مشاهده نسخه کامل
: ◄◄ درخواست نرم افزار های ویرایش فیلم و صدا ( بهترین ها در پست اول)
سلام دوستان....
من دنبال یه نرم افزار میگردم که مثلا یه یه فیلم 2 ساعته رو بهش بدی و یه کلیپ 5-6 دقیقه ای ( خودمون بتونیم زمان رو تنظیم کنیم ) از فیلم درست کنه و تحویل بده ... اسکرین شات که از فیلم میگیرن چه طوری هست که به صورت راندوم از فیلم عکس میگیره و کلی عکس کنار هم تحویل میده .. اون مدلی ... ولی با این تفاوت که به جای عکس میخوام ویدیو تحویل بده ... چن ثانیه از هر جای یه فیلم رو بکشه بیرون یه کلیپ از فیلم درست کنه ) یه خلاصه ار فیلم )
همچین چیزی داریم ؟!
دوستان یه کمکی بکنید لطفا.
سلام.
شما میتونید از نرم افزارهای ویرایش فیلم استفاده کنید. اگر با این برنامه ها کار کنید طرز استفاده رو یاد میگیرید !
این برنامه حرفه ای در زمینه ویرایش فیلم هست :
Adobe Premiere ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این برنامه هم همونطور که گفتید از قسمت های مختلف فیلم عکس تهیه میکنه :
Video Snapshots Genius ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این برنامه هم مخصوص برش قسمت های دلخواه فیلم هست :
Boilsoft Video Splitter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این برنامه هم فکر میکنم بهتون بتونه کمک کنه :
FilmSpirit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید:n12:
دست شما درد نکنه .. ولی من حوصلم نمیشه خودم کات کنم... کاش خودش راندوم از هر جا چن ثانیه میزد پست هم ... :n02:
italy2006
04-01-2014, 21:01
برای ارتقا کیفیت فیلم نرم افزار خوب چه هست؟
برای ارتقا کیفیت فیلم نرم افزار خوب چه هست؟
سلام. میتونید برنامه پایین رو امتحان کنید »::n01:
Xilisoft Video Converter Ultimate ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Hero of the west
05-01-2014, 19:56
من دنبال برنامه ای هستم زیر نویس را روی فیلم های 720pهک کنه تا باusbروی تلویزیون که امکان لود زیر نویس نداره بدون افت کیفیت تماشا کرد
طی تحقیقاتم چند برنامه پیدا کردم اما با ایراداتی که توضیح میدهم بدردم نخورد
mkvmerge GUI بهترین برنامه هست زیرنویس وفیلم ادغام میشه اما درPCفقط جواب میده رو تلویزیون زیرنویس نمایش داده نمیشه
ImTOO Movie Maker 6
jet audio این دو برنامه کار میکنند اما برای اضافه کردن زیرنویس به یک فیلم سینمایی720p وقت خیلی زیادی لازم دارد بیشتر از 7 ساعت
از دوستان خواهش دارم برنامهای بهتر معرفی کنند
Hero of the west
05-01-2014, 19:59
زیر نویس بر روی فیلم برای استفاده پرتابل روی TV
من دنبال برنامه ای هستم زیر نویس را روی فیلم های 720pهک کنه تا با
usb
روی تلویزیون که امکان لود زیر نویس نداره بدون افت کیفیت تماشا کرد
طی تحقیقاتم چند برنامه پیدا کردم اما با ایراداتی که توضیح میدهم بدردم نخورد
mkvmergeGUI
بهترین برنامه هست زیرنویس وفیلم ادغام میشه اما درPCفقط جواب میده رو تلویزیون زیرنویس نمایش داده نمیشه
ImTOOMovie Maker
jetaudio
این دو برنامه کار میکنند اما برای اضافه کردن زیرنویس به یک فیلم سینمایی720p وقت خیلی زیادی لازم دارد بیشتر از 7 ساعت
از دوستان خواهش دارم برنامهای بهتر معرفی کنند
اگر که تلویزیون زیر نویس ساپورت نمیکنه متاسفانه هیچ راهی جز hard sub کردن زیرنویس ندارید که این کار هم مثل کانورت فیلم زمان بر هست ... .
راه دیگه ای نیست ....
mohammad.m.amiri
05-01-2014, 21:51
سلام
من نرم افزاری میخوام که بتونم رو ویدیو افکت بزارم مثلن دست طرف تفنگ بزارم یا اتیش بیاد بزنه ککمکم کنید اگه میتونید یک نرم افزار کم حجم بهم معرفی کنید:n02::n02::n02::n02::n02::n02:
سلام. برنامه پایین هم میتونه بهتون کمک کنه ::n01:
Xilisoft Video Converter Ultimate ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mehran7880
06-01-2014, 21:39
سلام. می خواستم بدونم آیا نرم افزاری هست که فیلم ها رو تحلیل کنه. مثلا دو تا فیلم رو از لحاظ کیفیت و مشخصات تخصصی با هم مقایسه کنه. یا به فیلم ها رتبه بده. اگه هست ممنون میشم اسمش رو بگین.
سلام دوستانمن یکسری فیلم دارم . میخواهم نرم افزاری باشه که خیلی سریع بتونم حذف کنم و نخواهم 30 دقیقه مثلا صبر کنم تا ویدئوی جدید رو بسازه .سریعترین نرم افزاری که میشه باهاش سانسور انجام داد که سریع هم فایل خروجی رو بده . ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر
سلام. کم حجم ترین نرم افزاری که باهاش بتونم صدایی که از بلندگوی کامپیوترم پخش میشه رو با کیفیت بالا ضبط کنم چیه؟ برخی سایت ها آهنگشون قابل دانلود نیستند مثل سیب موزیک. از نرم افزار مدیا کچر هم کار بر نیومد فقط مونده ضبط به این روش. لطفا راهنمایی کنید. ممنون
سلام. کم حجم ترین نرم افزاری که باهاش بتونم صدایی که از بلندگوی کامپیوترم پخش میشه رو با کیفیت بالا ضبط کنم چیه؟ برخی سایت ها آهنگشون قابل دانلود نیستند مثل سیب موزیک. از نرم افزار مدیا کچر هم کار بر نیومد فقط مونده ضبط به این روش. لطفا راهنمایی کنید. ممنون
سلام
نیازی به نرم افزار برای ضبط ندارید
شما میتوانید با IDM این جور فایل ها رو دانلود کنید
وارد هر صفحه بشید اگه فایل های ویدیویی یا صدا داشته باشه خودش پیام برای دانلود میده
Sent from my C2105 using Tapatalk 4 Beta
ehsan102
21-01-2014, 13:01
سلام دوستان
یک نرم افزار واسه چرخش فیلم میخوام
وقتی میخواستم فیلم بگیرم در حالت portrait گرفتم ، الان توو هر دستگاهی میذارم نمیشه 45 درجه چرخوندش
میخوام وقتی چرخید توو فایل درست شه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
سلام دوستان
دنبال نرم افزاری هستم که فایلهای بافرمت ts را به mpeg تبدیل کند
همچنین بتواند فایلهای با فرمت ts را تکه تکه کند درقطعات دلخواهد وازهرجا که میخواهیم
منظور از فایلهای ts فایلهایی هستند که با ----- ازماهواره گرفته شده است
ahmad20062
27-01-2014, 19:33
دارم سريال breaking.badنگاه مي كنم.مشكلي كه دارم بعضي از فايل ها صدا با تصوير هماهنگ نيست
صدايي كه پخش ميشود از تصوير جلوتر هست.اين فايل هايي كه اين مشكل را دارند تفاوتي با بقيه فايل هاي
ديگر دارند.كه تصويرش را درزير مي بينيد.حجم اين فايال ها دوبرابربقيه هست.ايا مي تونم با نرم افزاري
صدا با تصوير را هماهنگ كنم.از چه نرم افزاري بايد استفاده كنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
من میخوام فیلم عروسی رو که فرمتشvobهست رو میکس کنم ولی توی چند تا برنامه مثل یولید گذاشتم ولی فرمتش رو فراخوانی نمی کنه لطفا برنامه ای رو که بشه باهاش میکس کنم رو بگید که خروجی با کیفیت بالا رو هم داشته باشه
با تشکر
سلام
این لینک vegas pro برای ویندوز 32 بیت پیغام 404 میده :
جایگزینی نداره ؟
سلام
این لینک vegas pro برای ویندوز 32 بیت پیغام 404 میده :
جایگزینی نداره ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Sanaziiii
09-02-2014, 16:10
سلام .
برای رکورد کردن صدا در ویندوز از چه نرم افزاری استفاده کنم ؟
Princess Vampire
16-02-2014, 19:17
کرک یا همون سریال نرم افزار After Effect میخواستم
fa-persian
25-02-2014, 12:28
سلام
Sanaziiii ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میتونی از نرم افزار های Audio Record Wizard وAIMP برای ضط صدا استفاده کنی. :n01:
virus2009
06-03-2014, 23:58
سلام دوستان
یک نرم افزار می خواستم که باهاش بشه یک فایل صوتی رو به چند تکه تقسیم کرد و هر تکه رو جدا ذخیره کرد.
