مشاهده نسخه کامل
: Quest3D 5.0 released!
Reza Azimy_RW
10-03-2012, 20:38
سلام دوستان
یه خبر خوب برای عاشقان کوئست !
نسخه پنج این نرم افزار یا انجین بازیسازی که بیشتر برای کارهای ریل تایم سه بعدی به غیر از بازی استفاده میشه امروز ریلیز شد
نقطه قوت این نرم افزار ( از نظر خودم ) انعتاف پذیری زیاد برای هر کاری و نقطه ضعف اون پیچیده شدن کار باهاش در پروژه های بزرگه
توضیحات انگلیسی + امکانات جدید » ( ترجمه میکنم به زودی اگه شد :دی )
"The holy grail is to combine an of-the-shelf product with the power of writing your own software.", says Remko Jacobs, CTO of Act-3D. "We bundled amazing real-time 3D rendering technology, solid importing and export to an executable in one convenient package."
"This is an exciting release for everyone.", continues Ferry Marcellis, CEO of Act-3D. "The interactive materials and lighting are more realistic than ever before. We could only have dreamed about this not so long ago. These days, however, we effortlessly amaze the audience with jaw dropping skies, water and landscapes."
Marcellis: "Act-3D believes that Quest3D 5.0 is the number one real-time 3D development solution for the PC platform. This is the reason why we also use it as our in-house development tool. The result is the immensely popular and ground breaking architectural movie software, Lumion."
Included graphics framework
Quest3D 5.0 features an amazing graphics framework. Use it to start any 3D visualization project. With great ease you can place 3D objects and modify things like materials, environment, camera and lighting.
Clouds, volumetric fog and sky
Ocean rendering
Sunlight, spotlights, direct and ambient shadows
Shader based materials
Import DXF, DAE, FBX, MAX, 3DS, OBJ
Landscape editor with bump maps and specular lighting
Film tone map, bloom and glare
Publish directly to executable (.exe)
64-bit and multi-core processing
Support for 64-bit Windows allows you to load bigger 3D models. The physics simulation system and other components now use multiple CPU cores for improved speed.
Improved shading capabilities
Shaders are now the backbone of any 3D visualization. The new shader compiler allows you to use more advanced HLSL features. New functions are available to use 3D textures, hardware shadow maps and hardware instancing.
New import system
The import capabilities are greatly improved. Version 5 supports several new formats. 3D models can now be stored in object oriented structures. This allows you to apply shading techniques like bump mapping and deferred shading in a simplified manner.
User interface
The user interface has been cleaned up to make better use of the included 3D render framework. You can now customize many of the controls for placing objects, editing materials and modifying the environment.
VR edition
The VR edition now uses VRPN for improved compatibility with VR devices. The VR edition also includes an extended SDK. This SDK allows you to modify many of the existing components of Quest3D 5.0.
Pricing and availability
قیمت لایسنس :
Quest3D is available from Act-3D or resellers starting at € 2,999.-.
The VR edition is available for € 9,999
کرک شد همینجا لینک دانلود + کرک رو میزارم
موفق باشین :40:
ehsan_wwe
17-03-2012, 09:47
کوئست امکاناتش یونیتی رو میخوره
اما حیف که اینستنس کریتش دهن آسفالت میکنه
parvizamd
18-03-2012, 19:35
خداییش کویست از نظر گرافیک از یونیتی سره ولی این سیستم کانال کشی واقعا...
M0hsen3D
09-05-2012, 17:38
سلام هنوز پیدا نکری لینک دانلود + کرکرش رو؟
مرسی
Reza Azimy_RW
09-05-2012, 18:58
اصلا یادم رفته بود !
لینک پچ »
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسوورد : by zamueco
لینک دانلود Quest3D VR 5.0 :
فقط دانلود نکنید مطمین نیستم از لینکا تا شب خودم دانلود میکنم نتیجه رو اطلاع میدم
موفق باشید
Reza Azimy_RW
09-05-2012, 19:14
لینک دانلود مناسب با پچ اینه اشتباه شد :
M0hsen3D
09-05-2012, 19:32
مرسی
این نسخه VR هست؟ اصلا فرق این نسخه با معمولیش چیه؟
و اینکه میشه بهترین Tutorial واسه کوئست رو معرفی کنی؟ علاقه به شبیه سازی پیدا کردم. :دی
Reza Azimy_RW
09-05-2012, 21:22
قربانت
این نسخه VR هست؟ اصلا فرق این نسخه با معمولیش چیه؟
درسته این نسخه VR هست که حرفه ای ترین نسخه همین VR Edition هست
و اینکه میشه بهترین Tutorial واسه کوئست رو معرفی کنی؟ علاقه به شبیه سازی پیدا کردم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین منبع آموزشهای ویدیویی خود سایت کوییست هست که میتونی از بخش ساپورت سایتش دانلود کنی
البته دوستان دانلود تموم شد ولی پچ کار نکرد
چون تو لینک نوشته نسخه Beta 6 و اسم فایل هم همین هست ولی وقتی نصب کردم زد Beta 5 !!!
پچ هم برای Beta 6 هست پس اصولا" عمل نمیکنه :دی بگردم ببینم نسخه سالم رو پیدا میکنم یا نه
Reza Azimy_RW
10-05-2012, 10:08
بعد از کلی وقت گذاشتن عمل نکرد
یعنی اگه این نسخه رو دانلود کنید :
پچ عمل میکنه ولی این نسخه 64 بیت هست که من 32 بیته ویندوزم
سلام دوستان اين جا همه از گيم ميگن ولي من علاقه ام و رشته ام معماري يه چند وقت پيش يك سايت ديدم به اسم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خيلي جالب بنظرم اومد . يه سري بهش حتما بزنين ميخواستم ببينم با اين quest ميشه يه هم چين كارهايي هم كرد؟ مقصودم ساختن يه هم چين سايتي ممكنه؟ ؟ بخاطر كم اطلاعيم معذرت ميخوام . ولي بعنوان يه دختر دانشجو فكر ميكنم خيلي بدرد آموزش معماري ميخوره اگه ممكنه راهنماييم كنيد ممنون ميشم.
Reza Azimy_RW
08-06-2012, 15:37
سلام
تو 2 تا تایپیک دیگه هم میپرسیدی زودتر جواب میگرفتی باور کن :9:
بله میشه اینجور چیزها رو با کوییست در آورد اصلا کار کویست همینه
کوئست انگار تعطیل شد، تمیش رفت سراغ Lumion ولی امکاناتش خیلی منعطف تر بود. یه جورایی موتور بازی بود ولی در اصل برای چیزهای دیگه ازش استفاده می کردن مثل همون معماری
خداییش کویست از نظر گرافیک از یونیتی سره ولی این سیستم کانال کشی واقعا...
خداییش امکانات کوئست خوبه ولی متاسفانه نه تو گرافیک و نه تو امکانات کلاً چیز خاصی نیست :n02:
ای بنده های خدا؛ تو یونیتی 4.3 میتونی Webcam با کیفیت VGA (بدترین کیفیت وبکم موجود در بازار) بذاری جلوت حرف بزنی مستقیم انیمیشنشو توی یه فایل جدا روی کاراکتر بدون استخون بندی سیو میکنه و مهمتر اینه که میتونی با نرم افزارهای دیگه ادیتش بکنی :n04: اسمش هم Face Plus هست میتونید در موردش تحقیق کنید.
این چیزا رو Cryengine اش هم نداره که شما قدرش رو نمیدونید.FaceFX رو توی بزرگترین بازی های دنیا دارن استفاده میکنن حالا یونیتی بهترش رو آورده با هزینه کمتر میتونید کیفیت بالاتر بدید بعد من تعجب میکنم چرا هیچ کس هیچی ازش نمیدونه :n29:
خدایی اون موقع با FPSC بازی میزدم یه چیزایی میذاشتم هیچ کس دیگه ندیده بود تو بازی ایرانی همه از انجین ایراد میگرفتین(هنوزم تنها بازی ایرانی که 16X انتی الایزینگ ساپورت میکنه فقط و فقط "پرونده سیاه" منه) باز حداقل من 250 درصد قدرت انجین رو استفاده کردم بعد گذاشتمش کنار,شماها که 2 درصد یونیتی هم استفاده نکردین چطور به خودتون اجازه میدین اینجوری بگین,تاپیک کوئست 5.0ه و نمیخوام بحث رو به بیراهه بکشونم,فقط این کامنتای چرت رو دیدم خیلی ناراحت شدم,شماها باید الگوی بازیسازای جدید باشین نه اینکه یه طوری حرف بزنین که هر بازیساز جدیدی دید کلاً نابود بشه از یونیتی بپره روی یه چیز دیگه بعدشم به هیچ جا نرسه ول کنه(با توجه به اینکه 80 درصد بازیسازهای جدید مخصوصاً ایرانی با یونیتی شروع میکنن)
parvizamd
04-12-2013, 09:39
اين حرف من مال خيلي وقت پيش هاس پيام تاريخ شو بخون . شكي نيست كه من اسكريپت نويس ام چندان از گرافيك خوب تو يونيتي سرم نميشه .
parvizamd
04-12-2013, 12:48
يك نكته ديگه هست پيام اينكه آدم هيچ وقت نبايد به حرف يه نفر اعتماد صدرصد بكنه من خودم شخصا اينجوري آدمي هست .بعدشم من تو اين انجمن بيشتر اسكريپت نويس بازي مي شناسم گرافيست . البته براي خودم گرافيك كار مي كنم . بعد اونوموقع كويست خيلي گرافيك شاخي داشته . روي امكاناتش من نظري ندارم ولي خودم اصلا ازش خوشم نيومد به اينكه نميشد توش كد زد البته شايد من بلد نبودم و خروجي ايش خيلي خوب بود.
يك نكته ديگه هست پيام اينكه آدم هيچ وقت نبايد به حرف يه نفر اعتماد صدرصد بكنه من خودم شخصا اينجوري آدمي هست .بعدشم من تو اين انجمن بيشتر اسكريپت نويس بازي مي شناسم گرافيست . البته براي خودم گرافيك كار مي كنم . بعد اونوموقع كويست خيلي گرافيك شاخي داشته . روي امكاناتش من نظري ندارم ولي خودم اصلا ازش خوشم نيومد به اينكه نميشد توش كد زد البته شايد من بلد نبودم و خروجي ايش خيلي خوب بود.
اره حرفت درسته
البته من داشتم دنبال Lumion و کرکهاش توی انجمن میگشتم، تنها نتیجه جستجو این تاپیک بود اومد
اين حرف من مال خيلي وقت پيش هاس پيام تاريخ شو بخون . شكي نيست كه من اسكريپت نويس ام چندان از گرافيك خوب تو يونيتي سرم نميشه .
