مشاهده نسخه کامل
: مشورت در مورد سیستم گیم
سلام
میخوام یه سیستم برای گیم جمع کنم ( فقط کیس ) . قیمت حدود 2 تومن .
این قطعات مد نظرمه
intel i5 2500K : cpu
MSI Z68A-GD65 : main یا ASRock Z68 Extreme3 Gen3
vga : این رو نظرم روی 560ti هست ولی اگه به نظرتون کمه بیشتر واسش خرج میکنم .
8gig ddr3 :ram . برندش رو نمیدونم چی بگیرم بهتره ؟ یه برند خوب بهم معرفی کنید .
hard : به نظرتون یه هارد sata3 بگیرم کافیه ؟ دیدم بعضی ها هارد ssd توصیه میکنند . تا چه حد تاثیر مثبت داره ؟
cooler master haf x : case یا haf 922 یا haf 932
power : با توجه به کارت گرافیک این رو بعدن انتخاب میکنم چون کارت گرافیک رو شاید تصمیم بگیرم دو تا بندازم .
ممنون میشم نظرتون رو بگید .
Hamed DC
10-03-2012, 11:46
سلام.
سی پی یو خوبه. البته یه کولر خوب باید براش بخری تا زیاد داغ نشه.
کارت رو دو عدد 560tiتوصیه میکنم.سعی کن از کارتهای با متریالهای خوب استفاده کنی. مثل سریهای Towin Frozen.
مادربردMSI Z68A-GD65 باشه بهتره.
برای هارد اگر تونستی SSDبگیر.
کیس هم میتونی ایکس 7 یا ایکس 9 گرین برداری. نسبت به قیمتشون، کیفیت عالیی دارن.
سلام.
کارت رو دو عدد 560tiتوصیه میکنم.سعی کن از کارتهای با متریالهای خوب استفاده کنی. مثل سریهای Towin Frozen.
مادربردMSI Z68A-GD65 باشه بهتره.
برای هارد اگر تونستی SSDبگیر.
کیس هم میتونی ایکس 7 یا ایکس 9 گرین برداری. نسبت به قیمتشون، کیفیت عالیی دارن.
Multi Card در nvidia به هیچ عنوان ارزش نداره ( مگه اینکه یه کارت رو قبلا خریداری کرده باشین و بخواین کارت جدید اضافه کنین ) . 560ti SLI در اکثر بازی ها در حد 6870 CFX عمل میکنه ( چقدر خوشحالم !! ) . خرید 2 تا 6950 خیلی بهتره ...
Hamed DC
10-03-2012, 15:36
Multi Card در nvidia به هیچ عنوان ارزش نداره ( مگه اینکه یه کارت رو قبلا خریداری کرده باشین و بخواین کارت جدید اضافه کنین ) . 560ti SLI در اکثر بازی ها در حد 6870 CFX عمل میکنه ( چقدر خوشحالم !! ) . خرید 2 تا 6950 خیلی بهتره ...
با دوتا 6950 دو گیگ بیشتر موافقم.
در مورد 560Ti هم کاملا موافقم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از راهنمایی هردوتون ممنونم
زیاد تو خط اور کلاک نیستم ، باز هم فن لازمه ؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
الان داشتم تاپیک های دیگه رو میخوندم ، دیدم قراره به زودی سری جدید کارت های گرافیک بیاد ، مخصوصا از سری بعدی انویدیا خیلی تعریف کرده بودن . الان دو دل شدم که صبر کنم تا اینا وارد بازار بشه . نظرتون چیه ؟
Hamed DC
10-03-2012, 19:43
از راهنمایی هردوتون ممنونم
زیاد تو خط اور کلاک نیستم ، باز هم فن لازمه ؟
این پردازنده برای آورکلاک طراحی شده و اگر واقعا نمیخواین اور کنید بهتره 2500تهیه کنید.
ولی در صورت تهیه پردازنده 2500K حتما از قابلیت بالقوه اون، یعنی اورکلاک پذیر بودن عالی هم با یک کولر خوب
بهره ببرین.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
الان داشتم تاپیک های دیگه رو میخوندم ، دیدم قراره به زودی سری جدید کارت های گرافیک بیاد ، مخصوصا از سری بعدی انویدیا خیلی تعریف کرده بودن . الان دو دل شدم که صبر کنم تا اینا وارد بازار بشه . نظرتون چیه ؟
سری 7 ای ام دی به تازگی وارد ایران شده و گارانتی خورده. اون هم با قیمتب بسیار گزاف!!!
