مشاهده نسخه کامل
: Dishonored
vahidgame
26-10-2012, 10:47
فوق العاده است این بازی و حتی فراتر از اون چیزیه که ازش انتظار داشتم
یعنی از اون بازی ها ست که آدم دوس نداره اصلا از بازی خارج بشه و هر چه قدر ادامه پیدا می کنه جذابیتش بالاتر میره
با اینکه بازیو هنوز تموم نکردم ولی با توجه به این گیم پلی غنی که ازش دیدم به نظرم می تونه جزو برترین های تاریخ سبک مخفی کاری قرار بگیره
کسانی هم که از بازی خیلی راضی نیستن و یا اعتقاد دارن که در سطح اون امتیازاتش نیست هم احتمالا زیاد علاقه ای به سبک مخفی کاری ندارن وگرنه بازی واقعا شاهکاره و اون متای 91 هم حقشه
یعنی از اون بازی ها ست که آدم دوس نداره اصلا از بازی خارج بشه و هر چه قدر ادامه پیدا می کنه جذابیتش بالاتر میره
با اینکه بازیو هنوز تموم نکردم ولی با توجه به این گیم پلی غنی که ازش دیدم به نظرم می تونه جزو برترین های تاریخ سبک مخفی کاری قرار بگیره
کسانی هم که از بازی خیلی راضی نیستن و یا اعتقاد دارن که در سطح اون امتیازاتش نیست هم احتمالا زیاد علاقه ای به سبک مخفی کاری ندارن وگرنه بازی واقعا شاهکاره و اون متای 91 هم حقشه
به نظره من حقش بیشتر از 91 هست :دی
چون واقعا عالیه
از همه لحاظ ترکوند
سلام دوستان
بازی رو نصب کردم ولی وقتی از پوشه binaries>win32 روی آیکون بازی کلیک میکنم میگه فایل XINPUT1_3.dll تو سیستم موجود نیس!
راه حل چیه؟
ممنون
این اواتار جناب HITB0Y رو دیدم یاد یه چیزی افتادم .
میگم این حال و هوا و جو بازی چقدر شبیه فیلم V for vandeta هستش نه ؟ خیلی سبکش هنری و قشنگه .
دوستان مشکل حل شد.
ایراد از DirectX بود.:sq_25:
anti-military
26-10-2012, 23:24
بازی خیلی خیلی عالی بود
باعث شد یه شب تا ساعت 8 صبح بیدار بمونم و تا 2 روز بعدش هم حالم خوش نبود و نتونستم برم سرکار
از همه نظر حرف نداشت فقط آخر بازی میتونست حماسی تر تموم بشه! این پایانی که من دیدم پایان بد بازی بود اما خیلی ساده و بد تموم شد
پایان خوب بازی چطوریه ؟ چه اتفاق هایی تو پایان خوب بازی می افته ؟
گرافیک فنی بازی هم خیلی عالی بود تعجب میکنم چرا بعضی ها میگن گرافیک فنی بازی خوب نبود ؟! من با یه تلوزیون 32 LED بازی کردم خیلی صحنه های بازی جذاب و پویا بود
به گرافیک فنی بازی نمره 9 و به گرافیک هنریش نمره 9.5 میدم
بازی خیلی خیلی عالی بود
باعث شد یه شب تا ساعت 8 صبح بیدار بمونم و تا 2 روز بعدش هم حالم خوش نبود و نتونستم برم سرکار
از همه نظر حرف نداشت فقط آخر بازی میتونست حماسی تر تموم بشه! این پایانی که من دیدم پایان بد بازی بود اما خیلی ساده و بد تموم شد
پایان خوب بازی چطوریه ؟ چه اتفاق هایی تو پایان خوب بازی می افته ؟
گرافیک فنی بازی هم خیلی عالی بود تعجب میکنم چرا بعضی ها میگن گرافیک فنی بازی خوب نبود ؟! من با یه تلوزیون 32 LED بازی کردم خیلی صحنه های بازی جذاب و پویا بود
به گرافیک فنی بازی نمره 9 و به گرافیک هنریش نمره 9.5 میدم
چقدرم طولانیه . من الان فکر کنم مرحله اخر باشم . به نظرم یه 14 ساعتی تا الان بازی کرده باشم .
ولی نه انصافا گرافیکش اوقدرها خوب نیست . در واقع واسم هم مهم نیست . اینجور بازی ها که این همه ازادی عمل داشته باشیم نمیتونه انچنان گرافیک خوبی داشته باشه . مگه بازی های نسل بعد .
راستی من از اول بازی منتظر بودم که این لباسش رو عوض کنه . اخه اساسین با لباس نظامی ؟ در ضمن جالبه که وقتی ماسکش رو برمیداشت باز هم میتونست زوم کنه . بازی یه سری ریزه کاری هایی داره که سوتی حساب میشه .
یعنی من رسما میمیریم برای سبک مخفی کاری جان:26:
فقط بد بختیش اینجاست صبحی زنگ زدم به یارو فروشنده اول که اصلا نفهمید ما کدوم بازی رو میگیم بعدش هم برای اینکه جلوم کم نیاره که بازی رو هنوز نیاورده میگه در راستای اینکه توی آمریکا قراره انتخابات ریاست جمهوری برگزار بشه کمپانیاهای سازنده بازی کمی بازیهاشون رو با تاخیر میدن توی بازار:16:ولی شما خیالت راحت به محض اینکه بازی ریلیز و کرک بشه ما سریع بازی رو میاریم....یعنی ما رو میگی پشت تلفن این ریختی شدیم:34::31:
یعنی من رسما میمیریم برای سبک مخفی کاری جان:26:
فقط بد بختیش اینجاست صبحی زنگ زدم به یارو فروشنده اول که اصلا نفهمید ما کدوم بازی رو میگیم بعدش هم برای اینکه جلوم کم نیاره که بازی رو هنوز نیاورده میگه در راستای اینکه توی آمریکا قراره انتخابات ریاست جمهوری برگزار بشه کمپانیاهای سازنده بازی کمی بازیهاشون رو با تاخیر میدن توی بازار:16:ولی شما خیالت راحت به محض اینکه بازی ریلیز و کرک بشه ما سریع بازی رو میاریم....یعنی ما رو میگی پشت تلفن این ریختی شدیم:34::31:
دوست عزیز یارو خیلی مشنگ بوده :sq_13:حتما خبر نداره بازی دو هفته بیشتر ریلیز شده حتما بازی رو تهیه کن توی این اوضاع خراب وضعیت بازیها واقعا عنوان توپی هستش من خودم شخصا هر وقت میشینم پای بازی اصلا نمیفهم زمان کی گذشت در کل بازی نکات مثبت زیادی داره که میشه ضعف های اونو نادیده گرفت کلا داستان گیرایی داره و امکانات گیم پلی بازی در نوع خودش نوع آوری بسیار عالی و جذابی هستش
نتخابات ریاست جمهوری برگزار بشه کمپانیاهای سازنده بازی کمی بازیهاشون رو با تاخیر میدن توی باز
وای ترکیدم پسر :sq_2:
آقا وحید نظرتون راجب گرافیک و موسیقی چیه ؟
+
نمیدونم بعضیا ب گرافیک بازی ایراد میگیرن ولی به نظر من گرافیکش عالیه مخصوصا از نظر هنری ! فقط تکسچرا بعضی جاها تو ذوقن !
hoomi_gta
27-10-2012, 21:09
چقدرم طولانیه . من الان فکر کنم مرحله اخر باشم . به نظرم یه 14 ساعتی تا الان بازی کرده باشم .
ولی نه انصافا گرافیکش اوقدرها خوب نیست . در واقع واسم هم مهم نیست . اینجور بازی ها که این همه ازادی عمل داشته باشیم نمیتونه انچنان گرافیک خوبی داشته باشه . مگه بازی های نسل بعد .
راستی من از اول بازی منتظر بودم که این لباسش رو عوض کنه . اخه اساسین با لباس نظامی ؟ در ضمن جالبه که وقتی ماسکش رو برمیداشت باز هم میتونست زوم کنه . بازی یه سری ریزه کاری هایی داره که سوتی حساب میشه .
این که زاویه دیدش اول شخصه چطوری لباسشو دیدید؟
این که زاویه دیدش اول شخصه چطوری لباسشو دیدید؟
اولا سر استینش معلومه که لباس نظامیه و همون لباسیه که باهاش اول بازی بود . دوما اخر بازی هم نشون میده اش بالاخره .
واقعا چرا توی پوسترها و یا توی خود بازی عکسش با لباس و کلاه اساسینه اما توی بازی اینطوری نیست . در ضمن یه چیز دیگه هم امروز دیدم .
داشتم تریلر E3 بازی رو نگاه میکردم دیدم ایکون blink اونجا فرق داره با اینی که ما داریم . یا حتی یه سلاح دیگه هم توی سلاحهاش بود که علامت الکتریسیته داشت توش . همچین چیزی ما توی بازی ندیدیم . کسی دیده ؟
farzan311
27-10-2012, 22:36
اولا سر استینش معلومه که لباس نظامیه و همون لباسیه که باهاش اول بازی بود . دوما اخر بازی هم نشون میده اش بالاخره .
واقعا چرا توی پوسترها و یا توی خود بازی عکسش با لباس و کلاه اساسینه اما توی بازی اینطوری نیست . در ضمن یه چیز دیگه هم امروز دیدم .
داشتم تریلر E3 بازی رو نگاه میکردم دیدم ایکون blink اونجا فرق داره با اینی که ما داریم . یا حتی یه سلاح دیگه هم توی سلاحهاش بود که علامت الکتریسیته داشت توش . همچین چیزی ما توی بازی ندیدیم . کسی دیده ؟
احتمالا برای این ها باید dlc هاشو نصب کنید
من تازه این دختر ملکه رو نجات دادم:31:
مرحله قبل رو بعد 5 ساعت بازی ghost کردم:46:
این مرحله نجات دادن رو دیگه اصلا حالشو نداشتم همه رو از دم کشتم
یه جا شنیدم شکل بازیمون بعدا تو روند بازی تاثیر میذاره درسته؟ مثلا چه اتفاقی میفته اگه همه رو بکشی البته به غیر از اون که Weeper و .... زیاد میشند
Arrowtic
27-10-2012, 22:53
احتمالا برای این ها باید dlc هاشو نصب کنید
من تازه این دختر ملکه رو نجات دادم:31:
مرحله قبل رو بعد 5 ساعت بازی ghost کردم:46:
این مرحله نجات دادن رو دیگه اصلا حالشو نداشتم همه رو از دم کشتم
یه جا شنیدم شکل بازیمون بعدا تو روند بازی تاثیر میذاره درسته؟ مثلا چه اتفاقی میفته اگه همه رو بکشی البته به غیر از اون که Weeper و .... زیاد میشند
Corvo میمیره.
و امکان مردن دختر که اول بازی بود هم خیلی زیادتر میشه و اگه بخوای نجاتش بدی باید کلی بدبختی بکشی تا نمیره(مثلا زمانو نگه داری نجاتش بدی)
ولی اگه Low Chaos تموم کنی اینطوری نمیشه و زنده هم میمونی.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش استخراج موزیک های dishonored ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
چند نکته
سبک بازی فقط محدود به مخفی کاری نیست.
انجام بازی به صورت اکشن و کشت و کشتار به اندازه ی مخفی کاری لذت بخشه.
کشتن، عالی درست شده.
وقتی شمشیر رو فرو می کنی تو شکم دشمن نگون بخت، وقتی با تپانچه مغزش رو متلاشی می کنی، وقتی سرش رو جدا می کنی و وقتی منفجرش می کنی، همه ی اینها حال میده!
توجه به جزییات بی نظیره.
جزییات اکشن، مخفی کاری، محیط اطراف، اتفاق ها و داستانک ها و ماجراها و چیزهای مخفی ای که در هر مرحله وجود داره، فوق العادست.
تو هر مرحله، کلی چیز جالب وجود داره برای دیدن، برای کشف کردن.
اکتشاف و گردش، روش بازی کردن منه.
تو هر مرحله، مهم ترین کاری که انجام می دم ، کشف کردن و گردشه.
آموزش استخراج موزیک های dishonored ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
چند نکته
سبک بازی فقط محدود به مخفی کاری نیست.
انجام بازی به صورت اکشن و کشت و کشتار به اندازه ی مخفی کاری لذت بخشه.
کشتن، عالی درست شده.
وقتی شمشیر رو فرو می کنی تو شکم دشمن نگون بخت، وقتی با تپانچه مغزش رو متلاشی می کنی، وقتی سرش رو جدا می کنی و وقتی منفجرش می کنی، همه ی اینها حال میده!
توجه به جزییات بی نظیره.
جزییات اکشن، مخفی کاری، محیط اطراف، اتفاق ها و داستانک ها و ماجراها و چیزهای مخفی ای که در هر مرحله وجود داره، فوق العادست.
تو هر مرحله، کلی چیز جالب وجود داره برای دیدن، برای کشف کردن.
اکتشاف و گردش، روش بازی کردن منه.
تو هر مرحله، مهم ترین کاری که انجام می دم ، کشف کردن و گردشه.
این نکات رو خوب اومدی . من هر از چندگاهی واسه شوخیش هم که شده از حالت مخفی در میومدم و یه کم کشت و کشتار راه میانداختم . بعد دوباره از سیو قبلی میاوردم . کلا کشتن توی بازی حالی میده . اینکه بخوای تیک dont kill anyone رو بزنی یه کم روی اعصابه . گوست رو من همه رو گرفتم اما فقط یه مرحله کلا نکشتم .
یه روش کشتن باحالی که طرف رو میخوام اعدام کنم اینه . زمان رو نگه میدارم و سریع تیرکمون رو در میارم . از سرتاپا طرف رو تیر بارون میکنم . منتهی تیرها همه روی هواست . بعد وایمیستم زمان دوباره ادامه پیدا کنه . نمیدونم دردی که اونموقع طرف میکشه در چه حده .
اولین DLC بازی Dishonored با نام Dunwall City Trials عرضه می شود. Bethesda اعلام کرد که این DLC تعداد 10 نقشه برای قسمت Challengeها در بر خواهد داشت و میزان مهارت بازیکنان در مخفی-کاری را محک خواهد زد. قیمت این DLC که در دسامبر راهی بازار می شود، 400 پوینت یا 4.99 دلار اعلام شده است. همچنین اولین DLC داستانی بازی نیز در سال 2013 عرضه خواهد شد.
اولین DLC بازی Dishonored با نام Dunwall City Trials عرضه می شود. Bethesda اعلام کرد که این DLC تعداد 10 نقشه برای قسمت Challengeها در بر خواهد داشت و میزان مهارت بازیکنان در مخفی-کاری را محک خواهد زد. قیمت این DLC که در دسامبر راهی بازار می شود، 400 پوینت یا 4.99 دلار اعلام شده است. همچنین اولین DLC داستانی بازی نیز در سال 2013 عرضه خواهد شد.
ولی از حق نگذریم مخفی کاری بازی خیلی اسونه . یعنی کافیه فقط یه ارتفاع چند متری از حریف فاصله داشته باشه حتی اگه روش هم به سمتت باشه نمیبینه .
خیلی تعریف این بازی رو شنیده بودم.
یه ربعی بازی کردم اصلا به دلم نچسبید.
