PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید ram+vga+power+motherboard+cpuتا 700هزار تومان

Kingwowkhan
11-03-2012, 11:44
لطفا راهنمای کنید

BZ7
11-03-2012, 13:34
کارایی سیستم چی هست ؟ بازی ؟

Kingwowkhan
12-03-2012, 17:51
برای بازی و تماشای تلویزیون در حالت 3d

BZ7
12-03-2012, 17:55
CPU : i3 2100 ~ 220t
MB : Asrock H61 iCafe ~ 145t
RAM : 2 * 4GB DDR3 1333 CL8 ~ 90t
GPU : VTX 6870 ~ 250t
PSU : Green 480A-EU ~ 60t

کمی تومن بیشتر شد !! اما ارزش خرید خیلی بالاست سعی کنین همین رو بخرین

Hamed DC
12-03-2012, 19:23

سیستم خوبی هست. ولی پاور برای سیستم تغییر پیدا کنه بهتره.
برای این کارت حدافل پاور، 500 وات توصیه شده.هم چنین این مدل پاور گرین دارای یک سوکت برق6+2پین هست و
با گرفتن انشعاب برای دو پورت کارت گرافیک، به شدت به پاور فشار امده و داغ شده و نویز بسیار زیادی رو تولید می
کنیه(البته اگر سیستم ریستارت یا خاموش نشه!!!). پاور زیر توصیه میشه:
Green 635B

Kingwowkhan
12-03-2012, 20:18
حامد قيمتش چنده

A/|\IR
12-03-2012, 23:32

منم میخوام این سیستم رو بگیرم البته کاربردم فقط بازیه!
بازی های روز رو با رزولیشن 1080 چطور اجرا میکنه؟

Hamed DC
12-03-2012, 23:37
حامد قيمتش چنده
Green GP635B-US...126.000

BZ7
12-03-2012, 23:50
حامد جان با تشکر ولی حدوده 1 ساله من همینطوری سیستم میبندم و همچین مشکلی پیش نیومده ( نویز در تمامی سیستم ها عادی هست و حدود 10 تا 20% سیستم ها نویز رو دارن )
نظر خودشون هست اما 480A-EU زیادم هست .
این جریان پاور قدیمی هست ! دیگه یکم خسته شدم اینقدر توضیح دادم .
اگه میخواین میتونین 535 هم بگیرین اما خرج اضافی هست و هیچ استفاده ای نخواهد داشت ( با 480 نیاز به تبدیل Molex به PCI E دارین )
من الان 2 تا 6870 رو دارم با یه 635 استفاده میکنم !!

Hamed DC
13-03-2012, 00:00
حامد جان با تشکر ولی حدوده 1 ساله من همینطوری سیستم میبندم و همچین مشکلی پیش نیومده ( نویز در تمامی سیستم ها عادی هست و حدود 10 تا 20% سیستم ها نویز رو دارن )
نظر خودشون هست اما 480A-EU زیادم هست .
این جریان پاور قدیمی هست ! دیگه یکم خسته شدم اینقدر توضیح دادم .
اگه میخواین میتونین 535 هم بگیرین اما خرج اضافی هست و هیچ استفاده ای نخواهد داشت ( با 480 نیاز به تبدیل Molex به PCI E دارین )
من الان 2 تا 6870 رو دارم با یه 635 استفاده میکنم !!
دوست خوبم من هم نگفتم سیستم بالا نمیاد. ولی به پاور بیش از حد فشار میاد.
برای این کارت در حالت عادی پاور 500وات توصیه شده. پاور 480گرین هم با 84درصد بازدهی زیر 470وات خروجی خواهد داشت!
پس زیاد منطقی به نظر نمیرشه.
پاور 535کمی منطقی تر هست اما باز هم باید از یک تبدیل مولکس برای جبران یک کابل برق، استفاده کرد.

BZ7
13-03-2012, 00:11
دوست خوبم من هم نگفتم سیستم بالا نمیاد. ولی به پاور بیش از حد فشار میاد.
برای این کارت در حالت عادی پاور 500وات توصیه شده. پاور 480گرین هم با 84درصد بازدهی زیر 470وات خروجی خواهد داشت!
پس زیاد منطقی به نظر نمیرشه.
پاور 535کمی منطقی تر هست اما باز هم باید از یک تبدیل مولکس برای جبران یک کابل برق، استفاده کرد.

