ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش دانلود مستقیم از اندروید مارکت ( گوگل پلی )

EngineeR EhsaN
11-03-2012, 19:49
با این روش به راحتی و بدون هیچگونه خونریزی از مارکت دانلود کنید :8:

آموزش:

۱- استفاده از فیل*تـرشکن یا وی*پی*ان

۲- دریافت Google Chrome (نسخه ۱۷ و بالاتر) – برای دریافت Google Chrome v17.0.963.56 از لینک پایین استفاده کنید. (۲۴٫۳ مگابایت)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

۳- دریافت Device ID v1.0 از لینک پایین. (حجم ۱۱٫۲ کیلوبایت)

۴- دریافت افزونه APK Downloader برای Google Chrome از این لینک. (حجم ۲۵٫۲ کیلوبایت)

نکته:قبل از شروع، یک بار از طریق گوشی یا تبلت باید وارد اندروید مارکت بشوید تا آدرس ایمیل با مارکت Sync شود.

مراحل :

۱- Google Chrome را روی کامپیوتر نصب کنید.

۲- Device ID v1.0 را بر روی گوشی یا تبلت نصب کنید.

۳- بعد از این مراحل دقت کنید که Apk Downloader را نصب کرده باشید.( با این مسیر ببینید: Options > Extensions)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5- غیر فعال کردن SSL error warnings
برنامه Google Chrome را ببندید (مهم)
روی میانبر (shortcut) برنامه Google Chrome راست کلیک (Right click) کنید و وارد Properties شوید
وارد زبانه Shortcut شده و در انتهای آدرس Target یک فاصله قرار داده و متن زیر را اضافه کنید

نتیجه کار چیزی شبیه به این باید باشد :

یا

5- اکنون با اجرای Google Chrome خطای SSL error warnings را مشاهده نخواهید کرد.

۶- از منوی اصلی Google Chrome وارد Options > Extensions شده و روی گزینه Options مربوط به APK

Downloader کلیک کنید سپس برنامه Device ID را روی گوشی (یا تبلت) خود اجرا نمایید.

اکنون آدرس ایمیل، رمز و Device ID را در بخش های مربوط (در Google Chrome) وارد نمایید و کلید Login را فشار

دهید.

اکنون برای دریافت فایل APK برنامه موردنظر، به صفحه همان برنامه در اندروید مارکت وارد شده و روی علامت APK Downloader کلیک کنید.

sayanermia
11-03-2012, 20:28
همه کارارو کردم باز موقع دریافت برنامه یا بازی ارور SSL error warnings میده!! توی خود افزونه که میخوام برم ارور نمیده ولی موقع دانلود بازی یا برنامه ارور میده!

EngineeR EhsaN
11-03-2012, 20:33
ورژن کرومتون چنده؟ ظاهرا رو بعضی موارد این ارور رو میده :41: سیستم رو یه بار ریستارت کنید بعد دوباره مراحل رو برید ایشالله که جواب بده :20:

sayanermia
11-03-2012, 20:36
ورژن کرومتون چنده؟ ظاهرا رو بعضی موارد این ارور رو میده :41: سیستم رو یه بار ریستارت کنید بعد دوباره مراحل رو برید ایشالله که جواب بده :20:

ورژن 19.0.1061.1 هست!! ریست می کنم و نتیجه رو اعلام میدارم. اگر نشد با لپتاپ هم تست میکنم

- اصلاح -
مشکل از بنده بود توی دیواس آی دی در افزونه یک عدد جا به جا زده بودم واسه همین ارور میداد! یک بار لوگ اوت کردم با دیواس ای دی جدید وارد شدم درست شد!! فقط دنبال یه راهم نذاره با خود مرورگر دانلود کنه! میخوام با دانلود منیجر دانلود کنم سرعت بهتره! با خود مرورگر خیلی سرعت دانلود پایینه

ATA FARZADI
11-03-2012, 20:53
همه کارارو کردم باز موقع دریافت برنامه یا بازی ارور SSL error warnings میده!! توی خود افزونه که میخوام برم ارور نمیده ولی موقع دانلود بازی یا برنامه ارور میده!