نظر کساییکه بازی کردن چیه ؟
vahidgame
29-10-2012, 20:45
آقا وحید نظرتون راجب گرافیک و موسیقی چیه ؟
+
نمیدونم بعضیا ب گرافیک بازی ایراد میگیرن ولی به نظر من گرافیکش عالیه مخصوصا از نظر هنری ! فقط تکسچرا بعضی جاها تو ذوقن !
به نظر من این دو کلا مطابق با نوع بازین
گرافیک بازی شاید از نظر تکنیکی خیلی عالی نباشه ولی از نظر هنری واقعا زیباست و محیط ها شادابی خاصی دارن
موزیک های کوتاهی هم که تا حالا توی بازی گوش کردم خیلی خوب بودن
ولی نظر نهایی رو بعد از تموم کردن بازی می تونم بگم...
خیلی تعریف این بازی رو شنیده بودم.
یه ربعی بازی کردم اصلا به دلم نچسبید.
نظر کساییکه بازی کردن چیه ؟
می تونید نظرات صفحات قبلی رو بخونید
ولی به طور خلاصه بازی فوق العاده ست
هر مرحله از بازی رو میشه با راه های مختلف رفت. میشه کلا همه رو قتل عام کرد که این راه غیر معقوله و یا میشه بدون کشتن حتی یه نفر یه مرحله رو تموم کرد. که برای همه اینا شخصیت اصلی قابلیت های مختلفی داره که بعضی هاشو به مرور می تونید بدست بیارید که واقعا قابلیت های کاربردی و جالبین...
در کل سبک بازی بیشتر شبیه بازی هایی مثل Thief و Hitman هستش و مخفی کاری در اون به شکل زیبائی از کار دراومده به اضافه اینکه میشه به جز سبک مخفی کاری سبک اکشن ماجرایی رو هم به اون نسبت داد...
Arrowtic
29-10-2012, 21:32
بازی تا الآن توی این سال از نظر من بهترین بوده!(بین بازی هایی که برای PC اومدن البته چون کنسول ندارم : دی)
گیم پلی خیلی خوش دسته!به خصوص که راه های رفتن هر مرحله خیلی زیاده!
مثلا
آخر مرحله اول هر کسی یه راهی رفته!یکی سم ریخته دو تا رو کشته!یکی سم ریخته اصلیه رو کشته اون یکیو قبل اینکه سم بخوره بیهوش کرده.و یا امروز دوستم میگفت که ژنرال رو Posess کرده و وسط حرف زدن با اون یکی ول کرده رفته یه گوشه اونم بهش بر خورده که این نه جواب میده نه چیزی رفته.بعدش راحت این دوست ما اومده ازش بیرون بیهوشش کرده.
حرکات ترکیبی خیلی باحالیم میشه ساخت که وحشتناک حال میدن!
در کل یک بازی فوق العاده بوده تا این لحظه برای من!(البته خیلی جلو نرفتم توش)
god of war 2
29-10-2012, 21:51
سلام به همگی.
من چند روزی هست که مشغول بازی کردن این بازی هستم. نظر شخصیم راجب بازی:
بازی جالبی هست از نظر آزادی عمل.
بنظرم هوش مصنوعی جای کار داره و قطعا میتونسته بهتر بشه. برای مثال من بازی رو با درجه سختی hard در حال گذراندن هستم تنها تغییری که احساس میکنم نسبت به درجات پایینتر اینه که شیوه مبارزه دشمن تغییر کرده.(بیشتر دمیج میزنه و کمتر دمیج میخوره) و تغییراتی مثل تیزبین شدن و حساس شدن رو خیلی کم احساس میکنم.
گرافیک از نظر هنری و تسکچر ها و مدل های استفاده شده واقعا زیبا هست ولی از نظر طبیعی بودن چیز تاپ و خاصی نیست.
صدا گذاری عالی کار شده و به همراه یک هدست با کیفیت میتونه تجربه خوبی برای بازیکن باشه.
باگ خاصی بجز چندتا باگ گرافیکی (مثلا گیر کردن پای جنازه بین فاصله چند سانتی لوله و دیوار و حالت کش امدن پا) ندیدم البته این باگ ها هم در حالت معمول زیاد اتفاق نمیفته.
اما چیز که برام جالب بود و هنوز منطق این کارو نفهمیدم عمل خودکشی هست! در یکی از مرحله ها دیدم که یکی از سربازان دشمن به طرف یکی از مخازن سوخت با شتاب دوید و خودشو منفجر کرد! نمیدونم این کار تصادفی بوده یا مثلا یک باگ در بخش مسیر یابی هوش مصنوعی بوده و یا اینکه دلیل منطقی داشته!
در کل انتظارم از بازی تا حد زیادی برآورده شد.
یکی از جالب ترین ویژگی های بازی لود خیلی سریعشه !!
واقعا تحسین برانگیزه ... با این که مپای بازی نسبتا بزرگن ولی لودش مرحله کمتر از سه ثانیه زمان میبره !
این هنر بازی سازای این شرکت رو توی بهینه سازی گیم میرسونه.
چیزی که دقیقا توی Skyrim هم بود (بازی قبلی همین شرکت) :20:
سلام دوستان
فقط میتونم بگم تا الان عالی بوده و به شدت اعتیاد آور!
یه نکته اینکه از نظر تاثیر رفتار گیمر بر پایان بازی من رو یاد fallout3 میندازه!البته این نظر منه شاید شما نظر دیگه ای داشته باشید.
چندتاسوال:
رمز گاوصندوق دکتر گالوانی رو از کجا باید گیر آوارد؟
من الان blink رو روی levelII بردم و همینطور darksider + shadowkill رو هم فعال کردم...حالا بین گزینه های موجود کدومشون جالب تره تا اون هم زودتر فعال کنم؟
Arrowtic
29-10-2012, 22:50
دسوتان یه ویدئو دید خیلی جالب بود شما هم امتحان کنید.میرید جلوی یارو شلیک میکنه بلافاصله(خیلی سریع) زمانو نگه دارید تا تیر تو هوا باشه حالا برید تو یارو باهاش برید جلوی تیری که خودش شلیک کرده بعد ازش بیاید بیرون.زمان که دوباره عادی شد یارو خودش با تیر خودش میمیره!(یه ویدئو دیگه هم دیدم که شلیک کرد به یارو بلافاصله که تیر خورد به یارو زمانو نگه داشت رفت تیرو از تو هوا برداشت برگشت سر جاش.همه مونده بودن که اون یارو چه جوری مرد!!!)
خلاقیت موج میزنه و آدم میتونه به کلی روش حال کنه!
mohsen_gh1991
29-10-2012, 23:50
دوستان من دارم نسخه بلک باکس بازی رو دانلود میکنم. تو خود سایتش نوشته بود که فقط قسمت معرفی سازندگانش حذف شده. حالا مخوام مطمئن بشم از قسمت گیمش چیزی کم نشده؟ بازی مراحلش کامله؟
دسوتان یه ویدئو دید خیلی جالب بود شما هم امتحان کنید.میرید جلوی یارو شلیک میکنه بلافاصله(خیلی سریع) زمانو نگه دارید تا تیر تو هوا باشه حالا برید تو یارو باهاش برید جلوی تیری که خودش شلیک کرده بعد ازش بیاید بیرون.زمان که دوباره عادی شد یارو خودش با تیر خودش میمیره!(یه ویدئو دیگه هم دیدم که شلیک کرد به یارو بلافاصله که تیر خورد به یارو زمانو نگه داشت رفت تیرو از تو هوا برداشت برگشت سر جاش.همه مونده بودن که اون یارو چه جوری مرد!!!)
خلاقیت موج میزنه و آدم میتونه به کلی روش حال کنه!
اره . میتونم بگم نگه داشتن بهترین و باحال ترین جادوست . خیلی کارها و روش های کشتن جدیدی میشه باهاش ابداع کرد .
یکی از زجر اورترین کشتن هایی که من دارم اینه که طرف رو یا تیر اتشی اتیش میزنم بعد که داره میسوزه چندتا نارنجک چسبونکی پرت مینم بهش که بچسبه به کل بدنش . منتهی وقتی زمان ایستاده . چون همه اش با هم منفجر بشه . چیزی که از اخر ازش میمونه یه بالاتنه جزغاله شده است که میشه یه چند متری مثل بطری پرتش کرد . باهاش میرفتم از دور پرت میکردم جلوی ملت سکته میکردن .
یه خصوصیتی که این بازی داره معتاد شدن به اونه !
نمیدونم چرا ولی همه ش میخوام بازی کنم.
اما دلیلشو نمیدونم !
یه خصوصیتی که این بازی داره معتاد شدن به اونه !
نمیدونم چرا ولی همه ش میخوام بازی کنم.
اما دلیلشو نمیدونم !
اره
خداییش این یه موردو خیلی باهات موافقم
من بازی میکنم دوباره دلم میخواد بازی کنم
کلا خار خارک داره
mohsen_gh1991
31-10-2012, 18:27
بازیو امروز نصب کردم .
خیلی بازی باحالیه. مخصوصا وقتی با شمشیر حمله میکنی.
فقط کسی نمیدونه چطوری میشه با تپانچه به طور دقیق هدف گیری کرد؟
آقا یه سوال ...
من اون قدرت ایستادن زمان رو گرفتم.
ولی وقتی روش میزنم که ازش استفاده کنم ...
هر چی راست کلیک میکنم اتفاقی نمیفته.
اون چیز آبیه که واسه انرژی قدرتیمونه خیلی کمه اصا ندارم.
و ساعت شنیه سمت چپ بالای صفحه خاموشه.
اصا انگار یه انرژی میخواد تا این کارو کنه ...
چی کار باید کنم ؟>
آقا یه سوال ...
چی کار باید کنم ؟>
مطمئنی؟
من نمیدونم کاری کرده باشم یا نه
برای من راحت کار کرد
درستشو به سمت خودش مشت میکنه زمان رو نگه میداره
نمیدونم
شاید باید یه کاری کرد
یا شاید من انجام دادم یادم نیست :دی
مطمئنی؟
من نمیدونم کاری کرده باشم یا نه
برای من راحت کار کرد
درستشو به سمت خودش مشت میکنه زمان رو نگه میداره
نمیدونم
شاید باید یه کاری کرد
یا شاید من انجام دادم یادم نیست :دی
من میزنم روش دستشو میخواد مشت کنه یهو باز میکنه دوباره.
مث این آدمایی که میخوان یه کاری کنن قدرتشو ندارن :31:
آخه چراغشم خاموشه اگه مث قدرتای دیگه باشه نباید خاموش باشه.
منظورم آیکون قدرته که بعد از انتخاب بالا سمت چپ میاد.
ای بابا شانسم نداریم خواستیم زمانو نگه داریما :31:
من میزنم روش دستشو میخواد مشت کنه یهو باز میکنه دوباره.
مث این آدمایی که میخوان یه کاری کنن قدرتشو ندارن :31:
آخه چراغشم خاموشه اگه مث قدرتای دیگه باشه نباید خاموش باشه.
منظورم آیکون قدرته که بعد از انتخاب بالا سمت چپ میاد.
ای بابا شانسم نداریم خواستیم زمانو نگه داریما :31:
من تا اونجایی که میدونم یکی موقعی که از اون ابیا نداشته باشی نمیتونه قدرتشو جمع کنه
یا سربازا با اون بلند گو چیه نمیدونم اسمشو با اون میان سمتت
البته من زمان رو نگه داشتن اصلا حال نمیکنم :دی
من با موشا حال میکنم که تا اخرین درجه اپگرتش کردم
خیلی حال میده
یکی این یکیم اونی که میره تو جسم انسانا و موشا
نمیدونم به اون قسمت که میبرنت پیش زامبیا رسیدی یا نه
که بیهوش میشی میبرنت اونجا
اونجاش که میخوای مخفیانه فرار کنی راه نداری و میری تو جسم موشه از لوله ها میری خیلی حال میده :دی
vahidgame
31-10-2012, 19:52
آقا یه سوال ...
چی کار باید کنم ؟>
برای عمل کردن این قابلیت باید اون نوار آبی جادو یا به اصطلاح Mana زیادی داشته باشین
برای زیاد کردن اون هم نیاز به اکسیر اونه که آبی رنگه و در جاهای مختلف بازی میشه پیدا کرد و یا اینکه اونو خرید
توی پی سی به طور پیش فرض با دکمه T میشه از اون اکسیر Mana استفاده کرد
من با موشا حال میکنم که تا اخرین درجه اپگرتش کردم
خیلی حال میده
راستی این موشا رو چه جوری میشه به جون بقیه انداخت ؟
شنیده بودم که میشه درسته ؟ :31:
نه نرسیدم بابا تازه کارم اولاشم
راستی این موشا رو چه جوری میشه به جون بقیه انداخت ؟
شنیده بودم که میشه درسته ؟ :31:
نه نرسیدم بابا تازه کارم اولاشم
اون جزء یکی از توانایهای شما هستش که باید آزادش کنی فکر کنم تا دو LEVEL آپگرید میشه بعدش میتونی با اون قدرت موشها رو به جون بقیه بندازی:sq_2:
hoomi_gta
31-10-2012, 20:11
خوب بازی و تموم کردم. پایان بازی خیلی نا امید کننده بود یعنی در حد فاجعه . ولی در کل بازی خوبی بود فاز داد. نمره من به بازی 7.5
از تو کل قدرتی ها غیر از vision و blink فقط نگه دارنده زمان و موش ها حال میده . اون بادش که اصلا مفت هم نمیارزه . اونم که تو جون کسی میری به نظرم بیشتر به درد پیدا کردن راه های مخفی میخوره . من واسه کشتن کسی کمتر از اون استفاده کردم .
از تو کل قدرتی ها غیر از vision و blink فقط نگه دارنده زمان و موش ها حال میده . اون بادش که اصلا مفت هم نمیارزه . اونم که تو جون کسی میری به نظرم بیشتر به درد پیدا کردن راه های مخفی میخوره . من واسه کشتن کسی کمتر از اون استفاده کردم .