اگر هم قرار به صبر کردن باشه، باید چند سالی صبر کنید تا قیمتها نسبتا معقول و جهانی بشه. در غیر اینصورت
بایید نصف بیشتر پول سیستم رو بدی کارت. که اصلا در حال حاضر ارزش نداره!!!
سلام
میخوام یه سیستم برای گیم جمع کنم ( فقط کیس ) . قیمت حدود 2 تومن .
این قطعات مد نظرمه
intel i5 2500K : cpu
MSI Z68A-GD65 : main یا ASRock Z68 Extreme3 Gen3
vga : این رو نظرم روی 560ti هست ولی اگه به نظرتون کمه بیشتر واسش خرج میکنم .
8gig ddr3 :ram . برندش رو نمیدونم چی بگیرم بهتره ؟ یه برند خوب بهم معرفی کنید .
hard : به نظرتون یه هارد sata3 بگیرم کافیه ؟ دیدم بعضی ها هارد ssd توصیه میکنند . تا چه حد تاثیر مثبت داره ؟
cooler master haf x : case یا haf 922 یا haf 932
power : با توجه به کارت گرافیک این رو بعدن انتخاب میکنم چون کارت گرافیک رو شاید تصمیم بگیرم دو تا بندازم .
ممنون میشم نظرتون رو بگید .
سیستم در کل مشکل خاصی نداره، ولی برای گیم تمرکز باید روی کارت گرافیک قدرتمند باشه، GTX 560 Ti نسبت به بقیه قطعاتتون برای یک سیستم گیمینگ ضعیف هست.
تک کارت میتونید به یک GTX 570 غیر رفرنس فکر کنید...
مولتی کارت هم 2 عدد GTX 560 یا 6870 ترکیب های مناسبی هستند...
هارد رو هم یک هارد معمولی برای اطلاعات تهیه کنید + 1 SSD مثل Adata S511 برای درایو ویندوز.
برای کیس میشه با هزینه کمتر هم گزینه های خوبی تهیه کرد ولی اگه بودجشو دارید همین مدل ها عالی هستند.
در مورد پاور باید آخر تصمیم گرفت، تمامی قطعات باید مشخص باشن.
بله، سری 7000 AMD که بعضی مدل ها عرضه شدن(و بعضی هاشون با قیمت بالا در ایران موجود هستند همون طور که حامد عزیز گفت) و بعضی مدل ها هنوز خیر، Nvidia هم هنوز سری جدیدش رو منتشر نکرده...
به نظرم صبر کردن فایده ای نداره چون اگه بخواید 7870 تهیه کنید هم قیمت GTX 570 در میاد با کارایی کمی بالاتر...
7970 و 7950 مدل های خیلی خوبی هستند البته قیمتشون بالاست.
پیروز باشید.
kourosh4
11-03-2012, 23:04
با دوتا 6950 دو گیگ بیشتر موافقم.
در مورد 560Ti هم کاملا موافقم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دو تا تست مشکل داره....!
یه نگاه به فریم 5870 بندازید با هم کلی فرق دارن.....!
این دو تا تست مشکل داره....!
یه نگاه به فریم 5870 بندازید با هم کلی فرق دارن.....!
مشکل ندارن . دو تست متفاوت هستن
عرفان جان 2 تا 560 رو شما با 2 تا 6870 مقایسه میکنی ؟
چون تقریبا 2 تا 560ti در حد 2 تا 6870 عمل میکنن !!
560 SLI اصلا ترکیب جالبی نیست
مشکل ندارن . دو تست متفاوت هستن
عرفان جان 2 تا 560 رو شما با 2 تا 6870 مقایسه میکنی ؟
چون تقریبا 2 تا 560ti در حد 2 تا 6870 عمل میکنن !!
560 SLI اصلا ترکیب جالبی نیست
560 SLI در کل از 6870 CF کمی ضعیف تر هست و 6870 CF در کل Scale خیلی بهتری داره، ولی نکات مثبتی مثل درایور های بهتر برای بازی های جدید + استفاده از PhysX و Tessellation Performance بهتر رو هم باید برای 560SLI در نظر گرفت.
من نمیگم کاملا 560SLI بهتره، انتخاب در این جا تا حدی سلیقه ای هست...
پیروز باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.