ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی درخرید مانیتور 23 اینچ حداکثر قیمت 500 تومان

hamedjanam
13-03-2012, 01:49
سلام دوستان من قصد خرید یه سامسونگ 23 اینچ دارم از کسایی که درگیرشن یا اطلاعاتی راجبش دارن درخواست میکنم کمک کنن
میخوام 23 اینچ باشه برا گیم ودیدن فیلم و نوشتنو خواندن در اینترنت میخوام .بایدحتما 2 میلی ثانیه باشه تا تو گیم های با سرعت بالا سایه نندازه میخوام کیفیت تصویرش به اندازهی کافی عالی باشه من قبلا یه w2284f ال جی داشتم خیلی عالی بود هیبت و بزرگیش و شیکیش که منو کشته بود و البته تصویرشم میپسندیدم البته اون ال سی دی بود من میخوام الان ال ای دی بخرم از طرفی رنج قیمت من هم حداکثر 500 تومنه و میخوام یه چیز بادووم و زیباو با کیفیت باشه یکی دوتا مدل تو بازار دیدم و پرسجو کردم یا از اینترنت گیراوردم اما میخوام اینجتا نظر کارشناسی ! یا شخصی دوستان رو هم بدونم الان ال جی قبلیم تو انبار بعد دوسال خدمت صادقانه داره گردو خاک میخوره و دیگه روشن بشو نیست نمیخوام اینم اونطوری بهشه یه چیز توپ میخواستم لطفا راهنمایی کنید چه مدهای تو بازار هست و با چه قیمتی و کدومش بهتره؟
مهمه که:
2 میلی ثاینه باشه
ال ای دی باشه
23 اینچ باشه (تا بره بشه همون 22!!)
سامسونگ باشه بهتره ! از ال جی خیری ندیدیم
کیفیت تصویر خیلی مهمه!سیاهو بنفش نشون نده هاااا اینطوری دیونه میشم کیفیت توپ باشه
فقط 21.5 نباشه که کلا اعصابم خورد میشه وقتی کوچیکیشو مبیبنم !!
در کل الان بهتریه تو بازار چیه !!؟
نظرتون راجب اینا چیه
Samsung P23700
s23a360h
یا یه چیز بهتر

emad_3
20-03-2012, 04:23
سلام.من سامسونگ PX23720 دارم و فکر میکنم هنوز واسه رو کردن قدرت خودش حالا حالاها سیستمم باید قوی بشه.مانیتور خوب و کاملیه و اگه بخوای خرج بیشتری کنی فکر نمیکنم چیزی که میخری خیلی تفاوتی با px داشته باشه.در ضمن دیگه تقریبا تمام مانیتورا وقتی از زاویه کنار یا پایین بهشون نگاه کنی تصویر رو تاریک نشون میدن.واسه همین این مانیتور با خاصیت Magic angle و زدن چند دکمه این امکان رو بهت میده که بلافاصله نور مانیتور جوری بشه که اگه خواستی بتونی از پایین هم با نور مناسب فیلمت رو نگاه کنی.البته این معنیش این نیست که در همون زمان،کسایی که از روبه رو به مانیتور نگاه میکنن مثل تو همون تصویر رو ببینن بلکه تصویری که اونا میبینن خیلی روشن تره.امیدوارم منظورم رو فهمیده باشی.

mmf66
20-03-2012, 18:05
در کل ال جی بهتره همون که داشتی خوب بود وازم اگه خواستی همون ال جی بهتره ولی بیشتر از 350 خرج نکن ارزش نداره

hamedjanam
26-03-2012, 00:21
اره قبلنا قصد خرید همون PX23720 رو داشتم اما خوب نشد حالاهم ظاهرا با این قیمتها نخواهد شد اما میخوام بگیرم هرچه باداباد البته از این میترسم که چون اخرش plus داره و ساخت خود ماد ایرانه خوب نباشه کیفیتش اما از طرفی هم گزینه ی دیگه ای موجود نیست چون PX23720 تو بازار اینجا نیست از طرفی ال جی شاید خوب باشه د اما دوام نداره حداقل همون w2284f که سه نفر باهم خریدم ی مال دوتامون که دوسال نشده خراب شد هردو هم به یک علت که تو پست مخصوص خودش نوشتم در موردش !! و مانیتور نفر سوم هم که خدا داند یه دیوی دی رایتر هم گرفته بودم که ال جی بود اصلا حرفی در موردش نزنم بهتره خلاصه ال جی یعنی بدبختی ! اما کاش کسی در مورد این plus بودن مانیتورهای سامسونگ بگه که ایا کیفیتانوایکه plus هستن پایین تره یا نه فرقی نمیکنه ؟
راستی emad_3 عزیز مانیتور شما پسوند plus داره ؟

osmaan
26-03-2012, 09:27
چرا اسوس نمیگیری؟
الان همه سامسونگ ها ایرانی هست؟

hamedjanam
28-03-2012, 00:18
چون چیزی که برا من اهمیت داره اینه که 23 باشه حتما 2 میلی ثانیه باشه و راستش کیفیت تلویزیون های ال ای دی سامسونگ به نظرم بی رقیبه شاید علت اینکه میخوام سامسونگ بگیرم بیشتر این باشه که میخوام مانیتورم کیفیتی در حد همون تلویزیونهای ال ای دی سری 6 سامسونگ داشته باشه این ایسوس چند میلی ثانیه اس ؟؟ قیمتش و عکسشو میتونید بزارید ؟

mx3000
28-03-2012, 11:51
با 500 حالا 100 شاید بالاتر شما میتونی یک ال سی دی سونی بگیری تو سایز 32

اونم از بانه هم ورودی اچ دی ام ای داره .اکثر کارتهای گرافیکی فقط انویدیا هم خروجی اچ دی ام دارند

و با بیشتر تلویزیونها مچ میشن . با یک تیر دو نشون میزنی هم از تلویزیون استفاده میکنی هم از مانیتور

͏ Mehran ͏
01-04-2012, 19:00
با 500 حالا 100 شاید بالاتر شما میتونی یک ال سی دی سونی بگیری تو سایز 32

اونم از بانه هم ورودی اچ دی ام ای داره .اکثر کارتهای گرافیکی فقط انویدیا هم خروجی اچ دی ام دارند

و با بیشتر تلویزیونها مچ میشن . با یک تیر دو نشون میزنی هم از تلویزیون استفاده میکنی هم از مانیتور
البته تا جایی که بنده اطلاع دارم اونها برای کار با کامپیوتر ساخته نشدن و اگه همیشه از نزدیک بهشون نگاه کنید چشم رو بسیار اذیت می کنن . همچنین رزولیشن اگه hd باشه برای 32 زیاد هست به نظرم حداکثر واسه 26 مناسبه .