ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل PPPoE در مودم SMC7901WBRA2

ehsan30
12-03-2012, 10:29
با سلام

دوستان از دیروز بعد از ظهر تا امروز ناگهان اینترنت من قطع شد،در حالی که از دوستانم که از یک
شرکت خدمات میگیریم وصل بود؟!امروز که زنگ زدم پشتیبانی،بعد از چک کردن،گفتند که به اینترنت
وصلی،ولی نمی تونی سایتی را باز کنی،که بعد از کلی راهنمایی کردن،گفتند اگر که روی حالت
اتوماتیک یا همون PPPoE گذاشتید،بگذارید روی حالت Bridged و تست کنید،که در کمال ناباوری
اینترنت وصل شد؟البته در حالت PPPoE اینترنت وصله،ولی سایتی رو باز نمی کنه که در حالت
Bridged باز کرد؟گفتند که گویا این مشکل به تازگی در مودم های SMC ایجاد شده،خلاصه گفتم
یک سری به سایت شرکت سازنده مودم بزنم و ببینم خبری از آپدیت هست یا نه؟شاید این مشکل
با آپدیت کردن حل بشه!ولی توی سایت شرکت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خبری از مدل مودم من نبود؟؟!!
که این مدل باشه (SMC7901WBRA2) ولی مدل مشابهش بود (SMC7901BRA2) حالا می خواستم
از دوستان،اگر که کسی راهنمایی بلده،لطف کنه و در اختیار اینجانب قرار بدهد،چون من به حالت
PPPoE خیلی نیاز دارم،ممنون.

بای

EXTREME
12-03-2012, 12:39
با سلام

دوستان از دیروز بعد از ظهر تا امروز ناگهان اینترنت من قطع شد،در حالی که از دوستانم که از یک
شرکت خدمات میگیریم وصل بود؟!امروز که زنگ زدم پشتیبانی،بعد از چک کردن،گفتند که به اینترنت
وصلی،ولی نمی تونی سایتی را باز کنی،که بعد از کلی راهنمایی کردن،گفتند اگر که روی حالت
اتوماتیک یا همون PPPoE گذاشتید،بگذارید روی حالت Bridged و تست کنید،که در کمال ناباوری
اینترنت وصل شد؟البته در حالت PPPoE اینترنت وصله،ولی سایتی رو باز نمی کنه که در حالت
Bridged باز کرد؟گفتند که گویا این مشکل به تازگی در مودم های SMC ایجاد شده،خلاصه گفتم
یک سری به سایت شرکت سازنده مودم بزنم و ببینم خبری از آپدیت هست یا نه؟شاید این مشکل
با آپدیت کردن حل بشه!ولی توی سایت شرکت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خبری از مدل مودم من نبود؟؟!!
که این مدل باشه (SMC7901WBRA2) ولی مدل مشابهش بود (SMC7901BRA2) حالا می خواستم
از دوستان،اگر که کسی راهنمایی بلده،لطف کنه و در اختیار اینجانب قرار بدهد،چون من به حالت
PPPoE خیلی نیاز دارم،ممنون.

بای
موقع کانفیگ مودم connection type رو چه حالتیه و مقدار vpi و vci رو چقدر میدین؟
این مورد به فریم ویر مربوط نیست و به منطقه و isp تون مربوطه

ehsan30
12-03-2012, 14:17
سلام

موقع کانفیگ مودم connection type رو چه حالتیه و مقدار vpi و vci رو چقدر میدین؟
این مورد به فریم ویر مربوط نیست و به منطقه و isp تون مربوطه

Connection Type را روی LLC گذاشتم و VPI را روی 0 و VCI را روی 35،البته دوست عزیز،یک دفعه این جوری شد.

EXTREME
12-03-2012, 15:13
سلام

Connection Type را روی LLC گذاشتم و VPI را روی 0 و VCI را روی 35،البته دوست عزیز،یک دفعه این جوری شد.
vpi رو صفر و vci رو 32 بزارین و دوباره تست کنید
قبلش مودم رو ریست کنید و به تنظیمات کارخونه ببرید و دوباره کانفیگ کنید

ehsan30
12-03-2012, 15:29
vpi رو صفر و vci رو 32 بزارین و دوباره تست کنید
قبلش مودم رو ریست کنید و به تنظیمات کارخونه ببرید و دوباره کانفیگ کنید

ممنون دوست عزیز،ولی تنظیمات شرکتی که من ازشون ADSL گرفتم،به همون صورت 0 و 35 هستش
پشتیبانی شرکت هم همین اعداد را گفت :)

EXTREME
12-03-2012, 15:52
ممنون دوست عزیز،ولی تنظیمات شرکتی که من ازشون ADSL گرفتم،به همون صورت 0 و 35 هستش
پشتیبانی شرکت هم همین اعداد را گفت :)
با 32 هم میشه این روتست کنید و نتیجرو بگین

ehsan30
12-03-2012, 19:54
با 32 هم میشه این روتست کنید و نتیجرو بگین

ممنون،ولی با 32 هم نشد!؟

EXTREME
12-03-2012, 23:22
ممنون،ولی با 32 هم نشد!؟
اونکاری که گفتم کردین ؟
برگردوندون به تنظیمات کارخونه و کانفیگ مجدد؟

ehsan30
13-03-2012, 13:55
اونکاری که گفتم کردین ؟
برگردوندون به تنظیمات کارخونه و کانفیگ مجدد؟