واسه تبدیل فرمت MP3 به فرمت AAC یا OGG با کیفیت خوب و حجم کم هم یک نرم افزار پیشنهاد بدید. ( لطفا نرم افزار حرفه ای پیشنهاد بدید ، حجم پایین و کیفیت بالا برام خیلی مهمه )
ممنون
سلام دوستان
یک نرم افزار می خواستم که باهاش بشه یک فایل صوتی رو به چند تکه تقسیم کرد و هر تکه رو جدا ذخیره کرد.
واسه تبدیل فرمت MP3 به فرمت AAC یا OGG با کیفیت خوب و حجم کم هم یک نرم افزار پیشنهاد بدید. ( لطفا نرم افزار حرفه ای پیشنهاد بدید ، حجم پایین و کیفیت بالا برام خیلی مهمه )
ممنون
سلام. برنامه پایین رو پیشنهاد میکنم ::n01:
Amin4All
22-03-2014, 18:15
سلام.
بهترین نرم افزاری که بشه صدای یه فیلم با فرمت mkv یا mp4 یا .... رو چند ثانیه عقب و جلو کرد و سریعا با همون فرمت ذخیره کنش ؟
Amin4All
30-03-2014, 21:56
سلام.
بهترین نرم افزاری که بشه صدای یه فیلم با فرمت mkv یا mp4 یا .... رو چند ثانیه عقب و جلو کرد و سریعا با همون فرمت ذخیره کنش ؟
با mkv merge میشه این کار رو کرد ؟ کسی میتونه اموزشی بزاره .
به نظرم نرم افزار ادیوس بهترین ویرایشگر فایلهای ویدئویی
majid5336
11-04-2014, 15:03
با سلام شرکت iris به نشانی :
iristed.com
یه برنامه ای داره که با اون می تونی فیلم ها رو با دو تا زیر نویس ببینی و خودش کلمه ای رو که مشکل داری رو برات ترجمه می کنه و ساختار گرامریش رو توی جمله نشون میده و ....... که من می خواستم اگه یکی از دوستان این برنامه رو داره لینکشو بده تا بقیه هم دانلود کنن
یک نرم افزار شبیه kmplayer میخوام زیرنویسا رو خوب نشون بده
بجز vlc ...
سلام. برنامه پایین رو پیشنهاد می کنم::n01:
K-Lite Mega Codec Pack ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام شرکت iris به نشانی :
iristed.com
یه برنامه ای داره که با اون می تونی فیلم ها رو با دو تا زیر نویس ببینی و خودش کلمه ای رو که مشکل داری رو برات ترجمه می کنه و ساختار گرامریش رو توی جمله نشون میده و ....... که من می خواستم اگه یکی از دوستان این برنامه رو داره لینکشو بده تا بقیه هم دانلود کنن
سلام. از قسمت دانلودها خود سایت سازنده این نرم افزار می تونید دریافت کنید ::n01:
Mohammad King
19-04-2014, 13:02
سلاام
برنامه ای مخوام که مثلن قسمت پایین یه فایل ویدیو رو ببرم
مرسی
سلام محمدجان.
با نرم افزار پایین میتونی این کار رو انجام بدی ::n01:
اگر سوالی پیش اومد اینجا مطرح کن.
موفق باشی:n12:
با سلام
نرم افزار propellerhead reason 5 رو با کرکش میخواستم.
ممنون
matr!x_2008
29-04-2014, 20:45
سلام. یه نرم افزار میخوام برای اینکه چند تا عکس رو تبدیل به کلیپ کنم. نیاز به افکت های خوب دارم... بهترین نرم افزار چیه؟ امکاناتش زیاد باشه و بشه یه کلیپ حرفه ای از عکس ها درست کرد... در من زیاد سخت نباشه!:n26:
N A V A R O
29-04-2014, 21:26
سلام. یه نرم افزار میخوام برای اینکه چند تا عکس رو تبدیل به کلیپ کنم. نیاز به افکت های خوب دارم... بهترین نرم افزار چیه؟ امکاناتش زیاد باشه و بشه یه کلیپ حرفه ای از عکس ها درست کرد... در من زیاد سخت نباشه!:n26:
سلام
سلام دوستان
من یه برنامه نیاز دارم تا بتونه فایل های TS رو بدون کانورت کردن ، خیلی راحت اسپلیت کنه
مثلا فایل 60 دقیقه ای چندبار اون وسط هاش نیاز داره که حذف بشه
برنامه زیاد استفاده کردم ولی یا Ts رو نمیخوندن یا بعدش کانورت میکردن یا زیادی حرفه ای بودن و کار کردن باهاشون خیلی ساخت بود
ممنون میشم یه برنامه برای ایتکار معرفی کنید.
مرسی.
mostafa_maca
10-05-2014, 18:14
سلام دوستان
دنبال یه نرم افزار ویرایش ویدیو هستم که :
1) قابلیت برش قسمت های مختلف رو داشته باشه، یعنی مثلا 3 ثانیه از وسط، 2 ثانیه از اول و یه قسمتی از آخرش، خلاصه این امکان رو داشته باشه که هر جا رو خواستم برش بزنم
2)کار کردن باهاش آسون باشه نسبتا، یعنی امکاناتش دم دست باشه
3)سرعتش خوب باشه و الکی حجم فایل ها رو زیاد نکنه ترجیحا
4)امکان حذف نوشته، لوگو یا تصویر وجود داشته باشه، همچنین اضافه کردن این موارد
5)اگه بشه زیرنویس هم مستقیما داخل همین برنامه ست کرد و قرار داد که عالی هست، البته زیرنویس فارسی دیگه...
ممنونم
سلام.
من به دنیال یه نرم افزار هستم مثل Sony Vegas Movie Studio که بتونم فایلای mkv رو واردش کنم و روش کار کنم. نمی خوام که تبدیل کنم و اینپورت کنم چون اینجوری بعد از چندین بار تبدیل واقعا کیفیتش پایین میاد. درواقع قرض من اینه که یه تیزر رو بچسبونم اول یه فیلم MKV. حالا اگر لازم باشه وارد برنامه های ادیتوری مثل سونی کرد یا... یا اینکه پلاگینی نیست که سونی mkv رو پشتیبانی کنه؟
من نیاز مبهمی بهش دارم لطفا راهنماییم کنید.
Arsenal270
19-05-2014, 11:29
سلام خسته نباشید
یه برنامه میخوام که بتونه فیلم دی وی دی منو دار رو منوش رو از بین ببره و فیلم رو جدا و زیرنویس هم جدا تحویل بده میخوام برگرده به حالت اوش بدون منو باشه
باتشکر فراوان
Don_Saeed
19-05-2014, 19:03
سلام خسته نباشید
یه برنامه میخوام که بتونه فیلم دی وی دی منو دار رو منوش رو از بین ببره و فیلم رو جدا و زیرنویس هم جدا تحویل بده میخوام برگرده به حالت اوش بدون منو باشه
باتشکر فراوان
این نرم افزار مشکلت رو حل میکنه داداش
Movie DVD Copy 1.4.0 + کپی DVD فیلم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
joibari2
21-05-2014, 09:28
سلام یه نرم افزار میخوام برای افزایش صدا و کیفیت فایل های صوتی رکورد شده با رکوردر و همچنین حذف نویز که کارکردن باهاش هم راحت باشه.
سلام یه نرم افزار میخوام برای افزایش صدا و کیفیت فایل های صوتی رکورد شده با رکوردر و همچنین حذف نویز که کارکردن باهاش هم راحت باشه.
سلام.
از برنامه های پایین میتونید استفاده کنید::n01:
SRS Audio Sandbox ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و
DFX Audio Enhancer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لطفا یکی جواب منو بده!!!!!!!!!!!!!!!!!! :n23:
سلام. برنامه پایین رو امتحان کنید ::n01:
خب این برنامه که فقط تبدیل می کنه! میخوام بچسبونه.
خب این برنامه که فقط تبدیل می کنه! میخوام بچسبونه.
خب شما میتونید توسط این برنامه که معرفی کردم فرمت mkv رو به یه فرمت دیگه تبدیل کنید. بعد میتونید وارد Sony Vegas Movie Studio کنید.
یا اینکه از برنامه های پایین هم میتونید استفاده کنید :
Corel VideoStudio ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Adobe Premiere ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Movie Maker
دوست عزیز مثل اینکه منظور من رو متوجه نشدید. وقتی تبدیل می کنم دیگه کیفیتش میاد پایین تر. میخوام یه برنامه باشه که mkv رو دریافت کنه و یه تیکه به اولش اضافه کنم و دوباره با همون فرمت یا با هر فرقمت دیگه ذخیره کنه. اگر هم حجمش رفت بالا خودم با برنامه های خاص انکود میارمش پایین بدون اینکه افت کیفیت کنه.