جدیدترین apk downloader رو دانلود و نصب کنید

و لاگین باشید

EngineeR EhsaN
11-03-2012, 21:55
این نسخه که گذاشتم آخریشه فک کنم اگه جدیدش اومده بذارید!

feryshad
11-03-2012, 23:58
برنامه Device ID تو گوشی من ارور میده ...

راه دیگه ای نداره؟

EngineeR EhsaN
13-03-2012, 22:55
برای بدست آوردن Device ID رمز *#*#۸۲۵۵#*#* را در گوشی شماره گیری نمایید پس از آن صفحه ایی ظاهر می شود در قسمتی عبارت JID که اطلاعات ایمیل شماست نوشته شده و در زیر آن اطلاعات Device ID شمای می باشد، توجه داشته باشید اطلاعات به شکل مثال زیر می باشد که ما با قسمتی از آن کار دارید:
مثلا اطلاعات به این شکل نوشته میشود : android-1234567890abcdef که ما با آن ۱۶ رقم یعنی ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۰abcdef کار داریم

mohammad_87
01-04-2012, 19:05
سلام
من همه مراحل رو انجام میدم.جدیدترین ورژنها رو هم دریافت کردم.با و بدون وی بی ان هم انجام دادم.ولی در همه موارد ارور SSL error warnings میاد.داخل افزونه چنین مشکلی ندارم اما موقع دانلود باز ارور میده.چند بار هم لوگ اوت و دوباره لوگین کردم نشد!چکار کنم؟

Mehdi.KinG
17-04-2012, 19:17
فقط میخوام بگم یه دنیا ممنونم ازت انشاالله که از زندگیت خیر ببینی و موفق باشی

SAMCRO
19-04-2012, 18:16
نکته:قبل از شروع، یک بار از طریق گوشی یا تبلت باید وارد اندروید مارکت بشوید تا آدرس ایمیل با مارکت Sync شود.
سلام !‌

من وقتی با گوشیم واردش می شم می پره بیرون ... یعنی اصلا هیچی نمی اد ... رامم عوض کردم .. گوگل پلی دان کردم .. اندرویید مارکت دان کردم ... ولی نمی دونم باید چی کار کنم ...

EngineeR EhsaN
19-04-2012, 18:28
شما برو گوگل پلی با پی سی ببین اسم گوشی شما رو با برند سیم کارتت گوشه سمت چپ نوشته یا نه

SAMCRO
19-04-2012, 19:19
نه ننوشته ! از کجا باید بفهمه ؟‌:دي
می گم که وقتی می رم توش همون موقع بسته می شه ...اصلا هیچی نمی ادش ...

EngineeR EhsaN
20-04-2012, 11:13
نه ننوشته ! از کجا باید بفهمه ؟‌:دي
می گم که وقتی می رم توش همون موقع بسته می شه ...اصلا هیچی نمی ادش ...

آخرین ورژن مارکتو استفاده کردی؟ 3.5.16 یه ورژن ماد از این نسخه هست که محدودیت کشورها توش حذف شده با اون هم تست بزن اگه نمیاره به احتمال زیاد از رامت باشه البته یه کوچولو به سرعت اینترنتم مربوطه!

پ.ن : اگه بتونی با اپرا مینی هم وارد بشی و ابا ایمیلت ساین کنی به احتمال زیاد قضیه حل میشه :20:

SAMCRO
20-04-2012, 19:09
آخرین ورژن مارکتو استفاده کردی؟ 3.5.16 یه ورژن ماد از این نسخه هست که محدودیت کشورها توش حذف شده با اون هم تست بزن اگه نمیاره به احتمال زیاد از رامت باشه البته یه کوچولو به سرعت اینترنتم مربوطه!

