ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی

B.J.U
08-03-2012, 22:38
فکر نکنین دوست دارم اسپم بدم
نه اینطوری نیست
فقط گیج شدم
لطف کنید این رو با دقت بخویند و جوب بدید حتما حتما بخونید:
من همین حالا که دارم این رو مینویسم مبنی نت 512 حجمی دارم همچینم بد نیست فقط گاهی وقتا پینگ میره بالا و گاهی وقتا هم قطع میشه سرعت هم دور و بر 60 هست.
میخوام سرعت بیشتر داشته باشم برای همین زدم تو کار 1 مگ و 2 مگ اول رفتم ایرانسل دیدن طرح های چرتی داره و به درد من نمیخوره.بعد چشمم به آی نت بود که اون هم خیلی گرون بود.و بعدش آواگستر (حالا یا حجمی یا وایرلس) راستش رو بخواین میخوام از وایمکس بیام بیرون.
خب این آواگتسر که گفتم میخوام سرویس 1 مگ یا 2 مگ بگیرم با 5 یا 7 گیگ در ماه 3 ماهه یا 6 ماهه.ولی همین طوری که توی فروم گشت میزدم یه پستی دیدم که اینطوری نوشته بود:پارس آنلاین سرعت 128 رو 150 کیلوبایت سرعت دانلود میده.و به نظرم خیلی خوب اومد.
-
-
-
-
خب حالا دونه دونه ازتون میواخم که به انی سوالای من جواب بدید:
1-من توی مرکز آزادکان (8851) تهران هستم.میخواستم بدونم بین آواگستر یا پارس آنلاین کدوم سرویس میدن.
2-اینکه میگن پارس آنلاین سرعت 128 محدود رو روی 150 کیلوبایت میبنده درسته؟چون اگه باشه حجم میخرم که زود تموم نشه.
3-اصلا این آواگستر کیفیت داره؟پارس آنلاین چی؟
4-یه شرکت دیگه هم دیدم آسایتک بود اسمش.میخواستم نظرتون در مورد اون هم بگید.
5-اگر کسی در منطقه ی ما هست لطفا بگه که چی داره و راضیه یا نه
پیشاپیش ممنون از شما...

B.J.U
09-03-2012, 12:57
24 تا بازدید ولی صفر جواب.واقعا جالبه

pcsoft
09-03-2012, 13:28
فکر نکنین دوست دارم اسپم بدم
نه اینطوری نیست
فقط گیج شدم
لطف کنید این رو با دقت بخویند و جوب بدید حتما حتما بخونید:
من همین حالا که دارم این رو مینویسم مبنی نت 512 حجمی دارم همچینم بد نیست فقط گاهی وقتا پینگ میره بالا و گاهی وقتا هم قطع میشه سرعت هم دور و بر 60 هست.
میخوام سرعت بیشتر داشته باشم برای همین زدم تو کار 1 مگ و 2 مگ اول رفتم ایرانسل دیدن طرح های چرتی داره و به درد من نمیخوره.بعد چشمم به آی نت بود که اون هم خیلی گرون بود.و بعدش آواگستر (حالا یا حجمی یا وایرلس) راستش رو بخواین میخوام از وایمکس بیام بیرون.
خب این آواگتسر که گفتم میخوام سرویس 1 مگ یا 2 مگ بگیرم با 5 یا 7 گیگ در ماه 3 ماهه یا 6 ماهه.ولی همین طوری که توی فروم گشت میزدم یه پستی دیدم که اینطوری نوشته بود:پارس آنلاین سرعت 128 رو 150 کیلوبایت سرعت دانلود میده.و به نظرم خیلی خوب اومد.
-
-
-
-
خب حالا دونه دونه ازتون میواخم که به انی سوالای من جواب بدید:
1-من توی مرکز آزادکان (8851) تهران هستم.میخواستم بدونم بین آواگستر یا پارس آنلاین کدوم سرویس میدن.
2-اینکه میگن پارس آنلاین سرعت 128 محدود رو روی 1510 کیلوبایت میبنده درسته؟چون اگه باشه حجم میخرم که زود تموم نشه.
3-اصلا این آواگستر کیفیت داره؟پارس آنلاین چی؟
4-یه شرکت دیگه هم دیدم آسایتک بود اسمش.میخواستم نظرتون در مورد اون هم بگید.
5-اگر کسی در منطقه ی ما هست لطفا بگه که چی داره و راضیه یا نه
پیشاپیش ممنون از شما...

سلام
1- از سایت شرکت ها اگر قابلیت مشاهده منطقه پشتیبانی شده رو دارند شماره می زنید و بهتون میگه پشتیبانی میشه یا نه.
2- الان همه شرکت ها برای زود تموم شدن حجم. سرعت ها رو روی 2 مگ بستن.

B.J.U
09-03-2012, 14:22
1- از سایت شرکت ها اگر قابلیت مشاهده منطقه پشتیبانی شده رو دارند شماره می زنید و بهتون میگه پشتیبانی میشه یا نه.
میدونم
فقط پارس داره این امکان رو بقیه این رو توی سایتسشون نزاشتن

2- الان همه شرکت ها برای زود تموم شدن حجم. سرعت ها رو روی 2 مگ بستن.
با این مسئله مشکلی ندارم.چون میخوام 10 گیگ حجم اضه بیگرم که زود نموم نشه ولی اگر 128 رو روی 2 مگ میبندن عالیه

خواهش میکنم بقیه ی سالات رو هم جواب بدید دوستان

B.J.U
12-03-2012, 11:52
هیچ کسی نظری نداره؟