میگه من فلان آلبوم رو قبول ندارم ببندینش به بار توهین.سلیقش اینه
مال برخی تعصبیه چون به خاطرش ارزش های انسانی رو زیر پا میذارن
خوبه ما هم بیایم به شماها بگیم از روی تعصب به بقیه آلبوما رای میدید ؟
حالا شما گفتید کولاک و تصمیم خوب نیست.نظرتون اینه.منم نباید به شما توهین کنم .من برای نظر دیگران ارزش و احترام قائلم.به نظرشون توهین نمیکنم چون حقم نیست.سلیقتون اینو میگه.خوبه من و طرفدارای این آلبوما با 6 تا پست یا بیشتر بیایم به شما توهین کنیم و نظرتون رو مسخره کنیم؟نه.
هیچکی نمیتونه سلیقشو تحمیل کنه به دیگران
منم سلیقم اینه که صدای چاوشی بی احساسه و به درد دوبله ی فیلمهای ترسناک میخوره
هیچکی حق نداره به من توهین کنه چون نظرم اینه
هرکی نظری داره.همه که طرفدار چاوشی متولد نشدن
MCSE MAN
18-03-2012, 15:34
خوبه خودت سلیقه ای بودن موسیقی رو تایید کردی بعد کساییکه میگن پرچم سفید بهترین آلبومه میگی از روی تعصبه ! :27:
دقيقا حرفي كه من ميخواستم بگم رو زدي
تو اين تاپيك يه تعريف هاي جديدي از سليقه و تعصب ارائه شده كه به اين صورته:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر اين دوستان انتخاب خودشون و كسايي كه باهاشون موافقن ميشه سليقه ولي انتخاب كسايي كه نظرشون مخالف اون هاست ميشه تعصب
:31:
Mohammad Yek110
18-03-2012, 15:37
از نظر اين دوستان انتخاب خودشون و كسايي كه باهاشون موافقن ميشه سليقه ولي انتخاب كسايي كه نظرشون مخالف اون هاست ميشه تعصب
+
به هم توهین می کنن
سلیقه ایه
ولی نباید وقت یکی میگه من فلان آلبوم رو قبول ندارم ببندینش به بار توهین.سلیقش اینه
والا من تو این تاپیک ندیدم کسی قبول نداشته باشه که پرچم سفید بهترین آلبومه و بقیه ببندنش به بار توهین !
شما اگه سراغ داری بگو ...
ولی بر عکسشو دیدم، هر کی میرسه از راه میگه تعصبی رای دادی که پرچم سفید شده بهترین آلبوم !
حالا شما گفتید کولاک و تصمیم خوب نیست.نظرتون اینه.منم نباید به شما توهین کنم .من برای نظر دیگران ارزش و احترام قائلم.به نظرشون توهین نمیکنم چون حقم نیست.سلیقتون اینو میگه.خوبه من و طرفدارای این آلبوما با 6 تا پست یا بیشتر بیایم به شما توهین کنیم و نظرتون رو مسخره کنیم؟نه.
هیچکی نمیتونه سلیقشو تحمیل کنه به دیگران
من نگفتم خوب نیس !
هر کدوم برای خودشون آلبومای خوبین ولی بهترین آلبوم سال نیستن.
توی آلبوم تصمیم چی بود جز همکاری شادمهر که اونم تنظیمای تکراری کارای شادمهر بود !
چی بود جز تقلید بسیار تابلو علی لهراسبی که میخواست عین شادمهر بخونه ولی واقعا هیچ وقت نمیتونه حس شادمهر رو روی آهنگاش پیاده کنه.
کولاک به نظر من آلبوم بدی نبود. تا قبل از اینکه آلبوم شلیک و پرچم سفید بیاد حرف های زیادی برای گفتن داشت.
اما این دو تا از کولاک سبقت گرفتن.
