مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی S.S.C. Napoli | آتزوری ها
H A M A S
10-03-2012, 18:32
به نام خدا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نام کامل Società Sportiva Calcio Napoli S.p.A
لقب(ها): آبیها
بنیانگذاری: ۱ آگوست ۱۹۲۶
ورزشگاه :ورزشگاه سن پائولو
گنجایش: ۶۰۲۴۰
Stadio San Paolo
رنگ پیراهن ها(فصل 2012-2011)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].jpg
مالک باشگاه:اولریو دی لورانتیس
سرمربی:والتر ماتزاری
لیست بازیکنان این فصل(2012-2011)
ترکیب اصلی تیم در این فصل(2012-2011)
افتخارات
افتخارات داخلی:
2 قهرمانی سری آ(1986–87; 1989–90)
3 قهرمانی کوپا ایتالیا(1961–62; 1975–76; 1986–87)
1 قهرمانی سوپرکاپ ایتالیا(1990–91)
افتخارات بین المللی:
1 قهرمانی یوفا کاپ( 1988–89)
آخرین رنکینگ تیم توسط فیفا(23 فوریه 2012)
وبسایت رسمی باشگاه اس.اس.سی ناپولی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
H A M A S
10-03-2012, 21:19
اینم از تاپیک ناپولی...:5:
دیشب ناپولی 6 بر 3 کالیاری رو در هم کوبید تا از همین حالا خودشو آماده کنه برای چلسی.....طبق معمول با درخشش لاوتزی-کاوانی و همسیک همراه بود.....وضعیت ناپولی هم توی جدول بد نیست و فعلا با یک بازی بیشتر -چهارم هستن....میشه امیدوار بود بیاد اروپا....لاتزیو و اودنیزه اصلا جنم اروپا رو ندارن...امیدوارم فردا شب جفتشون نتیجه نگیرن
H A M A S
11-03-2012, 11:13
والتر ماتزاری هم گفته :حالا ما برای میدان نبرد لندن اماده ایم:5:
و از لاوتزی تعریف کرده....که حقم داره.....خودمونیم عجب استیلی داره این یارو لاوتزی!!
sAeEd_kHaAn
11-03-2012, 12:24
ناپولی تیم دوست داشتنی هستش خیلی ازش خوشم میاد امیدوارم همینطور با تراوت بمونه و یه جرقه نباشه
H A M A S
11-03-2012, 13:00
ناپولی تیم دوست داشتنی هستش خیلی ازش خوشم میاد امیدوارم همینطور با تراوت بمونه و یه جرقه نباشه
سیاست مالک ناپولی حفظ ستاره ها و کسب موفقیت های بیشتره.
تابستون میلان میخواست همسیک رو بگیره(همون آقای ایکس!!) اما دی لورانتیس یه قیمت بالا داد که گالیانی و برلو کلا دورش رو خط کشیدن.. و همینطور من سیتی که میخواست لاوتزی رو بخره که اونم موفق نشد
امیدوارم ناپولی فصل بعد قوی تر از این فصل باشه و رقابت در سری آ رو جذاب تر و سخت تر از گذشته بکنه
و همچنین بتونن سهمیه لیگ قهرمانان رو کسب کنن و شایستگی خودشون رو بیشتر از گذشته به فوتبال اروپا و جهان نشون بدن
اگه ناپولی بازیکنانش رو حفظ کنه و سه یا چهار خرید مناسب ترجیحا یک ستاره بخره میتونه به عنوان یک مدعی تبدیل بشه
Dark Shine
11-03-2012, 14:01
در واقـع در حـال حـاظـر بهتـرین مثلـث رو داره نـاپـلولـی مثلثـی کـه تونسـت آبرامـوویچ رو بـا سـه گُـل شکسـت بـده .
بالاخره ناپولی هم تاپیک دار شد
طرفدار میلانم ولی خیلی با ناپولی حال میکنم بخصوص خط حملش :11:
انشالله سهمیه قهرمانان رو بگیرن و چلسی رو هم بزنن :31:
ناپولی نماد باشگاههای ایتالیاست :40:
H A M A S
11-03-2012, 16:14
ناپولی هرچقدر از نظر هجومی خوبه اما در عوض توی دفاع ضعیفه....به نظرم هم مشکل سیستم سه دفاعه ماتزاری هست...هم کیفیت نفرات خط دفاعشون..باید تابستون یه 2 تا مدافع خوب بخرن....اصلا با این کاناواروی ثانی حال نمیکنم
H A M A S
12-03-2012, 09:16
دیشب رقبای ناپولی برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان(اودنیزه و لاتزیو) جفتشون باختن
3-لاتزيو 48 امتیاز
4-ناپولي 46
5-اودينزه 46
اگر همین روند رو ناپولی ادامه بده راحت میتونه مقام سوم رو بیاره.هفته بعد هم ناپولی توی یه دیدار حساس مهمان اودینزه هست...لاتزیو هم مهمان کاتانیا هست....کاتانیای که این چند هفته خیلی خوب نتیجه گرفته
دیشب رقبای ناپولی برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان(اودنیزه و لاتزیو) جفتشون باختن
3-لاتزيو 48 امتیاز
4-ناپولي 46
5-اودينزه 46
اگر همین روند رو ناپولی ادامه بده راحت میتونه مقام سوم رو بیاره.هفته بعد هم ناپولی توی یه دیدار حساس مهمان ناپولی هست...لاتزیو هم مهمان کاتانیا هست....کاتانیای که این چند هفته خیلی خوب نتیجه گرفته
ناپولی مهمان ناپولی :18:
با تیم ذخیره هاش بازی میکنه :31:
حالا ناپولی با کی بازی داره ؟
ناپولی با اودینزه بازی داره که فوق العاده حساس هست این بازی و در فریولی زمین تیم اودینزه برگزار میشه
به امید پیروزی ناپولی دوست داشتنی :31:
H A M A S
13-03-2012, 09:03
ناپولی مهمان ناپولی :18:
با تیم ذخیره هاش بازی میکنه :31:
حالا ناپولی با کی بازی داره ؟
یکی از بدی های بخش ورزش اینه که وقتی پستی رو میفرستی نمیفهمی چه غلط های املایی یا لفظی داشته...وقتی هم تایید شد آبروت میره:31:
ناپولی مهمان اودنیزه هست عزیز...
H A M A S
14-03-2012, 13:59
دلارام عظیمی: چلسی برای صعود به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان و جبران شکست 3-1 در بازی رفت برابر ناپولی، در استمفورد بریج به مصاف تیم ایتالیایی می شتابد.
از زمان اخراج آندره ویلاس بواس و حضور روبرتو دی ماتئو ایتالیایی روی نیمکت آبی پوشان لندنی، این تیم 2 پیروزی در جام حذفی و لیگ برتر کسب کرده و از نظر روحی با تیمی که 2هفته قبل در سن پائولو به مصاف ناپولی رفته بود، تفاوت زیادی دارد.
