ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آسون ترین مهندسی بین دیگر رشته های مهندسی

samooee
12-03-2012, 15:56
آقایون من میخواستم بدونم بین رشته های مهندسی کدومشون از همه آسونتره؟:10:
آیا آی تی رشته ی اسونیه نسبت به بقیه؟:11:
و مکانیک چطور؟:8:

Masoud-Susa
12-03-2012, 16:07
آســونی اصلا ملـاک خوبی برای انتخاب نیــست عزیــز من...
ببیــن بــه چی عــلاقه داری ...!
اگــه علــاقه نبـاشه رشته آبیاری گیاهان دریایی هم ســخت میشه !

avator20002000
23-03-2012, 19:36

ای تی با مکانیک اسونه؟نــــــــــــــــــ ه!
اگه برای قبولی می گید راحترین معدن تهران جنوبه.

shahab_f
23-03-2012, 19:46
اگه از نظر سیلابس درسی میگی، مهندسی صنایع از همه آسونتره، از خودشون هم بپرسی قبول دارند.

SIR MAMAD
23-03-2012, 19:50
رشته مهندسی صنایع از بعد از ریاضی 2 و معالات دیگه اون قدر با مشتق و انتگرال سروکار ندارن.
و اون طوری که از ریاضیات به شکل کاربردی به عنوان یک ابزار در برق و مکانیک استفاده می شه در صنایع نیست
ورشته سبک تریه.
ای تی و نرم هم سختی خاص خودش رو داره با طراحی الگوریتم و برنامه نویسی هر کسی خیلی خوب ارتباط برقرار نمی کنه.

Masoud-Susa
23-03-2012, 20:18
به عنوان یه دانشجو صــنایع :
آسون بودن صنایع رو قبول ندارم ...!
شـاید حالا به نسبت یه خورده اساتید راحتتر بگیرن ولی نه به شکلی که بگیم خیلی راحته !
این رو هم در نظر بگیر که درسته مشتق و انتگرال کمتر توش کاربرد داره، آمـار و احتمالاتی که تو صنایع استفاده میـشه فوق العاده نیـاز بـه تسلط داره...

Extreme-Forces
23-03-2012, 20:41
معمولا بچه هاي رشته هاي ديگه ميگن مهندسي صنايع اسونه. درسته شايد سبك تر باشه ولي اونجوري هم كه يه سري ميگن اسونه ، نيست. مهندسي صنايع از همه رشته ها درس داره و كسي كه ميخونه ميفهمه بقيه رشته ها چطوري هستن.
كلا به نظرم رشته اسون وجود نداره. اسون ترين رشته هم كه بخونيد يه سري درس داره كه واقعا نفس گير هستن.
تو هر رشته اي كه بري بايد پشتكار داشته باشي.
مكانيك و برق هم سنگينه عجيب :31:
خودم به عنوان يه دانشجو صنايع اگه فرصت داشتم دوباره انتخاب كنم يا عمران ميرفتم يا معماري(اينا هم سنگينه ها :31:)

navidr
27-03-2012, 13:03
من یادمه اون موقع که می خواستیم انتخاب رشته کنیم بردنمون دانشگاه تهران فک کنم یکی از استادای صنایع داشت سخنرانی می کرد و یه همچین چیزی گفت که مهندسی صنایع اقیانوسی هست به عمق 1 متر!یعنی از تمام علم ها یه مهندس صنایع باید سر در بیاره منتها در حدی که کارشو را بندازه.من خودم صنایعی نیستم ولی بعید میدونم خیلی فرقی با مهندسی های دیگه داشته باشه .شاید از نظر یه مهندس برق مهندسی مکانیک از همه سخت تر باشه شایدم برعکس!مهم علاقست

alavi71
27-03-2012, 18:08

هیچ رشته ای اسون نیست اوهم مهندسی
ولی با توجه به علاقتون باید ببینید کدوم براتون راحتتر هست.
مکانیک با ریاضی وفیزیک بیشتری سر و کار دارید نسبت به ای تی ....