کلا این بحث به خاطر پست شما که گفتی فک کنم x جوابتونو داد شروع شد بعد میای میگی توهین نکردی :10:
راستی آواتار جدیدت مبارک خیلی گشنگه :31:
منم سلیقم اینه که صدای چاوشی بی احساسه و به درد دوبله ی فیلمهای ترسناک میخوره
هیچکی حق نداره به من توهین کنه چون نظرم اینه
هرکی نظری داره.همه که طرفدار چاوشی متولد نشدن
منم نظر اینم که صدای محسن یگانه خیلی مزخرفه و به درد جیغ زدن میخوره.
هیچکی حق نداره به من توهین کنه چون نظرم اینه.
هرکی نظری داره.همه که طرفدار یگانه متولد نشدن :31::10::40:
Alireza_SA
18-03-2012, 15:57
+
به هم توهین می کنن
ما که توهینی نکردیم اما توهین شد بهمون:5:
نمونش :
جالب اینجاس مدیریت میاد پست های اون طرفی ها رو لایک میزنه:31:
بنازم به این بی طرفی :دی
+
من خودم چند ماه با آلبوم کولاک علی اصحابی و حس قشنگش و
تنظیمای زیبای کوشان حداد تو این آلبوم زندگی کردم :40:
و بهش رای هم دادم ...
همین طور فریدون آسرایی - خاطرات گمشده و
رضا یزدانی - ساعت فراموشی و
شهرام شکوهی - مدارا ...
هر کس چند تا رای میتونسته بده ...
شما که میگید تعصب ...
چرا سایرا آرامون رو نمی بینید؟ چرا فقط چاوشی رو میبینید؟ :دی
MCSE MAN
18-03-2012, 15:58
+
به هم توهین می کنن
دقيقا
پس دوستان نيان بگن چرا آلبومي كه ما دوست نداريم اين همه راي آورده
احترام بذاريد به آرا
قرار نيست به نظرات ديگران كار داشته باشيم كه كي به كدوم آلبوم راي ميده
تو هيچكدوم از پستام هم نگفتم چرا كسي به يزداني و لهراسبي و اصحابي و ... راي ميده
خيلي از دوستان به چاوشي راي ندادن و نظراتشون رو گفتن و خيلي هم براي محترم بوده ولي خيلي از دوستاني كه نظر ميدن فقط قصد كوبيدن چاوشي رو دارن. اصلا چه دليلي داره درباره محسن حرف بزنن. مثلا من از فرزاد فرزين خوشم نمياد ولي تو هيچكدوم از پست هام اينو نگفتم چون دليلي نداره كه بگم
فقط شعار احترام به سليقه داده ميشه.بريد ببينيد چقدر تو اين پست ها عليه چاوشي حرف زدن و كسي جواب نداد ولي طاقت هم حدي داره
هي ميگن چرا بايد اين آلبوم ضعيف انقدر راي بياره! بعد توقع دارن جوابي نشنون. حتما دوست داشتن كه راي دادن ديگه. كسي كه مجبورشون نكرده
يا بدون مدرك ميگن اهل فن گفتن پرچم سفيد ضعيف بوده.
اولا كدوم اهل فن؟؟
دوما نسبت به اين آلبوما گفتن ضعيف بوده؟؟ يعني گفتن بقيه اين آلبوم ها بهتر بوده؟؟
سوما اصلا گفته باشن، خوب بچه ها خوششون اومده و راي دادن به بقيه چه ارتباطي داره؟!
شرمنده پرحرفي كردم. اميدوارم كسي ناراحت نشده باشه از حرفام
Mohammad Yek110
18-03-2012, 17:41
سوما اصلا گفته باشن، خوب بچه ها خوششون اومده و راي دادن به بقيه چه ارتباطي داره؟!
ایشون هم گفته دوست ندارم این البومو
چرا بقیه که بهشون ارتباط نداره(به قول خودتون)باید بیان اینجوری نقل قول بگیرن و جواب بدن؟:41:
به چاوشی رای میدیم حتی اگه سیدی خام بده و توش سرفه کنه فقط چه برسه به شاهکاری مثه پرچم سفید و ...