اره چیزایی که گفتی درست
باده هم که چرته
ولی اونی که میره تو جون کسی اصلا به درد کشتن کسی نمیخوره
mohsen_gh1991
01-11-2012, 17:37
دوستان کشتن افراد تو مراحل بعدی تاثیری داره یا نه؟ مثلا اگه مرحله رو با کمترین کشتار تموم کنم بهتره یا نه هر کی دم دستم بود دخلشو بیارم؟
و سوال بعدی اینکه از چطوری بفهمم که مسیرمو دارم درست میرم یا نه؟ دوتا فلش هست یکی پر رنگ یکی کمرنگتر و باریکتر. اینا چی هستن؟
دوستان کشتن افراد تو مراحل بعدی تاثیری داره یا نه؟ مثلا اگه مرحله رو با کمترین کشتار تموم کنم بهتره یا نه هر کی دم دستم بود دخلشو بیارم؟
و سوال بعدی اینکه از چطوری بفهمم که مسیرمو دارم درست میرم یا نه؟ دوتا فلش هست یکی پر رنگ یکی کمرنگتر و باریکتر. اینا چی هستن؟
مسیر فلش سفید پر رنگه رو برو
بعضی مراحل کلا بهت فلش نمیده خودت باید راهتو بفهمی :دی
hoomi_gta
01-11-2012, 18:12
ولی من از این نیرو که میری تو جون جک جونورا و دشمنا خیلی استفاده کردم. چه جاهایی که تو جلد موشا میرفتم و از دست روبوتا فرار میکردم کلا با موشا خیلی مخفی کاری میکردم و جون ادما هم برای رد شدن از مسیر هایی که برق میزد و همینطور برای کشتنشون استفاده میکردم. حالا جالب اینجاس یبارم توقف زمان و حمله با موشا را استفاده نکردم .باحالی بازی همینه :دی
ولی من از این نیرو که میری تو جون جک جونورا و دشمنا خیلی استفاده کردم. چه جاهایی که تو جلد موشا میرفتم و از دست روبوتا فرار میکردم کلا با موشا خیلی مخفی کاری میکردم :دی تو جون ادما هم برای رد شدن از مسیر هایی که برق میزد و همینطور برای کشتنشون استفاده میکردم. حالا جالب اینجاس یبارم توقف زمان و حمله با موشا را استفاده نکردم :دی باحالی بازی همینه
:sq_2:
تو برعکس همه ای
mohsen_gh1991
01-11-2012, 18:23
مسیر فلش سفید پر رنگه رو برو
بعضی مراحل کلا بهت فلش نمیده خودت باید راهتو بفهمی :دی
خب سوال اولم چی شد؟ بکشمشون یا نه؟ :دی
خب سوال اولم چی شد؟ بکشمشون یا نه؟ :دی
داداش یه چیزی بگم؟
من همه رو میکشم
هر چی هست
ادم معمولی گرفته
تا زامبیا و سربازا :دی
mohsen_gh1991
01-11-2012, 19:40
داداش یه چیزی بگم؟
من همه رو میکشم
هر چی هست
ادم معمولی گرفته
تا زامبیا و سربازا :دی
افرین به این روحیه لطیفت :دی
ولی انصافا وقتی رو زمین سر میخوری و میزنی پاهای سربازا رو قطع میکنی خیلی حال میده :دی
افرین به این روحیه لطیفت :دی
ولی انصافا وقتی رو زمین سر میخوری و میزنی پاهای سربازا رو قطع میکنی خیلی حال میده :دی
موشا بهترینشه
خیلی حال میده
وقتی میخورن صدای گاز زدنشون میاد
بدنش گوشتاش معلوم میشه :دی
خوب تصمیم گرفتم دور دوم رو هم شروع کنم . این دفعه با خشونت تمام میرم و هر جو که شد میکشم چه high chaos چه low .
vahidgame
02-11-2012, 17:33
یه نکته ای که در مورد بازی وجود داره اینه که از بازیگران معروفی برای اون استفاده شده مخصوصا در مورد شخصیت های زن
حتی یکی از اونا یکبار جایزه اسکار رو هم برده یعنی Susan Sarandon که در بازی نقش Granny Rags رو داره
بازیگر نقش Emily رو هم زیاد بهش دقت نکرده بودم که جالبه بازیگر جوونیه که تازه برای خودش اسم و رسمی پیدا کرده یعنیChloë Grace oretz که در فیلم هایی مثل Hugo بازی های خوبی داشته
لیست دیگر بازیگرای بازی رو هم از لینک زیر می تونید ببینید که همون طور که مشخصه اکثرا بازیگرای معروفین:
silent-assassin
02-11-2012, 18:18
سلام خدمت دوستان عزیز
منم صبر کردم چندروزی بازیش کنم بعدش نظر بدم
به نظرم بازی یه کم زیادی برا مخفی کاری طراحی شده. یه بنده خدایی را خفه کردم و دقیقا دوست جون جونیش! تو فاصله 21 متریمون داشت نگاهمون میکرد و یابو آب میداد! البته من رو حالت نرمال بازی میکردم.باید سختی های دیگه را هم امتحان کنم
بازی خیلی خوبیه. از همه نظر. اما ... اما ... اما آخرش نتونست غریضه Deus Exـی منو ارضا کنه! نمیدونم این Human revolution چی بود اومد تو زندگی ما و هنوز بعد 2 سال بیرون برو نیست که نیست!
و یه مشکل کوچیک: آپدیتی عرضه نشده که مشکل سیو و البته لودینگ بازی را حل کنه؟ منظورم تاریخ و آخرین سیو هست. وقتی از بازی کامل خارج میشم و دوباره میرم توش تاریخ سیوها از بین میره و احتمالا بزنی ادامه بازی آخرین سیو را لود نمیکنه
mohsen_gh1991
02-11-2012, 23:56
سلام خدمت دوستان عزیز
به نظرم بازی یه کم زیادی برا مخفی کاری طراحی شده. یه بنده خدایی را خفه کردم و دقیقا دوست جون جونیش! تو فاصله 21 متریمون داشت نگاهمون میکرد و یابو آب میداد! البته من رو حالت نرمال بازی میکردم.باید سختی های دیگه را هم امتحان کنم
رو حالت hard بهتر میشه. از فاصله های دورتر تشخیص میدن کسی هست اطرافشون. نزدیک تر که میشن میفهمن. کلا این بازی رو نرمال حال نمیده.
سلام خدمت دوستان عزیز
بازی خیلی خوبیه. از همه نظر. اما ... اما ... اما آخرش نتونست غریضه Deus Exـی منو ارضا کنه! نمیدونم این Human revolution چی بود اومد تو زندگی ما و هنوز بعد 2 سال بیرون برو نیست که نیست!
و یه مشکل کوچیک: آپدیتی عرضه نشده که مشکل سیو و البته لودینگ بازی را حل کنه؟ منظورم تاریخ و آخرین سیو هست. وقتی از بازی کامل خارج میشم و دوباره میرم توش تاریخ سیوها از بین میره و احتمالا بزنی ادامه بازی آخرین سیو را لود نمیکنه
دوست عزیز چرا خودتو زجر میدی؟
خوب تا یه جایی میری سیوش کن تا دیگه راحت شی
اخرین سیو رو لود نمیکنه شما همیشه میخوای بازی رو شروع کنی از قسمت لود شروع کن که راحت تر شی :)
یه نکته ای که در مورد بازی وجود داره اینه که از بازیگران معروفی برای اون استفاده شده مخصوصا در مورد شخصیت های زن
حتی یکی از اونا یکبار جایزه اسکار رو هم برده یعنی Susan Sarandon که در بازی نقش Granny Rags رو داره
بازیگر نقش Emily رو هم زیاد بهش دقت نکرده بودم که جالبه بازیگر جوونیه که تازه برای خودش اسم و رسمی پیدا کرده یعنیChloë Grace oretz که در فیلم هایی مثل Hugo بازی های خوبی داشته
لیست دیگر بازیگرای بازی رو هم از لینک زیر می تونید ببینید که همون طور که مشخصه اکثرا بازیگرای معروفین:
منظورت دوبلورهاشه ؟ اره دیگه کم پیش میاد که از بازیگر واسه دوبلور استفاده کنن . اکثرا از بازیگرها برای دوبله انیمیشن ها یا بازی هایی که از روی فیلم ساخته میشن استفاده میشه .
سلام خدمت دوستان عزیز
اولا واسه این بازی حتی hard هم کمه . یعنی خیلی بازی اسونه . الان من دارم دور دوم رو روی سخت ترین حالت میرم و نه به صورت مخفیانه . اگه تونستی این مود رو راحت بری اونوقت کارت درسته . چون با دو ضرب میمیری . حسرت میخورم چرا دور اول رو که مخفیانه رفتم چرا روی این حالت نمیرم .
به نظر من از الان برو توی قسمت ستینگ بازی و سختیش رو بزار روی تهش و دور اول رو مخفیانه برو .
hosseincode2008
03-11-2012, 14:15
دوست عزیز چرا خودتو زجر میدی؟
خوب تا یه جایی میری سیوش کن تا دیگه راحت شی
اخرین سیو رو لود نمیکنه شما همیشه میخوای بازی رو شروع کنی از قسمت لود شروع کن که راحت تر شی :)
آقايون اين مشكل سيوي كه شما در موردش صحبت ميكنيد اصلا ربطي به خود بازي نداره و مشكل از كرك شماست. آخرين كركي كه اومده (Reloaded) رو دانلود كنيد مشكلتون حل ميشه.
آقايون اين مشكل سيوي كه شما در موردش صحبت ميكنيد اصلا ربطي به خود بازي نداره و مشكل از كرك شماست. آخرين كركي كه اومده (Reloaded) رو دانلود كنيد مشكلتون حل ميشه.
اره این مشکل سیو مال همون زمانیه که اولین کرک اومده بود و فرداش کرک درست اومد . کرک درست یعنی rld رو دانلود کنید درست میشه همه چیش .
hosseincode2008
03-11-2012, 17:53
ما که مشکلی نداریم :دی
عزيز شما نبودي اون بالا گفتي آخرين سيو رو لود نميكنه؟
نه حسین جان سیوش کلا مشکل داره ، برا 360 م اینطوریه.
یعنی سیو ها برا اساسه تایم هست که تویه 360 وقتی برق رو میکشی میپره. ( البته مشکله زیاد خاصی نیست ) + ( تویه 2 تا Bioshock ها هم همینطوری بود )
Arrowtic
03-11-2012, 18:26
کرک رو عوض کنم که سیوا مشکل دار نمیشن؟!آخه بازی های معدودیو دیدم که با عوض کردن کرک سیوهای بازی مشکل دار میشدن!
منم مشکلم اینه که باید برم دستی سیو رو انتخاب کنم وگرنه از آخرین سیو نمیره!
mohsen_gh1991
03-11-2012, 19:23
دوستان رمز گاوصندوقها رو چطوری باید باز کنیم؟ راه خاصی داره؟ یا شامسیه:دی ؟
عزيز شما نبودي اون بالا گفتي آخرين سيو رو لود نميكنه؟
نه به خدا
من نگفتم
من اصلا مشکلی تو سیو ندارم:sq_11:
hosseincode2008
04-11-2012, 00:12
نه به خدا
من نگفتم
من اصلا مشکلی تو سیو ندارم:sq_11:
خيلي هم خوب! it was a misunderstanding
نه حسین جان سیوش کلا مشکل داره ، برا 360 م اینطوریه.
یعنی سیو ها برا اساسه تایم هست که تویه 360 وقتی برق رو میکشی میپره. ( البته مشکله زیاد خاصی نیست ) + ( تویه 2 تا Bioshock ها هم همینطوری بود )
نه اخه اولين كرك ShiTROW مشكل سيو داشت كه با كرك فيكس درست ميشد. من كه به شخصه هيچ مشكلي نداشتم. از هر جايي كه Quick Save كرده بودم با Resume كردن ميومد.
حالا اين قضيه سيو رو بيخيال بشيم خوبه! پست هاي بيربطي داديم همگي :دي
دوستان رمز گاوصندوقها رو چطوری باید باز کنیم؟ راه خاصی داره؟ یا شامسیه:دی ؟
معمولا واسه گاوصندوق ها باید یه نوع مدرک پیدا کنی که راهنمایی کرده توش . مثلا اسم چند تا ماه رو اورده و شما باید شماره اون ماه ها رو به عنوان رمز وارد کنید . این مدارک رو میشه بعضی هاشو اطراف گاوصندوق و بعضی هاشون توی همون ساختمون و بعضی هاشون توی کل مرحله بدست اورد . مدرک میتونه یه نوشته ، یه دفترچه خاطرات باشه یا هم اینکه کسی اونو در قبال کمک بهت بده . حواست باشه بعضی وقتها باید واسه رمز از کتابها هم استفاده کنی . مثلا رمز همون ماهها اینطوری بود که توی یه کاغذ اسم سه تا ماه اومده بود و باید از توی کتاب معرفی ماهها شماره شون رو در میاوردی .
velvet revoulver
04-11-2012, 23:37
سلام دوستان..من تازه موفق شدم نسخه ی ایکس باکس این بازی رو بگیرم ...اما به محض اجرای بازی پیغام میده که باید دستگاه اپدیت بشه ...در صورتیکه دستگاه من LT3 هست و فروشنده هم گفت که دی وی دی بازی LT3 هستش ..مشکل از کجاس ؟ میدونم این سوال جاش اینجا نیست اما چون من باید هر چه زودتر دی وی دی بازی رو ( در صورت مشکل داشتن ) پس بدم .. در نتیجه هم سوالمو اینجا مطرح کردم و هم تو تاپیک مشکلات نصب. که هر چه زودتر تو یکی از این تاپیکها جوابم داده بشه ...ممنون
دم ساموئل گرم!این آخر کاری خیلی حال داد...کم کم داشتم نا امید میشدم...:31:
IGN - 9.2/10
Strategy Informer - 9/10
Destructoid - 9/10
PC Gamer - 92/100
The Verge - 9/10
Giant Bomb - 8/10
Kotaku - Yes/10
Digital Chumps - 9/10
Eurogamer - 8/10
G4TV - 9/10
MondoXbox - 9.3/10
The Escapist - 10/10
Edge Magazine - 9/10
Eurogamer Italy - 8/10
GameTrailers - 8.7/10
G4TV - 9/10
MondoXbox - 9.3/10
The Escapist - 10/10
Edge Magazine - 9/10
Eurogamer Italy - 8/10
GameTrailers - 8.7/10
Official Playstation Magazine UK - 9/10
Official Xbox Magazine - 9/10
GamesRadar - 9/10
GameInformer - 8.75/10
GameArena – 10/10
1UP – 10/10
Ausgamers – 9.6/10
InsideGames – 92/100
OPM UK – 9/10
Gamefront – 90/100
Joystiq – 9/10
GameSpy – 9/10
CGMMagazine - 9.6/10
Gameblog.fr - 9/10
Metro UK - 9/10
Thesixthaxis - 9/10
Canadian Online Gamers - 8.5/10
VideoGamer - 8/10
CVG - 9.5/10
Giant Bomb - 4/5
The Verge - 9/10
Digital Chumps - 9/10
Eurogamer - 8/10
IGN - 9.2/10
Strategy Informer - 9/10
PC Gamer - 92/100
Destructoid - 9/10
IGN - 9.2/10
Strategy Informer - 9/10
Destructoid - 9/10
PC Gamer - 92/100
The Verge - 9/10
Giant Bomb - 8/10
Kotaku - Yes/10
Digital Chumps - 9/10
Eurogamer - 8/10
GameSpot - 9/10
G4TV - 9/10
MondoXbox - 9.3/10
The Escapist - 10/10
Edge Magazine - 9/10
Eurogamer Italy - 8/10
GameTrailers - 8.7/10
Official Playstation Magazine UK - 9/10
Official Xbox Magazine - 9/10
GamesRadar - 9/10
GameInformer - 8.75/10
GameArena – 10/10
1UP – 10/10
Ausgamers – 9.6/10
InsideGames – 92/100
OPM UK – 9/10
Gamefront – 90/100
Joystiq – 9/10
GameSpy – 9/10
CGMMagazine - 9.6/10
Gameblog.fr - 9/10
Metro UK - 9/10
Thesixthaxis - 9/10
Canadian Online Gamers - 8.5/10
VideoGamer - 8/10
Game Spot - 9/10
Multiplayer.it :91
GamesBeat :86
PlayStation LifeStyle :95
Gamer Limit :70
Machinima :80
Polygon :90
Metro GameCentral :90
Meristation :94
BigPond GameArena :100
bit-tech :99
oxm - 9/10
VaDeJuegos (Spain) 5/5
4/5 from StickTwiddlers
9/10 on Gamers.fr
9/10 -on Strategy Informer
PC Games (Germany): 9.1 - 10
Multiplayer.it: 9.1 - 10
Gameplanet: 9 - 10
AtomicGamer: 9 - 10
متا از 13 نقد: 90
XBOX 360
Xbox360Achievements: 9.3 - 10
XGN: 9.2 - 10
Eurogamer Sweden: 9 - 10
Eurogamer Spain: 9 - 10
Videogameszone.de: 9 - 10
Official Xbox Magazine UK: 9 - 10
ZTGameDomain: 9 - 10
Game Revolution: 9 - 10
IncGamers: 9 - 10
متا از 34 نقد: 89
PS3
Worth Playing: 9.5 - 10
ImpulseGamer: 9.3 – 10
Planet Xbox 360 - 9/10
Planet Xbox 360 - 9/10
Nowgamer 9.2/10
Dishonored (X360):Game Vortex:100/100
Dishonored (X360):Console Monster:95/100
Dishonored (PS3):PSX Extreme:95/100
Everyeye.it 9/10
Hardcore Gamer Magazine 4/5
GameFocus:9.6/10
Eorugamer.net : 8 / 10
PC Power Play:100/100
این بازی دیگه ترکوند منو از زندگی منو عقب انداخت از بس که عالی کار شده واقعا توی این بحران بازی خیلی میچسبه به نظر من داستان بازی بسیار گیراست هر چی جلو میری بیشتر درگیر میشی دیگه مراحل بازی هم چقدر زیبا طراحی شدن اون مخفی کاریش منو کشته واقعا دستشون درد نکنه - درد و بلاشون بخوره توی سره هر چی شرکت سازنده مثل کپ کام:sq_13:
واقعا دیگه احتمال اینکه GOTY بشه خیلی زیاد شده . واقعا امیدوارم همین بازی بشه . چون حقشه انصافا . این چند وقته هر چی عنوان محبوب بود گند خورد بهشون . امیدوارم این بازی نسخه بعدی هم داشته باشه .