شما کاملاً درست میگین,حواسم به تاریخ نبود :n06:
Reza Azimy_RW
04-12-2013, 16:02
(هنوزم تنها بازی ایرانی که 16X انتی الایزینگ ساپورت میکنه فقط و فقط "پرونده سیاه" منه) باز حداقل من 250 درصد قدرت انجین رو استفاده کردم بعد گذاشتمش کنار,شماها که 2 درصد یونیتی هم استفاده نکردین چطور به خودتون اجازه میدین اینجوری بگین,تاپیک کوئست 5.0ه و نمیخوام بحث رو به بیراهه بکشونم,فقط این کامنتای چرت رو دیدم خیلی ناراحت شدم,شماها باید الگوی بازیسازای جدید باشین نه اینکه یه طوری حرف بزنین که هر بازیساز جدیدی دید کلاً نابود بشه از یونیتی بپره روی یه چیز دیگه بعدشم به هیچ جا نرسه ول کنه(با توجه به اینکه 80 درصد بازیسازهای جدید مخصوصاً ایرانی با یونیتی شروع میکنن)
پیام نوکرتم :
یک : این تاریخ پستو بخونی متوجه میشی ماله زماینه که شما FPSC کار میکردی
دو :
ای بنده های خدا؛ تو یونیتی 4.3 میتونی Webcam با کیفیت VGA (بدترین کیفیت وبکم موجود در بازار) بذاری جلوت حرف بزنی مستقیم انیمیشنشو توی یه فایل جدا روی کاراکتر بدون استخون بندی سیو میکنه و مهمتر اینه که میتونی با نرم افزارهای دیگه ادیتش بکنی :n04: اسمش هم Face Plus هست میتونید در موردش تحقیق کنید.
این چیزا رو Cryengine اش هم نداره که شما قدرش رو نمیدونید.FaceFX رو توی بزرگترین بازی های دنیا دارن استفاده میکنن حالا یونیتی بهترش رو آورده با هزینه کمتر میتونید کیفیت بالاتر بدید بعد من تعجب میکنم چرا هیچ کس هیچی ازش نمیدونه :n29:
چون همه یه چیزی رو که بلدن نمیان به بقیه نشون بدن واسه خود بزرگ بینی دلیل نمیشه کسی نمیدونه :n09:
اونوقت شما میدونستی همین کوئست یه سیستمی تغریبا مشابه کینکت داره ؟ حتی قبل از اومدن کینکت ؟ :n10:
سه :
16X (هنوزم تنها بازی ایرانی که 16X انتی الایزینگ ساپورت میکنه فقط و فقط "پرونده سیاه" منه)
واقعا ؟! :دی انتی الیزینگ راحت ترین چیزیه که میشه تو بازی پیاده کرد فکر نمیکنم کسی اگه استفاده نکرده دلیلش اینه که نمیتونسته
چهار : کوئست از نظر گرافیک همین الانم در حده یونیتی هست ( از نظر گرافیک ) . یکی از شیدرای کوئست که با اون کیفیت رو حتی تو UDK هم ندیدم شیدر SSAO هست که واقعا توی کوئست یه چیز دیگس ... اصلا قابل مقایسه با انجینای دیگه نیست . البته پیاده سازی شیدرها هم تو کوئست خیلی مشکله و دنگ و فنگ داره واسه همین کسی زیاد استفاده نمیکنه
خدایی اون موقع با FPSC بازی میزدم یه چیزایی میذاشتم هیچ کس دیگه ندیده بود تو بازی ایرانی همه از انجین ایراد میگرفتین
دقیقا همون زمانی منظورته که هنوز به پست پروسس میگفتی فول اسکرین شیدر ؟ :دی اونوقت کسی ندیده بود چیزایی که شما استفاده میکردی ؟ ! :n02:
parvizamd
04-12-2013, 17:34
پيام خدايش AA 16 پيشفرض فعال هست كافيه بري تنظيمات گرافيكت درستش كني هرچند ما تفاوتي خدايش با 8 اش نديدم
Reza Azimy_RW
04-12-2013, 20:48
پيام خدايش AA 16 پيشفرض فعال هست كافيه بري تنظيمات گرافيكت درستش كني هرچند ما تفاوتي خدايش با 8 اش نديدم
تو کوئست هم تا 500 ایکسشو میشه در بیاری :n08:
یک : این تاریخ پستو بخونی متوجه میشی ماله زماینه که شما FPSC کار میکردی
یه بار گفتم حواسم به تاریخ نبود دیگه خوشمزه بازی در نیار دیگه.
فقط میخوای به همه بگی خیلی باحالی.
چون همه یه چیزی رو که بلدن نمیان به بقیه نشون بدن واسه خود بزرگ بینی دلیل نمیشه کسی نمیدونه :n09:
اونوقت شما میدونستی همین کوئست یه سیستمی تغریبا مشابه کینکت داره ؟ حتی قبل از اومدن کینکت ؟ :n10:
اولاً که کسی این چیزا رو برای خود بزرگ بینی نمیگه,دوماً که ای مردم,بشتابید و ببینید کی اینجا چیز بلده و نمیاد بگه,بعد نگین پیام 4 تا نرمال مپ زد نگفت خیلی فلانه ها....
بله در مورد سیستم کوئست هم میدونستم ولی به هیچ وجه کاری که Face Plus میتونه انجام بده رو نمیتونه انجام بده.
دقیقا همون زمانی منظورته که هنوز به پست پروسس میگفتی فول اسکرین شیدر ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بذار یه چی بگم بهت,Full screen shader کاملاً عبارت درستیه و الان کاملاً درک میکنم که اندازه اون موقع من هم بلد نیستی,علمت کشش نداره مسخره نکن :n24:
لینک آموزش شیدر نویسی Quest3D رو خط پایین میبینی,توی قسمت Post processing این رو میتونی پیدا کنی:
Pot processing is not different from material shaders. You simply render a full screen plane
پرویز خداییش از تو بعیده,من دارم میگم رفتم الگوریتمش رو خودم پیاده کردم اونم تو یه انجین بووووووق,بعد میگی تو تنظیمات گرافیکه,بعد میری از بازی های چرت و پرتی که بعضیا میسازن تعریف میکنی.
Reza Azimy_RW
05-12-2013, 18:11
بله در مورد سیستم کوئست هم میدونستم ولی به هیچ وجه کاری که Face Plus میتونه انجام بده رو نمیتونه انجام بده.
لینک آموزش شیدر نویسی Quest3D رو خط پایین میبینی,توی قسمت Post processing این رو میتونی پیدا کنی:
Pot processing is not different from material shaders. You simply render a full screen plane
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چه ربطی داشت :n13:
کسی هم نگفت کار Face Plus رو انجام میده . قصد از گفتنش چیز دیگه ای بود
این چیزا رو Cryengine اش هم نداره که شما قدرش رو نمیدونید
شماها باید الگوی بازیسازای جدید باشین نه اینکه یه طوری حرف بزنین که هر بازیساز جدیدی دید کلاً نابود بشه
پیام جان ناراحت نشو واسه خودت خوبه که زیاد 2چار خود بزرگ بینی نشی 4 تا چیز داغون که یاد گرفتی .بعدا" به خاطر این کار از من تشکر میکنی :دی
من فقط یه سری از توهماتت رو نشونت دادم قصد اثبات چیز دیگه ای رو هم نداشتم :
خدایی اون موقع با FPSC بازی میزدم یه چیزایی میذاشتم هیچ کس دیگه ندیده بود
تنها بازی ایرانی که 16X انتی الایزینگ ساپورت میکنه فقط و فقط "پرونده سیاه" منه
یا حضرت گیم :دی
M0hsen3D
05-12-2013, 18:27
خب راس میگه دیگه پیام , ببخشیدا ولی زیادی فکر نمیکنی داری چرت و پرت میگی؟؟:n13: اون زمان من که یونیتی از 8X بیشتر نمیساپورتید من تست های رندرمو تو بلندر گیم انجین با 16X رندر میکردم! اخه اینم حرف بود که تو زدی؟ شاید خیلی از بازیساز های مخ دیگه تو ایران باشن که منو تورو بخورن اما ناشناخته باشن ,کلا نباس اینطوری بگی.
خب راس میگه دیگه پیام , ببخشیدا ولی زیادی فکر نمیکنی داری چرت و پرت میگی؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون زمان من که یونیتی از 8X بیشتر نمیساپورتید من تست های رندرمو تو بلندر گیم انجین با 16X رندر میکردم! اخه اینم حرف بود که تو زدی؟ شاید خیلی از بازیساز های مخ دیگه تو ایران باشن که منو تورو بخورن اما ناشناخته باشن ,کلا نباس اینطوری بگی.
آقا اصلاً منظور من چیز دیگه بوده,شما یه از حرفام رو برمیداری Quote میزنی معلومه چرت و پرت میشه,مثل این:
دیگه پیام , ببخشیدا ولی زیادی
این چه چرت و پرتی بود تو گفتی؟!؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من داشتم میگفتم FPSC که حتی Anisotropic هم نداشت من بهش 16XAA اضافه کردم,مثل شما هم تیک نزدم عین .... کار کردم روش تونستم خودم الگوریتمش رو پیاده کنم و بیش از حد انجین ازش استفاده کردم بعد بعضیا 1 درصد یونیتی رو هم استفاده نمیکنن میگن ضعیفه,مخاطب من کس دیگه بود که اونم حل شد,فهمیدم قدیما یکی یه چیزی گفته,هر چند همون زمان هم خیلی دور نبوده,2012 بوده تاریخش که بازم یونیتی همون موقع خیلی چیز غولی بوده,همین الان خیلیا از ورژن 2.5 یونیتی نمیتونن خیلی چیزا بکشن بیرون.....
ولی در کل تا حالا هیچ بازی ایرانی رسماً نشون نداده که داره از این تکنیک پشتیبانی میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر بوده غیر مستقیم بوده و یا انجین در اختیارش گذاشته یا با تغییر تنظیمات VGA Control panel این کار رو کرده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلاً ولش کن خیلی بحث چرت شد,منم جو گرفت یه چی پروندم دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه ربطی داشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی هم نگفت کار Face Plus رو انجام میده . قصد از گفتنش چیز دیگه ای بود
تو هم بدتر,زدی داغون کردی پست من رو بعد میگی چه ربطی داشت,Face Plus رو تو اون جوابت گفتم که قابلیت انیمیشن گرفتن توسط کینکت رو گفتی که هیچ ربطی به هم ندارن این 2,اصلاً خودت اول مقایسه کردی این دو قابلیت رو....
اون قسمت شیدر هم برای این میگم که مسخره کردی میگی من به جای Post process میگفتم Full screen shader در صورتی که توی لینک آموزش همین Quest داره از همین کلمات استفاده میکنه.....
پیام جان ناراحت نشو واسه خودت خوبه که زیاد 2چار خود بزرگ بینی نشی 4 تا چیز داغون که یاد گرفتی .بعدا" به خاطر این کار از من تشکر میکنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن هیچ کس اینجا 2چار خود بزرگ بینی نشده,من رفتم تاپیک تست های گرافیکی بازیمو زدم به جایی که بیاین سوال پیچم کنید یا ازم بپرسید چجوری بعضی از اون کارا رو کردم(به صورت فنی) و من هم صادقانه بگم چه کار کردم(صادقانه توضیح دادن نمیشه خود بزرگ بینی) فقط بعضیا چند تا تعریف کردن و بقیه هم که هیچی,تازه خودت هم شک کردی که آیا خودم شیدر رو زدم یا آمادست :n21:
بعد انتظار دارید تعامل دوستانه داشته باشیم.