دوست عزیز مثل اینکه منظور من رو متوجه نشدید. وقتی تبدیل می کنم دیگه کیفیتش میاد پایین تر. میخوام یه برنامه باشه که mkv رو دریافت کنه و یه تیکه به اولش اضافه کنم و دوباره با همون فرمت یا با هر فرقمت دیگه ذخیره کنه. اگر هم حجمش رفت بالا خودم با برنامه های خاص انکود میارمش پایین بدون اینکه افت کیفیت کنه.
راهی که به ذهنم رسید رو گفتم. فکر نمیکنم زیاد تاثیر در کیفیت بزاره.
به هرحال برای اینکار که شما گفتید برنامه پایین رو پیشنهاد میکنم : ( هم خیلی کم حجمه و هم فرمت mkv رو پشتیبانی میکنه ) :n01:
VideoPad Video Editor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این هم پچ نرم افزار :
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت همه دوستان لطفا یک ویدئو پلیر قوی برای پخش فایل tsv معرفی کنید . چون من یک فایل تصویری دارم با فرمت tsv که توسط ----- ضبط شده و نمیتونم با پلیرهای رایج وحتی با نصب انواع کدک ها اونو اجرا کنمش. حالا اگر یک convertor خوب هم برای تبدیل فرمت این فایل سراغ دارین حتما معرفی کنید پ با تشکر
Mr.Pooya
02-06-2014, 23:06
سلام
برای باز کردن این فایل ها که KmPlayer باید بتونه بازش کنه
برای تبدیل هم نرم افزار Any Video Converter فکر می کنم بتونه تبدیلش کنه
من هم قبلا برای باز کردن این نوع پسوند فایل ، کدک های media player va Km player
برای هر دو نصب کردم و به راحتی قابل نمایش بود
میشه لینک دانلود
media player va Km player رو واسم بزاری داداشی
KmPlayer هم بازشون نمیکنه آخرین ورژنش رو هم نصب کردم ولی بازم باغز نکردش کسی نیست کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
FOURTH RETURN
06-06-2014, 00:47
برنامه ای میخوام که بشه باهاش عکسها رو ویدئو کرد و همچنین برای هر عکس بتونم زمانی تعریف کنم که هر عکس رو چقدر نشون بده و همچنین دو عکس رو راحت کنار هم بچسبونه و بتونم آهنگ بذارم براشون و برنامه ای باشه که بشه عکس و صدا و ویدئو رو با هم مخلوط کرد و یه ویدئو باهاشون ساخت و همچنین بتونه ویدئوها رو تکه تکه کنه برنامه هر چه سبکتر و ساده تر باشه بهتره اگر حالا حجمش زیاد بود مهم نیست فقط آسون باشه که من اعصاب و حوصله ندارم:n02:
FOURTH RETURN
06-06-2014, 01:18
برنامه ای که دنبالشید اینه دقیقا: MKVToolNix خیلی سبک و سادس زیرنویس و دوبله و ویدئو رو به هم میچسبونه با سرعت زیاد اصلا هم ربطی به تبدیل فرمت نداره و کوچکترین تاثیری در ویدئو خروجی نداره کار باهاش هم سادس اما اگه آموزشش رو خواستی یه سرچ کنی زیاد هست:n01:
Mr.Pooya
06-06-2014, 01:27
سلام
Xilisoft Movie Maker نرم افزار ساده و در عین حال قوی ای هست.
BlazeVideo SmartShow این هم نرم افزار خوبیه.
هر دو نرم افزار از نرم افزار هایی هستند که کار کردن باهاشون راحت هست.
برنامه ای که دنبالشید اینه دقیقا: MKVToolNix خیلی سبک و سادس زیرنویس و دوبله و ویدئو رو به هم میچسبونه با سرعت زیاد اصلا هم ربطی به تبدیل فرمت نداره و کوچکترین تاثیری در ویدئو خروجی نداره کار باهاش هم سادس اما اگه آموزشش رو خواستی یه سرچ کنی زیاد هست:n01:
من توی گوگل هرچی سرچ کردم فقط آمورش ادغام زیرنویس و صوت بود که خودم بلدم! من میخوام یه فیلم رو به اول یه فیلمی اضافه کنم، باید چیکار کنم؟ خواهشا پاسخ بدید.
سلام
نرم افزار زیر را هم امتحان نمایید.
FOURTH RETURN
06-06-2014, 12:07
من توی گوگل هرچی سرچ کردم فقط آمورش ادغام زیرنویس و صوت بود که خودم بلدم! من میخوام یه فیلم رو به اول یه فیلمی اضافه کنم، باید چیکار کنم؟ خواهشا پاسخ بدید.
...قسمت اول فایل ویدیویی رو add میکنیم.
2...با استفاده از گزینه append پارتهای بعدی رو وارد نرم افزار میکنیم.
3...فرمت دلخواه رو به صورت دستی انتخاب کنید.
خواستم لینک آموزش کاملش رو بذارم اما اینجا لینک رو سانسور میکنن تو یاهو مسنجر ادم کن تا لینکو بدم
FOURTH RETURN
06-06-2014, 12:16
اون دوتا بالایی که یکیشون با سون مشکل داشت دومی هم عکس وارد نمیکرد ببینم این سومی چطوره
Mr.Pooya
06-06-2014, 12:21
اون دوتا بالایی که یکیشون با سون مشکل داشت دومی هم عکس وارد نمیکرد ببینم این سومی چطوره
دوست عزیز نرم افزار هایی که بنده و دوستمون معرفی کردیم از نرم افزار های معروف اینکار هستند. اینکه با سون کار نکرد بعید می دونم مشکل از نرم افزار باشه احتمال زیاد شما روی دستگاه تون برنامه هایی که نیاز هستند تا این برنامه اجرا بشه رو ندارید یا حتی ممکنه از کرک اون برنامه هم باشه.
من احتمال میدم از کرک برنامه باشه یا جایی رو اشتباه کردید که نتونست عکس وارد کنه یا نرم افزاری که دانلود کردید مشکل داشته یا خوب نصب نشده ولی خود نرم افزار مشکلی ندارد.
موفق باشید
سلام. در ویندوز xp برنامه ای با نام Movie Maker بود که میشد اینکارها رو که شما گفتید رو انجام بدید.
ولی در ویندوز 7 این برنامه حذف شد. شما مجموعه Microsoft Windows Essentials که پایین لینک قرار دادم رو دریافت کنید. در هنگام نصب، برای نصب فقط برنامهMovie Maker ، شما تیک Photo Gallery and Movie Make رو انتخاب کنید . بقیه تیک ها رو بگیرید. سپس برنامه رو نصب کنید!
نسخه آفلاین:
نسخه آنلاین:
سلام
دوستان میتونید نرم افزاری حرفه ای بهم معرفی کنید که صدای یک فیلم رو به صورت ارجینال یعنی همون فرمتی که داره از فیلم خارج کنه؟؟ البته نرم افزاری به جز MKV Marge GUI چون صدای خروجی رو با فرمت MKA ذخیره میکنه که بیشتر نرم افزار های ویرایش صوت این فرمت رو پشتیبانی نمیکنند.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
دوستان میتونید نرم افزاری حرفه ای بهم معرفی کنید که صدای یک فیلم رو به صورت ارجینال یعنی همون فرمتی که داره از فیلم خارج کنه؟؟ البته نرم افزاری به جز MKV Marge GUI چون صدای خروجی رو با فرمت MKA ذخیره میکنه که بیشتر نرم افزار های ویرایش صوت این فرمت رو پشتیبانی نمیکنند.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
شما mkv extract رو دانلود کنید ... در محلی که mkv merge رو نصب کردید این برنامه رو باید اجرا کنید ... فیلم رو Add کنید توش ... گزینه هایی که میخواهید رو ازش extract کنید
موفق باشی
خیلی ممنونم از راهنماییتون همون چیزیه که میخواستم
موفق باشید:n16:
سلام دوستان
بهترین برنامه برای ویرایش فایل های TS چیه؟
بتونه قسمتی رو حذف و قسمتی رو اضافه کنه.
خیلی نیاز دارم و مدت زیادیه که دنبالشم.
مرسی.
سلام دوستان
بهترین برنامه برای ویرایش فایل های TS چیه؟
بتونه قسمتی رو حذف و قسمتی رو اضافه کنه.
خیلی نیاز دارم و مدت زیادیه که دنبالشم.
مرسی.
سلام. برنامه پایین رو پیشنهاد میکنم::n01:
SolveigMM Video Splitter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ab2reza1360
28-06-2014, 18:22
درود بر همه دوستان
من دنبال یک نرم افزارم که یک کلیپ به همراه زیرنویسشو تبدیل به یک فایل بکنه، کلیم گشتمو نرم افزارهای مختلف MKVmerg و AVIaddXsubs رو امتحان کردم اما نمیشه!:n28:
منتظر راهنمایی شما هستم
سلام. برنامه پایین رو پیشنهاد میکنم ::n01:
m_hoseyny
28-06-2014, 20:32
همون طوری که دوستمون گفتن این برنامه هستش
کیتونید فایل را انتخاب کرده و زیر نویس رو توش ادد کنید و با هر فرمتی ذخیرش کنید و زیرنویس جزوی از فیلم میشود!