در واقع چلسی با اندیشه های یک ایتالیایی باید با ماتزاری و تفکرات او در نقش مربی ناپولی مقابله به مثل کند تا جواز صعود به جمع 8 تیم برتر این فصل فوتبال اروپا را کسب کند. آمار و ارقام خیلی نمی توانند چلسی را نسبت به موفقیت در این بازی ناامید کنند. این تیم از 7 بازی این فصل چمپیونزلیگ خود 3 برد داشته است. نکته مهمتر اینکه چلسی در هر3بازی خانگی خود پیروز شده و 10 گل به ثمر رسانده است، اگرچه چلسی در 3 بازی اخیر خود در مراحل حذفی لیگ قهرمانان در گشودن دروازه حریفان ناکام بوده است؛ این در حالی است که برای اولین بار از سال 1966تاکنون، ناپولی توانسته 3 بازی پیاپی در رقابتهای اروپایی را با پیروزی پشت سربگذارد.
هر دو این تیم ها در همه 7 بازی خود دررقابتهای این فصل لیگ قهرمانان دروازه حریفان خود را گشوده اند.
شش گل از هفت گل دریافت شده ناپولی دراین فصل از رقابتهای لیگ قهرمانان درنیمه اول وارد دروازه این تیم شده است. چلسی در دوفصل از 3 سال اخیر، با تیمهای ایتالیایی در این رقابتها روبرو شده است.
این تیم درسال 2008-2009 یووه را از این تورنمنت بیرون انداخت و درفصل بعد مغلوب اینتر - که با مورینیو به مقام قهرمانی این جام رسید- شد. دروگبا که دربازی رفت نتوانست دروازه ناپولی را بازکند، درچهاربازی آخر این فصل قهرمانان خود 4 گل برای این تیم به ثمررسانده و درمصاحبه های قبل از بازی امشب هم مدعی شده که شکست دادن ناپولی و جبران نتیجه بازی رفت غیرممکن نیست.
ادینسون کاوانی هم که 5 گل برای ناپولی دراین رقابتها زده، نقش مهمی در 13 گل ناپولی دراین فصل از چمپیونزلیگ ایفا کرده و به عنوان خطرناک ترین مهاجم این تیم دربازی امشب پا به استمفورد بریج خواهد گذاشت.
*هولیگان ها نگران اولتراس ناپولی
ناپولی تنها دو امتیاز با عنوان سومی درجدول رده بندی لیگ ایتالیا فاصله دارد، ولی فاصله این تیم با صعود به دور بعدی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا خیلی کمتر و کوتاه تر به نظر می رسد. ضمن اینکه این تیم توانایی راهیابی به فینال جام حذفی ایتالیا را هم داراست. ناپولی قصد متوقف شدن ندارد. بازی خارج از خانه امشب این تیم در چمپونزلیگ یک هفته سرنوشت ساز دیگر پیش روی آتزوری قرار خواهد داد. از امشب تا هفته آینده این تیم باید درلندن ، اودینه و در سن پائولو تکلیف این فصل خود را در 3 بازی معین کند.
ماتزاری در بازی رفت به دلیل محرومیت حق نشستن روی نیمکت ناپولی را نداشت و مسؤولان این تیم یک بار دیگر در آستانه نبرد استمفورد بریج از کمیته انضباطی لوزان درخواست تجدید نظر درحکم وی را کرده بودند که احتمال موافقت شدن با این درخواست بعید به نظر می رسید.
هواداران ناپولی برای هجوم به لندن خود را آماده کرده اند و درآستانه این بازی تنش دربین اولتراس (هواداران دوآتشه ناپولی) به اوج می رسید. پلیس انگلیس و یوفا درپیامی صریح به هواداران این تیم گفته اند که به هیچ هوادار ناپولی حتی در صورت در اختیار داشتن بلیت این بازی اجازه استقرار در محوطه ای غیر ازبخشاختصاص یافته به هواداران تیم میهمان دراستمفورد بریج داده نخواهد شد.
بدین ترتیب تنها 2700 نفرکه بلیت نشستن در این منطقه را خریداری کرده اند، اجازه راه یافتن به ورزشگاه را دارند. دراین شرایط باشگاه ناپولی به هواداران خود هشدار داده که بهتر است درخانه های خود بمانند و به لندن سفرنکنند، اما با توجه به 5 پرواز چارتری که راهی لندن شده، پیش بینی می شود دستکم 5هزار هوادار ناپولی امروز لندن را به محاصره خود دربیاورند(:5:)
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
H A M A S
14-03-2012, 17:58
زولا بین سال های 1989 تا 1993 بیش از 100 بازی برای ناپولی انجام داد و 7 سال نیز برای آبی های لندن به میدان رفت.
سایت گل- جان فرانکو زولا، ستاره سابق فوتبال ایتالیا، اعلام کرد دیدار امشب چلسی- ناپولی در مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ او را در موقعیت دشواری قرار داده است.
زولا بین سال های 1989 تا 1993 بیش از 100 بازی برای ناپولی انجام داد و 7 سال نیز برای آبی های لندن به میدان رفت.
او در گفتگو با سایت یوفا گفت:" این دیدار من را در موقعیت سختی قرار داد. یک تیم اولین بازی های من در سری آ را رقم زد و در تیم دیگر من به رویاهای فوتبالی ام رسیدم. واقعا امیدوارم این دیدار تماشایی از کار در بیاید و تیم برتر راهی مرحله بعد شود. چمپیونزلیگ رقابت های معتبر و بزرگی است و موفقیت در آن می تواند شرایط فصل یک تیم را کاملا تغییر بدهد."
زولا سپس در مورد دوران حضورش در ناپولی صحبت کرد، زمانی که در کنار مارادونا بازی می کرد و این اسطوره آرژانتینی را مورد ستایش قرار داد.
" مارادونا بازیکن بی نظیری بود. او هر کاری می خواست انجام می داد. او می توانست به تنها در یک بازی به پیروزی برسد. مارادونا باعث غرور مردم ناپل شد و آنها هم مارادونا را بسیار دوست دارند.
مارادونا نه تنها یک فوتبالیست فوق العاده، بلکه یک آدم دوست داشتنی بود. همه بازیکنان تیم عاشق او بودند."
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%DA%AF/2012/03/14/2966734/%D8%B2%D9%88%D9%84%D8%A7-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D9%BE%D9%88%D9%84%DB%8C-%D9%85%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D9%82%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D8%B4%D9%88%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA)
H A M A S
15-03-2012, 07:49
خب پرونده ناپولی در UCL امسال هم با حذف مقابل چلسی بسته شد....باخت تلخی بود....ولی تجربه ی خوبی بود....امیدوارم سال بعد هم ناپولی حضور داشته باشه
sAeEd_kHaAn
15-03-2012, 10:37
متاسفانه در عین ناباوری ناپولی هم حذف شد:41:
فکر کنم الان بردیا اینجا بیشتر از همه خوشحاله
واقعا حیف تیم ناپولی بود
من از بازیشون لذت میبرم :40:
ماتزاري: ناپولي درکنترل چلسي بي تجربه بود
مربي ايتاليايي در صحبتهايي اعلام کرد که تيمش تجربه کافي براي کنترل بازي مقابل حريف انگليسي اش نداشت.