اگه عطسه کنه یا خمیازه بکشه بازم من بش رای میدم :31::21::11:
MCSE MAN
18-03-2012, 17:56
ایشون هم گفته دوست ندارم این البومو
چرا بقیه که بهشون ارتباط نداره(به قول خودتون)باید بیان اینجوری نقل قول بگیرن و جواب بدن؟:41:
نخير ايشون بدون مدرك گفتن كه اهل فن گفتن كه آلبوم ضعيفيه و همه كسايي كه به پرچم سفيد راي دادن رو متهم به تعصب كردن، بچه ها هم جواب اون قسمت رو دادن. هيچكس نگفت كه چرا ايشون خوششون نيومده
ايشون به نظرات ما توهين كردن كه گفتن از روي تعصب بوده. پس نبايد انتظار داشت جوابي نگيرن
اگه اينجوري باشه منم ميگم هركي به چاوشي راي نداده هيچي حاليش نيست(اين فقط براي مثال بود وگرنه نظر من اين نيست). شما هم حق نداريد اعتراض كنيد چون اين نظر من بوده و بايد بهش احترام بذاريد
بعدشم اينجا قراره هر كسي نظر بده از چه آلبومي خوشش اومده نه اينكه بقيه آلبوما رو بكوبه
خيلي از دوستان گفته بودن كه ما خوشمون نيومده و كسي هم جوابي نداده بود. نمونش خيلي زياده تو اين تاپيك. صفحات رو بخونيد ميبينيد
بهتره اين بحث هم تموم شه ديگه. حرفا به اندازه كافي زده شده
موفق باشيد
Alireza_SA
18-03-2012, 18:08
اینا دوس دارن بگن ما متعصبیم باشه ...
واسه دلخوشی اینا هم که شده میگم اصلا سلطان فوت هم بکنه ضبط کنه بده بیرون ما بهش رای میدیم خوب شد؟؟؟
واقعا بحث تموم شه :19:
eman619rv
18-03-2012, 18:18
امسال زیاد البوم های جالبی نیومد ولی اکثرا هوادار های خودشون رو راضی نگه داشتن
از بین این کار ها 3 کار البوم پرچم سفید خیلی خوب بود با اینکه زیاد از سبک کارهای چاوشی خوشم نمیومد پس واسه همین فقط به پرچم سفید رای دادم
بقیه هم 1-2 کارشون خوب بود ولی واسه یه البوم باید اکثر کارها در یه سطح بالایی باشند که متاسفانه نبود
جای بابک جهانبخش هم تو این لیست خالیه ولی خب اونم خوب بود نه خیلی خوب
nafe-bandar
18-03-2012, 18:48
فقط یه جمله در جواب کسانی که میگن ما از روی تعصب به محسن چاوشی رای میدیم، یعنی به محسن چاوشی رای میدیم نه کارهاش:
اگه می خواستیم از روی تعصب رای بدیم الان هم سنتوری هم پرچم سفید جزو بالاترین ها بودند. اما می بینیم سنتوری جزو پایین ترین هاست...!
در ضمن رای های من شهرام شکوهی و رضا یزدانی هم بودند
در ادامه میشد کولاک و تصمیم از علیــــون هم قرار داد اما تو نظرسنجی نه...
چون به از نظر شخصی بخوای به 5تا آلبوم یک جا + بدی کار جالبی نیست!!
eman619rv
18-03-2012, 19:49
ای بابا من اصلا حواسم به شهرام شکوهی نبود :( اقا یه رای من رو واسه این البوم بینظیر ثبت کنین
واقعا تمام ترک هاش قشنگ بود بی شک بهترین البوم سال بود واقعا خیلی خوب بود ... هر اهنگ البوم با اهنگ دیگه متفاوت بود و ادم اصلا احساس تکراری بودن بهش دست نمیداد و واقعا میشد که همه البوم رو پشت سر هم گوش کرد در حالی که البوم های دیگه مثلا 2 کار متفاوت توش بود و بقیه اش میشد در یک قالب گرفت
دو ساعت نبودم، چه خبر شده اینجا ! : دی
جالب اینجاس مدیریت میاد پست های اون طرفی ها رو لایک میزنه:31:
بنازم به این بی طرفی :دی
از شما بعید بود علیرضا جان ...