titanium_zarin
05-11-2012, 11:19
دوستان برای پی سی منتشر شده ؟؟
من تو هیچ سایتی پیدا نکردم واسه خرید ...
ببخشید اگه پرت بازی در میارم :دی
mohsen_gh1991
05-11-2012, 13:41
:دی
تو گوگل بزن دانلود بازی dishonored ،
n+1 سایت برات میاره که لینک دانلودشو دارن که از همونجا هم میتونی بخری:دی
Dishonored رو میگی؟
این که خیلی وقته عرضه شده
vahidreza2007
05-11-2012, 20:41
بچه ها این بازی رو شبیه کدوم بازی معروف میشه دونست ؟ ارزش بازی کردن داره ؟ من بیشتر سبک اکشن و مخفی کاری تو سبک کال اف و بتلفیلد و تام کلنسی کانونشن و ... بازی می کنم و از بازی های فکری خوشم نمیاد این بازی تو چه سبکیه ؟ ایا اکشن هستش یا فکری ؟
vahidgame
05-11-2012, 21:20
بچه ها این بازی رو شبیه کدوم بازی معروف میشه دونست ؟ ارزش بازی کردن داره ؟ من بیشتر سبک اکشن و مخفی کاری تو سبک کال اف و بتلفیلد و تام کلنسی کانونشن و ... بازی می کنم و از بازی های فکری خوشم نمیاد این بازی تو چه سبکیه ؟ ایا اکشن هستش یا فکری ؟
این بازی هایی که شما گفتین رو اگه جزو سبک مخفی کاری به حساب بیاریم کلا این سبک رو باید از بین سبک ها حدف کرد : دی
در مورد بازی باید بگم که بازی چون اول شخصه لزوما نباید شوتر باشه و کلا سبک اون زمین تا آسمون با بازی های این سبک متفاوته
بازی به شدت مخفی کاریه و تازه بعد از اون میشه به ترتیب عنوان ماجرایی و اکشن رو هم به اون نسبت داد
قاعدتا اگه علاقه مند به بازی های بزرگ سبک مخفی کاری باشید از این بازی ها هم خوشتون میاد به عنوان مثال سری Thief
در مورد سوال آخرتون هم توی بازی بیشتر به فکر کردن نیازه...
+
جالبه این چند روزه با چند تا امتیاز کامل که نسخه پی سی گرفته میانگین امتیاز بازی به 92 هم رسیده
یعنی کلا احساس می کنم که حداقل از چند سایت بتونه گوتی بشه و با این وضعیتی که امسال داشتیم فکر نکنم یه بازی بتونه به طور قاطع هم عنوان ها درو کنه و در عوض این عنوان ها بین چند تا بازی از جمله Dishonored تقسیم میشه...
وضعیت متای بازی در سه پلتفرم به این صورته:
PC : از 27 نقد میانگین امتیاز 92
PS3 : از 33 نقد میانگین امتیاز 89
X360 : از 55 نقد میانگین امتیاز 88
vahidreza2007
05-11-2012, 23:24
این بازی هایی که شما گفتین رو اگه جزو سبک مخفی کاری به حساب بیاریم کلا این سبک رو باید از بین سبک ها حدف کرد : دی
در مورد بازی باید بگم که بازی چون اول شخصه لزوما نباید شوتر باشه و کلا سبک اون زمین تا آسمون با بازی های این سبک متفاوته
بازی به شدت مخفی کاریه و تازه بعد از اون میشه به ترتیب عنوان ماجرایی و اکشن رو هم به اون نسبت داد
قاعدتا اگه علاقه مند به بازی های بزرگ سبک مخفی کاری باشید از این بازی ها هم خوشتون میاد به عنوان مثال سری Thief
در مورد سوال آخرتون هم توی بازی بیشتر به فکر کردن نیازه...
+
جالبه این چند روزه با چند تا امتیاز کامل که نسخه پی سی گرفته میانگین امتیاز بازی به 92 هم رسیده
یعنی کلا احساس می کنم که حداقل از چند سایت بتونه گوتی بشه و با این وضعیتی که امسال داشتیم فکر نکنم یه بازی بتونه به طور قاطع هم عنوان ها درو کنه و در عوض این عنوان ها بین چند تا بازی از جمله Dishonored تقسیم میشه...
وضعیت متای بازی در سه پلتفرم به این صورته:
PC : از 27 نقد میانگین امتیاز 92
PS3 : از 33 نقد میانگین امتیاز 89
X360 : از 55 نقد میانگین امتیاز 88
ممنونم از جوابت :sq_8: در مورد سبک اکشن و مخفی کاری هم یه توضیح بدم :)) فکر کنم متن رو خوب نخودین من نوشتم اکشن و مخفی کاری مثل کال اف ( به عنوان بازی اکشن ) و مثلا سام فیشر کانونشن ( به عنوان بازی مخفی کاری ) :sq_2: :sq_2:ولی فکر کنم با این توضیحاتی که شما دادین این بازی اونی نیست که من بخوام بازی کنم . یه جا خوندم شبیه بایوشاک هستش هرچند که بایوشاک بازی معروف و بزرگی هستش اما اصلا در کل 5 دقیقه هم نتونستم بازیش کنم و یه جورایی حال ادم رو زیر و رو می کرد ( نخواستم بگم .. می کرد :sq_2: 9 اینم باید تو اون سبک باشه پس منتظر می مونیم تا چند روزه دیگه بلک اوپس 2 بیاد بزنیم تو رگ :sq_25:
پ.ن : این شکلک ها چیه اخه اضافه کردن :sq_14:
ممنونم از جوابت :sq_8: در مورد سبک اکشن و مخفی کاری هم یه توضیح بدم :)) فکر کنم متن رو خوب نخودین من نوشتم اکشن و مخفی کاری مثل کال اف ( به عنوان بازی اکشن ) و مثلا سام فیشر کانونشن ( به عنوان بازی مخفی کاری ) :sq_2: :sq_2:ولی فکر کنم با این توضیحاتی که شما دادین این بازی اونی نیست که من بخوام بازی کنم . یه جا خوندم شبیه بایوشاک هستش هرچند که بایوشاک بازی معروف و بزرگی هستش اما اصلا در کل 5 دقیقه هم نتونستم بازیش کنم و یه جورایی حال ادم رو زیر و رو می کرد ( نخواستم بگم .. می کرد :sq_2: 9 اینم باید تو اون سبک باشه پس منتظر می مونیم تا چند روزه دیگه بلک اوپس 2 بیاد بزنیم تو رگ :sq_25:
برعکس این بازی همونیه که میخوای . این بازی رو به هر شیوه ای که دوست داشته باشی میتونی بری . مخفی کاری ، اکشن ، دزد مانند (بدون کشتن کسی) ، ترول مانند (همه رو از یه طرف درو کنی بری جلو) و ...
میتونی اپگریدهات و قدرتهات رو بر حسب نوع بازیت بگیری . مثلا اگه مخفی کاری میری تیرکمونت و چشمت رو قوی میکنی و تیرهای سمی باخودت میبری . یا اگه بکش بکش میخوای بری که صدای اژیر رو هم دربیاری میتونی شمشیرت و تفنگت رو قوی کنی . اخر بازی تفنگت یه چیزی میشه مثل مسلسل . قدرتی ها هم هر کدوم واسه یه نوع بازی بدرد میخورن .
پ.ن : اواتارت رو عشق است :sq_25:
2 تا چیزی رو تو این بازی خیلی خوب احساس میکنم :
1- آزادی عمل
2- میخ کوب شدن موقع بازی
vahidreza2007
08-11-2012, 17:26
برعکس این بازی همونیه که میخوای . این بازی رو به هر شیوه ای که دوست داشته باشی میتونی بری . مخفی کاری ، اکشن ، دزد مانند (بدون کشتن کسی) ، ترول مانند (همه رو از یه طرف درو کنی بری جلو) و ...
میتونی اپگریدهات و قدرتهات رو بر حسب نوع بازیت بگیری . مثلا اگه مخفی کاری میری تیرکمونت و چشمت رو قوی میکنی و تیرهای سمی باخودت میبری . یا اگه بکش بکش میخوای بری که صدای اژیر رو هم دربیاری میتونی شمشیرت و تفنگت رو قوی کنی . اخر بازی تفنگت یه چیزی میشه مثل مسلسل . قدرتی ها هم هر کدوم واسه یه نوع بازی بدرد میخورن .
پ.ن : اواتارت رو عشق است :sq_25:
به خاطر زحمتی که کشیدی و راهنمای کردی بازی رو نسخه بلک باکسش رو میذارم برای دانلود :دی امیدوارم تو این بدون بازی بودن حدافل بتونه سر گرممون کنه تا بازی هایی مثل کال اف و اساسین بیاد :دی
پ.ن : خودت و اواتورت رو با هم عشقه :دی
vahidgame
08-11-2012, 17:46
شما دقیقا نسخه ای از اسپلینتر سل رو گفتین که توی اون کمترین مخفی کاری وجود داره و به خاطر همین اونو هم بیشتر میشه به عنوان یه بازی اکشن به حساب اورد تا یه بازی مخفی کاری اصیل
در مورد بایوشاک هم شباهتی به این بازی نداره و سبک اون اکشن اول شخصه و فقط شباهتش به این بازی اینه که اونم توی سبکش می خواست نوآوری و تحول ایجاد کنه نه گیم پلی تقلیدی و تکراری...
این ماهیت بازی که مخفی کاریه رو تغییر نمیده
مثلا میشه حالا یه مرحله رو یه جوری رفت که تعدادی زیادی از دشمن ها رو قتل عام کرد ولی اگه این کار بخواد در همه مراحل انجام بشه اصلا جالب نیست و مطمئنا کسی که بازی رو بخواد بیشتر به عنوان یه شوتر در نظر بگیره اصلا نمی تونه از اون لذت کافی رو ببره!
به خاطر زحمتی که کشیدی و راهنمای کردی بازی رو نسخه بلک باکسش رو میذارم برای دانلود امیدوارم تو این بدون بازی بودن حدافل بتونه سر گرممون کنه تا بازی هایی مثل کال اف و اساسین بیاد
در این انجمن لینک دانلود رو درخواست بدین:
شما دقیقا نسخه ای از اسپلینتر سل رو گفتین که توی اون کمترین مخفی کاری وجود داره و به خاطر همین اونو هم بیشتر میشه به عنوان یه بازی اکشن به حساب اورد تا یه بازی مخفی کاری اصیل
در مورد بایوشاک هم شباهتی به این بازی نداره و سبک اون اکشن اول شخصه و فقط شباهتش به این بازی اینه که اونم توی سبکش می خواست نوآوری و تحول ایجاد کنه نه گیم پلی تقلیدی و تکراری...
این ماهیت بازی که مخفی کاریه رو تغییر نمیده
مثلا میشه حالا یه مرحله رو یه جوری رفت که تعدادی زیادی از دشمن ها رو قتل عام کرد ولی اگه این کار بخواد در همه مراحل انجام بشه اصلا جالب نیست و مطمئنا کسی که بازی رو بخواد بیشتر به عنوان یه شوتر در نظر بگیره اصلا نمی تونه از اون لذت کافی رو ببره!
در این انجمن لینک دانلود رو درخواست بدین:
صد در صد . این بازی مثل هیتمن میمونه که میتونی مثل ... همه رو بکشی و بازی رو تموم کنی و میتوی مخفیانه بدون این که کسی بو ببره بازی رو تموم کنی . حتی بدون کشتن کسی . مرحله lady boyle منو خیلی یاد مراحل بتمن میندازه .
2 تا چیزی رو تو این بازی خیلی خوب احساس میکنم :
1- آزادی عمل
2- میخ کوب شدن موقع بازی
کاملا موافقم
به یکی بگی موقه ی بازی ازت فیلم بگیر عمرا اگر کوچیک ترین حرکتی رو بکنی
واقعا ادمو گرم بازی میکنه
اگه میشد امتیاز داد امتیاز 10 رو بهش میدادم :دی
کاملا موافقم
به یکی بگی موقه ی بازی ازت فیلم بگیر عمرا اگر کوچیک ترین حرکتی رو بکنی
واقعا ادمو گرم بازی میکنه
اگه میشد امتیاز داد امتیاز 10 رو بهش میدادم :دی
آره واقعا ... من همیشه موقع بازی کردنم تحرک دارم. از بازی پا میشم استراحت میکنم و این ور اون ورو نگاه میکنم.
اما وقتی اینو بازی میکنم یهو به خودم میام میبینم یه ساعته نه حرکتی کردم نه یه کلمه حرف زدم :31:
به قول حمید اتمسفر خیلی خوبی داره :31:
ادم به به بازی فک میکنه
واقعا روش کار شده
الکی ندادن بیرون
قطعا قصد گرفتن جایزه داشتن
چون واقعا بازی مخفی کاری به قشنگی این ندیدم :دی
در این لحظه با شکوه بالاخره بازی تموم شد!:31:
ولی آخرش چرا اینطوری شد؟!!:sq_11:
Shadow-Man
09-11-2012, 19:22
اصلا رو نرمال بازی نکنید اینقدر اسونه که حال بازی رو میگیره
در این لحظه با شکوه بالاخره بازی تموم شد!:31:
ولی آخرش چرا اینطوری شد؟!!:sq_11:
چطوری شد . خوب تموم شد که . نکنه ...