اما جدیدا شما اسم زیر نویس رو با فایل یکی کنید خود پلیر ها زیرنویس رو نشون میدهند ! مگر اینکه بخواهید با پلیر خیلی قدیمی یا دستگاه های قدیمی فیلم رو اجرا کنید که داستانش فرق دارد!
ab2reza1360
30-06-2014, 00:03
میخوام فیلم رو توی یو تی وب، واتزآپ و وایبر منتشر کنم،نمیخوام دوتا فایل جدا باشه و دیدنش برا بقیه سخت.
با همین نرم افزار میشه دیگه؟
میخوام فیلم رو توی یو تی وب، واتزآپ و وایبر منتشر کنم،نمیخوام دوتا فایل جدا باشه و دیدنش برا بقیه سخت.
با همین نرم افزار میشه دیگه؟
بله دوست عزیز. بهتره که برای اینکار به فرمت FLV تبدیل کنید !:n01:
m_hoseyny
30-06-2014, 12:35
دوست عزیز برای چه کاربردی این کار را انجام میدهید!؟
abolf20000
01-07-2014, 13:08
سلام خسته نباشيد.
من نرم افزاري لازم دارم كه از روي فايل ts يك فايل به نام idx بسازد تا بتوانم بوسيله آن فايل ts كه فيلم است به عقب وجلو ببرم.
دستگاه كه من فايل ts را نگاه مي كنم supermax 9200 است متشكرم.
abolf20000
02-07-2014, 22:22
سلام به همه دوستان .
لطفا نرم افزاري به من معرفي كنيد كه بتوانم فايل هاي تصويري را به فرمت ts , idx تبديل بكنم متشكرم.
ab2reza1360
03-07-2014, 20:15
بله دوست عزیز. بهتره که برای اینکار به فرمت FLV تبدیل کنید !:n01:
علی جان به هر فرمتی تبدیل میکنم نمیشه!!!!:n03:
اینم ی عکس از نرم افزار موقعی که فیلم و زیرنویسو بهش اضافه میکنم!!!
علی جان به هر فرمتی تبدیل میکنم نمیشه!!!!:n03:
اینم ی عکس از نرم افزار موقعی که فیلم و زیرنویسو بهش اضافه میکنم!!!
سلام. دوست عزیز شما ابتدا آخرین نسخه Xilisoft Video Converter Ultimate از لینک پایین دریافت کنید. بعد توسط سریال های موجود در پوشه کیجن برنامه رو رجیستر کنید. بعد اجرا، در قسمت Effect روی تب Subtitle کلیک کنید. حالا در این قسمت میتونید زیرنویس رو وارد کنید (همچنین میتونید زیرنویس رو ویرایش کنید) و سپس Apply رو بزنید. در این صورت زیر نویس اضافه میشه. سپس به هر فرمتی میتونید تبدیل کنید !
ab2reza1360
04-07-2014, 18:16
سلام. دوست عزیز شما ابتدا آخرین نسخه Xilisoft Video Converter Ultimate از لینک پایین دریافت کنید. بعد توسط سریال های موجود در پوشه کیجن برنامه رو رجیستر کنید. بعد اجرا، در قسمت Effect روی تب Subtitle کلیک کنید. حالا در این قسمت میتونید زیرنویس رو وارد کنید (همچنین میتونید زیرنویس رو ویرایش کنید) و سپس Apply رو بزنید. در این صورت زیر نویس اضافه میشه. سپس به هر فرمتی میتونید تبدیل کنید !
سپاس آقا علی
هم لینک شمارو دانلود کردم و هم از سایتهای دیگه اما نمیدونم چرا دکمه استارت رو میزنم ارور شکل زیر رو میده!!!
این دیگه واسه من شده از عجایب!!
سپاس آقا علی
هم لینک شمارو دانلود کردم و هم از سایتهای دیگه اما نمیدونم چرا دکمه استارت رو میزنم ارور شکل زیر رو میده!!!
این دیگه واسه من شده از عجایب!!
سلام. این دو روش پایین رو امتحان کنید ببینید مشکلتون حل میشه :
روش اول به روش دستی :
1- سیستم رو روشن کنید و با یوزر Administrator وارد شوید.
2- روی Start کلیک کنید. سپس All Programs > Accessories > System Tools > System Restore
3- در داخل کادر محاوره ای که باز می شود، Restore computer to an earlier date رو انتخاب کنید و روی Next کلیک کنید.
4- system restore point with the latest date from انتخاب کنید روی این لیست، restore point رو کلیک کنید.
5- روی Next کلیک کنید.
6- در کادر محاوره ای که باز می شود دوباره روی Next کلیک کنید.
7- بازگردانی سیستم به صورت خودکار شروع می شود و در پایان سیستم یکبار ریست می شود.
روش دوم به صورت خودکار با استفاده از نرم افزار :
شما باید نرم افزارهای تعمیر مربوط به این ارور رو دریافت کنید. چند تا برنامه رو پایین معرفی کردم دریافت کنید :
SpyHunter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Stronghold Antimalware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amir-viper
12-07-2014, 10:47
سلام. دوستان من واسه سانسور قسمتی از یه فیلم نرم افزار میخواستم که خیلی گشتم/
اخرش یه نرم افزار کم حجم و سریع و قوی , پیدا کردم.
که میتونید مثلا دو بخش یا هر چند بخش از فیلم رو به طور مستقیم از روش حذف کنید .
یعنی دیگه دو تیکه نمیشه تا بچسبونید.
SolveigMM Video Splitter
فوق العادس فقط 5 دقیقه باهاش کار کنید یاد میگیرید.
amir deja vu
14-07-2014, 15:58
سلام رفقا
ميخوام چند تا فيلم رو كه تو فلش دارم تو تلويزيون ببينم.ولي مشكل اينجاست كه تو TV نميتونم زيرنويس رو پخش كنم.ميخوام بدونم نرم افزاري هست كه زيرنويس رو روي فيلم هك كنه تا فيلم و زيرنويس با هم باشن؟ :n16:
teragedy
14-07-2014, 17:03
نرم افزار زیاده ولی جت آدیو از همشون بهتره... من با بیشترشون کار کردم... در نهایت دیدم جت آدیو از همه بهتره...
فقط چسبوندنه زیر نویس به فیلم با جت آدیو یکم وقت میبره... که اونم بسته به قدرت سی پی یو متغیره...
سلام. میتونید از برنامه پایین هم استفاده کنید ::n01:
Xilisoft Video Converter | مبدل ویدئو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز شما ابتدا آخرین نسخه Xilisoft Video Converter Ultimate از لینک بالا دریافت کنید. بعد توسط سریال های موجود در پوشه کیجن برنامه رو رجیستر کنید. بعد اجرا، ابتدا فیلم مورد نظر رو از طریق گزینه Add وارد کنید سپس در قسمت Effect روی تب Subtitle کلیک کنید. حالا در این قسمت میتونید زیرنویس رو وارد کنید (همچنین میتونید زیرنویس رو ویرایش کنید) و سپس Apply رو بزنید. در این صورت زیر نویس اضافه میشه. سپس از طریق گزینه Start به هر فرمتی میتونید تبدیل کنید !
Sahand_20
14-07-2014, 19:12
سلام رفقا
ميخوام چند تا فيلم رو كه تو فلش دارم تو تلويزيون ببينم.ولي مشكل اينجاست كه تو TV نميتونم زيرنويس رو پخش كنم.ميخوام بدونم نرم افزاري هست كه زيرنويس رو روي فيلم هك كنه تا فيلم و زيرنويس با هم باشن؟ :n16:
با درود:
دوست عزیز در خصوص رفع مشکل جنابعالی،
تا دلتان بخواهد در داخل این وب سایت تاپیک وجود دارد،
فقط باید حوصله به خرج بدهید و با دقت مطالب را مطالعه نمائید، به شما قول می دهم پس از مطالعه دقیق مطالب در این زمینه خودتان یک پا اوستا خواهید شد،
دوست عزیز به عنوان نمونه می توانید از تاپیک های زیر شروع نمائید،
در ضمن در لینک زیر می توانید آخرین نسخه نرم افزار MKVtoolnix را که متناسب با نوع سیستم رایانه تان است را دانلود و استفاده نمائید،
موفق باشید.
amir deja vu
16-07-2014, 09:38
آقا من یه مشکلی پیدا کردم.