بله دوست عزیز،مودم را ریست کردم و روی حالت PPPoE ست کردم،که متاسفانه باز هم وصل نشد؟!
ممکن که مودم خراب شده باشه؟

Hamed DC
13-03-2012, 14:33
سلام.
برخی شرکتهای اینترنتی یک سری محدودیت هایی در ای پی دهی به مودم ایجاد میکنن که مودم به صورت PooPEنمیتونه صفحه ای
رو باز کنه. این به نوع شرکت و احتمالا! به نوع مودم برمیگرده. شما خط رو با یک مودم دیگه از برند دیگه(مثلا تی پی لینک) تست کنید
اگر باز هم نتیجه نگرفتین، میشه یقین حاصل کرد که مشکل از محدودیتهای ISPشماست.

ehsan30
13-03-2012, 23:26
سلام

سلام.
برخی شرکتهای اینترنتی یک سری محدودیت هایی در ای پی دهی به مودم ایجاد میکنن که مودم به صورت PooPEنمیتونه صفحه ای
رو باز کنه. این به نوع شرکت و احتمالا! به نوع مودم برمیگرده. شما خط رو با یک مودم دیگه از برند دیگه(مثلا تی پی لینک) تست کنید
اگر باز هم نتیجه نگرفتین، میشه یقین حاصل کرد که مشکل از محدودیتهای ISPشماست.

البته این مشکل تازگی برای من ایجاد شده،من چند ماهه که از این شرکت اینترنت دارم و قبلا هم اینجوری نبود
به پشتیبانی زنگ زدم و گفتند که گویا چند مورد مشابه با مودم های SMC داشتند،باید همین کارو بکنم و با یک
مودم دیگه تست کنم،با تشکر.

ehsan30
14-03-2012, 17:05
سلام

الان با مودم TP-Link مدل TD-8811 تست کردم در حالت PPPoE کار می کنه؟یعنی مشکل من با مودم SMC چیه؟از دوستان اگر که کسی
روش آپدیت کردن مودم های ADSL را بلده،ممنون میشم یک توضیح بدهد :)

بای

Hamed DC
14-03-2012, 17:16
سلام

الان با مودم TP-Link مدل TD-8811 تست کردم در حالت PPPoE کار می کنه؟یعنی مشکل من با مودم SMC چیه؟از دوستان اگر که کسی
روش آپدیت کردن مودم های ADSL را بلده،ممنون میشم یک توضیح بدهد :)

بای
سلام.
فکر نمیکنم تاثیر چندانی داشته باشه. در هر حال برای این کار:

به سایت سازنده مودم مراجعه کنید.
به بخش اپدیت و قسمت فریمور برین.
فریمور مورد نظر رو دانلود کنید.
وارد مودم بشین. با همون 192.168.1.1
به قسمت Managment مودم بشین و روی Update Frimwar کلیک کنید.
در کادر باز شده روی Browse کلیک کنید و ادرس فایل دانلود شده از سایت سازنده مودم رو وارد کنید.
بعد از مراحل بر روی اپدیت کلیک کنید.
بعد از اتمام کار مورم ریسیت میشه و فریمور اپدیت.

ehsan30
14-03-2012, 17:52
سلام

سلام.
فکر نمیکنم تاثیر چندانی داشته باشه. در هر حال برای این کار:

به سایت سازنده مودم مراجعه کنید.
به بخش اپدیت و قسمت فریمور برین.
فریمور مورد نظر رو دانلود کنید.
وارد مودم بشین. با همون 192.168.1.1
به قسمت Managment مودم بشین و روی Update Frimwar کلیک کنید.
در کادر باز شده روی Browse کلیک کنید و ادرس فایل دانلود شده از سایت سازنده مودم رو وارد کنید.
بعد از مراحل بر روی اپدیت کلیک کنید.
بعد از اتمام کار مورم ریسیت میشه و فریمور اپدیت.

ممنون،ولی آپدیت کردم و درست شد؟! :20: حالا دیگه مشکل از کجا بوده،نمی دونم. :دی

بای

Hamed DC
14-03-2012, 18:32
سلام

ممنون،ولی آپدیت کردم و درست شد؟! :20: حالا دیگه مشکل از کجا بوده،نمی دونم. :دی

بای
برخی اپدیتها برای سازگاری بالاتر و هماهنگ کردن مودم با ISP و VCI و VPIهای مختلف هستش.
در هر صورت خوشحالم که مشکل مرتفع شد.

Air Born
27-04-2012, 20:38
سلام.
من یه مودم ای دی اس ال -وایرلس مگانت خریدم.با رایانه وصل میشم ولی نمی تونم از وایرلسش استفاده کنم.یعنی کلا از تنظیماتش سردر نمیارم.گوشیم وای فای رو پیدا می کنه ولی اینترنتش کار نمی کنه.
یه مخی گفت باید مودمو رو حالت اتوماتیک بزارم ولی خودشم بلد نبود چجوری.بالاغیرتا یکی بیاد این تنظیماتو به زبون ساده و زیر دیپلم تشریح کنه و جماعتی رو از نگرانی در بیاره.