والتر ماتزاری، مربی ناپولی معتقد است که بی تجربگی تیمش مقشی اساسی در شکست 1-4 آنها مقابل چلسی در استمفورد بریج داشت.
ناپولی که در دور رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه 1-3 از سد چلسی عبور کرده بود در بازی برگشت با نتیجه 1-4 مغلوب آبی های لندنی شد.
درپایان این دیدار ماتزاری، مربی ناپولی به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« ما اشتباهاتی را مرتکب شدیم که مانع از صعود ما به دور بعد شد.ما تجربه کافی برای کنترل چنین بازی ای را نداشتیم و نتوانستیم سرنوشت بازی را به نفع خودمان رقم بزنیم. بازیکنان ما خیلی جوان هستد و تا پیش از این هرگز درچنین مرحله ای حضور نداشتند. ما الان با این تجربه رشد کنیم.»
باوجود حذف ناپولی از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، مربی 50 ساله این تیم در صحبتهایی اعلام کرد که از عملکرد تیمش در این رقابتها راضی است:« از سوت آغاز بازی مشخص بود که بازی سختی داریم. ما در برخی لحظات کاملا ساده و بی تجربه بودیم. حسرت می خوریم که چرا به دور بعد نرفتیم ولی از عملکردمان راضی هستیم.ناپولی باید به خودش افتخار کند.»
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D9%86%D8%A7%D9%BE%D9%88%D9%84%D9%8A_%D8%AF%D8%B1% DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84_%DA%86%D9%84%D8%B3%D 9%8A_%D8%A8%D9%8A_%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87_% D8%A8%D9%88%D8%AF
powerslave
15-03-2012, 18:49
من که بازی رو درست حسابی ندیدم ولی واقعاً ناپولی تیم خوبیه. امیدوارم بازیکنهاشون رو از دست ندن و دوباره فوتبال چندقطبی بشه. یکم تنوع ایجاد بشه در دیدهشدن تیم ها. چون همه میدونید دیگه تیم های بزرگ الان [حذف شد] منتظرن همسینک و لاوتزی و کاوانی رو بکنن و ببرن!
کلاً این یکو دوساله ناپولی به نظرم روح فوتبال رو زنده کرده.
H A M A S
15-03-2012, 19:33
من که بازی رو درست حسابی ندیدم ولی واقعاً ناپولی تیم خوبیه. امیدوارم بازیکنهاشون رو از دست ندن و دوباره فوتبال چندقطبی بشه. یکم تنوع ایجاد بشه در دیدهشدن تیم ها. چون همه میدونید دیگه تیم های بزرگ الان [حذف شد] منتظرن همسینک و لاوتزی و کاوانی رو بکنن و ببرن!
کلاً این یکو دوساله ناپولی به نظرم روح فوتبال رو زنده کرده.
مشکل اصلی ناپولی دفاع سه نفره بود....این جور دفاع کردن شاید توی بازیهای داخلی جواب بده اما تو میدونی مثل UCL نوچ!!
دی لورانتیس هم احتمالا ستاره هاش رو نفروشه و چه بسا تیمش رو تقویت هم کنه ولی اگر هم بخواد بفروشه قیمت بالا میده...مثلا قیمت لاوتزی رو 100 میلیون تعیین کرده....یا همسیک رو 80 تا
مشکل اصلی ناپولی دفاع سه نفره بود....این جور دفاع کردن شاید توی بازیهای داخلی جواب بده اما تو میدونی مثل UCL نوچ!!
دی لورانتیس هم احتمالا ستاره هاش رو نفروشه و چه بسا تیمش رو تقویت هم کنه ولی اگر هم بخواد بفروشه قیمت بالا میده...مثلا قیمت لاوتزی رو 100 میلیون تعیین کرده....یا همسیک رو 80 تا
بارسلونا هم مبلغ min fee release clause بازیکناش همه بالای 100 میلیونه ولی کیه که بده
مثالش بویان هست که با 12 تا فکر کنم رفت رم.
شاید بتونه از 3تاشون 100تا به دست بیاره ولی اگه مثل تاتنهامیا زرنگ باشن امسال هم میتونن نگهشون دارن.
H A M A S
15-03-2012, 20:41
بارسلونا هم مبلغ min fee release clause بازیکناش همه بالای 100 میلیونه ولی کیه که بده
مثالش بویان هست که با 12 تا فکر کنم رفت رم.
شاید بتونه از 3تاشون 100تا به دست بیاره ولی اگه مثل تاتنهامیا زرنگ باشن امسال هم میتونن نگهشون دارن.
منظورم اون چیزی که گفتی نیست
تابستون همین امسال میلان همسیک رو میخواست ولی دی لورانتیس 80 تا خواست که برلو و گالی کلا فراموشش کردن
یا مانچینی لاوتزی رو میخواست که اونم قیمت بالا دادن...اگر بتونن سهمیه ucl سال بعد رو بگیرن احتمالا به اونصورت نباید ستاره ای رو از دست بدن
منظورم اون چیزی که گفتی نیست
تابستون همین امسال میلان همسیک رو میخواست ولی دی لورانتیس 80 تا خواست که برلو و گالی کلا فراموشش کردن
یا مانچینی لاوتزی رو میخواست که اونم قیمت بالا دادن...اگر بتونن سهمیه ucl سال بعد رو بگیرن احتمالا به اونصورت نباید ستاره ای رو از دست بدن
فکر نمیکنم خرید همسیک اولویت جدی بود براشون وگرنه همه چیز با مذاکره حل میشه
لورانتیس که دیگه از زامپارینی بدتر نیستش که،اون همه برای پاستوره 100میلیون 100 میلیون میکردش ولی آخرش به کمتر از نصف فروختش
من امیدوارم لاتزیو سهمیه بگیره:31:
H A M A S
16-03-2012, 14:01
فکر نمیکنم خرید همسیک اولویت جدی بود براشون وگرنه همه چیز با مذاکره حل میشه
لورانتیس که دیگه از زامپارینی بدتر نیستش که،اون همه برای پاستوره 100میلیون 100 میلیون میکردش ولی آخرش به کمتر از نصف فروختش
من امیدوارم لاتزیو سهمیه بگیره:31:
ببین من فکر میکنم اون اصلا نمیخواد ستاره هاش رو بفروشه....برای همین قمیت الکی بالا میده ..مگر خریدار دیگه چقدر هزینه کنه
زامپارینی هم پاستوره رو خوب فروخت....40 میلیون اصلا قیمت واقعیش نبود
دیشب توی یک بازی سخت و حساس و پرهیجان ناپولی و ادوینزه مساوی کردن.
اودنیزه که با دو گل دی ناتاله و پینزی جلو افتاده بود و فکر کنم تا دقیقه 75 برنده بازی بود . کاوانی میتونست زودتر از اینا با یک ضربه پنالتی اختلاف رو کمتر کنه که موفق نشد و پنالتی رو از دست داد.