صحبت دوستان در مورد بازدهی کاملا اشتباه هست و شما هم اشتباه متوجه شدین . بازدهی ربطی به توان خروجی نداره
بازدهی پاور به این معنیه که یه پاور 600 وات با بازدهی 80 درصد حدود 750 وات در حالت فول لود ( 600 وات ) برق AC نیاز داره که بتونه 600 وات DC رو به سیستم بده
متاسفانه این بازدهی پاور برای اکثر دوستان فروم اشتباه جا افتاده

ویکیپدیا :

The efficiency of a computer power supply is its output power divided by its input power. The remaining power is converted into heat. For instance, a 600-watt power supply with 60% efficiency running at full load would draw 1000 W from the mains and would therefore waste 400 W as heat. On the other hand a 600-watt power supply with 80% efficiency running at full load would draw 750 W from the mains and would therefore waste only 150 W as heat.

لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fwiki%2F80_PLUS)

اپدیت : از دوستان در خط اول منظورم اکثر بچه های فروم بود

Hamed DC
13-03-2012, 00:29
صحبت دوستان در مورد بازدهی کاملا اشتباه هست و شما هم اشتباه متوجه شدین . بازدهی ربطی به توان خروجی نداره
بازدهی پاور به این معنیه که یه پاور 600 وات با بازدهی 80 درصد حدود 750 وات در حالت فول لود ( 600 وات ) برق AC نیاز داره که بتونه 600 وات DC رو به سیستم بده
متاسفانه این بازدهی پاور برای اکثر دوستان فروم اشتباه جا افتاده

ویکیپدیا :

The efficiency of a computer power supply is its output power divided by its input power. The remaining power is converted into heat. For instance, a 600-watt power supply with 60% efficiency running at full load would draw 1000 W from the mains and would therefore waste 400 W as heat. On the other hand a 600-watt power supply with 80% efficiency running at full load would draw 750 W from the mains and would therefore waste only 150 W as heat.

لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fwiki%2F80_PLUS)

اپدیت : از دوستان در خط اول منظورم اکثر بچه های فروم بود

حدس میزدم این منبع رو معرفی کنید!
امیدوارم نفر سوم دیگه این موضوع رو مشخص کنه. تا یا من و یا شما از اشتباه خارج بشیم.
با این حساب تکلیف بلزدهی چی میشه؟؟؟ بازدهی یعنی میزان توان اسمی بر میزان اتلاف انرژی. توان اسمی این پاورها هم روی اونها
نوشته شده. به عنوان مثال پاوری که 600وات هست، یعنی توان اسمی پاور 600هست که مفداری از این توان در اثر گرما حدر میره.
اگر اینطوری که شما میگین بود، خب روی پاورر مینوشتن مثلا 750 وات منهای 150! چرا مینویسن 600.
این گفته شما با اون چیزی که من ازش به عنوان فیزیک دستگیرم شده مقایره. اگر میتونید منبعی غیر ویکی ارائه بدین.

BZ7
13-03-2012, 04:50
حدس میزدم این منبع رو معرفی کنید!
امیدوارم نفر سوم دیگه این موضوع رو مشخص کنه. تا یا من و یا شما از اشتباه خارج بشیم.
با این حساب تکلیف بلزدهی چی میشه؟؟؟ بازدهی یعنی میزان توان اسمی بر میزان اتلاف انرژی. توان اسمی این پاورها هم روی اونها
نوشته شده. به عنوان مثال پاوری که 600وات هست، یعنی توان اسمی پاور 600هست که مفداری از این توان در اثر گرما حدر میره.
اگر اینطوری که شما میگین بود، خب روی پاورر مینوشتن مثلا 750 وات منهای 150! چرا مینویسن 600.
این گفته شما با اون چیزی که من ازش به عنوان فیزیک دستگیرم شده مقایره. اگر میتونید منبعی غیر ویکی ارائه بدین.

