PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب مكینتاش بر روي نوت‌بوكهاي غير اپل Hackintosh-OSX86

صفحه ها : 1 2 [3] 4

alimahrasbi
22-09-2010, 17:05
سلام
از راهنماییهاتون ممنون
میشه بگید دقیقا چطوری کملیون رو نصب کنم . بوت لودرم کاملا خراب شده و احتیاج به نصب مجدد بوت لودر دارم . تو مک چطوری برای یه هارد دیگه بوت لودر کملیون رو نصب کنم ؟

Sajad perspolis
22-09-2010, 23:14
دوست عزیز سلام

این لینک دانلود ایراد داره ممنون میشم اصلاحش کنی :11:

لینک سالمه تست کردم!

ipmixe
23-09-2010, 00:49
این واسه منه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من هر کاری کردم یونیورسال و ای اتکوس اس روش نصب نشد
یعنی من هم مک دار نمیشم؟:41::41::41:

اینم واسه من اما نصب نشد نمیدونم چیکار کنم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8

Sajad perspolis
23-09-2010, 08:12
اینم واسه من اما نصب نشد نمیدونم چیکار کنم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8

باید توی اینترنت باشی و از منوی فایل یه گزینه دازی میزنی چک میکنه

__________________________________________________ __

من روی وایو به طور کامل بالا اوردم از طریق -X بالا رفتم و ککست های درایو گرافیکم یعنی ATI رو همشونو پاک کردم بالا اومد :)

البته مشکلاتی هنوز داره که دارم رفع میکنم:27:

---------- Post added at 09:12 AM ---------- Previous post was at 09:10 AM ----------

سلام
از راهنماییهاتون ممنون
میشه بگید دقیقا چطوری کملیون رو نصب کنم . بوت لودرم کاملا خراب شده و احتیاج به نصب مجدد بوت لودر دارم . تو مک چطوری برای یه هارد دیگه بوت لودر کملیون رو نصب کنم ؟
دی وی دی iAtkos رو بزار و بوت کن موقعی که صفحه ها اومد از منوی بالا utility رو انتخاب کن و Champlon رو انتخاب کن و نصب کن

parham159
23-09-2010, 08:31
سلام دوستان
پی سی من اینه :
Ram 2 GB DDR2
AMD Atholon 64 X2 Dual core 5000+
Geforce 8600GT
میخواستم بدونم که مکینتاش تا چه اندازه باهاش مچ هست و روش جواب میده :11:

مكينتاش با سيستم شما كاملا سازگار هست شما هم ميتوني IDeneb بگيري و هم Snow Leopard

H@mid-Vista
24-09-2010, 12:28
دوستان من یك توضیح كلی بدم در مورد لئوپارد و یا اسنولئوپارد بودن

خوب در اینكه اسنولئوپارد جدیدتره و بهتره شكی نیست.

برتریهای اسنو لئوپارد:
1-حمایت از سی پی یوهای core i كه در قبلی ها نیست و اگه شما 4 هسته ای دارین باید اسنو بزنین
2-مدیریت بهتر منابع سخت افزاری
3-گرافیك بهتر و منظمتر

معایب:
1-برخی سخت افزارهای قدیمی ساپورت نمیشن مثل اینتل 3100 و كارت صدای AC97
2-رم بالاتری می طلبه
3-ذاتا" 64 بیته و ممكنه با برنامه های قدیمی مك مشكل داشته باشه

توصیه می كنم اگه نوت بوك جدید و قوی تری دارین حتما اسنو بزنین

ardalan_zapata
24-09-2010, 16:58
با سلام
آخرین بار که iatkos رو نصب کردم همه چیز اوکی بود به غیر از اینکه مک حالیت گرافیکی نداشت یعتی خیلی خشک و ساده بود اون موقع یادمه که گرافیکم 8600GT اون موتور گرافیکی مک ( الان اسمش یادم نیست :دی ) رو ساپورت نمیکرد
حالا میخام بدونم اگر Snow Leopard نصب کنم مکم حالت گرافیکی داره یا نه ؟!

gnulinux
25-09-2010, 16:23
سلام اقا حمید من مکو با یه روش دیگه رو n61 jq نصب کردم من از iatkos s3 رو نصب کردم منتها با این روش که نصب

کردم صفحه ای برای انتخاب پچ های نصبی نیومد :31:اما خوب نصب شد:21: موقع نصب تاچ پد و کیبورد کار میکرد اما الان که

میرم داخ هیچکدوم کار نمیکنه میشه بگید چه کنم

مشکل دیگه اینکه برنامه مک درایو من رو وین سون اصلا درایو مکو نشون نمیده که برم داخلش:18:

H@mid-Vista
25-09-2010, 19:05
با سلام
آخرین بار که iatkos رو نصب کردم همه چیز اوکی بود به غیر از اینکه مک حالیت گرافیکی نداشت یعتی خیلی خشک و ساده بود اون موقع یادمه که گرافیکم 8600GT اون موتور گرافیکی مک ( الان اسمش یادم نیست :دی ) رو ساپورت نمیکرد
حالا میخام بدونم اگر Snow Leopard نصب کنم مکم حالت گرافیکی داره یا نه ؟!

سلام اقا حمید من مکو با یه روش دیگه رو n61 jq نصب کردم من از iatkos s3 رو نصب کردم منتها با این روش که نصب

کردم صفحه ای برای انتخاب پچ های نصبی نیومد :31:اما خوب نصب شد:21: موقع نصب تاچ پد و کیبورد کار میکرد اما الان که

میرم داخ هیچکدوم کار نمیکنه میشه بگید چه کنم

مشکل دیگه اینکه برنامه مک درایو من رو وین سون اصلا درایو مکو نشون نمیده که برم داخلش:18:

جی فورس 8400 صد در صد با مك سازگاره
اما اینجكتور هم باید نصب بشه تا كار كنه
هم لئوپارد هم اسنو فرقی نداره
====

خوب شما هر بار باید ككستهارو ریفش كنی
اف 8 بزن و با f- بیا بالا

nemo367
25-09-2010, 21:59
سلام
لب تاب من acer 4230
من همه مراحلو رفتم........موقه ای که می خواد لود بشه مک ideneb من روی علامت اپل یه علامت توقف می یاد..و دیگه بالا نمی یاد...در ضمن موقع تایپ در محیط داس مانندی که داره کی بردو نمی شناسه...........اگه امکان داره کمکم کنید

vahid_65
26-09-2010, 13:04
سلام من لبتاپ اچ پی با مشخصات زیر ذارم
intel core 2 dou 2ghz
ram= 3gb ddr2
vga= 9200m gs

بهترین گزینه برا نصب مک کدومه و
اینکه با این سیستم میتونم ویندوز و کنار مک به راحتی داشته باشم ممنون

H@mid-Vista
26-09-2010, 18:34
سلام
لب تاب من acer 4230
من همه مراحلو رفتم........موقه ای که می خواد لود بشه مک ideneb من روی علامت اپل یه علامت توقف می یاد..و دیگه بالا نمی یاد...در ضمن موقع تایپ در محیط داس مانندی که داره کی بردو نمی شناسه...........اگه امکان داره کمکم کنید

سلام من لبتاپ اچ پی با مشخصات زیر ذارم
intel core 2 dou 2ghz
ram= 3gb ddr2
vga= 9200m gs

بهترین گزینه برا نصب مک کدومه و
اینکه با این سیستم میتونم ویندوز و کنار مک به راحتی داشته باشم ممنون

ایسرها اغلب با ككست یو اس بی مشكل دارن در مقاله توضیح دادم در مورد حذف ككست یو اس بی

---------------
روی اچ پی شما اسنو ائوپارد خوبه
هم یونیورسال و هم آی اتكوس خوبه

gnulinux
27-09-2010, 07:13
سلام من مکو نصب کردم و توش یه خورده کار کردم و بعد خاموش کردم حالا وقتی روشن کردم مقع بوت میگه

hibernate image is to old و وقتی میره جلوتر یه پیام میاد میگه باید دستتونو بذارید رو کلید پاور و خاموش کنید و دوباره ریستارت کنید این کارم کردم بازم همین طور هست

تو اینترنت گشتم خیلی ها این مشکلو دارن ولی راهی پیدا نکردم:13: یعنی زیاد نفهمیدم :13:

راستی تو اون قسمتی که میگه hibernate image is too old میگه اینو موقع بوت تایپ کن ForceWake=y

این کارم کردم درست نشد:18:

massna
27-09-2010, 16:24
سلام من یه وایو fe890 دارم ویندوز 7 و اوبونتو netbook remix روش نصبه برای نصب مک می ترسم توی لودر به مشکل بخورم چون توی نصب لینوکسم لودرم به هم می ریخت تا اینکه مجبور شدم از داخل ویندوز نصبش کنم کسی از دوستان تجربه همچین کاریو داره؟؟با اکرونیس مشکلم حل میشه؟

nemo367
28-09-2010, 00:23
سلام
ببخشیدمن مک ideneb رو بعداز کلی مکافات نصب کردم...حالا....وایرلس شو نمی شناسه چی کار کنم؟ Ralink 802.11n Wireless LAN Card اینم وایرلس لب تابمه...مودم هم همینطور

H@mid-Vista
28-09-2010, 18:41
سلام من مکو نصب کردم و توش یه خورده کار کردم و بعد خاموش کردم حالا وقتی روشن کردم مقع بوت میگه

hibernate image is to old و وقتی میره جلوتر یه پیام میاد میگه باید دستتونو بذارید رو کلید پاور و خاموش کنید و دوباره ریستارت کنید این کارم کردم بازم همین طور هست

تو اینترنت گشتم خیلی ها این مشکلو دارن ولی راهی پیدا نکردم:13: یعنی زیاد نفهمیدم :13:

راستی تو اون قسمتی که میگه hibernate image is too old میگه اینو موقع بوت تایپ کن ForceWake=y

این کارم کردم درست نشد:18:

سلام من یه وایو fe890 دارم ویندوز 7 و اوبونتو netbook remix روش نصبه برای نصب مک می ترسم توی لودر به مشکل بخورم چون توی نصب لینوکسم لودرم به هم می ریخت تا اینکه مجبور شدم از داخل ویندوز نصبش کنم کسی از دوستان تجربه همچین کاریو داره؟؟با اکرونیس مشکلم حل میشه؟

سلام
ببخشیدمن مک ideneb رو بعداز کلی مکافات نصب کردم...حالا....وایرلس شو نمی شناسه چی کار کنم؟ Ralink 802.11n Wireless LAN Card اینم وایرلس لب تابمه...مودم هم همینطور

خوب اونكه لود نمیشه به احتمال قوی مشكل با یك ككست و یا پچ داره
معمولترین دلیل رو وقتی میشه پیدا كرد كه با كلید v- بیایی بابا و عكسی از متنی كه در اخر نمایش داده میشه بگذاری
--------------
بله اگه اكرونیس استفاده كنی همه حله
البته بوت لودر افتاب پرست یا chameleon هم با لینوكس كار می كنه
------------
لئوپارد معمولا وایرلسها رو نمی شناسه
یا باید با كارت شبكه كار كنی یا اسنولئوپارد بزنی

samak
30-09-2010, 19:24
لپ تاپ من VAIO مدل vgn-sz730 E/C هست . اولین بار هست که میخوام یه سیستم عامل مک روش نصب کنم . تا به حال با این سیستم عامل هم کار نکردم . یه راهنمائیه حسابی میخوام که کمکم کنه بدونم چه نوع مک و چه شکلی باید نصب کنم . اصولا و اساسا مثل ویندوز نصب میشه یا نه؟ و .. الی آخر . در ضمن درایور ها چه جوری پیدا میشن؟ اتوماتیک یا دستی؟ یا باید دانلود کرد؟
ممنون

H@mid-Vista
01-10-2010, 09:16
لپ تاپ من VAIO مدل vgn-sz730 E/C هست . اولین بار هست که میخوام یه سیستم عامل مک روش نصب کنم . تا به حال با این سیستم عامل هم کار نکردم . یه راهنمائیه حسابی میخوام که کمکم کنه بدونم چه نوع مک و چه شکلی باید نصب کنم . اصولا و اساسا مثل ویندوز نصب میشه یا نه؟ و .. الی آخر . در ضمن درایور ها چه جوری پیدا میشن؟ اتوماتیک یا دستی؟ یا باید دانلود کرد؟
ممنون

دوست عزیز صفحه اول لینك دانلود یك مقاله 30 صفحه ای راجع به مك هست
به حدی هست كه كامل آشنا بشید.
درایورها هم در مك ككست نامیده میشوند . در مقاله كامل اشاره كردم.

artara74
04-10-2010, 14:49
سلام
من سیستمم این طوریه:

i7 860
ati 5850
ram 4gb ddr3

کدام هکینتاش بهتر است؟
اگه میشه لینک دانلود رو لطف کنید! (هر چقدر باد مهم نیست!)

H@mid-Vista
04-10-2010, 14:55
سلام
من سیستمم این طوریه:

i7 860
ati 5850
ram 4gb ddr3

کدام هکینتاش بهتر است؟
اگه میشه لینک دانلود رو لطف کنید! (هر چقدر باد مهم نیست!)

شما چون 4 هسته ای هستی حتما باید اسنولئوپارد بزنی
بین اینها ناتخاب كن
البته نسخه ای اتكوس بهتره

iAtkos s3
Hazard
Universal

artara74
04-10-2010, 14:57
شما چون 4 هسته ای هستی حتما باید اسنولئوپارد بزنی
بین اینها ناتخاب كن
البته نسخه ای اتكوس بهتره

iAtkos s3
Hazard
Universal

توی فروم iatkos نوشته بود که S3 با کارت گرافیک Ati مشکل داره. فرق اینا چیه؟ میشه توضیح بدید؟ به همراه لینک دانلود.

H@mid-Vista
04-10-2010, 15:02
توی فروم iatkos نوشته بود که S3 با کارت گرافیک Ati مشکل داره. فرق اینا چیه؟ میشه توضیح بدید؟ به همراه لینک دانلود.

مهم اینه كه سیستمت بیاد بالا
گرافیك شما در محصولات مك كاربرد داره و ككست اریجینال داره
نگران نباشین
اما خوب كلا" اپل جی فورس كار هست بیشتر
در مورد لینك هم گوگل نمایید. فراوان هست.

artara74
08-10-2010, 19:10
سلام. من وقتی از روی DVD بوت می کنم اون جایی میاد که باید یک دکمه یا F8 رو بزنیم و من یک دکمه می زنم و بعد عکس اپل میاد و سیستم ریستارت میشه و این چرخه همینجور ادامه داره. مشکل کجاست؟ 4 گیگ تورنت دانلود کردم پدرم در اومد :31:

H@mid-Vista
08-10-2010, 19:43
سلام. من وقتی از روی DVD بوت می کنم اون جایی میاد که باید یک دکمه یا F8 رو بزنیم و من یک دکمه می زنم و بعد عکس اپل میاد و سیستم ریستارت میشه و این چرخه همینجور ادامه داره. مشکل کجاست؟ 4 گیگ تورنت دانلود کردم پدرم در اومد :31:

خوب با حالت متنی بیا بالا ببین اخر متنی كه میده چی هست.
اف 8 بزن با v- بیا بالا:31:

artara74
08-10-2010, 21:21
تا دکمه ای رو می زنم این رو بالای صفحه می نویسه:

efi_inject_get_devprop_string NULL trying stringdata

و به اندازه یک صدم ثانیه عکس اپل میاد و صفحه سیاه میشه و کامپیوتر ریست میشه!

javadgorgani
09-10-2010, 17:49
مهم اینه كه سیستمت بیاد بالا
گرافیك شما در محصولات مك كاربرد داره و ككست اریجینال داره
نگران نباشین
اما خوب كلا" اپل جی فورس كار هست بیشتر
در مورد لینك هم گوگل نمایید. فراوان هست.

حميد جان سلام.
من ازت اينجا در مورد اينکه چي نصب کنم پرسيدم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

رفتم از يه سايت فارسي يه دي وي دي رو به اندازه دوتا دي وي دي دانلود کردم چون همش خراب ميشد آخر هم نتونستم فايل ايزو رو از توش در بيارم . الان از يه سايت خارجي يکي پيدا کردم خواهشا بگو همين به لپ تاپم ميخوره که بشينم دانلودش کنم . ممنونم ازت.

H@mid-Vista
10-10-2010, 18:03
تا دکمه ای رو می زنم این رو بالای صفحه می نویسه:

efi_inject_get_devprop_string NULL trying stringdata

و به اندازه یک صدم ثانیه عکس اپل میاد و صفحه سیاه میشه و کامپیوتر ریست میشه!

حميد جان سلام.
من ازت اينجا در مورد اينکه چي نصب کنم پرسيدم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرفتم از يه سايت فارسي يه دي وي دي رو به اندازه دوتا دي وي دي دانلود کردم چون همش خراب ميشد آخر هم نتونستم فايل ايزو رو از توش در بيارم . الان از يه سايت خارجي يکي پيدا کردم خواهشا بگو همين به لپ تاپم ميخوره که بشينم دانلودش کنم . ممنونم ازت.

