مشاهده نسخه کامل
: چه كنم؟
سلام دوستان من آنتی ویروس nod32روی سیستمم نصب است جدیدا به یک مرحله خاص که می رسه بسته می شه نظر شما چیست چه کنم؟
سلام.
يكم كاش بيشتر توضيح ميدادي ها !
البته به تاپيك خودش يك سري بزن اونجا مطرح كن مال من كه كاملا داره كار ميكنه مشكل شما هم نداشتم تا حالا.
DarkWizard
07-07-2006, 15:56
shahedi جان دقیقتر توضیح بدید..تو چه مرحله ای بسته میشه و آیا اروری هم میده ؟
می ره روی یه فایل خاص بعد ناگهان بسته می شه
DarkWizard
08-07-2006, 01:43
منظورتون اینه که وقتی میخواد شروع به اسکن کنه اولش که داره فایلهای مورد نیاز خودش رو چک میکنه , گیر میکنه ؟
اگه اینطوره یا با نصب مجدد (اگه فایل مورد نظر جزو فایلهای خود برنامه باشه) و یا با دستور sfc (اگه ایراد از یکی از فایلهای سیستمی باشه)مشکل حل میشه.
عزيزم ایا با بسته شدن پنجره انتی ویروس پیغامی هم می ده یا چیز ی بیشتر توضیح بده
بهترین انتی ویروس به نظرمن کاسبر اسکای و بایت فیندر
به گفته شرکت کاسبر اسکای این انتی ویروس روزانه 3 بار ابدیت میشه
پیام نمی داد و بسته می شد چی می خواین بگین تا بگم
بابا خسته شدم با این آنتی ویروسا برم همون نورتون رو نصب کنم
Mani_Borna
09-07-2006, 18:19
بابا خسته شدم با این آنتی ویروسا برم همون نورتون رو نصب کنم
دوست عزیز بهترین کار را میکنی.باید همون اول اینکار را میکردی.
آقا من هم با اين انتي ويروس nod32 همين مشكل رو داشتم هر كاريش كردم درست نشد كه نشد اعصابم رو خورد كرد پاكش كردم ولي اينnod32 هيچ قدرتي نداره سيستم ويروس شبكه گرفته بود اصلا عين خيالش نبود الان هم كسپر اسكاي نصب كردم خيلي بهتر از انتي ويروسهاي ديگه هست.
آقا من هم با اين انتي ويروس nod32 همين مشكل رو داشتم هر كاريش كردم درست نشد كه نشد اعصابم رو خورد كرد پاكش كردم ولي اينnod32 هيچ قدرتي نداره سيستم ويروس شبكه گرفته بود اصلا عين خيالش نبود الان هم كسپر اسكاي نصب كردم خيلي بهتر از انتي ويروسهاي ديگه هست.
رجستر شدنش چه طوره؟
دوست عزیز بهترین کار را میکنی.باید همون اول اینکار را میکردی.
آنتيويروس 1 :مك آفي!!
اما اگه ورژن و اسم كامل برنامت اينه: Eset NOD32 Antivirus Administrator Edition v2.50.16
از اين لينك بگيرش كه كارت حله!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره نصب کردم گیر داشت این nod
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.