دوست عزیز متوجه نشدین !
توان پاور میزان برقی هست که به صورت DC به سیستم میده نه مقداری که به صورت AC میگیره !
خیلی سادست نمیدونم چطور متوجه نمیشین . وقتی قراره پاور به سیستم برق بده این برق باید از یه جا بیاد !( برق AC شهری ) . موقع تبدیل کردن برق AC به DC مقداری از برق گرفته شده ( AC ) به صورت گرما از بین میره !
هر چقدر برق بیشتری در این تبدیل از بین بره بازدهی پاور کمتر هست ولی هیچ ربطی به توان خروجی DC در پاور نداره و فقط مربوط به زمان تبدیل AC به DC هست .
به زبان ساده یعنی برای اینکه پاور 600 وات ما با 80 درصد بازدهی بتونه 600 وات برق DC به سیستم بده باید 750 وات برق AC رو از برق شهر بگیره که 150 وات در حین تبدیل AC به DC تبدیل به گرما میشه

متاسفانه تمام نفرات سوم در فروم بحث بازدهی رو اشتباه متوجه شدن و من هرچقدر توضیح میدم و منبع ارائه میدم کسی گوش نمیده و فقط بنده رو مسخره میکنن !!
فقط هم این نیست در صفحه های دیگه از ویکی پدیا هم همین رو نوشته
برای مثال :

Computer power supplies are generally about 70–75% efficient.[12] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_note-11) For a 75% efficient power supply to produce 75 W of DC output it would require 100 W of AC input and dissipate the remaining 25 W in heat. Higher-quality power supplies can be over 80% efficient;

لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و یه سایت دیگه :

The efficiency rating of a power supply determines how much energy is wasted or lost when it converts the wall outlet power to the internal power components. For example, a 75% efficiency power supply that generates 300W of internal power would draw roughly 400W of power from the wall

لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

باز هم میگم متاسفانه همه جریان این پاور ها رو اشتباه متوجه شدن و به اشتباه بقیه رو راهنمایی میکنن !!

موقع خرید سیستم پاور رو باید 30 تا 35 درصد بیشتر از مصرف سیستم در فول لود در نظر گرفت و بیشتر از اون توجیهی غیر از ارتقا در آینده نداره

Hamed DC
13-03-2012, 07:43
نیازی به زدن این همه مثال نیست!!!
من کاری به توان پاور ندارم. بحث ما روی بازده پاور هست.
پس با این حساب وقتی یک پاور 480 وات با بازده 84درصد میخریم، در اصل این پاور 630وات هست که با احتساب میزان حدر رفت انرژی
میشه 480 وات. جالبه!
امیدوارم من در مورد توان پاور اشتباه کرده باشم تا لااقل ذهنیت اشتباهم از بین بره!!!
باز هم میگم، از دوستان اهل فن لطفا مشارکت کنن تا این موضوع کاملا روشن بشه.

BZ7
13-03-2012, 13:26
نیازی به زدن این همه مثال نیست!!!
من کاری به توان پاور ندارم. بحث ما روی بازده پاور هست.
پس با این حساب وقتی یک پاور 480 وات با بازده 84درصد میخریم، در اصل این پاور 630وات هست که با احتساب میزان حدر رفت انرژی
میشه 480 وات. جالبه!
امیدوارم من در مورد توان پاور اشتباه کرده باشم تا لااقل ذهنیت اشتباهم از بین بره!!!
باز هم میگم، از دوستان اهل فن لطفا مشارکت کنن تا این موضوع کاملا روشن بشه.

حامد جان شما هم شاید دوست نداری اشتباه خودت رو اصلاح کنی !
مدرک هایی که به شما دادم رو هوا حرف نمیزنن !!
مصرف پاور چه ربطی داره به توان پاور ؟ که میگی 480 در اصل 630 واته !!
480 وات یعنی این پاور میتونه 480 وات به صورت DC به سیستم ارائه کنه و بازدهیش حدود 80 درصد هست که مصرفش از برق شهری یا AC حدود 630 وات میشه به قول شما ... . چیزی که به صورت گرما از بین میره که رو توان پاور حساب نمیشه !!!
توان پاور = میزان برق DC که میتونه به سیستم بده ! مصرف بحث جدایی هست
درست متوجه شدین یا حرف منو به شوخی گرفتین ؟!
دوستان اهل فنی که میگی خودشون در تاپیک های دیگه بار ها دارن همین اشتباه رو میکنن و حرف منو هم قبول ندارن
هر چقدر هم مدرک ارائه میدم ظاهرا نمیخوان به اشتباه خودشون اعتراف کنن ...
حامد جان اینقدر نگو دوستان اهل فن ! شما هم با اون همه ستاره که داری میتونی از همه بیشتر اهل فن باشی ... هیچ وقت منتظر کسی نشین وقتی خودت میتونی تحقیق کنی
موفق باشی