اگه گفته مشكل افی هست یعنی با بایوس مشكل داری
اینو ببین:

==========

والا لینك مطمئن من هم ندارم
فقط قبل از دانلود ببین تو كامنتها ملت چی نوشتن مثلا گفتن لینكها خرابه خوبه بده !!!:31:

artara74
10-10-2010, 19:32
لینک اصلی خود سایت iATKOS که تورنت هست و 4 گیگه:

javadgorgani
11-10-2010, 05:16
لینک اصلی خود سایت iATKOS که تورنت هست و 4 گیگه:

ممنون رفیق . خودت با بیت تورنت دانلود کردی یا لینکشو مستقیم کردی با لیچر ؟

artara74
11-10-2010, 16:09
ممنون رفیق . خودت با بیت تورنت دانلود کردی یا لینکشو مستقیم کردی با لیچر ؟

با uTorrent

wsfcuks
15-10-2010, 14:35
سلام.من iaktos رو گرفتم و ایمیج رو رایت کردم روی سی دی.وقتی بوت میشه این اررور رو میده.
در ضمن من سیستمم hp dv6 هست و هیچی از این کانفیگ هایی که باید توی بایوس انجام بدم نداره.

ipmixe
15-10-2010, 20:54
سلام دوستان

من تا حالا چندین نسخه نصب کزدم و کلی دی وی دی حروم کردم اما یعد نصب هی رستارت . مشخصات لپ تاپ من اینه به نظرتون من چه نسخه ای دانلود کنم که 100 درصد جواب بشه . در ضمن راهی هست بشه از رو فلش نصب کرد ؟

خیلی ممنونم:11:

مشخصات سیستم من :

HP Compaq 6735s - Sempron SI-40 2 GHz

AMD Sempron SI-40 / 2 GHz

Ram 2 GB

ATI Mobility Radeon HD 3200 Shared Video Memory (UMA

High Definition Audio AD1984A

Broadcom 4312G

ممنون :11:

wsfcuks
16-10-2010, 01:15
من یه دونه فایل mach_kernel رو که مثکه خوب بوده :31: رو دانلود کردم و جایگزین فایل اصلی توی ایمیج iaktos 7 کردم و رایت کردم دباره اینده وقتی بوت منیجر بالا میاد و f8 میزنم روی حالت بوت معمولی لود میشه تا جایی که سیب اپل میاد و به چند زبون نوشته که کامپیوتر احتیاج داره خاموش کنی از این حرف ها و باید دکمه خاموشی رو بزنی.
و اگه اگر وقتی میخواد بوت شه گزینه -f و -v و -x رو بزنم اررور های زیر رو میده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن من iATKOS_S3_version2 رو از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دانلود کردم.
و سیستم هم hp dv6 هست با مشخصات زیر:

javadgorgani
16-10-2010, 23:28
سلام من تونستم iAtkos s3 version 2 رو نصب کنم ولی با safe mode رفتم توش ولی همینجوری ارور میده نمیشه
چجوری ککست گرافیکم رو نصب کنم من مثل پرهام عمل کردم . فرمت ککست dmg نیست چجوری نصب میشه ؟

javadgorgani
17-10-2010, 19:46
سلام من تونستم iAtkos s3 version 2 رو نصب کنم ولی با safe mode رفتم توش ولی همینجوری ارور میده نمیشه
چجوری ککست گرافیکم رو نصب کنم من مثل پرهام عمل کردم . فرمت ککست dmg نیست چجوری نصب میشه ؟

کسی نیست کمک کنه ،
حمید ویستا ، پرهام ، سجاد
لطفا بگید چجوری مک رو بدون سیف مود بیارم بالا ، الان فقط تو سیف مود میاد بالا
گرافیک من 4650 ati هست

H@mid-Vista
18-10-2010, 20:53
خوب در مورد ككست:
ككستها یا برنامه نصب دارن كه پسوند pkg دارن
یا فرمت ایمیج فشرده هستن كه dmg هست و با كلیك روی اون در واقع شما به محتویات دسترسی پیدا می كنین.
یا اینكه پسوند kext دارن و فایل اماده هستند و باید در وفلدر اكستشن كپی بشن و بعد ریبوت كنین و با ساخت مجدد كچ ككستها بیایین بالا.

=================

در مورد سیستم اون دوستی مه كه اچ پی داره باید بگم مشكل دارترین نوع نوت بوك برای مك همین اچ پی هست
كه علتش هم نوع بایوسش هست.
با این روش تست كنین:

wsfcuks
19-10-2010, 01:04
خوب من همین کارو کردم و این امیج هارو گرفتم.واسه ati اما موقه بوت میگه MBR ERROR 3

javadgorgani
19-10-2010, 20:35
خدا بگم چکارت نکنه حمید با این آکرونیست !
رفتم با این آکرونیس مسخره 20 گیگ از پارتیشن اصلیم که همه چیم توش بود جدا کنم واسه اوبونتو 10.10 ری استارت که کرد خواست انجام بده ارور داد ویندوز هم بالا نیومد مک هم نیومد. پارتیشن رو هم جدا نکرد. دی وی دی 7 رو گذاشتم دیدم همه پارتیشن اصلی رو خالی نشون میده بدبخت شدم همه فایلام پرید.
با پاراگون همیشه راحت اینکارو میکردم ایندفعه با این آکرونیس که اینجا گفتین کردم اینجوری شد

parham159
20-10-2010, 23:35
کسی نیست کمک کنه ،
حمید ویستا ، پرهام ، سجاد
لطفا بگید چجوری مک رو بدون سیف مود بیارم بالا ، الان فقط تو سیف مود میاد بالا
گرافیک من 4650 ati هست

سلام دوست عزيز ببخشيد من يك مدت نبودم دوست عزيز شما Snow Leopard 10.6.4 نصب كن رو سيستمت راحت Ati4650 را ميشناسد بدون هيچ دردسري

در ضمن دوستان براي اينكه وايرلس روي مك داشته باشن برين يك Airport External بگيريد حال ميكنيد پر سرعت .
:20::20::20::40:

---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------

سلام دوستان

من تا حالا چندین نسخه نصب کزدم و کلی دی وی دی حروم کردم اما یعد نصب هی رستارت . مشخصات لپ تاپ من اینه به نظرتون من چه نسخه ای دانلود کنم که 100 درصد جواب بشه . در ضمن راهی هست بشه از رو فلش نصب کرد ؟

خیلی ممنونم:11:

مشخصات سیستم من :

HP Compaq 6735s - Sempron SI-40 2 GHz

AMD Sempron SI-40 / 2 GHz

Ram 2 GB

ATI Mobility Radeon HD 3200 Shared Video Memory (UMA

High Definition Audio AD1984A

Broadcom 4312G

ممنون :11:

سلام دوست عزيز شما IDeneb 10.5.8 بگير راحت بدون هيچ دردسري نصب ميشه من خودم براي يكي از بچه ها نصب كردم تازه ميزان سازگاري لپ تاپ شما با مك خوبه اگه خواستيد بگيد تا عكس گزينه هاي را كه در كاستوم بايد بزيند را برايت بفرستم.

javadgorgani
21-10-2010, 07:46
سلام دوست عزيز ببخشيد من يك مدت نبودم دوست عزيز شما Snow Leopard 10.6.4 نصب كن رو سيستمت راحت Ati4650 را ميشناسد بدون هيچ دردسري

در ضمن دوستان براي اينكه وايرلس روي مك داشته باشن برين يك Airport External بگيريد حال ميكنيد پر سرعت .

پرهام جان من همین 10.6.3 رو بابام درومد با این اینترنت ذغالی دانلود کردم الان باز 10.6.4 دانلود کنم ؟
فرقشون چیه ؟
بعد یه سوال دیگه خواهشا همه مثل من اینترنتشون از 128 بیشتر نمیشه یا من فقط عقب موندم ؟ چجوری میشه اینترنت پرسرعت تر گیر آورد آخه این چه وضعیه ؟!

wsfcuks
22-10-2010, 17:33
لطفا یکی راهنمایی کنه.
من Snow Leopard 10.6.1-10.6.2 SSE2/SSE3 Intel AMD رو از سایت HAZARD هم که لینک تورنت داشت دانلود کردم.بعد از رایت ایمیج روس سی دی و بوت کردن اون.اگر به حالت معمولی بوت میکردم که اررور میداد که ریاستارت میشد و اگه با -V و -X و -F هم همینطور میشد.بعد توی یه فروم HAZARD یه دستور دیدم که این بود CPUS=1 بوت کردم و F8 رو زدم وCPUS=1 رو زدم و بوت شد روی سی دی و رفت واسه نصب و من هم نصب کردم مک رو روی هاردم درایو C که قبلش سون نصب بود.یه بار بدون کاستومایز نصب کردم و بعد هم زیاد با پچ ها و کرنل ها و درایور ها بازی کردم هی نصب کردم اما وقتی نصب تموم میشه و ریستارت میشه وارد و روی مک بوت میشه اما یه علامت پاور میاد که روی اون با 5-6 زبون دنیا نوشته که باید ریاستارت کنم.و وقتی هم با V- X- F- هم بوت میکنم باز اررور میده که من اسکرین گرفتم از تمام بخش ها اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.(در ضمن من قبلا IATKOS 7 هم گرفتم اما اونو هر کاری کردم اصلا واسه نسب هم نرفت)
سیستم من مشخصاتش اینه:HP DV6-1255ee که مشخصات سخت افزاری توی این پست هست

که عکس ها به ترتیب موقع نصب که دستور cpua=1 رو دادم و بعدش کاستومایز هایی که دارم هست و بعد تمام شدن نصب و بعد اررو بعد از نصب که میگه باید ریستارت کنیم و بعدش هم دباره اررور لوگین اما این دفه با -v بوده که اررور رو نوشته.

wsfcuks
22-10-2010, 17:37
لطفا یکی راهنمایی کنه.
من Snow Leopard 10.6.1-10.6.2 SSE2/SSE3 Intel AMD رو از سایت HAZARD هم که لینک تورنت داشت دانلود کردم.بعد از رایت ایمیج روس سی دی و بوت کردن اون.اگر به حالت معمولی بوت میکردم که اررور میداد که ریاستارت میشد و اگه با -V و -X و -F هم همینطور میشد.بعد توی یه فروم HAZARD یه دستور دیدم که این بود CPUS=1 بوت کردم و F8 رو زدم وCPUS=1 رو زدم و بوت شد روی سی دی و رفت واسه نصب و من هم نصب کردم مک رو روی هاردم درایو C که قبلش سون نصب بود.یه بار بدون کاستومایز نصب کردم و بعد هم زیاد با پچ ها و کرنل ها و درایور ها بازی کردم هی نصب کردم اما وقتی نصب تموم میشه و ریستارت میشه وارد و روی مک بوت میشه اما یه علامت پاور میاد که روی اون با 5-6 زبون دنیا نوشته که باید ریاستارت کنم.و وقتی هم با V- X- F- هم بوت میکنم باز اررور میده که من اسکرین گرفتم از تمام بخش ها اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.(در ضمن من قبلا IATKOS 7 هم گرفتم اما اونو هر کاری کردم اصلا واسه نسب هم نرفت)

که عکس ها به ترتیب موقع نصب که دستور cpua=1 رو دادم و بعدش کاستومایز هایی که دارم هست و بعد تمام شدن نصب و بعد اررو بعد از نصب که میگه باید ریستارت کنیم و بعدش هم دباره اررور لوگین اما این دفه با -v بوده که اررور رو نوشته.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

gnulinux
22-10-2010, 20:04
لطفا یکی راهنمایی کنه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه عکس ها به ترتیب موقع نصب که دستور cpua=1 رو دادم و بعدش کاستومایز هایی که دارم هست و بعد تمام شدن نصب و بعد اررو بعد از نصب که میگه باید ریستارت کنیم و بعدش هم دباره اررور لوگین اما این دفه با -v بوده که اررور رو نوشته.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام این کرنل پانیک هست تو کاستومایز اشتباه کردین لپتاپ های hp خیلی با مک مشکل دارن اگه هارد اکسترنال دارین بگین تا ببینیم چی میشه

wsfcuks
22-10-2010, 20:31
ه همچین مشکلی هم یه بار مطرح شده و گفتید که باید ککست هارو دست کاری کرد.ولی ککست روی سی دی هست.نمیشه دستش زد.اگه هم میشه چجوری و چه ککستی رو چبکار کنم بگید.راستی توی cpu-z گرافیک منو زده 4530 ولی توی تنظیمات سون زده 4500.
خوب کم چه کاستومایزی کنم؟ هارد اینترنالم توشبا 500gig هست.یعنی هارد اکسترنال باشه اکی میشه؟فلش مموری هم میشه؟

wsfcuks
22-10-2010, 20:39
خوب اگه هارد اکسترنال داشته باشم چیکار باید کنم.کاستومایز چیو اشتباه کردم؟

gnulinux
23-10-2010, 10:29
خوب اگه هارد اکسترنال داشته باشم چیکار باید کنم.کاستومایز چیو اشتباه کردم؟

سلام دوست من شما تو کاستومایز اشتباه کردین الان از روشی که اقا حمید گفت استفاده میکنین یعنی یه پارتیشن واسه مک ایجاد کردین خب با این روش شما برای گرافیک با Iatkos هیچ ککستی انتخاب نکنین یه بار نصب کنین ببینین چی میشه به احتمال زیاد شما برای گرافیک ککست نصب کردین یه بار امتحان کنین ببینین چی میشه

بعدشم اون قضیه هارد اکسترنالو که گفتم واسه اینه که نسخه اصل مکو نصب کنین البته اگه سرعتتون واسه دانلود خوب هست بگین بریم سرش فعلا همونو امتحان کنید نتیجه رو بگین

wsfcuks
23-10-2010, 15:53
اولا من iatkos 7 اصلا نمیتونم بوت کنم.بعدم من 1000 جور امتحان کردم.همین کارم کردم که واسه گرافیک چیزی انتخاب نکنم ولی نشد بازم.من هازارد رو دارم اسنو ائوپاد.

فکر کنم باید دست به دامن این سایت هایی بشم که نسخه مخصوص مک رو واسه مشخصات سیستم میدن بشم.کسی هم خبره نتونستم پیدا کنم.حمید ویستا هم که یا کار داره فعلا یا اینکه سولات سخت رو جواب نمیده.این مقاله هم کاره بچه های fulnet بوده (;

hadinba
01-11-2010, 01:26
سلام،
کدوم مدل از این سیستم عامل رو لپ تاپم نصب کنم؟!
Dell Vostro 1510
Intel Core 2 Due, 2.4Gh 3M Cache
Ram : 4 G
VGA : nVidia 8400 Gforce

با تشکر

mhshaker71
01-11-2010, 07:13
سلام
به نظر شما بهتره که Mac رو از یه سایت بخرم یا این که خودم دانلود کنم
چون من نزدیک به یه سال پیش هزارد رو دانلود کردم و موقع نصب در کاستومایز مشکل پیدا کردم(Mac با گرافیکم مشکل داشت)
حالا میخوام یه بار دیگه امتحان کنم
این DVDها که میفروشن قسمت کاستومیز رو خودش انجام میده؟

abdolreza_s
01-11-2010, 17:59
سلام
من دی وی دی mac os x 10.6 snow leopard را از سایت میهن دانلود خریدم ولی نمی دونم چطور نصیش کنم؟؟؟؟
چندتا فایل iso داره که همه مربوط بوتش میشن خودشو چطور نصب کنم
مرسی

mhshaker71
03-11-2010, 06:20
دوستان کسی نیست جواب بده؟

parham159
03-11-2010, 20:42
سلام
چون من نزدیک به یه سال پیش هزارد رو دانلود کردم و موقع نصب در کاستومایز مشکل پیدا کردم(Mac با گرافیکم مشکل داشت)

سلام دوست عزيز به نظر من شما بخري بهتر هست بعد هم فقط يك ورژن هست كه كاستومايز ندارد ان هم
Snow Leopard 10.6.2 Universal ولي ميتواني Snow Leopard 10.6.4 بگيري كل گرافيك هاي Ati , Nvidia را پشتيباني ميكند.

hadinba
06-11-2010, 01:08
سلام،
Dell Vostro 1510

با تشکر

Snow Leopard 10.6.1-10.6.2- Intel/AMD by Hazard
این نسخه روی لپ تاپم نصب میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه امکان داره، جوابو زودتر بگین لطفا! عجله دارم!:42::42::42::42::42::42:

parham159
06-11-2010, 14:47
Snow Leopard 10.6.1-10.6.2- Intel/AMD by Hazard
این نسخه روی لپ تاپم نصب میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه امکان داره، جوابو زودتر بگین لطفا! عجله دارم!:42::42::42::42::42::42:

اره دوست عزيز نصب ميشه اگر 10.6.2 نصب كني بهتر هست

H@mid-Vista
06-11-2010, 17:06
سلام،
Dell Vostro 1510

با تشکر

روی سیستم شما هم لئوپارد هم اسنولئوپارد بای نصب بشه
البته قطعی نمیشه گفت.
اما روی سری ووسترو معمولا مشكلی نیست.
سعی كن اسنولئوپارد بزنی كه وایرلس رو هم بشناسه
Snow Leopard Universal ساده تره

---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------

سلام،
Dell Vostro 1510

با تشکر

سلام

خیر به غیر از Snow Leopard Universal مابقی كاستومایز میخوان
البته این نسخه یونیورسال هم نیاز به نصب ككستها بعد از نصب داره اما مشكل بوت در اون كمتره

---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:06 PM ----------

سلام،
Dell Vostro 1510

با تشکر

سلام
من دی وی دی mac os x 10.6 snow leopard را از سایت میهن دانلود خریدم ولی نمی دونم چطور نصیش کنم؟؟؟؟
مرسی

اگه فایلها ایزو هست ممكنه لازم باشه كه روی یك دی وی دی دیگه رایت بشن

sajjad2113
08-11-2010, 02:16
سلام دوستان
من نسخه snow leopard 10.6.3 iATKOS رورو لپ تاپم نصب کردم . نصب با موفقیت! انجام شد و کامپیوتر ریستارت شد بعد از ریستارت و بعد از تغییر بوت به هارد پیغام boot0:error رو داد
هارد رو نتونسته شناسایی کنه؟
حالا باید چه کار کنم؟
مشخصات سیستم:
vaio fw 285
cpu:core 2 duo 2.26
ram:4
vga:ati 3650 512m

H@mid-Vista
08-11-2010, 18:54
سلام دوستان
من نسخه snow leopard 10.6.3 iATKOS رورو لپ تاپم نصب کردم . نصب با موفقیت! انجام شد و کامپیوتر ریستارت شد بعد از ریستارت و بعد از تغییر بوت به هارد پیغام boot0:error رو داد
هارد رو نتونسته شناسایی کنه؟
حالا باید چه کار کنم؟
مشخصات سیستم:
vaio fw 285
cpu:core 2 duo 2.26
ram:4
vga:ati 3650 512m

پارتیشنی كه روش مك نصب كردی پریماری نشده و به صورت لاجیكال هست.
یا اینكه ككست چیپست مادربرد درست انتخاب نشده

ipmixe
10-11-2010, 01:34
:20::20::20::40:

---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------

سلام دوست عزيز شما IDeneb 10.5.8 بگير راحت بدون هيچ دردسري نصب ميشه من خودم براي يكي از بچه ها نصب كردم تازه ميزان سازگاري لپ تاپ شما با مك خوبه اگه خواستيد بگيد تا عكس گزينه هاي را كه در كاستوم بايد بزيند را برايت بفرستم.