ولی چند دقیقه بعد خود کاوانی دو گل به ثمر رسوند و بازی رو مساوی کرد و اشتباه خودش رو هم جبران کرد.
کلا پنالتی زیاد از دست میده :31:
به هر حال بازی خوبی بود و از دیدنش لذت بردیم...ولی همه چیز به نفع لاتزیو شد.
امیدوارم در ادامه ناپولی موفق باشه و سهمیه لیگ قهرمانان رو کسب کنه...فقط دو امتیاز با لاتزیو رده سومی فاصله داره
eman619rv
19-03-2012, 14:42
ایول ناوپلی !!! اصلا فکرشم نمیکردم انقدر ناپولی تو ایران طرفدار داشته باشه من خودم طرفدارش نیستم ولی واقعا همسیک و کاوانی و لاوزی فوق العاده هستن !!! خیلی خوبند!! :31:
ولی نمیدونم چرا این قیمت ها رو انقدر فضایی میدن پاستوره قیمت واقعیش 32-30 بود به زور !! همسیک هم 27-24 می ارزه نه 80 تا!!
ناپولي با غلبه برسيهنا به فينال جام حذفي رسيد
تيم فوتبال ناپولي روز چهارشنبه با پيروزي دو بر صفر مقابل تيم تيم فوتبال سيه نا در مرحله نيمه نهايي رقابت هاي جام حذفي ايتاليا، راهي ديدار نهايي شد.
تیم فوتبال سیه نا در دیدار رفت از مرحله نیمه نهایی با نتیجه دو بر یک به پیروزی رسیده بود. به این ترتیب تیم فوتبال ناپولی بیست ماه مه در رم دیدار فینال را مقابل تیم فوتبال یونتوس برگزار خواهد کرد. تیم فوتبال ناپولی برای کسب اولین عنوان قهرمانی خود پس از بیست و دو سال تلاش می کند.
تیم فوتبال یوونتوس روز سه شنبه با تساوی مقابل آ ث میلان به فینال این جام حذفی ایتالیا صعود کرده بود.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از رم، یوونتوس و میلان در بازی برگشت مرحله نیمه نهایی جام حذفی در وقت های اضافه به تساوی دو بر دو رسیده بودند. بازی رفت دو تیم نیز با پیروزی دو بر یک یوونتوس در ورزشگاه سن سیرو تمام شده بود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ناپولي_با_غلبه_برسيهنا _به_فينال_جام_حذفي_رسيد
از بازی ناپولی به شدت لذت بردم
مخصوصا همکاری فوق العاده بین هامسیک - لاوتزی و کاوانی که به نظرم یکی از بهترین مثلث هجومی اروپا رو در اختیار دارن
روی گل دوم ناپولی اوج این همکاری و هماهنگی به وضوح دیده شد.
تیم سیه نا صاحب ضربه آزاد شد که بعد از برگشت این توپ توسط مدافعین ناپولی توپ به سه بازیکن ذکر شده رسید و حمله سریع این بازیکنان به همراه پاسکاری و حرکات بدون توپ و ترکیبی این بازیکنان منجر به گل دوم این تیم شد.
یعنی بعد از گرفتن توپ در کمتر از 20 ثانیه این ضدحمله تبدیل به گل شد...حرکتشون فوق العاده بود و من واقعا لذت بردم.
به هر حال به احتمال خیلی زیاد فینال زیبا و پر هیجانی رو با حضور یوونتوس و ناپولی در پیش خواهیم داشت
H A M A S
25-03-2012, 19:37
متاسفانه ناپولی بازی 2 بر صفر برده در برابر کاتانیا رو در دقایق آخر مساوی کرد
از اونور هم لاتزیو در دقیقه 88 بازی رو برد
اختلاف شد 3 امتیاز!!
taghi_ramzi
25-03-2012, 21:03
ایول تاپیک
من دو سه بار بازی ناپولی این فصل رو اتفاقی دیدم ؛ خیلی نرم و هماهنگ هستن
مخصوصاً بازی رفت این فصل که آ ث میلان رو بردن خیلی باهاشون حال کردم.
خوشحالم که تاپیک دار شدن.
متاسفانه ناپولی بازی 2 بر صفر برده در برابر کاتانیا رو در دقایق آخر مساوی کرد
از اونور هم لاتزیو در دقیقه 88 بازی رو برد
اختلاف شد 3 امتیاز!!
از همون اول هم مشخص بود که بازی سختیه...کاتانیا این فصل فوق العاده بوده
مونتلایی که با بی مهری از رم کنار گذاشته شد حالا در سمت مربیگری کاتانیا نتایج درخشانی داشته و رتبه فعلی کاتانیا گویای همه چیز هست.
با این حال به نظرم ناپولی هنوز شانس کسب سهمیه لیگ قهرمانان رو داره.
ایول تاپیک
من دو سه بار بازی ناپولی این فصل رو اتفاقی دیدم ؛ خیلی نرم و هماهنگ هستن
مخصوصاً بازی رفت این فصل که آ ث میلان رو بردن خیلی باهاشون حال کردم.
خوشحالم که تاپیک دار شدن.
البته میلان برای اون بازی کلی مصدوم داشت و هنوز به ریتم اصلی خودش نرسیده بود :20:
ولی با این حال ناپولی از موقعیت هاش به خوبی استفاده کرد و برنده بازی شد.
H A M A S
31-03-2012, 14:26
خب فردا ناپولی کوچیک ما با یوونتوس تو ورزشگاه یوو آره نا بازی داره
ساعت 23:15 به وقت تهران....از هر حیث دوست دارم ناپولی بازی رو ببره چون هم به لیگ قهرمانان نزدیک تر میشه هم یووه رو از میلان دور تر میکنه
رقبای ناپولی برای لیگ قهرمانان(لاتزیو و اودنیزه) امروز بازی های آسونی با سیه نا و پارما دارن..
در صورت برد ناپولی و باخت لاتزیو...ناپولی تیم سوم جدول میشه
H A M A S
02-04-2012, 05:52
اونجور که فکر میکردیم پیش نرفت و یووه سه بر صفر برد
باز جای شکرش باقیه که لاتزیو و اودنیزه باختن تا فاصله بیشتر نشه
ناپولی که اصلا خوب بازی نکرد
با توجه به مساوی میلان مقابل کاتانیا امیدمون به ناپولی بود تا از یووه امتیاز بگیره که متاسفانه نشد :31:
با این حال باز جای شکرش باقیه که اودینزه و لاتزیو امتیاز از دست دادن و فاصله بین ناپولی تا رده سوم تغییری نکرد
امیدوارم بازی های آینده موفق باشن و رده سوم رو در اختیار بگیرن
پس از شکست ناپولي
ماتزاري:دريافت 3گل ازيوونتوس غير طبيعي نيست
سرمربي ناپولي دريافت 3 گل از تيمي مانند يوونتوس در تورين را غير طبيعي نميداند.
--------------------------------------------------------------------------------
به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، ناپولی که در دیدار هفته سیام خود به تورین سفر کرده بود، با نتیجه ۳ بر صفر مغلوب یوونتوس شد.