من نمیدونم کجای این انجمن نوشته شده استفاده از دکمهی تشکر به معنی تأیید تمام محتویات اون پسته !!
قاعدتاً دلیلی وجود نداره در این باره توضیحی بدم، اما صرفاً جهت اطلاع شما، من در تأیید قسمت دوم اون پست، ازش تشکر کردم، نه قسمت اول ...
+
در مورد این بحث تعصب و این جنجالی که پیش اومد
زدن انگ تعصب به آرای آلبوم پرچم سفید به هیچ وجه مورد قبول شخص من یا مدیریت انجمن نیست، چون همون طوری که دوستمون گفتند، اگه قرار بر تعصب به شخص خواننده بود، آلبوم دیگرش هم باید آرای بالایی کسب میکرد ...
اما برخورد دوستان هم مناسب نبود ...
یه نفر اومده میگه اهل فن گفتن این آلبوم، آلبوم خوبی نیست، شما به جای اینکه با منطق و آرامش بیایید ازش دلیل و مدرک بخواید، بیاحترامی میکنید !
وقتی میگید اهل فن غلط کرده همچین حرفی زده، هیچ تصوری جز "تعصب" به ذهن خوانندهی پست شما نمیرسه!
شما باید خلاف این امر رو ثابت کنید، نه اینکه باعث تقویت این ذهنیت بشید !
اون دوستمون اگه منبع موثق این حرفش رو در پاسخ به شما نیاورد، اعتبار حرفش برای همه مشخص میشه و دیگه حتی نیازی به جواب دادن هم نیست!
خواهش میکنم در واکنشهاتون کمی صبورتر و آرامتر عمل کنید. تا جایی که میتونید از کنار نظرات مخالفتون بگذرید و در صورت نیاز به پاسخگویی هم، به دور از تهاجم و با منطق، پاسخ بدید ...
ممنون میشم این بحث هم خاتمه پیدا کنه :11:
siahkamar
18-03-2012, 20:06
رضا صادقی - دیگه مشکی نمیپوشم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نظر من اینه
خواهش میکنم در واکنشهاتون کمی صبورتر و آرامتر عمل کنید. تا جایی که میتونید از کنار نظرات مخالفتون بگذرید و در صورت نیاز به پاسخگویی هم، به دور از تهاجم و با منطق، پاسخ بدید ...
ما صبور بودیم دیدیم دارن زیادی روی میکنن دیگه قاطی کردیم :27:
Ultimator
19-03-2012, 04:36
واقعا رضا یزدانی تو نظر سنجی باشه و آلبوم دیگه ای حتا یک رای بگیره :18: ؟:دی میدونین چه فشاری به رضا میاد وقتی راک میخونه؟ :دی کلی هم ترک داشت :دی
هرکی بهش رای نمیده یا کلا با سبک زیباش حال نمیکنه یا هنوز نشنیده! باور کنین :دی
خیلی هم بهتر شده از آلبوم های قبلش..
ولی جدا فکر نمیکردم تو Top3 باشه چون آلبومش خاص تره، کم پیش میاد آلبوم راک انقدر خوب در بیاد تو ایران :20:
Alireza_SA
21-03-2012, 18:41
رضا یزدانی و فریدون چه رقابت تنگاتنگی دارن : دی
هی رضا 1 رای جلو میفته و هی باز مساوی میشن :دی
part gah
21-03-2012, 18:58
سلام
دعوا نکنید اول از همه...........برادران خواهشا به اعصاب خودشون مسلط باشن :31:
خوب من این پست و دادم که اینو بگم....