ممنون از جوابت پرهام جان:11:

IDeneb 10.5.8 رو الان دانلود کردم ممنون میشم اگه عکس رو بفرستی که گیج نشم

ipmixe
10-11-2010, 01:56
iDeneb 10.5.8 رو از اینجا دانلود کردم درسته ؟

ipmixe
10-11-2010, 02:05
بعدشم اون قضیه هارد اکسترنالو که گفتم واسه اینه که نسخه اصل مکو نصب کنین البته اگه سرعتتون واسه دانلود خوب هست بگین بریم سرش فعلا همونو امتحان کنید نتیجه رو بگین

من هارد اکستزنال دارم چه جوری میشه نسخه اصل مکو نصب کرد ؟

ممنون

H@mid-Vista
10-11-2010, 17:27
من هارد اکستزنال دارم چه جوری میشه نسخه اصل مکو نصب کرد ؟

ممنون

اگه واسه تمرین و تست می خواهی نسخه بوتیبل مك بگیر كه از روی دی وی دی لود میشه و نیاز به نصب نداره

ipmixe
10-11-2010, 18:05
اگه واسه تمرین و تست می خواهی نسخه بوتیبل مك بگیر كه از روی دی وی دی لود میشه و نیاز به نصب نداره

حمید جان نسخه بوتیبل مك رو از کجا دانلود کنم . من سوئد هستم و فقط میتونم دانلود کنم . چی سرچ کنم که لینکش پبدا بشه ؟

ممنون

sajjad2113
11-11-2010, 12:02
سلام
مرسی
دوست عزیز من هم این نسخه رو دارم غیر از فایل های iso یه فایل zip هم هست که باید اکسترکت کنی و بعد آدرسشو توی VMWare بدی تا اجرا بشه

javadgorgani
14-11-2010, 15:14
دوست عزیز من هم این نسخه رو دارم غیر از فایل های iso یه فایل zip هم هست که باید اکسترکت کنی و بعد آدرسشو توی VMWare بدی تا اجرا بشه
رفیق 10.6.4 نصبیش نیست ؟!! فقط ایمیج VmWare هست ؟!! اگه نصبیش رو لینک داری بده لطفا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------

حمید جان نسخه بوتیبل مك رو از کجا دانلود کنم . من سوئد هستم و فقط میتونم دانلود کنم . چی سرچ کنم که لینکش پبدا بشه ؟

ممنون
رفیق پیدا کردی لینکشو اینجا هم بگذار به ما هم بده . حالا تورنت بود هر چی بود . خوش به حالت سوئد سرعت اینترنتت چنده:31:

khaksarrr
16-11-2010, 19:36
سجاد جان میشه بیشتر توضیح بدی اخه منم از سایت میهن دانلود خریدم و اصلاً نمیدونم چکار باید بکنم مخصوصاً با اون فایل زیپ چون فایل iso رو که داخل دستگاه میزاری بوت که میشه میگه dvd نصب رو بزارین اما تون اون فایل زیپ فقط یکی از فایل ها خودش 8.47 گیگ هست که تو هیچ دودی نمیشه رایتش کرد.alireza_choob@yahoo.com

javadgorgani
17-11-2010, 14:55
سجاد جان میشه بیشتر توضیح بدی اخه منم از سایت میهن دانلود خریدم و اصلاً نمیدونم چکار باید بکنم مخصوصاً با اون فایل زیپ چون فایل iso رو که داخل دستگاه میزاری بوت که میشه میگه dvd نصب رو بزارین اما تون اون فایل زیپ فقط یکی از فایل ها خودش 8.47 گیگ هست که تو هیچ دودی نمیشه رایتش کرد.alireza_choob@yahoo.com
فکر کنم باید چند تیکهش کنیم رایت کنیم من سرچ کردم چیزی راجع به چند سی دی یا دی وی دی کردن نصب پیدا نکردم . لطفا اگه کسی میتونه و بلده اینجا بگه که چطور میشه یک پکیج نصب رو چند تیکه ای نصب کرد . کدوم فایلها باید جدا بشه ؟!
ضمنا دوست عزیز اون ایمیج vmware هست . اگر فرمت اون فایل هشت گیگی که میگی vmdk هست . فکر کنم فقط مخصوص vmware باشه

khaksarrr
18-11-2010, 19:40
آره جواد جان vmdk هست اما وقتی فایل iso رو رو سی دی میزنم و بوت میشه مینویسه vmware loader بعد پایینش مینویسه eject cd and instalation dvd mac os x snow leopard stupe

javadgorgani
22-11-2010, 11:33
آره جواد جان vmdk هست اما وقتی فایل iso رو رو سی دی میزنم و بوت میشه مینویسه vmware loader بعد پایینش مینویسه eject cd and instalation dvd mac os x snow leopard stupe
خب اون فایل ایزو که واسه بوت شدن هست فایل نصبی همون vmdk هست که vmware میتونه بخونش . با vmware کار کردی تا حالا ؟ اون اصلا نباید سیستم رو ری استارت کنی بوت کنی ! اون مخصوص ماشین مجازی vmware هست دوست عزیز .در ضمن مخصوص 4 تا سی پی یو هست ، یعنی باید سی پی یوت 4 هسته باشه . کواد کور . با 2 گیگ رم . اگه سی پی یوت 4 هسته نباشه جواب نمیده من هم الکی دانلود کردم سی پی یو من core2dou بود . ولی اگر سی پی یوت 4 هسته هست vmware رو نصب کن بعد اون فایل زیپ شده رو آنزیپ کن فایل MacOs10.6.4.vmx رو که حدود 2.47 کیلو بایت هست رو اجرا کن تا اجرا بشه

tritone
26-11-2010, 22:07
سلام
مشخصات سیستم من به صورت زیر هستش:
cpu: Intel(R) Celeron(R) D CPU 3.20GHz
mainboard : Gigabyte Technology Co., Ltd. 8I865PE775-G F1
RAM: 1024 MBytes DDR
Graphics: fx 5500 GeForce

نسخه مک مناسب برای سستم من کدوم نسخه هست؟

من نسخه 10.6.3 را دارم ، روی سیستمم هم نصب می کرده ام ولی پس از نصب در حلقه ریستارت گیر می کنه...نمی دونم عیب از گرافیک و پچ اونه یا بایوس مادربرد؟تنظیمات customize به صورت زیر انتخاب کردم:

BootLoader : Chameleon v2 RC4
Bootloader Options: Graphics Enabler
pathches: (default)
Drivers:
Main Hardware:
SATA/IDE: Intel SATA/IDE
sound: (default)
ps/2: Apple PS/2
CPU Power Management: Voodoo P-State
البته گزینه های زیادی را امتحان کردم ولی این گزینه اصلی انتخابم با توجه به سخت افزارم بود.شاید هم این نسخه مک برای سیستم من مناسب نباشه!
البته روش gnulinux را که برای اصلاح مشکل ریست های مکرر نوشته را امتحان نکردم و تا چند ساعت آینده حتما امتحان می کنم...شاید حل بشه(البته امید زیادی ندارم!)
من تا نصب مک روی سیستمم به تلاش هام ادامه می دم امیدوارم دوستان کمکم کنند و من را تنها نگذارند.

varians
29-11-2010, 01:23
سلام
سیستم من لپ تاپ اینسپایرون 1545 با سی پی یو core2duo و مادر بورد اینتل دل و گرافیک intel GMA 45 هستش. میخوام itakos S3 (نمیدونم ورژن چنده ننوشته)رو نصب کنم اما همون اول کار وقتی از رو دی وی دی بوت میشه ارور میده بعد همونجا متوقف میشه . عکسش رو هم ای پایین میزارم ببینید...!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با -v یا -f خلاصه هر چی زدم نشد بازم همونه
چکار کنم؟ فقط عجله ایه اگه میشه زودتر راهنمایی کنین...
مشخصات کامل سیستم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

javadgorgani
09-12-2010, 01:23
دوستان نسخه kalyway بیشترین سازگاری رو داره الان ورژن Kalyway_10.5.2_DVD_Intel_Amd رو میتونید سرچ کنید دانلود کنید

khaksarrr
09-12-2010, 20:12
خب اون فایل ایزو که واسه بوت شدن هست فایل نصبی همون vmdk هست که vmware میتونه بخونش . با vmware کار کردی تا حالا ؟ اون اصلا نباید سیستم رو ری استارت کنی بوت کنی ! اون مخصوص ماشین مجازی vmware هست دوست عزیز .در ضمن مخصوص 4 تا سی پی یو هست ، یعنی باید سی پی یوت 4 هسته باشه . کواد کور . با 2 گیگ رم . اگه سی پی یوت 4 هسته نباشه جواب نمیده من هم الکی دانلود کردم سی پی یو من core2dou بود . ولی اگر سی پی یوت 4 هسته هست vmware رو نصب کن بعد اون فایل زیپ شده رو آنزیپ کن فایل MacOs10.6.4.vmx رو که حدود 2.47 کیلو بایت هست رو اجرا کن تا اجرا بشه
اره جواد جان کار کردم ولی سی پی یو من amd 64 doual core هست اون وقت دهیچ راهی نداره پس من برای نصب مک باید کدوم نسخه از مک رو بگیرم

javadgorgani
09-12-2010, 20:35
اره جواد جان کار کردم ولی سی پی یو من amd 64 doual core هست اون وقت دهیچ راهی نداره پس من برای نصب مک باید کدوم نسخه از مک رو بگیرم
میخوای چه استفاده ای کنی ؟ میخوای صرفا با ظاهرش کار کنی ؟ یا کلا از ویندوز مهاجرت کنی بری به مک ؟ اگه میخوای توی vmware من خودم الان یه نسخه اش رو نصب کردم لینکشو بدم دانلود کنی ولی اینو بگم که اسنو نیست ، لئوپارده ، از10.6 به بالا میگن اسنو لئوپارد ولی این 10.5 هست که بهش میگن لئوپارد . زیر 10.5 هم یعنی 10.4 که بهش میگن تایگر . این لینک دانلود kalyway 10.5.2 از تورنت

من ideneb رو فقط هنوز نصب نکردم یونیورسال هم کردم نشد iAtkos هم نتونستم البته شاید فن و فلیتای دیگه داره ولی چندبار که نشد ، این kalyway هم توی vmware نصب کردم بدون کاستومایز نصب شد ولی اون قبلیا حتی توی vmware هم نصب نشد واسه من

majid123a
14-12-2010, 00:30
سلام من میخوام روی asus u45 با کانفیگ cpu:i5 Ram:4gig Vga:310m 1g مکینتاش نصب کنم

چند تا سوال دارم
اول اینکه کدوم نسخه رو باید دانلود کنم تا نصب بشه یا چه ورژنی رو بخرم بهتره ؟

دوم اینکه میشه روی هارد اکسترنال نصبش کرد ؟

ممنون

H@mid-Vista
14-12-2010, 17:52
سلام من میخوام روی asus u45 با کانفیگ cpu:i5 Ram:4gig Vga:310m 1g مکینتاش نصب کنم

چند تا سوال دارم
اول اینکه کدوم نسخه رو باید دانلود کنم تا نصب بشه یا چه ورژنی رو بخرم بهتره ؟

دوم اینکه میشه روی هارد اکسترنال نصبش کرد ؟

ممنون

چون 4 هسته ای داری شما باید اسنو لئوپارد بگیری
بهترینش ای اتكوس اس 3 هست.
تو پیام خصوصی بهت گفتم كجا بگیری.

dadash sia
14-12-2010, 21:53
با سلام!
آقا من به یه مشکل عجیب غریب بر خوردم!
اونم اینه که من همه مراحلی که توضیح داده شده رو رفتم!(البته از طریق بوت و داس و اینا و نه از طریق برنامه هایی مث vmware و اینا)
همه چی مث بچه آدم انجام میشه تا اونجایی که باید درایوی رو انتخاب کنم واسه نصب مک!
اونجا اصلا هیچ هارد دیسکی نمیشناسه که درایوی هم از طریق اون شناسایی کنه!
تمام قسمتای سمت چپ توی Disk utility خالیه و از منوی بالا فقط گزینه Vreify که علامت میکروسکوپ داره فعاله!
نظر شما چیه؟
کجای کار من اشکال داره؟
ram:2
cpu :AMD athlon X2 3.0Ghz
nvidia Ge Force 9500GT 1024
foxconn AM39B2
hdd:Seagate SATA 500GB
Cdrom:SATA samsung
و یه دونه هم هارد 80 آی دی ای مکستور که واسه تست نصبش کردم به مادربرد!

با تشکر

armin_punisher6
14-12-2010, 23:24
چون 4 هسته ای داری شما باید اسنو لئوپارد بگیری
بهترینش ای اتكوس اس 3 هست.
تو پیام خصوصی بهت گفتم كجا بگیری.
ببخشید رو لپ تاپ من نصب میشه؟
hp dv6 2170
cpu core i7 720qm 6mb
Ram:4GB DDRIII
VGA:Geforece 230m 1GB up to 2815mb
HDD:640GB

hasteem
15-12-2010, 00:59
hp dv6 2170
cpu core i7 720qm 6mb

دقیقا سوال منم همینه
من f155fm دارم
با یک کانفیگ شبیه کانفیگ دوستمون دارم
cpu core i7 720qm 6mb
Ram:6GB DDRIII
HDD:500GB

میشه؟!
من یک اسنو لئوپارد دانلود کردم، متاسفانه، موقع بوت ریست میشه لپ تاپ!
اما تو sr190 پدرم، راحت بوت میشه :41:

javadgorgani
15-12-2010, 06:58
hp dv6 2170
cpu core i7 720qm 6mb
البته که نصب میشه لپ تاپ شما آخرشه مرد حسابی :31:
iAtkos s3 ver2 رو دانلود کن تست کن نشد Universal

armin_punisher6
15-12-2010, 09:41
البته که نصب میشه لپ تاپ شما آخرشه مرد حسابی :31:
iAtkos s3 ver2 رو دانلود کن تست کن نشد Universal
آخه عزیز من لطفا با اطمینان بگو من 4 گیگ رو با هزار دردسر دانلود کنم بعد اگه نشد یه 4 گیگ دیگه بگیرم؟
یه بار یه دونه دانلود کردم البته از سایت وطن دانلود و برای من بوت نمیشد.ممنون میشم با قاطعیت بگین چیو نصب کنم.

H@mid-Vista
15-12-2010, 16:17
دوستان نصب مك حساب كلی نداره
ممكنه یكی سیستمش خیلی قوی باشه اما مك نصب نشه
مثلا من خودم الان دل 5010 دارم قویه اما مك اصلا وارد محیط نصب هم نمیشه
پس به كانفیك نمیشه نگاه كرد
معمولا مشكل مك با بایوسهای جدید هست.

armin_punisher6
15-12-2010, 16:44
دوستان نصب مك حساب كلی نداره
ممكنه یكی سیستمش خیلی قوی باشه اما مك نصب نشه
مثلا من خودم الان دل 5010 دارم قویه اما مك اصلا وارد محیط نصب هم نمیشه
پس به كانفیك نمیشه نگاه كرد
معمولا مشكل مك با بایوسهای جدید هست.
حالا تجربه شما میگه روی لپ تاپ من که تو پست قبل مدلشو گفتم ورژنی هست که نصب بشه؟

dadash sia
15-12-2010, 17:57
با سلام!
اونم اینه که من همه مراحلی که توضیح داده شده رو رفتم!(البته از طریق بوت و داس و اینا و نه از طریق برنامه هایی مث vmware و اینا)
همه چی مث بچه آدم انجام میشه تا اونجایی که باید درایوی رو انتخاب کنم واسه نصب مک!
تمام قسمتای سمت چپ توی Disk utility خالیه و از منوی بالا فقط گزینه Vreify که علامت میکروسکوپ داره فعاله!
نظر شما چیه؟
کجای کار من اشکال داره؟
foxconn AM39B2

با تشکر

مشکل من راه حل نداره ینی؟:sad::41:

javadgorgani
15-12-2010, 20:42
آخه عزیز من لطفا با اطمینان بگو من 4 گیگ رو با هزار دردسر دانلود کنم بعد اگه نشد یه 4 گیگ دیگه بگیرم؟
یه بار یه دونه دانلود کردم البته از سایت وطن دانلود و برای من بوت نمیشد.ممنون میشم با قاطعیت بگین چیو نصب کنم.

ببین دوست عزیز در مورد مک اینجوری فکر نکن ، منظور من کم نیاوردن سخت افزارت بود میدونی که مک سی پی یو زیادی مصرف میکنه من iAtkos رو در حالت Safe mode رفتم توش حالت عادی نمیشد یعنی Kext هاش مشکل داشت سر و صدای سی پی یوم درومده بود Core2Dou هست مال من از اون جهت میگم . ولی همونجور که حمید که استاده گفت با قاطعیت نمیشه . همین حمید آقا به من گفت iAtkos حتما میخوره به سیستم من من رفتم از وطن دانلود دانلود کردم 128 داشتم همش خراب میشد رفتم از سایتای iran4iran.tk دانلود کردم نصب نشد Universal رو دانلود کردم نشد (البته همه اینارو بگم باید قلقش دستت بیاد وگرنه شاید همونا هم بشه) آخر سر یه Kalyway که یکم قدیمی تره رو دانلود کردم تونستم توی Vmware نصب کنم . من حتا اون 7 گیگی ساتای میهن دانلود و پی سی دی رو هم دانلود کردم که ایمیج Vmware بود ولی واسه سی پی یو 4 هسته بود که همش بیخود شد . خلاصه باید صبور باشی :31:

javadgorgani
15-12-2010, 20:53
با سلام!
نظر شما چیه؟
کجای کار من اشکال داره؟
foxconn AM39B2

با تشکر

شما کدوم نسخه مک رو گرفتی ؟
ضمنا شما صفحه اول این تاپیک رو برو بخون حنما

H@mid-Vista
17-12-2010, 14:55
دوستانی كه سی پی یوی Core i دارند و موقع نصب با مشكل ریبوت شدن مكرر مواجه میشن با این روش بوت كنن:

موقع بوت شدن اف 8 بزنین و تایپ كنین

-v busratio=20

اگر جواب نداد:

-v cpus=1 busratio=20

سایر دوستان هم میتونن با كد:

-v cpus=1

امتحان كنن:20:

دقت كنین كه علامت منفی قبل از وی انگلیسی هست كه در این ادیتور مشكل دار است.