farzaneh*f
12-05-2012, 11:42
- اگه به اندازه ی لازم و کافی خلاقیت داشته باشی و حوصله و انرژی و سرعت عمل برای کارای عملی با حجم خیلی زیاد رو داشته باشی معماری رشته ی آسونیه چون ریاضیات سنگینی نداره (نسبت به بقیه ی رشته های مهندسی)... البته اگه هدفت فقط مدرک گرفتن باشه و اهل پول خرج کردنم باشی دیگه موارد بالا هم خیلی لازم نیست فقط می ری از بیرون پروژه می خری و می ری جلو! :31:
- اگه حوصله ی کارای عملی زیادو نداری و می خوایی یه جا بشینی و از مغزت کار بکشی، بقیه ی رشته های مهندسی (تقریبا همه شون به جز معماری و صنایع، از جمله : برق/مکانیک/عمران/م شیمی/ کامپیوتر/آی تی/کشاورزی/معدن/...) تو یه حد مباحث سنگینی دارن و فقط نقاط تمرکزشون فرق داره یه جورایی! باید ببینی تو کدوم زمینه علاقه ی بیشتری داری!
- اگه نه حوصله ی کار عملی داری و نه می تونی توی یه زمینه مطالب خیلی سنگینی رو بخونی ولی می تونی بین مباحث مختلف و پراکنده ارتباط منطقی و خوبی برقرار کنی تو ذهنت، می شه همون صنایع که بچه ها گفتن!
- اگه توانایی هیچ کدوم از کارایی رو که بالا گفتم نداری کلا هیچ کدوم از رشته های مهندسی (و شاید کلا علوم ریاضی) به دردت نمی خورن و بهتره بری سراغ رشته های تجربی/انسانی/... هنر هم اگه بخوایی بری که تقریبا همه شون مث همون معمارین حالا یا یه ذره آسون تر یا یه ذره سخت تر (اکثرا آسون ترن!)
*** اگه منظورت از آسون بودن ، راحت قبول شدنه که می شه مهندسی کشاورزی و معدن که اینا هم با اینکه قبولی شون آسونه خوندنشون اصلا نسبت به بقیه رشته ها آسون تر نیست ...

Alireza SM
14-05-2012, 15:56
معماری بیش عملیه تا مباحث تئوری پیچیده ریاضی و فیزیک ( مثل برق و مکانیک و اکترونیک و عمران و ... )
کامپیوتر و آی تی هم آسون نیستن سختیشون در حد مهندسی عمران و ... هست
صنایع هم خیلی سخت نیست .
از بین مهندسی های دیگه هم کشاورزی هم زیاد سخت نیست

MOHAMMAD2010
14-05-2012, 16:10
این که دیگه سوال نداره : کشاورزی

Alireza SM
14-05-2012, 16:49
این که دیگه سوال نداره : کشاورزی
کشاورزی کدوم گرایش هاش اسون و کدوما سختن ؟

EngineeR EhsaN
14-05-2012, 17:26
به نظرم کشاورزی از همه آسونتر باشه ولی معماری رو مطمئنا که اگه سخت‌ترین نباشه جزو سخت‌ترینهاست :10:

farzaneh*f
14-05-2012, 20:54
صنایع هم خیلی سخت نیست .
شاید پاس کردنش آسون باشه ولی مهندس صنایع واقعی شدن خیلی هم آسون نیست، من خودم می بینم دانشجوهای متوسط به بالایی رو که مباحث مختلف رشته ی خودشونو نمی تونن به هم ربط بدن چه برسه به مباحث چند رشته ی متفاوت...کلا این جور رشته ها تو کشور ما آسون تلقی می شن و علت اصلی عقب موندن مون همینه، هر رشته تو مسیر خودش پیشرفت می کنه ولی کسی نیست که بیاد به معنای واقعی اینا رو به هم وصل کنه تا یه پیشرفت کلی داشته باشیم.
البته این طوری که سوال مطرح شده فکر می کنم همون آسون پاس کردن بیشتر مد نظر هست تو این تاپیک.

