ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اساتید بشتابید!ویژوال استودیو دهنمو آسفالت کرد

masooodj67
13-03-2012, 14:25
سلام دوستان ببخشید عنوانو این شکل نوشتم چند وقتیه مشکلات عجیب غریب دارم با ویژوال استودیو مثلا اینکه وقتی میخام همون فایل سی اس اس پیش ساخته در پلتفرم asp.net web site رو که خودش به طور اتوماتیک میسازه تغییر بدم از من میخاد دوباره اون فایل رو ذخیره کنم و بعد این اجازه رو نمیده عکس رو میزارم تا متوجه بشید.مشکل دوم نیز وقتی که با یوزری غیر از مدیر وارد ویژوال استودیو میشم صفحه وبم رو بدون تغییرات سی اس اس نشون میده که این حالت در یوزر مدیر کاملا درسته و صفحه رو نشون میده ولی اجازه تغییر نمیده.ببخشید وقتتون رو گرفتم

ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

masooodj67
14-03-2012, 22:44
نمی شتابید دوستان !!!! حی علی خیر العمل !!!! ثواب داره ، کارمو راه میندازید

hamednet_ir
21-03-2012, 11:49
سطح دسترسی فایل را تغییر دهید.

htvieq
21-03-2012, 12:19
فایلت read-only نیست؟

masooodj67
21-03-2012, 14:34
سلام دوستان مثل اینکه شتافتید و از این مسئله خوشحالم!سطح دسترسی رو نمیدونم یعنی چی؟و اینکه خیر read only نیست اگر بود چرا قبلا درست بود حالا نیست ، نکته جالب اینه که موقعی که میخام در منوی فایل سولوشنم رو باز کنم ایرادی بهم نمیگیره اگر پروژه رو کلیک کنم ولی اگر در همون قسمت یعنی منوی فایل قسمت وب سایت رو کلیک کنم به همین مشکلاتی که عرض کرده بودم گرفتار میشم ، ولی خیالی نیست از همون روش باز کردن سولوشن جلو میرم ،خودتونو زیاد در گیر نکنین، فقط این فرقشون هست که در آدرس بار اگر سولوشن رو باز کنم این هستlocalhost:2655/bookstore/default.aspx و اگر از طریق وب برم localhost:2655/bookstore/default.aspx خواهد بود ، اگر تفاوت این دوتا رو بهم بگین ممنون میشم.

_H2_
22-03-2012, 03:29
سلام
سال نو مبارک.

سطح دسترسی فایل یا پوشه را میتوانید با راست کلیک روی ان تغییر دهید.
File/Folder->RightClick->Peroperties->Security->Edit

در صورتی که نام کاربری جاری در فهرست وجود ندارد میتوانید با Add->Advanced->Find Now آن را پیدا کنید.

ضمن انکه قالباً برای مشاهده تغییرات داده شده در css باید یا بهتر است که کش مرورگر را خالی کنید.
Internet Options->Delete

اگر تفاوت این دوتا رو بهم بگین ممنون میشم
مطمئن هستید، اینهایی که نوشته اید با هم متفاوت هستند؟!