*Ali*
19-12-2010, 23:03
سلام
من iAtkos S3 رو نصب کردم اما یه مشکل خیلی بزرگ برام پیش اومده
نه ویندوز و نه مک هیچ کدوم بوت نمیشن ، Laptop رو که روشن میکنم فقط این ارور میاد : Boot0:error
وقتی هم که با دی وی دی خود iAtkos مک رو بالا میارم بازم هیچی نمیاد و فقط صفحه سفید با آرم اپل نشون میده

mh.attari
20-12-2010, 11:34
با اجازه ی داداش حمید گل
فکر می کنم شما پارتیشن رو لاجیک نصب کردید باید پرایمری کنیدش

*Ali*
20-12-2010, 21:52
با اجازه ی داداش حمید گل
فکر می کنم شما پارتیشن رو لاجیک نصب کردید باید پرایمری کنیدش
برای بار سوم با آکرونیس به صورت پرایمری پارتیشن رو ایجاد کردم ولی توی نصب اصلا Erase نمیشد ! دوباره همونجوری ساختم و نصب کردم که مثل دفعه قبلی ، از مکینتاش فقط صفحه سفیدی با آرم اپل نصیبم شد . احتمالا 5741G سازگاری نداره .

redempire
23-12-2010, 15:11
دوستان کسی همون اول با Memory allocation eror برخورد کرده؟

H@mid-Vista
23-12-2010, 18:03
برای بار سوم با آکرونیس به صورت پرایمری پارتیشن رو ایجاد کردم ولی توی نصب اصلا Erase نمیشد ! دوباره همونجوری ساختم و نصب کردم که مثل دفعه قبلی ، از مکینتاش فقط صفحه سفیدی با آرم اپل نصیبم شد . احتمالا 5741G سازگاری نداره .

دوستان کسی همون اول با Memory allocation eror برخورد کرده؟

علی جان از پاراگون هم میتنوی استفاده كنی چون مستقیم تو ویندوز پارتیشن مخصوص اپل میسازه و دیگه نیازی به اریز كردن داخل نصب نداری و راحت نصب میشه.

-----------

مشكل مموری نیست. بلكه به دلیلی مك فهمیده روی یك مك بوك ران نشده و بسته همه چیزو
دقیقا" توضیح بدین و ی عكس بذارین

redempire
23-12-2010, 19:19
[مشكل مموری نیست. بلكه به دلیلی مك فهمیده روی یك مك بوك ران نشده و بسته همه چیزو
دقیقا" توضیح بدین و ی عكس بذارین[/QUOTE]
-------------
ضمنا" مدل لپتاپ :
Vaio FZ-35M
Intel Core 2 Processor T8100 2.1 GH
VGA : Nvidia 8400 GT

redempire
25-12-2010, 11:11
دوستان کسی برای مشکل من راه حلی به نظرش نمیرسه:31:

H@mid-Vista
26-12-2010, 17:26
دوست عزیز قطعیتی در نصب مك وجود نداره و ممكنه مشكل هیچ وقت حل نشه و با توجه به اینكه سیستم شما كور تو دو هست و جی فورس 8400 داره احتمال مشكل با بایوس هست.

اگر اینطوری باشه موفق به نصب مك نخواهید شد.

pc.MSC
26-12-2010, 19:00
سلام

رو این لپتاپ اسنولئوپارد یا لئوپارد نصب میشه ؟
اگه میشه چه گروهیشو تهیه کنم؟
چه ورژنی ؟

مشخصات لپتاپ 3140 se

HP Pavilion DV6 3140SE
CPU: Intel Core i5 460M 2.53Ghz
RAM:4Gb DDR3
HDD: 500Gb 7200RPM
VGA: ATI Radeon HD 5650 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
Monitor: 15.6" LED
Weight: 2.5Kg

H@mid-Vista
28-12-2010, 21:10
معمولا مشكل اچ پی ها با مك به دلیل بایوس خاص انهاست
با این حال امتحان كنین ضرری نداره
اما حتما باید اسنولئوپارد بگیرین
چون 4 هسته ای دارید
به نظرم روی اسنولئوپارد ای اتكوس اس 3 فكر كن

armin_punisher6
28-12-2010, 21:53
معمولا مشكل اچ پی ها با مك به دلیل بایوس خاص انهاست
با این حال امتحان كنین ضرری نداره
اما حتما باید اسنولئوپارد بگیرین
چون 4 هسته ای دارید
به نظرم روی اسنولئوپارد ای اتكوس اس 3 فكر كن
میشه بی زحمت لینک مستقیمشونو بدین؟منم اچ پی 2170 دارم که i7 داره؟
بعدشم اگه نصب بشه مشکلی پیش نمیاد؟راحت اجرا میکنه؟درایوراشو از کجا بگیریم.

mhshaker71
31-12-2010, 21:03
سلام دوستان
من Mac OS 10.6 Snow Leopard 10A432 Universal v3.5
رو دانلود کردم و یک فایل iso هست
حالا میخوام یه DVD بوت ایبل بسازم ولی دقیق نمیدون باید چی کار کرد
میشه کمکم کنین
تا حالا 3 تا DVD خراب کردم!

nemesis
01-01-2011, 17:44
مک روی Dell Inspairon 5010 نصب میشه ؟ درایور هاشو میشناسه ؟

H@mid-Vista
01-01-2011, 19:58
میشه بی زحمت لینک مستقیمشونو بدین؟منم اچ پی 2170 دارم که i7 داره؟
بعدشم اگه نصب بشه مشکلی پیش نمیاد؟راحت اجرا میکنه؟درایوراشو از کجا بگیریم.

سلام دوستان
من Mac OS 10.6 Snow Leopard 10A432 Universal v3.5
رو دانلود کردم و یک فایل iso هست
حالا میخوام یه DVD بوت ایبل بسازم ولی دقیق نمیدون باید چی کار کرد
میشه کمکم کنین
تا حالا 3 تا DVD خراب کردم!

مک روی Dell Inspairon 5010 نصب میشه ؟ درایور هاشو میشناسه ؟

مشكل اچ پی با بایوس هست نه با كور ای 7!!!
=================
برای رایت كردن اون فایل ایزو از نرو استفاده كن
شام نباید اون فایلو مستقیم بریزی تو دی وی دی
باید ایمیج رایت بشه
===============
روی دل 5010 من نتونستم تا الان نصب كنم:13:

mhshaker71
01-01-2011, 23:17
من این کار رو کردم ولی وقتی بوت میشه میگه یه کلید بزنید که ادامه بدیم و بعد ریستارت میشه!
(Mac OS 10.6 Snow Leopard 10A432 Universal v3.5)
به نظرتون باید دوباره دانلود کنم؟
چه ورژنی از همه بهتره؟
( من سال پیش که امتحان کردم تو گرافیک مشکل پیدا کردم)

dalton4
02-01-2011, 12:38
دوستان عزیر من نسخه MAC OS X Snow Leopard 10.6.4: Image for VmWare رو از ایجا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تهیه کردم ولی متاسفانه یه آموزش کوچیک در مورد نصب Mac OS X 10.6 Snow Leopard بوسیله VMware Workstation هم تو سایت های فارسی نیست من VMware Workstation 6.5.2 دارم اگه میشه یکی کمکم کنه

music6808
03-01-2011, 01:24
کسی از دوستان میتونی ورژن 11 acronis disk director suite رو واسه ما لینکش رو بفرسته؟
زمین و آسمون رو گشتیم نبود
آخه فقط ورژن 11 با 7 کار می کنه
دستتون درد نکنه

music6808
03-01-2011, 12:41
من این ورژن رو دانلود و نصب کردم
لطف کنید بگید به درد کارم می خوره یا نه
Acronis Disk Director 11 Home for windows
(built 11.0.216)

ممنون

zeosee
03-01-2011, 20:36
سلام
من روی pc می خوام Snow Leopard 10.6 نصب کنم یه با رنصب شد ولی دوباره هر کار کردم نصب نشد errore میده
مشخصات سیستم
asuse rampage II extrem
core i7 950
6g ram III
vga 4670 msi
ممنون

SAT_ISLAND
04-01-2011, 11:38
سلام
من ویندوز 7 نصب کردم کنار مک
حالا روشن که میکنم پیش فرض ویندوز میاد بالا
چطوری میتونم کاری کنم که پیش فرض مک بیاد بالا ؟

javadgorgani
06-01-2011, 04:58
دوستان عزیر من نسخه MAC OS X Snow Leopard 10.6.4: Image for VmWare رو از ایجا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تهیه کردم ولی متاسفانه یه آموزش کوچیک در مورد نصب Mac OS X 10.6 Snow Leopard بوسیله VMware Workstation هم تو سایت های فارسی نیست من VMware Workstation 6.5.2 دارم اگه میشه یکی کمکم کنه

دوست عزیز شما که آدرس همین صفحه رو گذاشتی ؟!! ولی اگر همونی رو دانلود کردی که حول و حوش 8 گیگ هست ، باید عرض کنم که اون واسه Ram 2 Gig و CPU 4 هسته ست شده ، اگر سیستمت پائینتر از اینه بیخیالش شو جواب نمیده منم دانلود کردم فایده نداشت الکی شد . ولی اگر سی پی یو 4 یا بالای 4 داری :
اون فایل زیپ شده رو آنزیپ کن فایل MacOs10.6.4.vmx رو که حدود 2.47 کیلو بایت هست رو اجرا کن تا اجرا بشه . نیازی نیست با Vmware ور بری تنظیماتش انجام شده . ضمنا فکر کنم Vmware 7 باید باشه حتما .
اینجا رو هم بخون

---------- Post added at 06:56 AM ---------- Previous post was at 06:53 AM ----------

سلام
من ویندوز 7 نصب کردم کنار مک
حالا روشن که میکنم پیش فرض ویندوز میاد بالا
چطوری میتونم کاری کنم که پیش فرض مک بیاد بالا ؟

شما میتونی بوت لودر کامیلیون رو نصب کنی . دی وی دی مک رو بگذار داخل از منو بالا ، یادم نیست فکر کنم دیسک یوتیلیتی باشه بوت لودر کامیلیون رو نصب کن اون موقع میتونی انتخاب کنی که کدومش پیشفرض باشه

---------- Post added at 06:58 AM ---------- Previous post was at 06:56 AM ----------

من این ورژن رو دانلود و نصب کردم
لطف کنید بگید به درد کارم می خوره یا نه
Acronis Disk Director 11 Home for windows
(built 11.0.216)

ممنون

دوست من شما چقدر در بند این آکرونیس هستی ؟! این فقط واسه پارتیشن بندیه ، اگر پارتیشن اضافه داری یا میتونی یکیو خالی کنی صاف برو سراغ نصب مک دیگه . با فرمت مک موقع نصب فرمتش کن

mhshaker71
06-01-2011, 07:22
من این کار رو کردم ولی وقتی بوت میشه میگه یه کلید بزنید که ادامه بدیم و بعد ریستارت میشه!
(Mac OS 10.6 Snow Leopard 10A432 Universal v3.5)
به نظرتون باید دوباره دانلود کنم؟
چه ورژنی از همه بهتره؟
( من سال پیش که امتحان کردم تو گرافیک مشکل پیدا کردم)

پس من چی؟:19:

dada_shi
14-01-2011, 05:54
کسی هست به مشکل ما جواب بده؟
سیستم که با دی وی دی بوت میشه.میرسه به یه قسمت که عکس سیب اون وسطه هستش و یه شکل دایره واری زیرش میچرخه.هرچقدر منتظر موندم هیچ تغییری نکرد.مشکل از کجاست؟

masoud45
16-01-2011, 19:44
آقا کسی تونسته رو dell inaspiron 5010 هکینتاش رو نصب کنه یا نه؟
من 5 ماه پیش هر کاری کردم نصب نشد نمیدونم نسخه های جدید نصب میشه یا نه؟
اگه کسی نصب کرده بگه مام نصب کنیم؟

3090821
18-01-2011, 10:27
سلام
من یک لب تاپ dell1520 دارم میخواستم بدونم چطور با یک لب تاپ دیگه در ویندوز 7 بدون سیم شبکه کرد؟؟؟؟
در صورتی هر دوتا لب تاپ مجهز به این سیستم باشند
من هرچی امتحان کردم با یک لب تاپ همین مارک نشد!!!!
راستی ip چطوری باید بدست اورد؟؟
با تشکر از شما بهم کمک کنید

h.r_a
19-01-2011, 17:20
سلام
چه ورژنی از مکینتاش روی Asus m4n78se با adm athlon نصب میشه؟

turok12
20-01-2011, 21:41
سلام

من تو custumize چهار روزه گیر کردم دیگه نمی دونم چی کار کنم وقتی مک می آد بالا هنگ می کنه اما بعضی اوقات علامت لود هم میآد ولی فقط می چرخه تو رو خدا کمکم کنید من از نسخه leopard 10.5.8 استفاده میکنم

مشخصات سیستمم
ram 2gb DDR2
CPU INTER 3.58GHZ CORE 2 DUO
GRAPHIC NVIDIA GEFORCE 8500GT 512mb
mother board abit IL9PRO

turok12
20-01-2011, 22:04
من ideneb 2 10.5.8 دارم سیستمم هم نوشتم خواهشا بگید کدوم تیک ها را بزنم

چرا این قدر این تاپیک را دیر به دیر آپدیت می کنید :41:

Sadegh 2007
23-01-2011, 11:12
salam system man be sharh zir hastesh

cpu : AMD Athlon 64 x2 dual core 4800+
motherboard: gigabyte m61pme-s2
ram: 2gb

roye system man mirizeh ya na

rasti man az site ------------- mac 10.6.5 ro download kardam hala MacOs10.6.5_full.7z ro bayad berizam roye DVD
ba che barnameh ey baiad burn konam

h.r_a
24-01-2011, 16:44
سلام
چه ورژنی از مکینتاش روی Asus m4n78se با adm athlon نصب میشه؟
کسی نیست جواب ما رو هم بده؟ :41::33:

Sadegh 2007
25-01-2011, 11:52
کسی نبود؟ :19: :41:

behnam_bokaee1
25-01-2011, 11:55
:33:سلام به همه بزرگواران عزیز...

میخواستم از دوستان گرامی خواهش کنم یک راهنمایی برای انتخاب پچ مناسب هنگام نصب iiaktos روی لپ تاپ اچ پی ارائه بدن...

البته مشکل من نصب نمیباشد چون نصب کامل انجام میشود ولی وقتی پس از اتمام نصب سیستم ریستارت میشود و پس از انتخاب mac os تا صفحه طوسی رنگی که علامت سیب در مرکز قرار دارد 1 ثانیه بیشتر نمایش داده نمیشود و سیستم ریستارت میشود...

از انجایی که بنده پس از مطاله کامل 62 صفحه این تاپیک متوجه شدم احتمالآ انتخاب من برای پچ کارت گرافیک مناسب نمیباشد لذا از دوستان اهل فن خواش میکنم بنده را راهنمایی بفرمایند...

مشخصات سیستم :
HP Pavilion dv7 -T4000
Intel Core i5 430M @ 2.27GHz Instructions">MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, SSE4.1, SSE4.2, EM64T
RAM 6.0GB
MOTHERBOARD Hewlett-Packard 144B
Graphic ATI Mobility Radeon HD 5650.....va....Intel(R) HD Graphic

Audio IDT High Definition Audio CODEC
ATI High Definition Audio Device

Intel(R) WiFi Link 1000 BGN

faghat AMD
26-01-2011, 03:11
لپ تاپ من اینه:
dell vostro 1400
core2dou t9300
gforce 8400m gs
ram 2 gig

هکینتاشو ساپورت می کنه؟
کدوم نسخه رو پیشنهاد می کنید؟

topole3
30-01-2011, 09:24
سلام من قبلا 8 ماه پیش نصب کرده بودم فقط تنها مشکلی که داشتم درایو اینترنتم وصل نشده بود درایو وایرلسم نصب نشده بود و این هم تمتم مشخصات سیستم من هست لطفا من را راهنمایی کنید برای وارلیسم کداو درایو را انتخاب کنم
HP pavilion dv5 1120 EV

Basic Hardware information
Motherboard: HP Pavilion dv5 Notebook PC
Basic I/O System(BIOS): Default System BIOS
Central Processing Unit(CPU): Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P7350 @ 2.00GHz
Hard Disk: WDC WD3200BEVT-60ZCT1 ATA Device (298.09GB)
Video Card: NVIDIA GeForce 9600M GT
Monitor: Generic PnP Monitor
Audio Device X 2
NVIDIA High Definition Audio
IDT High Definition Audio CODEC
Network Adapter
Local Area Connection - Realtek RTL8168C(P)/8111C(P) Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.20) (Media disconnected)
Wireless Network Connection - Intel(R) WiFi Link 5100 AGN (Connected)
Modem: Agere Systems HDA Modem
Keyboard: Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard with HP QLB
Keyboard: Microsoft eHome Remote Control Keyboard keys
Keyboard: Microsoft eHome MCIR Keyboard
Keyboard: Microsoft eHome MCIR 109 Keyboard
Mouse: HID-compliant mouse
Mouse: Microsoft Arc Mouse (IntelliPoint)
Mouse: Synaptics PS/2 Port TouchPad
Hardware Score (Base score: 4.9)
Processor (Calculations per second): 5.5
Memory (Memory Operation per second): 5.7
Graphics (Desktop performance for Windows Aero): 4.9
Gaming graphics (3D business and gaming graphics performance): 6.1
Primary hard disk (Disk data transfer rate): 5.5

sandis
31-01-2011, 14:46
دوستان من مک رو از میهن دانلود گرفتم نمی دونمی چجوری باید رایتش کنم یه فایل داره به نام MacOs10.6.5_full که از زیپ خارجش می کنم حجمش 4.7 گیگ میشه و رو دی وی دی رایت نمیشه بعد یه فایل دیگه هم هست که حجمش 70 مگ هست اون رو باید جدا رو سی دی بزنم ؟

gnulinux
31-01-2011, 19:41
کسی نیست جواب ما رو هم بده؟ :41::33:

:33:سلام به همه بزرگواران عزیز...

میخواستم از دوستان گرامی خواهش کنم یک راهنمایی برای انتخاب پچ مناسب هنگام نصب iiaktos روی لپ تاپ اچ پی ارائه بدن...

البته مشکل من نصب نمیباشد چون نصب کامل انجام میشود ولی وقتی پس از اتمام نصب سیستم ریستارت میشود و پس از انتخاب mac os تا صفحه طوسی رنگی که علامت سیب در مرکز قرار دارد 1 ثانیه بیشتر نمایش داده نمیشود و سیستم ریستارت میشود...

از انجایی که بنده پس از مطاله کامل 62 صفحه این تاپیک متوجه شدم احتمالآ انتخاب من برای پچ کارت گرافیک مناسب نمیباشد لذا از دوستان اهل فن خواش میکنم بنده را راهنمایی بفرمایند...