کشاورزی کدوم گرایش هاش اسون و کدوما سختن ؟
مکانیک ماشین آلات کشاورزی سخته هم از نظر کار عملی و هم مباحث پیچیده ی تئوری، حالا شاید یه سری از گرایشاش مثل خاک (نه اونی که از عمران می رن!) و اینا آسون باشن ولی اونا که خیلی مهندسی نیستن اصل مهندسیش همون مکانیکشه که به اندازه ی همون "مکانیک معروف و محبوب" سخت هست فقط چون آخر اسمش یه کشاورزی داره زیاد محبوب نیست و قبول شدنش آسون تره

به نظرم کشاورزی از همه آسونتر باشه ولی معماری رو مطمئنا که اگه سخت‌ترین نباشه جزو سخت‌ترینهاست :10:

شما از چه لحاظ می گین معماری سخته؟! من خودم تو پستم توضیح دادم و باید قبول کنیم که معماری از نظر ریاضیات از همه آسون تره و سختیش فقط تو حجم زیاد کارای عملیش و نیاز شدید این رشته به خلاقیت و قدرت تجسم بالاست که اونم با جیب پرپول حل می شه (برای کسی که بخواد فقط مدرک بگیره رشته ی مناسبیه)... با اسم رشته که نمی شه قضاوت کرد من جزوه های کشاورزیا و مکانیکا و عمرانا رو کم و بیش دیدم دست دوستام ، کشاورزی خیلی هم آسون تر از مکانیک نیست از نظر ریاضیات... از معماری هم که به شدت سخت تره! :41:

Alireza SM
14-05-2012, 21:25
معماری جزء سخت ترین هاست ؟ یعنی به اندازه رشته هایی مثل برق و الکترونیک و مکانیک و عمران و کامپیوتر سخت هست ؟
نه دوست عزیز دانشجوهای معماری که من دیدم هیچکدوم سختی خاصی رو تحمل نکردن اکثر کارهاشون طراحی های عملی هست که اونم فقط وقت میخواد اصلا هم برای آدمی که حوصله داشته باشه سخت نیست .
البته توی اینجور رشته ها کسی از طرح و طراحی سردرنیاره و روحیه و علاقه هنری نداشته باشه قطعا براش سخته

behdana
15-05-2012, 01:39
هر رشته ای که بخونی ولی بهش علاقه نداشته باشی برات سخت ترین رشته ی دنیاست.
دنبال رشته ای توی مهندسی ها نباشید که هلو باشه بعدش یه مدرک بهتون بدن بشینید پشت میز. همین تفکرات رو داشتیم که الان شدیم این.

EngineeR EhsaN
15-05-2012, 01:48
معماری جزء سخت ترین هاست ؟ یعنی به اندازه رشته هایی مثل برق و الکترونیک و مکانیک و عمران و کامپیوتر سخت هست ؟
نه دوست عزیز دانشجوهای معماری که من دیدم هیچکدوم سختی خاصی رو تحمل نکردن اکثر کارهاشون طراحی های عملی هست که اونم فقط وقت میخواد اصلا هم برای آدمی که حوصله داشته باشه سخت نیست .
البته توی اینجور رشته ها کسی از طرح و طراحی سردرنیاره و روحیه و علاقه هنری نداشته باشه قطعا براش سخته

شاید پاس کردنش آسون باشه ولی مهندس صنایع واقعی شدن خیلی هم آسون نیست، من خودم می بینم دانشجوهای متوسط به بالایی رو که مباحث مختلف رشته ی خودشونو نمی تونن به هم ربط بدن چه برسه به مباحث چند رشته ی متفاوت...کلا این جور رشته ها تو کشور ما آسون تلقی می شن و علت اصلی عقب موندن مون همینه، هر رشته تو مسیر خودش پیشرفت می کنه ولی کسی نیست که بیاد به معنای واقعی اینا رو به هم وصل کنه تا یه پیشرفت کلی داشته باشیم.
البته این طوری که سوال مطرح شده فکر می کنم همون آسون پاس کردن بیشتر مد نظر هست تو این تاپیک.