آقا من اشتباه کردم این تاپیک و از زیر خاک کشیدم بیرون، سرچیزهای زیر خاکی که دعوا نمیکنن :دی
آقا من اشتباه کردم این تاپیک و از زیر خاک کشیدم بیرون، سرچیزهای زیر خاکی که دعوا نمیکنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Lumion هم چیز خوبیه :n06:
در ضمن کسی دعوا نمیکرد,فقط سوء تفاهم بود :n02:
آقا یکی زودتر این تاپیک رو بزنه نفله کنه الان باز شروع میشه :n29:
Reza Azimy_RW
05-12-2013, 21:50
همین که با FPSC بارفیکس میری اوضای خرابت مشخصه :دی
حالا خوبه این FPSC بود که تو دو تا بازی بسازی :دی ( FPS مایه ی ننگه برای هر بازیسازی :دی )
من بهش 16XAA اضافه کردم,مثل شما هم تیک نزدم عین
تو کوئست هم تیک زدنی نیست شما تو FPSC هر چی میخاستی بسازی با یه تیک راه میافتاده الان فکر میکنی همه چی همینجوری ت...میه :دی
در ضمن بحث اصلا هیچ ربطی به اینجایی که شما کش دادی نداشت من گفته بودم قصدم فقط این بود زیاد متوهم نشی :
خدایی اون موقع با FPSC بازی میزدم یه چیزایی میذاشتم هیچ کس دیگه ندیده بود
در ضمن بحث اصلا هیچ ربطی به اینجایی که شما کش دادی
تو داری کش میدی,توی 3 تا کامنت قبل خودت 3 بار اومده که دیگه ادامه داده نشه بحث بعد دوباره داری ک... میگی :n02:
اصلاً منوی یه بازی ایرانی بیار توش نوشته باشه 16X AA :n02:
من اگه تونستم کاری بکنم,با افتخار اعلام میکنم ولی بعضیا هیچ کاری نمیتونن بکنن میان میگن خود بزرگ بینیه,نخیر کار شما حسودیه.
به خود تو بدون آمادگی قبلی بگن 10 دقیقه در مورد برنامه نویسی ساخت یافته صحبت کن مطمئنم کم میاری,اصلاً اگه بدونی چی هست.
تا وقتی که سر این چیزای چرت و پرت داریم بحث میکنیم به هیچ جا نمیرسیم.
به جای بحث علمی فقط دنبال اینی که یکیو ضایع کنی,یه بار گفتم به تاریخ کامنت حواسم نبود دوباره گفتی,گفتم جو گیر شدم یه چی پروندم دوباره هی داری 16X منو Quote میکنی,منظورت رو از این رفتار زشت متوجه نمیشم.:n15:
ویرایش:اون وسطا کلی چیزا گفته بودم ولی پاک کردم که مثل بعضی مواقع نیای بگی زیاد بود نخوندم,البته همین کارتم نشونه ی ادب بسیار بالاته.
Reza Azimy_RW
05-12-2013, 23:17
اصلاً منوی یه بازی ایرانی بیار توش نوشته باشه 16X AA :n02:
خوب واسه اینکه ملت عقده ای نیستن روی یه AA اینقد مانورد بدن :n09:
من اگه تونستم کاری بکنم,با افتخار اعلام میکنم ولی بعضیا هیچ کاری نمیتونن بکنن میان میگن خود بزرگ بینیه,نخیر کار شما حسودیه.
مشکل اینجاست کارای قابل افتخاری نیست شما جو گیری یکم
به خود تو بدون آمادگی قبلی بگن 10 دقیقه در مورد برنامه نویسی ساخت یافته صحبت کن مطمئنم کم میاری,اصلاً اگه بدونی چی هست.
شما هم که فقط واسه صحبت کردن تخصص داری ماشالله :دی
تا وقتی که سر این چیزای چرت و پرت داریم بحث میکنیم به هیچ جا نمیرسیم.
به جای بحث علمی فقط دنبال اینی که یکیو ضایع کنی,یه بار گفتم به تاریخ کامنت حواسم نبود دوباره گفتی,گفتم جو گیر شدم یه چی پروندم دوباره هی داری 16X منو Quote میکنی,منظورت رو از این رفتار زشت متوجه نمیشم.:n15:
اگه از نقل قول گرفتن پست خودت ناراحت میشی ببخشید که این کاره زشتو انجام دادم :دی
حقیقت تلخه داداشم :n02:
اگه از نقل قول گرفتن پست خودت ناراحت میشی ببخشید که این کاره زشتو انجام دادم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حقیقت تلخه داداشم :n02:
حقیقت تلخ اینه که بعد از 1 روز و کلی کامنت تازه یادت افتاده حرف من رو نقل قول کنی,تاخیر زمانی مغزت زیاده(اگه مغزی در کار باشه) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
parvizamd
07-12-2013, 08:28
پيام و رضا لطفا جفتون بي خيال شديد .
پيام من خيلي وقته تو كار بازي نيستم شغل چيز ديگه اي هست . تازه اونوموقت اسكريت نويس و برنامه نويس بازي بودم نه گرافيست و نه شيدر نويس .
شك نكن كه هيچي از يك انجنين تمام ظرفيت اش استفاده نمي كنه . اين چيز هاي كه ميگي خودتوم ميدوني همشون تو همون گيم ميكر قابل پياده سازيه...!(گيم ميكر شيدر Post Screen ) به صورت پلاگين براش اومده!!!
طبيعه براي هرانچنين پلاگين بنويسند ديگه يوينتي ماشا... mono و علي يارت
منظورم من تنظيمات كارت گرافيك بود حالا موتور بازي حداكثر 8 مي دون من نمي دونستم.
راستي پيام برنامه نويسي ساخته يافته كلا براي زبان هاي برنامه نويسي جديد منسوج شده خيلي وقته شي گرا جايگزين اش شده فقط در C . در ويژال بيسك 6 بسيار ضعيف پياده شده و پاسكال و ... . البته تو شيدر داره استفاده مي شه.
اين چيز هاي كه ميگي خودتوم ميدوني همشون تو همون گيم ميكر قابل پياده سازيه...!(گيم ميكر شيدر Post Screen ) به صورت پلاگين براش اومده!!!
فقط محض اطلاعت بگم که اون FXAA و DLAA و این چرندیات هستن که با Shader قابل پیاده سازی هستن,MSAA و CSAA و این چیزا هر چند توی GPU پردازش میشن ولی باید تو موتور رندر پیاده سازی بشن که به شیدر ربط خاصی نداره,یه تکنیک اینه که تصویر رو میاد با رزولوشن 2,4,8 و غیره برابر رندر میکنه بعد Downscale میکنه میبره روی تصویر نشون میده که هیچ شیدری توانایی انجام چنین غلطایی رو نداره :n02:
برای همینه که یه سری تکنیکا مثل MSAA رو خیلی سخت میشه با Deferred Lighting ادغام کرد,تو بتلفیلد 4 هم که هست کیفیت 100درصد نمیده,تو یونیتی هم برای همین فقط با رندر Direct سازگاری داره,شیدر بود که 2 سوت خودم میرفتم 32XCSAA و 8X TXAA پیاده میکردم :n02:
منم انقدر خودم رو دارم به خاطر 16x AA نا قابل پاره میکنم برای اینه که رفتم سورس موتور رندر FPSC رو توی Dark Basic باز کردم شخصاً بهش اضافه کردم,وگرنه به قول بعضیا این چیزا اصلاً در حد گفتن نیست.
اصلاً یه چیز خیلی جالبه,من انتظار داشتم یه نفر پیدا بشه بهم در مورد آخرین تست گرافیکی بازیم(Smooth Transition Tessellation ) ازم ایراد بگیره و بهم فحش بکشه,چون اصلاً اون چیزی که نشونتون دادم به هیچ وجه با Direct X قابل پیاده سازی نیست,ولی این همه ادعا داریم اینجا,حتی یک نفر متوجه نشد چه اتفاق عجیبی افتاده,گفتم 2 تا مدل مختلف با متریال های متفاوت و تکسچر مختلف به هم ربط داده شدن هیچ کس نگفت چنین چیزی وجود نداره,و این در حالیه که با ترکیب 1700 خط کد #C تونستیم سیستمی درست بکنیم که با توجه به ورتکس های مدل شیدر به صورت داینامیک تغییر میکنه بدون اینکه ارور بسازه برای بهینه سازی قابلیت Bake کردن هم داره,بعضیا نمیتونن Specular بنویسن,ما داریم با #C کد شیدر رو داخل انجین تغییر میدیم.
3 ماه تلاش کل تیممون این رو حاصل شده,یعنی در واقع داریم یجورایی DX رو دور میزنیم.جایی که دیگه قوی ترین API موجود جلوی ما ناتوان میشه.
یعنی میخواین بگین اینا هم در حدی نیستن که بهشون افتخار کنیم؟!؟
اگر اون FPSC که مایه ننگ بازی سازاست نبود که الان 1 خط شیدر هم نمیتونستم بزنم,در ضمن با توجه به اینکه تمام کدهای موتور رندرش رو مطالعه کردم میتونم همینجا اعلام آمادگی ساخت انجین کنم,تو ورژن جدیدش که Terrain(در حد یونیتی) و سیستم روز و شب دینامیک و صد تا چیز دیگه هم که داره میاره(Beta Version دارم).
parvizamd
10-12-2013, 08:36
بی خیال شما درست می گی
هرچند پیام خدایش حرف من چه ربطی این های که گفتی داشت به خدا نمی دونم!
Reza Azimy_RW
10-12-2013, 13:13
منم انقدر خودم رو دارم به خاطر 16x AA نا قابل پاره میکنم برای اینه که رفتم سورس موتور رندر FPSC رو توی Dark Basic باز کردم شخصاً بهش اضافه کردم,وگرنه به قول بعضیا این چیزا اصلاً در حد گفتن نیست.
یادمه شخصا شما شیدرا رو ویرایش میکردی . قبلا هم اعلام کرده بودی ( زمانی که با fps کار میکردی )
در ضمن همچین کار شاخی هم نکردی با اون شیدر پوست (در حده خودت بد نیستi ) . شما بازیهای جدید رو ببینی میفهمی :
ورتکس های مدل شیدر به صورت داینامیک تغییر میکنه بدون اینکه ارور بسازه برای بهینه سازی قابلیت Bake کردن هم داره,بعضیا نمیتونن Specular بنویسن,ما داریم با #C کد شیدر رو داخل انجین تغییر میدیم.
3 ماه تلاش کل تیممون این رو حاصل شده,یعنی در واقع داریم یجورایی DX رو دور میزنیم.جایی که دیگه قوی ترین API موجود جلوی ما ناتوان میشه.
ترکیب شدن خودکار متریالها هم تغریبا یه راه میون بره واسه گروهی که میخاد کارها رو سریعتر پیش ببره . هیچ شرکت درست و حسابی نمیاد این کارو بکنه چون بازیهای روز با این جزییات اگه قرار باشه متریالها اتوماتیک با هم ترکیب بشن یه افتضاح کامل به بار میاد
اگر اون FPSC که مایه ننگ بازی سازاست نبود که الان 1 خط شیدر هم نمیتونستم بزنم
اره اگه FPSC نبود که شما اصلا الان بازیساز نبودی :دی
یادمه شخصا شما شیدرا رو ویرایش میکردی
من دارم میگم سورس موتور رندر رو باز کردم ادیت کردم تو میگی شیدر :n04:میدونی چقدر فرق اینا زیاده,مثل این میمونه که بگی طرف داره میوه میخوره,نگو طرف داشته ماشین سواری میکرده.
