ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با لینوکس مینت

imanpod
13-03-2012, 20:05
سلام . دوستان من لینوکس مینت لیزا dvd 32 bit که بر پایه ی اوبونتو هست رو دانلود کردم ولی بر خلاف cd اش و همینطور بر خلاف اوبونتو ، گزینه ی install inside windows نداره و وقتی توسط Universal-USB-Installer-1.8.8.5 یا startup disk creator نصب شده روی خود dvd لایو مینت میخوام یک فلش دیسک بوتیبل بسازم ، کار رو به درستی انجام میده ولی موقع بوت از طریق فلش ارور میده .
یعنی dvd mint رو نمیتونم مثل اوبونتو روی فلش بوتیبل بریزم و به صورت لایو از روی فلش اجرا کنم ؟

danial_848
13-03-2012, 21:27
سلام . دوستان من لینوکس مینت لیزا dvd 32 bit که بر پایه ی اوبونتو هست رو دانلود کردم ولی بر خلاف cd اش و همینطور بر خلاف اوبونتو ، گزینه ی install inside windows نداره و وقتی توسط Universal-USB-Installer-1.8.8.5 یا startup disk creator نصب شده روی خود dvd لایو مینت میخوام یک فلش دیسک بوتیبل بسازم ، کار رو به درستی انجام میده ولی موقع بوت از طریق فلش ارور میده .
یعنی dvd mint رو نمیتونم مثل اوبونتو روی فلش بوتیبل بریزم و به صورت لایو از روی فلش اجرا کنم ؟

(من خودم اوبنتوکار نیستم) گزینه نصب کنار ویندوز فکر میکنم مختص سی دی ها باشه (در بیشتر توزیع ها هم نیست) همین قابلیت لایو بودن رو هم قبلا دی وی دی ها نداشتن
درباره ساخت فلش زنده، قبلا تجربه مشکلهای عجیب و غریب برخوردم یعنی خیلی بهش تکیه نکنید ((یه حرکت دیگه هم میشه زد: نصب بر روی فلش، که البته مشکلات خودشو داره)
اما درباره اینکه ارور میده، تا ارور رو به طور کامل شرح ندید هیچ کس هیچ کمکی نمیتونه کنه

imanpod
13-03-2012, 22:02
(من خودم اوبنتوکار نیستم) گزینه نصب کنار ویندوز فکر میکنم مختص سی دی ها باشه (در بیشتر توزیع ها هم نیست) همین قابلیت لایو بودن رو هم قبلا دی وی دی ها نداشتن
درباره ساخت فلش زنده، قبلا تجربه مشکلهای عجیب و غریب برخوردم یعنی خیلی بهش تکیه نکنید ((یه حرکت دیگه هم میشه زد: نصب بر روی فلش، که البته مشکلات خودشو داره)
اما درباره اینکه ارور میده، تا ارور رو به طور کامل شرح ندید هیچ کس هیچ کمکی نمیتونه کنه
اصلا کلا خود اوبونتو دردسر و مشکلاتش از مینت کمتره . من مینت رو بیشتر به خاطر کدکهاش ریختم .
در مورد نصب روی فلش ، نرم افزاری سراغ داری ؟ یا خودم باید دستی تغییرات رو با راهنما اعمال کنم ؟

imanpod
14-03-2012, 10:18

اینم اروری که موقع بوت شدن از روی فلش میده :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MrGee
14-03-2012, 13:53
این ارور نشون می ده که syslinux درست نصب نشده، برنامه rmusbprep شاید بتونه یه کاری بکنه.

در ضمن شما با برنامه unetbootin یا دستور dd می تونی مینت رو روی فلش بریزی

imanpod
14-03-2012, 14:45
در ضمن شما با برنامه unetbootin یا دستور dd می تونی مینت رو روی فلش بریزی
متاسفانه آخرین ورژن unetbootin مینت 12 رو پشتیبانی نمیکنه و فقط تا مینت 10 رو ساپورت میکنه . از اینجا دیدم :

در هر صورت ممنون از همه . برم با yumi و چند تا برنامه دیگه تست کنم ببینم چی میشه .

imanpod
14-03-2012, 15:41
دوستان دستتون درد نکنه . با unetbootin تست کردم با اینکه به صورت پیشفرض mint 12 lisa رو پشتیبانی نمیکرد ولی ازش فلش لایو برا ساخت .

danial_848
15-03-2012, 02:49
خوب این حل شد، فقط درباره این سوال:

در مورد نصب روی فلش ، نرم افزاری سراغ داری ؟ یا خودم باید دستی تغییرات رو با راهنما اعمال کنم ؟
نصب روی فلش مثل نصب روی هارددیسکه فرقی نداره. موقع نصب فلش رو به کامپیوتر وصل کنید و مراحل نصب هم دقیقا مثل نصب روی هارددیسکه فقط برای بوت کردن باید یه حرکتهای کوچکی روی تنظیمات بایوس بزنید

imanpod
15-03-2012, 03:00
خوب این حل شد، فقط درباره این سوال:

نصب روی فلش مثل نصب روی هارددیسکه فرقی نداره. موقع نصب فلش رو به کامپیوتر وصل کنید و مراحل نصب هم دقیقا مثل نصب روی هارددیسکه فقط برای بوت کردن باید یه حرکتهای کوچکی روی تنظیمات بایوس بزنید
یعنی اینی که میگی دیگه حالت لایو نداره ؟ راحت روی فلش نصب میشه ؟ یه لینک انگلیسی هم اگه برا راهنما بذاری دستت درد نکنه . چون من نتونستم این کارو بکنم . ولی امروز رو فلشم با استفاده از یه برنامه ی دیگه به اسم Yumi
چند تا سیستم عامل رو به صورت لایو و مولتی بوت ریختم که اینجا کامل توضیح دادم :