مشخصات سیستم :
HP Pavilion dv7 -T4000
Intel Core i5 430M @ 2.27GHz Instructions">MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, SSE4.1, SSE4.2, EM64T
RAM 6.0GB
MOTHERBOARD Hewlett-Packard 144B
Graphic ATI Mobility Radeon HD 5650.....va....Intel(R) HD Graphic

Audio IDT High Definition Audio CODEC
ATI High Definition Audio Device

Intel(R) WiFi Link 1000 BGN

سلام بهترین کار اینه که هیچ پچ موقع نصب انتخاب نکنی بعد با سی دی بوت بیای بالا ککستهارو نصب کنی برای

هر سیستمی روشی وجود داره باید برین تو سایت های

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/LEFT]

لپ تاپ من اینه:
dell vostro 1400
core2dou t9300
gforce 8400m gs
ram 2 gig

هکینتاشو ساپورت می کنه؟
کدوم نسخه رو پیشنهاد می کنید؟

برین به همون دوتا سایت بالا

سلام من قبلا 8 ماه پیش نصب کرده بودم فقط تنها مشکلی که داشتم درایو اینترنتم وصل نشده بود درایو وایرلسم نصب نشده بود و این هم تمتم مشخصات سیستم من هست لطفا من را راهنمایی کنید برای وارلیسم کداو درایو را انتخاب کنم
HP pavilion dv5 1120 EV

Basic Hardware information
Motherboard: HP Pavilion dv5 Notebook PC
Basic I/O System(BIOS): Default System BIOS
Central Processing Unit(CPU): Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P7350 @ 2.00GHz
Hard Disk: WDC WD3200BEVT-60ZCT1 ATA Device (298.09GB)
Video Card: NVIDIA GeForce 9600M GT
Monitor: Generic PnP Monitor
Audio Device X 2
NVIDIA High Definition Audio
IDT High Definition Audio CODEC
Network Adapter
Local Area Connection - Realtek RTL8168C(P)/8111C(P) Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.20) (Media disconnected)
Wireless Network Connection - Intel(R) WiFi Link 5100 AGN (Connected)
Modem: Agere Systems HDA Modem
Keyboard: Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard with HP QLB
Keyboard: Microsoft eHome Remote Control Keyboard keys
Keyboard: Microsoft eHome MCIR Keyboard
Keyboard: Microsoft eHome MCIR 109 Keyboard
Mouse: HID-compliant mouse
Mouse: Microsoft Arc Mouse (IntelliPoint)
Mouse: Synaptics PS/2 Port TouchPad
Hardware Score (Base score: 4.9)
Processor (Calculations per second): 5.5
Memory (Memory Operation per second): 5.7
Graphics (Desktop performance for Windows Aero): 4.9
Gaming graphics (3D business and gaming graphics performance): 6.1
Primary hard disk (Disk data transfer rate): 5.5

شما برین تو سایت زیر و با توجه به مدل ککست مورد نظرو دان کنید و نصب

دوستان من مک رو از میهن دانلود گرفتم نمی دونمی چجوری باید رایتش کنم یه فایل داره به نام MacOs10.6.5_full که از زیپ خارجش می کنم حجمش 4.7 گیگ میشه و رو دی وی دی رایت نمیشه بعد یه فایل دیگه هم هست که حجمش 70 مگ هست اون رو باید جدا رو سی دی بزنم ؟

بهتره مک اورجینالو دان کنید و برین تو همون سایتهای بالا اونجا روشهای نصب هست

sepehrmooz2011
01-02-2011, 23:02
سلام من یک هارد 40 خالی دارم میخوم توش مک بریزم اما موقع نصب هارد رو تشخیص نمیده

sepehrmooz2011
01-02-2011, 23:10
سلام من زمان نصب هاردم رو شناسایی نمیکنه هاردم کاملا خام هست

mehdicinema
03-02-2011, 02:06
سلام
آیا مک رو لپ تاپ من نصب می شه ؟
fujitsu life book ah-530 gfx
core i5- 460 m
motherboard : fujitsu
ram : 4 g DDR3
graphic card " ati mobility radeon hd 550v
hard : 500 gb 5400rpm
با سپاس

bb55cc
05-02-2011, 18:06
باسلام
من آموزش شما رو در مورد مک دیدم و می خواستم اون رو نصب کنم . اما نمی تونم نصبش کنم می خواستم اگه امکان داره راهنمایی کنین.
من دی وی دی رو بوت کردم و به صفحه بوت منیجر رسیدم بعد گزینه ای که شکل سی دی رو داره میزنم ولی بعدش متوقف میشه و یک صفحه سیاه رنگ پر از نوشته دیده میشه.
لطفا راهنمایی کنید.
در ضمن سیستم من پی سی هستش و cpu ای ام دی 2.9 dual

man7tomani
12-02-2011, 09:35
کسی لینکی از آخرین ورژن از این هکینتاش ها نداره واسعه دانلود ؟

136209
12-02-2011, 23:31
سلام سیستم من دارای این مشخصات است

1 - مک روی آن نصب میشه
2- من macos-full-10-6-5] رو دانلود کردم که طبق گفته سایتش قابلیت بوت رو داره اما من هر کاری میکنم بوت نمیشه
چکار باید بکنم

SaeedEminem2
15-02-2011, 05:25
سلام
من از تابستون درگیر نصب این سیستم عامل بودم اما نشد که نشد
اول نسخه ی اصلی رو که 7 گیگ بود دانلود کردم که با هر نرم افزار کمکی بوت امتحان کردم با سیستمم سازگار نشد و همون اول راه گیر می کرد
الان خیلی دنبال یه نسخه ای که رو سی پی یو AMD نصب بشه گشتم اما شک داشتم
اگه لطف کنین لینک یه سایتی که این سیستم عامل رو مخصوص پی سی گذاشته بدید ممنون می شم
مادر بردم MSI مدل ms-73388
CPU هم مدل AMD Phenom II X4 965 که تازه گرفتم
اگه از مابقی سخت افزار اطلاعاتی لازمه تا بگم؟
خیلی ممنون

farshid206
17-02-2011, 17:45
سلام من تا قسمت انتخاب هارد میرم اما هیچ پارتیشنی برام شناسایی نمیشه میشه کمک کنید
وقتی قسمت دیسک اوتیلیتی را نیزنم هیچی نمیاد

akbarnet
17-02-2011, 20:47
یک نسخه مک سالم برای دانلود قرار بدید

SaeedEminem2
24-02-2011, 03:15
سلام
من از تابستون درگیر نصب این سیستم عامل بودم اما نشد که نشد
اول نسخه ی اصلی رو که 7 گیگ بود دانلود کردم که با هر نرم افزار کمکی بوت امتحان کردم با سیستمم سازگار نشد و همون اول راه گیر می کرد
الان خیلی دنبال یه نسخه ای که رو سی پی یو AMD نصب بشه گشتم اما شک داشتم
اگه لطف کنین لینک یه سایتی که این سیستم عامل رو مخصوص پی سی گذاشته بدید ممنون می شم
مادر بردم MSI مدل ms-73388
CPU هم مدل AMD Phenom II X4 965 که تازه گرفتم
اگه از مابقی سخت افزار اطلاعاتی لازمه تا بگم؟
خیلی ممنون

چرا این تاپیک انقده بی روحه؟
بعد 9 روز هیچکی جواب نداده
بابا یکی یه لینک معتبر به ما معرفی کنه مردیم از خماری مک
خیلی ممنون

esmaeilbadri
02-03-2011, 23:28
سلام روی Asus k40AE نصب میشه؟
CPU : AMD TURION dual core
vga : ATI Radeon HD 4200
RAM : 3 Gig
HDD : 320 SATA

Sajad perspolis
04-03-2011, 11:45
با درود با این روش مک اورجینال که 9 گیگ هست رو نصب کنید(روی PC من ریختم و مثل هلو کار میکنه روی Laptop تست نکرم)

باید Combo Update 10.6.6 ,iBoot و آخرین SL رو داشته باشید اگه تو تهیه اینا مشکل دارین بهم بگین
من خودم ریختم دارم لذت میبرم آموزشش هست تو این بلاگ TonyMac
که باید زبان En بلد باشین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخلاصه مک اورجینال یه حال دیگه داره....

شرمنده وقت آموزش ندارم ولی کسی مشکل داشت ایدی یاهو من اینه
فقط روی CPU intel ...

gnulinux
04-03-2011, 13:49
با درود با این روش مک اورجینال که 9 گیگ هست رو نصب کنید(روی PC من ریختم و مثل هلو کار میکنه روی Laptop تست نکرم)

باید Combo Update 10.6.6 ,iBoot و آخرین SL رو داشته باشید اگه تو تهیه اینا مشکل دارین بهم بگین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخلاصه مک اورجینال یه حال دیگه داره....

فقط روی CPU intel ...

سلام

دقیقا باید با این روش کار کنید فقط مک اورجینالو نصب کنید مشکلی بود اینجا مطرح کنید

SaeedEminem2
05-03-2011, 05:07
سلام

دقیقا باید با این روش کار کنید فقط مک اورجینالو نصب کنید مشکلی بود اینجا مطرح کنید

سلام
مک اوریجینال رو دارم اما سی پی یوم ای ام دیه
یه لینکی واسه سی پی یو های ای ام دی بذارین که تست شده باشه
ممنون

javadgorgani
05-03-2011, 15:53

فقط روی CPU intel ...

سلام سجاد تو چند ماه پیش بیخیال نصب شده بودی میگفتی باطری لپ تاپ رو ضعیف میکنه من هاردم و اطلاعاتم رو از دست داده بودم سر همین یادت اومد :31: حالا موفق شدی نصب کنی ؟ تبریک میگم حالا مک اورجینال از کجا بگیرم دانلود کنم سرعت اینترنتم خوبه لینکشو بیزحمت بگزار اینجا

alirezaaaa4
05-03-2011, 16:23
سلام به دوستان من یه لپتاپ hp dv6-2170 دارم که می خواهم رو اون مک نصب کنم اگه میشه برای اون کمکم کنی که تو کاستومایزش چی کار کنم....گیر کردم ممنون میشم.
خیلی ممنون
راستی مکی که دارم hazard 10.6.6 ممنون

javadgorgani
05-03-2011, 16:42
سلام به دوستان من یه لپتاپ hp dv6-2170 دارم که می خواهم رو اون مک نصب کنم اگه میشه برای اون کمکم کنی که تو کاستومایزش چی کار کنم....گیر کردم ممنون میشم.
خیلی ممنون
راستی مکی که دارم hazard 10.6.6 ممنون
من این نسخه رو یعنی hazard 10.6.6i رو تازه دانلود کردم اصلا توی صفحه آبی رنگ اولش که عکس آفتاب پرست بوت لودر جدید کامیلیون هست این ارور رو میده :
EBIOS Read error :Error 0*40
Block 0*8595a8 Sectors 0
نسخه های قبلی حداقل نصب میشدن ولی درایور کارت گرافیکم رو نمیتونستم نصب کنم . ولی یه نسخه Kalyway 10.5.2 نصب کردم هم صدا رو میشناسه هم مودم Adsl با USB وصله به کامپیوترم رو و میتونم باهاش تو اینترنت هم برم ولی فقط کارت گرافیکم رو نمیشناسه ATI4650 هست . لطفا یکی بگه آخر کدوم نسخه رو نصب کنیم . جدیدا مثل اینکه نسخه اصل مک رو هم میشه نصب کرد روی PC چجوریاست ؟!

Sajad perspolis
05-03-2011, 17:05
سلام سجاد تو چند ماه پیش بیخیال نصب شده بودی میگفتی باطری لپ تاپ رو ضعیف میکنه من هاردم و اطلاعاتم رو از دست داده بودم سر همین یادت اومد :31: حالا موفق شدی نصب کنی ؟ تبریک میگم حالا مک اورجینال از کجا بگیرم دانلود کنم سرعت اینترنتم خوبه لینکشو بیزحمت بگزار اینجا

درود والا مکو از رفیقم گرفتم که اون از AppStore خریده بود به منم ایمیجشو داد

اول بگم من رو PC نصب کرد منم چند بار هارد لپتاپم پرید دیگه بیخیالش شدم!

تا اینکه اینو پیدا کردم قراره یه کیبورد با موس اپل هم بگیرم بشه iMac :27:
البته دیروز تو یک سایت ایرانی به اسم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآموزش فارسی دیدم تقریبا تکمیل بود

mahan_barati
05-03-2011, 19:14
من لپتاپ n61ja رو دارم ، مشخصاتش
core i-5
vga:5730
ram:4gig
وقتی می خوام وارد صفحه نصب مک بشم ، یه لحظه عکس سیب می یاد و سیستم ریستارت می شه . به هر دری که زدم نشده ، تاحالا کلی مک دانلود کردم.
الان من نسخه های 1.6.2 ، 1.6.5 و 1.6.6 رو دارم . رو همشون مشکل داره ، کسی می ده باید چی کار کنم ، دیگه گریم در اومده . همه دوستام تونستن رو لپ تاپ های دیگشون نصب کنن ، خیلی راحت ، فقط من مشکل دارم . اگه کسی روی Asus تونسته نصب کنه ، لطفا یه کمی بکنه !
ممنون

elegant
06-03-2011, 20:16
سلام، من نصب کردم و مدتی هم استفاده کردم عالی بود!
فقط بعد از نصب مجدد ویندوز سون، دیگه بهش دسترسی ندارم راهی وجود داره که بشه بوتش رو درست کرد ودوباره بهش دسترسی پیدا کرد یا اینکه باید دوباره نصبش کنم؟؟؟

mjasite
06-03-2011, 21:19
سلام.آیا مک روی لپ تاپ اسوس n61jq نصب میشه؟؟؟؟؟؟؟
خاهش میکنم زود جواب بدین.

stahad1
06-03-2011, 23:11
دوستان یه نرم افزار پیدا کردم که کانفیگ کامپیترتونو چک میکنه و میگه که با مک سازگاری داره یا نه!

لپتاپ خودم VGA سازگاری نداشت لعنتی..

برنامرو کسی خواست بگه آپ کنم..

خوب بزار دیگه ما لازم داریم ممنون می شوم

gnulinux
08-03-2011, 22:37
من لپتاپ n61ja رو دارم ، مشخصاتش
core i-5
vga:5730
ram:4gig
وقتی می خوام وارد صفحه نصب مک بشم ، یه لحظه عکس سیب می یاد و سیستم ریستارت می شه . به هر دری که زدم نشده ، تاحالا کلی مک دانلود کردم.
الان من نسخه های 1.6.2 ، 1.6.5 و 1.6.6 رو دارم . رو همشون مشکل داره ، کسی می ده باید چی کار کنم ، دیگه گریم در اومده . همه دوستام تونستن رو لپ تاپ های دیگشون نصب کنن ، خیلی راحت ، فقط من مشکل دارم . اگه کسی روی Asus تونسته نصب کنه ، لطفا یه کمی بکنه !
ممنون

سلام.آیا مک روی لپ تاپ اسوس n61jq نصب میشه؟؟؟؟؟؟؟
خاهش میکنم زود جواب بدین.

من نصب کردم ولی مشکل گرافیک وجود داره درست شد (شاید طول بکشه) اینجا میذارم

---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------

فقط بعد از نصب مجدد ویندوز سون، دیگه بهش دسترسی ندارم راهی وجود داره که بشه بوتش رو درست کرد ودوباره بهش دسترسی پیدا کرد یا اینکه باید دوباره نصبش کنم؟؟؟

دی وی دی خود مکو بذاار داخل دستگاه تو بوت لودر مکو انتخاب کن اومد بالا حالا بوت لودر کامیلیونو نصب کن

---------- Post added at 10:37 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------

دی وی دی خود مکو بذاار داخل دستگاه تو بوت لودر مکو انتخاب کن اومد بالا حالا بوت لودر کامیلیونو نصب کن

mahan_barati
09-03-2011, 21:18
من نصب کردم ولی مشکل گرافیک وجود داره درست شد (شاید طول بکشه) اینجا میذارم

میشه بگی با چه نسخه ای نصب کردی . اگه لینکش رو بدی که لطف کردی چون من دیگه نمی دونم چه نسخه ای رو باید دانلود کنم

gnulinux
10-03-2011, 16:42
میشه بگی با چه نسخه ای نصب کردی . اگه لینکش رو بدی که لطف کردی چون من دیگه نمی دونم چه نسخه ای رو باید دانلود کنم

شما مک اورجینالو دان کن تا بگم لینک ندارم بگردی پیدا میشه :20:

Sajad perspolis
11-03-2011, 12:11
خوب بزار دیگه ما لازم داریم ممنون می شوم

درود یه 1 صفحه اینور اونورشو بگردی میبینی همون موقع آپ کردم!!!

mahan_barati
11-03-2011, 12:26
من که هر ، چقدر گشتم نتونستم یه مک سالم باسه دانلود پیدا کنم . تنها جایی که دیدم تو سایت sofgozar بود ، که اون ها هم نونور بازیشون گل کرده بود و فقط به اعضای vip اجازه دانلود می دادن .:19:

yashgin128
11-03-2011, 21:45
خب سلا م به همگی
اولا کسی هست که روی y560 اینو نصب کرده باشه؟اگه که جواب اره هست لطفا یه کم توضیح بدین درباره مشکل و مزایا و خلاصه همه چی.
من هارم 640 هست.دوتا پارتیشن دارم.روی c که 550 گیگ هست ویندوز 7 نصب هست که قبلا بک اپ گرفتم.و درایو d
که 30 گیگ هستش و درایور هام کپی شده.
حالا من میخوام این مدلی پارتیشن بندی کنم
درایو c با 70 گیگ برای 7
درایو d با 70 گیگ برای مک
و درایو e با مابقی فضای باقیمونده برای ذخیره اطلاعاتم.
خب چطوره ؟این تقسی م بندی خوبه؟
با چه نرم افزاری عمل پارتیشن بندی رو انجام بدم که بعدا برای نصب مک مشکلی نداشته باشم؟
دوستان ملتمسانه خواهش میکنم این سوالات رو پاسخ بدن چون الان چندماهی میشه که میام این تاپیک رو میبینم
و ناراحت از اینکه نمیتونم سیستم عامل محبوبم رو داشته باشم تا اینکه دیروز لپتاپ گرفتمو حالا میخوام بنصبم این رو...
بعد به نظر شما من کدوم نسخه رو نصب کنم.
من دانشجوی سال اخر رشته نرم افزار کامپیوتر هستم(اینو هم برای یافتن بهتر نسخه مناسب من بود)
منتطرتونم
ممنون

aidinghani
12-03-2011, 13:49
من وقتی میخ.ام نصب کنم اصلا درایو هامو نشون نمیده disk utility هم غیر فعال.]چیکار کنم؟

yashgin128
12-03-2011, 18:00
دوستان نسخه mac os x snoe leopard 10.6.6 هم اومد.
اگه لینک خواستین با پیام خصوصی منو در جریان بزارین.
سوالات بالا رو بدون پاسخ نزارین

aminel_messi
13-03-2011, 13:55
من mac 10.5.7 رو دانلود کردم و نميدونم چی جوری ميشه اونو به ۱ ديويدی بوتيبل تبديل کرد.دوستان اگه میشه کمکم کنيد

mahan_barati
13-03-2011, 21:14
به هیچ وجه ورژن 10.6.6 رو برای لپ تاپ دانلود نکنید ، اصلا درست و حسابی جواب نمی ده . من که روی لپ تاپ خودم گیرم و بچه ها که نسخه های بلی رو داشتن ، با این ورژن به مشکل خوردن .
هازارد هم تو وبلاگ خود نوشته که این نسخه روی لپ تاپ بد جواب میده

man7tomani
15-03-2011, 20:36
اسنو لئوپارد 10.6.6i رو روی لپ تاپ نصب کردم
اما تو محیط آکرونیس او اس سلکتور چیزی اضافه نشده !
فقط همون ویندوز 7 هست
چیکار کنم تا مک رو اضافه کنم ؟
-----------
خودم دستی درست کردم !