کسی میتونه پایان دیگه بازی رو توی اسپویلر توضیح بده . منظورم پایان بدش رو . چون حوصله دوباره رفتن بازی رو ندارم دیگه .
من که رو درجه هارد دارم میرم
کل کیف بازی به اینه که روی very hard بری. مرحله ها یکی از یکی جذاب تر دارن میشن.
mohamad.hejazi
12-11-2012, 14:53
سلام دوستان
یکی راهنمایی کنه!
من جادو جدید(همونی که عکسش مثل گردباد میمونه) رو گرفتم ولی روی اسکرول موسم نمیاد یعنی جای جادوها پر شده چطور میتونم این جادو رو انتخاب کنم؟؟؟؟
BEHZAD2007
12-11-2012, 16:45
دوستان لینک دانلود برای پی سی هستش ؟ممنون میشم همینجا بزارید با تشکر
من وقتی مرحله دوم بازی ساید میشن رو تموم کردم و می خوام بیان بیرون که تحویل کسی که میشن رو داده برم اینتوری میشه اسمه میشن Goldencat مرحله سوم بازی
و بدشم این میاد
من وقتی مرحله دوم بازی ساید میشن رو تموم کردم و می خوام بیان بیرون که تحویل کسی که میشن رو داده برم اینتوری میشه اسمه میشن Goldencat مرحله سوم بازی
فکر کنم باید درایور گرافیکتو اپدیت کنی یا شاید رم کم میاری (چون این بازی رم زیادی میخواد . 2 گیگ هم بسه فکر کنم) . کلا فکر نکنم از بازی باشه .
سلام دوستان
یکی راهنمایی کنه!
من جادو جدید(همونی که عکسش مثل گردباد میمونه) رو گرفتم ولی روی اسکرول موسم نمیاد یعنی جای جادوها پر شده چطور میتونم این جادو رو انتخاب کنم؟؟؟؟
سلام
دکمه وسط موس رو فشار بدید و نگه دارین
موس رو ببرین روی اسپل یا هر چیز دیگه ای
شماره ای که می خواین بهش اختصاص بدین بزنین
موفق باشید
M A S T 3 R
14-11-2012, 10:47
دوستان چند تا سوال داشتم
1.اگه بری سربازارو از پشت خفه کنی بیهوش شن kill به حساب نمیاد نه؟
2.اگه مثلا بدنشون رو بندازیم تو آب یا از ه بلندی پرت کنیم میمیرن و جزء kill به حساب میان؟
آخه من مرحله اول همه رو یا از پشت یا با دارت بیهوش کردم آخر Chaos رو high بود و نوشته بود 20 نفر رو کشتی:31:
3.میگم من الان 2-3 مرحله رو رو high chaos رد کردم دیگه نمیشه اون اون پایان خوبه رو دید؟
4.چرا وقتی بعضی از سرباز هارو میکشی نبدیل به خاکستر میشن بعضی ها نه؟اونایی که تبدیل به خاکستر میشن در آخر بازی جز کسایی که کشتمیشون قرار میگیرن دیگه نه؟
5.کشتن ویپر ها(درست گفتم دیگه نه؟) هم تاثیر داره؟
ممنون
Dark Soul
14-11-2012, 12:30
بازیش خیلی آسونه قدم به قدم هم سیو می کنه.
اگه بخوای تویک مرحله دیده نشی و هیچکسو نکشی که اون قدرت ها و سلاح ها بی فایده اند و بازی هیجانی نداره.
اگرم بکشی که فوق العاده بازی ساده میشه.
نمی دونم چطوری میشه باهاش حال کرد !
حالا جریان این پایانها چیه ؟( لطفا اخرشو لو ندید فقط یک اشاره کوچک)
M A S T 3 R
14-11-2012, 12:47
تا جایی که مییدونم بازی 3 پایان مختلف داره که بستگی داره مراحل رو چجوری بگذرونین
بازی تموم شد ؟! :sq_14: چرا اینقد کم بود ؟!!!!! یادمه یکی بازی کرده بود تو همین فروم گفت بازی چقد طولانیه ولی این که چیزی نبود. من یه هفته تفریحی بازی میکردم روی یه ساعت. تازه رو وری هارد. الان حالم گرفته شد دیدم مرحله ی بعدی زده the end :sq_3: خیلی بازی قشنگی بود و برام تبدیل به یک بازی خاطره انگیز شد. احتمال اینکه از اول برم هست ولی این دفعه همه رو میکشم :20:
mohamad.hejazi
14-11-2012, 14:36
سلام
دکمه وسط موس رو فشار بدید و نگه دارین
موس رو ببرین روی اسپل یا هر چیز دیگه ای
شماره ای که می خواین بهش اختصاص بدین بزنین
موفق باشید
درست شد
تشکر.
دوستان چند تا سوال داشتم
1.اگه بری سربازارو از پشت خفه کنی بیهوش شن kill به حساب نمیاد نه؟
2.اگه مثلا بدنشون رو بندازیم تو آب یا از ه بلندی پرت کنیم میمیرن و جزء kill به حساب میان؟
آخه من مرحله اول همه رو یا از پشت یا با دارت بیهوش کردم آخر Chaos رو high بود و نوشته بود 20 نفر رو کشتی:31:
3.میگم من الان 2-3 مرحله رو رو high chaos رد کردم دیگه نمیشه اون اون پایان خوبه رو دید؟
4.چرا وقتی بعضی از سرباز هارو میکشی نبدیل به خاکستر میشن بعضی ها نه؟اونایی که تبدیل به خاکستر میشن در آخر بازی جز کسایی که کشتمیشون قرار میگیرن دیگه نه؟
5.کشتن ویپر ها(درست گفتم دیگه نه؟) هم تاثیر داره؟
ممنون
1.نه (البته در این موضوع بین علما شک هست)
2.پ ن پ چون مرگ ارومی بهشون دادی در اخر بازی ازت تقدیر میشه (اره دیگه . چون داری میکشیشون)
ممکنه یا دارتت از اون دارت خوب اورا نبوده یا همون که گفتم شاید kill به حساب بیان . ولی اگه جنازه هم زیاد پیدا بشه و اژیر و ... زده بشه باز هم high میشه .
3.میگن فقط یه مرحله رو میشه روی high رفت و بقیه رو باید رو low بری .
4.اون یه قدرتی هست که گرفتی به نام shadow kill . تو لیست قدرتی هات گوشه سمت راست پایین . اونطوری فقط پورد میشن تا کسی پیداشون نکنه . وگرنه همون kill هست .
5.فکر نکنم . احتمالا فقط گاردها .
بازیش خیلی آسونه قدم به قدم هم سیو می کنه.
اگه بخوای تویک مرحله دیده نشی و هیچکسو نکشی که اون قدرت ها و سلاح ها بی فایده اند و بازی هیجانی نداره.
اگرم بکشی که فوق العاده بازی ساده میشه.
نمی دونم چطوری میشه باهاش حال کرد !
اره موافقم . بازی از یه لحاظ کلی ابزار به ادم میده منتهی واقعا هیچ کدوم ضروری نیستن یعنی میشه به راحتی کل بازی رو فقط با dark vision و blink روی بهترین حالت تموم کرد . من اومدم دور دوم رو با خشونت و کشتار برم مثل دور اول لذت نداشت . به نظرم همون که مخفیانه بری خیلی لذتش بیشتره . منتهی از ابزارهات کمی هم استفاده کنی .
بازی تموم شد ؟! :sq_14: چرا اینقد کم بود ؟!!!!! یادمه یکی بازی کرده بود تو همین فروم گفت بازی چقد طولانیه ولی این که چیزی نبود. من یه هفته تفریحی بازی میکردم روی یه ساعت. تازه رو وری هارد. الان حالم گرفته شد دیدم مرحله ی بعدی زده the end :sq_3: خیلی بازی قشنگی بود و برام تبدیل به یک بازی خاطره انگیز شد. احتمال اینکه از اول برم هست ولی این دفعه همه رو میکشم :20:
بله که طولانیه . خود سازنده ها گفتن 4 ساعت زمان بازیه به طوری که فقط سریع بخوای بازی رو تموم کنی .
شما همه ایتمهای مخفی رو پیدا کردی . توی هر مرحله چقدر پول بدست میاوردی . همه مرحله ها رو به صورت dont kill anyone میرفتی ؟ یا به صورت Ghost ؟ همه side mission ها رو تموم میکردی ؟ و ...
اینطوریه که بازی خیلی طول میکشید . منم یه هفته ای تموم شد منتهی روزی چهار پنج ساعت میرفتم . منتهی اکثر چیزهای مخفی و امتیازهای بازی رو میگرفتم . لذت این بازی ها به همینهاشه .
بله که طولانیه . خود سازنده ها گفتن 4 ساعت زمان بازیه به طوری که فقط سریع بخوای بازی رو تموم کنی .
شما همه ایتمهای مخفی رو پیدا کردی . توی هر مرحله چقدر پول بدست میاوردی . همه مرحله ها رو به صورت dont kill anyone میرفتی ؟ یا به صورت Ghost ؟ همه side mission ها رو تموم میکردی ؟ و ...
اینطوریه که بازی خیلی طول میکشید . منم یه هفته ای تموم شد منتهی روزی چهار پنج ساعت میرفتم . منتهی اکثر چیزهای مخفی و امتیازهای بازی رو میگرفتم . لذت این بازی ها به همینهاشه . خب پس نمیشه گفت بازی در کل طولانیه !! 4 ساعت زیاد نیست برای تموم کردن بازی. اما به قول شما اگه بخوای اونجوری بازی رو تموم کنی بیشتر طول میکشه. میدونی سازنده های این بازی واقعا یه شاهکار ساختن ! یه بازی ای که به شدت خاصیت تکرار پذیری بالایی داری و مناسب برای هر سلیقه ایه. یکی بخواد میتونه زود تموم کنه و یکی نه. من این بار دوباره میخوام بازی کنم و همه رو بکشم چون سری اول بیشتر مخفی کاری رفتم :20:
M A S T 3 R
16-11-2012, 00:34
دوستان این غول آهنی ها که پاهای بندی هم دارن(اسمشو نمیدونم:31:) چجوری کشته میشن؟
اصلا کشته میشن؟
خیلی رو اعصابن
دوستان این غول آهنی ها که پاهای بندی هم دارن(اسمشو نمیدونم:31:) چجوری کشته میشن؟
اصلا کشته میشن؟
خیلی رو اعصابن
اره عزیز ی شیشیه های انرژی هست رنگشون ابیه اونارو باید بزنی بهشون..سر شونه هاشون همون انرژیا هست بزن ب اون قسمت ...یکی یا 2تا باید بزنی تا بپکن
اصلا کشته میشن؟
خیلی رو اعصابن
میتونی بری تو کالبد یه موجود دیگه وخیلی شیک و مجلسی از کنارشون رد بشی!:31:
بازی بسیار زیبا بود.دلم نمیومد به این زودیا تمومش کنم ولی خب دیگه
من 85 درصد بازیو فقط با چاقو و تلپورت رفتم
مابقی جادوها و اسلحه ها به نظرم زیاد به کار نمیومدن.فقط واسه اشانتیوم ازشون استفاده کردم
در کل بازیش محشر بود.منتظر DLC هاش میمونم :)
من یه سوال مبهم برام پیش اومده.در مورد داستان بازی ! ... هیچ کی جز خود کوروو خبر نداشت که براش توطئه درست کردن ... پس اون کسی که از اول زندان کمکش میکنه چه جوری فهمیده ؟!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه سوال مبهم برام پیش اومده.در مورد داستان بازی ! ... هیچ کی جز خود کوروو خبر نداشت که براش توطئه درست کردن ... پس اون کسی که از اول زندان کمکش میکنه چه جوری فهمیده ؟!!!!!!! :sq_14:
منم همین سوال برام پیش اومد ولی میشه گفت بالاخره کوروو دوستانی داره که اونو میشناسن.با توجه به شناختی که از کوروو و اطرافیانش داشتند بهش کمک کردن
دقیقا مثل بعضی از فیلمها که به یکی تهمت میزنن ولی چند نفر طرفو کمک میکنن و میگن ما میدونیم تو بیگناهی و از این حرفا:sq_18:
hosseincode2008
16-11-2012, 21:34
دوستان لطفا هر گونه صحبت در مورد داستان بازي رو داخل اسپويلر انجام بدين. پستهاي مجيد و ايمي ايمي (دو تا پست بالايي) بايد پاك ميشدن كه ايندفعه استثنائاً ويرايش شدن.
كلا تصميم بر اين شده كه از اين به بعد حساسيت بيشتري روي پستهايي كه داستان رو لو ميدن داشته باشيم. اينگونه پست ها در صورت مشاهده بلافاصله پاك خواهند شد پس لطفا هنگام ارسال حتما از اسپويلر استفاده كنيد تا احيانا شرمنده شما نشيم.
ممنون از همكاري شما!
دوستم بهم گفت اون یه آدم ماورائیه به خاطر همین از قبل میدونست. ولی چرا بعد 6 ماه یادش افتاده کمکش کنه ؟!!!
دوستان لطفا هر گونه صحبت در مورد داستان بازي رو داخل اسپويلر انجام بدين. پستهاي مجيد و ايمي ايمي (دو تا پست بالايي) بايد پاك ميشدن كه ايندفعه استثنائاً ويرايش شدن.
كلا تصميم بر اين شده كه از اين به بعد حساسيت بيشتري روي پستهايي كه داستان رو لو ميدن داشته باشيم. اينگونه پست ها در صورت مشاهده بلافاصله پاك خواهند شد پس لطفا هنگام ارسال حتما از اسپويلر استفاده كنيد تا احيانا شرمنده شما نشيم.
ممنون از همكاري شما! ممنون کاملا حق با شماس ولی پستی که من دادم هیچ جای داستان بازی رو لو نمیده و کسی تا بازی نکنه اصلا نمیفهمه من چی گفتم !
من یه سوال مبهم برام پیش اومده.در مورد داستان بازی ! ... هیچ کی جز خود کوروو خبر نداشت که براش توطئه درست کردن ... پس اون کسی که از اول زندان کمکش میکنه چه جوری فهمیده ؟!!!!!!! :sq_14:
منم همین سوال برام پیش اومد ولی میشه گفت بالاخره کوروو دوستانی داره که اونو میشناسن.با توجه به شناختی که از کوروو و اطرافیانش داشتند بهش کمک کردن
دقیقا مثل بعضی از فیلمها که به یکی تهمت میزنن ولی چند نفر طرفو کمک میکنن و میگن ما میدونیم تو بیگناهی و از این حرفا:sq_18:
کی گفته هیچکی جز کروو نمیدونسته که واسش پاپوش درست کردن .
پس اونایی که خودشون پاپوش درست کردن چی ؟ پشت همچین دسیسه ای مطمئنا ادمای زیادی قرار داشتن . مخصوصا خود لرد ریجنت و کمپبل و داود و احتمالا هم برادرهای پندلتون ها . مطمئنن یکی از همین افرادی که به کروو کمک میکنن از قضیه با خبر میشن بعد از 6 ماه . مثل لرد پندلتون .
