ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کندر چییه؟

hamed malekpour
10-03-2012, 12:28
کندر چییه وآیا مفیده؟

Lady parisa
10-03-2012, 12:48
با سلام
کندر یه سری چیز ریز مثل نباته با خاصیت های فراوان مهمترین خاصیتش برای حافظه است که حافظه رو زیاد می کنه.
برای اسهال و استفراغ خیلی خوبه! به خانمهای باردار خیلی توصیه میشه که بخورن.

آن را کوبیده و هر روز صبح ناشتا یک قاشق مربا خوری از آن‌را در یک استکان آب حل کرده و مصرف کنید. می‌توانید آن را در دهان گذاشته و به صورت آدامس از آن استفاده کنید، البته در این حالت کندر کمی تلخ است.

از نظر حکمای طب سنتی کندر گرم و خشک است و از نظر خواص آن معتقدند که خشک‌کننده و قابض و بندآورنده خون است، گازها را تحلیل می‌برد و در تقویت حافظه بسیار موثر است، از خونریزی‌های خارجی و خونروی از سینه جلوگیری می‌کند و اگر با صمغ خورده شود برای رفع بدبویی بینی و تنگی نفس و سرفه مزمن رطوبتی موثر است. همچنین اگر با عسل خورده شود برای رفع فراموشی مفید است. اگر تا چند روز هر روز ۳ گرم آن را در آب بخیسانید و ناشتا بخورید برای رفع فراموشی و زیادی بلغم مفید است.
" ویکی پدیا"

hts1369
10-03-2012, 13:33
خیلی چیزه تلخی هست ولی برا حافظه میگن خیلی خوبه
اونقدر تلخه که موقع جوییدن تا مغز ادم یه جوری تلخ میشه

گلابي
10-03-2012, 13:42
خیلی چیزه تلخی هست ولی برا حافظه میگن خیلی خوبه
اونقدر تلخه که موقع جوییدن تا مغز ادم یه جوری تلخ میشه

تایید میشه خیلی خیلی تلخه اصن یه وضعی میخوری تا یه هفته تلخی...روزی یه قاشق بخوری...:2:

Lady parisa
11-03-2012, 09:21
لزومی به جویدن نیست! قورت دادنش هم بسیار عالی خواهد بود.امتحان کنین! مثل قرص خوردن! فقط قورتش بدید.همین

aluminum
11-03-2012, 20:57
با سلام
کندر یه سری چیز ریز مثل نباته با خاصیت های فراوان مهمترین خاصیتش برای حافظه است که حافظه رو زیاد می کنه.
برای اسهال و استفراغ خیلی خوبه! به خانمهای باردار خیلی توصیه میشه که بخورن.

" ویکی پدیا"

البته استفاده برای خانمهای باردار اندازه مشخص داره و زیاد روی باعث پیش فعال شدن بچه میشه

گلابي
12-03-2012, 22:45
لزومی به جویدن نیست! قورت دادنش هم بسیار عالی خواهد بود.امتحان کنین! مثل قرص خوردن! فقط قورتش بدید.همین

منم قروت دادم ولی تلخیش رو با تمام وجود احساس کردم...

moslem47
12-03-2012, 23:22
از کجا باید خرید؟
تصویری ازش هست

moslem47
12-03-2012, 23:37
خواص كندر در كلام معصومين

پيامبر اكرم (ص): كندر عرق را كم مي‌كند پشت را محكم و عقل را افزون، ذهن را ذكاوت، چشم را جلا مي‌دهد و فراموشي را از بين مي‌برد.
پيامبر اكرم (ص): به زنان باردار خود كندر بدهيد چرا كه عقل كودك را افزون مي‌كند.
پيامبر اكرم (ص): بدن را با روغن كندر چرب كنيد
پيامبر اكرم (ص): اي علي سه چيز ذهن را مي‌افزايد و بلغم را مي‌زدايد، كندر، مسواك، قرائت قرآن
امام علي (ع): جويدن كندر دندانها را استحكام مي‌بخشد بلغم را مي‌زدايد و بوي بد دهان را مي‌برد.
امام صادق (ع): به نقل از رسول اكرم قرائت آياتي از قرآن و جويدن كندر بلغم را كاهش مي‌دهد.
امام رضا (ع): كندر را فراوان بخوريد و در دهان نگاه داريد و نيك بجويد زيرا بلغم معده را پاك و عقل را استحكام و غذا را گوارا مي‌كند.
امام رضا (ع):به زنان خود كندر نر (لبان الذكر- كندر افريقي شابلوطي) بدهيد اگر پسر باشد بيدار دل، آگاه و دلير و اگر دختر باشد روي و خوي وي نكوي شود.
فرهنگ‌ها: در ايران جهت تقويت حافظه در زنان باردار بصورت جويدن مصرف مي‌شود اما بهتر است بصورت خيس كرده مصرف نمايند.
بصورت سوزانيدن (بخور) جهت خوشبويي و رفع مشكلات.
در هندوستان در شهر بمبئي جهت گريزاندن حشرات سوزانيده مي‌شود.
در كليساها و قبرستانهاي و مراسم مذهبي مسيحيان سوزانده مي‌شود و اعتقاد بر اين است كه به جدا شدن روح اموات و مغفرت آنان كمك مي‌كند ولي در جشنهاي مذهبي استفاده نمي‌شود. و در روز چهلم حضرت مسيح (ع) روز مخصوص سوزاندن كندر مي‌باشد.