yashgin128
16-03-2011, 14:08
اسنو لئوپارد 10.6.6i رو روی لپ تاپ نصب کردم
اما تو محیط آکرونیس او اس سلکتور چیزی اضافه نشده !
فقط همون ویندوز 7 هست
چیکار کنم تا مک رو اضافه کنم ؟
دوست عزیز این نسخه با i که داره با اون قبلی فرق میکنه؟یعنی اونی که بدون i هست

nik_huge
24-03-2011, 23:19
سلام خدمت اساتید
من 1 لپتاپ acer 4741g با کانفیگ زیر دارم دارم میخواستم بدونم کدوم ورژن رو دانلود کنم بهتره
cpu : intel i5 480 2.66
vga : nvidia 415 m 1GBDDR3
ram : 4GB DDR3 1333

mahdi_ra
25-03-2011, 00:00
دوستان من مک 10.6.5 Snow Leopard رو دانلود کردم و میخوام نصب کنم که بعد از بوت شدن این ارور رو میده
NTLDR Missing
جکار باید بکنم؟:19:

CPU : intel 2.66 -3M Cach
Motherboard : GigaByte EP43

kasiri182
27-03-2011, 07:00
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما راسیتش من خیلی به مکینتاش علاقه مندم میخواستم بدونم روی لپ تاپم نصب میشه یا نه؟
اگه نصب میشه کدوم نسخه اون رو نصب کنم؟
مشخصات لپ تاپ:dell 5010
CPU: INTEL core i5 (2.40 Ghz) / CACHE: 3.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 4GB DDR3 / VGA: ATI 5470 1 Gig /
خواهش میکنم یکی جوابمو بده!!!!!!!!!!:41:

h.r_a
29-03-2011, 21:12
سلام
من نسخه ی 10.6.2 hazard رو دانلود کردم ولی موقع بوت شدن وقتی که می نویسه loading darwinسیستم ریست میشه.
تنظیمات بایوس هم روی AHCI گذاشتم ولی درست نشد.:13:
MB=asus m4n78se
CPU=AMD athlon
ممنون میشم کمک کنید:46:

h.r_a
30-03-2011, 13:05
سلام
من نسخه ی 10.6.2 hazard رو دانلود کردم ولی موقع بوت شدن وقتی که می نویسه loading darwinسیستم ریست میشه.
تنظیمات بایوس هم روی AHCI گذاشتم ولی درست نشد.:13:
MB=asus m4n78se
CPU=AMD athlon
ممنون میشم کمک کنید:46:

:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:

h.r_a
30-03-2011, 17:59
چرا جواب نمیدین؟:13:

10بار پرسیدم

فکر کنم این تاپیک به خاطره ها پیوسته!!!:27:

h.r_a
04-04-2011, 11:42
:41::13::13::13::13::13::13::41:

sajadsajad17
07-04-2011, 13:40
سلام.
سیستم عامل مکینتاش روی کامبیوتر من کامل نصب شد با تمام درایور ها فقط کارت صدا نشد اونم هر کاری کردم نتونستم.
لطفا توضیح بدید چیکار کنم
مچکرم
خداحافظ
Realtek

nik_huge
09-04-2011, 13:21
سلام
SL_10.6.6i_by_Hazard
این را دانلودکردم
بوت نمیشه از روی دی وی دی
باید چیکار کنم
یعنی نماد اپل میاد بعد ریست می شه

mmsoft
14-04-2011, 11:44
با سلام و عرض خسته نباشید و تبریک به مناسبت سال نو

دوستان من شدیدا تمایل به نصب مک روی لپ تاپم دارم

ولی متاسفانه در همون ابتدای کار به یک مشکل قبل از بوت شدن نصب مک برمیخورم که هیچ جایی به اون اشاره نشده

یا حداقل من ندیدم !

مراحل اولیه پارتیشن بندی و بوت رو انجام میدم ولی با هر سوئیچی از جمله -x یا -v یا graphics mode وارد نصب می خوام بشم به محض اینکه اون هفت خط اول که چک می کنه رد میشه صفحه برفکی شدید می شه که احساس می کنم بخاطر گرافیک باشه ولی راه حلی براش پیدا نکردم.

اما روی کامپیوتر خونه این مراحل رو پشت سر گذاشتم و انتخاب زبان و فرمت درایو و ... رو انجام دادم تا به اکسترکت کردن رسیدم و اولین نواری که تا 100 درصد پرمیشه رسید و پرشد ولی به محض پر شدن پیغام Failed داد که نمی تونم فایل ایجاد کنم ! یا یه همچین چیزی!!!

مشخصات لپ تاپم اینه:

TOSHIBA Satellite A665

CPU: AMD Quad Core Phenom II P920 1.6GHz 2MB

Chipset: AMD M880G

RAM: 4GB DDR3

Dual VGA: ATI Radeon HD 5650 1GB DDR3+ ATI Stream Radeon 4200

1.62GB Dynamic

مشخصات پی سی ام اینه :

cpu core2dou 3MB

RAM 4GB

Main GIAGA EP41

VGA Ge 9600 Gso 1.5GB
ضمنا چطوری بفهمم چه نسخه ای از مک رو دارم ؟

<p>با سلام و عرض خسته نباشید و تبریک به مناسبت سال نو</p>
<p>دوستان من شدیدا تمایل به نصب مک روی لپ تاپم دارم</p>
<p>ولی متاسفانه در همون ابتدای کار به یک مشکل قبل از بوت شدن نصب مک برمیخورم که هیچ جایی به اون اشاره نشده</p>
<p>یا حداقل من ندیدم !</p>
<p>مراحل اولیه پارتیشن بندی و بوت رو انجام میدم ولی با هر سوئیچی از جمله -x یا -v یا graphics mode وارد نصب می خوام بشم به محض اینکه اون هفت خط اول که چک می کنه رد میشه صفحه برفکی شدید می شه که احساس می کنم بخاطر گرافیک باشه ولی راه حلی براش پیدا نکردم.</p>
<p>اما روی کامپیوتر خونه این مراحل رو پشت سر گذاشتم و انتخاب زبان و فرمت درایو و ... رو انجام دادم تا به اکسترکت کردن رسیدم و اولین نواری که تا 100 درصد پرمیشه رسید و پرشد ولی به محض پر شدن پیغام Failed داد که نمی تونم فایل ایجاد کنم ! یا یه همچین چیزی!!!</p>
<p>مشخصات لپ تاپم اینه:</p>
<p>TOSHIBA Satellite A665</p>
<p>CPU: AMD Quad Core Phenom II P920 1.6GHz 2MB</p>
<p>Chipset: AMD M880G</p>
<p>RAM: 4GB DDR3</p>
<p>Dual VGA: ATI Radeon HD 5650 1GB DDR3+ ATI Stream Radeon 4200</p>
<p>1.62GB Dynamic </p>
<p>مشخصات پی سی ام اینه :</p>
<p>cpu core2dou 3MB</p>
<p>RAM 4GB</p>
<p>Main GIAGA EP41</p>
<p>VGA Ge 9600 Gso 1.5GB</p>

mmsoft
14-04-2011, 14:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اینم تصویر اروری که قبل از نصب و دقیقا بعد از چک کردن کامل دی وی دی میده روی کامپیوتر خونه

SaeedEminem2
19-04-2011, 13:50
سلام
بچه ها احتمالش خیلی کمه که بشه مک رو روی سیستم هایی که سی پی یو AMD دارن نصب شه
تا هرجاشم که پیش برین نصب به آخر نمی رسه

tarfan1364milad
21-04-2011, 11:36
سلام دوستان
آقا من یه سوال داشتم با لب تابم با مشخصاته زیر کدوم نسخه رو دانلود کنم ؟ ipc یا hazard ؟
cpu:intel 2.53 core i5
vga:ati radeon mobilety 5470 hd(1gig)
4gig ram

64 بیتی هم هست ... لطفا سریعا جواب بدین چون می خوام خیلی زود برم واسه نصب...
هر کدوم که با مشخصات سخت افزاریه من مچ تر هست رو معرفی کنین ... ممنون

hamed-pc
22-04-2011, 04:29
سلام
من این نسخه رو روی دی وی دی ریختم و سیستم رو در حالت بوت گذاشتم. یک صفحه بوت لودر مک میاد که قهوه ای رنگه و یک آفتاب پرست سبز رنگ هم داره و پایین این درایو های هارد را نشون میده که یک نشان ( فلش / پوینت ) داره. اما درایو دی وی دی رام را نشان نمیدهد و هر کاری میکنم به بخش نصب وارد نمیشه. در این مرحله چیکار باید بکنم؟ مشگل از چیه؟
مشخصات سیستم من
motherboard= intel 965lt
cpu= intel e4300
ram =3gb ddr 2
vga= leadtek 7300gt 256mb
در بخش تنظیمات هم گزینه ahci را هم انتخاب کردم اما فرقی نکرد. صفحه ای که میاد به این شکل است

mazda_dalvandi
22-04-2011, 16:36
با سلام من هر بار وارد صفحه ای میشم که شروع به نصب میخواد بکنه نوت بوکم ری استارت میشه چکار باید بکنم ..

pc.MSC
22-04-2011, 22:45
سلام

برای لپتاپ acer 5742G کدوم مک رو بهتره نصب کنم؟

solsols
23-04-2011, 09:54
سلام من یه لبتاپ acer 5736 دارم با این مشخصات :
cpu intel dualcore T4500
VGA intel gma 4500mhd
ram 4gb ddr3
رو این سیستم میشه مک نصب کرد ؟
اگه میشه لطفا ورژن و لینک دانلودشو معرفی کنید .
راستی مک هم مثل ویندوز احتیاج به درایور داره ؟؟

yashgin128
23-04-2011, 14:28
و تاپیکی که به خاطره ها پیوست
روحش شاد و یادش گرامی

pooriya_hp
25-04-2011, 17:29
سلام

برای لپتاپ acer 5742G کدوم مک رو بهتره نصب کنم؟
می تونید از نسخه snow leopard استفاده کنید

سلام من یه لبتاپ acer 5736 دارم با این مشخصات :
cpu intel dualcore T4500
VGA intel gma 4500mhd
ram 4gb ddr3
رو این سیستم میشه مک نصب کرد ؟
اگه میشه لطفا ورژن و لینک دانلودشو معرفی کنید .
راستی مک هم مثل ویندوز احتیاج به درایور داره ؟؟
مک میشه نصب کرد ولی نباید ازش انتظار apple Macintosh ( سرعت و کیفیت واقعی ) رو داشت
+
snow leopard
+
خیر،نیازی به درایور نیست

SaeedEminem2
28-04-2011, 02:55
من که هرچی اومدم اینجا پست دادم هیچکی جواب نداد!!!
الته خب ظاهرا واسه سی پی یو های ای ام دی مکینتاش مناسبی -- نشده
آخرش مجبور می شم برم یه لپ تاپ اپل بخرم دیگه!

pc.MSC
29-04-2011, 15:13
می تونید از نسخه snow leopard استفاده کنید

برادر کدوم شرکتشو میگی؟

hazard / ideneb / iatkos رو تست کردم جواب نداده
ارور سی پی یو میده و دیگه وارد نصب نمیشه

masoud45
29-04-2011, 16:41
کسی تونسته رو dell inspiron N5010 مک نصب کنه یه نه؟ من هر کاری کردم تا حالا نشده

pooriya_hp
29-04-2011, 18:53
من که هرچی اومدم اینجا پست دادم هیچکی جواب نداد!!!
الته خب ظاهرا واسه سی پی یو های ای ام دی مکینتاش مناسبی -- نشده
آخرش مجبور می شم برم یه لپ تاپ اپل بخرم دیگه!
بله دقیقا CPUهای AMD برای mac مناسب نیستند !!

برادر کدوم شرکتشو میگی؟

hazard / ideneb / iatkos رو تست کردم جواب نداده
ارور سی پی یو میده و دیگه وارد نصب نمیشه
ideneb گزینه خوبی هست !! ( iatkos هم خوبه )

کسی تونسته رو dell inspiron N5010 مک نصب کنه یه نه؟ من هر کاری کردم تا حالا نشده
لپ تاپ های DELL روی mac خوب جواب نمیدن !!

amin_pwa
29-04-2011, 19:40
سلام دوستان عزیز می خواهم لپ تاپم را عوض کنم کدام لپ تاپ زیر قابلیت نصب مکینتاش را داره و اگر هنوز مک براش درایور نداده ایا می توانم از درایور ضعیف تر استفاده کنم ؟
لپ تاپ های خودم acer 5750 , hp 6070 هست همه شون سیپیو i7 دارند و کارت گرافیکشان به ترتیب ٥٤٠ انویدیا و ٦٧٧٠ amd هست . کلا ایا i7 توسط مک ساپرت میشه .
نمیشه مثلا لپ تاپم که i7 یه طوری کرد که مک این رو شبیه i5 که ساپورتش می کنه استفادش کنه یا حتی انویدیا که ساپرت نمی کنه کاری کرد که مک از ان شبه سزی ٤٠٠ که ساپرت می کنه استفاده کرد . فقط می خوام از مک واسه چرخ تو اینترنت و دانلود استفاده کنم چون مک امن تر هست .
منتظرم

noirgalaxy
29-04-2011, 23:10
سلام
من یه لب تاب دل 5010 دارم
و می خواهم روش مک نصب کنم
و فوقش اینه که مستقیما" میرم و کد های سخت افزاریشو تو نصب در میارم و بهش میدم
تو سایت های خارجی میگن میشه

amin_pwa
30-04-2011, 08:39
سلام
من یه لب تاب دل 5010 دارم
و می خواهم روش مک نصب کنم
و فوقش اینه که مستقیما" میرم و کد های سخت افزاریشو تو نصب در میارم و بهش میدم
تو سایت های خارجی میگن میشه

اگر این طوری بشه که خیلی خوبه . ولی بنظرم مثلا اگر پردازنده ٤ هسته ای داشته باشی مک فقط ٢ هستش را استفاده می کنه ولی پردازنده را با همون اسم اصلیش میشناسه . در مورد کارت گرافیک هم همین طوره .
الان مکشل برای نصب کارت شبکه و کارت وایرلس و هین طور کارت صدا هست نمی دانم شی کار باید کرد . بقیه هم همین مکشل را دارند.
در ضمن اسم ان سایت خارجی را می گی .

akbarnet
04-05-2011, 08:15
نصب نمیشود sony vaio cw2dgxb

cpu i5
ram 3
vga gforce 310

چرا ؟

mamsana
05-05-2011, 00:35
سلام دوستان
ممنون به خاطر تاببکتون
من اسنوپارد هزارد 10.6.6I رو كرفتم
الان كه ميخوام بريزم بعد از لود تو اونجا كه ميكه يه دكمه اي بزنيد برا نصب و يا اف 8 رو بزنيد برا منيج;تو نصب تا وارد ميشه و لوكو ابل مياد سيستم ريستارت ميكنه!
مدل لب تابم هم وايو f115fm
اينتل coreI7
6 Gb رم
انويديا gt330m
مشكلش جيه به نظرتوتن?
ممنون!

akbarnet
05-05-2011, 08:23
سلام دوستان
ممنون به خاطر تاببکتون
من اسنوپارد هزارد 10.6.6I رو كرفتم
الان كه ميخوام بريزم بعد از لود تو اونجا كه ميكه يه دكمه اي بزنيد برا نصب و يا اف 8 رو بزنيد برا منيج;تو نصب تا وارد ميشه و لوكو ابل مياد سيستم ريستارت ميكنه!
مدل لب تابم هم وايو f115fm
اينتل coreI7
6 Gb رم
انويديا gt330m
مشكلش جيه به نظرتوتن?
ممنون!

مشکل ریست شدن از نسخه مک هست !! منم همین مورد را داستم ولی از نسخه دیگری استفاده کردم اوکی شد کامل نصب میشه ولی بالا نمیاد !!! بعد از نصب سیستم ریسیت میشه و دیگر هیچ ( sony vaio cw )

mamsana
05-05-2011, 09:03
مشکل ریست شدن از نسخه مک هست !! منم همین مورد را داستم ولی از نسخه دیگری استفاده کردم اوکی شد کامل نصب میشه ولی بالا نمیاد !!! بعد از نصب سیستم ریسیت میشه و دیگر هیچ ( sony vaio cw )
پس یعنی بی خیال مک شیم؟!؟!:41:
کلی ذوق کرده بودم ها!:10:

mamsana
08-05-2011, 11:46
واقعا عجب تاپیکه باحالیه!
چرا هیشکی نیست!؟!؟!؟!؟!

hacker3000
09-05-2011, 10:06
من تا الان 2 نسخه از مک رو دانلود کردم ... یکی Hazard 10.6.6 یکی هم 10.6.5
ولی بعد از رایت روی دی وی دی میبینم که حجم دی وی دی خیلی کمه ... یعنی واسه همین Hazard 10.6.6 حجم دی وی دی 900 کیلوبایت شد :18:

تو بوت نصب بالا میاد تا اون صفحه ای که میگه یا F8 یا یه دکمه دیگری رو بزنید ... من هر چی میزنم یه لحظه عکس apple میاد بعد ریست میشه دوباره همین طور میشه ...