پ.ن : اگه بتونی با اپرا مینی هم وارد بشی و ابا ایمیلت ساین کنی به احتمال زیاد قضیه حل میشه :20:
چند بار من رام عوض کردم ... با چیز بی ان هم می رم .. سرعت اینترنتم هم ۵۱۲ ... دانلودم ۱۲۰ ..
این ورزن هم دانلود کردم ... بازم رفتم توش همون موقع پرید بیرون ...
اپرا مینی هم که بستس ...

EngineeR EhsaN
22-04-2012, 07:13
چند بار من رام عوض کردم ... با چیز بی ان هم می رم .. سرعت اینترنتم هم ۵۱۲ ... دانلودم ۱۲۰ ..
این ورزن هم دانلود کردم ... بازم رفتم توش همون موقع پرید بیرون ...
اپرا مینی هم که بستس ...

نه یه اپرا میبی گذاشتم تو قسمت نرم ‌افزار کارش درسته :31:

matin_vv
22-04-2012, 10:10
برای من روزای اول درست کار میکرد. الان چند روزه هی ارور میده!

EngineeR EhsaN
22-04-2012, 22:52
یه روش جدیدتر اومده خیلی باحال و راحت تره وقت بشه میذارم

Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2

zerocold5
23-04-2012, 14:30
دوست عزیز لینک ها کار نمیکنن

تو نت هم نتوستم برنامه Device ID رو پیدا کنم

محض رضای خدا بیا که کارمون بدجوری گیر این مارکت گوگل شده !

EngineeR EhsaN
23-04-2012, 18:18

برو اینجا:

mohammad_87
27-04-2012, 16:41

با این کد هم میشه.به اون برنامه نیازیی نیست:

برای بدست آوردن Device ID رمز *#*#۸۲۵۵#*#* را در گوشی شماره گیری نمایید پس از آن صفحه ایی ظاهر می شود در قسمتی عبارت JID که اطلاعات ایمیل شماست نوشته شده و در زیر آن اطلاعات Device ID شمای می باشد، توجه داشته باشید اطلاعات به شکل مثال زیر می باشد که ما با قسمتی از آن کار دارید:
مثلا اطلاعات به این شکل نوشته میشود : android-1234567890abcdef که ما با آن ۱۶ رقم یعنی ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۰abcdef کار داریم
------------------------------------------------------------------------

یه روش جدیدتر اومده خیلی باحال و راحت تره وقت بشه میذارم

Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
خب بفرمایید تا ما هم استفاده کنیم.

ضمنا این رو هم پاسخ بدید:

سلام
من همه مراحل رو انجام میدم.جدیدترین ورژنها رو هم دریافت کردم.با و بدون وی بی ان هم انجام دادم.ولی در همه موارد ارور SSL error warnings میاد.داخل افزونه چنین مشکلی ندارم اما موقع دانلود باز ارور میده.چند بار هم لوگ اوت و دوباره لوگین کردم نشد!چکار کنم؟

EngineeR EhsaN
28-04-2012, 19:10
SSl وقتی اتفاق میفته که کروم رو از شورتکاتی که ادیتش کردی اجرا نمیکنی!

malkemid
22-05-2012, 19:00
موقعی که می خوایم اپ رو دانلود کنیم باید وی پی ان وصل باشه؟ من بدون وی پی ان می زنم ssl ارور میده

EngineeR EhsaN
01-06-2012, 20:08
موقعی که می خوایم اپ رو دانلود کنیم باید وی پی ان وصل باشه؟ من بدون وی پی ان می زنم ssl ارور میده
آره باید وصل باشه

mohsen_blid
04-06-2012, 20:23
سلام خدمت دوستان
من یه سوال دارم من دیوایس ای دیم رو دادم به سیستم و وارد شدم
اما بازم این ارور رو میده نمیدونم مشکل چی هست

Ehsanpark
04-08-2012, 08:01
سلام خدمت دوستان
من یه سوال دارم من دیوایس ای دیم رو دادم به سیستم و وارد شدم
اما بازم این ارور رو میده نمیدونم مشکل چی هست