در ضمن چه فرقی به حالشون میکرد . چه کروو بی گناه میبود چه گناهکار وسیله ای بود که هگوار به خواسته اش برسه و واسه همین اونو از زندان میاره بیرون .
اصلا کشته میشن؟
خیلی رو اعصابن
میتونی با blink یه دفعه بری به سمتشون و سریع چاقو رو بزنی که بهترین حالت کشتنشون میشه . اخ که از همه بیشتر با کشتن اینا تو بازی حال میکردم .
reza_meybod
17-11-2012, 18:25
بنظر من Bend Time رو بزن و سریع اسلحت رو انتخاب کن و بعدش 2-3 بار بهش شلیک کن
اینی که تو مراحل با مخفی کاری جلو بری یا همه رو بکشی تو پایان های بازی تاثیر داره داره؟
کلا فرقی میکنن؟؟
اینی که تو مراحل با مخفی کاری جلو بری یا همه رو بکشی تو پایان های بازی تاثیر داره داره؟
کلا فرقی میکنن؟؟
بله صد در صد !! من یه بار بازی رو تموم کردم و الان دارم دوباره بازی میکنم ... جالب اینجاس که این سری توی مرحله ها یه سری چیزایی رو پیدا کردم که روند بازیمو عوض کرد و اصلا انگار نه انگار که یه بار این بازی رو تا آخر رفتم ! کاملا برام جدیده ... و توی پایان بازی کاملا تاثیر گذاره. اگه داستان بازی رو فهمیده باشی کاملا این قضیه مشخصه و توی hint های بازی هم به تاثیرگذاری بازی کردنت اشاره میکنه.
Dark Soul
20-11-2012, 12:25
دوستان من هر کار می کنم پوشه سیوهامو پیدا نمی کنم.
حالا اگه کسی پیدا کرده لطفا اسم فایلهای داخلشو برام بنویسه.
Mohammad Yek110
22-11-2012, 15:35
سلام
شرمنده تاپیکای مشکلات کم سر می زنن اینجا پست میدم:دی
بازی خیلی باحال و خوب هستن فقط یه مشکلی:
من بازی رو نصب کردم رفتم کرکش رو کپی کنم دیدم چهارتا کرک هست ، همون اسکیدرو رو کپی کردم
رفتم بازی کردم ، از زندان هم فرار کردم ، نماد Autosave که اومد از بازی زدم بیرون گفتم حتما خودش سیو می کنه ، الان دوباره اجراش کردم می بینم دوباره از coldridge prison شروع شده ، گفتم شاید چون save رو از منوی بازی نزدم اینطور شده ولی خودش بایدautosave کنه
مشکل از کرک هست یا باید به صورت دستی خودم همیشه سیو کنم؟
M A S T 3 R
22-11-2012, 15:40
سلام
من بازی رو نصب کردم رفتم کرکش رو کپی کنم دیدم چهارتا کرک هست ، همون اسکیدرو رو کپی کردم
رفتم بازی کردم ، از زندان هم فرار کردم ، نماد Autosave که اومد از بازی زدم بیرون گفتم حتما خودش سیو می کنه ، الان دوباره اجراش کردم می بینم دوباره از coldridge prison شروع شده ، گفتم شاید چون save رو از منوی بازی نزدم اینطور شده ولی خودش بایدautosave کنه
کرک اسکیدرو مشکل سیو داره
کرک ریلود رو بریزین مشکل حل میشه
البته باید save هاتون رو هم انتقال بدین
سلام
سلام
بله مشکل از کرکه
همیشه قبل از اینکه بازی ایو ران کنی برو تو این سایت و کرکشو بگیر بریز راحت بازیتو کن
nodvd.net
saeedblack
23-11-2012, 22:54
ببخشید کسی در مورد پایانهای مختلف بازی میتونه تو اسپویلر توضیح بده مال من پایانهای زیاد جالبی نداشت بهترین پایان چیه؟
king 2009
25-11-2012, 16:01
واقعا حیف این بازی رو با unreal 3 ساختند. این موتور بدرد بازی موبایلها و تبلت ها میخوره. در سطح پی سی و کنسول نیست.
بازی بسیار جالبی بود. چند روز پیش تمومش کردم. از مخفی کاریش هم بسی لذت بردم.
یه سری ایراد هم داشت ولی خب جزئی بودن الانم من دیگه یادم نیست!
کلا حال کردم با بازیش.
واقعا حیف این بازی رو با unreal 3 ساختند. این موتور بدرد بازی موبایلها و تبلت ها میخوره. در سطح پی سی و کنسول نیست.
بازی بسیار جالبی بود. چند روز پیش تمومش کردم. از مخفی کاریش هم بسی لذت بردم.
یه سری ایراد هم داشت ولی خب جزئی بودن الانم من دیگه یادم نیست!
کلا حال کردم با بازیش.
خودت میفهمی داری چی میگی ؟
داری در مورد unreal engine 3 صحبت میکنی !
تو دنیا دو تا انجین خوب باشه یکیش cry engine و یکیش حتما unreal engine
فوق العاده قدرتمنده ... چی داری میگی :sq_14:
king 2009
25-11-2012, 16:47
خودت میفهمی داری چی میگی ؟
داری در مورد unreal engine 3 صحبت میکنی !
تو دنیا دو تا انجین خوب باشه یکیش cry engine و یکیش حتما unreal engine
فوق العاده قدرتمنده ... چی داری میگی :sq_14:
از نظر شما گرافیک تکنیکی این بازی قوی بود؟
از نظر من که نبود.
bulletstorm هم آخرین بازی ای بود که من با این موتور بازی کرده بودم، اونجا هم همه چیز خوب بود بجز گرافیک.
حالا شایدم من دارم زیاده روی میکنم. چند تا بازی تاپ گرافیکی با این موتور بگید.
از نظر شما گرافیک تکنیکی این بازی قوی بود؟
از نظر من که نبود.
bulletstorm هم آخرین بازی ای بود که من با این موتور بازی کرده بودم، اونجا هم همه چیز خوب بود بجز گرافیک.
حالا شایدم من دارم زیاده روی میکنم. چند تا بازی تاپ گرافیکی با این موتور بگید.
خب همه چی که گرافیک نیست !!
قوی بودن یه انجین هم صرفا بخاطر قدرت موتور گرافیکی نیست.
البته این که گرافیک تکنیکی این بازی قوی نبود کاملا مربوط به سازنده های بازیه که چه جوری از این موتور استفاده کردن.
شرکت arkane و bethesda معمولا بازیایی رو تولید میکنن که از نظر بهینه سازی خیلی خوبن (این قدرت سازنده های بازی رو میرسونه)
آیا شما تا به حال به این فکر کردی که این بازی با این همه جزئیات از نظر گیم پلی و مپ های نسبتا بزرگ چرا اینقد روون اجرا میشه ؟
چرا کلا حجمش 6 گیگ بیشتر نیست ؟
چرا لود شدن اون حتی به دو سه ثانیه هم نمیکشه ؟ (تو کدوم بازی همچین چیزی دیدی ؟ )
سازنده ها به خوبی از عهده ی بهینه سازی کردن (optimize) لول بر اومدن و یکی از دلیلایی که از نظر تکنیکی گرافیکی ضعیفه همین دلیله.
چون اونا خواستن بازی بهینه بسازن و هدفشون نمایش قدرت یک انجین نبوده.
و البته این که از نظر تکنیکی گرافیکی ضعیفه به این معنی نیست که گرافیک خوبی نداره. انصافا گرافیک بازی کاملا قابل قبوله اما شاخ نیست.
به هر حال آنریل جز قدرتمندترین انجیناس که لایسنسش به پول ما حدود 50 میلیون میشه و اصلا نباید دست کمش بگیری مخصوصا تو پردازش گرافیکی.
حالا نمیدونم شما چه گرافیکی میتونه راضیت بکنه ؟!
ولی به نظر من تمام بازی هایی که با این انجین ساخته شده حداقلش اینه که به عنوان یه گیم گرافیک کاملا قابل قبولی داره.
king 2009
26-11-2012, 10:43
خب همه چی که گرافیک نیست !!
قوی بودن یه انجین هم صرفا بخاطر قدرت موتور گرافیکی نیست.
البته این که گرافیک تکنیکی این بازی قوی نبود کاملا مربوط به سازنده های بازیه که چه جوری از این موتور استفاده کردن.
شرکت arkane و bethesda معمولا بازیایی رو تولید میکنن که از نظر بهینه سازی خیلی خوبن (این قدرت سازنده های بازی رو میرسونه)
آیا شما تا به حال به این فکر کردی که این بازی با این همه جزئیات از نظر گیم پلی و مپ های نسبتا بزرگ چرا اینقد روون اجرا میشه ؟
چرا کلا حجمش 6 گیگ بیشتر نیست ؟
چرا لود شدن اون حتی به دو سه ثانیه هم نمیکشه ؟ (تو کدوم بازی همچین چیزی دیدی ؟ )
سازنده ها به خوبی از عهده ی بهینه سازی کردن (optimize) لول بر اومدن و یکی از دلیلایی که از نظر تکنیکی گرافیکی ضعیفه همین دلیله.
چون اونا خواستن بازی بهینه بسازن و هدفشون نمایش قدرت یک انجین نبوده.
و البته این که از نظر تکنیکی گرافیکی ضعیفه به این معنی نیست که گرافیک خوبی نداره. انصافا گرافیک بازی کاملا قابل قبوله اما شاخ نیست.
به هر حال آنریل جز قدرتمندترین انجیناس که لایسنسش به پول ما حدود 50 میلیون میشه و اصلا نباید دست کمش بگیری مخصوصا تو پردازش گرافیکی.
حالا نمیدونم شما چه گرافیکی میتونه راضیت بکنه ؟!
ولی به نظر من تمام بازی هایی که با این انجین ساخته شده حداقلش اینه که به عنوان یه گیم گرافیک کاملا قابل قبولی داره.
ببین روون اجرا میشد، حجمش کم بود، لود شدنش هم خیلی کم زمان میبرد، بهینه سازیش هم خوب بود. گرافیک هنریش فوق العاده بود. اصلا حرف من اینا نیست.
ولی بهونه ی خوبی برای اینکه گرافیک تکنیکیش پایین باشه نیست.
اکثرا بازی های امروزی متاسفانه یا گرافیک خوب دارند یا گیم پلی و داستان خوب. من مورد دوم رو بیشتر میپسندم اما دلم میخواد وقتی بازی میکنم گهگاه حس این رو به من بده که تویه محیط بازی نیستم و محیط واقعیه که متاسفانه این موتور unreal هیچ وقت نتونسته به من این حس رو بده.
اولین بازی این موتور ماله سال 2007 ِ. درسته که هر چند وقت یک بار این موتور رو کمی ارتقا میدن ولی از نظر من وقتش رسیده بیخیال این موتور بشیم.
cryengine 1 همزمان با این موتور با بازی کرایسیس اومد. البته خیلی سنگین بود ولی از لحاظ گرافیکی قابل مقایسه با unreal 3 نبود.
الان اگه اشتباه نکنم cry engine 3 هم اومده.
ولی بهونه ی خوبی برای اینکه گرافیک تکنیکیش پایین باشه نیست.
اتفاقا دقیقا بهونه ی خوبیه !
همه چی بستگی به هدف سازنده داره. سازنده ها دور هم جمع میشن و میگن خب هدف ما از ساخت این بازی فلان گیم پلی و ساخت یه بازی بهینه سازی شده س.
بنابراین فکراشون رو میکنن و میبینن کدوم ویژگی های بازی رو میتونن تا حدی ازش کم کنن تا به هدفشون برسن و به این نتیجه میرسن یکی از کارهایی که میتونه اونا رو به هدفشون نزدیک کنه، ساخت یه گرافیک خوبه (نه عالی) و بهتره زیاد گرافیک بازی رو سنگین نکنن تا گیمر روونی بازی رو بیشتر احساس کنه.
اگه گرافیک بازی بالاتر از این بود صد در صد حجمش دوبرابر میشد (با کیفیت مدل سازی بهتر و تکسچرینگ خیلی بهتر) ...
و از اون هدفشون دور میشدن ... بنابراین تصمیم گرفتن که از گرافیک بزنن ... مدل هایی که زیاد به چشم پلایر نمیاد خیلی ساده ساخته شده و در عوض وقت بیشتری روی گیم پلی بازی گذاشتن.
و درنهایت امتیاز خیلی خوبی هم از سایتا گرفته ! از گیم اسپات 9 گرفته چون اکثر سایتا تکنیک فنی برای ساخت بازی و نو آوری براشون خیلی مهم تره تا یه گرافیک خفن !
اکثرا بازی های امروزی متاسفانه یا گرافیک خوب دارند یا گیم پلی و داستان خوب.
به نظرم شما توی گرافیک خیلی سخت گیری ... گرافیک کانویکشن زمان خودش خوب نبود ؟
گرافیک بتمن آرخام سیتی خوب نبود ؟
و خیلی از بازی هایی که با این انجین ساخته شده ...
مثل Strangelhold که البته واسه سال 2008 فک کنم.
البته قبول دارم که بازی I AM ALIVE گرافیک خوبی نسبت به سالی که اومد توی بازار نداشت.
و باز تاکید میکنم که این ها همه به سازنده ها بر میگرده ... یه شرکتی ممکنه نهایت استفاده ی گرافیکی رو از انجین بکنه و یه شرکتی این کارو نکنه.
فک کنم I AM ALIVE مثال خوبی باشه چون سازنده ها بازی روونی نساختن.
اولین بازی این موتور ماله سال 2007 ِ. درسته که هر چند وقت یک بار این موتور رو کمی ارتقا میدن ولی از نظر من وقتش رسیده بیخیال این موتور بشیم.
خب دوست عزیز سازنده های انجین بیکار نمیشینن که !!
یعنی اینجوری نیست که از سال 2007 هیچ تغییری نکنه.
مدام به روز میشه.
مدام آپدیت های جدید براش درست میکنن.
اصلا مهم نیست که واسه ی چه سالیه !! چون هر سال با بهترین امکانات به روز میشه و به زودی شاهد بازی های فوق خفن با آنریل 4 خواهیم بود !
cryengine 1 همزمان با این موتور با بازی کرایسیس اومد. البته خیلی سنگین بود ولی از لحاظ گرافیکی قابل مقایسه با unreal 3 نبود.
کاملا درسته ... اما هیچ وقت به هدف سازنده های کرایسیس دقت کردی ؟
و یا اصلا هدف از ساخت کرایسیس چیه ؟
به رخ کشیدن گرافیک انجین.
اینو بارها خود سازنده های کرایسیس روش تاکید کردن ... کرایسیس اومد تا گرافیک بازی هارو متحول کنه و هدف اصلیش شاخ بودن گرافیک بود.
بنابراین توی انجینش از تکنیک های فوق العاده ی گرافیکی استفاده شده و با کرای انجین 3 یه بازی عالی مثل کرایسیس 2 با گرافیک خفن و خیلی روون بودن ساخته شد !
بنابراین هیچ وقت هدف سازنده هارو فراموش نکن.
وای چقد حرف زدم ببخشید :31:
مجید جان چه stamina یی داری واسه 4 خط اینقدر صحبت کردی . مردم تا خوندمشون .
