ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونگی متوقف کردن تمام فعالیت‌های اضافی هارد

Memonex
08-03-2012, 22:13
با سلام خدمت دوستان عزیز،

من ویندوز هفت دارم و زیاد از اینترنت و دانلود استفاده میکنم اما زمانی که سیستم برای مدت یک ربع بیکار میشه البته زمانش تقریبی هست بلافاصله هارد برای خودش میوفته کار و به یه سری پروسس ها از جمله Svchost سرویس میده اما زمانی که موس رو حرکت میدم کارش متوقف میشه. من دوست ندارم هارد تحت هیچ شرایطی بجز مواردی که من از ویندوز بهش دستور میدم برای خودش کاری انجام بده. در واقع هدف این هست که هارد درگیر هیچ وظیفه ای نشه و فقط به دستوراتی که ما بهش میدیم پاسخ بده حالا از باز کردن فایلها و پوشه ها گرفته تا کپی کردن روی اون.

لطفا یه راهکاری ارائه بدید باید چه مراحلی رو انجام بدم تا همه فعالیت‌های هارد رو متوقف کنم. برای این منظور هم حاظرم خیلی از کارایی‌های ویندوز و امکاناتش رو بزارم کنار... مثلا قابلیت ایندکس برای من مهم نیست.

ممنون.

alirezaasemani49
09-03-2012, 00:07
لطفا یه راهکاری ارائه بدید باید چه مراحلی رو انجام بدم تا همه فعالیت‌های هارد رو متوقف کنم. برای این منظور هم حاظرم خیلی از کارایی‌های ویندوز و امکاناتش رو بزارم کنار... مثلا قابلیت ایندکس برای من مهم نیست.

سلام,شاید بشه بعضی از سرویسها را غیرفعال کرد اما نمیشه کل سرویسها را غیرفعال کنید و اجرای آنها را بدست خود بگیرید,چون بعضی از سرویسها هستند که ویندوز باید آنها را انجام بدهد.مثلا:
▪ Lsass.exe:
سیستم پروسس Lsass.exe ، احراز هویت دامنه اختیار امنیت محلی و وظایف مدیریتی Active Directory را کنترل می کند. از طرفی دیگر به عنوان سیاست های Login و امنیتی ویندوز شناخته شده است.
برخی از اجزای وابسته، شامل سرویس های SSL Net Logon و سرویس مدیر حساب های امنیتی ( Security Accounts Manager ) می شوند.
این سیستم پروسس ضروری بوده و در آدرس C:\WINDOWS\SYSTEM۳۲ وجود دارد.
همانطور که میبینید باید بعضی از سرویسها بصورت پیش فرض خود سیستم عامل اجرا شوند.البته عرض کنم که بعضی از سرویسها را میشه بصورت موقت غیرفعال کرد ,آنهایی که بدرد شما نمیخورد.این هم مستلزم این است که شما از کامپیوتر چه استفاده ای میکنید.مثلا اگر از فکس استفاده نمیکنید میشه آنرا غیرفعال کنید.
پس در نظر داشته باشید که ویندوز بعضی از سرویسها را بصورت پیش فرض باید انجام دهد.