aftab_azad20
14-03-2012, 22:12
من که تلخیشو دوست دارم:31:

Sayam
14-03-2012, 22:29
از کجا باید خرید؟

از داروخانه ی گیاهی :20:

ssaraa
27-02-2013, 13:20
اين كه خيس كنيم كندر رو يعني بعد آبش رو بخوريم يا كندر رو؟:n13:

Naadi
28-03-2013, 09:59
بابا چرا ناقص حرف میزنید. الان واقعا توقع دارید کسی که تاحالا کندور ندیده متوجه شه ماجرا از چه قراره ؟ باباجان یه کم توضیح بدید که اصلا چی هست چطوری مطرف میشه مقدارش چقدره ؟

VAHID
28-03-2013, 17:34
بابا چرا ناقص حرف میزنید. الان واقعا توقع دارید کسی که تاحالا کندور ندیده متوجه شه ماجرا از چه قراره ؟ باباجان یه کم توضیح بدید که اصلا چی هست چطوری مطرف میشه مقدارش چقدره ؟

کندر در حقیقت صمغ گیاهی به همین نام است که مزه‌ای گس و تلخ دارد. این صمغ از زمان‌های بسیار قدیم توسط درمانگران طب سنتی برای درمان بسیاری از بیماری‌ها مورد استفاده بوده و امروزه نیز به ۳ صورت خوراکی، موضعی و بخور مصرف می‌شود.

كندر دو نوع است يك نوع آن را با اسپند مخلوط مي‎كنند و روي آتش مي‎ريزند كه بوي بسيار خوشي دارد، نوع ديگر آن به شكل ماده‎اي شفاف است كه مقداري هم تلخ مي‎باشد، مانند شيره‎هائي كه از تنه درختهاي هلو، زردآلو، آلبالو و... خارج مي‎شود و به آن (زنج) مي‎گويند كه آنها را هم مي‎خورند و هم براي آهار دادن پارچه بكار مي‎برند، البته «زنج» تلخ نيست.
كندر را هر روز بايد به مقدار يك عدس در دهان گذاشت و جويد.

كندر، قلب، معده و قواي هاضمه را تقويت كرده، بلغم را دفع و از اسهال و استفراغ نيز جلوگيري مي‌نمايد. همچنين سستي اعضاي بدن را رفع نموده، قوه درك و حافظه را تقويت مي‌كند. مداومت در جويدن كندر علاوه بر تقويت حافظه به رفع سردرد نيز كمك مي‌نمايد.

Naadi
31-03-2013, 08:42
آقا وحید ممنون
ولی پرسیدم به من گفتن همونیه که توی اسپند هم هست. الان دیدم شما به این موضوع هم اشاره کردی. اونها هم خوردنیه یا خوردنی هاش فرق داره و باید از عطاری خرید ؟

VAHID
31-03-2013, 12:12
آقا وحید ممنون
ولی پرسیدم به من گفتن همونیه که توی اسپند هم هست. الان دیدم شما به این موضوع هم اشاره کردی. اونها هم خوردنیه یا خوردنی هاش فرق داره و باید از عطاری خرید ؟

نه کندر خوراکی فرق داره ,اگه خواستین بگیرین عطاری ها دارن

forogh53
05-04-2013, 22:57
سلام اگر پیاده روی طولانی در طی روز دارید و تکرر ادار هم دارید صبح ناشتا یه حبه کندر به اندازه یک نخود با یک لیوان اب میل کنید و اثر آن را ببینید به بخصوص برای سفر به حج که پیاده روی های طولانی دارد، خدا قسمت کند.

Naadi
06-04-2013, 16:22
برای حافظه و تقویت ذهن هم که شده مصرف می کنم فقط امیدوارم جواب بگیرم ازش. من سرچ کردم ولی عکسهای مختلفی ازش هست حالا باید برم عطاری اونها خودشون می دونن.خیلی برام جالبه یه همچین چیزی که انقدر خواص داره چرا توی سبد غذایی خانواده ها نیست ؟ مگه گرونه ؟؟ من تا حالا ندیده و نشنیده بودم کسی همچین چیزی بخوره. اصلا نمی دونستم چی هست.