دوست عزیز شما نباید روی این تب کلیک کنید.باید همه ی کارها رو تو پست اول گفته شده انجام بدید و روی آیکون APP کلیک کنید.بعد صبر کنید تا آرم APP DOWNLOADER بالای آدرس بار بیاد.بعد میتونید دانلود کنید.

ansar_ie
24-08-2012, 15:29
سلام
فک کنم اگه شما فرمت apk رو در لیست فرمت های اینترنت دانلود منیجر وارد کنید، بتونه شناساییش کنه و مشکلتون حل بشه.

mohammad9508
14-09-2012, 16:12
سلام به شما

من APK Downloader رو دانلود می کنم اما وقتی می خوام روی گوگل کروم نصبش کنم نصب نمیشه و این پیغام رو میده

Extension, apps, and user scripts can only be added from the chrome wen store

لطفا راهنمایی کنید.
سپاس

mohammad9508
16-09-2012, 14:39
کسی نیست کمکم کنه؟ :(

EngineeR EhsaN
16-09-2012, 17:41
سلام به شما

من APK Downloader رو دانلود می کنم اما وقتی می خوام روی گوگل کروم نصبش کنم نصب نمیشه و این پیغام رو میده

Extension, apps, and user scripts can only be added from the chrome wen store

لطفا راهنمایی کنید.
سپاس

کسی نیست کمکم کنه؟ :(

میگه این افزونه رو باید از خود استور کروم نصب کنید! اگه سرچ کنید میتونید پیدا کنید اگه مشکلتون حل نشد توصیه میکنم از روش این تاپیک استفاده کنید:

mohammad9508
17-09-2012, 17:21
APK Downloader که اصلا در گوگل استور وجود نداره که بشه دانلودش کرد اما روش دوم خیلی بدرد خورد.

سپاس از شما

mohammad9508
17-09-2012, 17:23
APK Downloader که اصلا در گوگل استور وجود نداره که بشه دانلودش کرد اما روش دوم خیلی بدرد خورد.

سپاس از شما

ali_ali_ali_ali201
19-09-2012, 08:09
heife in hame vaghti ke gozashtam zer zeraye shoma ro ejra kardam, hameye linkayi ke gozashtin kharabe, akharesham kar nakard!!!!

ali.sadeghy
23-01-2013, 19:58
کدی که به من میده گوشیم 16 رقمی نیست!!!! چیکار کنم؟!؟!؟ :n03:

love_liberte2008
19-02-2013, 13:08
“You haven’t accessed the Google Play Store app on your device with this email account."

love_liberte2008
19-02-2013, 13:11
سلام، آقا من همه کارارو کردم رو دانلود میزنم این پیغامو میده! چیکار باید بکنم؟
“You haven’t accessed the Google Play Store app on your device with this email account."

malkemid
19-02-2013, 13:21
سلام، آقا من همه کارارو کردم رو دانلود میزنم این پیغامو میده! چیکار باید بکنم؟
شما باید از طریق گوشیت حد اقل 1 بار به گوگل پلی وصل شی...با چیز پی ان و حالت ایرپلین

=CYBER=
19-02-2013, 13:24
برنامه apk leecher رواز اينترنت دانلود كنيد و به راحتي از گوگل پلي دانلود كنيد .

love_liberte2008
21-02-2013, 13:57
شما باید از طریق گوشیت حد اقل 1 بار به گوگل پلی وصل شی...با چیز پی ان و حالت ایرپلین
ممنون از راهنماییت، جواب گرفتم:n16:

bendroid7
03-03-2013, 20:11
همه کارارو کردم.میگه:cannot download this app
403 forbidden
چیکارش کنم؟؟؟:n27:

Joaquin
04-03-2013, 19:39
آقا این که ارور 403 میده:

cannot download this app 403 forbidden

mmoham
05-03-2013, 22:58