ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رشته مهندسی کامپیوتر و یا مطالعه آزاد؟

Arrowtic
10-03-2012, 19:18
سلام دوستان.اول از همه بگم اگه میشه اینو تو تاپیکش جواب بدید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش خواستم بدونم که من بخوام تو کامپیوتر موفق بشم(در حد دانشگاهی مثل شریف) چه کنم؟منظورمو دقیق تر بگم:
یه نفر بره مهندسی برق در دانشگاه شریف کنارش برنامه نویسی هم کار کنه بهتره یا اینکه بره مهدسی کامپیوتر(نرم افزار) در دانشگاه شریف و تمام وقتشو سر همین رشته بذاره.از نظر درآمد در آینده و همچنین بورس شدن به خارج.
مرسی:40:

robert
10-03-2012, 21:10
سلام دوستان.اول از همه بگم اگه میشه اینو تو تاپیکش جواب بدید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش خواستم بدونم که من بخوام تو کامپیوتر موفق بشم(در حد دانشگاهی مثل شریف) چه کنم؟منظورمو دقیق تر بگم:
یه نفر بره مهندسی برق در دانشگاه شریف کنارش برنامه نویسی هم کار کنه بهتره یا اینکه بره مهدسی کامپیوتر(نرم افزار) در دانشگاه شریف و تمام وقتشو سر همین رشته بذاره.از نظر درآمد در آینده و همچنین بورس شدن به خارج.
مرسی:40:

سلام.

رشته ای که من در اون در حال فارغ التحصیلی هستم یه چیزی هست بین برق و نرم افزار (( یعنی میشه سخت افزار :40:))

از نوع سوالاتی که شما پرسیدید معلوم میشه تجربه زیادی نداری...

ببین عزیز من... من تو سال آخر لیسانس شاگرد یه استادی بودم که ارشد الکترونیکش رو از علم و صنعت گرفته بود (( دوره آموزشی AVR رو باهاش بودم )) و استاد میکروکنتلر بود. ولی از برنامه نویسی فقط برنامه نویسی میکرو ها رو بلد بود. این در حالی هست که علم نرم افزار فوق العاده گسترده هست.

ایشون با اینکه خدای میکروکنتلر بود خیلی چیزها بلد نبود... از آن جمله پایگاه داده... هوش مصنوعی... سیستم های خبره و بلادرنگ.... نظریه محسابات پیچیده..... طراحی الگوریتم....زبانهای دات نت و برنامه نویسی تحت شبکه و خیلی مباحث دیگه

دیدگاه شما در مورد صنعتی شریف باید حتما و حتما و حتما اصلاح بشه... تو شریف معجزه نمیکنن... من شریف زیاد رفتم... اساتیدش رو میشناسم... یکی از غولهای نرم افزاری ایران پروفسور قدسی هست که اونجا درس میده. ولی دانشجو ها خودشون عاشق برنامه نویسی هستند و دنبال علم میرن. دانشگاه فقط الفبا رو یاد میده... همین...

مهندس برق تخصصش برق هست و مهندس نرم افزار هم تخصصش نرم افزار... این دو تا زمینه اشتراکات و اختلافات زیادی با هم داره...

شما اگر دنبال کار خوب و پر در آمد هستید باید رزومه قوی داشته باشید... خیلی از دوره ها رو باید بیرون برید ببینید... مدرک زبان انگلیسی داشته باشید... تو دو یا سه زمینه حرفه ای بشید تا بهتون بالای ماهی 2 میلیون حقوق بدن...

خیلی شرکتها یه حرفه ای از دانشگاه آزاد رو به دلیل کار بلد بودن به یک فارغ التحصیل آکبند از شریف که فقط یه لیسانس دستش هست ترجیح میدن... چون شرکت میخواد پروژه اش سر موعد تموم بشه و اصلا براش فرقی نمیکنه شما کجا درس خوندی... چیزی که براشون مهمه اینه که شما چی بلد هستی و اینجاست که رزومه ارزشش معلوم میشه...

در ضمن اینم بگم... علم برنامه نویسی علم سختی هست که اگر IQ + علاقه توش نباشه پدر آدم درمیاد...هیچ مهندس نرم افزاری هم از دانشگاه برنامه نویس نشده... همه الفبا رو از دانشگاه یاد گرفتند و خودشون دنباله اش رو ادامه دادند و سالها کار کردند و کد نویسی کردند تا برنامه نویس شدند...

استاد خودمون بهمون میگفت من به شما ++C یاد میدم... بیرون از شما ++D میخوان....:27:
برین یه چیزی یاد بگیرین...

Arrowtic
10-03-2012, 21:42
نممنونم دوست عزیز
برای شریف منظورم این بودش که از خارج راحت تر میگیرن یه دانشگاه شریفیو که کار بلده به نسبت یه آزاد که کاربلده برا همین پرسیدم.
فقط یه چی:
وضع تقریبی درآمد رو در 5 سال اول ورود به بازار کار میگید؟
یعنی اینطور که سال اول شخص کاربلد باشه و دنبال کار باشه متوسط ماهی چه قدر؟سال دوم چطور و تا پنجم که تجربه بیشتری کسب کرده!
بیشترین میزان درآمد با این رشته چه قدره؟

بعد درکل درآمد برق بهتره یا کامپیوتر و هر کدوم که بهتره چه قدر؟

hermione
22-03-2012, 11:58
نممنونم دوست عزیز
برای شریف منظورم این بودش که از خارج راحت تر میگیرن یه دانشگاه شریفیو که کار بلده به نسبت یه آزاد که کاربلده برا همین پرسیدم.
فقط یه چی:
وضع تقریبی درآمد رو در 5 سال اول ورود به بازار کار میگید؟
یعنی اینطور که سال اول شخص کاربلد باشه و دنبال کار باشه متوسط ماهی چه قدر؟سال دوم چطور و تا پنجم که تجربه بیشتری کسب کرده!
بیشترین میزان درآمد با این رشته چه قدره؟

بعد درکل درآمد برق بهتره یا کامپیوتر و هر کدوم که بهتره چه قدر؟

خب شما 2 تا مسئله جدا از همو با هم داری مطرح می کنید اگه منظورتون از خارج رفتن برای ادامه تحصیل باشه متاسفانه باید وقتتونو روی تئوری ( برای معدل ) + زبان بذارید تا کار عملی.

دیگه اینکه همونطور که دوستمون هم بالا گفتن برق و کامپیوتر درسته که اشتراکاتی دارن ولی بر خلاف باور بقیه ( افرادی که توی این 2 رشته نیستن ) هر کدوم یه دنیایی واسه خودشون دارن
اینکه میبینید خیلی از برقیا برنامه نویسیه خوبی هم دارن فقط و فقط به خاطر علاقشون بوده چون توی چارت ، برنامه نویسیه زیادی نیست (به جز میکرو )