مشاهده نسخه کامل
: راهنمای خرید باند برای عروسی و مجالس
azunited
11-03-2012, 12:05
با نزدیک شدن به نوروز و تعطیلات عروسی و ها و مجالس رونق خاصی داره .. .
یکی از راههای کسب در امد اجاره باند برای مجالس هستش و منم تصمیم گرفتم یه جفت باند خوب و عالی از همه جهت بگیرم که هم خودم ازش استفاده کنم هم اینکه برای اجاره بذارم ... دوستانی که تو زمینه باند تخصصی دارند راهنمایی کنند چه باندی بگیرم .. قیمت هم زیاد ملاک نیست مهم کیفیت صدای بانده ..
اگه بحث بلندگوهای public address و استیجی باشه برند JBL به شدت توصیه میشه. سیستم های دیگه مثل سروین وگا، EV, Peavey هم هستند ولی JBL واقعا کارایی خوبی داره ولی قیمتش بالاتره
azunited
11-03-2012, 12:33
اگه بحث بلندگوهای public address و استیجی باشه برند JBL به شدت توصیه میشه. سیستم های دیگه مثل سروین وگا، EV, Peavey هم هستند ولی JBL واقعا کارایی خوبی داره ولی قیمتش بالاتره
بله منظورم همین public address هستش ... قیمتش حدودا چنده ؟
بله منظورم همین public address هستش ... قیمتش حدودا چنده ؟
قیمت ها متفاوته نسبت به سایز یونیت ها. متاسفانه بغیر از JBL هیچ برند استیج اورجینال و غیرچینی دیگه ای تو بازار نیست. خیابون جمهوری، حد فاصل میرزاکوچک خان و پل حافظ چندتا فروشگاه هست که داره میتونید تشریف ببرید قیمت کنید ولی برای یه جفت با ووفر 15 اینج حدود 3 میلیون فکر میکنم باشه. ولی خودت نمیتونی استفاده کنی در منزل، بلندگوی استیج صدای جالبی برای موزیک در منزل نداره. اگه تمایل داشتی میتونم بلندگوی های-فای با حجم صدای حتی بالاتر از نیاز استیج بهت معرفی کنم.
azunited
11-03-2012, 13:37
قیمت ها متفاوته نسبت به سایز یونیت ها. متاسفانه بغیر از JBL هیچ برند استیج اورجینال و غیرچینی دیگه ای تو بازار نیست. خیابون جمهوری، حد فاصل میرزاکوچک خان و پل حافظ چندتا فروشگاه هست که داره میتونید تشریف ببرید قیمت کنید ولی برای یه جفت با ووفر 15 اینج حدود 3 میلیون فکر میکنم باشه. ولی خودت نمیتونی استفاده کنی در منزل، بلندگوی استیج صدای جالبی برای موزیک در منزل نداره. اگه تمایل داشتی میتونم بلندگوی های-فای با حجم صدای حتی بالاتر از نیاز استیج بهت معرفی کنم.
خوشحال میشم بلندگوی های-فای هم بهم معرفی کنی ... برای من مهم کیفیت و بلندی صداست ... حالا تو خونه هم نشد ازش استفاده کنیم هم مشکلی نداره برای دکوری اتاق میشه ازش ا ستفاده کرد ... خلاصه یه چیزی میخوام که برای سالیان سال کیفیت و بلندی صداش از بین نره ... در ضمن قیمت 3 میلیون هم یه خورده زیاد دور و بر 2 میلیون باشه خوبه ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.