مکانیک ماشین آلات کشاورزی سخته هم از نظر کار عملی و هم مباحث پیچیده ی تئوری، حالا شاید یه سری از گرایشاش مثل خاک (نه اونی که از عمران می رن!) و اینا آسون باشن ولی اونا که خیلی مهندسی نیستن اصل مهندسیش همون مکانیکشه که به اندازه ی همون "مکانیک معروف و محبوب" سخت هست فقط چون آخر اسمش یه کشاورزی داره زیاد محبوب نیست و قبول شدنش آسون تره

شما از چه لحاظ می گین معماری سخته؟! من خودم تو پستم توضیح دادم و باید قبول کنیم که معماری از نظر ریاضیات از همه آسون تره و سختیش فقط تو حجم زیاد کارای عملیش و نیاز شدید این رشته به خلاقیت و قدرت تجسم بالاست که اونم با جیب پرپول حل می شه (برای کسی که بخواد فقط مدرک بگیره رشته ی مناسبیه)... با اسم رشته که نمی شه قضاوت کرد من جزوه های کشاورزیا و مکانیکا و عمرانا رو کم و بیش دیدم دست دوستام ، کشاورزی خیلی هم آسون تر از مکانیک نیست از نظر ریاضیات... از معماری هم که به شدت سخت تره! :41:

عزیز من خودم معماری میخونم سختی رشته رو بیشتر از شما درک میکنم! مگه سختی یه رشته فقط به ریاضیاتشه؟ اگه اینجوری باشه رشته های علوم تجربی آسون ترین حساب میشن!! رفیقم میگه هم اتاقیش که برق میخونه از صب تا شب تو اتاقه ولی این باید صبح بره کلاس تا عصر! راستی مگه خلاقیتم خریدنیه؟؟؟؟ که با یه جیب پر پول حل بشه؟ لطفا در مورد چیزی اطلاع ندارین حرف نزنین و بقیه رو هم گمراه نکنین

Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2

navidr
15-05-2012, 22:18
این بحثی نیست که به نظرم فایده داشته باشه.من خودم برق خوندم و درسته درس های خیلی سختی هم گذروندم ولی اگه از من بپرسی میگم سخت ترین رشته معماری هست.چرا؟چون تجسم فضایی که توش به کار میره من ذره ای قدرت تحلیل ازش ندارم و کلا میتونم بگم یک ترم هم دووم نمیارم معماری.ازون طرف مخابراتو تاپ مارک کلاس پاس کردم که شاید یه مهندس معمار هیچ درکی ازش نداشته باشه به خاطر ریاضیات گستردش.ازین طرف نقشه کشی صنعتی رو که شاید بره یه مهندس معمار درس مسخره و اسونی باشهو اکثرا 20 بگیرن با کم ترین نمره دوران تحصیلم گذروندم.!!!
میبینید اصلا نمیشه حرفی زد.فقط استعداد طرف مهمه که بتونه بشناسه چیه و درون مسیر قرار بگیره.

farzaneh*f
15-05-2012, 23:29
البته توی اینجور رشته ها کسی از طرح و طراحی سردرنیاره و روحیه و علاقه هنری نداشته باشه قطعا براش سخته اتفاقا معماری برای کسی که علاقه داشته باشه و واقعا بخواد معماری یاد بگیره رشته ی فوق العاده سختیه (سخت تر از همون برق اینا که فرمودین!) ولی با توجه به شرایط خاصی که داره ارزیابیش (و همه ش تحویل پروژه ست) اونایی که نمی خوان کار کنن و فقط می خوان به آسونی مدرک بگیرن تو این رشته این امکان براشون فراهمه و خیلی هم براشون آسونه!