والتر ماتزاری در مورد این دیدار گفت: غیر طبیعی نیست که برابر تیمی مانند یوونتوس در تورین با نتیجه ۳ بر صفر بازی را واگذار کنید ولی باید ببینید که چگونه این اتفاق رقم خورده است. ما بازیهای بسیار زیادی در این فصل انجام دادهایم و عادی است که شکل تیمی ما تا حدودی به هم بریزد. پیکاری برابر را با بیانکونری ارائه کردیم ولی در نیمه دوم تمرکز خود را از دست داده و عصبی بازی کردیم.
ماتزاری ادامه داد: جورجیو کیلینی به تنهایی ۳ بازیکن ما را مهار کرده بود و به نظر میرسید هیچکس نمیتواند از او عبور کند. البته در به ثمر رسیدن گل نخست یووه مقداری بدشانسی آوردیم ولی در ادامه بازی خوبی انجام داده و به دنبال زدن گل تساوی بودیم که البته در این راه ناکام ماندیم. تصور میکنم مهاجمان ما هوشیاری خود را از دست داده بودند ولی به هیچ وجه مغرور نشدهاند. ادی کاوانی در این دیدار دوندگی زیادی داشت و در دفاع نیز کمک حال ما بود. مهاجمان هر تیمی باید به دیگر خطوط تیم کمک کنند تا تیم دچار مشکل نشود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ماتزاري:دريافت_3گل_ازيوو نتوس_غير_طبيعي_نيست
ورزش۳: سرمربی ناپولی تیمش را شایسته پیروزی بر لاتزیو عنوان کرد. به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، ناپولی در دیدار حساس خود در هفته سی و یکم سری آ ایتالیا در زمین لاتزیو با نتیجه ۳ بر یک مغلوب شد. والتر ماتزاری در این مورد گفت: به نظر من تیمم بازی خوبی انجام داد. ما لاتزیو را در تمام مدت ۴۵ دقیقه نخست زیر فشار قرار داده بودیم و اجازه ندادیم از نیمه خود جلوتر بیاید. تنها ایرادی که به ما وارد است این بود که نتوانستیم گل بزنیم. زمانی هم که بازی با تساوی یک بر یک دنبال میشد، بازهم تیم ما برتری محسوسی به حریف داشت ولی داور خطای پنالتی بر روی گوران پندف را نادیده گرفت. این درست زمانی بود که بازی تغییر کرد. پندف به سمت دروازه میرفت و مدافع حریف بدون توجه به توپ، روی او خطا کرد ولی داور آنرا نادیده گرفت. وی در ادامه گفت: پس از شروع نیمه دوم میخواستیم بازی را به سود خودمان تغییر دهیم که گل استفانو مائوری همه چیز را خراب کرد. هیچ گاه به جدول نگاه نکرده و از این پس نیز نگاه نمیکنم. ما در بازی هفته گذشته برابر یوونتوس خوب نبودیم ولی شکست در این بازی را نمیتوانم بپذیرم. این بازی نه برای مهاجمان ما خوب بود نه برای داوران.
ورزش۳: سرمربي ناپولي معتقد است تيمش به خاطر اشتباهاتي که مرتکب شده در ديدار مقابل رم امتياز از دست داده است. به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، ناپولي در ديداري خارج از خانه توانست رم را در المپيکو متوقف کند. والتر ماتزاري در مورد اين ديدار گفت: در نيمه نخست شانسهاي خوبي روي دروازه حريف داشتيم. اين در حالي است که نيمه دوم بسيار بد بوديم و به خاطر اشتباههايي که داشتيم به شکل بدي تنبيه شديم. فرصتهاي زيادي را از دست داديم که بايد پيامدهاي بد آن را پذيرا باشيم. اين نخستين بار در اين فصل نيست که چنين اشتباهاتي را مرتکب ميشويم. امتيازات زيادي را بدين شکل از دست دادهايم که اگر ميتوانستيم آنها را بدست آوريم، جايگاه بهتري در ليگ داشتيم. وي در مورد بازيکنان تيمش نيز گفت: به نظر من ادينسون کاواني بسيار خسته بود، به همين دليل به جاي او ايزکوئل لاوتزي را به زمين فرستادم. او ميتواند در ضد حملهها عملکرد بهتري از خود نشان دهد. متاسفانه او نيز نتوانسته به شکل کامل سلامت خود را بازيابد. همين موضوع ما را از داشتن مهاجمان آماده محروم کرده است. ما به دنبال اين هستيم که در 3 ديدار باقي مانده تمامي امتيازات ممکن را بدست آوريم. نبايد به نتيجه ساير ديدارها توجهي داشته باشيم. ميخواهيم برابر تيمهاي نووارا و لچه پيروز شويم تا به جايگاهي که شايسته ناپولي در پايان فصل است، برسيم.
ورزش۳: ماسيمو موراتي رئيس باشگاه اينتر، اعلام کرد علاقه مند تا اسکيل لاوتزي، مهاجم ناپولي را به خدمت بگيرد و البته اين کار را تنها در صورتي انجام مي دهد که باشگاه ناپولي قيمت مناسبي براي اين بازيکن در نظر بگيرد. مدت هاست که شايعه انتقال اين بازيکن آرژانتيني به سن سيرو منتشر شده و روز گذشته اعلام شد که باشگاه اينتر آماده است تا براي خريد لاوتزي، 15 ميليون يورو به همراهي سه بازيکنش را به باشگاه ناپولي بدهد. موراتي در گفتگو با اسکاي اسپورت ايتاليا گفت: من هم سال گذشته شايعه علاقه مندي اينتر به خريد لاوتزي را در روزنامه ها خواندم اما ناپولي مي خواهد او را حفظ کند؛ آنها قيمت زيادي براي او در نظر گرفته اند. اگر قيمت او منطقي باشد، عالي خواهد بود؛ در غير اين صورت، بازيکنان بزرگ ديگري نيز در دنيا وجود دارند. او همچنين در مورد استراماچوني با در چند هفته اخير نتايج خوبي با اينتر گرفت و اين تيم را در آستانه رسيدن به چمپيونزليگ قرارداد، گفت: او از شخصيت لازم برخوردار است و به نظر من فرد قوي و باهوشي است. او نتايج خوبي در اين مقطع حساس از فصل گرفته و اين مسئله براي تمديد قرارداد او مهم خواهد بود. به نظر من ادامه کار با او مي تواند تصميم درستي باشد.
