مشاهده نسخه کامل
: کمک برای آموزش PHP
سلام دوستان
من از سر بیکاری شروع کردم به یادگیری php البته بگم که کلا به طراحی وب علاقه دارم !
هر چی آموزش توی نت بود خوندیم اما همشون اومدند و گفتند حلقه چیه و شرط چیه و ...
اینها رو یاد گرفتم
ولی مشکل اینجاست که وقتی به انتهای آموزش میرسی,جز اینکه چندتا تابع و فرمول و ... یادگرفتی هیچ ارزش دیگه ای نداره !
حالا من سوالم اینه که اومدیم و این مطالب مقدماتی رو یاد گرفتیم , چجوری ازش استفاده کنیم ؟
منظورم اینه که چطوری از تئوری به عملی بریم ؟ چجوری یه پروژه بنویسیم یا یه فروشگاه یا سایت طراحی کنیم ؟
ممنون میشم منو راهنمایی فرمایید.
hashemifard
13-03-2012, 11:02
سلام دوست عزیز
منم مثه تو تازه اول راهم در یادگیری وب نویسی اما خوشبختانه این مرحله ای که الان شما هستی رو گذروندم :D.
کلا برای وب نویسی از نرم افزاری مختلفی استفاده میکنن. اونایی که من تا حالا ازشون استفاده کردمو میگم بهت ، البته نرم افزاری زیاد دیگه ای هم هست.
برای وب نویسی شما نیاز داری تا html,css,javascript که زبونهای client side هستن و یه زبون برنامه نویسی مثه php که server side هستش بدونی.
برای کد نویسی توسط این زبونها شما میتونی از Dreamweaver استفاده کنی که باری تازه کارهایی مثله من و شما منسابه. کم کم میتونی بری سمت کار با notepad++ که واقعا نرم افزار عالی ای هستش. شما هرچیزی که تا حالا یاد گرفتی رو میتونی تو این نرم افزار تست کنی. در ضمن شما برای اجرا و تست کارهات - چون از php که یه زبون server side استفاده کردی - نیاز به یه سرور مجازی هم داری که من wamp server رو بهت پیشنهاد میکنم.
اول کار یه مقدار سخت به نظر میاد اما همین که اولین پروژه ی وب رو خودت بنویسی خیلی راحت میشه اما بازهم سختی های زیادی رو باید متحمل بشی ...
eimanpaladin
13-03-2012, 11:45
با سلام و خسته نباشید
ببینید شما برای یاد گیری نیاز دارید از پایه شروع کنید .
1- اول باید طراحی گرافیکی بلد باشد (مثلا کار با فتوشاپ)
2-تبدیل طرح به html . (البته به کمک javaescript , css )
برای آموزش دو گزینه بالا برید تو این سایتی که میگم اونجا طریقه طراحی قالب از ایتدا تا انتها را گفته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- برنامه نویسی php من برای یاد گیری php به شما مجموعه فیلم های php آموزش فارسی استاد کیانیان رو پیشنهادمیکنم
بگردید پیدا میکنید در ضمن یه سری به اینجا بزنید (persianscript.ir ) برید تو انجمنش اونجا چند تا سیستم هست که آموزش دادند چطوری بنویسید . اینجا هم برید خوبه
اینجا انجمنش تقریبا از کار افتاده اما آموزش هاش خوبه مثلا ساخت سیستم خبری . فعلا همینا به ذهنم رسید .
saberdesign
13-03-2012, 11:46
سلام دوستان
من از سر بیکاری شروع کردم به یادگیری php البته بگم که کلا به طراحی وب علاقه دارم !
هر چی آموزش توی نت بود خوندیم اما همشون اومدند و گفتند حلقه چیه و شرط چیه و ...
اینها رو یاد گرفتم
ولی مشکل اینجاست که وقتی به انتهای آموزش میرسی,جز اینکه چندتا تابع و فرمول و ... یادگرفتی هیچ ارزش دیگه ای نداره !
حالا من سوالم اینه که اومدیم و این مطالب مقدماتی رو یاد گرفتیم , چجوری ازش استفاده کنیم ؟
منظورم اینه که چطوری از تئوری به عملی بریم ؟ چجوری یه پروژه بنویسیم یا یه فروشگاه یا سایت طراحی کنیم ؟
ممنون میشم منو راهنمایی فرمایید.
برای درک فارسی مطالب به این سایت برو و آدرس صفحات رو ترجمه کن به فارسی
دوستان بالاخره بعد از کلی جستجو و البته کمک شما عزیزان
به یه نتایجی رسیدم
گفتم اینجا بگم تا دوستانی که مشکل منو دارند هم راهنمایی بشوند
برای آموختن PHP نیاز به نوشتن یک پروژه وجود دارد حالا هرچی هم که بشینیم و آموزش بخونیم !!!
بهترین پروژه ای که میتونه کمک کنه یه پروژه وطنیه که توسط یه فرد ایرانی نوشته شده باشه و اینکه طرف خیلی حرفه ای نباشه و یه سطح متوسط داشته باشه.
که خود من به شخصه تصمیم گرفتم روی یک سیستم مدیریت محتوای کوچک کار کنم تا اصول سشن و امنیت و... را هم یاد بگیرم.
اما قبول کنید که با خوندن آموزش از هر سایتی بدون اینکه یه پروژه عملی در کنارش باشه فقط باعث هدر رفت وقت مون میشه چون تمامی اون توابعی که حفظ میشه پس از چند روز از یاد رفته میشه و ...
چه جالب! سوال خودمو خودم جواب دادم :31:
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.