از نرم افزارهایی که گفته بودین استفاده کردم.زیرنویس هم به فیلم اضافه شد ولی فقط تو خود کامپیوتر نشونش میده...تو تلویزیون زیرنویسی درکار نیس؟ مشکل از کجاس؟
teragedy
16-07-2014, 15:55
دوست عزیز من راهنماییتون کردم... گفتم با بیشتر برنامه ها کار کردم... برنامه هایی که واسه چسبوندن زیرنویس هستن... یا به صورته فونت بزرگ میچسبونن و یا مثل بعضی برنامه زیرنویس رو طوری میچسبونن که شما باید از سینمای خانگی یا تلوزیون گزینه subtitle رو فعال کنید که تلوزیون ها معمولا نداره... (من ندیدم)...
جت آدیو کارتو راه میندازه... میتونی اندازه و نوع فونت رو هم مشخص کنی، حتی موقعیت مکانی زیرنویس رو... دیگه نیازی به فعال کردن نیست و همه جا پخش میکنه...
آقا من یه مشکلی پیدا کردم.
از نرم افزارهایی که گفته بودین استفاده کردم.زیرنویس هم به فیلم اضافه شد ولی فقط تو خود کامپیوتر نشونش میده...تو تلویزیون زیرنویسی درکار نیس؟ مشکل از کجاس؟
دوست عزیز. همانطور که دوستان در بالا اشاره کردن روش های زیادی برای چسباندن زیرنویس وجود داره.
یه روش هم بالا خودم اشاره کردم. خودم همینو پیشنهاد میکنم.
این پست رو به دقت مطالعه کنید طبق روشی که گفتم پیش برید::n01:
ممنون از دوستان بابت راهنمایی.
fcchelsea
09-08-2014, 12:58
یه برنامه ساده دیگه فقط برای بریدن ویدیوها میخواستم مثل xilisoft video cutter که برا رجیستر کردنش مشکل دارم
M0HAMMAD B
09-08-2014, 13:37
سلام واسه crop و trim نرم افزار Aiseesoft Total Media Converter هست
mahmoodgood2
28-08-2014, 20:04
سلام نرم افزار windows movie maker رو میخوام که فایل های hd رو ساپورت کنه برای وین7و8 ممنون
Sahand_20
29-08-2014, 10:11
سلام نرم افزار windows movie maker رو میخوام که فایل های hd رو ساپورت کنه برای وین7و8 ممنون
با درود:
دوست عزیز بفرمائید اینهم نرم افزار مورد نظر جنابعالی، ابتدا فیلم آموزش نصب صحیح این نرم افزار را با دقت کامل مشاهده نمائید،
سپس به همان شکل مطابق با دستورالعمل نصب نرم افزار مربوطه را بر روی سیستم رایانه تان نصب نمائید،
windows.movie.maker.with.hd.720p.1080p.nrtd
OR
windows.movie.maker.for.windows.7.8.8.1
mahmoodgood2
14-09-2014, 17:22
من برنامه مووی میکر رو نصب کردم ولی فایل mp4 تصویری رو قبول نمیکنه و پیغام میده که کدک نصب کن راهنمایی کنید
من دنبال یه برنامه می گردم که می خوام یه قسمتهایی از فیلمها رو با هاش حذف کنم و یه عکس هم روی فیلم ها بندازم.به اول فیلم نه ها! به گوشه فیلم تو تمام فیلم اضافه کنم.فقط همین 2 کار.
یه برنامه معرفی کنید.فقط برنامه خوبی باشه.خسته شدم اینقد دانلود کردم و بی فایده بود
ممنون
سلام. برنامه Photodex ProShow Gold رو امتحان کنید::n01:
Photodex ProShow Gold ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Amin_0913
26-09-2014, 23:25
سلام
دو تا نرم افزار میخوام
اولیش زیرنویس رو به فیلم بچسبونه ( هاردساب)
دومی یه نرم افزار که بشه باهاش فیلم سانسور کرد البته فرمت mkv هم ساپورت کنه
مهندس الهه
27-09-2014, 02:28
سلام
لطفا یه برنامه در مایه های یولید معرفی کنید
همه فن حریف مثل یولید
مناسب برای یه کاربر متوسط و نه زیاد حرفه ای
فرمتها و کدکهای متداول رو ساپورت کنه
یوزر فرندلی باشه
سلام
دو تا نرم افزار میخوام
اولیش زیرنویس رو به فیلم بچسبونه ( هاردساب)
دومی یه نرم افزار که بشه باهاش فیلم سانسور کرد البته فرمت mkv هم ساپورت کنه
یه برنامه بود به نام dvd ripper نمیدونم چی چی که هارد ساب میکرد.
سلام
لطفا یه برنامه در مایه های یولید معرفی کنید
همه فن حریف مثل یولید
مناسب برای یه کاربر متوسط و نه زیاد حرفه ای
فرمتها و کدکهای متداول رو ساپورت کنه
یوزر فرندلی باشه
corel هم هست اگر تو گوگل سرچ کنی بهترین برنامه ویرایش به انگلیسی تاپ 10 هست.
برنامه دیگه ای به جز این نیست؟
shabnam1986
28-09-2014, 23:25
ulead video studio
درود دوستان.
زیرنویس Sub رو چطور میشه یا گیرنده دیجیتال دید؟
این گیرنده فقط Srt را نمایش میدهد.
Best_Downloads
09-10-2014, 21:05
سلام دوستان.ميشه يه برنامه رو معرفي كنيد به غير Convert x to DVD كه بشه باهاش فيلم DVD ساخت.مثلا چند تا فايل ويدويي با پسوند MKV دانلود كردم كه ميخوام با نرم افزار تبديل به فيلم ويدويي بشه همراه با تعريف كردن Subtitle(قابل پخش در دي وي دي پليرها). و سوال دوم اينكه چرا فايلي زير نويس رو موقع پخش فيلمي در برنامه تعريف ميكنيم درست Sync نميشه يا با 3 يا چند ثانيه تاخير نمايش ميدهد.با تشكر براي راهنمايي
یه نرم افزار هست آیا که sub رو بچسباند به فیلم تا بتوان در همه ی پلیرها مشاهده نمود؟
یه نرم افزار میخوام که چند تا فایل VOB رو به علاوه یک زیرنویس SRT را با هم تبدیل به یک MKV و یا حتی یک DVD کند، به طوری که زیرنویس را هم نمایش دهد.
سلام
برنامه bigasoft
برنامه خوبی برای ویرایش هست
از کدک جدید H.265 هم استفاده می کند
امتحان کنید
سلام
نرم افزاری لازم دارم که بشه باهاش از عکس ها کلیپ ساخت، روش موسیقی گذاشت و نوشته های متحرک و چیز هایی از این دست اضافه کرد ...
متشکر میشم راهنمایی کنید
:)
سلام. آدرس پایین راهنمایی کردم ::n01:
eeeeeeehsan
21-12-2014, 15:24
درود خدمت همه دوستان
یه فایل صوتی رو میخوام درست کنم آهنگ بک گراندش رو پلنگ صورتی بذارم و روش صدا ضبط کنم، چی پیشنهاد می کنین؟
اگرم قابلیت های دیگه مثل افکت گذاری صدا و اینا رو هم داشته باشه که عالی میشه. اگرم یه چیزی باشه که مشابه همین دستکاری های صوتی تصویریش هم انجام بدیم روش که دیگه یه دعای خوب پیش من دارین.
دمتون گرم
eeeeeeehsan
21-12-2014, 15:48
سلام
برنامه bigasoft
برنامه خوبی برای ویرایش هست
از کدک جدید H.265 هم استفاده می کند
امتحان کنید
داداش من اینو نصب کردم موقع چسبوندن زیرنویس برنامه کرش میشه، هیچ کاریش نمیشه کرد؟
برنامه دیگه ای واسه چسبوندن زیرنویس سراغ ندارین؟
mkvmerg هم دارم منتها اصلن وصل نمی کنه زیرنویس رو.
shabnam1986
23-12-2014, 20:44
proshow gold
omid kan
21-01-2015, 17:26
سلام
نمی دانستم این سوال را کجا بپرسم ولی خواهشا جواب بدید
من با برنامه EasiestSoft_Movie_Editor_4_5_0 کار می کنم و ریجیستر هم کردم.
من با این برنامه راحت فیلم را به دو قطعه تبدیل می کنم ولی وقتی این دو قطعه را به هم وصل می کنم اونجایی که این دو قطعه به هم متصل شدن حدود 5 ثانیه یا بیشتر به صورت شطرنجی می شود حالا می خواهم بدونم چگونه به هم وصل کنم تا این 5 ثانیه یا بیشتر به صورت شطرنجی نشود
ممنون
paradise20
07-02-2015, 05:29
سلام
من سریالی رو از یوتیوپ دانلودکردم که به خاطر حجم زیادش هر قسمت رو به 7 تکه تقسیم کرده حالا می خوام اون تکه ها رو به هم بچسبونم و صدای دوبلش رو اضافه کنم.(کیفیت فیلم 720)
چند وقته هرچی می گردم نمیتونم نرم افزاری که درست و سریع کار کنه رو پیدا کنم و تا حالا کلی نرم افزار رو نصب کردمنشده.
حالااز شما تقاضا دارم که نرم افزاری برای این کار پیشنهاد بدیدکه کیفیتش هم حفظ بشه.