powerslave
30-04-2012, 02:06
ورزش۳: ماسيمو موراتي رئيس باشگاه اينتر، اعلام کرد علاقه مند تا اسکيل لاوتزي، مهاجم ناپولي را به خدمت بگيرد و البته اين کار را تنها در صورتي انجام مي دهد که باشگاه ناپولي قيمت مناسبي براي اين بازيکن در نظر بگيرد. مدت هاست که شايعه انتقال اين بازيکن آرژانتيني به سن سيرو منتشر شده و روز گذشته اعلام شد که باشگاه اينتر آماده است تا براي خريد لاوتزي، 15 ميليون يورو به همراهي سه بازيکنش را به باشگاه ناپولي بدهد. موراتي در گفتگو با اسکاي اسپورت ايتاليا گفت: من هم سال گذشته شايعه علاقه مندي اينتر به خريد لاوتزي را در روزنامه ها خواندم اما ناپولي مي خواهد او را حفظ کند؛ آنها قيمت زيادي براي او در نظر گرفته اند. اگر قيمت او منطقي باشد، عالي خواهد بود؛ در غير اين صورت، بازيکنان بزرگ ديگري نيز در دنيا وجود دارند. او همچنين در مورد استراماچوني با در چند هفته اخير نتايج خوبي با اينتر گرفت و اين تيم را در آستانه رسيدن به چمپيونزليگ قرارداد، گفت: او از شخصيت لازم برخوردار است و به نظر من فرد قوي و باهوشي است. او نتايج خوبي در اين مقطع حساس از فصل گرفته و اين مسئله براي تمديد قرارداد او مهم خواهد بود. به نظر من ادامه کار با او مي تواند تصميم درستي باشد.
من قدیمیترین چیزی که از ناپولی یادم میاد حدود سال 90-91 بود که بعد از جام جهانی بازی های ایتالیا رو میدیدم. قبل از جام جهانی از ایتالیا فقط AC Milan و سه هلندیش و Inter و سه آلمانیش رو میشناختم. اینو گفتم که یعنی من هیچ دلبستگی نوستالژیکی به ناپولی ندارم. به نظر من باید برای این سه چهار تا بازیکن تاپش یهنی لاوتزی، کاوانی و همسینک و احتمالاً اگه کس دیگه ای در ای سطح داشته باشه، برای هر کدومشون 150 ملیون یورو قیمت بزارن. یه جریان خیلی بدی تو فوتبال بود که (هنوز هم هست) که تیم های پولدار بازیکن های خوب رو میخرن و پولدارتر میشن. 7-8 سال پیش بایرن تمام بازیکن های خوب لورکوزن رو خرید. الان ولی تیم های آلمانی بیشترشون حاضرن بازیکن هاشون رو با قیمت کمتر به تیم های خارجی بدن ولی به بایرن ندن. به نظرم این کار خیلی خوبیه.
تیمی مثل ناپولی یکی از امیدهای من برای احیای فوتبال زیبا و پرهیجان هست. این یکی دو ساله ناپولی و دورتموند یکم داستان ثابت فوتبال رو هم زدن.
امیدوارم کسی باشه که به بازیکن های ناپولی تصمیم های بازیکن های بزرگی مثل مارکو بوده از وردربرمن رو یادآوری کنه که سالها بایرن دنبالش بود ولی به اون تیم نمیرفت. هم کاپیتان تیمش بود و هم تو تیم ملی. دسیگه چی بیشتر میخواست؟
ناپولی سوم شد خدا کنه سهمیه رو بگیره
اینتر و لاتزیو و اودینزه هم امتیازن باهاش
ناپولی 2 – پالرمو صفر: به سوی لیگ قهرمانان
ناپولی به دنبال دومین حضور پیاپی در لیگ قهرمانان اروپا است.
سایت گل – ناپولی، تیم سوم جدول سری آ با دو گل کاوانی (16) و همشیک (35) پالرمو را برد تا گام دیگری به سوی رسیدن به لیگ قهرمانان اروپا بردارد.
آنها فاصله خود با اودینزه، اینتر و لاتزیو را به 3 امتیاز افزایش دادند و با توجه به این که ناپولی در دیدارهایی که این چهار تیم با هم انجام دادهاند نتایج بهتری نسبت به آنها گرفته (11 امتیاز از 6 بازی) با دو برد در دیدارهای مقابل سیهنا و بولونیا میتواند آخرین سهمیه لیگ قهرمانان سری آ را به خود اختصاص دهد.
پالرمو هم در رده چهاردهم باقی ماند اما دیگر نتایج دیدارهای این هفته میتواند آنها را به رتبه شانزدهم برساند.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ورزش۳: سرمربي تيم فوتبال ناپولي ايتاليا قرارداد همکاري اش را به مدت 2 سال تمديد کرد. به نقل از کوريردلواسپرت، والتر ماتزاري پس از خاتمه فصل 2012 -2011 کالچو ، مذاکراتي با مسئولان باشگاه انجام داد تا عاقبت به توافق رسيد و قراردادي تا تابستان سال 2014 منعقد کرد. وي دراين مورد اظهار داشت: من و آئورليو دسانتيس، رئيس باشگاه مواضع يکسان و مشترکي داريم. خوشبختانه زود به تفاهم و توافق بر سر امضا قراردادي جديد رسيديم. اين مربي 50 ساله در سال 2009 توسط عالي ترين مقام باشگاه به عنوان مسئول فني ناپولي برگزيده شد.
ورزش۳: به گزارش رسانه هاي ايتاليايي، جوزپه ماروتا، مدير کل باشگاه يوونتوس، همچنان به دنبال متقاعد کردن آئورليو دي لورنتيس، رئيس باشگاه ناپولي، براي فروش ادينسون کاواني است. با توجه به اينکه مديران ناپولي نمي توانند مانع از جدايي از اسکيل لاوتزي در تابستان پيش رو شوند به همين دليل تمايلي به از دست دادن ديگر ستاره آمريکاي جنوبي شان ندارند. اما به گزارش توتواسپورت، ماروتا همچنان در تلاش است تا دي لورنتيس را متقاعد به فروش کاواني کند. کاواني که سال گذشته قراردادش را براي 5 سال ديگر تمديد کرد، اکنون به دنبال تمديد قراردادش براي يک سال ديگر است؛ مسئله اي که موجب خشم دي لورنتيس شده و يوونتوسي ها اميدوارند از اين اختلاف براي انتقال اين ملي پوش اروگوئه اي استفاده کنند. توتو اسپورت گزارش داد که رابين فن پرسي همچنان گزينه اول توريني ها براي تقويت خط حمله شان است اما مديران اين باشگاه متقاعد شده اند که توان رقابت با منچسترسيتي را ندارند. آنها در نظر دارند در صورت قطعي شدن انتقال کاپيتان توپچي ها به سيتي، براي خريد ادين ژکو اقدام کنند.
ورزش۳: تيم فوتبال پاري سن ژرمن امضاي قرارداد لاوتزي را نهايي کرد. در حالي که مهاجم ناپولي خود تمايل زيادي به پيوستن به تيم فوتبال اينتر ميلان دارد، با اين حال گزارش ها حاکي از آن ا ست که روند امضاي قرار داد ميان وي و تيم پاري سن ژرمن در حال پيشرفت است و آنها مذاکرات را بسيار مثبت ارزيابي کرده اند و مدير ورزشي اين تيم اعلام کرد: ما صحبت ها را با او بسيار خوب شروع کرديم و حالا نيز همه چيز به خوبي پيشرفته است و به احتمال زيادي در مدتي کوتاه قرار داد با لاوتزي نهايي خواهد شد.
