ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید دوربین تا 600 تومان

najooli
09-03-2012, 00:23
سلام دوستان. ممنون میشم اگه راهنمایی کتید که با 600 تومن چه دوربینی بخرم.

مصرف برای عکاسی در تعطیلات عید . اوتومات باشه و عکس هی خوبی بگیره.

خلاضه خودش حرفه ای عکس بگیره

moj2000
17-03-2012, 17:09
دوست عزیز اگه دنبال دوربین کامپکت که توی مود اوتوماتیک عکس خوبی بگیره، هستی لازم نیست 600 تومن هزینه کنی.
شما باید یکی از مدلهای کنون اکسوز رو بگیری. پیشنهاد من این مدلها است:
1- Canon IXUS 1000 حدود 380 تومن 10x زوم داره.(مدل 1100 رو هم میتونی 580 پیدا کنی)
2- Canon IXUS 230 HS باید حدود 370 باشه. 8X زوم داره.
3- Canon IXY 32S باید حدود 500 تومن باشه. 5X زوم داره در عوض ال سی دی با کیفیت و لمسی داره به همراه کمی تنظیمات دستی.

هر سه مدل کاملا خود کار هستند و کافیه دور بین رو روشن کنی و عکس بگیری بی دردسر. هر سه مدل از سنسور سی موس بهر گرفتند و کیفیت عکس
و فیلم بسیار خوبی دارند حتی در محیطهای کم نور عکسهای راضی کننده ای میگیرند. جزء دوربینهای خانوادگی کلاس بالای کنون هستند.
خلاصه برای کسی که می خواد بی دردسر عکس و فیلم کیفیت بالا بگیره عالیند. مشخصات دقیق این مدلها رو می تونی به راحتی از سایتها پیدا کنی.
اما پیشنهاد اول من همون شماره یک هستش. نکته مهم اینه که تنظیمات دستی قابل توجهی ندارند. اگه تنظیمات دستی هم برات مهمه یکی از این دو مدل رو بگیر:
1- Canon PowerShot SX230 HS حدود 550 باید باشه.
2- Canon PowerShot SX150 IS باید حدود 380 باشه.
مدل اولی زومش 14 و سنسورش سی موس و جمع و جورتره. مدل دومی زومش 12 سنسورش سی سی دی. هر دو مدل علاوه بر مود اوتوماتیک، تنظیمات دستی گسترده ای هم دارند.
البته بنظرم مدل اولی سرتره از همه لحاظ بازم اساتید نظر بدند. اگر می تونی بیشتر هزینه کنی و زوم زیاد هم برات مهم نیست. پیشنهاد من:
Canon PowerShot G12 قیمت الآنش حدود 850 هستش.
این دوربین عکسهای فوق العاده ای میگیره و تنظیمات دستی گسترده ای داره و زومش 5 هست اما عکساش حرف نداره.
می تونی Nikon P7100 هم بگیری که تقریبا با G12 تو یه رده اند اما زومش 7 هستش. قیمتش هم همون حدود شاید کمی پایینتر باشه.

نتیجه: به نظر من الآن دوربین نگیر چون قیمتها دم عید کاذبه. اگه دو ماه صبر کنی شاید بتونی به قیمت خیلی مناسب گیر بیاری مثلا G12 حدود
300 تومن گرون تر شده البته قیمت دلار تاثیرات زیادی گذاشته اما نه اینقدر. به هر حال گفتم شاید کمی صبر کنی قیمتها متعادل بشه.
شاید هم برعکس، گرون تر بشه. معمولا بعد از عید و اوائل خرداد قیمتها افت می کنه. در هر حال تصمیم با خودته اگه تصمیمت صد در صده توصیه من اینه.
همون دوربین Canon IXUS 1000 رو بگیر که مشخصاتش متعادله و کاملا یه کاربر خانگی رو راضی می کنه مخصوصا این که افراد مختلف خانواده
می تونند به راحتی از اون استفاده کنند. اگه بیشتر خودت استفاده می کنی و می خوای تنظیمات دستی خوبی داشته باشه و یه دوربین کامپکت
همه چی تموم می خوای یکی از دو مدل SX رو انتخاب کن که البته به نظرم SX320 بهتر باشه. اگه زوم زیاد برات مهم نیست و می تونی بیشتر
هزینه کنی G12 بگیر که عکسهای فوق العاده ای می گیره و حتی در شرایط کم نور هم عکسهای با کیفیتی می گیره حتی عکسهاش در حد
دوربینهای حرفه ای اس ال آر هستش. به هر حال گیجت نکنم حرف آخر اینکه با توجه به نیاز هات فکر کنم همون Canon IXUS 1000 رو باید بگیری و السلام.