با تشکر
shabnam1986
08-02-2015, 11:24
MAGIX Movie Edit Pro 2015 Premium
paradise20
11-02-2015, 03:55
MAGIX Movie Edit Pro 2015 Premium
به جز این نرم افزار دیگه ای رو نمشناسی؟
farshad0123
11-02-2015, 04:13
به جز این نرم افزار دیگه ای رو نمشناسی؟
Hjsplit نرم افزار سبک و راحت
paradise20
12-02-2015, 05:37
Hjsplit نرم افزار سبک و راحت
پسوندفایل های جدا شده mp4. با این نرم افزار نمیشه.
FOURTH RETURN
15-02-2015, 17:45
نرم افزاری برای افزایش اندازه فونت زیرنویس فیلم میخوام که فونت زیرنویس رو یکجا بزرگ یا کوچیک کنه
سلام. دوست عزیز نرم افزار Xilisoft Video Converter Ultimate پیشنهاد میکنم. خودم بیشتر از همین نرم افزار استفاده میکنم. :n01:
از لینک پایین دریافت کنید :
به مسیر پایین برید و میتونید زیرنویس رو ویرایش کنید :
Edit > Effects > Subtitles
FOURTH RETURN
17-02-2015, 21:06
سلام. دوست عزیز نرم افزار Xilisoft Video Converter Ultimate پیشنهاد میکنم. خودم بیشتر از همین نرم افزار استفاده میکنم. :n01:
یه برنامه تو هاردم دارم به نام Xilisoft HD Video Converter 6.6.0.0623 میخواستم بدونم همین برنامه هست؟
یه برنامه تو هاردم دارم به نام Xilisoft HD Video Converter 6.6.0.0623 میخواستم بدونم همین برنامه هست؟
تو این نسخه یه سری امکانات جانبی مثل اضافه کردن جلوه های ویژه و همچنین ویرایش زیرنویس وجود نداره.
همون نسخه ای که بالا گذاشتم رو دریافت کنید.
FOURTH RETURN
18-02-2015, 01:16
MKVToolNix
FOURTH RETURN
18-02-2015, 01:44
سریالش روهم بذارید منوش فعال نیست
سریالش روهم بذارید منوش فعال نیست
کیجن و پچ رو از لینک پایین دریافت کنید :
FOURTH RETURN
18-02-2015, 11:25
کیجن و پچ رو از لینک پایین دریافت کنید :
این چیه دیگه این که کیجین نیست این یک دانلودر هست من گفتم کیجین میخوام
این چیه دیگه این که کیجین نیست این یک دانلودر هست من گفتم کیجین میخوام
دوست عزیز. فایل بالا رو دریافت کنید. بعد اکسترکت دو تا پوشه هست. که شما وارد پوشه کیجن بشید. بعد اجرا Generate رو بزنید. سریالی که بهتون داد رو کپی کنید و بعد نرم افزار رجیستر میشه.
FOURTH RETURN
22-02-2015, 11:17
متاسفانه این برنامه زیرنویس رو بصورت جداگانه نمیتونه ویرایش کنه و تنها زیرنویس فیلم رو ویرایش میکنه اونم فقط رنگ و اندازه زیرنویس رو:n04:
متاسفانه این برنامه زیرنویس رو بصورت جداگانه نمیتونه ویرایش کنه و تنها زیرنویس فیلم رو ویرایش میکنه اونم فقط رنگ و اندازه زیرنویس رو:n04:
دوست عزیز نرم افزار Subtitle Edit هم مخصوص ویرایش زیرنویس هست : از انجمن دانلود نرم افزار دریافت کنید ::n01:
saeid333
23-02-2015, 20:07
سلام
من movie maker رو براى ويندوز ٨٠١ 64بيت ميخوام از كجا بگيرم
ميدونم نرم افزاري بهتري هم هست اما بااين راحتم راهنمايي كنيد ممنون ميشم
سلام
من movie maker رو براى ويندوز ٨٠١ 64بيت ميخوام از كجا بگيرم
ميدونم نرم افزاري بهتري هم هست اما بااين راحتم راهنمايي كنيد ممنون ميشم
سلام. آدرس پایین لینک دانلود رو قرار دادم Microsoft Windows Essentials::n01:
سلام
برای تیکه تیکه کردن ویدئو و اهنگ و الحاق انها با هم چه نرم افزار ی توصیه میکنید؟
سلام
برنامه های زیادی برای این کار وجود دارند ؛ مانند WavePad Audio Editor Master’s Edition برای ویرایش صدا و
GiliSoft Video Editor 6.8.0 برای ویرایش ویدئو .
سلام دوستان
من کلی صدا سر کلاس با برنامه virtual record اندروید ضبط کردم فرمتش PCM هست چطور رو ویندوز پخش و تبدیلشون کنم
ممنون
این نرم افزار ها توانایی این رو دارن مثلا اول ویدئو یک تصویری بخواهیم بزاریم یا اخر یا وسطش؟ یک قسمت هایی رو محو کنیم؟
ممنون
این نرم افزار ها توانایی این رو دارن مثلا اول ویدئو یک تصویری بخواهیم بزاریم یا اخر یا وسطش؟ یک قسمت هایی رو محو کنیم؟
خیر - این نرم افزار این توانایی را نداره . (البته می تواند یک عکس را در ویدئو نشان دهد که از اول تا پایان ویدئو نشان داده شود.)
توانایی های این نرم افزار عبارتند از :
برش قسمت های دلخواه از ویدئو
کوچک کردن سایز ویدئو (اندازه تصویر )
چسباندن چند ویدئو به یکدیگر
اضافه کردن زیر نویس به ویدئو
کانورت ویدئو به فرمتهای مختلف
اضافه کردن جلوه های بصری به ویدئو
اضافه کردن اهنگ به ویدئو
چند تکه کردن ویدئو
آپدیت : برای اضافه کردن تصویر به هر قسمتی از ویدئو از می توانید از نرم افزار AVS Video Editor استفاده نمایید.
برای محو تصاویر هم می توانید از افکت ها استفاده کنید که پس از تغییر در تنظیمات افکت تصویر قابل تشخیص نباشد.
AVS Video Editor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نرم-افزار-ویرایش-فیلم-avs-video-editor/)
@Life24 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان
من کلی صدا سر کلاس با برنامه virtual record اندروید ضبط کردم فرمتش PCM هست چطور رو ویندوز پخش و تبدیلشون کنم
Axara Video Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:V3:
فرمت pcm توسط این برنامه ساپورت نمیشه
فرمت pcm توسط این برنامه ساپورت نمیشه
دوست عزیز شما باید کدک های مربوط به این فرمت در ویندوزتون نصب باشه. نرم افزار MPlayer رو از لینک پایین دریافت و نصب کنید ::n01:
MPlayer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید:V3:
poloton7
25-03-2015, 20:57
سلام--
تعدا زیادی فیلم با فرمت mkv دارم که زیر نویس فارسی دارد می خواستم نرم افزاری خوبی وسریعی هست که این فیلمها با زیرنویسشان به فرمت divx تبدیل کند برای پلیر خانگی می خواهم--تشکر
سلام صدا رو رکورد کردم پسوند فایل amr هس اما بعضی بخش های فایل ضیط شده که گوش می دم مث حالتی که نوار روود شده باشه که صداها تندتند و نامهفوم باشه ، اون طوری شده !!! نرم افزاری هس که بشه این قسمت های فایل رو درست کنه و صدا واضح باشه ؟ مرسی پیشاپیش
با سلام.
دوستان به من یه برنامه معرفی کنید که باهاش بتونم فیلم ها رو بدون افت کیفیت و سایز (منظورم سایز تصویر) کات بدم و یا دو قسمت جدا از فیلمو بهم بچسبونه.
البته من خودم با جند تا برنامه کار کردم ولی هیج کدوم نتونستن بدون تغییر و با فرمت قبلی این کارو انجام بده.
با سلام.
دوستان به من یه برنامه معرفی کنید که باهاش بتونم فیلم ها رو بدون افت کیفیت و سایز (منظورم سایز تصویر) کات بدم و یا دو قسمت جدا از فیلمو بهم بچسبونه.
البته من خودم با جند تا برنامه کار کردم ولی هیج کدوم نتونستن بدون تغییر و با فرمت قبلی این کارو انجام بده.
دوستان کسی نبود جواب منو نبود فقط یه برنامه خواستم که معرفی کنه.
دوستان کسی نبود جواب منو نبود فقط یه برنامه خواستم که معرفی کنه.
سلام
نرم افزار GiliSoft Video Editor را امتحان کنید.
برای چسباندن فیلم ها به یکدیگر می توانید با تیک زدن Set at default output format در روبروی یکی از ویدئو ها فرمت مورد نظربرای ویدئوی نهایی را انتخاب کنید.