ورزش۳: باشگاه ناپولي تاييد کرد که اين باشگاه گوران پاندف، مهاجم اينتر را به خدمت گرفت. اين مهاجم مقدونيه اي تا سال 2015 با ناپولي قرارداد بست که در صورت توافق دو طرف مي تواند براي سال چهارم تمديد شود. اين مهاجم 28 ساله اين فصل به طور قرضي براي ناپولي بازي کرد و در 42 ديداري که براي تيم ناپلي به ميدان رفت، 7 بار گلزني کرد. با توجه به اينکه مهاجمان ناپولي از جمله کاواني و لاوتزي با پيشنهادهاي زيادي روبرو هستند و ممکن است در تابستان راهي باشگاهي ديگر شوند، مديران ناپولي تمايل زيادي براي حفظ پاندف داشتند. پاندف در گفتکو با خبرنگاران در مورد انتقالش گفت: "من در آسمان هفتم هستم. بعد از فصلي که در آن احساس مي کردم در خانه هستم، مي خواهم به هر قيمت در ناپولي بمانم. من به پروژه اين باشگاه کاملا ايمان دارم و مطمئنم که قهرماني در کوپا ايتاليا، تنها آغاز يک عصر طلايي در باشگاه است. اميدوارم دوران حرفه اي ام را در ناپولي به پايان برسانم." پاندف در ژانويه 2010 از لاتزيو به اينتر پيوست اما بعد از شروع خوبي که در سن سيرو داشت، جايگاهش را در ترکيب اصلي از دست داد.
ورزش۳: ستاره تيم ملي فوتبال اوکراين که مورد توجه ناپولي قرار گرفته پاسخ به اين تيم را به پس از جام ملتها موکول کرد. به نقل از روزنامه نويه زورخر سايتونگ سوئيس، آناتولي تيموچوک که يکي از مردان کليدي تيم کشورش در پيکارهاي قهرماني اروپا به حساب ميآيد، روز گذشته پيشنهادي براي همکاري از تيم حاضر در رقابتهاي کالچو دريافت کرد. اين ستاره مجرب پس از دريافت چنين پيشنهادي، آن را به اطلاع نمايندگان رسانههاي کشورش رساند؛ اما اعلام کرد تصميمگيري در مورد آن و ديگر پيشنهادهاي احتمالي را به پس از رقابتهاي جام ملتها موکول کرده است. تيموچوک در سال 2009 در ازاي 11 ميليون يورو از تيم زنيت سن پترزبورگ به بايرن مونيخ آلمان منتقل شد و از مدتها قبل بحث خروجش از جمع باواراييها مطرح بوده است. اوکراين همراه با لهستان ميزبان مشترک پيکارهاي يورو 2012 است که از فردا (جمعه ) آغاز ميشود. ياران تيموچوک در گروه چهارم در کنار فرانسه، انگليس و سوئد حضور دارند.
ورزش٣: منچستر سيتي رقابت سختي با يوونتوس بر سر جذب ادينسون کاواني دارد ، اما اکنون خبر مي رسد که سران يووه علاوه بر مبلغ پيشنهادي خود الساندرو ماتري را نيز به ناپولي پيشنهاد کرده اند . در حالي که تنها دو گزينه پيش روي يوونتوس براي تقويت خط حمله خود باقي مانده است ، توتو اسپرت خبر از پيشنهادي نجومي براي جذب ادينسون کاواني مي دهد . اين روزها، منچستر سيتي رقابت سختي با يوونتوس بر سر جذب ادينسون کاواني دارد ، اما اکنون خبر مي رسد که سران يووه علاوه بر مبلغ پيشنهادي خود الساندرو ماتري را نيز به ناپولي پيشنهاد کرده اند . يوونتوس پيشنهادي 40 ميليون يورويي به علاوه الساندرو ماتري را به تيم ناپولي پيشنهاد کرده و گفته م يشود يووه در فکر بستن قراردادي 4 ساله با اوست . از طرفي فليپه ملو نيز اخيرا مد نظر والتر ماتزاري قرار گرفته است و يووه مي تواند تا با انتقال ملو و رها شدن از دست اين بازيکن برزيلي ، که هرگز نتوانست در يووه در حد توقعات ظاهر شود،از اين فرصت استفاده کرده و کاواني را به راحتي به خدمت بگيرد . شيخ منصور مالک ثروتمند باشگاه منچستر سيتي اخيرا پيشنهادي 50 ميليون يورويي را براي جذب مهاجم اروگوئه اي ارائه کرده بود . او همچنين پيشنهاد دستمزد ساليانه 6 ميليون يورو را ارائه کرده بود . مطمئنا يوونتوس از نظر دستمزد ساليانه مي تواند مبلغي بالا را ارائه دهد؛ اما به نظر مي رسد 40 ميليون يورو، بيشترين پيشنهادي باشد که سياست هاي باشگاه اجازه دهد.
ورزش۳: بنابه به اعلام منابع رسانهاي مربي و بازيکن اسطوره اي فوتبال آرژانتين شهروند افتخاري ناپل ايتاليا خواهد شد. ديگو مارادونا مربي يک سال گذشته تيم الوصل امارات در ورزشگاه اتحاد شهر منچستر، يکي از تماشاگران ويژه دربي منسيتي و منيونايتد بود. او براي ديدن بازي سرخيو آخرو، مهاجم 23 ساله «سيتيها»و دامادش، حاضر به سفر به انگليس شد. ساعتي قبل از حضور او در محل انجام اين ديدار شبکه کانال پلاس اعلام کرد با تلاش هاي فراوان لوييجي دي ماگريس، شهردار شهر ناپل ايتاليا، قرار است او شهروند افتخاري اين شهر ايتاليايي ميشود. براساس اظهارات آنجلو پيزاني، وکيل دعاوي ستاره 51 ساله در ايتاليا، مارادونا در ماه مه راهي ناپل خواهد شد تا در مراسمي شهروند افتخاري شود. اين اتفاق در حالي در زندگي وي روي خواهد داد که او با قوه قضايي کشور اروپايي، مشکلات عديدهاي بخصوص در ماجراي عدم پرداخت ماليات 38 ميليون يورويي داشته است. اعجوبه سابق آرژانتينيها در سالهاي 1984 تا 1991 براي تيم ناپل 259 بازي کرد و 115 گل نيز به ثمر رساند.
M E S S I
25-09-2012, 00:09
گلهای دیدار ناپولی ایتالیا - آاک سوئد ، هفته اول لیگ اروپا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](-hafte-1-lige-oropa-)256.flv
H A M A S
19-09-2013, 09:57
هر چند که دورتموند 10 نفره شد و سرمربی اش اخراج و... اما از بازی خوب ناپولی واقعا نمیشه گذشت
حرکت های انفجاری ...بازی منظم...پر تحرک ...پویا ...چه بازی کرد زونیگا...عجب فرارهایی میکرد اینسینه
امیدوارم بیان بالا
شکست بایرن برابر ناپولی در آئودی کاپ
ناپولی موفق شد با پیروزی 0-2 برابر بایرن به رتبه سوم آئودی کاپ دست یابد.