وقتی من خواستم رای بدم آلبوم پرچم و همشو گوش نداده بودم ولی علی رقم اون دو تا ترک خوبی که برای دانلود علی بهم معرفی کرد رفتم به یکی دیگه رای دادم.:31:و تعجب کردم از اینکه چرا پرچم سفید اینقد رای اورده در صورتی که بقیه آلبوم ها هم موردهای خوبی رو داشته....
بعد یاد حرف خودم که همیشه موقع اهنگ گوش کردن به کسی میزنم افتادم.....نو که میاد به بازار کهنه میشه دل آزار ....:31:
یه مسئله خیلی عادی هست که انسان به اهنگی که جدیدتره و تازه شنیده و با حال و هواشم سازگار تر تمایلی بیشتری رو نشون میده....وگرنه کیه که وقتی آهنگ سلام فریدون آسرایی رو میشنوه میخ کوب نشه....:20:
یا هر آلبومی با یه ترک ای که میتونه حرفی واسه گفتن داشته باشه.میتونم بگم من بی طرفانه این مسئله رو میگم رای بالای پرچم میتونه مدیون تر و تازه بودنش باشه....وگرنه میگی نه بزار یه آلبوم دیگه بیاد بیرون همتون میگین نه این یکی یه چیـــــــــز دیگه است....میشناسمتون دیگه.:31:
Zaghan_13
21-03-2012, 22:15
برادرا .. دوستان... موسیقین ها (چی شد؟!:31:)
سه تا آلبوم ازتون خواستیم هاااااااا
لینک دانلود اینا رو پ چ کنین دیگه:
رضا یزدانی - ساعت فراموشی
فریدون آسرایی - خاطرات گمشده
محسن چاوشی - پرچم سفید
ممنون
یا هر آلبومی با یه ترک ای که میتونه حرفی واسه گفتن داشته باشه.میتونم بگم من بی طرفانه این مسئله رو میگم رای بالای پرچم میتونه مدیون تر و تازه بودنش باشه....وگرنه میگی نه بزار یه آلبوم دیگه بیاد بیرون همتون میگین نه این یکی یه چیـــــــــز دیگه است....میشناسمتون دیگه
این حرفا قدیمی شده دیگه یکی دو نفر دیگه هم زدن اینو یکی مثال اورد دیگه خودشم فهمید از رو باد هوا همچین حرفی زده
البوم چاوشی چه یک فروردین بیاد چه 29 اسفند بیاد بهترین البوم ساله
مگه شلیک ده روز قبل پرچم سفید نیومد ؟ پس چرا تو رده های اخره ؟
سال 87 البوم یه شاخه نیلوفر مهر اومد وسط سال نظرسنجی اخر سال بازم اول شد یا 89 حریص که البوم کما 3 ده روز بعدش منتشر شد ولی حریص اول شد کما 3 از اخر اول
این حرفا کاملا خز شده
فیلم یا البومی که بهترینه چه اول سال دیده و شنیده شه چه اخر سال مردم اونقدر عقلشون میرسه که تفکیک کنن کدوم کار بهتره
part gah
23-03-2012, 11:08
این حرفا قدیمی شده دیگه یکی دو نفر دیگه هم زدن اینو یکی مثال اورد دیگه خودشم فهمید از رو باد هوا همچین حرفی زده
مرسی از اینکه خیلی محترمانه نظر تونو دادین.و ممنون بابت احترامی که بهم گذاشتین.
البوم چاوشی چه یک فروردین بیاد چه 29 اسفند بیاد بهترین البوم ساله
ممنون از اینکه نظر تو بدون تعصب در اختیار بقیه من جمله من گذاشتی.
مگه شلیک ده روز قبل پرچم سفید نیومد ؟ پس چرا تو رده های اخره ؟
من قرار نیست علت شکست آلبوم خواننده محبوب شما رو جواب بدم.