در ضمن همچین کار شاخی هم نکردی با اون شیدر پوست (در حده خودت بد نیستi ) . شما بازیهای جدید رو ببینی میفهمی
میخواستم فحش رو بکشم بهت بفهمی فرق بازی Indie و AAA چیه که دفعه بعد اینجوری مقایسه نکنی,تو اگه تونستی بازی Indie پیدا کنی شیدر در حد بازی من داشته باشه اون موقع بیا این حرفا رو بزن.
تازه همین عکسی هم که گذاشتی خیلی تو شیدر بالاتر از چیزی که من زدم نیست به خاطر اینکه منم رفتم آخرین الگوریتم های شیدر پوست رو پیاده کردم که مال Nvidia هست,تو این عکس اولین چیزی که میشه دید یه کاراکتر با طراحی خیلی خوبه(که ما نداریم) بعد یه شیدر خوب,تازه خود من این بازی رو با بالاترین گرافیک بازی کردم.
ترکیب شدن خودکار متریالها هم تغریبا یه راه میون بره واسه گروهی که میخاد کارها رو سریعتر پیش ببره . هیچ شرکت درست و حسابی نمیاد این کارو بکنه چون بازیهای روز با این جزییات اگه قرار باشه متریالها اتوماتیک با هم ترکیب بشن یه افتضاح کامل به بار میاد
قول میدم اصلاً نفهمیدی چی گفتم که این چرندیات رو داری میگی.
من دارم میگم مثل حالتی که توی Terrain Editor میری 2 تا تکسچر جدا میندازی با هم ترکیب میکنی,حالا ما با مدل تونستیم چنین کاری بکنیم,به این صورت که پلیگان های 2 تا مدل نزدیک هم طوری تغییر شکل پیدا میکنن که به نظر میاد یک دسته,کی اصلاً از ترکیب متریال حرف زد.
اینم عکسش:
تمام تکسچرهاش رو هم خودم و با دوربین خودم گرفتم.
parvizamd
11-12-2013, 08:26
ما و اعضا اين انجمن فقط چند اسكرين شات از بازي ديديم نميشه گفت بازي شما در چه حديه چون فقط بازي گرافيك نيست آقاي عرب زاده
بحث رضا در متن اول هم بحث دادن سورس در مجموعه مستقل 2 هست كه شما گفتي 1200 خط كد را بدم . و بعدا گفتي كه من فقط ويرايش كردم .
مشكل شما آقاي عرب زاده مهارت شما نيست مشكل شما اينكه مدام از خودتون تعريف مي كنيد و اين خيلي ها رو اذيت مي كنه .
شما مي گيد Inde وAAA بازي ديگران مقايسه مي كنيد شما اين رو در نظر نمي گيريد براي مثال من كدنويسم نه گرافيست .هرچند از نقد ها شما واقعا استقبال مي كنم چون واقعا مفيده و كاربرديه اما اين جور نقد ها براي همه خوشيآيند نيست.
با تمام احترام و موفق باشيد پرويز بازگشا:n12:
Reza Azimy_RW
11-12-2013, 13:58
من دارم میگم سورس موتور رندر رو باز کردم ادیت کردم تو میگی شیدر :n04:میدونی چقدر فرق اینا زیاده,مثل این میمونه که بگی طرف داره میوه میخوره,نگو طرف داشته ماشین سواری میکرده.
از این به بعد وقتی دو تا متغیر رو 0 و 1 کردی نگو سورس انجین رو ویرایش کردم :n06:
چون به کسی که انجین ویرایش میکنه و شیدر مینویسه و ... نمیاد اینجور سوالا رو بکنه :
یه جا یه فلکه بزرگ هست که شخصیت باید دو دستی اون رو بچرخونه و نمیخوام حتماً چسبیده بهش و رو بهش باشه وقتی قراره با دکمه اینتر این انیمیشن اجرا بشه.
مثلاً میخوام اگر کج و کنارش هم هست خودش اتوماتیک با اجرا کردن انیمیشن قدم برداشتن(قدم برداشتنم فریم های 20 تا 45 هستن)و چرخیدن هدایت بشه به جلوی فلکه بعد انیمیشن اصلی رو اجرا کنه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دیگه توی بوت کمپ نیست.
حالا اگر مثلاً شخصیت من دستش رو ببره بالا باید تفنگ هم همراهش بیاد//یه سری انیمیشن ثابت داره شخصیت که با هر تفنگی میتونه اجرا بشه و نمیخوام برای هر تفنگی یه بار انیمیشن رو تو 3دی مکس بسازم//حالا چه کار کنم این تفنگ ها همه با دست مچ بشن که دست هر تکونی خورد اونا هم بخورن؟؟؟
:دی
خوب البته کسی که همه اینا رو با FPSC با یه تیک انجام میداده بایدم ندونه اینا رو
چیزایی که جزو الگوریتمای اصلیه و یکی که گیم میکر هم کار میکنه باید بدونه
( البته نمیخاستم اینا رو بگم ولی خوب دهنمو باز کردی دیگه بسکه گفتی سورس ویرایش کردم :دی )
میخواستم فحش رو بکشم بهت بفهمی فرق بازی Indie و AAA چیه که دفعه بعد اینجوری مقایسه نکنی
شما اسم این یدونه شیدر رو گذاشتی بازی indie ?!! این یه شیدره و با یه شیدر هم مقایسه میشه فرقی نمیکنه تو یه بازی AAA استفاده شه یا ...
شما اگه بخوای به کارت افتخار کنی (!!) باید شیدرتو با تکنیکای روز مقایسش کنی نه با هر چیزی دوس داشتی
در ضمن خوشهالم که الان فرق بازی Indie و AAA رو فهمیدی ! تا دیروز که کارای بقیه در حده بازیهای AAA توسط شما نقد میشد :n07:
mohammd1
11-12-2013, 14:27
الان یه هفتس این انجمن چیزی نداره جز کل کل شما دوستان. الان ریـ*ید تو تاپیک :دی
فروم فرهنگ خاص خودشو داره
الان یه هفتس این انجمن چیزی نداره جز کل کل شما دوستان. برای مثال الان ریـ*ید تو تاپیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این توضیحایی که پایین نوشتم اگر کسی کامل بخونه فکر نکنم بیش از این مشکلی پیش بیاد,هر چند که بحث کاملاً تموم شده بود که پرویز بعد از چیزی حدود 1 روز و 8 ساعت اومد و با کامنت شماره 31 دوباره همه چیز رو شروع کرد.
ما و اعضا اين انجمن فقط چند اسكرين شات از بازي ديديم نميشه گفت بازي شما در چه حديه چون فقط بازي گرافيك نيست آقاي عرب زاده
ممنون از این احترامی که میذاری ولی من اسم تاپیکم رو زدم تست گرافیکی و انتظار ندارم شما بازی ببینید,در همین حد که گفتم پروفسور هاشمی طبا با اون پرونده پربار و درخشان که اسم ایران رو تو زمینه مهندسی کامپیوتر برده بالا قبول کرده با ما همکاری کنه کافیه برای اینکه متوجه بشی چه بازی عظیمی ساخته خواهد شد.
بحث رضا در متن اول هم بحث دادن سورس در مجموعه مستقل 2 هست كه شما گفتي 1200 خط كد را بدم . و بعدا گفتي كه من فقط ويرايش كردم .
من که متوجه نشدم چی گفتی,هر چند اضافه کردن هم میتونه جزو ویرایش باشه.
مشكل شما آقاي عرب زاده مهارت شما نيست مشكل شما اينكه مدام از خودتون تعريف مي كنيد و اين خيلي ها رو اذيت مي كنه .
من اگه میام اینجا میگم فلان کار رو کردم به 2 دلیله,یکی اینکه اگر بعداً کسی لازم داشت بیاد ازم بپرسه,ماشالله همتون هم همه چیز بلدین فقط نمیدونم چرا بعضیاتون لنگ 1 تومن پولین که سیستم ارتقا بدین,کسی که بازی سازی بلد باشه انقدر براش کار هست که این چیزا اصلاً دغدغه نباشه براش,اگه کار براتون نیست بدونید چیزی بلد نیستید,نخواستم و این حرفا هم نداریم کیه که از پول راحت و خرید ماشین و خونه در کمتر از 2 سال بدش بیاد.
دومین دلیل هم اینه که اگر جایی از کار ایراد داشت(بحث مربوط به AA زمان خودش حل شد,الان هم بحث شیدرهای بازی جدیدمونه) بیان بگین راهنمایی بشیم.
در ضمن کسی باید این جور مواقع اذیت بشه که حسودی میکنه,چون نمیتونه انجام بده,خدایی پرویز ببین من اینا رو گفتم یا نه,من سیستمم رو اون موقع تازه خریده بودم بهت نگفتم بازیت سنگینه بده من برات Occlusion Culling اش رو انجام میدم و این خود تو بودی که قبول نکردی,یه دفعه شیدر شیشه برای ماشینت خواستی که اونم برای شرکت زده بودم نمیتونستم بدم الکی ناراحت شدی (تو که نمیخواستی کد رو بدم شرکت بفهمه اول کاری اخراجم کنن),همین چند وقت پیش هم که به یکی از بچه ها گفتم اگه بخوای میتونم با تجهیزات عکس برداری که تهیه کردم برات یه کارایی بکنم و به دلایل کاملاً منطقی خودش قبول نکرد.
از این به بعد وقتی دو تا متغیر رو 0 و 1 کردی نگو سورس انجین رو ویرایش کردم :n06:
چون به کسی که انجین ویرایش میکنه و شیدر مینویسه و ... نمیاد اینجور سوالا رو بکنه
تو هم رحم نکردیا,چقدر آدم باید پست باشه که بعد از این همه مدت بیاد نقل قول کامنت هزار سال پیش منو بزنه,خوبه باز اون مال زمانی بود که تازه کار با یونیتی رو شروع کردم و میخواستم بدونم چقدر از کار با کد ردیف میشه و چقدر با ادیتور,تو که همین الانشم ازت پرسیدم نتونستی یه کلمه درباره ساخت یافته حرف بزنی.
شما اسم این یدونه شیدر رو گذاشتی بازی indie ?!!
اسم یدونه شیدر رو نذاشتم بازی ایندی,اسم یدونه شیدر رو گذاشتم شیدری که توی بازی ایندیمون استفاده شده,پس تیم ما یه تیم ایندیه و بازیمون هم ایندیه,پس نمیشه با یه بازی AAA مقایسش کرد,در عوض با بهترین بازی ایندی سه بعدی مقایسه کن.
شما اگه بخوای به کارت افتخار کنی (!!) باید شیدرتو با تکنیکای روز مقایسش کنی نه با هر چیزی دوس داشتی
کرایسیس که همیشه از روز فراتره و خیلی کمپانی های دیگه هم نمیتونن بهش برسن,همین که اولین بازی تو دنیا که SSAO استفاده کرده Crysis 1 بوده کافیه تا متوجه بشی کرایتک کجاست و بقیه کجان.