منم نسبتا با حرفات موافقم . شرکت کار خوبی کرده از این موتور استفاده کرده . تازه فکرشون بکن این بازی همینجوریش این همه سیستم بالایی میخواست تازه چه برسه که گرافیک رو هم دیگه بالاتر میبردن . میشه گفت به فکر مشتری هم بودن . اخه قبل از عرضه بازی خیلی سر سیستم مورد نیازش بحث شد .
به نظرم هم موتور خوبی واسه این سبک بود که شاید اگه از موتور دیگه ای استفاده میکردن کاملا بازی به هم میریخت . من که از بازی بسیار راضی بودم . حتی گرافیک .
خب dlc این بازی زیبا قراره 11 دسامبر بیاد
چه حالی کنیم ما :)
لطفا یکی پایان های مختلف بازی رو بنویسه.ممنون میشم.
Update 1.2
BUG FIXES
Support for playing the game on multiple screens.
Game Settings are now saved and restored properly even when using Steam offline.
Fixes for some interactions with Granny Rags that invalidated nonlethal playthroughs under certain circumstances. (Note: These fixes work even for savegames AFTER the final Granny Rags encounter.)
Fix for a crash that could happen during loading/transition between areas – notably near Dr. Galvani’s house.
Reworked “Choke” interaction to make it more reliable in valid contexts.
Fixed minor localization issues (PS3/360).
Fixed global post-process that sometimes worked improperly during some missions.
Fix for a rare crash that could happen when killing a NPC with a possessed rat and spring razor (PS3/360)
vahidgame
05-12-2012, 11:25
لطفا یکی پایان های مختلف بازی رو بنویسه.ممنون میشم.
پایان بازی دقیقا به این بستگی داره که بازی رو بیشتر به صورت مخفی کاری رفتین یا کشت و کشتار
که در حالت اول Low Chaos و در حالت دوم به صورت High Chaos عمل کردین که با توجه به این بازی سه تا پایان مختلف داره:
Low Chaos Ending : اگه در طول بازی کمتر به کشتن پرداخته باشید و بیشتر به صورت مخفی کاری عمل کرده باشید در آخر با پایان خوب بازی مواجهه خواهید شد که یعنی در هر صورت Emily رو نجات میدین و سرزیمنتون هم سرنوشت خوبی پیدا می کنه...
High Chaos Ending1 : اگه در طول بازی اغلب به کشت و کشتار پرداخته باشین قاعدتا نباید پایان خوبی رو مشاهده کنید. در این حالت ممکنه شما بتونید Emily رو نجات بدین ولی در هر صورت پایان خوبی رو نمی بینید و سرزمینتون سرنوشت بدی پیدا می کنه...
High Chaos Ending 2 : پایان آخر هم در حالتیه که High Chaos داشته باشید و Emily رو نتونید نجات بدین که میشه گفت بدترین پایان بازیه...
p3yman_xl
10-12-2012, 20:36
زیباترین بازی مخفی کاری که تا حالا بازی کردم .. فوق العاده بود.
داستان : 9/10 - 1 نمره به خاطر پایان بد.
گیم پلی : 10/10
گرافیک : 6/10 - 4 نمره به خاطر بافت های بسیار بی کیفیت
صدا و موسیقی : 8/10 - 2 نمره به خاطر صداهای تکراری متن
تنها مشکل بازی شخصیت پردازی ضعیف کاراکتر اول بود .
موفق باشید
داستان : 9/10 - 1 نمره به خاطر پایان بد.
خب پایان بازی دست خودته دوست عزیز کاملا ربط داره به چه جوری بازی کردنت.
سه چهار تا پایان داره این بازی . :n01:
vahidgame
10-12-2012, 23:51
گرافیک : 6/10 - 4 نمره به خاطر بافت های بسیار بی کیفیت
به نظر من گرافیکش اون چنان ضعیف نیست و از نظر هنری واقعا خیلی خوبه و کاملا به شکل و شمایل بازی میاد
خب پایان بازی دست خودته دوست عزیز کاملا ربط داره به چه جوری بازی کردنت.
سه چهار تا پایان داره این بازی .
بازی سه تا پایان داره که توی صفحه قبلی توضیح دادم
این پایان ها هم کاملا بستگی به خود گیمر داره و این یه نکته مثبت بازیه
البته شاید پیمان جان کلیت پایان بازی رو منظورشه که مشکل داره
+
به نظر من همین طور که یه سری نکات خاص از امتیاز بازی کم می کنن در مقابل یه سری نکات هم هستن که به امتیاز بازی اضافه می کنن
مثلا برای من همین آهنگ پایان بازی خودش یه نکته مثبت برای بخش صدا و موزیکه یا همین طور استفاده از دوبلورهای حرفه ای
+
جالبه نقد گیم اسپات رو قبلا نخونده بودم و به طور اتفاقی خواستم یه نگاهی بهش بندازم دیدم که اول نقدش اصلا هیچ نکته منفی ذکر نکرده!
کمتر دیدم که گیم اسپات برای بازیی هیچ نکته منفی رو ذکر نکنه
p3yman_xl
11-12-2012, 08:41
پایان بازی آبکی بود .. در ضمن من روی Low Chaos تموم کردم اما باز هم خوشم نیومد.
(ارزش یک نقد پرمحتوا رو داره ولی امتحانات داره نزدیک میشه) فقط به این نکته اشاره می کنم که این بازی هر ان چیزی که یک گیمر به عنوان خلاقیت و لذت رو می خواد درش وجود داره.
گیم پلی : 10 (فقط همین گیم پلی بود که روحیه میداد تا بازی رو ادامه بدم)
موسیقی : 9.5 (عالی بود نفس گیر و هیجانی خیلی دقیق و زیبا هر لحظه لحظه را در بازی با موسیقی گرفته بودن )
گرافیک: 7 (بهتر بود تا کمی هم به گرافیک بها میدادن)
داستان: 8 (متاسفانه از داستان و روایت داستان بازی اصلا راضی نبودم می تونست خیلی بهتر از اینها باشه)
نمره نهایی :9
اقا من داداشم میگه دیزانرد هیچی نیست نه گرافیک داره
نه استوری داره / نه گیم پلی داره و ...
بعد ضر اصلیش اینجاس که میگه تخیولی
بعد میگم اساسینسم تخیولیه میگه نه تخیولی نیست
بعد بهش میگم یه بازی بگو که تخیولی نباشه
میگه اسپلینتر سل :|
جالب اینه که اساسین هم صداگذاری گند زد هم داستان و هم کلی باگ گرافیکی
الان یکی منو خر فهم کنه که کدوم بهتره
خداوکیلی اگه گرافیک دیزانرد خوب بود 100% بهترین بازی نمیشد؟ ایا؟
اقا من داداشم میگه دیزانرد هیچی نیست نه گرافیک داره
نه استوری داره / نه گیم پلی داره و ...
بعد ضر اصلیش اینجاس که میگه تخیولی
بعد میگم اساسینسم تخیولیه میگه نه تخیولی نیست
بعد بهش میگم یه بازی بگو که تخیولی نباشه
میگه اسپلینتر سل :|
جالب اینه که اساسین هم صداگذاری گند زد هم داستان و هم کلی باگ گرافیکی
الان یکی منو خر فهم کنه که کدوم بهتره
خداوکیلی اگه گرافیک دیزانرد خوب بود 100% بهترین بازی نمیشد؟ ایا؟
داداش گوگولی مگولی تو همه چیو تو گرافیک میبینه ... بچه ها همینطورین دیگه:n02:
در صورتیکه گیمر واقعی بازی رو درک میکنه (به قول معروف میگن یکی مو میبینه یکی پیچش مو)
Dishonored واقعا شاهکاره ... چون نو آوری داشت.همه چی قاطی شده توش ... مخفی کاری اول شخص تو زمان گذشته با یه سری قدرت های ماورایی !
تا حالا اینقد چیزی تو یه بازی قاطی ندیده بودم.
اساسین اگه ورژن اول بود میگفتیم بهتره ولی ایده ش دیگه تکراری شده نمیشه گفت از دیسانرد بالاتره ... :n17:
داداش گوگولی مگولی تو همه چیو تو گرافیک میبینه ... بچه ها همینطورین دیگه:n02:
در صورتیکه گیمر واقعی بازی رو درک میکنه (به قول معروف میگن یکی مو میبینه یکی پیچش مو)
Dishonored واقعا شاهکاره ... چون نو آوری داشت.همه چی قاطی شده توش ... مخفی کاری اول شخص تو زمان گذشته با یه سری قدرت های ماورایی !
تا حالا اینقد چیزی تو یه بازی قاطی ندیده بودم.
اساسین اگه ورژن اول بود میگفتیم بهتره ولی ایده ش دیگه تکراری شده نمیشه گفت از دیسانرد بالاتره ... :n17:
به جون خودم شونصد ساعته دارم همینو بش میگم تو کتش نمیره
البته مهم نیستا
خودم مهمم
دیزانرد همون ازادی عملش برام بسه :دی
یعنی فوق العاده بود این کلیپ، خود بازی یه طرف این کلیپ هم یه طرف !
میشه ۱کی لطف کنه بگه محل saveهای بازی کجاس؟
من دهنم صاف شد.
virus2009
06-01-2013, 22:00
میشه ۱کی لطف کنه بگه محل saveهای بازی کجاس؟
من دهنم صاف شد.
C:\Users\<User>\AppData\Local\SKIDROW\205100\Storage
یک سوال :
چرا هر وقت این آدرس رو پست میکتم آخرش بین a و g فاصله میافته .. ؟؟ ( تو صفحه ویرایش پست درست نشون میده )
EHHASSATNI
06-01-2013, 23:38
دوستان من این بازی رو روی PC دارم انجام میدم
هیچ جوری به صورت تصویر کامل انجام نمیشه منظورم MAXIMIZE هست
اعصابم ترکیده ممنون میشم راهنمایی کنید
Khan gholi
27-01-2013, 02:31
دوستان من این بازی رو روی PC دارم انجام میدم
هیچ جوری به صورت تصویر کامل انجام نمیشه منظورم MAXIMIZE هست
اعصابم ترکیده ممنون میشم راهنمایی کنید
Alt +Enter بزن فول میشه.
Khan gholi
27-01-2013, 02:45
کشتن انسان های دیوانه و حالت زامبی دارند در روند پایان داستان تغییر ایجاد می کنه؟
کشتن این اساسین ها که مثل خودمون هستند چطور؟
بعضی وقت ها واقعا نمیشه اینا رو نکشت؟
کمک به مردم و مامورت های فرعی باید بیشتر باعث کشتن میشه؟ماموریت های فرعی که باعث کشتن میشه بریم یا نه؟
یک سوال دیگه اینکه اگر به طور مخفیانه بکشی یعنی یکی از قابلیت ها قدرت ها اینکه افراد کشتی تبدیل به خاکستر می کنه اون وقت چی؟
اومدم جمله وحید گیم رو نقل قول کنم , این محتوای مخفیش تابلو شد مجبور شد با چشمانی درویش سریع صفحه رو عوض کنم
کلا کشتن باعث افزایش بیماری و طاعون در شهر میشه چون موشا میان سر جنازه و افزایش موش صورت میگیره.
البته بیهوش کردن با کشتن فرق داره !
میتونی بیهوششون کنی. اون موقع خاکسترم بشن مشکلی ناره.
Dark Soul
27-01-2013, 12:18
اگه بیهوش بشن دیگه خاکستر نمیشن که !!
در ضمن اگه بیهوش بشن و بعد در هر صورتی بمیرند مثلا موشا بخورنشون یا از بلندی سقوط کنند بازم کشتن حساب میشه.
+
قبل از اینکه بازی رو شروع کنم متاسفانه دوستان اشتباه راهنمایی کردند که باعث شده بود از بازی دلسرد بشم...در کل کشتن در حد کم اشکالی نداره(برای Low Chaos).
اگه بیهوش بشن دیگه خاکستر نمیشن که !!
در ضمن اگه بیهوش بشن و بعد در هر صورتی بمیرند مثلا موشا بخورنشون یا از بلندی سقوط کنند بازم کشتن حساب میشه.
+
قبل از اینکه بازی رو شروع کنم متاسفانه دوستان اشتباه راهنمایی کردند که باعث شده بود از بازی دلسرد بشم...در کل کشتن در حد کم اشکالی نداره(برای Low Chaos).
خب خیلی وقته بازی کردم یادم نیس، ولی فک کنم بیهوشم میکردی خاکستر میشدن :n02::n02::n02::n02:
آره در حد کمش که مشکلی نداره ولی آخرش برات بدون کشتن هیچ کس و مارک نمیکنه دیگه. :n16:
والا من که گیج شدم. این همه ابزار بازی میده و باید فقط نگاشون کنی! یعنی چی کمتر بکشی. بعضی وقتا واقعا نمیشه. من که بعضی وقتا راحتش میکنم. یه تیر میزنم همه میریزن سرم. منم با تفنگم پذیرایی حسابی ازشون میکنم:n02:
من نزدیک آخراشم و تازه می فهمم chaos برای چی هست. نباید اول بازی به بازیکن یه تذکری چیزی میدادن که کمتر باید بکشی؟
باید این همه راه رو از اول برم:n30:
Khan gholi
28-01-2013, 18:08
خیلی ممنون از دوستانی که پایان بازی رو تو پست هاشون لو میدهند.واقعا بعضی وقت ها ادم جرئت نمیکنه بیاد تو فروم مبادا ته داستان لو بره
Dark Soul
28-01-2013, 19:55
والا من که گیج شدم. این همه ابزار بازی میده و باید فقط نگاشون کنی! یعنی چی کمتر بکشی. بعضی وقتا واقعا نمیشه. من که بعضی وقتا راحتش میکنم. یه تیر میزنم همه میریزن سرم. منم با تفنگم پذیرایی حسابی ازشون میکنم:n02:
اخه سبک بازی همینه "مخفی کاری".
خیلی راحته که یک جا واستی و همه رو بکشی.
اگه قدرتای مناسب رو اپگرید کنید کار براتون راحت تر میشه و در حد لازم هم میشه از ابزارها استفاده کرد و لذت برد.
من نزدیک آخراشم و تازه می فهمم chaos برای چی هست. نباید اول بازی به بازیکن یه تذکری چیزی میدادن که کمتر باید بکشی؟
باید این همه راه رو از اول برم
حتما می خواستن ببنند ذات هرکس چطوره:n02:
در ضمن چیزی از دست ندادید برای chaos ها پایان متفاوتی هست... حتی روی آب و هوا ، محیط و حتی دیالوگ ها هم تاثیر داره.
اخه سبک بازی همینه "مخفی کاری".
خیلی راحته که یک جا واستی و همه رو بکشی.
اگه قدرتای مناسب رو اپگرید کنید کار براتون راحت تر میشه و در حد لازم هم میشه از ابزارها استفاده کرد و لذت برد.
حتما می خواستن ببنند ذات هرکس چطوره:n02:
در ضمن چیزی از دست ندادید برای chaos ها پایان متفاوتی هست... حتی روی آب و هوا ، محیط و حتی دیالوگ ها هم تاثیر داره.