سال 87 البوم یه شاخه نیلوفر مهر اومد وسط سال نظرسنجی اخر سال بازم اول شد یا 89 حریص که البوم کما 3 ده روز بعدش منتشر شد ولی حریص اول شد کما 3 از اخر اول
این حرفا کاملا خز شده
من توی حرفام جایی گفتم که آلبوم پرچم سفید آلبوم بدی بوده؟اگه گفتم به منم نشون بدین ؟
فیلم یا البومی که بهترینه چه اول سال دیده و شنیده شه چه اخر سال مردم اونقدر عقلشون میرسه که تفکیک کنن کدوم کار بهتره
اینو قبول دارم و منم توی حرفم هیچ وقت به شعور کسانی که توی این نظر سنجی شرکت کردن توهینی نکردم.
و در اخر نقد کردن قضاوت کردن یک ادم بی طرف و میطلبه اگه دقت کرده باشی توی حرفام اصلا از کسی که بهش رای دادم اسمی نبردم و به قولی منم منم راه ننداختم.
دوم من با کسی که جنبه نقد نداره و از حرفم هر استنباطی که دلش بخواد بکنه حرفی ندارم.اما سکوتم در قبال بی احترامی شما جایز ندونستم و کامنت تونو نقل گرفتم.
شما به هر کی که دوست داری رای بده منم به هر کسی که دوست دارم رای میدم.
حرف من سر چیز دیگه ای بود که متاسفانه شما بد برداشت کردین.
--------------------------------------------------------------------------
پ ن : دوستان کامنت منو بی زحمت دیگه نقل نگیرین .شدیدا از این حرفای مستبدانه ، دو آتیشه طرفداران هر خواننده ای بیزارم.خدا اگه بخواد چند ساله تو وادی هنرم ولی هیچ وقت هنرمندی رو نکوبیدم و نخواهم کوبید.هر هنری رو با طرفدارانش عزیز میدونم.البته طرفدار منصف!
برام جالبه بیشتر بحث ها در مورد خواننده ها همیشه و همه جا در مورد محسن چاووشیه؟
آقا جان بخواین نخواین محسن بین خواننده های ایرانی بیشترین طرفدار رو داره اگر بخواین از روی انصاف هم نظر بدیم کاراش حقیقتا قویه هر چند من خودم مهدی یراحی رو هم دوست دارم و از آلبوم شهرام شکوهی هم خوشم اومد اما محسن برا من یه چیز دیگست چون با صداقت میخونه تا حالا نشده از کاریش خوشم نیاد
باز جای شکرش باقیه دیگه همه بی دلیل و منطق نمیان بگن محسن صداش افکته
در ضمن یکی از مضحک ترین نظراتی که اینجا خوندم اینه که صدای چاوشی بی احساسه تنها کسی که با کاراش میتونه اشک منو درآره محسن چاوشیه [ ... ]
Alireza_SA
23-03-2012, 13:30
این حرفا رو ولش:دی
فریدون 1 رای از رضا جلو زد :دی
من قرار نیست علت شکست آلبوم خواننده محبوب شما رو جواب بدم.
!!!
شما میای حرف خودتم نقض میکنی !
میگی البومایی که اخر سال میاد تلویحا هم پرچم سفید نام بردی گفتی بیشتر رای اوردن من از شما پرسیدم البوم شلیک ( که من اصلا طرفدار خوانندش نیستم که شما میگی خواننده محبوب شما!) که اخرای سال اومد پس چرا رای نیورده با این استدلالی که شما گفتید
Alireza.M67
23-03-2012, 17:48
امسال آلبومی که واقعا از بقیه بهتر باشه نداشتیم ، در کل آلبومهای امسال خیلی مورد توجه من قرار نگرفتن
آلبوم زندگی من از بابک جهانبخش به نظرم از بقیه بهتر بود که توی نظر سنجی نیست .
به سه تا آلبوم مازیار فلاحی و علی لهراسبی و علی اصحابی رای دادم .