من شیدر پوستی که نوشتم رو با بازی Uncharted 3 مقایسه کردم که برنده جایزه بهترین گرافیک سال 2011 شده,به خاطر اینکه تکنیک های رندرمون دقیقاً یکیه و اینکه من بهش قابلیت های DX11 اضافه کردم که یعنی از اونم بهتر شده شیدرم,فکر کنم بشه در حد شیدرهای 2013 قبولش کرد.
در ضمن تو اگه خیلی اینکاره ای که میتونی مثال بهتر از شیدر من بذاری(کلی مثال خفن تر از کرایسیس هم بود),میتونستی یه ذره مرد باشی و به جای اینکه موقع کل کل رو کنی همون موقع بیای تو تاپیک بازیم مثل بچه آدم بگی این عکس از کرایسیس و این هم مواردی که توش بد عمل کردی تا من درستشون کنم,نه اینکه همینجوری وایسی کل کل که شد یا بازی عرضه شد بیای بگی شیدرت خیلی بده(اونجور که در موردش صحبت کردی این برداشت رو میشه کرد),هر چند فکر نمیکنم خیلی هم بد باشه.
پس رفتار تو ایراد داره نه من.
در ضمن خوشهالم که الان فرق بازی Indie و AAA رو فهمیدی ! تا دیروز که کارای بقیه در حده بازیهای AAA توسط شما نقد میشد :n07:
همین الان هم من تمام سعیم رو میکنم ایرادات بازی های بقیه رو در بیارم و بهشون بگم تا بتونن بازی های بهتری بسازن ولی این رو بدون که اگر میخواستم در حد AAA نقد کنم 10 برابر سنگین تر از اینی میشد که الان هست(فقط یه بار یکی میگفت بازیش گرافیک بالائه بهش گفتم به Batman میگن گرافیک بالا),من با بازی های Indie خارجی مقایسه میکنم برای اینکه دوست دارم بازی های بچه ها به استانداردهای اونا برسه و سربلند بشیم تو دنیا.
در ضمن این رو داشته باش آقای عشق کل کل :
بازی روز چیه,این بازی مال فرداست :n02: قراره بعداً بیاد,مگه شیدرش چی داره که مال من نداره؟؟؟ تازه این تو Unreal engine 3 ساخته شده,این فقط چون رو سرش مو داره و دور و برش پر هست و چشم و دهنش هم بازه شاید بنظر بیاد بهتره وگرنه شیدرش قول میدم هیچی بیشتر از مال من نداره.
اینم مقایسه یکی از شیدرهای بازیم با کرایسیس 3:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .jpg
جدا از فرقی که تو تکسچر کثیفی روی تصویر هست فکر نمیکنم فرق دیگه ای بشه دید,در ضمن من دوربین رو دقیقاً گرفتم رو به نور همه جای تصویر کثیفی ها دیده میشن توی کرایسیس 3 هم همینه فقط توی عکس بالا یکم زاویه داره کثیفی کمتری دیده شده.
به محیط و این چیزا هم کاری نداریم چون بحث راجع به شیدره نه محیط.
ببین الان بحث من این نیست که میتونیم کرایسیس 3 بسازیم,به هیچ وجه خود بازی های ایرانی به دلیل کمبود بودجه نمیتونن به Farcry 1 هم برسن ولی مسئله اینه که الان بیشترین ایراد از بازی های ایرانی گرافیکشونه که ما تمام سعیمون رو داریم میکنیم تو این زمینه بتونیم حرفی برای گفتن داشته باشیم,من کار اصلیم گرافیک بازیه که حداقل دارم یه کارایی میکنم تو این زمینه,شماها که میگین کارتون گرافیک نیست برین گیم پلی در حد اونا بزنین.
هر چقدر من و تیمم تو زمینه گرافیک از بازی های روز عقبه شماها هم تو زمینه گیم پلی و هوش مصنوعی و این چیزا برین عقب و یه بازی درست کنین.همین الان در حد بعضی از مکانیزم های Prince of Persia Sands of time که سال 2003 ساخته شده رو نمیشه تو بهترین بازی های ایرانی هم سبکش دید....
اگر کسی فکر میکنه تست های گرافیکی بازی ما در حد و اندازه بازی های خارجی نیستن بیاد تو تاپیکش با دلیل قانع کننده بهمون بگه,خوشحال میشیم با برطرف کردن ایرادات کارمون بازی بهتری بسازیم,اصلاً هم ناراحت نخواهیم شد و دقیقاً به همین منظور تاپیک رو زدیم.
لینک صفحه اول تاپیک بازیمون:
فقط خواهشاً در مورد گرافیک صحبت کنین و تاپیک بازیمونو با مسائل بی ربط مثل طراحی محیط و انتخاب تکسچر و این چیزا که تاپیکش فرق خواهد داشت داغون نکنید.
parvizamd
11-12-2013, 17:45
پست بعد رو ببنيد.
parvizamd
11-12-2013, 18:11
آقاي عرب زاده تو كامنت 31 من چيز خاصي ديده نميشه كه بخواد بين شما و آقاي عظيمي رو بهم بزنه اگر ديده ميشه جدا عذر مي خواهم فقط گفتم
1 ديگه من بازي ساز نيستم شغل م هزار بار گفتم بازي ساختن نيستن روزي حدود 8 الي 9 ساعت برنامه نويسي اتوماسيون و حسابداري مي كنم.
2. گيم ميكر خيلي ظرفيتش اش بالا و پياده سازي خيلي چيزي واقعا توش سخته . من خودم توش ديدم طرف اومده mothin blur و آب و كلي چيز هاي ديگه توش پياده كرده .
3. مسلما تا دلتون بخواد پلاگين براي انجيني هست يونتي خيلي بيشتر به خاطر انتعطاف خوب و مونو بودن شدن
4.گفتم نمي دونستم تنظيمات AA 16 X فعال بشه تو بازي همون 8 شو رندر ميشه
5. زبان ساخته يافته فقط گفتم تو زبان سطح پايين استفاده ميشه تو C كه باهاش شيدر نوشته ميشه
.شما لطف داشتي كه مي خواستي بهم كمك كني اگرم ياد باشه تو وقت پيش تو پيام خصوصي بهت گفتم انتقاد كني خوشحال ميشم .
ولي تو اين پست خدا شاهده من الان شروع كردم .
من اينو گفتم و شما اين رو در جواب نوشتيد:
فقط محض اطلاعت بگم که اون FXAA و DLAA و این چرندیات هستن که با Shader قابل پیاده سازی هستن,MSAA و CSAA و این چیزا هر چند توی GPU پردازش میشن ولی باید تو موتور رندر پیاده سازی بشن که به شیدر ربط خاصی نداره,یه تکنیک اینه که تصویر رو میاد با رزولوشن 2,4,8 و غیره برابر رندر میکنه بعد Downscale میکنه میبره روی تصویر نشون میده که هیچ شیدری توانایی انجام چنین غلطایی رو نداره :n02:
برای همینه که یه سری تکنیکا مثل MSAA رو خیلی سخت میشه با Deferred Lighting ادغام کرد,تو بتلفیلد 4 هم که هست کیفیت 100درصد نمیده,تو یونیتی هم برای همین فقط با رندر Direct سازگاری داره,شیدر بود که 2 سوت خودم میرفتم 32XCSAA و 8X TXAA پیاده میکردم :n02:
اصلاً یه چیز خیلی جالبه,من انتظار داشتم یه نفر پیدا بشه بهم در مورد آخرین تست گرافیکی بازیم(Smooth Transition Tessellation ) ازم ایراد بگیره و بهم فحش بکشه,چون اصلاً اون چیزی که نشونتون دادم به هیچ وجه با Direct X قابل پیاده سازی نیست,ولی این همه ادعا داریم اینجا,حتی یک نفر متوجه نشد چه اتفاق عجیبی افتاده,گفتم 2 تا مدل مختلف با متریال های متفاوت و تکسچر مختلف به هم ربط داده شدن هیچ کس نگفت چنین چیزی وجود نداره,و این در حالیه که با ترکیب 1700 خط کد #C تونستیم سیستمی درست بکنیم که با توجه به ورتکس های مدل شیدر به صورت داینامیک تغییر میکنه بدون اینکه ارور بسازه برای بهینه سازی قابلیت Bake کردن هم داره,بعضیا نمیتونن Specular بنویسن,ما داریم با #C کد شیدر رو داخل انجین تغییر میدیم.
اگر اون FPSC که مایه ننگ بازی سازاست نبود که الان 1 خط شیدر هم نمیتونستم بزنم,در ضمن با توجه به اینکه تمام کدهای موتور رندرش رو مطالعه کردم میتونم همینجا اعلام آمادگی ساخت انجین کنم,تو ورژن جدیدش که Terrain(در حد یونیتی) و سیستم روز و شب دینامیک و صد تا چیز دیگه هم که داره میاره(Beta Version دارم).
كه خدا شاهده موندم چه ربطي به متن من داشت .
راستي يك نكته مهم يونتي زده ما رو تحريم كرده !!! :n30:
در كل همه بچه هاي اين انجمن استعداد زيادي دارند هركسي تو كاري مهارت خيلي بيشتري داره . ما بايد با هم كاري داشته باشيم نه تا چيزي ميشه به هم گير بديم.
تعريف كردن مثل هر كار ديگه اگر زياد انجام بشه مطممن باشيد به خاطر حسودي نيست آدم خوبي دست نميده به خدا قسم اگر من به شما حسودي كنم به كساهي واقعا حسودي كردم يكيش رضا بود تو Fire Cold . احسان كه هميشه معلوماتش زياد بود . به مهدي ربيعي كه كارش هميشه عالي بود . ولي هيچ وقت قصد تخريب كسي نداشتم
چه پشت سرشون چه جلوش به خدا ازشون تعريف كردم كه لايقت شون خيلي بالاتر از اين حرفاست.
با تشكر و احترام براي همه دوستان :n12:
آقا بحث تموم شده بود و من نمیخواستم خیلی چیزا رو بگم ولی وقتی دوباره شما اومدی درباره حرف های من و رضا اون صحبت ها رو زدی دوباره خود به خود شروع شد دیگه,بعدشم فرض کن این حرف رو زدی:
4.گفتم نمي دونستم تنظيمات AA 16 X فعال بشه تو بازي همون 8 شو رندر ميشه
منظورت اینه که دربارش چیزی نگیم دیگه.
اگه اینجوریه منم همون اول گفتم به تاریخ کامنت قدیمی شما حواسم نبود,پس باید همون موقع تموم میشد.
حالا هم اگر حتی من بیام عذر خواهی بکنم(که دلیلی نداره این کار رو بکنم) بازم بحث تموم نخواهد شد.
