مشاهده نسخه کامل
: اپدیت ویندوز
سلام؛ چه جوری اپدیت ویندوز رو غیر فعال کنم که دیگه مشکل صفحه سیاه و غیره رو نداشته باشه؟
با تشکر فراوان
XP sp3
Bad Request
12-03-2012, 04:12
تو کنترل پنل update رو سرچ کن بعدش هم گزینه turn automatic update on or off رو کلیک کن وتنظیمات رو انجام بده
jafarian
12-03-2012, 15:17
دو تا روش دیگه هم میتونید انجام بدین
روش اول
سرچ منوی استارت باز کنید داخلش دستور Services.msc تایپ کنید روی گزینه مورد نظر بعدشم کلیک کنید تو صفحه ای که باز میشه گزینه Automatic Update روش دبل کلیک کنید تو صفحه بعدم که باز میشه از منوی کشویی گزینه disabled انتخاب کنید تایید کنید بیاین بیرون
روش دوم
منوی run اجرا کنید داخلش دستور regedit تایپ کنید تو صفحه بعد به مسیر پایین برین
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options
تو قسمت آخر که بار رنگ سبز مشخص کردم روش کلیک راس از زیرمنوش یک key درست کنید طبق عکس اسمشم wupdmgr.exe بزارین بعدم تو صفحه سمت راست کلیک راست یک String Value بسازین اسمش به Debugger تغییر نام بدین بعدشم رو دبل کلیک کنید تو قسمت کادر خالی که همون value میشه گزینه ntsd تایپ کنید سیستم بعدش ریستارت کنید:20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان
چگونه می توانم Genuine Windows validation را از روی دسکتاپ حذف کنم؟
jafarian
30-03-2012, 13:04
پنجره Task Manager اجرا کنید بعد این پروسس wgatray.exe پیدا کنید روش کلیک گزینه end انتخاب کنید تا بسته بشه بعدشم سیستم ریستارت کنید از طریق safe mode بالا بیاین به این مسیر c:\Windows\System32 برین فایل WgaTray.exe پیدا پاک کنید بعدش باز به این مسیر c:\Windows\System32\dllcache برین بازم این فایل WgaTray.exe پیدا پاک کنید بعدش داخل منوی run دستور regefit بزنید اینتر کنید بعد به این مسیر از رجیستری برین
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\ Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Notify
این فلدر WgaLogon پیدا کنید پاک کنید سیستم ریستارت کنید:20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.