عزیز من خودم معماری میخونم سختی رشته رو بیشتر از شما درک میکنم! مگه سختی یه رشته فقط به ریاضیاتشه؟ اگه اینجوری باشه رشته های علوم تجربی آسون ترین حساب میشن!! رفیقم میگه هم اتاقیش که برق میخونه از صب تا شب تو اتاقه ولی این باید صبح بره کلاس تا عصر! راستی مگه خلاقیتم خریدنیه؟؟؟؟ که با یه جیب پر پول حل بشه؟ لطفا در مورد چیزی اطلاع ندارین حرف نزنین و بقیه رو هم گمراه نکنیناتفاقا منم معماری می خونم! ولی برعکس 99% دانشجوهای معماری هیچ تعصبی روی رشته ام ندارمو فقط واقعیت رو می گم! :5: اونی که برق می خونه اگه استعداد داشته باشه و پایه ی درسیشم به اندازه ی لازم و کافی قوی باشه با سرکلاس نشستن و یه کم درس خوندن مشکلش حله ( و بالا هم گفتم که کارش از یه دانشجوی معماری که واقعا بخواد معمار بشه آسون تره) اما اگه این استعداد و پایه ی درسی نداشته باشه فاتحه ش خونده ست، پس کسی که توانشو نداره بهتره دور این رشته خط بکشه! اونی که معماری می خونه درسای اصلیش همه ش تحویل پروژه ست! حتی اگه استعدادشم نداشته باشه می ره یه کارای خوبی می خره و بالاخره یه جوری گلیمشو ازآب می کشه بیرون...من نمی گم معمار می شه اون آدم ولی به هر حال مدرک معماری می گیره!
چرا خودتو می زنی به اون راه برادر؟!! یعنی باور کنم منظورمو متوجه نشدی؟!! :18:خلاقیت رو نمی شه خرید ولی کار خلاقانه رو می شه از کسی که خلاقیت داره اما شغل درست حسابی مرتبط با رشته ش نداره (و مجبور شده یا دلش خواسته رو بیاره به پروژه دانشجویی) خرید!

این بحثی نیست که به نظرم فایده داشته باشه.من خودم برق خوندم و درسته درس های خیلی سختی هم گذروندم ولی اگه از من بپرسی میگم سخت ترین رشته معماری هست.چرا؟چون تجسم فضایی که توش به کار میره من ذره ای قدرت تحلیل ازش ندارم و کلا میتونم بگم یک ترم هم دووم نمیارم معماری.ازون طرف مخابراتو تاپ مارک کلاس پاس کردم که شاید یه مهندس معمار هیچ درکی ازش نداشته باشه به خاطر ریاضیات گستردش.ازین طرف نقشه کشی صنعتی رو که شاید بره یه مهندس معمار درس مسخره و اسونی باشهو اکثرا 20 بگیرن با کم ترین نمره دوران تحصیلم گذروندم.!!!
میبینید اصلا نمیشه حرفی زد.فقط استعداد طرف مهمه که بتونه بشناسه چیه و درون مسیر قرار بگیره.
این تقریبا همون حرفیه که من تو پست صفحه ی قبلم نوشتم، یعنی هر رشته ای از یه بعد سخت و از یه بعد دیگه آسونه و فایده ی این بحث فقط این می تونه باشه که هر کسی بدون تعصب بیاد بگه رشته ش به چه توانایی هایی نیاز داره تا اونی که مطلبو می خونه با توانایی های خودش بتونه بفهمه کدوم رشته براش سخته و کدوم آسون!

Alireza SM
16-05-2012, 10:41
عزیز من خودم معماری میخونم سختی رشته رو بیشتر از شما درک میکنم! مگه سختی یه رشته فقط به ریاضیاتشه؟ اگه اینجوری باشه رشته های علوم تجربی آسون ترین حساب میشن!! رفیقم میگه هم اتاقیش که برق میخونه از صب تا شب تو اتاقه ولی این باید صبح بره کلاس تا عصر! راستی مگه خلاقیتم خریدنیه؟؟؟؟ که با یه جیب پر پول حل بشه؟ لطفا در مورد چیزی اطلاع ندارین حرف نزنین و بقیه رو هم گمراه نکنین

Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
شما دارین بقیه رو گمراه میکنین دوست عزیز :20: میخواین بگین که مثلا رشتتون سخت هست :27:
کی گفته سختی رشته با ریاضیاتشه ؟ اون رشته های علوم تجربی هم همشون ریاضیات دارن؛ ضمن اینکه سختی اونها برای دروسی هست که شامل شیمی و بیوشیمی و زیست و ... میشه.
معماری هیچ محتوای سختی نداره من اینو نمیگم اکثر کسایی که میخونن اینو میگن . شما تنها کسی نیستین که معماری میخونین اینهمه دانشجوی معماری دیدن مردم هیچکدوم نه برای انجام پروژه سختی بیشتر نیسبت به بقیه مهندسی ها میکشن نه اونقدر وقت لازم هست که از نظر وقت کم بیارن .
بحث سر این نیست که معماری آسونه . عنوان تاپیک رو اگه قادر باشین با دقت بخونین متوجه میشین که برای انتخاب رشته مهندسی هست که بین بقیه آسون تر باشه.