در ضمن از خیلیا شنیدم که میگن با انتقاد خوشحال میشن,ولی جوابشون به انتقادام از حرفای به قول شما خود تعریفی و به قول بعضیا خود بزرگ بینی خیلی بدتر بوده,پرویز نمیدونم به چی اعتقاد داری و به هر چیزی اعتقاد داری قسمت میدم تو کامنت بعدیت فقط تو یک جمله کوتاه بگو,من بگم 4 تا کار بلدم بدتره یا اینکه یکی اینجوری باهام برخورد کنه :
کامنت شماره 46 به بعد تاپیک Battle Car _ Android بازی رضا:
پیام:
دمت گرم خوب ساختی :n06:
حالا خودت بگو بازیت رو له کنم یا بذارم ملت حال کنن :n02: یا :n24:
رضا:
نوکریو بازی خودته اصلا بزن لهش کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیام:
15 تا ایراد اساسی طبق معمول که خودتون میدونید,تازه از بازی داخل گوشی Screenshot گرفتم بلوتوث کردم به PC آپلود کردم گذاشتم....
**این تیکه رو الان دارم میگم,انتظار ندارم تشکر کنه ولی حداقل چیزی که انتظار دارم یه جواب درست بشنوم,مثلاً بگه با هیچ کدوم موافق نیستم.
رضا:
شما بهتر بلدی با نمونه کار ثابت کن با تخریب کسی نمیگن این بیشتر حالیشه . اون موقع که با FPS هم کار میکردی خیلی ادعا داشتی الانم که فقط ی سری اطلاعات کلی بلدی تو عمل نمیتونی خودت پیاده کنی
گفتم بهش رو بدم دوچار خود بزرگ بینی میشه ها .. :D
پیام:
مثل این میمونه به Gamespot بگی چون به Legendary از 10 داده 2.5 میخواسته تخریبش کنه چون خودشون بلد نیستن بازی بسازن
رضا:
----------------------------------------------------------------
*ویرایش: من اونقدر جنبه داشتم که خودم سنگین ترین نقدر رو به بازی خودم(پرونده سیاه) کردم و بعدشم گفتم حاضرم همه بیان هر ایرادی میخوان بگیرن,مهدیار بازی نهایی رو دید,نه تنها 90 درصد ایرادا بر طرف شده بود بلکه بعداً هم یه پچ کوچیک دادم بهش چند تا مورد برنامه نویسی که داشت باگ هاش گرفته شد(قابل توجه اونایی که فکر میکنن FPSC با تیک کار میکنه,پرونده سیاه خودش به تنهایی بیش از 700 خط کد به زبون FPI داشت).
راستي يك نكته مهم يونتي زده ما رو تحريم كرده !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یونیتی هم افراد معمولی رو تحریم کرده,ما پرونده های طراحی بازیمون رو براشون فرستادیم و خیلی خوششون اومد و استقبال کردن و گفتن برید Development Kit از سونی و مایکروسافت بگیرید تا بتونیم راجع به پورت بازیتون به PS4 و Xbox one مذاکره کنیم,تا اینجای مذاکراتمون مستقیم با Graham Dunnett یعنی مسئول اصلی قراردادهای یونیتی داشتیم مکاتبه میکردیم.
اونا قبول کردم پروژه خوبی داریم میسازیم اینجوری استقبال کردن اونوقت بعضیا کاسه داغتر از آش....
parvizamd
11-12-2013, 21:42
تو پیام خصوصی بهت گفتم کیفیت مرحله ماشینی قسمت بیشتر مدیون نقدت هستم.
تو پیام خصوصی بهت گفتم کیفیت مرحله ماشینی قسمت بیشتر مدیون نقدت هستم.
یعنی قبول داری رضا تند رفته با اون برخوردش دیگه؟؟؟
پس فقط من نیستم که باعث اذیت شدن میشه,فقط نمیدونم چرا من یه چیزی میگم همه میان طرفداری فرد مقابلم رو میکنن ولی افراد دیگه میان به من هر چی میخوان میگن و هیچ کس هم طرف من رو نمیگیره....
برای مثال اون حرفا رو زد هیچی هیچ کس نگفت بهش,به خودت یه بار به شوخی گفتم گوشی فلان قیمت تو عمرت دیدی تا حالا(البته شما فکر کردی دارم جدی میگم) باز بقیه اومدن ازت طرفداری کردن,یا الان دارم به یکی دیگه دارم میگم تو که از حرفای قدیم من ایراد میگیری الان پیشرفت کردم ولی تو هنوز نمیدونی ساخت یافته چیه,به جایی که بری بگی پیام راست میگه و هر کسی پیشرفت میکنه و نمیشه روی حرفای قدیم قضاوت کرد اومدی از قول اون برام ساخت یافته رو بررسی میکنی.
اصلاً بحث از کجا شروع شد؟!؟
من فقط گفتم یونیتی خیلی خفنه و اگر بلد نیستید ایراد نگیرید,یه مثال هم زدم اونم این بود که من بیش از ظرفیت FPSC کار ازش کشیدم و بعد گذاشتمش کنار ولی خیلیا حرف های شما رو ممکنه ببینن و یونیتی رو در حالیکه چند درصدش هم بلد نیستن بذارن کنار و این به ضرر خودشون و بازی سازی کشوره,فقط یجور دیگه گفتم اینا رو.
حالا چون اومدم کامنتت رو نقل قول کردم گفتم از یونیتی ایراد نگیر رضا شروع کرد از خودم ایراد گرفتن,بدون اینکه بدونه ذره ای از حرفام رو درک کرده باشه,چون من خیلی کلی و در مورد بازی سازی کشور حرف زدم ولی رضا خیلی خیلی جزئی و فقط در مورد شخص بنده و در زمان خاص(زمانی که FPSC کار میکردم) صحبت کرد.
اینجور کورکورانه پشت همدیگه وای نستین چون مثل الان منطق بهتون میگه اوضاع چجوریه و بعداً پیش خودتون شرمنده میشین که چرا فلان کار رو کردین(منظور همون وجدان درد گرفتنه).
الان حتماً میخواین بگین دارم دشمنی ایجاد میکنم,نه اینطور نیست من فقط دارم میگم اگه قراره کسی پشت فرد دیگر وایسه بهتره همه بازی سازای کشور پشت هم وایسن و اینجور مثل شما غیر مستقیم باند تشکیل ندن,اینجوری میتونیم موفقیت خوبی کسب کنیم.
Reza Azimy_RW
11-12-2013, 23:19
تو هم رحم نکردیا,چقدر آدم باید پست باشه که بعد از این همه مدت بیاد نقل قول کامنت هزار سال پیش منو بزنه,
اینایی که پرسیدی ربطی به انجین نداره چیزایی هست که بیس بازیسازیه و کسی اگه اینا رو ندونه در حده یه قارچه و نمیتونه ادعا کنه من سورس انجین ویرایش میکنمو ... !!! ( یا حضرت بازیسازی )
در مورد این :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .jpg
یه بازی هم 2 تا شیدر نیست که میای با کرایسیس مقایسه میکنی هر چند گند زدی با این مقایست اصلا قابل مقایسه نبودن ! ( اعتماد به نفستم عالیه ) اون چیزی که تو دراوردی همش یه تکسچره .
**این تیکه رو الان دارم میگم,انتظار ندارم تشکر کنه ولی حداقل چیزی که انتظار دارم یه جواب درست بشنوم,مثلاً بگه با هیچ کدوم موافق نیستم.
پست خودتم میزاشتی دیگه ؟
یعنی کلاً با این وضعیت خروجی گرفتن از بازی که هر چی سیستم قوی تر میشه بازی Stability اش رو از دست میده کلاً شما میتونی قبول نکردن SlideMe رو به فال نیک بگیری و بری بازین رو روی شونصد تا گوشی قبل از عرضه تست کنی.....
شانس آوردیم قرار نیست نیروگاه هسته ای را اندازی کنی :n08:
وقتی یکی بیاد از بازیت ایراد بگیره و در حده قارچ هم اطلاعات نداشته باشه که یه مشکلی رو که مربوط به تنظیمات ساده تو خروجی گرفتن میشه رو به اینجور چیزا ربط بده و بازیو تخریب کنه . خوب به ادم فشار میاد دیگه !
یکی اصلا نفهمه مشکل از کجاست و ندونه بازیسازی و خرجی گرفتن چیه بیاد واسه خودش چرت و پرت بگه
البته اون بازی خیلی افتضاح بود و من ادعل نمیکنم بازی بدون ایراد و خوبی بود
اصلاً بحث از کجا شروع شد؟!؟
افرین همینه دیگه
شما گفتی من اولین کسی بودم که چیکار کردمو ... من با دلیل و مدرک بهت ثابت کردم 2چار خود بزرگ بینی شدی تو بهت برخورد
من خودم اولین کسی بودم تو بازی مستقل SSAO رو پیاده کردم با کوئست ولی یه بار شنیدی اینو از من ؟ یا خیلی چیزای دیگه چون اصلا چیزی نیست که بهش افتخار کنی ( فقط یه عده تازه به دوران رسیده فک میکنن چیه حالا ) اونوقت یکی میاد میگه تا حالا کسی از انتی الایزینگ استفاده نکرده غیر از من کلی هم با خودش حال میکنه :n08:
در ضمن من کل کل نمیکنم خودت بحث رو کش دادی به جاهایی که ربطی به بحث اصلی نداشت ( چون جوابی نداشتی )
امیدوارم ناراحت نشی که در حده شعورت باهات حرف زدم :n12:
اینایی که پرسیدی ربطی به انجین نداره چیزایی هست که بیس بازیسازیه و کسی اگه اینا رو ندونه در حده یه قارچه و نمیتونه ادعا کنه من سورس انجین ویرایش میکنمو ... !!! ( یا حضرت بازیسازی )
از اونجایی که من دیدم خیلی از همین چیزایی که پرسیدم رو میان با 4 تا حرکت توی UDK میزنن درست میکنن گفتم ببینم یونیتی چطور عمل میکنه,برای همین پرسیدم اون باز و بسته کردن فلکه آب توسط انیمیشن چجوری انجام میشه,اگر واقعاً اگر از رو این چیزا سطح اطلاعات یه نفر رو میشه اندازه گیری کرد از اونجایی هم که بعد از چندین بار تذکر در مورد پیشرفت کردن آدما و چندین بار توضیح در مورد نقل قول نکردن کامنت های قدیمی بازم نفهمیدی این کارا آخر عاقبت نداره پس باید تو هم در حد تک سلولی باشی دیگه.
یه بازی هم 2 تا شیدر نیست که میای با کرایسیس مقایسه میکنی هر چند گند زدی با این مقایست اصلا قابل مقایسه نبودن ! ( اعتماد به نفستم عالیه ) اون چیزی که تو دراوردی همش یه تکسچره .
اولاً که خودت 2 تا شیدر من رو با کرایسیس مقایسه کردی(پس تمام حرفات بر میگرده به خودت),دوما که باز یه چرت و پرتی بدون منطق گفتی دیگه,اون موقع حرفت رو قبول میکردم که بیای بهم دقیقاً بگی فرق کار من با کرایسیس چیه,اگر فکر کردی یه تکسچر انداختم روی صفحه بگو تا برات ویدئو آپلود می کنم ببینی چجوری کار میکنه که دفعه بعد یادت باشه 150 خط شیدر رو با یه تکسچر یکی ندونی,کسی که فرق کلی خط شیدر رو با یه تکسچر ندونه اطلاعاتش مطمئن باش از قارچ هم کمتره.
