مشاهده نسخه کامل
: اعتراض و شكايت از افزايش قيمت خودرو
با سلام
دوستان براي اولين بار بياييد با هم به طور دسته جمعي شكايتي از شركت هاي سايپا و ايرانخودرو تهيه كنيم و براي سازمان بازرسي كل كشور ارسال كنيم شايد افاقه كرد.
موضوع شكايت: افزايش قيمت - احتكار خودرو براي فروش با قيمت بالاتر- بي احترامي به مشتري
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان حتي يك اعتراض كوچك شما هم مي تواند موثر واقع بشود
لطفا كمك كنيد تا يك موج راه بياندازيم
chaparman
14-03-2012, 20:22
من برای شکایت لز ایران خودرو فرم رو دیدم ولی متوجه نشدم دقیقا کدوم قسمت ها رو برم میشه لطفا راهنمایی کنید؟ من الان یه پژو 206 صندوق دار پیشفروش خرید کردم و قراره اردیبهشت تحویل بگیرم ولی 6 درصد افزایش قیمت پیدا کرده می خوام شکایت کنم بر این افزایش قیمت لطفا راهنمایی کنید
دلت خوشه دوست عزیز؟؟؟؟
به نظرت خود سازمان بازرسی نمیدونه ؟؟؟
اینا میدونن وضعیت چقدر خرابه! به روی خودشون هم نمیارن :19:
Переклад не
31-03-2012, 21:52
ماشالله چشم نخوره یه وقت .چقد طرفدار و حامی داره این اعتراض.خداییش ایرونیارو ! .اولش با یه گلایه شروع میشه بعد همه جمع میشن یهو همه شونه خالی میکنن و یکی دو نفر مینونه. چه ملت نجیبی هستیم ما
---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------
با سلام
دوستان براي اولين بار بياييد با هم به طور دسته جمعي شكايتي از شركت هاي سايپا و ايرانخودرو تهيه كنيم و براي سازمان بازرسي كل كشور ارسال كنيم شايد افاقه كرد.
موضوع شكايت: افزايش قيمت - احتكار خودرو براي فروش با قيمت بالاتر- بي احترامي به مشتري
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان حتي يك اعتراض كوچك شما هم مي تواند موثر واقع بشود
لطفا كمك كنيد تا يك موج راه بياندازيم
خب تو این صفحه میخواد که دستگاه شکایتی رو انتخاب کنیم حالا اینرانخودرو رو که میزنی میاره واحد و بخش و این چیزا که به افزایش قیمت مربوط نمیشه
میگم اون جایی که تو کشور قیمت صنایع رو نظارت میکنه باید شکایت بشه
کجارو انخاب کنیم؟
pishooo2
14-04-2012, 16:27
لطفا مراحل شکایت رو توضیح بدین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.