ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین فروشگاه ساز چیه؟

sam-16
11-03-2012, 18:23
سلام خسته نباشید
تمام انجمن رو گشتم اما چیز مفیدی پیدا نکردم سوال ها همش تکراری بود و لینک هایی هم که قرار داده بودن یا خراب بود یا اصلا دیگه اون سایت نبود هزار مورد دیگه...
من می خواستم هم برای من که تازه کارم هم برای دیگر دوستان که شرایط من رو دارن یه تایپیک مرجع منتشر بشه تا از این سردرگمی دربیایم
می خوام بدونم بهترین فروشگاه ساز چیه .هم رایگان هم پولی
من رو سایتم تومتو شاپ نصب کردم بسیار خوب هست اما هم قالبش جذاب نیست هم اینکه سنگینه . دنبال یه فروشگاه ساز رایگان می گردم حداقل هم بهینه سازی باشه هم اینکه قالب هاش زیبا باشن .
اگر مد نظرتون فروشگاه ساز پولی هم بود بگین اما خواهش می کنم لینک هایی که قرار میدید سالم باشه
ممنون

یک سوال دیگه هم داشتم
شما بین فروشگاه ساز رایگان توماتو کارت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و فروشگاه ساز پرستا شاپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کدوم رو بهتر می دونید ؟
ممنون لطفا دلیل هاتون رو هم بگید

rezaee3
17-03-2012, 07:09
بهترین فروشگاه ساز رایگان اونی هست که شما باهاش راحت تری..

بعنوان مثال اگه شما با وردپرس آشنا هستی از فروشگاه سازهای وردپرس استفاده کن
اگه با جوملا آشنایی از ویرچومارت

این سوال هیچوقت پاسخ قاطعی نداره و برای هر شخص متفاوته...

اصلا با توجه به اهداف مختلف فروشگاه سازهای مختلفی باید استفاده بشه..

ولی من شخصا روی هرچی آشنایی بیشتری داشته باشم میرم سمت اون...

موفق باشی...

Molibden
02-04-2012, 14:38
دوست عزیز من به شخصه پرستاشاپ رو توصیه میکنم
سایت پشتیبانی
presta-shop.ir

تهیه قالب
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

reza_nazem2003
05-06-2012, 03:22
بهترین ها را با اپن کارت فارسی تجربه کنید....
وب سایت : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افزونه ها: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قالب ها: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Amin4All
14-06-2012, 09:26
جایی پیدا نکردم بپرسم اینجا میپرسم چون کسایی که فروشگاه دارن باید بدونن .
یکی پول میریزه به حسابت و شماره اخر کارتش رو بهت میده یا شماره پیگیری .
از کدوم سایت میشه فهمید که پول رو ریخته یا نه و پیگیری کرد ؟

mohrd
14-06-2012, 10:36
سلام دوست عزیز.
معمولاً باید بری بانک و یکسری اطلاعات مربوط به اینترنت بانک (و نه رمز دوم و این جور چیز ها.. یک یوزر-پسورد جداست فکر کنم) بگیری و بعدش از سایت بانک حسابت رو مدیریت کنی.
اونجا میتونی گردش حساب رو هم ببینی.

موفق باشی ./.

Amin4All
14-06-2012, 21:30
سلام دوست عزیز.
معمولاً باید بری بانک و یکسری اطلاعات مربوط به اینترنت بانک (و نه رمز دوم و این جور چیز ها.. یک یوزر-پسورد جداست فکر کنم) بگیری و بعدش از سایت بانک حسابت رو مدیریت کنی.
اونجا میتونی گردش حساب رو هم ببینی.

موفق باشی ./.

شما همون نرم افزاری که روی موبایل نصب میشه رو میگید ؟
یا از طریق سایت همون بانک هم میشه گردش حساب رو دید ؟

emamreza1
19-12-2013, 08:35
اپن کارت بد نیست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])