مشاهده نسخه کامل
: به نظرت کدوم یکی؟
nima cr7
09-03-2012, 20:02
بچه ها سلام
یه لب تاپ میخام بیشتر برای بازی.بعد از بازی هم اینترنت و فیلم و کارهای گرافیکی دیگر
خودم این لپ تاب ها رو پیدا کردم
HP Pavilion DV6-6180 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Asus N53SN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و اینکه با این لپ تاب ها میتونم بازی های btf3وthe run وcow3بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟
اگر لب تاپ های دیگه ای هم مد نظر دارید بگین
ممنون
Devicestreet
09-03-2012, 21:05
بودجه رو بگین
Mr.Mazmamfi
10-03-2012, 00:06
بچه ها سلام
یه لب تاپ میخام بیشتر برای بازی.بعد از بازی هم اینترنت و فیلم و کارهای گرافیکی دیگر
HP Pavilion DV6-6180 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Notebook-HP-Pavilion-DV6-6180)
Asus N53SN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Notebook-Asus-N53SN)
ممنون
سلام
جفت مدل ها خوبن ، ولی اگر من باشم مدل 6180 رو با گارانتی معتبر خریداری میکنم .
چون زیباس ، کیفیت بدنه و قطعات خوبی داره ، گرافیک قدرتمند ، صفحه کلید بسیار خوب ، صفحه نمایش بهتر و . . .
بله بازی های جدید رو راحت میکشه .
موفق باشید.
Devicestreet
10-03-2012, 09:25
بچه ها سلام
HP Pavilion DV6-6180 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Asus N53SN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون
لپ تاپ اچ پی بسیار کارت عالی داره ولی از قیافه به اسوس نمی رسه
اون اسوس رو هم با این تغیرات می پسندم asus n53sv
اگه اهل بازی هستی اچ پی بهتره ولی اگه اهل رندر و اینا هستین حتما لپ تاپی بگیر که کارت انویدیا داشته باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.