VAHID
06-04-2013, 16:32
برای حافظه و تقویت ذهن هم که شده مصرف می کنم فقط امیدوارم جواب بگیرم ازش. من سرچ کردم ولی عکسهای مختلفی ازش هست حالا باید برم عطاری اونها خودشون می دونن.خیلی برام جالبه یه همچین چیزی که انقدر خواص داره چرا توی سبد غذایی خانواده ها نیست ؟ مگه گرونه ؟؟ من تا حالا ندیده و نشنیده بودم کسی همچین چیزی بخوره. اصلا نمی دونستم چی هست.

البته مصرفش باید به اندازه باشه

زیادیش فکر نکنم خوب باشه........

vahid1414
06-04-2013, 17:12
با سلام
کندر صمغ معطر درختی است که ثمر آن دانه های روغنی معطر به نام های بنه و کسور است و و درخت هم با توجه به ثمرش به همون اسم شناخته می شود بعضی ها قبل از رسیدن این دانه ها از آنها برای تهیه ترشی استفاده می کنند

mohsenfhm
06-04-2013, 17:13
کندر در حقیقت صمغ گیاهی به همین نام است که مزه‌ای گس و تلخ دارد. این صمغ از زمان‌های بسیار قدیم توسط درمانگران طب سنتی برای درمان بسیاری از بیماری‌ها مورد استفاده بوده و امروزه نیز به ۳ صورت خوراکی، موضعی و بخور مصرف می‌شود.

كندر دو نوع است يك نوع آن را با اسپند مخلوط مي‎كنند و روي آتش مي‎ريزند كه بوي بسيار خوشي دارد، نوع ديگر آن به شكل ماده‎اي شفاف است كه مقداري هم تلخ مي‎باشد، مانند شيره‎هائي كه از تنه درختهاي هلو، زردآلو، آلبالو و... خارج مي‎شود و به آن (زنج) مي‎گويند كه آنها را هم مي‎خورند و هم براي آهار دادن پارچه بكار مي‎برند، البته «زنج» تلخ نيست.
كندر را هر روز بايد به مقدار يك عدس در دهان گذاشت و جويد.

كندر، قلب، معده و قواي هاضمه را تقويت كرده، بلغم را دفع و از اسهال و استفراغ نيز جلوگيري مي‌نمايد. همچنين سستي اعضاي بدن را رفع نموده، قوه درك و حافظه را تقويت مي‌كند. مداومت در جويدن كندر علاوه بر تقويت حافظه به رفع سردرد نيز كمك مي‌نمايد.

بر این اساس کندری که عطاری ها می فروشند همون صمغ درختان آلبالو و زردآلو است ؟؟؟

vahid1414
06-04-2013, 17:16
پست قبلی رو بخونید متوجه می شوید

forogh53
06-04-2013, 23:55

ما دو نوع کندر داریم یه نوع با اسفند آتیش می کنیم یه نوع کندر خوراکی داریم که هیچکدام گران نیست ولی مصرف بیش از دوبار در هفته مناسب نیست صیح ناشتا .

Naadi
08-04-2013, 10:22
زیادیش یعنی چی ؟
من از عطاری خریدم و بهم گفت روزی به حبه شو بخور. زیادش عوارض داره ؟

iman_s
10-04-2013, 11:46
من از عطاري رفيقم گرفتم گفت روزي 7-8 حبه بخور :n04:
گفتم ضرر نداره؟ گفت نه خيالت راحت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ZARABAN21
12-04-2013, 18:44
سلام بچه ها
مقدار مصرف کندر چقدر باید باشه مثلا هفته ای چقدر بخوریم؟؟؟
زیاده رویش بد نیست؟؟؟:n13:

iman_s
13-04-2013, 13:38
هركي درباره مصرفش يك چيزي ميگه :n29:
من كه روزي 4-5 تا از حبه هايي كه تو عكس پست قبلي هست ميخورم

Naadi
04-05-2013, 10:13
به من گفت روزی یه حبه بخور ولی بهترین روش مصرفش اینه شب که می خوای بخوابی دو-سه تا حبه بندازی توی یه لیوان آب جوش

درش رو هم بذاری تا صبح بمونه. صبح ناشتا همشو با هم بخور.

فقط یه بار اینکار رو کردم. وحشتناک میشه. اصلا نمیشه خوردش.

brad pitt
05-05-2013, 23:22
برای تقویت حافظه و درس خوندن علاوه بر کندر میتونی از قاووت (بخصوص قاووت کرمان ) نیز استفاده کنید