بعضی جاها خوندم که باید موقع وارد کردن kernel flag چیزای دیگه هم تایپ کنم !!! این موقع وارد کردن kernel flag کی ه ؟ نمیدونم کی باید بزنم

wordship
10-05-2011, 21:01
من تا الان 2 نسخه از مک رو دانلود کردم ... یکی Hazard 10.6.6 یکی هم 10.6.5
ولی بعد از رایت روی دی وی دی میبینم که حجم دی وی دی خیلی کمه ... یعنی واسه همین Hazard 10.6.6 حجم دی وی دی 900 کیلوبایت شد :18:

تو بوت نصب بالا میاد تا اون صفحه ای که میگه یا F8 یا یه دکمه دیگری رو بزنید ... من هر چی میزنم یه لحظه عکس apple میاد بعد ریست میشه دوباره همین طور میشه ...

بعضی جاها خوندم که باید موقع وارد کردن kernel flag چیزای دیگه هم تایپ کنم !!! این موقع وارد کردن kernel flag کی ه ؟ نمیدونم کی باید بزنم

سلام
دوست عزیز کلا این نسخه مشکل داره!

..................
حالا برای شما ریستارت میشه!
برای من که کامل هم نصب میشه ! ولی بالا نمیاد مینویسه ویندوز رو سیستم نصب نیست!
.............
نسخه 10.6.1 رو نصب کنید.
البته بایوس سیستم رو حتما تنظیم کنید در صورتی که هارد ساتا دارین

hacker3000
10-05-2011, 22:47
سلام
دوست عزیز کلا این نسخه مشکل داره!
..................
حالا برای شما ریستارت میشه!
برای من که کامل هم نصب میشه ! ولی بالا نمیاد مینویسه ویندوز رو سیستم نصب نیست!
.............
نسخه 10.6.1 رو نصب کنید.
البته بایوس سیستم رو حتما تنظیم کنید در صورتی که هارد ساتا دارین

ممنون بابت راهنمایی ...

ولی میشه بگی کسی که بایوس سیستمش تنظیمات نداره باید چی کار کنه ؟ :31:

والا من وقتی میرم تو تنظیمات بایوس . فقط میشه تاریخ و ساعت رو عوض کرد ... و پسورد واسه بایوس گذاشت . همین

اگه میشه در مورد این kernel flag هم یه توضیح بدید . کجا باید بزنیم و اینا ... مرسی

wordship
11-05-2011, 13:01
ممنون بابت راهنمایی ...

ولی میشه بگی کسی که بایوس سیستمش تنظیمات نداره باید چی کار کنه ؟ :31:

والا من وقتی میرم تو تنظیمات بایوس . فقط میشه تاریخ و ساعت رو عوض کرد ... و پسورد واسه بایوس گذاشت . همین

اگه میشه در مورد این kernel flag هم یه توضیح بدید . کجا باید بزنیم و اینا ... مرسی
دوست عزیز من تست کردم با virtual box میشه!
البته چون زیاد با virtual box کیف نمیکنم سریعا پاکش کردم
تنظیمات بایوس هم که اگر هاردتون seagate باشه نمیشه تنظیماتش رو کاری کرد(برای مک)! یعنی اصلا نداره!

..........
هنگامی که دارین مک رو نصب میکنید رویه پی سی میتونید در همون ابتدای نصب گزینه کرنل رو بزنید که چون میخواید رویه پی سی نصب کنید بهتر نصب شه و حداقل بالا بیاد! :دی نه مثله ماله من که بالا نمیومد
البته بازم یه تستی میکنم اگر شد خبرتون میکنم

esi_jalali
11-05-2011, 15:44
سلام
مشخصات سیستم من :
cpu: amd athlon 64 x2 4600
ram :2gb
main :asus m2ne
hard : maxtor
وقتی دی ودی idenb 10.5.7 را می گذارم همان اول درحین بوت شدن گیر می کند .
چرا اینطور می شود در حالیکه idenb با سی پی یو amd سازگار است.

wordship
11-05-2011, 18:18
سلام
مشخصات سیستم من :
cpu: amd athlon 64 x2 4600
main :asus m2ne
hard : maxtor
وقتی دی ودی idenb 10.5.7 را می گذارم همان اول درحین بوت شدن گیر می کند .
چرا اینطور می شود در حالیکه idenb با سی پی یو amd سازگار است.
دوست عزیز کلا نصب مک رویه پی سی های خانگی کار اسونی نیست! و تا حالا هم پیش نیومده که کسی تونسته باشه بدونه هیچ گونه بوتر و.. خودش مک رو بوت کنه و بالا بیاره
یعنی بوت مییشه ولی بالا نمیاد (نصب هم میشه!!!!)
.
خب شما نرم افزار easy bcd از این لینک دریافت نمایید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداونو نصب کنید و یه بوتر مک بسازید .
کار سختی نیست مانند virtua box هستش تقریبا.
در صورتی که با لینک بالا مشکل داشتین:

esi_jalali
12-05-2011, 02:53
سلام
من نرم افزار easy bcd رادارم . ونصب كردم . و هم براي سون و مك منوي انتخاب سيستم عامل را گذاشتم .
اولا مشكل من اينست كه وقتي مي خواهم مك را نصب كنم منوي نصب آن بالا نمي ايد.
منظورم اينست كه: دي وي دي مك را (idenb 10.5.7) را مي گذارم توي دستگاه و بعد first boot را در بايوس روي cd rom مي گذارم و بعد از اينكه شروع به بوت شدن مي كند ومن دكمه اي را مي زنم تا به محيط نصب بروم يك سيب خاكستري مي آيد و بعد از حدود 30 ثانيه يك علامت روي اين سيب مي آيد و ديگر همينطور مي ماند.(يعني اصلا" من وارد محيط نصب نمي شوم تا بخواهم مك را نصب كنم) .
مگر اين نسخه براي سي پي يو AMD نمي باشد.
و لي روي لب تاب اين سي دي را مي گذارم. سي پي يو لب تاپ اينتل است وارد منوي نصب مي شوم ولي در هنگام انتخاب درايوي كه از قبل براي آن گذاشتم اصلا" در DISK UTILITY هيچ درايوي را نمي آورد مثل اينكه اصلا: هارد را نمي شناسد. مشكل چيست؟
مشخصات لب تاپ: sony vaio fz348e
cpu:intel core to dou
hard :250 gb sata
main : phoenix
حال من يك مك با نسخه iaotok 10.5.5 دارم و ان را روي لب تاب هم نصب كردم و با easy bcd هم منوي بوت جداگانه برا ي سون و مك گذاشتم . تمام مراحل نصب را هم گذارندم و نصب كامل هم انجام شد ولي هنگامي كه نصب تمام مي شود و سيستم ريستارت مي شود ومن first boot را مي گذارم روي hard disk وبعد از منوي بوتي كه ساختم (با easy bcd) مك را انتخام مي كنم تا وارد محيط مك بشوم يك سيب نقره اي مي آيد وبعد از 30 ثانيه يك علامت اخطار روي سيب مي ايد و مي ماند وديگر مك بالا نمي ايد . اينجا مشكل چيست . بنظر خودم ممكن است در قسمت costomize اشكالاتي دارد . بگيد مشكل چيست و اگر مي شود تنظيمات دقيق costomize را براي من، براي اين نسخه (iaotok 10.5.5) بگذاريد.

hacker3000
12-05-2011, 17:49
دوست عزیز من تست کردم با virtual box میشه!
البته چون زیاد با virtual box کیف نمیکنم سریعا پاکش کردم
تنظیمات بایوس هم که اگر هاردتون seagate باشه نمیشه تنظیماتش رو کاری کرد(برای مک)! یعنی اصلا نداره!

..........
هنگامی که دارین مک رو نصب میکنید رویه پی سی میتونید در همون ابتدای نصب گزینه کرنل رو بزنید که چون میخواید رویه پی سی نصب کنید بهتر نصب شه و حداقل بالا بیاد! :دی نه مثله ماله من که بالا نمیومد
البته بازم یه تستی میکنم اگر شد خبرتون میکنم

دوست من با iboot مشکل حل شد ... یعنی وارد مرحله نصب شدم . ولی تو مرحله نصب موس کار نمیکنه ... نه موس usb و نه موس روی لپ تاپ

اون قسمتی که باید utility بزنم و درایو رو فرمت کنم رو نمیتونم انجام بدم ... چی کار کنم ؟ مشکل از نسخه مک ه ؟

aliatashin
13-05-2011, 17:30
سلام. من از دو نسخه iAtkos و iDeneb استفاده کردم اما تو هر دو نسخه، پس از لود شدن داروین و همزامان با نمایش لگوی اپل، سیستم ریستارت میشه. تونستم این مشکل رو با استفاده از سویچ busratio=20 برطرف کنم و مک رو نصب کنم. اما پس از نصب زمانی که مک میخواد بوت بشه توی نسخه iAtkos پیغام می ده که سیستم باید ریست بشه و دوباره بالا بیاد، و توی نسخه iDeneb بدون نمایش پیغام، پس از لود شدن داروین، سیستم ریست میشه. من از سوییچ های v s f و cpus=1 یا cpus=2 هم استفاده کردم اما هیچکدوم جواب ندادن.
سیستم های تست شده :
Sony Vaio F12 , HP Probook 4520 , Gigabyte G45 و همچنین VMware workstation

لطفا راهنمایی کنید که چطور این مشکل رو برطرف کنم. متشکرم

esi_jalali
14-05-2011, 08:25
سلام
من نرم افزار easy bcd رادارم . ونصب كردم . و هم براي سون و مك منوي انتخاب سيستم عامل را گذاشتم .
اولا مشكل من اينست كه وقتي مي خواهم مك را نصب كنم منوي نصب آن بالا نمي ايد.
منظورم اينست كه: دي وي دي مك را (idenb 10.5.7) را مي گذارم توي دستگاه و بعد first boot را در بايوس روي cd rom مي گذارم و بعد از اينكه شروع به بوت شدن مي كند ومن دكمه اي را مي زنم تا به محيط نصب بروم يك سيب خاكستري مي آيد و بعد از حدود 30 ثانيه يك علامت روي اين سيب مي آيد و ديگر همينطور مي ماند.(يعني اصلا" من وارد محيط نصب نمي شوم تا بخواهم مك را نصب كنم) .
مگر اين نسخه براي سي پي يو AMD نمي باشد.
و لي روي لب تاب اين سي دي را مي گذارم. سي پي يو لب تاپ اينتل است وارد منوي نصب مي شوم ولي در هنگام انتخاب درايوي كه از قبل براي آن گذاشتم اصلا" در DISK UTILITY هيچ درايوي را نمي آورد مثل اينكه اصلا: هارد را نمي شناسد. مشكل چيست؟
مشخصات لب تاپ: sony vaio fz348e
cpu:intel core to dou
hard :250 gb sata
main : phoenix
حال من يك مك با نسخه iaotok 10.5.5 دارم و ان را روي لب تاب هم نصب كردم و با easy bcd هم منوي بوت جداگانه برا ي سون و مك گذاشتم . تمام مراحل نصب را هم گذارندم و نصب كامل هم انجام شد ولي هنگامي كه نصب تمام مي شود و سيستم ريستارت مي شود ومن first boot را مي گذارم روي hard disk وبعد از منوي بوتي كه ساختم (با easy bcd) مك را انتخام مي كنم تا وارد محيط مك بشوم يك سيب نقره اي مي آيد وبعد از 30 ثانيه يك علامت اخطار روي سيب مي ايد و مي ماند وديگر مك بالا نمي ايد . اينجا مشكل چيست . بنظر خودم ممكن است در قسمت costomize اشكالاتي دارد . بگيد مشكل چيست و اگر مي شود تنظيمات دقيق costomize را براي من، براي اين نسخه (iaotok 10.5.5) بگذاريد.

wordship
14-05-2011, 08:39
دوستان عزیزی که با بوت کردن مک برای نصب مشکل دارن
طبق این عکس بایوس سیستم رو تنظیم کنن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر صورتی که هارد ساتا دارن.
.........
نسخه ideneb رو دانلود و با برنامه easy bcd یه بوتر مک بسازید.
هنگامی که سیستم داره بالا میاد خودش مینویسه که مک بیاد یا ویندوز. که مک رو انتخاب کنید.
راستی اگر درایو اختصاصی برای مک هم ندارین با برنامه های ساخت درایو مجازی یه درایوبسازید و.. نصب رو انجام بدین

دوست من با iboot مشکل حل شد ... یعنی وارد مرحله نصب شدم . ولی تو مرحله نصب موس کار نمیکنه ... نه موس usb و نه موس روی لپ تاپ

اون قسمتی که باید utility بزنم و درایو رو فرمت کنم رو نمیتونم انجام بدم ... چی کار کنم ؟ مشکل از نسخه مک ه ؟
با این روش فعلا نسخه ideneb جوب میده hazard نمیشه

دستگاه و بعد first boot را در بايوس روي cd rom مي گذارم و بعد از اينكه شروععزیز مسئله first boot نیست ایا منوی انتخاب ویندوز و مک هم میاد براتون؟؟
بایوس زو طبق لینکی که دادم تنظیم کنید

hacker3000
14-05-2011, 10:23
دوستان عزیزی که با بوت کردن مک برای نصب مشکل دارن
طبق این عکس بایوس سیستم رو تنظیم کنن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر صورتی که هارد ساتا دارن.
.........
نسخه ideneb رو دانلود و با برنامه easy bcd یه بوتر مک بسازید.
هنگامی که سیستم داره بالا میاد خودش مینویسه که مک بیاد یا ویندوز. که مک رو انتخاب کنید.
راستی اگر درایو اختصاصی برای مک هم ندارین با برنامه های ساخت درایو مجازی یه درایوبسازید و.. نصب رو انجام بدین

با این روش فعلا نسخه ideneb جوب میده hazard نمیشه

عزیز مسئله first boot نیست ایا منوی انتخاب ویندوز و مک هم میاد براتون؟؟
بایوس زو طبق لینکی که دادم تنظیم کنید

منظورتون رو از " این روش " نفهمیدم ...
یعنی کدوم روش ؟ مشکل من اینه که تو محیط نصب مک موس کار نمیکنه ...

منظورتون اینه که نسخه ideneb رو دانلود کنم ؟

wordship
14-05-2011, 10:53
منظورتون رو از " این روش " نفهمیدم ...
یعنی کدوم روش ؟ مشکل من اینه که تو محیط نصب مک موس کار نمیکنه ...

منظورتون اینه که نسخه ideneb رو دانلود کنم ؟

اگر نسخه hazard10.6.6 دارین
فقط تویه vmwar >virtualbox بدون مشکل نصب میشه
اما ideneb کلا مشکلی نداره. و راحت بوت میشه بدون مشکل. نسخه hazard برای خودم هم گیر داشت.(زمان بوت نصب میشد بالا نمیومد!/)

hacker3000
14-05-2011, 12:07
آقا خدا وکیلی دمت گرم :40: بلاخره یه جواب درست گرفتم ...

اگه ممکنه برات لینک دانلود این نسخه رو بهم بده ...

هر چی گشتم تو اینترنت پیدا نکردم

mamsana
14-05-2011, 14:25
اگر نسخه hazard10.6.6 دارین
فقط تویه vmwar >virtualbox بدون مشکل نصب میشه
اما ideneb کلا مشکلی نداره. و راحت بوت میشه بدون مشکل. نسخه hazard برای خودم هم گیر داشت.(زمان بوت نصب میشد بالا نمیومد!/)
من نسخه hazard 10.6.6 رو خواستم نصب کنم رو لپ تاپ تا به لوگو اپل میرسه،ریستارت میکنه!
وایو F115 لپ تاپمه!
میشه راهنمایی کنید!
ممنون!

hacker3000
14-05-2011, 14:46
من نسخه hazard 10.6.6 رو خواستم نصب کنم رو لپ تاپ تا به لوگو اپل میرسه،ریستارت میکنه!
وایو F115 لپ تاپمه!
میشه راهنمایی کنید!
ممنون!

شرمنده از دوستان ...

آقا منم دقیقا اولین مشکلم همین بود ... iboot رو دانلود بعد با اون رفتم تو محیط بوت ... بعد در آوردم و دی وی دی مک رو گذاشتم تو دستگاه . بعد F5 زدم تا صفحه آپدیت شد ... بعد وارد محیط نصب شد ...

فقط مشکل اینه که موس کار نمیکنه ...
که با راهنمایی این دوستمون باید نسخه ideneb رو نصب کنم ...

wordship
15-05-2011, 10:12
وایو F115 لپ تاپمه!
میشه راهنمایی کنید!
ممنون!

دوست من بهترین راه برای نسخه hazard نصب اون تویه virual box هست .
چون بوتر ساز هایی مثله easy bcd برای نسخه hazard درست و راست کار نمیکنن و حتی بوتش هم نمیکنن

mamsana
15-05-2011, 10:15
دوست من بهترین راه برای نسخه hazard نصب اون تویه virual box هست .
چون بوتر ساز هایی مثله easy bcd برای نسخه hazard درست و راست کار نمیکنن و حتی بوتش هم نمیکنن
ممنونن دوست من!
میشه یه توضیحی بدین!
یعنی داخل وین سون با مجازی ساز نصب کنم!؟
محوه کارش رو میگید!
خیلییییییییییییییی ممنون!:46:

wordship
15-05-2011, 12:44
ممنونن دوست من!
میشه یه توضیحی بدین!
یعنی داخل وین سون با مجازی ساز نصب کنم!؟
محوه کارش رو میگید!
خیلییییییییییییییی ممنون!:46:

کل برنامه های مورد نیاز (اینا که علامت زدم)+ نسخه ای از هـکینتاش

hacker3000
15-05-2011, 19:55
wordship جان ...

میشه لینک دانلود از این نسخه ی ideneb بدی ؟

wordship
17-05-2011, 11:28
wordship جان ...