آقا فکر کن بعد یه چرندی بنویس,منم هر چرت و پرتی میخوام بنویسم اول فکر میکنم ببینم با حرف های دیگه خودم تناقض نداشته باشه.
وقتی یکی بیاد از بازیت ایراد بگیره و در حده قارچ هم اطلاعات نداشته باشه که یه مشکلی رو که مربوط به تنظیمات ساده تو خروجی گرفتن میشه رو به اینجور چیزا ربط بده و بازیو تخریب کنه . خوب به ادم فشار میاد دیگه !
یکی اصلا نفهمه مشکل از کجاست و ندونه بازیسازی و خرجی گرفتن چیه بیاد واسه خودش چرت و پرت بگه
اصلاً اطلاعات من کمتر از قارچ,مهم اینه که با همین بد خروجی گرفتن پورت بازی GTA IV برای PC تبدیل شد به یکی از بدترین پورت های تاریخ که فقط 4 تا پچ با کلی حجم دادن اون درست شه,در ضمن تو به خودت شک داری که فکر میکنی بازیت با این چیزا تخریب میشه دیگه,حرف من کاملاً فان بود و آخرش هم اون خنده به اون گندگی رو زدم که ناراحت نشی,پس واقعاً میدونی بازیت عددی نبوده که با یه حرف به این سادگی تخریب شده....
من خودم اولین کسی بودم تو بازی مستقل SSAO رو پیاده کردم با کوئست ولی یه بار شنیدی اینو از من ؟ یا خیلی چیزای دیگه چون اصلا چیزی نیست که بهش افتخار کنی ( فقط یه عده تازه به دوران رسیده فک میکنن چیه حالا ) اونوقت یکی میاد میگه تا حالا کسی از انتی الایزینگ استفاده نکرده غیر از من کلی هم با خودش حال میکنه :n08:
اگر خودت واقعاً رفتی الگوریتمش رو خوندی پیاده کردی که سخت در اشتباهی نگفتی چنین کاری بلدی چون خودم اولین کسی بودم که به فردی با این توانایی میومدم برای پروژه جدیدمون ماهی 3 ملیون میدادم, فکر نمیکنم تو بتونی چنین کاری بکنی,روی کوئست بوده پیاده هم نکردی فقط روی پروژه ات فعالش کردی.
منم نگفتم هیچ کس AA نداره فقط گفتم رفتم روی ت*می ترین انجین تاریخ زدم 16X AA پیاده کردم,انجینی که تا 2 سال پیش Post Process ساپورت نمیکرد,تو اگر توی کوئست با اون همه امکانات 200X هم بتونی پیاده کنی هنوز نتونستی سختی کار من رو درک کنی.
حرف منم همینه دقیقاً,من میگم با FPSC اون کار رو کردم,باید بتونیم با انجین های بهتر صد برابر بهترش رو انجام بدیم ولی وقتی به همین راحتی یکی میگه یونیتی فلانه و گرافیکش به فلان انجین نمیرسه و غیره یعنی ایراد چرت داره میگیره چون با همون یونیتی واقعاً کارایی میشه کرد که تو هیچ انجینی نیست,بعضی پکیج های یونیتی رو میبینم مخم آژیر میکشه چون نمونشون رو توی هیچ انجینی ندیدم.
من اصلاً دوچار خود بزرگ بینی نشدم چون الان اعتقاد دارم کسانی که دارم باهاشون کار میکنم خیلی خیلی با سواد هستن و من خیلی مواقع موقع بحث کردن باهاشون کم میارم ولی مطمئن باش خیلی آدم های منطقی هستن(برعکس تو) و از راه منطق جواب میدن نه با نسبت دادن آدم به قارچ و این چیزا.
***ویرایش:اگر فکر میکنی اون کثیفی که من درست کردم چرت و پرته یه سر بیا تاپیک بازیم صفحه اول رو بخون دیگه,کاملاً در مورد پردازش تصویری که انجام میشه توضیح دادم چند تا عکس اضافی دیگه هم هست,بازم کم بود بگو برات ویدئو آپلود میکنم.
parvizamd
12-12-2013, 08:29
نقد هاي پيام خيلي خوبه ولي خوب اگر نكات مثبت بازي هم بگه مطممنا مي تونه نتيجه مثبت بهتري بگه. خوب اينجور نقد ها با تكيه اين شكلي به مزاق همه خوش نمي آد اينجور نقد خيلي خيلي بهتره تو پيغام خصوصي گفته بشه . بهرحال دوستان هركسي مهارتي داره حالا پيام شيدر نويسه رضا طراح و مدل كار خوبيه و احسان طراح و برنامه نويس خيلي خوبيه و مهدي كارش تو برنامه نويس و طراحيه عاليه و من تو برنامه نويسي بد نيستم . نبايد گير بديم .
با تشكر و احترام براي همه كاربران p30world:n12:
Reza Azimy_RW
12-12-2013, 11:17
از اونجایی که من دیدم خیلی از همین چیزایی که پرسیدم رو میان با 4 تا حرکت توی UDK میزنن درست میکنن گفتم ببینم یونیتی چطور عمل میکنه,برای همین پرسیدم اون باز و بسته کردن فلکه آب توسط انیمیشن چجوری انجام میشه,اگر واقعاً اگر از رو این چیزا سطح اطلاعات یه نفر رو میشه اندازه گیری کرد از اونجایی هم که بعد از چندین بار تذکر در مورد پیشرفت کردن آدما و چندین بار توضیح در مورد نقل قول نکردن کامنت های قدیمی بازم نفهمیدی این کارا آخر عاقبت نداره پس باید تو هم در حد تک سلولی باشی دیگه.
تو یو دی کی یا ... هم همین الگوریتماس از این به بعد بلد باش سوتی ندی جایی :n06: در مورد نقل قول کردم حرفای قدیمی هم مثه اینکه خودتم این کارو کردی
اگر خودت واقعاً رفتی الگوریتمش رو خوندی پیاده کردی که سخت در اشتباهی نگفتی چنین کاری بلدی چون خودم اولین کسی بودم که به فردی با این توانایی میومدم برای پروژه جدیدمون ماهی 3 ملیون میدادم, فکر نمیکنم تو بتونی چنین کاری بکنی,روی کوئست بوده پیاده هم نکردی فقط روی پروژه ات فعالش کردی.
کوییست 5 هم حتی فابریک اینو نداره اصلا
هنوز نتونستی سختی کار من رو درک کنی.
یه سرچ هم بزنی تو گوگل Antialiasing fpsc میفهمی قضیه خیلی داغونه :n09:
فدا مدا :n12:
حالا بیاین با هم خوب باشیم :n11: اصلاً مگه بد بودیم با هم :n02:
ولی بازم برای اینکه خیال همه از بابت سیستم کثیفی روی دوربین هم راحت بشه یه ویدئو گرفتم و به زودی آپلود میکنم(تو تاپیک خودش).
راستی یه چیزی پرویز,خیلی مواقع هست من میرم یه نقدی از یکی میکنم,بعد بقیه میبینن چند تا اتفاق میوفته,یکی اینکه ممکنه دقیقاً مشابه همون ایرادات رو بازیشون داشته باشه برن برطرف کنن.یکی دیگه اینکه در اثر اون نقد یه چیزای بهتری ممکنه به نظر بعضیا برسه,یکی دیگه هم اینکه اینجوری روابط جمعی گسترش بیشتری پیدا میکنه,حالا اگر کسی ناراحت میشه من از این بعد اول ازش میپرسم بعد اگر مشکل داشت پیغام خصوصی میدم,این کار رو دقت کرده باشی چند بار انجام دادم :n06:
M0hsen3D
12-12-2013, 19:28
بزارید منم حرف بزنم تو ترکوندن تاپیک "کوئست 5 ریلیز شد" سهیم باشم :دی
پیامبا همه این حرفا, حرفات در مورد اعداد و ارقامی که در مورد حقوق و درامد بازیسازا میگی چرت و پرت هست خدایی! از ع.ر چقدر میگرفتی خودت؟ الان بچه های حرفه ای اینجا دارن چقدر میگیرن؟ اصلا جایی مشغول بازیسازی هستند که حقوق بگیرن؟
الان من مدل سازیو در حد حرفه ای پیش بردم (low poly & high poly) + ساخت شیدر , متریال و composite تو بلندر (که البته کاربردی تو گیم نداره واسه انیمیشن هست) + انیمیت و ریگ ... اما با همه این حرفا هنوز درآمدم از نت هست از امسال تا الان که کم و زیاد شده اما دائمی بوده تقریبا.
پرویزم برنامه نویس هست از پارسال فکر کنم , احسانم تو یه فصل معمار میشه تو فصول دیگه هم برنامه نویسی و رندر و اینا... از بقیه بچه ها هم الان امار ندارم اما حرفات در مورد کار و شغل و امار درامد بازیسازی تو
ایران چرته عزیز من :دی
یه مورد دیگه اینکه
الان وقتی اکثر شیدر ها تو نت پیاده سازی شده هست و راحت میشه کدش رو اضافه کرد به انجین چرا میری الگوریتم میخونی که خودت بنویسی؟ این کارت وقتی به درد میخوره که بخوای شیدر نویس شی کلا! اما وقتی میشه کد شیدر اماده رو اضافه کرد و همون نتیجه رو هم بده یا بتر یا حتی میشه شیدر های شاخ دیگه رو هم ( خرید ) چرا خودت عذاب میدی اخه عزیز من اینقدر رحمت نکش دیگه دلم کباب شد واست باو :دی
همین دیگه... همین :دی
parvizamd
12-12-2013, 20:23
محسن اگر پيام واقعا شيدرنويس باشه واقعا كارش خيلي ميارزه . بنبنيد الان يونيتي زده ما رو تحريم كرده من خيلي دوستش دارم ولي نمي تونم ديگه اونو داشته باشم .اگر الان يك انجنين واسه خودم داشتم منت اينها رو نمي كشيم درسته كارشون خيلي خفنه ولي ... . الان مي خواهم برم يا كار بلندر (با پايتون ميونه خوبي دارم ) يا Toruge3d يا NeoAxis يكي از اين ستا.
M0hsen3D
12-12-2013, 21:22
پرویز کلا انجین بلندر رو بیخیال شو چون تو road map توسعه بلندر دیگه به عنوان انجین جدا و standalone توسعه پیدا نمیکنه و نقشش تو بلندر به Interactive Blender (بخش تعاملی بلندر) تغییر پیدا میکنه توضیح بیشتر خواستی بگو لینک بدم بخونی.
torque که سورس باز شده خیلی وقته بدک نیست اما من باهاش کار نکردم ,neo هم تو لایسنس جدیدش یه تحول بزگی ایجاد شده که تو ورژن جدید sdk که منتشر شده با امکانات خیلی زیاد نزدیک به ورژن تجاریش میشه بازی ساخت کاملا رایگان حتی بازی تجاری بدون اینکه لوگوش رو بزنه تو بازی.
یه توضیحایی راجع به حقوق و اتفاقاتی که افتاد از ع.ر جدا شدم دادم ولی گفتم شر نشه همه رو پاک کردم,بعداً هر کی خواست تو چت کامل توضیح میدم.(این چند روزه سعی میکنم بیام یاهو!)