آلبوم مهدی یراحی هم خوب بود که یادم رفت بهش رای بدم .
احساسی که دارم ... فرهاد جواهرکلام
silent-assassin
24-03-2012, 22:47
واقعا رضا یزدانی تو نظر سنجی باشه و آلبوم دیگه ای حتا یک رای بگیره :18: ؟:دی میدونین چه فشاری به رضا میاد وقتی راک میخونه؟ :دی کلی هم ترک داشت :دی
هرکی بهش رای نمیده یا کلا با سبک زیباش حال نمیکنه یا هنوز نشنیده! باور کنین :دی
خیلی هم بهتر شده از آلبوم های قبلش..
ولی جدا فکر نمیکردم تو Top3 باشه چون آلبومش خاص تره، کم پیش میاد آلبوم راک انقدر خوب در بیاد تو ایران :20:
سلام
ولی این آلبوم رضا خاص تر از قبلی ها نبودا! به نظرم یه کم عام تر هم شده بود
البته شایدم من بهش عادت کردم ولی خب واقعا کارش خوب بود و ارزش شنیده شدن و تو خاطره ها موندن را داشت
supermax15
24-03-2012, 22:50
سلام
به نظر من هیچ کدام
سلام
ولی این آلبوم رضا خاص تر از قبلی ها نبودا! به نظرم یه کم عام تر هم شده بود
البته شایدم من بهش عادت کردم ولی خب واقعا کارش خوب بود و ارزش شنیده شدن و تو خاطره ها موندن را داشت
سلام علیرضا جان
فکر کنم این قسمت درستتر باشه : دی
البته شایدم من بهش عادت کردم
یه مقایسهی دوباره بکن، شاید نظرت عوض شد
ساعت 25 قطعات پاپش بیشتر از ساعت فراموشی بود، راکش هم بسیار ملایمتر بود ...
میشه گفت تو ساعت فراموشی رضا یزدانی از راک گذشت و به متال رسید ! هم خشونت و عصیان صداش بیش از ساعت 25 بود، هم موسیقیش اعتراضیتر شده بود ... از این نظر نمیشه گفت عامتر شده بود ! چون این خشونت اصلاً عامه پسند نیست ...
البته قبول دارم اشعار عاشقانهی ساعت فراموشی یه خورده زیادی از حد شد ! اما شعر نمیتونه به تنهایی آلبوم رو عامه پسند کنه :دی :11:
(شاید بهتر بود پست رو تو تاپیک خود رضا میدادم : دی)
Hamid Hamid
31-03-2012, 11:21
يه مورد خيلي جالب :
خب تاپيك محسن چاوشي و رضا يزداني كه خيلي وقت هستش به نسبت " فريدون آسرايي " ايجاد شده ... تاپيك فريدون همش 7 تا كامنت داره :31:
اما تو نظرسنجي ميبينيم كه ماشالا با 29 راي نفر دوم هستش ... اين يعني اينكه چرا پس ايشون تاپيك نداشته با اين همه طرفدار؟ :31: حتي به نظرم خيلي قبل تر از اينها و زماني كه انجمن هنوز مفقود نشده بود ميبايست تاپيكش درست ميشد.
در هر صورت كه اين قضيه رو به فال نيك بايد گرفت :20:
NET DOCTOR
05-04-2012, 16:40
يه مورد خيلي جالب :
خب تاپيك محسن چاوشي و رضا يزداني كه خيلي وقت هستش به نسبت " فريدون آسرايي " ايجاد شده ... تاپيك فريدون همش 7 تا كامنت داره :31:
اما تو نظرسنجي ميبينيم كه ماشالا با 29 راي نفر دوم هستش ... اين يعني اينكه چرا پس ايشون تاپيك نداشته با اين همه طرفدار؟ :31: حتي به نظرم خيلي قبل تر از اينها و زماني كه انجمن هنوز مفقود نشده بود ميبايست تاپيكش درست ميشد.