سلام
یه نرم افزار میخوام برای اینکه یه آرم کنار فیلم بزاره مثل تلوزیون که آرم شبکه روش میزارن
با تشکر
amir deja vu
13-09-2015, 16:52
دوستان يه نرم افزار ويرايش فيلم ميخوام كه اين امكانات رو داشته باشه:
حذف لوگو يا نشان هايي كه روي ويديو حك شده(مثلا اسم سايت و ...)
كات كردن بخش هايي از فيلم
قابليت تغيير زيرنويس حك شده روي فيلم يا اضافه كردن زيرنويس جديد به فيلم
:n16:
سلام
یه نرم افزار میخوام برای اینکه یه آرم کنار فیلم بزاره مثل تلوزیون که آرم شبکه روش میزارن
با تشکر
سلام. از نرم افزار پایین استفاده کنید : (براتون آپلود کردم به همراه سریال):n01:
WonderFox Video Watermark
دوستان يه نرم افزار ويرايش فيلم ميخوام كه اين امكانات رو داشته باشه:
حذف لوگو يا نشان هايي كه روي ويديو حك شده(مثلا اسم سايت و ...)
كات كردن بخش هايي از فيلم
قابليت تغيير زيرنويس حك شده روي فيلم يا اضافه كردن زيرنويس جديد به فيلم
:n16:
سلام. شما میتونید از برنامه های میکس و ویرایش فیلم استفاده کنید::n01:
نرم افزار پیشرفته و قدیمی در این زمینه که خودمم سالهاست ازش استفاده میکنم Corel VideoStudio هست. پیشنهادش میکنم!
virus2009
17-09-2015, 12:46
سلام دوستان
من دنبال یک برنامه هستم که کار زیر رو برام انجام بده، چیزی به نظرتون میرسه ؟
تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام عزیزان
من تعداد زیادی فایل صوتی آموزشی به شرح زیر دارم :
نمونه فایل صوتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])این فایل ها از 3 قسمت تشکیل شده اند، یکبار کلمه خونده میشه و بعد دو خط دیگه، این فایل ها رو وقتی توی نرم افزار ویرایش فایل های صوتی قرار میدیم اینطوری میشن :
حالا می خوام یک برنامه ای باشه که، زمانی که فایل صوتی به این وققه های وسط میرسه تایمش رو اعلام کنه.
مثلا واسه همین فایل ای قرار دادم، فایل صوتی رو به برنامه بدم و دو تا خروجی به این صورت داشته باشه :
اول : 00:02 وقفه اول
دوم : 00:06 وقفه دوم
این کلیتش بود حالا به هر صورتی می خواد باشه.
ایده ای، چیزی به نظرتون میرسه ؟
تشکر فراوان
amir deja vu
20-09-2015, 14:07
سلام. شما میتونید از برنامه های میکس و ویرایش فیلم استفاده کنید::n01:
نرم افزار پیشرفته و قدیمی در این زمینه که خودمم سالهاست ازش استفاده میکنم Corel VideoStudio هست. پیشنهادش میکنم!
ممنون. آخرین ورژنش چنده؟ پلاگین ها و فایل های آپدیتی هم که براش هست رو باید دانلود کنم یا ضروری نیست؟
ممنون. آخرین ورژنش چنده؟ پلاگین ها و فایل های آپدیتی هم که براش هست رو باید دانلود کنم یا ضروری نیست؟
Corel VideoStudio Ultimate X8 v18 آخرین ورژن نرم افزار.
نیازی به دانلود پلاگین نیست!
فقط اگه حجم برنامه براتون زیاده یا اینکه اگه برنامه ساده تر و فقط برای ویرایش بخواین میتونید از برنامه پایین استفاده کنید :
Xilisoft Video Converter Ultimate
خودم همین نرم افزار رو پیشنهاد میکنم!
سلام من با پریمیر خروجی میگیرم فرمت (mp4)- h264
مجموع زمان این کلیپ ها دو ساعت حالا یه کانورتر معرفی کنید که با همین فرمت h264 این کلیپها رو به هم بچسبونه یا با انکودر خودش h264 همه ی این کلیپها رو به صورت یک کلیپ در بیاره
البته اینو بگم با چندین کانورتر این کار رو کردم کیفیت خروجی خوب و حجم خوبی بهم میدن اما من سرعت کانورت بالا میخوام یعنی مجموع این کلیپها که دو ساعت هست وقتی شروع به کانورت میکنه 6 ساعت طول میکشه آیا راهی هست بجز انکودر مجدد فقط کلیپها رو بچسبونه یا اگه بازم میخواد انکودر کنه با سرعت بالا انجام بده سرعت برام مهمه
nifaqaem
28-09-2015, 13:00
سلام من ی برنامه میخوام که بتونم باهاش صداها رو تغییر بدم به زن بچه مرد کارتونی (صداهای مناسب میخوام نه مثل ربات و اویل) چه برنامه ای خوبه؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام من با پریمیر خروجی میگیرم فرمت (mp4)- h264
مجموع زمان این کلیپ ها دو ساعت حالا یه کانورتر معرفی کنید که با همین فرمت h264 این کلیپها رو به هم بچسبونه یا با انکودر خودش h264 همه ی این کلیپها رو به صورت یک کلیپ در بیاره
البته اینو بگم با چندین کانورتر این کار رو کردم کیفیت خروجی خوب و حجم خوبی بهم میدن اما من سرعت کانورت بالا میخوام یعنی مجموع این کلیپها که دو ساعت هست وقتی شروع به کانورت میکنه 6 ساعت طول میکشه آیا راهی هست بجز انکودر مجدد فقط کلیپها رو بچسبونه یا اگه بازم میخواد انکودر کنه با سرعت بالا انجام بده سرعت برام مهمه
سلام. دوست عزیز نرم افزار Xilisoft Video Converter Ultimate پیشنهاد میکنم. در ضمن سرعت اکثر نرم افزارها تو یک سطح عمل میکنن!
دوستان یه نرم افزار میخوام که باهاش بتونم رو ویدیو نوشته بزارم راحتم ذخیره بشه>کسی اگه میدونه معرفی کنه ممنون
سلام
من با برنامه ی Video Studio کار میکنم و ویدیو ها رو با فرمت 4 MPEG سیو میکنم اما یک ویدیوی 13 دقیقه ای با این فرمت ، حجمی در حدود 1GB داره
آیا فرمت های دیگر مثل h264 ، DivX و ... در عین حفظ کیفیت صدا و تصویر یا ارائه کیفیتی بالاتر ، حجمی کمتر در مقایسه با MPEG خواهند داشت ؟
بهترین فرمتی که بیشترین کیفیت رو با کمترین حجم داشته باشه ، چه فرمتی هست ؟
چندین برنامه رو برای تبدیل فرمت ویدیو ها به یکدیگر دانلود کردم اما متاسفانه نسخه ی تست بودند و نسخه ی اصلی و پرو قابل دانلود نبود
ممنون میشم برنامه ی مناسبی رو معرفی کنید و در صورت امکان لینک دانلود قرار بدید
با سپاس فراوان
سلام دوستان
یکی از دوستانم یک دی وی دی بهم داد که حدود 16 فیلم (که هر کدوم بیش از یک ساعت زمانش بود )بود ،میخوام بدونم با چه برنامه ای وبا چه فرمتی میشه این کارو کرد؟
سلام دوستان
یکی از دوستانم یک دی وی دی بهم داد که حدود 16 فیلم (که هر کدوم بیش از یک ساعت زمانش بود )بود ،میخوام بدونم با چه برنامه ای وبا چه فرمتی میشه این کارو کرد؟
کسی نیست جواب بده!؟
mehrradg26
19-04-2016, 20:34
سلام
من یه نرم افزار خوب میخوام به جز Intel.Wireless.Display.Software و Conceiva.Me که کار باهاش راحت باشه و از طریق وای فای تصویر کامپیتر بیاد تو تلویزیون این دوتا رو دانلود کردم اولی که نصب نمیشه دومی هم کار باهاش سخته
mehrradg26
21-04-2016, 08:26
کسی نیست راهنمایی کنه؟
mehrradg26
23-04-2016, 11:28
کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟
meshkiposh2200
12-07-2016, 01:26
سلام.نرم افزاری برای ویرایش عنوان ویدئو(نه اسم ویدئو).همونطور که توی عکس زیر میبینید این اسم را نمیشه تغییر داد و یک سری فایلهای ویدئویی یه ایکون مثلا شرکت مربوطه را دارند اگه امکان تغییر اون آیکون هم باشه عالی میشه:n02:
CafeNet999
12-07-2016, 02:52
سلام.نرم افزاری برای ویرایش عنوان ویدئو(نه اسم ویدئو).همونطور که توی عکس زیر میبینید این اسم را نمیشه تغییر داد و یک سری فایلهای ویدئویی یه ایکون مثلا شرکت مربوطه را دارند اگه امکان تغییر اون آیکون هم باشه عالی میشه:n02:
Baka Tagger
MetaX
ice_man_sh
18-07-2016, 15:14
با سلام من برای ادیت فیلم از Xilisoft استفاده میکنم.