Hamed DC
13-03-2012, 13:56
حامد جان شما هم شاید دوست نداری اشتباه خودت رو اصلاح کنی !
مدرک هایی که به شما دادم رو هوا حرف نمیزنن !!
مصرف پاور چه ربطی داره به توان پاور ؟ که میگی 480 در اصل 630 واته !!
480 وات یعنی این پاور میتونه 480 وات به صورت DC به سیستم ارائه کنه و بازدهیش حدود 80 درصد هست که مصرفش از برق شهری یا AC حدود 630 وات میشه به قول شما ... . چیزی که به صورت گرما از بین میره که رو توان پاور حساب نمیشه !!!
توان پاور = میزان برق DC که میتونه به سیستم بده ! مصرف بحث جدایی هست
درست متوجه شدین یا حرف منو به شوخی گرفتین ؟!
دوستان اهل فنی که میگی خودشون در تاپیک های دیگه بار ها دارن همین اشتباه رو میکنن و حرف منو هم قبول ندارن
هر چقدر هم مدرک ارائه میدم ظاهرا نمیخوان به اشتباه خودشون اعتراف کنن ...
شما هم اینقدر نگو دوستان اهل فن ! شما هم با اون همه ستاره که داری میتونی از همه بیشتر اهل فن باشی ... هیچ وقت منتظر کسی نشین وقتی خودت میتونی تحقیق کنی
موفق باشی

دوست عزیز بهتره که بحث رو پایان بدیم یا منتقل کنیم جای دیگه.
نمیدونم چرا اینقدر دوست دارین مسائل رو پیچیده پیش ببرین.
من ساده شده حرف شما روزدم.
مباحث ما چه ربطی به ستاره داره! از جو دادن بی مورد لذت میبرین:41:
من همون موقع که این بحث باز شد از یکی از دوستانم که مهندس برق(گرایش طراحی مدار)هست پرسیدم. و اون هم حرف شما رو
نقض کرد.
در هر حال من و شما بحثمون فقط صفحات رو پیش میبره و نتیجه ای هم در برنخواهد داشت.
باز هم میگم:امیدوارم اشتباه کرده باشم تا لااقل ذهنیت اشتباهم از بین بره.
به خاطر بحث هم ممنون.
پایان بحث.

BZ7
13-03-2012, 14:04
دوست عزیز بهتره که بحث رو پایان بدیم یا منتقل کنیم جای دیگه.
نمیدونم چرا اینقدر دوست دارین مسائل رو پیچیده پیش ببرین.
من ساده شده حرف شما روزدم.
مباحث ما چه ربطی به ستاره داره! از جو دادن بی مورد لذت میبرین:41:
من همون موقع که این بحث باز شد از یکی از دوستانم که مهندس برق(گرایش طراحی مدار)هست پرسیدم. و اون هم حرف شما رو
نقض کرد.
در هر حال من و شما بحثمون فقط صفحات رو پیش میبره و نتیجه ای هم در برنخواهد داشت.
باز هم میگم:امیدوارم اشتباه کرده باشم تا لااقل ذهنیت اشتباهم از بین بره.
به خاطر بحث هم ممنون.
پایان بحث.

دوست داشتم ادامه ندم اما یه نکته اینجا هست
وقتی مهندس های نرم افزار ما بلد نیستن 2 تا نرم افزار بنویسن شما از دوستتون چه انتظاری دارین ؟
من چقدر باید برای شما منبع بیارم ؟
همه دوستان متاسفانه همینن ... چیزی خلاف حرفشون باشه به هر راهی دست میزنن که ثابت کنن خودشون درست میگن !!
دیگه منبع خواستین اونم منبع . به نظر منم دوستتون اشتباه میکنه چون مسئله اینقدر تخصصی نیست که نیازی به متخصصی در اون رشته باشه ( برادر من کارشناسی ارشد برق صنعتی هست و اونم همین حرف شما و دوستتون رو میزد تا چند وقت پیش !! )
جریان سادست ! همون برچسب انرژی روی کولر ها و یخچال ها و ....
دقیقا همونه ! ولی من وقتی اینو گفتم همه مسخرم کردن ...
به قول شما پایان بحث . وقتی دوست ندارین واقعیت رو بدونین منم حرفی نمیتونم بزنم
موفق باشید

BZ7
13-03-2012, 14:22
منابع دیگر ! :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]