مشاهده نسخه کامل
: ارور 0xc000007b هنگام اجرای نرم افزار
سلام . ببخشید که عنوان تاپیک رو اینجوری انتخاب کردم . تجربه نشون داده به خاطر عنوان تاپیک هم شده من زودتر جواب می گیرم :31:
دوستان عزیز من جدیدا این مشکل رو پیدا کردم که هر برنامه ای نصب می کنم بعد از چند مدت حول و حوش 3
4 روز این اتفاق موقع اجرا کردن واسش می افته :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی می دونه دلیلش چیه ؟ لطفا کمک کنید دیگه قاطی کردم و امکان داره جفت پا برم تو شیشه مانیتور:31:
MichaelQwerty
08-03-2012, 22:33
سلام دوست عزیز
ظاهرا" این سوال رو از میکروسافت پرسیدن و جوابشم داده این لینکش:
مثل این که میگه برنامه ای که این پیغام میده از safe mode پاک کن و ویندوز رو با استفاده از DVD تعمیر( repair ) کن
Dew Drop
08-03-2012, 22:57
سلام
این مشکل معمولاً به خاطر Netframework. هستش !!!
این لینک رو ببنید,برای حل این مشکل فایلی قرار داده شده,دانلود و اجرا کنید,ببینید مشکلتون رو حل میکنه؟!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
----------------------
در ضمن برای تاپیکهایی که ایجاد می کنید عنوان مناسب انتخاب کنید که گویای مشکلتون باشه.
عنوان ویرایش شد.
سلام
این مشکل معمولاً به خاطر Netframework. هستش !!!
این لینک رو ببنید,برای حل این مشکل فایلی قرار داده شده,دانلود و اجرا کنید,ببینید مشکلتون رو حل میکنه؟!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
----------------------
در ضمن برای تاپیکهایی که ایجاد می کنید عنوان مناسب انتخاب کنید که گویای مشکلتون باشه.
عنوان ویرایش شد.
ممنون ولی اینو قبلا امتحان کردم تاثیری نداره .
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------
سلام دوست عزیز
ظاهرا" این سوال رو از میکروسافت پرسیدن و جوابشم داده این لینکش:
مثل این که میگه برنامه ای که این پیغام میده از safe mode پاک کن و ویندوز رو با استفاده از DVD تعمیر( repair ) کن
؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی من تمامی برنامه هایی که اینجورین رو باید پاک کنم ؟
Dew Drop
09-03-2012, 13:10
نرم افزار رو حذف کنید و آخرین ورژن DirectX رو نصب کنید و بعد نرم افزارتون رو دوباره نصب کنید.
بینید بازم ارور میده؟
jafarian
09-03-2012, 13:23
درادامه صحبتهای این همکارمون اینم اضافه کنم شما ابتدا به شاخه system 32 برین فایل d3dx9_39.dll پیدا کنید پاک کنید بعدشم به شاخه windows برین این یکی SysWOW64 فایل پیدا پاک کنید این مورد تو سایت اول تو پست آخرش اشاره کرده ازآخرم از دایرکست داخل لینک دوم استفاده کنید همچنین کلیه درایورهای سیستم بروزرسانی کنید بعلاوه سیستم خودتون با برنامه لینک سوم ابتدا دانلودش کنید آپدیتش کنید بعدشم فول اسکن کنید چون شاید از تروجان هم باشه:20:
pouya8287
25-07-2012, 15:52
سلام این برنامه که ثبت نام می خواد اگه فایل کرکش رو دارید لینک کنید
masoudfasihi
14-08-2012, 20:29
سلام کارت گرفیکتو اپدیت کن من اینکارو کردم حل شد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.