ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با bitlocker در ویندوز7

4ndroidy
11-03-2012, 21:26
سلام و عرض ادب
من هاردم رو پارتیشن بندی کردم
حالا میخوام از طریق بیت لوکر روی درایو E پسورد بزارم، اما حالا که میخوام اینکار رو بکنم، هنگام کلیک راست روی درایو مورد نظر گزینه Turn on bitlocker وجود نداره.و این گزینه تنها برای درایو C فعاله.
تو کنترل پنل هم که میرم تو قسمت bitlocker تنها درایو c رو نشون میده و امکان اضافه کردن دیگر درایوها وجود نداره
از اساتید محترم راهنمایی میخوام
ممنون

reza41
11-03-2012, 22:42
فرمت پارتیشنتون چیه؟ NTFS؟ یا FAT32؟

Amir Varasteh
11-03-2012, 23:00
سلام.

چک کن که فرمت درایوهات NTFS باشه. BitLocker برای Fat32 کار نمیکنه.

4ndroidy
12-03-2012, 00:57
فرمت پارتیشنتون چیه؟ NTFS؟ یا FAT32؟

سلام.

چک کن که فرمت درایوهات NTFS باشه. BitLocker برای Fat32 کار نمیکنه.

فرمتشون NTFS

jafarian
12-03-2012, 15:07
شمااسم درایوهای خودتون چنج کنید ببینید بازم بهمون صورته بطور مثال درایو d بزارین c اگر نشد فایل رجیستری پایین دانلود کنید بعدشم اجراش کنید سیستم ریستارت کنید اگر بازم نشد منوی run اجرا کنید داخلش دستور devmgmt.msc تایپ کنید اینتر کنید تو صفحه ای که باز میشه گزینه Sound, video and game controllers پیدا کنید بعدشم روی گزینه sound card خودتون دبل کلیک کنید بعدشم گزینه disable انتخاب کنید همچنین کارت شبکه و مودم خودتونم به همین صورت disable کنید سیستم بعدشم ریست کنید بالا اومد چک کنید :20:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2Ffile%2F5WAmMfn)

4ndroidy
18-03-2012, 03:43
داداش تموم کارایی که فرمودین و انجام دادم ولی بازم درست نشد
وقتی رو درایو c بیت لوک رو فعال میکنم این میاد
عکس :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] v ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) a t a n download.com/images/6ienfv9241rt8wo2o2uk.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

good boy 2010
30-03-2012, 22:21
داداش تموم کارایی که فرمودین و انجام دادم ولی بازم درست نشد
وقتی رو درایو c بیت لوک رو فعال میکنم این میاد
عکس :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] v ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) a t a n download.com/images/6ienfv9241rt8wo2o2uk.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مرحله برای این میاد که شما دارید درایوی که ویندوز روی اون نصب bitlocker رو اجرا می کنید
شما تو استارت bitlocker manager سرچ کن از اوون جا هم می تونی فعال کنی