فقط در این حد بدونید که من خیلی چیزا به جز شیدر بلدم,مثلاً اسکای باکس های بیشتر بازی های ایرانی که خیلی هم ادعا دارن خودشون همه کارشون رو کردم(مثل خلیج عدن) آماده هست ولی من خیلی راحت میتونم اسکای باکس 4096x4096 خروجی بگیرم(برای هر وجه) و تازه میتونم برای دقت بیشتر یه 8 بیت Alpha channel اضافه کنم که توی یونیتی بشه موقع کار با Image effectهایی مثل Bloom که تنظیمات Alpha دارن روش مانور بیشتری داد,تازه اینکه چیزی نیست,میتونم اسکای باکس با فرمت HDR و با تکنیک HDRI خروجی بگیرم,فرقش در این حده که اگر مثلاً 20 تا اسکای باکس معمولی رو 10 دلار میفروشن,همون 20 تا رو بتونی HDR بگیری میشه 100 دلار و تازه افراد بیشتری میخرن,اونم اینجوریه که کلی اطلاعات اضافه داره و با Marmoset کار میکنه(برچسب Marmoset Ready روش میخوره) در ضمن به جای اینکه 6 تا تکسچر برای اسکای باکس بذاری فقط یکی میذاری,یذره کیفیت پایین تره ولی تو حالت 4096x4096 بسته به نوع خروجی میتونه توی کارت گرافیک تا 200 مگ مموری کمتری مصرف کنه تازه قابلیت های بیشتری هم میده :n04:
اگر کسی نمیدونه Marmoset چیه خیلی راحت میتونه سرچ بزنه.
بازم میخوای بگم چه کارایی بلدم؟!؟
اصلاً مهمتر از همه چیز اینه که خیلیا میان بهم میگن انقدر بهت حقوق میدیم بشین خونه کار کن(تا حالا هیچ شرکتی ندیدم بتونه حتی نصف تجهیزاتی که تو خونم دارم رو در اختیارم بذاره) یجای تقریباً معروف رفتم یه بار دیدم کل هاردهای کامپیوترهاشون از فضایی که من دارم کمتره,من فقط یه 2ترا Backup plus دارم 24 ساعت داره بک آپ میگیره....حالا اینترنال و SSD و اکسترنال و این چیزا که بماند...
محسن اگر پيام واقعا شيدرنويس باشه واقعا كارش خيلي ميارزه
شما مثل اینکه شک دارید به من؟!؟
یعنی واقعاً فکر میکنی اونایی که باهاشون 1.5 سال کار کردم اگه از همون اول میدیدن شیدر نمیتونم بنویسم ادامه میدادن؟!؟مطمئن باش به ماه نمیکشید همکاریمون.
تازه اگر کسی الان با استودیوی فطرس رابطه داره میتونه بره ازشون بپرسه,یه دفعه رفتم اونجا تستی گفتم چه شیدری بزنم همونجا یهو الکی یکیشون دیوار اتاق رو نشون داد گفت اینجوری,ظرف کمتر از 3 دقیقه براشون شیدر Tri-Planar همونجا نوشتم که بتونه 3 تا تکسچر رو ترکیب کنه جزئیاتی در حد اون دیوارشون بده. :n04:
مسابقات برنامه نویسی رو دیدی طرف داره برنامه مینویسه بالای 60 تا کلمه در دقیقه تایپ میکنه آخرشم تیمشون آخر میشه(تیم ایران رو گفتم) منم در مورد شیدر یه همچون چیزی هستم :n02:سرعت تایپ بالا چیز خوبیه واقعاً :n06:کسایی که باهام چت کردن دیدن یهو بعضی مواقع عین جت شروع میکنم نوشتن چی میشه :n02:خیلیا بهم میگن سرعت تایپت از سرعت خوندن ما بیشتره :n13:
راستی یه چی بگم همه تعجب کنن,بعضیا شاید فکر میکنن من میگم تا الان زیاد تونستم درآمد داشته باشم ولی باید بگم بعضیا رو میبینم کاملاً با خاک یکسان میشم,دوسته دوستم بازی موبایل ساخته 2-3 ماهه 200 ملیون در آورده,یکی دیگه رفته با Bic قرارداد بسته همون اول برای شروع یه همچین مبلغی گرفته :n04:یکی دیگه ماهی 50 ملیون در میاره که البته همش بازی نیست(دوره دبیرستان اسمبلی کد میزده و الان هم تو تیم منه), مدیر پروژه بازی شکار شیطان(لینکش رو پایین گذاشتم حتماً برید ببینید) استاد Maya من بوده(اون موقع هنوز مدیر پروژه نبود)اونم دانشگاه مائه :n02:دانشگاه ما هم که ذره ای بیش نیست در این کشور,ببین چه غولایی جاهای دیگه میشه پیدا کرد,یعنی ماها یه مشت جوجه محسوب میشیم رسماً...
لینک عکسای شکار شیطان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
parvizamd
14-12-2013, 08:38
پيام دقت كن و با دقت بيشتري پست ها رو بخون . اگر شك داشتم مطممنا از شما بابت radical blur نمي پرسيم .هرچند من عمل و مهارت هيچ كس رد يا تاييد نمي كنم .
ولي واقعا بهتره به پست هاي خودتون بيشتر دقت كنيد . راستي ديگه سرعت تايپ تو برنامه نويسي زياد اهميتي نداره . مهم ذهن آدم كه كار كنه هيچ وقت جمله كه دوست دواران كار كني زياد ياد نمي ره .ترم يك بوديم بهمون گفتند ماشين حساب ويندوز كامل بنويسيد قسمت قرينه كننده اش رو با من 5 خط نوشتم داوود از پرسيد قرينه كننده شو چطور نوشته گفتم اگر جلو منفي بود substring (1) مي كردم درغير اينطوري 1 منفي مي ذاشتم جلوشو. گفت با يه خط ميشه انجامش داد. int.Parse(Display.Text)*-1 . ميدونم چيز خيلي ساده اي بود ولي خيلي چيز هاي زيادي بهم ياد .برنامه نويسي با كدنويسي و تاپستيستي خيلي فرق مي كنه كسي بيشترو وقتشو فكر كنه مي برنامه نويسي بهتريه كه كه هرچيز به ذهنش مي ياد كد مي كنه .
با تشكر و احترام :n12:
خب اینکه معلومه,خود من بخوام ببینم کسی چیزی بلده یا نه(بر فرض اگر قرار باشه بیاد تو تیم من کار کنه) اول یه مسئله سخت میدم میگم روش فکر کن و بعد میرم میگم حالا برنامش رو بنویس...
در ضمن سرعت زیاد به این درد میخوره که وقت تلف نشه,کسی که میخواد بنویسه Public float a; نباید بنویسه P بعد وایسه ببینه چه کلماتی رو کامپایلر بهش Suggest میکنه که بره از توش Public رو انتخاب کنه,بلکه کل اون خط رو باید تو کمتر از 3 ثانیه بنویسه,یعنی من بر این عقیده هستم که نوشتن کد چیزی نیست که بخاطرش بخوایم از کارای دیگه بمونیم,برای مثال در آوردن مناسب ترین الگوریتم هوش مصنوعی برای یک بازی خاص ممکنه 3 روز طول بکشه,حالا اگر برنامه نویسا سریع باشن در عرض 1 ساعت الگوریتم رو کد میکنن و میره برای دیباگ در صورتی که برنامه نویس کند باشه کد 1 روز طول میکشه و 30 تا از این کدها میتونن 1 ماه پروژه رو عقب بندازن که یهو دیدی چیزی حدود 30 ملیون حقوق روی دست مدیرعامل خرج گذاشت :n04:
كسي بيشترو وقتشو فكر كنه
کسی که سریع تر فکرش رو به کد تبدیل میکنه از اونور هم وقت بیشتری پیدا میکنه برای فکر بیشتر :n13:پس بازم میرسیم به حرف من.
اینکه یه برنامه نویس بتونه بهینه ترین کد رو به بهترین نحو پیاده کنه معلومه چیز خوبیه ولی فکر کن این در کنار سرعت عمل بالا باشه.
parvizamd
16-12-2013, 19:18
پيام شكن نكن كسي اينطوري برنامه مي نويسه من به قبر خودم بخندم اگر بهش بگم برنامه نويس . حرف سر الگوريتم بود.
قطعاً منم در اون حد گلابی منظورم نبود ولی بازم خیلیا هستن که مغز برنامه نویسیشون خوب کار میکنه و سرعت تایپ داغون دارن :n03:
parvizamd
16-12-2013, 21:42
انصافا خيلي نكته مهمي بود . همكار من يكشون . برنامه نويسي اش خيلي خيلي از من بهتره ولي تايپش داغون.
mohammd1
27-12-2013, 16:58
سلام
میشه پچ رو یه جا دیگه آپلود کنید؟ دانلود نمیشه
Reza Azimy_RW
12-01-2014, 18:03
فقط در این حد بدونید که من خیلی چیزا به جز شیدر بلدم,مثلاً اسکای باکس های بیشتر بازی های ایرانی که خیلی هم ادعا دارن خودشون همه کارشون رو کردم(مثل خلیج عدن) آماده هست ولی من خیلی راحت میتونم اسکای باکس 4096x4096 خروجی بگیرم(برای هر وجه) و تازه میتونم برای دقت بیشتر یه 8 بیت Alpha channel اضافه کنم که توی یونیتی بشه موقع کار با Image effectهایی مثل Bloom که تنظیمات Alpha دارن روش مانور بیشتری داد,تازه اینکه چیزی نیست,میتونم اسکای باکس با فرمت HDR و با تکنیک HDRI خروجی بگیرم,فرقش در این حده که اگر مثلاً 20 تا اسکای باکس معمولی رو 10 دلار میفروشن,همون 20 تا رو بتونی HDR بگیری میشه 100 دلار و تازه افراد بیشتری میخرن,اونم اینجوریه که کلی اطلاعات اضافه داره و با Marmoset کار میکنه(برچسب Marmoset Ready روش میخوره) در ضمن به جای اینکه 6 تا تکسچر برای اسکای باکس بذاری فقط یکی میذاری,یذره کیفیت پایین تره ولی تو حالت 4096x4096 بسته به نوع خروجی میتونه توی کارت گرافیک تا 200 مگ مموری کمتری مصرف کنه تازه قابلیت های بیشتری هم میده :n04:
اگر کسی نمیدونه Marmoset چیه خیلی راحت میتونه سرچ بزنه.
پیام جان شرمنده الان پستتو خوندم
اگه جایی سراغ داری واسه این کارا پول بدن منو هم خبر کن . سازنده بازیهای دیگه هم فک نکنم نمیتونستن Sky Box بسازن 100 درصد نیاز ندونستن
پیام جان شرمنده الان پستتو خوندم
اگه جایی سراغ داری واسه این کارا پول بدن منو هم خبر کن . سازنده بازیهای دیگه هم فک نکنم نمیتونستن Sky Box بسازن 100 درصد نیاز ندونستن
خوب شد حالا خوندی :n02:
من نگفتم همه سازنده ها بلد نیستن گفتم حتی بعضیاشون که ادعاشون هم میشه نمیتونن,اگر جایی بود حتماً :n06:
Reza Azimy_RW
13-01-2014, 21:23
دمت گرم :دی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.