ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای طراحی صفحات وب

arezoo sohrabpour
12-03-2012, 09:25
سلام، حال شما؟
من میخوام که زبان php را یاد بگیرم و طراحی صفحات وب رو به صورت حرفه ای یاد بگیرم.

سوال اول: لطفا بگید که آیا امکانش هست که زبان php روی ویندوز seven7 نصب بشه و اگر امکانش هست کدام ورژن را باید استفاده کنم؟

سوال دوم: لطفا بگید که برای یادگیری حرفه ای طراحی صفحات وب با استفاده از php علاوه بر این زبان باید از کدام نرم افزارها استفاده کنم؟

ممنونم.

mtchabok
12-03-2012, 12:23
سلام
برای نصب php بهتره که از پکیجهایی مثل Xampp یا wampp استفاده کنین ( xampp رو سرچ کنین بعدش آخرین نسخه مربوط به ویندوز رو دانلود و نصب کنین )
برای طراحی حرفه ای سایت باید مواردی دیگه ای مثل تکنیک آژاکس ، جاوا اسکریپت ، اگه شد jquery رو هم آشنایی داشته باشید .
البته بعد از یادگرفتن نحوه برنامه نویسی در php بهتون پیشنهاد میکنم که یکی از فریم ورکها رو یاد بگیرید و باهاش کار کنید .

M o h a m m @ d
12-03-2012, 16:21
غیر از PHP باید HTML & CSS هم بلد باشید تا با مشکل برنخورید.اگه اول کارید و هیچ زبان وبی نخوندید بهتره اول از HTML شروع کنی خیلی اسونه یک ماه هم یاد میگیری برای یادگیری CSS & PHP به مشکل بر نمیخوری.جاوا اسکریپم همزمان با PHP بخون.
کلا HTML & CSS & PHP سه چیز جدا نشدنین اگه میخوای موفق باشی اینا لازمت میشن با جاوا اسکریپ .
نرم افزارم میتونی از Adobe Dreamweaver استفاده کنی