مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید لپ تاپ با بدنه غیر براق!!
!Bikhaneman!
10-03-2012, 21:26
سلام دوستان...من یه Fujitsu AH531/GFO دارم خیلی هم ازش راضیم اما متاسفانه مثل اکثر لپ تاپهای بازار بدنه براق داره و منم مجبورم هی تمیزش کنم کم کم دارم وسواس پیدا میکنم!!
دیدم همکارم یه مدل Asus N43s داره، قاب لپ تاپش مات و مشابه فلز هست خیلی خوشم اومد! یکی از دوستامم یه مدل سونی داشت بدنه مات و ضد خش داشت البته گرافیکش پایین بود از اونم خوشم اومد...می خواستم ببینم شما عزیزان لپ تاپی سراغ دارید که مثل اون مدل ایسوزی که گفتم بدنه غیر براق داشته باشه لک نشه و کانفیگی مشابه داشته باشه؟ مارکش مهم نیست فقط خوش ساخت و خرکار باشه
گرافیک=1GB
هارد=500
رم=4 گیگ
Cori3
با تشکر
كيفيت صداش چجوري بود شنيدم صداي باندهاش ضعيفن
عمر باتري اون چقدر هست از كيفيت مونيتورش در مقايسه با ديگر برندها آماري بزاريد ممنون ميشم
!Bikhaneman!
12-03-2012, 22:51
كيفيت صداش چجوري بود شنيدم صداي باندهاش ضعيفن
عمر باتري اون چقدر هست از كيفيت مونيتورش در مقايسه با ديگر برندها آماري بزاريد ممنون ميشم
باند ضعیف اما برای من مهم نبود
مانیتور عالی مخصوصا نورش! که هیچوقت نمیتونید تا آخر زیادش کنید! زیر نور مستقیم آفتاب هم می تونید صفحه نمایش رو ببینید :20:
Mr.Mazmamfi
13-03-2012, 01:04
سلام دوستان...من یه Fujitsu AH531/GFO دارم خیلی هم ازش راضیم اما متاسفانه مثل اکثر لپ تاپهای بازار بدنه براق داره و منم مجبورم هی تمیزش کنم کم کم دارم وسواس پیدا میکنم!!
دیدم همکارم یه مدل Asus N43s داره، قاب لپ تاپش مات و مشابه فلز هست خیلی خوشم اومد! یکی از دوستامم یه مدل سونی داشت بدنه مات و ضد خش داشت البته گرافیکش پایین بود از اونم خوشم اومد...می خواستم ببینم شما عزیزان لپ تاپی سراغ دارید که مثل اون مدل ایسوزی که گفتم بدنه غیر براق داشته باشه لک نشه و کانفیگی مشابه داشته باشه؟ مارکش مهم نیست فقط خوش ساخت و خرکار باشه
گرافیک=1GB
هارد=500
رم=4 گیگ
Cori3
با تشکر
سلام
میتونی مدل 5750 از ایسر برداری ، با گرافیک GT 520 هم موجوده .
یا x54 HY از ایسوس . این مدل گرافیک اینتل داره .
از لنوو هم میتونی برداری ولی کانفیگش پایین میشه .
فکر میکنم گرافیک مدل شما GT 525 باشه .
بهترین مدل برای شما همون 5750 هست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ahmad_1390
26-03-2012, 20:58
چرا 4530s hp برنمیدارین؟
لپ تاپی با ظاهر بسیار زیبا.
بسیار محکم.
کاملا ظاهر فلزی. و شکیل.
Manager_66
26-03-2012, 22:30
acer 5750 بدنه اش طوریه که با نگاه لک میفته ...
!Bikhaneman!
27-03-2012, 00:02
چرا 4530s hp برنمیدارین؟
لپ تاپی با ظاهر بسیار زیبا.
بسیار محکم.
کاملا ظاهر فلزی. و شکیل.
تو فکرش هستم احمد جان اتفاقا خوشمم اومده اما قیمتش به نسبت بالاست حدودا 1 و سیصده..از طرفی تو بررسی هایی گه ازش خوندم، گفته شده صفحه نمایشش یکم کم نور و تاریکه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.