مشاهده نسخه کامل
: درخواست برنامه یا روشی برای اضافه کردن تقویم هجری شمسی در ویندوز 7
Dariushtanha
09-03-2012, 15:29
سلام
میخوام تقویم هجری شمسی را در قسمتی که در عکس زیر نشون دادم داشته باشم.آیا راهی وجود داره؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dariushtanha
12-03-2012, 02:51
یعنی راهی نداره؟!!!من همچنان منتظر اساتید فن هستم...
Mohammad King
12-03-2012, 11:57
سلام
در انجمن درخواست نرم افزار چنین برنامه ای رو درخواست بدید
ronin_2607
12-03-2012, 20:40
دوست عزیز من در این حد و اطلاع ندارم. و فکرم نمی کنم براحتی پیدا کنید. اما میتونید از نرم افزار پرنیان نگارش 6 که امکان اضافه کردن تاریخ هجری شمسی رو به نرم افزارهای مجموعه آفیس و خود ویندوز میده استفاده کنید. فکر کنم با کمی سرچ بتونید راحت تو نت پیدا کنید. تا جایی که میدونم نسخه رایگانش هم وجود داره.
Dariushtanha
13-03-2012, 01:51
سلام
در انجمن درخواست نرم افزار چنین برنامه ای رو درخواست بدید
دوست عزیز
بیشتر مایلم روشی برای اضافه کردن هجری شمسی یاد بگیرم
چشم،اگه روشی ارائه نشد میرم دنبال نرمافزار.
ronin_2607
13-03-2012, 09:04
بعید میدونم بدون نرم افزار مشکلت حل شه. چون ایران همینطوریشم کلی تحریم روشه. و سالها است که عدم پشتیبانی از زبان فارسی و تقویم هجری شمسی حداقل مشکلیه که ما ایرانی ها داریم. بنابراین سعی کنید از حداقل امکانات بیشترین استفاده ببرین. از طرفی ویندوز یک سیستم عامل کد باز نیست که براحتی بشه با دستکاری تو بعضی فایلهای سیستمی مثلا تقویم هجریو مثل میلادی به خوردش داد. الان خیلی از شرکتهای خصوصا عمرانی که از نرم افزارهای مدیریت پروژه مثل MSP یا p6 استفاده میکنن همیشه این مشکلو داشتن که چطوری برنامه زمان بندیو به صورت شمسی بنویسن که هم تعطیلات توش مشخص باشه هم استفاده از آن راحت و قابل فهم. به هر حال اگه چیزی پیدا کردی لطف کن و اینجا هم خبرشو بزار که بقیه استفاده کنن. ممنون.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.