مشکلی که هست وقتی چند قسمت فیلی را برش میدم و می خوام به عنوان یه فیلم تکی بدم بیرون دچار مشکل میشه.
یک نرم افزار خوب و سبک که کیفیت را در برش و چسباندن فیلم پایین نیاره را لطفا معرفی کنید.
سپاس فراوان
CafeNet999
18-07-2016, 23:42
با سلام من برای ادیت فیلم از Xilisoft استفاده میکنم.
مشکلی که هست وقتی چند قسمت فیلی را برش میدم و می خوام به عنوان یه فیلم تکی بدم بیرون دچار مشکل میشه.
یک نرم افزار خوب و سبک که کیفیت را در برش و چسباندن فیلم پایین نیاره را لطفا معرفی کنید.
سپاس فراوان
یکی از ساده ترین ها ، رایگان و دارای نسخه ی Portable
MOHAMMAD-SEVEN
07-08-2016, 18:49
دوستان سلام
یه برنامه میخواستم این ویژگی هارو داشته باشه:
متن و عکس بشه اضافه کرد رو فیلم - بشه فیلم رو کراپ کرد - یه قسمت از فیلم رو بشه حذف کرد و قابلیت ادیت صدای ویدیو هم داشته باشه
میدونم برنامه زیاد هست ولی اگه برنامه ای میشناسین که همه این کارارو باهم بکنه و حجمشم خیلی زیاد (بالای 1 گیگ) نباشه ممنون میشم معرفی کنین
مرسی
سلام
برنامه ای رو میخوام که صوتی که دارم رو به صورت 6 کانال wave به من بده
تا بتونم با dts suit صوت دالبی درست کنم
Zzzzmzeshgham
22-02-2018, 20:20
سلام. کدوم یکی از این نرمافزار ها برای اکو گذاری صدا واس گوشی اندروید مناسب با تشکر
ilililililiili
26-02-2018, 01:17
سلام، ببخشید من تاپیک مربوطه رو پیدا نکردم به همین دلیل اینجا درخواستم رو مطرح میکنم
من دنبال یه برنامه خاص میگردم که بتونه از اینترنت برام عکس پیدا کنه، اما نه از سایت خاصی، مثل سرچر عکس گوگل
afshin171
23-03-2018, 16:31
سلام و خسته نباشید
من یه برنامه ای میخوام که بتونم هم روی فیلم صدا بزارم و روش متن بنویسم
یا عکس میکس کنم و روش اهنگ و متن فارسی بزارم
ممنون میشم یه برنامه خوب و سبک برام معرفی کنید
Zzzzmzeshgham
12-04-2018, 12:44
سلام خسته نباشید. برنامه ای میخوام که صدا رو اسکن کنه و صدای ورودی رو به صدای اسکن شده شبیه سازی کنه و خروجی صدا شبیه صدای اسکن شده بشه همون برنامه تقلید صدا البته برای گوشی اندروید 5 اگه بشه به دستگاه پاور میکسر هم وصل بشه و صدای ورودی از میکروفون رو به صدای اسکن شده شبیه کنه و پخش بشه همزمان از دستگاه عالیه مرسی اگه راهنمایی کنید
سلام و خسته نباشید
من یه برنامه ای میخوام که بتونم هم روی فیلم صدا بزارم و روش متن بنویسم
یا عکس میکس کنم و روش اهنگ و متن فارسی بزارم
ممنون میشم یه برنامه خوب و سبک برام معرفی کنید
سلام از نرم افزار Microsoft Windows Essentials استفاده کنید ::n01:
سلام
یه برنامه ضبط صوت قوی برای گویندگی در کمپیوتر میخواستم.
طوری که صدای پشت زمینه رو نیاره.
40404040
13-07-2018, 21:59
سلام
دنبال برنامه ای می گردم که ضمن نمایش یک یا چند تصویر در پس زمینه بتوان یک یا چند ویدئو رو با افکت در سایزهای انتخابی رو صفحه نمایش داد. چیزی شبیه بعضی برنامه های تلویزیون:n13:
لطفا اگر کسی اطلاعی داره راهنمائی کنه ممنون:n16:
درود
اگر بتونید لینک دانلود نرم افزار Boilsoft Audio Converter رو بهم PM کنید یا همین جا بزارید بسیار ممنون میشم.
لطفا نرم افزارش با نرم افزار Bigasoft Audio Converter اشتباه نگیرید.
30-03-2019, 20:44
سلام،دوستان نرم افزار آسونی سراغ دارین که صدایی که مثلا بی کیفیته(مثلا ولومش پایینه حتی اگر 100 درصد پر باشه) با این نرم افزار بشه ولوم رو زیاد کرد و صدا بهتر و زیادتر شنیده بشه؟؟
فقط ممنون میشم بهم بگید در کدام قسمت های برنامه میشه اینکار رو کرد
با تشکر
سلام،دوستان نرم افزار آسونی سراغ دارین که صدایی که مثلا بی کیفیته(مثلا ولومش پایینه حتی اگر 100 درصد پر باشه) با این نرم افزار بشه ولوم رو زیاد کرد و صدا بهتر و زیادتر شنیده بشه؟؟
فقط ممنون میشم بهم بگید در کدام قسمت های برنامه میشه اینکار رو کرد
با تشکر
سلام.
من قبلا با برنامهای به اسم Ocenaudio کار کردم. برنامه سبک و قویای بود. هر قسمت از صوت رو که میخواهید دامنهاش رو افزایش بدید Select کنید. بعد از Effects سپس Amplitude سپس Gain رو انتخاب کنید و مقدار مورد نظرتون رو وارد کنید.
AFSORDEH
10-05-2019, 21:08
سلام....
من یک فیلم قدیمی از دستگاه VHS رو به کارت کپچر وصل کردم و روی سیستم ذخیره کردم.
ولی صدای ویدئوی ضبط شده فقط از یک اسپیکر یا هدفون بیرون میاد.
امکانش هست بشه کاری کرد که صدای ویدئو از دو خروجی پخش بشه؟ من با نرم افزار تبدیل xilisoft video converter امتحان کردم فایده ای نداشت.
سلام به همه استاید و دوستان عزیز
ببخشید من یک نرم افزار میخوام یک یک فایل صوتی رو بهش بدم و هر روز به فرض مثال ساعت 7 صبح شروع به پخش کنه .
ممنون میشم دوستان و استاید یک نرم افزار معرفی کنن .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
لطفا هنگام معرفی نرم افزار، اسم نرم افزار و همچنین لینک نرم افزار را به صورت مستقیم یا در داخل [CODE]
قرار دهید. به صورت عکس معرفی نکنید!
سپاس
تیم مدیریت انجمن درخواست نرم افزار
سلام .نرم افزاري هست كه بتونم باهاش توي اى پد اپل مدلA1219فيلم رو با زيرنويس انلاين ببينم راستش من زياد از صفحه اول پست سردرنياوردم واصلا وارد نيستم اگه ممكنه راهنمايي كنيد باتشكر
Morteza9388
30-04-2021, 19:52
بچه ها یه نرم افزار می شناسم به محض اینکه وارد بشی چنددقیقه بعد 1000 فالووررایگان میده روی پیج خودت
قابل دانلودداخل کافه بازار و مایکت هست
کافه اینستا تاپ هست اسم نرم افزار
ارزاینجا هم میتوین دانلودکنی
followshopp.ir
هرکی هم خاست پیام بده لینکش بفرسم واسش
FOURTH RETURN
12-05-2021, 10:04
یه برنامه ساده میخوام برای برش قسمتهای اضافه ویدیو که کارکردن باهاش راحت باشه و نیاز به وارد کردن دقیقه و ثانیه نداشته باشه و ببینی کجای ویدیو رو برش میدی
face_2_faces
05-06-2021, 16:05
سلام دوستان.وقتتون به خیر و شادی.من دنبال نرم افزاری هستم که بشه روی کامپیوتر وسطای چندتا اهنگ رو به هم وصل کرد و یک اهنگ خروجی گرفت.مثل اهنگ های میکس شده دی جی.ممنونم
FOURTH RETURN
18-11-2021, 11:36
یه برنامه کاهش سایز ویدیو میخوام که بدون افت کیفیت سایز ویدیو را کم کنه و سریع هم باشه
azadkarsho
03-02-2025, 13:01
سلام وقت بخیر
الن خیلی از این کار ها رو هوش مصنوعی ها به راحتی و دقیق تر انجام میدن نیازی به این همه نرم افزار ندارین فقط کافیه چنتا از هوش مصنوعی های حرفه ای رو داشته باشید
مثلا: ادوبی فتوشاپ: ویرایش عکس با هوش مصنوعی
کنوا: کنوا: طراحی آسان با پیشنهادات اتوماتیک
در ضمن خیلی از سوالات و بهتر از گوگل جواب میده و کمک حاله مثل هوش مصنوعی های چت جی بی تی - جمنای - پو و ....
ادمین آزادکارشو
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.