ناپولی دیشب بازی اول خود را به اتلتیکو مادرید واگذار کرد و بایرن هم مغلوب لیورپول شد تا این دو تیم دیدار رده بندی آئودی کاپ را برگزار کنند.
بازی با برتری ناپولی آغاز شد و این تیم موفق شد در دقیقه 14 به گل برسد. با ارسال از راست، بازیکنان ناپولی در محوطه صاحب موقعیت شدند و روی ریباند، کولیبالی در مقابل دروازه موفق شد گل اول تیمش را به ثمر برساند.
در ادامه، بایرن تلاش زیادی برای زدن گل مساوی داشت و علیرغم خلق چند موقعیت، نتوانست دروازه ناپولی را باز کند تا نیمه اول با برتری 0-1 نماینده ایتالیا پایان پذیرد.
اما ناپولی نیمه دوم را نیز هجومی آغاز کرد و موفق شد در دقیقه 55 با حرکت دیدنی جاکیرینی در محوطه و ضربه نهایی او به گل دوم برسد.
در ادامه دو تیم تعویض های فراوانی انجام دادند و روند بازی کمی آرام شد. در نهایت بایرن نتوانست 2 گل خورده را جبران کند تا روند شکست های این تیم در بازی های پیش فصل ادامه یافته و ناپولی به مقام سوم این تورنمنت برسد.
پیج ناپولی: مقابل یک تیم بزرگ شکست خوردیم اما این فوتبال است که برنده است.
آلان، هافبک ناپولی: رونالدو به تنهایی نمی تواند تیمش را فاتح سری آ کند
آلان سوزا، هافبک 27 ساله برزیلی ناپولی معتقد است که رونالدو به تنهایی نمی تواند اسکودتو را برای یوونتوس به ارمغان بیاورد. آلان در مصاحبه با Lance گفت:
آمدن رونالدو به یوونتوس و سری آ، بینندگان این رقابت ها را افزایش می دهد و دلیلی اضافه برای جنگیدن ماست. البته این که بازیکنی که پنج بار برنده توپ طلا شده است در ایتالیا حضور داشته باشد مهم است. این موضوع نشان می دهد باشگاه های ایتالیا دوباره برای موفقیت خرج می کنند و می خواهند برای کسب جام ها مبارزه کنند. آمدن کریستیانو رونالدو به یوونتوس و ایتالیا بسیار مهم است و او کیفیت بسیار بالایی را به تیمش و به لیگ اضافه می کند اما یک بازیکن نمی تواند به تنهایی قهرمانی سری آ را به ارمغان آورد. ما به خودمان باور داریم و مبارزه با یوونتوس یعنی همان کاری که همیشه انجام داده ایم، را ادامه خواهیم داد.
یووه 7 فصل اخیر قهرمان سری آ شده. رونالدو میتونه به تنهایی سری آ رو از یووه بگیره؟ :)
سمپدوریا 3-0 ناپولی؛ اولین شوک بزرگ به تیم کارلو آنچلوتی
از هفته سوم رقابت های سری آ، دو تیم سمپدوریا و ناپولی در ورزشگاه لوییجی فراریس به مصاف هم رفتند. مردان مارکو جامپائولو شاگردان کارلتو را به بند کشیدند تا نشان دهند هیچ تیمی در لوییجی فراریس، نمی تواند به راحتی به پیروزی فکر کند.
خلاصه بازی سامپدوریا 3 - ناپولی 0
کاناوارو: فقط مسی میتواند به ناپولی در متوقف کردن یوونتوس کمک کند
مدافع متولد شهر ناپل، راه حلی جالب اما تقریبا بعید پیش روی پارتنوپی برای رقابت با بانوی پیر قرار داده است.
از نظر فابیو کاناوارو، فعلا هیچ تیمی در سری آ توان رقابت با یوونتوس و رونالدو را ندارد؛ مدافع سابق ناپولی و یوونتوس معتقد است تنها راه مقابله با یوونتوس، خرید لیونل مسی از سوی ناپولی است. به نقل از کالچو مرکاتو؛ کاناوارو در مصاحبه ای با خبرنگاران گفت:
در طول تابستان و شروع فصل تصور می کردم اینتر و ناپولی می توانند با یوونتوس بر سر اسکودتو رقابت کنند. یوونتوس لحظه مهم را درک کرد و فهمید به نیروی محرک و انرژی جدیدی نیاز دارید بنابراین رونالدو را خرید. فقط مسی می تواند به ناپولی در متوقف کردن یوونتوس کمک کند. در حال حاضر آنچلوتی و تیمش باید روی قهرمانی در لیگ اروپا تمرکز کنند.
اینسینیه: لیونل مسی بهترین بازیکن دنیاست ولی ما هیچکس را با مارادونا مقایسه نمیکنیم
در چارچوب بازی رفت مرحله یک هشتم نهایی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا، دو تیم ناپولی و بارسلونا به مصاف هم خواهند رفت. لورنتزو اینسینیه، مهاجم باشگاه ناپولی، در نشست مطبوعاتی پیش از دیدار، به سوالات خبرنگاران پاسخ داد که این مصاحبه را به نقل از اسکای اسپورت ایتالیا، می خوانید.
در زمان حال زندگی می کنیم و آرام هستیم. مقابل تیمی عالی بازی خواهیم کرد. باید با بهترین شرایط ممکن آماده باشیم. موضوع، تنها مسی نیست بلکه کل ترکیب بارسلوناست. باید تلاش کنیم آن ها را محدود کنیم. شرایط در اروپا متفاوت است. ما در سری آ مقابل تیم های کوچک امتیاز از دست می دهیم اما در اروپا مقابل لیورپول پیروز می شویم.
در طول دو بازی، نیاز داریم عالی باشیم. باید ذهنیت درستی داشته باشیم. لیونل مسی بهترین بازیکن دنیاست اما با دیگو مارادونا مقایسه نمی کنم. دیگو یعنی همه چیز. ما آن ها را مقایسه نمی کنیم. مارادونا برای ما مقدس است اما لئو در حال حاضر بهترین بازیکن است. من کاپیتان خواهم بود و احساس مسئولیت می کنم. فردا مهم این است که ببریم و اینکه چه کسی گل می زند، مهم نیست. من هیچوقت در نزدیکی بارسلونا نبودم. هیچوقت قرار نبود با بارسلونا قرارداد امضا کنم و غیر این، چیزی برای گفتن ندارم. فردا باید به فکر مسی و گریزمان باشیم.
ناپولی با برتری مقابل یوونتوس در ضربات پنالتی موفق به فتح کوپا ایتالیا 2020 شد.
به هوا انداختن جنارو گتوزو در جشن قهرمانی ناپولی
پس از کسب اولین قهرمانی جنارو گتوزو به عنوان مربی، بازیکنان ناپولی بدین شکل وی را به هوا انداختند و شادی خود را با مربی تیم شریک شدند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.