farzaneh*f
16-05-2012, 22:55
شما دارین بقیه رو گمراه میکنین دوست عزیز :20: میخواین بگین که مثلا رشتتون سخت هست :27:
کی گفته سختی رشته با ریاضیاتشه ؟ اون رشته های علوم تجربی هم همشون ریاضیات دارن؛ ضمن اینکه سختی اونها برای دروسی هست که شامل شیمی و بیوشیمی و زیست و ... میشه.
معماری هیچ محتوای سختی نداره من اینو نمیگم اکثر کسایی که میخونن اینو میگن . شما تنها کسی نیستین که معماری میخونین اینهمه دانشجوی معماری دیدن مردم هیچکدوم نه برای انجام پروژه سختی بیشتر نیسبت به بقیه مهندسی ها میکشن نه اونقدر وقت لازم هست که از نظر وقت کم بیارن .
بحث سر این نیست که معماری آسونه . عنوان تاپیک رو اگه قادر باشین با دقت بخونین متوجه میشین که برای انتخاب رشته مهندسی هست که بین بقیه آسون تر باشه.

منم دانشجوهای مدنظر شما رو می شناسم و دقیقا برای اون درسته از دانشجوها معماری رشته ی خیلی آسونیه ... حالا اگه EngineeR EhsaN از دانشجویان سخت کوش و همیشه شب بیدار معماری هستن یه بحث جداگانه داره برای خودش...من کلا همیشه می گم معماری رو می شه پیچوند به دو معنی : یا دور بزنیم تکالیفو/ یا خییلی پیچیده کنیم کارو واسه خودمون...بستگی داره دانشجویی که داره رشته شو توصیف می کنه جزء کدوم دسته باشه :46:

EngineeR EhsaN
16-05-2012, 23:29
منم دانشجوهای مدنظر شما رو می شناسم و دقیقا برای اون درسته از دانشجوها معماری رشته ی خیلی آسونیه ... حالا اگه EngineeR EhsaN از دانشجویان سخت کوش و همیشه شب بیدار معماری هستن یه بحث جداگانه داره برای خودش...من کلا همیشه می گم معماری رو می شه پیچوند به دو معنی : یا دور بزنیم تکالیفو/ یا خییلی پیچیده کنیم کارو واسه خودمون...بستگی داره دانشجویی که داره رشته شو توصیف می کنه جزء کدوم دسته باشه :46:

عزیز جون شما داری بچه‌های معماری رو میبینی ولی من خودم جزو اون بچه‌هام :20: فک نمیکنم شما بهتر از من بتونین در مورد رشته‌ی خود بنده توضیح بدین! ضمنا او بچه‌هایی که شما میگین کجا درس میخونن؟ :27:
شما برادر من چه میدونی اسکیس چیه؟ یا راندو؟ یا فرم ، فضا، ماکت و ...؟؟ برای کسی که تا دبیرستان یدونه طرح درست و حسابی نکشیده سخته که بیاد قلم بدستش بگیره کارش بشه طراحی! شما خودت یه خودکار بگیر دستت ببین میتونی یه خط صاف از اول تا آخر ورقه آ3 بکشی؟ متاسفانه سختی برای شما اینجوری معنی شده: چقدر طول میکشه این متنو حفظ کنم!!! هر قدر بیشتر بشه درسم همونقدر سخت میشه!!! :27:
اینکه من بیام بگم رشتم سخته چی رو ثابت میکنه؟ :20: بهرحال دوست ندارم این بحث ادامه پیدا کنه شما چه بخواین چه نخواین این رشته اوقدری سخت هست که تا نخونی نمیفهمی!

یه بیت شعرم هست که میگه: تو مو بینی و من پیچش مو --- تو ابرو بینی من اشارتهای ابرو

mjorh
16-05-2012, 23:39
آشنایی خیلی زیادی با رشته های دیگه ندارم ولی رشته خودم ،مکانیک، خیلی خیلی سخت !