راستش من قبلا بیشتر شوتر بازی کرده بودم. فقط دو تا بازی مخفی کاری بازی کرده بودم. یکی Splinter cell یکی هم که یکم مخفی کاری داشت اساسینز کرید. که توی اولی مجبور بودیم مخفی بریم چون زورمون نمی رسید. ولی اینجا همه امکانات هست ولی باید کمتر بکشیم.:n02:
برای همین فکر میکردم مشکلی نیست. در هر حال، دارم از اول میرم. تازه دارم با روند بازی آشنا میشم. بعد از دو سه روز بازی کردن. مثلا اون لرد Campbell و Curnow رو با تفنگ می کشتم.:n02: ولی حالا میبینم که گزینه های زیادی وجود داشته. مسموم کردن هر دو یا یکیشون. یا اصلا مسموم نکردنشون. و شکنجه کردن Campbell.
-----------------------------------------
خب این بازی هم تموم شد. Low Chaos تموم کردم. کاش آخرش میشد این Havelock رو شکنجه کرد.:n02: حرص آدم خالی میشد.
Khan gholi
31-01-2013, 04:08
منم الان بازی رو تموم کردم روی حالت Low Chaos .اگر به حالت مخفی کاری بری سه تا قدرت لازمت میشه : دیدن پشت دیوار,اهسته کردن زمان و تلپورت.همین سه تا رو داشته باشی به حد سطح 2 کافیه.تا مرحله هشت هیچ کسی رو نکشتم و بعد از اون 3 نفر رو که انتخاب می تونی انتخاب کنی رو کشتم
در مورد تذکر هم از مرحله دوم که از قایق پیاده میشی خیلی بزرگ می نویسه که کشتن افراد باعث بی نظمی و تاثیر رو متحداتون میزاره و باعث میشه موش وطاعون زیاد بشه
منم الان بازی رو تموم کردم روی حالت Low Chaos .اگر به حالت مخفی کاری بری سه تا قدرت لازمت میشه : دیدن پشت دیوار,اهسته کردن زمان و تلپورت.همین سه تا رو داشته باشی به حد سطح 2 کافیه.تا مرحله هشت هیچ کسی رو نکشتم و بعد از اون 3 نفر رو که انتخاب می تونی انتخاب کنی رو کشتم
در مورد تذکر هم از مرحله دوم که از قایق پیاده میشی خیلی بزرگ می نویسه که کشتن افراد باعث بی نظمی و تاثیر رو متحداتون میزاره و باعث میشه موش وطاعون زیاد بشه
دوباره که بازی کردم تذکر بازی رو دیدم. اینم از معایب نخوندن توضیحات بازی:n01: نمی دونم چرا حس میکنم بازی آخرش خوب نبود. من پایان خوبه را دیدم ولی بازم میتونست کامل تر تموم بشه. دموی پایانی کاملی نبود. آدم حس میکرد یه چیزی کم داره بازی. کل بازی به کنار که فوق العاده بود. این آخرش ناجور شد یه راه برا ادامه دار کردن این داستان نزاشتن کوروو رفت تو قبر:n02:
به امید دیس هانردی دیگر!
Khan gholi
01-02-2013, 07:06
به امید یک Deus EX بعدی,خدا کنه هر چه زودتر بیاد من که دارم هر چند وقت یکبار اهنگاشو گوش میدم
silent-assassin
01-02-2013, 09:53
به امید یک Deus EX بعدی,خدا کنه هر چه زودتر بیاد من که دارم هر چند وقت یکبار اهنگاشو گوش میدم
اوهوم. و ای کاش با قدرت نسخه قبلی بیاد. من هنوزم از قبلی سیر نشدم و فکر نمیکنم هیچ وقت بشم. حتی این دس آنر هم منو تا اون حد نگرفت
Amir Hossein
01-06-2013, 21:59
سلام بچه ها
شدیدا معذرت میخوام که این زیر خاکی رو آوردم بالا
من همون روز های اول که این بازی اومد گرفتمش ولی نشد بازی کنم :31:
الان که دارم بازی میکنم رسیدم به یه مرحله که انگار جشنه بالماسکه هست (اگه اسمشو درست گفته باشم) :31:
میخواستم بدونم من دقیقا باید چکار کنم کمی گنگم اینجا....
خیــــــــــــلی ممنون
سلام بچه ها
شدیدا معذرت میخوام که این زیر خاکی رو آوردم بالا
من همون روز های اول که این بازی اومد گرفتمش ولی نشد بازی کنم :31:
الان که دارم بازی میکنم رسیدم به یه مرحله که انگار جشنه بالماسکه هست (اگه اسمشو درست گفته باشم) :31:
میخواستم بدونم من دقیقا باید چکار کنم کمی گنگم اینجا....
خیــــــــــــلی ممنون
salam
اتفاقا این بازی زیبا باید از خاک میومد بیرون :دی
تو این مرحله با توجه به چیزی که گفته شده تو ماموریت باید بری یه نفریو که زن هست ،پیداش کنی ،فکر کنم لباس قرمز پوشیده.بعدش هم مشخصه..........................ادامه ی بازی
campuzlit
01-06-2013, 23:32
حذف شود...........
Amir Hossein
02-06-2013, 09:03
salam
اتفاقا این بازی زیبا باید از خاک میومد بیرون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
تو این مرحله با توجه به چیزی که گفته شده تو ماموریت باید بری یه نفریو که زن هست ،پیداش کنی ،فکر کنم لباس قرمز پوشیده.بعدش هم مشخصه..........................ادامه ی بازی
درسته
همون مرحله هست
با یه مرده هم صحبت کردم که میگفت من میدونم مآموریتت چیه و این حرفا :31:
سه تا زن با رنگ سفید مشکی قرمز پیدا کردم
با قرمزه چکار کنم؟ بکشم؟ یا ببرم اون پایین زیر زمین تو قایق بندازم؟
بازم مرسی:31:
راستی dlc برا بازی نیومده؟
درسته
همون مرحله هست
با افراد داخل مهمونی صحبت کنید تا ببینید لباسش چه رنگی هست.
بعدش هم می تونید بکشید و هم میتونید بیهوشش کنید و برید جای قایق.
بیهوش کردنش بیشتر امتیاز میده.
این ویدئو رو هم ببینید. راجع به همین مرحله و آزادی عمل بازی هست:
The Many Deaths of Lady Boyle - YouTube ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] wBHNlYwNzcgRwb3MDMQRjb2xvA2FjMgR2dGlkA0RGRDZfNzc-/SIG=120im02mc/EXP=1370180838/**[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید
درسته
همون مرحله هست
تا الان 2 تا Dlc براش اومده
اولیش challengه
دومیش نقش قاتل پرنسسو بازی میکنیم و داستانیه
تا الان 2 تا Dlc براش اومده
اولیش challengه
دومیش نقش قاتل پرنسسو بازی میکنیم و داستانیه
میشه یکم بیشتر درباره این dlc ها توضیح بدی؟
لینک دانلود داری ازش؟
ممنون
hosseincode2008
13-08-2013, 22:15
آخرين DLC بازي هم منتشر شده و خيلي هم خوب از آب در اومده. به شخصه اولين بازيه كه ديدم DLC از يه سايت معتبر امتياز كامل بگيره:
Eurogamer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (9/10) — “The Brigmore Witches emerges as one of the finest examples of how to not only expand a blockbuster video game, but also of how to enrich and deepen one.”
The Controller Online ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (10/10) – Not only does it do a great job of concluding Daud’s story but, when taken as a whole, it competes closely with that of the main campaign.
The Koalition ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (95%) – I cannot recommend you purchase this DLC any more adamantly, as it is simply fantastic.
The Gamers Hub ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (4.5/5) — “Given that this is the final DLC for Dishonored, it’s a great send-off and one worthy of your cash if you’re fan of the city of Dunwall.”
FPSGuru ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (9/10) — “Arkane Studios manages to always deliver an enticing experience leaving you wanting more, you won’t stop until your finished.”
GameFront ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (85%) — When you take The Knife of Dunwall and The Brigmore Witches together, you get $20 of content that winds up being an extensive expansion of Dishonored at a pretty good value. What’s more, the story of the overall whole of Dishonored becomes a lot deeper and more interesting for the additions. Dishonored is better for its DLC, but the story works both ways.
Digital Chumps ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (8.4/10) — “he idea of single player downloadable content offering a meaningful narrative and a familiar yet engaging mechanics sounds like an idea allambitious games should exhibit, but for whatever reason it rarely happens. The Brigmore Witches is another exception to the unfortunate rule.”
GameRanx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) — “But what’s more important about this tale is the context it provides.”
Attack of the Fanboy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (The Verdict: Loved) – “by the end, it’s every bit as good as the original game. ”
We Got This Covered ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (4/5) — “Dishonored fans won’t want to miss out on what is a fitting, thoroughly interesting and well-priced conclusion to Daud’s storyline.”
Meristation ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (8.5/10)
سلام مثل اینکه یه dlc جدید اومده کسی میدونه چیه؟
Dishonored: The Brigmore Witches DLC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])7 گیگ حجمشه!
hosseincode2008
16-08-2013, 10:28
سلام مثل اینکه یه dlc جدید اومده کسی میدونه چیه؟
Dishonored: The Brigmore Witches DLC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
7 گیگ حجمشه!
DLC داستاني هست كه بالاي پستت امتيازاتش رو گذاشتم. اين 7 گيگ بودن به خاطر اينه كه DLC داستاني قبلي به نام Knife of Dunwall و آپديت هاي مورد نياز رو هم توش داره.
همه كسايي كه از بازي اصلي خوششون اومده حتما بايد اينا رو بازي كنن...
silent-assassin
16-08-2013, 12:15
سلام. میگم این آخرین dlc این بازی بود یا بازم در آینده dlc داره؟
hosseincode2008
16-08-2013, 18:36
سلام. میگم این آخرین dlc این بازی بود یا بازم در آینده dlc داره؟
چند تا پست بالاتر گفتم كه آخرين DLC هست...
silent-assassin
16-08-2013, 18:44
چند تا پست بالاتر گفتم كه آخرين DLC هست...
من اون آخرین را "آخرین تا این لحظه" برداشت کردم! :n01:
مرسی و موفق باشید
DLC داستاني هست كه بالاي پستت امتيازاتش رو گذاشتم. اين 7 گيگ بودن به خاطر اينه كه DLC داستاني قبلي به نام Knife of Dunwall و آپديت هاي مورد نياز رو هم توش داره.
همه كسايي كه از بازي اصلي خوششون اومده حتما بايد اينا رو بازي كنن...
خب من خیلی از این بازی خوشم اومد ولی متاسفانه لینک dlc ها رو ندارم,میشه لطف کنی لینکشونو به ترتیب قرار بدی؟
ممنون:n16:
hosseincode2008
16-08-2013, 23:31
خب من خیلی از این بازی خوشم اومد ولی متاسفانه لینک dlc ها رو ندارم,میشه لطف کنی لینکشونو به ترتیب قرار بدی؟
ممنون:n16:
ميهن دانلود همين 6 گيگي كه همه DLC ها رو داره رو گذاشته كه ميتونيد از صفحه اول سايتش پيدا كنيد. من خودم هم دارم دانلود مي كنم و تا چند روز ديگه بازي و نقدش مي كنم
Soroush HD
15-03-2014, 15:31
یه سوال.این Sleeping Dart ها طرف رو بیهوش میکنه یا در جا میکشتش؟؟؟اگه بیهوش میکنه طرف بعد از حدودا چند دقیقه بهوش میاد؟؟؟
در ضمن حسین جان نقدش به کجا رسید؟؟
Soroush HD
16-03-2014, 09:16
یه سوال.این Sleeping Dart ها طرف رو بیهوش میکنه یا در جا میکشتش؟؟؟اگه بیهوش میکنه طرف بعد از حدودا چند دقیقه بهوش میاد؟؟؟
یکی به داد ما برسد.:n03:
hosseincode2008
16-03-2014, 23:16
بیهوش می کنه و فکر کنم وقتی یه ذره تو داستان پیش بری و بری یه منطقه دیگه و برگردی بلند میشند. در کل من یادم نمیاد مشکلی با بیهوش کردنشون داشته باشم. راحت ازش استفاده کن و بازیتو پیش ببر.
نقد هم منتفی شد چون افتاد تو امتحانات و دیگه وقت نشد.
بازی این هفته به صورت رایگان در استیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قابل دانلود هست، با تمامی مشتقات و مخلفات
Killzone2
23-08-2014, 21:00
بازی این هفته به صورت رایگان در استیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قابل دانلود هست، با تمامی مشتقات و مخلفات
دیدم تو لیست بازی های منم اومده
فقط یه روز مونده... البته بعدش 24 ساعت وقت هست بازی کنید و بعد خواستی بخری چون حذف میشه بازی از لیست...
در کنار این بازی بردرلندز 2 هم رایگان شده! هر جفتش فوق العادن و قیمتشون الان خوب شده برا خرید.
من Dis رو دیگه 2 بار تموم کردم با تمام جزئیاتش اصلا بهش فکر هم نمیکنم! : دی
سعید یاد
24-08-2014, 08:50
با اینکه دیگه مثل قبلا زیاد بازی نمیکنم و نشده تو این سالها بازی ای رو تموم کنم اما اینو تموم کردم.بازیه زیبایی بود.
Seyed Artyom
02-09-2014, 18:01
??????WTF
اینو امروز پیدا کردم.دقیقا بعد مرحله ایه که اون نقاشه رو میری میدزدی (Sokolov).وقتی برمیگردی خونه شب هست.من رفتم به امیلی شب بخیر بم که داشت کابوس میدید و Castilla پیشش بود.برگشتم و خوابیدم.صبح امیلی بیدارم کرد.بعد که برگشتم اینو کنار تختم رو میز دیدم :|
این یعنی چی؟این عکس کوروو نیست؟پس چرا روش نوشته Daddy!!!!!یعنی کوروو بابایه امیلی ه؟؟؟؟
در ضمن از اول که شروع کردم همه مرحله ها رو تو حالت Low Chaos رفتم.
شما ها هم اینو دیدید؟؟؟؟؟؟
??????WTF
اینو امروز پیدا کردم.دقیقا بعد مرحله ایه که اون نقاشه رو میری میدزدی (Sokolov).وقتی برمیگردی خونه شب هست.من رفتم به امیلی شب بخیر بم که داشت کابوس میدید و Castilla پیشش بود.برگشتم و خوابیدم.صبح امیلی بیدارم کرد.بعد که برگشتم اینو کنار تختم رو میز دیدم :|
این یعنی چی؟این عکس کوروو نیست؟پس چرا روش نوشته Daddy!!!!!یعنی کوروو بابایه امیلی ه؟؟؟؟
در ضمن از اول که شروع کردم همه مرحله ها رو تو حالت Low Chaos رفتم.
شما ها هم اینو دیدید؟؟؟؟؟؟
سلام
گویا امیلی با Corvo خیلی صمیمی بوده(بخاطر محافظ بودن corvo) و اون رو مثل پدرش دوست داشته.
Seyed Artyom
02-09-2014, 22:43
سلام
گویا امیلی با Corvo خیلی صمیمی بوده(بخاطر محافظ بودن corvo) و اون رو مثل پدرش دوست داشته.
فکـ نکنم اینجوری باشه.
چون مامان امیلی هم موقع مرگش خیلی دوستانه با کوروو حرف میزد و این احتمال خیلی وجود داره که کوروو و ملکه آره:n02:
کس دیگه ای نظری نداره؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.