میشه لینک دانلود از این نسخه ی ideneb بدی ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعزیز این لینک معتبره از جای دیگه دانلود کردی به مشکل نصب برخورد میکنی . به خصوص اگر از سایت های ایرانی بگیریش
اینم منبعش یه نگاهی بکن حتما:

wordship
17-05-2011, 11:38
اموزش نصب نسخه ideneb بر رویه کامپیوتر های شخصی
:

amirdelta_24
19-05-2011, 17:23
سلام خسته نباشید من نسخه لئوپارد atkis3v2 رو نصب میکنم اما بعد از اینکه میخواد بیاد بالا روی ارم اپل گیر میکنه و بعد چند دقیقه ارم ورود ممنوع میاد
کسی میتونه کمک کنه؟؟؟
main:Asus P5Q
CPU : Intel core2quaad
RAm : 4GB

masoud45
19-05-2011, 21:19
کسی می تونه بگه رو dell inspiron n5010 با این مشخصات چی میشه نصب کرد
رم 4
cpu i5
یک ساله من تو کف مکینتاشم ولی هر کاری کردم نتونستم نصب کنم
چند نسخه هم دانلود کردم تا حالا اما نصب نشده
تو سایتهای خارجی ویدئو دیدم که رو مدل من نصب کردن اما نمیگن چجوریه
کمک کنید تورو خدا:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41: :41:

wordship
20-05-2011, 18:32
کسی می تونه بگه رو dell inspiron n5010 با این مشخصات چی میشه نصب کرد
رم 4
cpu i5
یک ساله من تو کف مکینتاشم ولی هر کاری کردم نتونستم نصب کنم
چند نسخه هم دانلود کردم تا حالا اما نصب نشده
تو سایتهای خارجی ویدئو دیدم که رو مدل من نصب کردن اما نمیگن چجوریه
کمک کنید تورو خدا:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41: :41:
چه نسخه ای؟
عزیز فعلا
بهرتین نسخه ها
ideneb
نصب مستقیم.
.....
hazarad
نصب در virtualbox
....
و نسخه ای دیگه به نام
iatkos
....
نصب مستقیم و virtualbox
..........
البته تستش نکردم این نسخه رو
.........
حالا شما کدومشو داری؟
راستی دوستان به غیر از این نسخه های بالا هر چی دانلود کردن پاک کنن که حیفه 3 _ 4 گیگ هست از حجم هارد چیزای خیلی بهتری میشه ریخت.
ipc و kallyway هم خوبه (تست نکردم)

i

amirdelta_24
20-05-2011, 18:57
عزیز میتونی مارو هم یه کمک کنی؟

wordship
20-05-2011, 21:50
عزیز میتونی مارو هم یه کمک کنی؟

سلام خسته نباشید من نسخه لئوپارد atkis3v2 رو نصب میکنم اما بعد از اینکه میخواد بیاد بالا روی ارم اپل گیر میکنه و بعد چند دقیقه ارم ورود ممنوع میاداین نسخه رو از کجا گرفتین؟iatkos هست دیگه مگه نه؟

amirdelta_24
21-05-2011, 01:44
این نسخه رو از کجا گرفتین؟iatkos هست دیگه مگه نه؟
بله iatkos هست
دانلود کردم
اما بعد از نصب روی ارم اپل گیر میکنه

thelastblack
21-05-2011, 12:34
دوستان من هم میخواستم نصب کنم. نصب کردم خوب هم پیش رفت ولی چند تا مشکل داشتم:
۱ ) کارت گرافیک من intel gma x3100 هست که باید شناسایی بشه ولی کار نمیکرد.
۲ ) وایرلس لپتاپ هم intel3945 هست که انگار کار نمیکنه.
اینا بزرگترین مشکلاتم بودن. در ضمن من با iaktos s3 v2 امتحان کردم. مدل لپتاپ هم compaq 510 هست.
ممنون

amin_pwa
22-05-2011, 00:43
چه کاریه نصب مک اینتاش . لینوکس نصب کنین که هم نصبش راخت تره و هم ز نظر پایداری از مک بهتره .

thelastblack
22-05-2011, 13:00
دوست عزیز من خودم لینوکس دارم ( آرچ ) ولی واسه امتحان هم که شده میخوام نصب کنم..

mamsana
22-05-2011, 13:21
دوست عزیز من خودم لینوکس دارم ( آرچ ) ولی واسه امتحان هم که شده میخوام نصب کنم..
دقیقا! منم میخوام واسه امتحان بنصبم!
البته تا حالا که 9 گیگ دان کردم! فایده ای نداشته!

masoud45
23-05-2011, 18:54
چه نسخه ای؟
عزیز فعلا
بهرتین نسخه ها
ideneb
نصب مستقیم.
.....
hazarad
نصب در virtualbox
....
و نسخه ای دیگه به نام
iatkos
....
نصب مستقیم و virtualbox
..........
البته تستش نکردم این نسخه رو
.........
حالا شما کدومشو داری؟
راستی دوستان به غیر از این نسخه های بالا هر چی دانلود کردن پاک کنن که حیفه 3 _ 4 گیگ هست از حجم هارد چیزای خیلی بهتری میشه ریخت.
ipc و kallyway هم خوبه (تست نکردم)

i
دوست عزیز من iatkos گرفتم نصب نشد اصلا لوگوی اپل بالا نمیومد idenb هم همین طور
الان هم یکی دیگه از میهن دانلود گرفتم نوشته snowleopard 10.6.5
امتحان نکردم نمیدونم نصب میشه یا نه

hacker3000
26-05-2011, 22:43
کسی لینک مستقیم از نسخه iatkos داره ؟

longman1364
01-06-2011, 17:42
سلام
دوستان کمک
من یه نسخه iakoos snowleopard 10.6.3 گرفتم همین جوری که که در کنار ویندوز نصب میکنی خب تمام کار هارو انجام میدم و نصب میکنم و وقتی تموم میشه دی وی دی هم در میارم و بوت رو هم میکنم رو هارد ولی دیگه نه مک بالا میاد و نه ویندوز یه ارور eroor 0 میده بعد دوباره ویندوز رو نصب کردم بعد acronis رو هم نصب کردم و تمام اون کار هارو انجام دادم بعد از نصب مک تو بوت اکرونیس وقتی مک رو بوت میکنی باز بالا نمیاد فقط صفحه سیاه است اونو دوباره غیر فعال کردم با easy bcd کار کردم ولی باز هم مک بالا نمیاد ارو میده و صفحه سیاه

دوستان خواهشن اگه کسی میدونه کمک کنید ممنون

soha is the beSt
19-06-2011, 21:47
بچه ها من لئوپارد iatkos s2 رو نصب کردم روی لپ تاپم ( فکر کنم v3 بود )
مدل لپ تاپ هم اینه Toshiba A505 S6992 با مشخصات زیر :

2.13GHz Intel Core 2 Duo P7450 Processor
4GB Memory
500GB Serial ATA Hard Drive
16.0" Diagonal HD TruBrite Widescreen Display, NVIDIA GeForce GT 230M Graphics

درایور وایرلس هم پیدا کردم ! فقط فکر کنم درایور صدا هم اینستال نیست !میخوام بدونم میشه مثلا Iatkos V7 رو دانلود کنم بعد رو سیستم آپدیت کنم ؟

thelastblack
20-06-2011, 08:03
شما مدل وایرلست چیه که کار میکنه؟

w700
26-06-2011, 00:47
شما مدل وایرلست چیه که کار میکنه؟
realtek مدل رو دقیق نمیدونم !

آقا من 2 تا ورژن Iatkos - Ideneb دارم ! لپ تاپم هم HP Dv6 3141 هست !
ولی چرا روی بوت بالا نمیاد ؟؟؟؟
بایوس لپ تاپ هم آشغاله !!!! هیچ گزینه ای برای تنظیم پورت ها نداره ! چه کار کنم ؟ عجله ای میخوام !

amiredge
28-06-2011, 12:21
دوستان من ایسر 5742 دارم.کدام ورژن رو نصب کنم؟اگه لینکی وجود داره بدید.ممنون

CPU:CORE I5
RAM:4
VGA:GEFORCE 540

zeosee
28-06-2011, 14:40
:8:دوستان عزیز ، سلام
من چند بار مشکلاتمو مطرح کردم جواب نگرفتم
1 مشخصات سیستم
cpu
core i7 950 (3.07)
min
asuse rampage II extrem
ram
6g 1600
vga
asuse gtx 460 1gddr5
بعد از چک کردن usb و شبکه ریستارت می کنه
امکانش هست که از هارد باشه
اگهssd بزارم چطوره
2 میشه روی این سیستم مک اصلی رو نصب کرد ؟
اگه میشه راهنمایی بیشتر کنید
ممنون:19:

alfa65
02-07-2011, 12:23
با سلام
چند تا سوال داشتم اگه دوستان جواب بدن ممنون میشم
1 - ایا نرم افزارها و بازیهایی که روی ویندوز نصب میشن روی مک هم قابل نصب هست ؟
2 - ایا می ارزه که بجای لب تاپ 1 میلیونی مثلا dell بری همون لپ تاپ رو با همون امکانات 2 میلیون بدی apple بخری ؟

pat.mat71
04-07-2011, 11:11
سلام به دوستان
من لپتاپ dv6 608/0 دارم
رم 7
ci7
6770 vga
کودوم گزینه رو پیشنهاد میکنید که تهیه کنم؟
راستی من خود مک رو دانلود نکردم
کودوم گزینه رو پیشنهاد میکنید و اگر میشه لینک دانلود رو هم بهم بدید

thelastblack
04-07-2011, 12:36
با سلام
چند تا سوال داشتم اگه دوستان جواب بدن ممنون میشم
1 - ایا نرم افزارها و بازیهایی که روی ویندوز نصب میشن روی مک هم قابل نصب هست ؟
2 - ایا می ارزه که بجای لب تاپ 1 میلیونی مثلا dell بری همون لپ تاپ رو با همون امکانات 2 میلیون بدی apple بخری ؟

جای این سوال اینجا نیست ولی خب میگم:
1)نه، باید برنامه های مخصوص مک رو نصب کنید. برنامه های ویندوز ماله ویندوز هستن. با این حال کمبودی احساس نمیکنید برنامه های پرکاربرد و معروف توی مک هم وجود دارند.

2)بستگی داره. اگه مسئله ی مالی مهم نیست به نظر من آره میارزه. کیفیتی که apple داره واقعا تحسین برانگیزه. صفحه ی فوق العاده، صدای فوق العاده، باتری خوب، کیبرد خوب، وزن کم، سایز کم،... جزء برتری های apple هست. ببینید چقدر این موارد براتون مهمه بعد در مورد خرید تصمیم بگیرید. البته مسئله ی مالی هم مهمه، حدودا 2 برابر پول میدین.

akbari_fa2000
14-07-2011, 11:55
دوستان من به یه مشکلی خوردم
چه کنم
عکسش زیر گذاشتم

ashki.mac
20-07-2011, 20:39
من هزادرو به همه توصیه می کنم الان پی سیم کامل کامل مک رو ساپرت می کنه! تازه دول بوتم با ویندوز سون بدون هیچ برنامه ای! خیلی آسون کافیه شما دریو ۱۰۰ مگابیتی که ویندوز ۷ در هنگام نصب میسازه رو فرمت نکنید و تو بوت لودر روی همون ۱۰۰ مگ کلیک کنید سون رو بوت می کنه!!!

webpower
25-07-2011, 19:41
سلام من نسخه iAtkos مک او اس ایکس ۱۰.۵.۵ رو خریدم و با توجه به راهنماییاتون نصبش کردم کار کردن باهاش واقعا لذت بخشه ممنون. الانم با مک اومدم

amiredge
25-07-2011, 20:33
سلام من نسخه iAtkos مک او اس ایکس ۱۰.۵.۵ رو خریدم و با توجه به راهنماییاتون نصبش کردم کار کردن باهاش واقعا لذت بخشه ممنون. الانم با مک اومدم

از کجا خریدی؟؟؟؟؟اینترنتی؟؟؟؟

کسی سایتی رو میشناسه که بفروشه؟؟؟؟

rozysara
27-07-2011, 18:12
من نسخه 10.7 مک رو از اسیت دانلود ها دریافت کردم نسخه 10.6.3 رو هم قبلا گرفته بودم میخواستم ببینم میشه مک رو روی لپ تاپ سونیم که مدل nw130j هست با مشخصات زیر نصب کرد

پردازنده(CPU) Intel Core 2 Duo T5800 2.1GHz
حافظه(RAM) 4 گیگابایت
4570 ati

ab-samy
10-08-2011, 08:26
من هم iAtkos s3 v2 را موفقانه روی لب تاپ Dell Studio XPS 1340 نصب کردم وبا ویندوز سون دوال بود هم داره و در وبلاگ خود نیز نوشتم با این آدرس:

مشخصات لب تاپ: Dell studio xps
4GB RAM
500 GB HDD
GRAPHIC nvidia geforce 9400m g
IDT HIGH DEFINITION AUDIO

0015351971
15-08-2011, 12:54
سلام
من میخوایم مکینتاش رو پی سیم نصب کنم ولی ترس دارم که اطلاعاتم بپره
آخه یه بار ابونتو نصب کردم وقتی نصب تموم شد اومد بالا سیستم کلاهمه چی رو فرمت کرده بود و کامپیوتر رو پاک پاک تحویل داد حرصم دراومده بود
امکان داره ه اطلاعتم رو پاک نکنه ؟
در ضمن من با اکروزنیز نتونستم پارتیشن جدا کنم
وقتی سیستم خاموش میشه که تنظیمات رو انجام بده و روشن بشه تنظیمات رو انجام نمیده یه ضرب روشن میشه و تغییری ایجاد نشده چیکار کنم ؟

0015351971
15-08-2011, 19:25
مشکلم تغییر کرد دوستان بعد از ریستارت شروع میکنه به پارتیشن بندی ولی تو استپ 1 ارور اوپریشن میده
اینم عکسش :
چیکارش کنم ؟

یه سوال دیگه :
چیکار کنم که Acronis OS Selector تو بالا اومدن ویندوز باز نشه
pc رو روشن میکنم زرتی Acronis OS Selector میاد بجای ویندوز

0015351971
16-08-2011, 12:37
up:41:
کسی نیست

saman_gh510
18-08-2011, 10:37
سلام من قصد دارم روی لپ تاپم مک نصب کنم hp6090ee نمیدونم روش جواب میده؟چه نسخه ایش؟و راهنمای هم کنید ممنون میشم

creaturs
19-08-2011, 14:09
داداش دست درد نکنه
ولی مشکلی من و خیلیا دارن اینه که وقتی می خواد وارد بوت منو شه سیستم ریست میضشه سیستم من داسه لپتاپم تا الان نتونستم نصب کنم این مشکل رو کسی میتونه حل کنه؟

aminbalipour
29-08-2011, 17:46
سلام خدمت دوستان.دوستان من رفتم قیمت کردم پک سیستم عامل snow leopardبیست و پنج هزار تومان قیمتشه.حالا این جدا پک نرم افزاری hackintochسی و پنج هزار تومان قیمتشه.یعنی رو هم میشه 60 تومان.حالا بگین که می ارزه بخرم یا نه.بعدش بی زحمت بگین رو لپ تاپم(sony vaio vpccw mfx1b)با کانفیگ (cpu:2.8 core 2duo catch:6mg /ram:4gig ddr3/graphic:512 geforce)جواب میده؟یه دفعه نخرم بدبخت بشم؟؟؟؟!!!!

kakaamin1
09-09-2011, 13:44
با سلام .
آیا میشه روی نوت بوکهای مکینتاش(اپل)ویندوز(7یا8یاوی تایا...)نصب کرد ؟
با تشکر

Topher
11-09-2011, 07:40
سلام
من جایی در مورد نحوه نصب روی vmware مطلبی نوشته؟؟؟
من 7 گیگ نسخه نصب شدشو روی vmware دان کردم حالا موندم چی کنم؟؟؟!!!

masood125521
27-09-2011, 15:40
برو داخل ستاپ کامپیوتر پورت پی اس 2 را فعال کن

moas
05-10-2011, 00:55
من میخوام MAC_OS_X_Lion رو روی vmware 7.1 نصب کنم ولی ارورهای زیر رو میده( هنگام بوت) درصورتی که موقع بوت عادی قبل از لود ویندوز وارد مرحله نصب میشه مشکل چیه؟
سیستم :لپ تاپ سونی CPU:intel با مشخصات بالا
ویندوز 7 -64بیتی

تو عکس دومی نوشته نمیتونه عکس را لود کنه فکر کنم مشکل از همین جاست

hacker3000
09-10-2011, 09:15
من میخوام MAC_OS_X_Lion رو روی vmware 7.1 نصب کنم ولی ارورهای زیر رو میده( هنگام بوت) درصورتی که موقع بوت عادی قبل از لود ویندوز وارد مرحله نصب میشه مشکل چیه؟
سیستم :لپ تاپ سونی CPU:intel با مشخصات بالا
ویندوز 7 -64بیتی

تو عکس دومی نوشته نمیتونه عکس را لود کنه فکر کنم مشکل از همین جاست

این دقیقا مشکل منه !!!
توی نرم افزار Virtual Box توی تنظیماتش میشه یه کارایی کرد که مشکل حل شه . ولی تو VMware نتونستم ... مشکل چیه؟ ؟ ؟ یکی راهنمایی کنه

یه سوال دیگه . وقتی مک رو نصب میکنم ( تو Virtual Box ) رزولوشن تنظیم نیست . از کناره ها صفحه سیاهه . چی کار کنم که درست شه ؟

arash20031382
10-10-2011, 08:16
این دقیقا مشکل منه !!!
توی نرم افزار Virtual Box توی تنظیماتش میشه یه کارایی کرد که مشکل حل شه . ولی تو VMware نتونستم ... مشکل چیه؟ ؟ ؟ یکی راهنمایی کنه

یه سوال دیگه . وقتی مک رو نصب میکنم ( تو Virtual Box ) رزولوشن تنظیم نیست . از کناره ها صفحه سیاهه . چی کار کنم که درست شه ؟

دوست عزيز سلام
ببينيد تو VMware سي دي مک رو درست نشناخته
براي همين حجم رم-ي که بهش اختصاص داده 256 مگ هست
256 مگ خيلي کمه
بريد تو ويرايش پروفايل و 256 رو به 1 گيگ افزايش بديد

moas
13-10-2011, 11:35
دوست عزيز سلام
256 مگ خيلي کمه
ممنون مرحله اول رو رد کردم!!! بعد از بوت این ارور را میده شما میدونی مشکلش چیه؟

moas
13-10-2011, 11:41
دوست عزيز سلام
256 مگ خيلي کمه
ممنون مرحله اول رو رد کردم!!! بعد از بوت این ارور را میده شما میدونی مشکلش چیه؟