در هر صورت كه اين قضيه رو به فال نيك بايد گرفت :20:
خیلی ممنون!
ما اینیم دیگه!
تاپیک زدیم در حد بنز!
توی پست اول اون تاپیک هم من همین رو گفتم دیگه
دیگه خدا وکیل ستمه که فریدون تاپیک اختصاصی نداشته باشه!!!!
خوشحالم که استقبال شده
-------------------
البته من به هیچکی نمی خوام رای بدم!
چون همگیشون خوبن
دوستم ندارم به همه رای بدم!
آهنگ های خوبی در این آلبوم ها بود(خصوصا آهنگ سرت سلامت رضا صادقی و پرچم سفید محسن چاوشی)
اما از نظر من جای آلبوم زمونه علی تکتا این وسط خالیه
از نظر من این آلبوم که نشان دهنده پیشرفت بسیار خوب علی تکتاست ، بهترین آلبوم ساله
ترکی که بعد از اون ریلیز کرد(غریبه) هم کار فوق العاده ای بود و لذا هم اکنون تاپیک ایشون رو احداث می کنیم! تا از این به بعد این خواننده جوون کشورمون رو بیش از پیش حمایت کنیم
سایر کارهای برگزیده سال 1390 از نظر بنده رو می تونید در اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مشاهده کنید
چرا آلبوم سوءتفاهم رامین بیباک تو این نظر سنجی نیست البوم خیلی قشنگیه:13:
توی آلبوم های پارسال واقعا خوب رو پیدا کردن سخته.
نه اینکه خوب ها زیاد باشن، انقد که فضای موسیقی یه نواخت و یه نواخت تر شده، باید از بین بد و بدتر انتخاب کرد .
من نظرم توی این آلبوم ها
1- منو رها کن . البته خیلی آلبوم کاملی نبود، تنظیم قطعات ترنسش به جز کار سیروان ضعیف بودن.
اما ملودی و ترانه های بسیار خوبی داشت. مخصوصا از نظر ترانه همه ترانه ها خوب بودن . شاید بشه به یک کارش (همیشه عاشقت بودم) نمره متوسط داد. ملودی های خیلی دل نشینی داشت . البته گاهی تکراری بودن اما نه به تکراری بودنٍ بقیه آلبوم هایی که کل ترک هاش رو یک نفر آهنگسازی کرده.
2- پرچم سفید . فقط به خاطر اینکه چند نوآوری ای که چاوشی توی این آلبوم انجام داده بود از انتخاب ترانه ها تا تنظیم ها و تنظیم کننده ها.
3- خاطرات گمشده . اینم به خاطر فریدون و سبک کاریش که همیشه به موسیقی پاپ کمک می کنه . برخلاف 90 % خواننده های پاپ ایران که ادعای آهنگ ساز و تنظیم کننده بودن دارن ولی حتی سواد آکادمیک لازم برای خوندن رو هم ندارن.
اینم بگم کارهای رضا یزدانی رو دوست ندارم اما خیلی کارهای خوب و با کلاسی هستند. رضا یزدانی هم جزو کساییه که بودنشون به سود موسیقیه.
اما آلبوم هایی مثل کولاک یا تصمیم یا مدرس شمال به نظر من حتی نمره قبولی رو هم نمیارن.
توی این لیست جای آلبوم دوباره مسعود امامی خالیه.
به نظر من آلبومی بود که از نظر موسیقی و ترانه کار قابل قبولی بود.
سلام...
با تشکر از همه ی دوستانی که در نظرسنجی شرکت کردند.
با رای شما دوستان، آلبوم های زیر به ترتیب به عنوان بهترین آلبوم های سال 90 انتخاب شدند.
پرچم سفید از محسن چاوشی با کسب 61 رای و 43.57% آراء
...
ساعت فراموشی از رضا یزدانی با کسب 34 رای و 24.29% آراء
...
خاطرات گمشده از فریدون آسرایی با کسب 31 رای و 22.14% آراء
با تشکر مهران...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.