ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره در مورد خرید لپ تاپ SONY تا سقف 2,800

mahmood-sh
12-03-2012, 06:37
:40::40::40:سلام , مخلص بچه های گل این فوروم:40::40::40:

دوستان من میخوام یه SONY بگیرم - 2,800 دارم - مشخصات زیر مد نظرمه _ لطفا راهنمایی کنید :

_ صفحه نمایش حتما حتما ضد انعکاس نور باشه ( anti glare or Matt )
_ بدنه لپ تاپ حتما حتما Matt باشه , طوری که اثر انگشت روش جا نماند .
_ طراحی صفحه کلیدش به زیبایی سری F سونی باشه که کلیدهای جهات تقریبا متمایز باشند .
_ زاویه دید مناسبی داشته باشه .
_ به لحاظ گرم شدن و سر و صدا مناسب باشه .
_ اگر touchpad نقطه نقطه ای باشد عالی میشه اگر نبوده که فقط حساسیتش کم نباشه .

حداقل مشخصات فنی مورد نیازم :

-- core i7 2630 2Ghz
-- ram 4 GB max support 8GB 1333 mhz
-- GT540 1 GB
-- display : 16 inch LED FHD MAtt anti glare
-- H.D.D 500 GB 7200rpm

-- HDMI , USB3 ,USB2, wireless , VGA , Mic in
-- headphon out , blue tooth

در ضمن من این مدلایی که همراه باهاش عینک 3D میدن و 3D display داره واسم مهم نیست .

دوستان لطف کنید راهنماییم کنید . من الان 5 روزه دارم سایتارو زیرو رو میکنم و مشخصات رو با هم مقایسه کردم . حتی 3 تا مدل پیدا کردم که با سلیقم جور در میومد ولی از اونجایی که این مدلا رو از سایت های خارجی در آوردم الان هر چی گشتم تو سایت ای ایرانی چیزی ندیدم . مثلا این مدلا رو من خوشم اومد :

sony vpc F22s1e/B
Sony Vpc se1z9E/B
Sony Vpc F21z1E/BI 3d

راستی دو تا مدل هم تو ایت سایت پیدا کردم فقط سوال دارم در موردشون:

sony vpc F236HG
sony F223FX/B

آیا صفحه نمایش این دو مدل , Matt و ضد انعکاس نور هست ؟
آیا بدنه ی این دو مدل Matt هست که اثر انگشت نمونه روش ؟
زاویه ی دید افقی و عمودی چند درجه است ؟

خیلی خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید من باید تا قبل عید حتما یکی بگیرم و عجله دارم ...

mn_acer1
12-03-2012, 14:22
دوست عزیز جسارتا شما که میخوای این قیمت لپ تاپ بخری چرا سونی!! میتونی msi GT683 یا Asus G53SX با همین حدود قیمت یه خورده بالاتر بگیری که کانفیگش چند برابر قویتره!!
درضمن msi که احتمال زیاد میدونم anti glare هست که خودمم با مات بودنش خیلی حال کردم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی در مورد asus نمیدونم!

گرافیک GTX560m:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گراقیک GT540m:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا قابل مقایسه نیستند باهم!!
بعد سونی بعید میدونم صفحه نمایش مات داشته باشه!!
البته این دو مدلی که گفتم ممکنه الان دیگه راحت گیر نیاد!! یا قیمتش بالاتر رفته باشه!

mahmood-sh
13-03-2012, 11:48
دوست عزیز جسارتا شما که میخوای این قیمت لپ تاپ بخری چرا سونی!! میتونی msi GT683 یا Asus G53SX با همین حدود قیمت یه خورده بالاتر بگیری که کانفیگش چند برابر قویتره!!
درضمن msi که احتمال زیاد میدونم anti glare هست که خودمم با مات بودنش خیلی حال کردم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی در مورد asus نمیدونم!

گرافیک GTX560m:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] net%2FNVIDIA-GeForce-GTX-560M.48313.0.html)
گراقیک GT540m:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] net%2FNVIDIA-GeForce-GT-540M.41715.0.html)
اصلا قابل مقایسه نیستند باهم!!
بعد سونی بعید میدونم صفحه نمایش مات داشته باشه!!
البته این دو مدلی که گفتم ممکنه الان دیگه راحت گیر نیاد!! یا قیمتش بالاتر رفته باشه!

ممنون از راهنماییت

Farshid72
14-03-2012, 14:25
ببین دوسته عزیز
در حالت کلی من به شما همون f236 رو پیشنهاد میدم ولی در جز دقیق نمیدونم کاراییت چی هستش برای همین تصور میکنم که ای مبلغ زیاد باشه و شما اگه دقیق تر بگید چه سبک کاری رو انجام میدید قطعا میتونم بهتر راهنماییت کنم
ببین دوسته عزیز شما میتونید برید و سری S سونی هم یه نگاهی بندازید
توصیه من اینه برای کارهای مهندسی سری S بهتر باشه
ولی برای بازی و ... همون سری F میتونه جوابگو باشه ولی در سطح عالی

fokahi110
15-03-2012, 18:01
:11:سلام من F236HG/B دارم این مدل رو فقط ایران رهجو نماینده رسمی سونی وارد کرده با 3 سال گارانتی.پیشنهاد من 236 بگیر عالیه.:20: